Okse-loggen!


Oksen fra Århus N
 Share

Recommended Posts

Tak skal du have, Gregers!

I indeværende uge har jeg haft to styrke-pas, og får mig nok endnu et i dag.

I går cyklede jeg 14 km. Det var rart, igen at føle, at det fungerede.

Onsdag var der seminar med jobbet. Ledelsen havde måttet aflyse deres tur, og da man jo havde betalt for det hele, gik turen til os i stedet for. Det var også OK. En kollega og jeg tog turen i en gammel Astra Bertone Coupé. Ren prol.

Overordnet set vil jeg derfor sige, at det, der er MOL-relevant i mit liv, går bedre end længe!

Link to comment
Share on other sites

I går cyklede jeg 10 km, efter en arbejdsdag på mindst lige så mange timer.

I dag trænede jeg fra morgenen af. Det gik fint. Centret har fået flere nye bænke, hvilket jeg hilser med tilfredshed.

Derefter ned på kontoret, hvor jeg måtte give den en skalle, fordi folk altid kommer med opgaverne i sidste øjeblik. Men jeg når, hvad jeg skal, og til tider en del mere. 

Så hjem og vaske tøj, spise, vaske op og støvsuge.

Nu vil jeg, for en gangs skyld, nyde en film og en cola ( dog uden  rom). 

Link to comment
Share on other sites

Så forventer jeg at drage til Vandkants-DK i dag! Håber, at tågen når at lette, før vi skal på landevejen.

I går havde jeg rygende travlt, både på job og hjemme. Hvis folk siger, at jeg er en excentriker, så vil jeg svare, at det er min måde at overleve på. Men INGEN kan påstå, at jeg ikke er arbejdsvillig. Og da slet ikke i betragtning af de funktionsnedsættelser, jeg trods alt har!

Link to comment
Share on other sites

Kære alle.

I får lige en hilsen her fra det vestjyske!

Det går så godt, som det kan. Min mor er noget træt, og tager også sine, fuldt forståelige, tude-ture. Men ind imellem hygger vi os da også gevaldigt. Vi ved jo, hvad udgangen på det bliver, så vi forsøger at nyde det, mens vi kan.

Vi har spist grønkål med flæsk 3 dage i træk. Damn, hvor jeg elsker denne gammeldags mandfolke-ret!

Jeg forventer at ramme Århus igen søndag. Så kan jeg komme til træning mandag.

Formen er ellers god: Jeg har stadig god plads i mine str. 34 Wranglers, mens jeg derimod stadig vokser over skuldre og brystkasse. Jeg har givet min gamle Fjällräven-trøje til min moster og onkels 18-årige plejesøn. Han passer den fint.

Nu bliver der jo nok en del for mig at lave, for en masse af vore ansatte har måttet ændre rejser osv. pga. balladen i Bruxelles.

På den lange bane er det fortsat min plan at begynde at skrive ansøgninger, alt imens jeg sparer op til startkapital i forbindelse med en evt. flytning. Jeg VED, at jeg har mange gode evner. Og de må kunne udnyttes bedre, end de bliver nu. Vel har jeg fået god erfaring på AU, og især mine evner for tal er blevet så uendeligt meget bedre. Men dels vil jeg gerne noget mere, og dels har jeg ikke længere brug for de ting, som kun en større by har at tilbyde. Og jeg kan love, at det IKKE bliver flexjob, jeg kommer til at søge. Der har jeg i dén grad sejret mig ihjel i min tid på AU!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

I den forgangne uge havde jeg 3 udmærkede styrke-pas, samt to moderate cykel-etaper. Cyklingen ligger typisk omkring de 12 km pr. etape, hvilket jeg synes er OK på en arbejdsdag. Må erkende, at jeg ikke kan holde til det samme, som da jeg fik ledig.

Men når man bare holder ud, støt og roligt, så skal resultaterne nok komme.

Jeg satser på 3 styrkepas igen i den netop påbegyndte uge.

 

Link to comment
Share on other sites

I går fik jeg en fys-tid sidst på dagen. Det skete med kort varsel, så jeg smuttede lidt tidligt fra jobbet. Hurtigt hjem og skifte tøj, spise lidt, og få lidt strøm på crosseren.

Så af sted til træning. Det blev et fint styrke-pas: Jeg var oppe og lave både skulderpres og curls med 16-kilos DBs.

Jeg har måske nok før lavet nogle få curls med 16 kg, men jeg mener bestemt ikke, at jeg har skulderpresset 16 kg før. Det er derfor siges at være en lille PR.

Derefter til fys, der heldigvis ligger på hjemvejen.

Så madlavning, tøjvask og opvask, før jeg nærmest faldt død om i sengen.

I forgårs mistede vi jo Merle Haggard, så vi må lige have et nummer med ham, og vi tager et af de mindre kendte ( i hvert fald her i DK):

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Som nævnt i fyr den af-tråden, så begyndte weekenden med et lille smut i fredagsbaren. Det sker jo ikke så tit mere, men når der er nogen, jeg kender, kan jeg godt stadigvæk synes, at det er OK.

Jeg var dog nogenlunde frisk om lørdagen, og fik mig et godt styrke-pas lørdag middag. Det var ikke det tungeste styrke-pas ever, men det var OK.

Søndag var jeg relativt tidligt oppe. Ned i Rema1000 og aflevere flasker, og få et par dunke rengøringsmiddel med hjem. Så gik det meste af dagen ellers med at kæmpe mod støvmiderne.

Hen under aften fik jeg dog cyklet 12 km. Så der sker da lidt.

Forventer at træne i morgen igen.

 

 

Link to comment
Share on other sites

I går blev en dag med en hel del drønen rundt i byen. Skulle bl.a. have hævet penge.

Men jeg fik da heldigvis også trænet. Der var en del folk i centret, men det hjælper, at der er kommet flere bænke.

Det kan ses, både på biceps og skuldre, at jeg er vokset, efter at min træning igen er blevet nogenlunde regelmæssig.

I morgen håber jeg at få en etape på cyklen. I dag er jeg for udbrændt.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

I går havde jeg et fint styrke-pas. Det kan ses og mærkes, at jeg især får brugt håndvægtene en del. Det er noget, der sætter sig på gunz og skuldre. 

I dag har jeg især brugt kræfterne på at vaske gulv. Og det kan faktisk mærkes i armene. Og det er jo netop for at kunne klare de daglige udfordringer, at jeg bliver ved med styrketræningen. 

Grippers har jeg også brugt lidt i dag. I morgen cykler jeg.

Link to comment
Share on other sites

Jeg kan ærligt sige, at jeg aldrig har følt mig stærkere. Og jeg har i hvert fald aldrig haft en mere massiv overkrop. 

Jeg er begyndt at få lidt interesse for kettlebells. Måske køber jeg 1 eller 2 til lidt hjemmetræning. Har ikke balance til de stående øvelser, men mange kan jo også laves siddende. Faktisk har jeg jo manglet noget at hjemmetræne med, siden mine håndvægte blev for lette, og jeg solgte dem. Men jeg hører, at de gør gavn der, hvor de er havnet. Og gå ud og købe håndvægte vil jeg ikke. Sådanne er der nok af i centret. 

Med cyklingen ligger det lidt tungere. Jobbet tager tid og energi. Men jeg får mig da et par etaper hver uge. 

Det er stadig min opfattelse, at mange styrke-atleter og BB'ere her i landet undervurderer fisk som kilde til protein. 

Nu er der snak om, at jeg skal til at lære at bruge endnu et administrativt system. Det vil jeg også godt, men så skal forskellen også helst kunne ses på lønsedlen! At være urimelig er noget, jeg meget nødig vil, men jeg tror nu ikke, at nogen sætter noget til ved at give mig lidt påskønnelse, fremfor at skulle ansætte nye stud-medhjælpere.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Så er jeg kommet til Århus igen, efter nogle dage i det Westjyske. Denne gang var det jo vestkysten, der havde det varmest. Det er vi jo ikke så vant til. Men det var nogle skønne dage. Vi havde tilmed besøg af en gammel kammersjuk, som jeg ikke havde troet, at jeg skulle se igen. 

Men det er nu sært at se, at den salte luft kan få selv en rustfri stålvask til at ruste!

Noget sledgehammer workout fik jeg også lavet. Og en del gamle t-shirts røg til genbrug. De var blevet for stramme over pecs og skuldre.

Formentligt snupper jeg mig et styrke-pas lidt senere. 

I øvrigt var det første gang i snart 19 år, at jeg følte vemod over, at jeg ikke kunne blive hjemme lidt længere. Det er vel et vink med en vognstang om, at jeg skal til at have gjort alvor af at søge hjemad. Ville jo også gerne have et lidt mere 'normalt' job. 

Link to comment
Share on other sites

I dag har jeg igen haft et styrke-pas. Måske var energien ikke helt i top, men det var udmærket.

I går var jeg noget opkørt pga. arbejde.Men jeg får da lavet det, jeg skal, og tempoet er ganske højt. 

Men i hvert fald skal INGEN kunne sige, at Oksen gav sig for ingenting. Selv hvis der skulle være et par stykker, der ikke er så begejstrede for mig, så bør de vide bedre end som så. 

I aften er jeg heldigvis fysisk træt, og det hjælper til at lukke af for tanke-mylderet.

Jeg har i øvrigt haft en indledende samtale med en terapeut, og fået at vide, at jeg antageligt ER asynkront udviklet. Jeg vælger, at tro, at det trods alt er mindre problematisk, end hvis jeg var aspie.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Jeg fortæller lige det her i min egen log, så jeg ikke skal spamme alt for meget i OT. Og jeg vil bede folk lade være med at joke med det, for det er serious shit: Jeg sad og læste, med vinduet åbent. Bogen er en skrap fransk thriller, og det var nok medvirkende til, at jeg lettede fra stolen, da der lød et hyl, der gik til marv og ben. 

Min første tanke var, at det måske var nogen, der mishandlede en hund. Så jeg røg ud på altanen, for at se, om der skulle ringes efter ze cops. 

Imidlertid kunne jeg ikke se noget for træernes tætte løv. Men det stod klart, at de vedvarende brøl kom fra en kvinde. 

Flere folk kom ud på altanerne, og nogen havde mobiler fremme. Vil næsten håbe, at nogen ringede 112.

Og tro mig, ALDRIG har jeg hørt sådanne lyde fra et menneske. Det kunne have været et soundtrack fra Exorcisten. Det var seriøst værre, end hvad jeg har hørt fra dødssyge mennesker på Onkologihuset ved Herning sygehus.

En ung, stærk gut rendte over for at undersøge sagen. Da jeg stod på 5. sal, har jeg ikke hørt, hvad han fandt ud af. Jeg tror måske, det var et selvmordsforsøg og/ eller en tvangsindlæggelse. 

I hvert fald må man håbe, at det stakkels menneske fik hjælp. For de skrig vil jeg huske, den sidste dag, jeg lever!

Link to comment
Share on other sites

Jeg fandt ud af, at det var en ganske ung skizofren pige på 12-14 år, der var kravlet helt ind under en hæk, og sad og hylede som en vild. Der var en pædagog hos hende. Jeg håber, at de fik hende indlagt. Det var en scary omgang.

I den senere tid har min lejlighed nærmest været en bageovn, så det har været udelukket at bruge kondicyklen. Det bedrer sig formentlig i weekenden. Så skal jeg snart komme i hopla igen.

Men styrketræningen har kørt fint. Har holdt mine 3 pas om ugen, trods varmen. Så det er ganske OK. Generelt føler jeg mig stærk. COC grippers har jeg også fået gang i igen.  

Har stadig mange lange dage på jobbet, men det går.

Nu må jeg hellere se at holde weekend, men vi skal lige have en sang, og det bliver med australske Slim Dusty. Om det er gedigen country, kan diskuteres, men hans sound er god nok i mine ører.

 

Det monster, han synger om er the yowie (angiveligt det samme væsen, der kaldes Bigfoot i Amerika og Yeti/Den Afskyelige Snemand i Himalaya). Den kan man tro på eller lade være. men videoen er da meget fed.

 

Edited by Oksen fra Århus N
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

I forgårs blev jeg sur på mig selv, for det eneste, jeg ikke havde fået med til træning, var mine træningsbukser! Heldigvis var der tid til at hente dem. Gudskelov, at crosseren er blevet så god, at den kan klare det!

Så jeg fik da mit træningspas, og snakkede også lidt med en bro.

I går cyklede jeg 12 km. Det gik helt OK.

På jobbet har jeg fået en større opgave færdig. Hvad jeg så ellers skal, må guderne vide! Tror nu ikke, at der bliver ret meget på denne side af ferien. Det er en skam, at det svinger så meget,

 

Link to comment
Share on other sites

I går fik jeg igen et helt fint styrke-pas.

Ikke så meget at fortælle.

I dag var jeg oppe allerede kl. 5. Kunne ganske enkelt ikke sove længere.

Men så fik jeg da vasket op, og gjort lidt rent, inden jeg skulle af sted.

 

Vi tager lige en sang, som jeg fornylig har lært at kende:

 

 

Link to comment
Share on other sites

I den forgangne uge blev det til 3 styrke-pas og et par cykel-etaper.

Lørdag cyklede jeg 14 km. Det var helt OK.

Ellers går det hele nogenlunde som det plejer. Sommerferien nærmer sig, og det har jeg som altid lidt blandede følelser overfor. men det plejer jo at blive godt nok, når jeg først kommer af sted. 

På fredag fylder min far år. Og selv om det ikke er rundt, synes jeg, at han fortjener lidt ekstra. Så jeg bestilte en rigtig god flaske Amarone, og skrev en dybtfølt tekst til det vedlagte kort. Håber, at han bliver glad. At vi så nok alle 3 kommer til at smage vinen, er jo bare et lille ekstra plus.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Jeg vil lige ønske de læsere, der forhåbentlig stadig hænger ved, en rigtig fed sommer.

På det seneste har træningen kørt ganske OK, og der har været både styrke-pas og lidt cykling (kunne godt have ønsket mig mere, men arbejdet tager både tid og energi.

Men det er nu en rar fornemmelse, bare at kunne tage sine jeans lige ud af skabet, og så strammer de ikke engang.

I går havde vi en lille afslutning med nogle kolleger, og det endte faktisk med at blive helt skægt.

Nu er jeg lige ved at pakke sammen her på kontoret, og om en times tid smutter jeg hjem til frokost. Derefter går turen hjem til Vandkants-DK.

Som nogle af jer vil vide fra opturs-tråden, så går jeg med planer om et evt. job-skifte. jeg vil gerne, endnu en gang, slå fast, at det IKKE handler om personlig animositet mod hverken kolleger eller ledere. Jeg føler bare, at jeg kan så meget mere, end hvad der er udfordringer til her. Og hvis et nyt job evt. kan finde sted i Vestjylland, så ville det være super fedt. Stillingen på Statskundskab ved AU får jeg nok ikke. Men nu har jeg da gjort forsøget. Har også set, at Kystdirektoratet søger én der kan lave rejseafregninger. Og det er jeg godt til, så det søger jeg nok. Har allerede snakket med administrationschefen. Han lod til at være en flink ung mand.

Fra min egen TR har jeg desværre konstateret, at jeg kan vente mere modstand end support. Så hun kan for min skyld blive i Emdrup, hvis hun ikke vil se andet end begrænsninger.

Nå, men vi må se, hvad der sker. Jeg vil tage hjem og prøve at være noget for mine forældre. Forude ligger den endeløse landevej, som jeg altid har elsket.

GOD SOMMER! Og gid MOL må få lov at bestå.

 

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
På 8. jul. 2016 at 11:16 , Oksen fra Århus N skrev:

Jeg vil lige ønske de læsere, der forhåbentlig stadig hænger ved, en rigtig fed sommer.

 GOD SOMMER! Og gid MOL må få lov at bestå.

 

 

 

 

 

 

I lige måde Okse og ja vil være trist, hvis MOL skal uddø :hippy:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Tak til Bjergtrolden, og en hilsen til alle læsere. 

Det har været en fin ferie, stille og rolig, med lidt grænsehandel, en smule fest, og tid til at være noget for mine forældre.

Jeg forventer at komme til Århus i morgen, og få gang i træningen i løbet af weekenden. Så skal jeg have skrevet ansøgningen til Kystdirektoratet, og måske også et par uopfordrede.

Link to comment
Share on other sites

Tak, DB.

Hygsomt, at du lige fandt vej til min log.

Nu har jeg trænet for første gang siden ferien. Det var tungt og hårdt, men det ordner sig vel. Det vigtigste er at få brudt dødvandet. 

Så må vi se, hvor slemme DOMS, jeg får.

Mht. job, så føler jeg, at mange på MOL respekterer mig for mit ønske om at lave noget. Hvis det kan lykkes at komme ud af fleksjob-systemet, vil det være mit livs største sejr. For lad os være ærlige: Man kan være super dygtig, uhørt dedikeret, og lægge sit liv i arbejdet. Men sålænge, det ikke er 100% af ens løn, der kommer direkte fra arbejdsgiveren, så er det svært at føle sig helt ligeværdig. 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share