The Return of DANFANTA' :0) log no.3


Danfanatiker
 Share

Recommended Posts

  • Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Akkurat derfor jeg blev træt af spinning-timerne i mit center... :dry::crazy: Ufattelig kedelig, elektronisk og halv-ukendt musik fra et sted i starten af 90erne, som bare kørte derud af gang efter gang... Aaargh...!

Jep det handler om at skabe variation, så man ikke bare død og pine mig kører det samme om og om igen... det bliver jo aldrig ved med at være ligeså fedt som den allerførste gang, man kørte det vel. Ellers en skam du sådan har mistet lysten til at køre spinning, men løbet er også fantastisk.

Det lyder ellers som om, I har det rigtig hyggeligt derhenne i dit center... Det kunne vi godt bruge lidt mere af :smile:

Vi har et rigtig cosy lille bitte tiny center, så det er skønt, at der er plads til at være 'menneskelig', selvom det har været meget svært for mig at komme fra langt større centre til noget så småt som SATS Århus.

Og hvad angår den tidlige morgentræning: Jeg véd, hvordan du har det :gal: Hatten af for den intensive træning, det alligevel blev til! :worship:

Gruer seriøst også for næste fredag, hvor jeg skal på den igen...Terror...sådan føles det...

Og Noble.... de var der idag i centret..med deres ugeblade og bøger. Fascinerende at se den ene pige efter den anden stå på en stepmaskine med et blad foran sig.. :w00t: Tænk sig at kunne abstrahere fra sin træning.... HELL NO. Det er jo det, det hele handler om...at mærke sin krop. Jeg forstår ikke, folk der kan cardio træne og læse samtidig. :blink:

Link to comment
Share on other sites

...de var der idag i centret..med deres ugeblade og bøger. Fascinerende at se den ene pige efter den anden stå på en stepmaskine med et blad foran sig.. :w00t: Tænk sig at kunne abstrahere fra sin træning.... HELL NO. Det er jo det, det hele handler om...at mærke sin krop. Jeg forstår ikke, folk der kan cardio træne og læse samtidig. :blink:

Jeg fatter det heller ikke - hvis intensiteten alligevel er så lav så man kan det - og ikke "sviner" sig bog til med sved - så gå dog en lang rask tur i stedet for :dry:

Link to comment
Share on other sites

Lørdag den 28 januar 2006

Mums dejlig mæt efter et par skiver rugbrød....ATTACK....Dagens træning havde godtnok sat gang i min sult følelse...Pyhh det blev intenst men fedt.

Lagde ud med en lille løbetur som ligesom lagde bunden for mit cardio-syre-trip idag. :blink:

Herefter blev der tilsat lidt styrketræning og dagens træning sluttede med min udholdenhedstime på 70 min som ups kom til at vare 86 min...Forgive me folks. :laugh:

Inden selve spinningtimen var vi en lillebitte skare, der kom til at diskutere spinninginstruktører. En fyr kunne allerbedst have, at instruktøren opførte sig som en blodsugende general, der kørte lige på og hårdt med de mest sindsyge programmer, hvor jeg selv og et par andre var af en væsentlig anden mening. Vi lægger meget mere vægt på det fysiologiske optimale træningsprogram for en spinningtime, præsenteret af en spinning instruktør med hjerte og tanker bag det pågældende program. En instruktør der ikke udelukkende er ude på at smadre folk, men formår at sammensætte en veludført time, hvor alle folk føler sig under god behandling hele timen igennem. Ikke noget at sige til at fyren her foretrækker en helt speciel type oversergenter.......(sådan en var undertegnede engang for længe længe siden, men der er gudskelov sket meget siden de råbende dage)... Derudover mente han også, at han da bare kunne køre sit eget. Næ du min ven så sætter du dig ned på bagerste række, så du ikke forstyrrer de andre. Han kommenterede også det med at sidde og glo ind i salen ved siden af som værende helt naturligt for hans træning. Han ville gerne GLEMME, at det gjorde ondt ved at sidde og fokusere på noget andet... :blink: I kan godt høre, at jeg var oppe imod en Rasmus modsat idag. Heldigvis var mit humør alt for godt til at tage notits af det og heldigvis er ham fyren selv i totalt godt humør hele tiden, så vi accepterede at det var min time, og at jeg vil have tingene, som jeg nu engang vil det....Uden at være oversergent :4thumbup: Gud hvor ville det hele også blive montont, hvis vi alle var af samme meninger... :w00t:

Jeg hælder mere over til Oles (trofast cykel kunde) udmeldinger om at: "Hvis du kan huske musikken efter en spinning time, ja så har du ikke trænet godt nok". Det er bare en fed bemærkning, som jeg virkelig selv lever under....For abstraherer man først fra musikken og alt omkring en, ja så oplever man jo den endorfianske fornemmese af ruuuuush...

Enighed eller ej på holdet idag. Det blev en rigtig skøn time med et virkelig godt sammensat program og musik. Tror at timen idag er en af mine bedste udholdenhedstimer nogensinde..Både program som musik mæssigt...Tonerne var et mix af secret italiensk spinning musik, NCA stuff og Paul Oakenfold, og jeg havde opbygget timen med fuld fokus på rytmerne idag....10 min opvarmning på en siddende landevej med toner startende på 100 bpm. Herefter 110 bpm. De ekstra 10 Bpm pressede pulsen længere op, selvom den samme belastning fra først var på. Ellers bestod timen af runnings, klatring og landevej. Det mere detaljerede program er beskrevet nedenfor.

Imorgen skal der spinnes i good old Equinox Scandinavian center + prøves noget af deres yoga. I anledningen af åbent hus arrangementet, vil jeg lige kigge forbi og hilse på nogle af de gamle kendte ansigter og prøve en relativ ny instruktør i centret. En Jonas. Jeg aner ikke, om han kører godt, men jeg giver ham chancen. Har forhørt mig lidt ved enkelte personer, og hvis man ser bort fra hans latterlige frysemøg og hans nervøsitet :tongue: , ja så skulle timerne vist være okay, så det glæder jeg mig til. Kan også mærke at jeg trænger til lidt luft under vingerne...Til at komme lidt andre steder hen og suge lidt kræfter. :sun:

Fik ellers spørgsmålet om ikke nok, jeg ville vende hjem til folden....Kan ikke svare på det. Ved det ikke..Tror ikke engang, det ville være muligt såfremt ifald, jeg ønskede det. Så for the time being så trives jeg i stalden ved onkel SATS.

:wub:

Timerne i Nox bliver ikke det eneste træning for mig, for jeg har jo min egen Cycling II og balance imorgen eftermiddag, så mit udpinte legeme skal nok dejse om på sofaen imorgen aften....Og bare hvile...

Samlede facts fra træningen idag.

Løb 63 min

Distance ukendt. Men lækker følelse i benene

Styrke af Bryst, Triceps, Skuldre, Mave.

Virkelig lækkert at træne styrke igen. Var ikke så slap som først antaget... :4slap:

Cycling Udholdenhed ved mig

Tid 86 min (ups lidt ekstra opvarmning inden gjorde, at timen blev lidt lang)

:heartpump: Snit 160

:heartpump: Max 175

Programmet var meget musiksstyret, så det så antageligt ud som følger mas o menos:

10 min opvarmning. Siddende dobbelttakt (100 bpm + 110 bpm) Fys 3-7 Observer nu, at der er tale om en langsom dobbelttakt som er 100% musik styret og altså ikke den der hæsblæsende dobbelttakt, som de fleste tænker på, når man siger ordet.

6 min stående runnings Fys 8 (vi ligger igen omkring de 100 bpm)

30 min enkeltakt (klatring) (4 min siddende på fys7, 10 min på fys7,5, 4 min på 7 og de resterende min stående på et 8 tal....syret hårdt men godt)

6 min siddende landevej fys 7 (96bpm)

6 min runnings fys 8 (100bpm)

7 min siddende tung tung klatring. Langsom enkelttakt. Fokus på styrke i benene fremfor puls.

8 min stående enkelttakt med masser af siddende angreb...(fs 9)

Ganske vist viser programmet her ikke, det antal minutter beskrevet, men det hænger således sammen, at der forinden blev kørt 15 min siddende mellemtakt som indledning til opvarmningen inden timen....

God lørdag til Molboerne..

Danf

Edited by Danfanatiker
Link to comment
Share on other sites

2 x 6 minstående ved 100 rpm på en udholdenhedstime - Julie - jeg ville HADE dig hvis jeg sad i salen :laugh: , Det er jo kun for folk under 65 kg :wink:

Meget enig med om hvordan en spinningtime skal være - kan ikke fordrage "sergent" typen...

Link to comment
Share on other sites

Jeg fatter det heller ikke - hvis intensiteten alligevel er så lav så man kan det - og ikke "sviner" sig bog til med sved - så gå dog en lang rask tur i stedet for :dry:

Næ du Arne :laugh: Det er mig en gåde. Jeg har sådan lyst til at gå hen til de piger (det er jo altid det kvindelige køn :blink: ) for lige at kaste et blik ned på deres magasin. Jeg tror næsten ikke engang, man kan finde en sveddråbe på siderne...Mærkværdigt. Det svarer til de piger, der gang på gang sidder og tørrer sig med små stykker papir på en spinning time for ikke at sminken skal løbe af :w00t: Eller også kan de bare ikke lide at svede. Det har man jo også hørt indimellem. " Jeg kan ikke lide spinning, for man sveder sådan" :crazy:

Jeg selv elsker, når jeg kan se de første dråber ramme gulvet...Det varer som regel 10 min med mig om at komme i sving, forudsat at jeg er helt kold fra begyndelsen. Jeg elsker at svede..... Sådan rigtigt. Som fx på min time idag. Det bare piskede af mig, mens min (ups) ikke vandtætte mascara bare drev ned af mine kinder...Smart ...men det tænker jeg aldrig på. Det er timen og kunderne, der er det primære. Der er ikke tid til at sidde og se køn ud...

Hov der er vist gået bogstav suppe i det hele idag... Men glædeligt at se at fænomenet med de læsende piger på cardiomaskiner også findes andre steder end i det mørke jylland. :4thumbup:

Link to comment
Share on other sites

2 x 6 minstående ved 100 rpm på en udholdenhedstime - Julie - jeg ville HADE dig hvis jeg sad i salen :laugh: , Det er jo kun for folk under 65 kg :wink:

Meget enig med om hvordan en spinningtime skal være - kan ikke fordrage "sergent" typen...

:laugh::laugh::laugh::laugh: Haha Arne. Det sagde ham fyren godtnok også inden timen. Men så ville du jo til gengæld elske det gode lange klatringspas.... Jojo jeg kender mange instruktører heriblandt onkel Ulrik (og han vejer da mere end 65 kg hehe) , der kan løbe meget hurtigere end det der på en cykel. Rent faktisk overlevede ham fyren idag, da han først hørte musikken. Så glemmer man nemlig. Og det er der jeg vil hen...

:blush: :4thumbup:

Edited by Danfanatiker
Link to comment
Share on other sites

Programmet var meget musiksstyret, så det så antageligt ud som følger mas o menos:

10 min opvarmning. Siddende dobbelttakt (100 bpm + 110 bpm) Fys 3-7 Observer nu, at der er tale om en langsom dobbelttakt som er 100% musik styret og altså ikke den der hæsblæsende dobbelttakt, som de fleste tænker på, når man siger ordet.

6 min stående runnings Fys 8 (vi ligger igen omkring de 100 bpm)

30 min enkeltakt (klatring) (4 min siddende på fys7, 10 min på fys7,5, 4 min på 7 og de resterende min stående på et 8 tal....syret hårdt men godt)

6 min siddende landevej fys 7 (96bpm)

6 min runnings fys 8 (100bpm)

7 min siddende tung tung klatring. Langsom enkelttakt. Fokus på styrke i benene fremfor puls.

8 min stående enkelttakt med masser af siddende angreb...(fs 9)

Ganske vist viser programmet her ikke, det antal minutter beskrevet, men det hænger således sammen, at der forinden blev kørt 15 min siddende mellemtakt som indledning til opvarmningen inden timen....

Så er man ude på at nappe lidt igen :blush: og så står der at programmet er musik styret og hvor er lige musik titlen henne :nonono::innocent::laugh:

Skal køre VORES :laugh: program i morgen kl.14 så info følger :wink:

:superman:

Link to comment
Share on other sites

Så er man ude på at nappe lidt igen :blush: og så står der at programmet er musik styret og hvor er lige musik titlen henne :nonono::innocent::laugh:

Skal køre VORES :laugh: program i morgen kl.14 så info følger :wink:

:superman:

Det er en hemmelighed :laugh: Unødvendigt at alle bruger samme musik også. Handler om at finde sin egen specifikke stil.. God fornøjelse med timen imorgen. :smile:

Link to comment
Share on other sites

Det er en hemmelighed Unødvendigt at alle bruger samme musik også. Handler om at finde sin egen specifikke stil.. God fornøjelse med timen imorgen.

Selvfølgelig har du ret :cry: det er edderm.... underligt at man skal til at tænke lidt selv :laugh::laugh::laugh:

Jeg har købt nogle body nå ja find selv resten :tongue: til programmet. det kan kun blive godt det er et vildt fedt program du har fået lavet dig der

Glæder mig til at se flere hits fra din samling og følge dig i din fine log

:4thumbup: TAK :4thumbup: for hjælpen

Link to comment
Share on other sites

Jeg har sådan lyst til at gå hen til de piger (det er jo altid det kvindelige køn :blink: ) for lige at kaste et blik ned på deres magasin. Jeg tror næsten ikke engang, man kan finde en sveddråbe på siderne...Mærkværdigt. i] :crazy:

He he, det ville da heller ikke være så lækkert for os andre, der skal låne bøgerne på biblioteket bagefter :wink: De må jo tage hensyn... :tongue:

Men hey...det er da en god måde at spare tid på: lektie-læsning og træning samtidigt...!

...Det svarer til de piger, der gang på gang sidder og tørrer sig med små stykker papir på en spinning time for ikke at sminken skal løbe af :w00t:

:laugh: Det lyder som mig; toiletrullen var min faste makker til spinningtimerne...! Men jeg har som regel egentlig ikke make up på, når jeg træner - der er bare så umenneskeligt dårlig udluftning/ventilation (læs: ingen) inde i spinningsalen uden nogle vinduer eller noget som helst, så der bliver altid mindt 40 grader varmt...yukk, det kan dræbe spinning-lysten hos enhver :gal:

Link to comment
Share on other sites

der er bare så umenneskeligt dårlig udluftning/ventilation (læs: ingen) inde i spinningsalen uden nogle vinduer eller noget som helst, så der bliver altid mindt 40 grader varmt...yukk, det kan dræbe spinning-lysten hos enhver :gal:

Ikke hos os alle :devil: Vi er nogen der først da er i vort rette element... Hvis det stod til f.eks. Spock - så var der aldrig under 100% luftfugtighed og 45 grader i spinninglokalet... Spinning er en indendørs sport hvor det er varmt og man sveder - sådan er det :devil:

Link to comment
Share on other sites

Ikke hos os alle :devil: Vi er nogen der først da er i vort rette element... Hvis det stod til f.eks. Spock - så var der aldrig under 100% luftfugtighed og 45 grader i spinninglokalet... Spinning er en indendørs sport hvor det er varmt og man sveder - sådan er det :devil:

Nå ja - al respekt for det - men jeg har heller aldrig kunnet fordrage at gå i sauna, så det er måske derfor :tongue::laugh:

Edited by Nobleza
Link to comment
Share on other sites

2 x 6 minstående ved 100 rpm på en udholdenhedstime - Julie - jeg ville HADE dig hvis jeg sad i salen :laugh: , Det er jo kun for folk under 65 kg :wink:

Meget enig med om hvordan en spinningtime skal være - kan ikke fordrage "sergent" typen...

Arne min ven, nu kan jeg se, at du har misforstået mig...Det er ikke rpm men bpm...altså musikstyret runnings..Derfor er der heller ikke et halsbrækkende tempo, som det da ellers ville været. hold da op ja det var jo nærmest Armstrong kadence ellers, så kan jeg godt forstå, du ville hade den time haha :blush::w00t: Jeg kunne heller ikke forstå, hvor det skulle være forfærdeligt for en person over 65 kg hihi, men okay misforståelse er ryddet af vejen...

Og nej ligenu skulle jeg faktisk ha været i Equinox, men gad ikke. STYGT!!!

Edited by Danfanatiker
Link to comment
Share on other sites

Arne og Nobleza---------> Uhhh jo der skal da være varmt i et spinninglokale... :4thumbup: Men sauna ligefrem ahhh det er måske lige i overkanten...I sidste uge havde jeg den blandede fornøjelse af at fryse på en spinning time, fordi jeg sad lige under ventilationsdimsen, der bare sendte kold luft ned over mig... :crazy: Rædselsfuldt...

Elsker at gå i sauna :laugh:

Link to comment
Share on other sites

Jaaaa sauna især i den her kulde, brugte halvdelen af min skiferie i saunaen, resten på pisterne :bigsmile:

men ellers er det filemig også skønt at gå i sauna efter en monster omgang træning, og så bare svede som en gal og få løsnet op i musklerne.

Link to comment
Share on other sites

Helt enig med Herr Christensen - lokalet skal være varmt og luftfugtigheden skal være høj. Da Parkens ventilation var i udu for nogle måneder siden, var det bare supergodt - omend faktisk i overkanten, folk var ved at besvime pga manglende ilt.. men boy for en intensiv fornemmelse.. :smile:

Mht piger på stairmasters - synes da det er fedt der er så mange.. dejligt med noget sødt at kigge på :innocent:

Jeg er totalt ligeglad med om de får noget ud af "træningen" eller ej, det vigtigste er at JEG får en god oplevelse ved at se på dem :laugh::superman:

Link to comment
Share on other sites

Helt enig med Herr Christensen - lokalet skal være varmt og luftfugtigheden skal være høj. Da Parkens ventilation var i udu for nogle måneder siden, var det bare supergodt - omend faktisk i overkanten, folk var ved at besvime pga manglende ilt.. men boy for en intensiv fornemmelse.. :smile:

Mht piger på stairmasters - synes da det er fedt der er så mange.. dejligt med noget sødt at kigge på :innocent:

Jeg er totalt ligeglad med om de får noget ud af "træningen" eller ej, det vigtigste er at JEG får en god oplevelse ved at se på dem :laugh::superman:

HAHA /agree SPOCK... Nej faktisk så er jeg mest til kvinder der sveder som svin i et spinner lokale i dryfit tøj - UHA så er den hjemme :wub: ..... jeg kan slet ikke klare det der magasin eller sms trip :w00t:

SPOCK du ville elske tidligere HW nu fitnessdk på NørreBronx - der er fandme VARMT og fugtigt, det er KANON når man kører ... men hele gulvet bliver en STOR sø, så man fortyder inderligt at man syntes det er fedt med sokker og sandaler hehe!

Edited by caNInen
Link to comment
Share on other sites

Jaaaa sauna især i den her kulde, brugte halvdelen af min skiferie i saunaen, resten på pisterne :bigsmile:

men ellers er det filemig også skønt at gå i sauna efter en monster omgang træning, og så bare svede som en gal og få løsnet op i musklerne.

:cool: Så godt med sauna...Var også i sauna idag. Ælllsker det...Men kan ikke rigtig finde ud af om, det virker... Strømmer blodet hurtigere eller hvad?? Og i så fald kunne det afhjælpe cellulitis :laugh:

Helt enig med Herr Christensen - lokalet skal være varmt og luftfugtigheden skal være høj. Da Parkens ventilation var i udu for nogle måneder siden, var det bare supergodt - omend faktisk i overkanten, folk var ved at besvime pga manglende ilt.. men boy for en intensiv fornemmelse.. :smile:

Mht piger på stairmasters - synes da det er fedt der er så mange.. dejligt med noget sødt at kigge på :innocent:

Jeg er totalt ligeglad med om de får noget ud af "træningen" eller ej, det vigtigste er at JEG får en god oplevelse ved at se på dem :laugh::superman:

Åh Lars altså... :tongue: Hvorfor gør mænd ikke tilsvarende.... :blush:

HAHA /agree SPOCK... Nej faktisk så er jeg mest til kvinder der sveder som svin i et spinner lokale i dryfit tøj - UHA så er den hjemme :wub: ..... jeg kan slet ikke klare det der magasin eller sms trip :w00t:

SPOCK du ville elske tidligere HW nu fitnessdk på NørreBronx - der er fandme VARMT og fugtigt, det er KANON når man kører ... men hele gulvet bliver en STOR sø, så man fortyder inderligt at man syntes det er fedt med sokker og sandaler hehe!

:w00t: Jeg vil også hellere se mænd svedende på en cykel, end stå med to franskbrød under hver arm og puste sig op som en anden hane, mens de i spejlet betragter størrelsen af deres biceps... :laugh: Uh ha nej ind på en cykel med dem og se deres ben bevæge sig .....fryd... :innocent: Elsker cykel mænd :devil::innocent::innocent::innocent: Undskyld mor men det gør jeg hehe

Hey Julie :4thumbup:

Kørte dit program i dag og folk var bare vilde og på :superman:

Respekt og flere timer i din log :tongue: TAK

Keep Spinning

Skønt du kunne lide programmet...Det lyder som en god spinning dag for dig. :smile:

Edited by Danfanatiker
Link to comment
Share on other sites

Søndag den 29 januar 2006

:blink: What the f... sker der lige med de arabiske lande hva..... :crazy:

Nå tilbage til noget mere vigtigt for mig end lige Muhammed... :w00t:

Jeg skulle jo som sagt ha' gæstet Equinox Scandinavian Center idag, men jeg faldt i nogle ansøgninger, som jeg bare MÅTTE få afsted, og ja så gik tiden. Det var nok gået anderledes, hvis timerne var præsenteret af Maestro Ulrik, så havde jeg være der..:Det ved jeg... :laugh: Jeg måtte senere sande, at timerne var med en hvis KasperKs fra Mol, så jeg kunne ærge mig over, at jeg ikke var taget afsted.... :nonono: MØG MØG MØG..... Ville gerne have prøvet hans timer, da jeg har hørt meget godt om dem fra nogle af UBC's tilhængere...Den anden instruktør var vist ikke dukket op, så Kasper tog over. :unhappy:

Så kan jeg istedet glæde mig over min egen træning og instruktør performance idag.... :bigsmile: (nytter jo ikke noget at ærge sig over de tabte timer ved Kasper, kan jo ikke skrue tiden tilbage) :cry3:

Træning idag bestod af:

Løb 51 min

Jeg må sige, at benene var lette idag, selvom jeg frygtede det værste ovenpå gårsdagens træning. Så det var bare huhej afsted.

Cycling II ved mig

Tid 51 min

:heartpump: Max 183

:heartpump: Snit 168

Relativ høj puls idag. Om det hænger sammen med løbet inden, og jeg derved var godt varm, eller mit program.. Tja det ved jeg ikke. Opdagede at mit program idag faktisk var rigtig godt, og musikken var .....også anderledes. :innocent: Sådan er det altid med mine cycling II, man aner aldrig hvad man går indtil som kunde, og det kan de fleste faktisk godt lide. :wub: Jeg havde for et par dage siden gennemrodet nogle gamle spinning cd'ere, og plukket nogle sjove og funky tracks fra...Sat det hele sammen til en superglad spinning time....og hård... Timen idag bestod af 10 min opvarmning. 13 min klatring, skiftevis stående og siddende (laaaangt mix af Lasgo... :laugh: totalt kitch). En running/landevej blok og afslutningsvis en omgang stående/siddende angreb. Kunne ikke lade være med at grine af mig selv over mit valg af finalesang. Det gamle hurtige mix af gamle klassikere...Goe gamle fru olsen, slabadubadelle :tongue: osvosv. Ikke et øje var tørt. Men det var en supergod hurtig stående enkelttakt at slutte på...Ellers var musikken virkelig mærkeligt sat sammen af Tone Loc, Master Blaster, Footlose (længe siden jeg havde kørt til den. :w00t: )... etc.etc. Jo jeg morede mig og kunne se, at det virkede på folks stenansigter.... Hvorfor så hardcore hele tiden? Der skal også være plads til at smile, selvom man knokler på et 8 tal fys skala... :4thumbup:

Dog glæder jeg mig til min III imorgen... :devil:

Balance ved mig

Tid 55 min

Puh at gå fra en så høj puls time til noget lavere tempo er faktisk meget meget anstrengede. Hurtig omklædning fra spinnergirl dresset til yoga yoggi tingen og så afsted til den indre fokus og mentale træning.... Fuld sal...What a rush.. Og sikke dejlige kommentarer efter timen.

Flere bliver hooked på den måde at træne på, hvor man kombinerer den indre og ydre balance med sin vejrtrækning. Noget jeg efterhånden bruger til daglig og så sandelig også på mine cykel timer. Det balance der...Det virker. Det kan jeg se og mærke på min krop. Føler mig meget mere stærk i 'hunden' (yoga stilling) Elsker det. Finder en skjult energi frem under træningen og går derfra lettet og glad....Absolut fornuftigt at jeg tog den uddannelse. Næste mål er yoga og pilates uddannelserne. Det er hundrede procent lige min form for træning.

Glæder mig allerede til balance timen imorgen, trods det at Mads Borup har en Cycling Udholdenhed LIIIIIGE VED SIDEN AF. Det ødelægger enormt meget. :unhappy: Men der er vores center sgu for dårligt indrettet med en cykelsal klods op af aerobic salen. :mad:

:wink: Night night

Edited by Danfanatiker
Link to comment
Share on other sites

:w00t: Jeg vil også hellere se mænd svedende på en cykel, end stå med to franskbrød under hver arm og puste sig op som en anden hane, mens de i spejlet betragter størrelsen af deres biceps... :laugh: Uh ha nej ind på en cykel med dem og se deres ben bevæge sig .....fryd... :innocent: Elsker cykel mænd :devil::innocent::innocent::innocent: Undskyld mor men det gør jeg hehe

:rofl2:

Hmm, du har ret i, at der absolut intet hot er ved fyre, der konstant står og flexer foran spejlet... :raisebrow: :4flex: :nonono:

Men smag og behag... Se når jeg tænker tilbage på dengang, hvor jeg gik til thaiboxing, så vokser motivationen bestemt til at begynde igen... :shades::wub:

:blink: What the f... sker der lige med de arabiske lande hva..... :crazy:

Nå tilbage til noget mere vigtigt for mig end lige Muhammed... :w00t:

...og du har ret :unsure: Det er uuhyggeligt :freaked:

Edited by Nobleza
Link to comment
Share on other sites

:w00t: Jeg vil også hellere se mænd svedende på en cykel :laugh: Uh ha nej ind på en cykel med dem og se deres ben bevæge sig .....fryd... :innocent: Elsker cykel mænd :smile:

Uwh Nice :4thumbup: Hørt ... Hørt ..

Jo jeg morede mig og kunne se, at det virkede på folks stenansigter.... Hvorfor så hardcore hele tiden? Der skal også være plads til at smile, selvom man knokler på et 8 tal fys skala..

Hehe for en ægte væddeløber gælder det om man ikke kan se ansigtet fortrække en mine :blink:

Man må altså IMO gerne vise lidt følelse og engagement. Korrekt, men du kender vel også selv man sidder i sin egen lille klokke hvis man sidder nede i salen ?

Anyway.. vi ses snart i det lille hyggelige center. Hygge hej og god søndag. :tongue:

Link to comment
Share on other sites

Uwh Nice :4thumbup: Hørt ... Hørt ..

Hehe for en ægte væddeløber gælder det om man ikke kan se ansigtet fortrække en mine :blink:

Man må altså IMO gerne vise lidt følelse og engagement. Korrekt, men du kender vel også selv man sidder i sin egen lille klokke hvis man sidder nede i salen ?

Anyway.. vi ses snart i det lille hyggelige center. Hygge hej og god søndag. :tongue:

:smile: Nu er der som sådan kjempe stor forskel på, hvordan jeg vælger at køre mine Cycling II timer, og timen idag var egentlig ikke henslængt til følelsen af selvarbejdende bobble. Jeps der var plads til selverkendelse omkring intensiteten samt fornemmelsen for enkelttakten og den hurtigere rytme, men som sådan en flow time med lukkede øjne osv, nope det var slet ikke min plan idag. Idag var en såkaldt vågen time..Lidt mere spas og lidt mere aggressiv. :tongue: Det skal der også være plads til engang imellem, således at alt ikke går op i Body and Mind og kontinuerlige trance rytmer. Erkendelse af at jeg kan lide mange former for musik på mine timer, men altså viser størst variation på de her Cycling II timer, som jeg også syntes, at man bør gøre...der er jo i bund og grund tale om timer, der følger lige efter Cycling 1...Vores begynder timer...sååå tone it down a bit. Alt for mange Cycling II timer er stadig for hårde efter min vurdering.

(det var min rent faktisk også idag..ups)

Noget helt andet er, at jeg virkelig er dødtræt nu....Slam ramte gulvet...zzzzzzzzzzzzzzzz Mon det ville hjælpe at spise nogle gerimax eller andet opkvikkende. Sys jeg fader ud ved 22 tiden efterhånden. Mystisk. har jo været vant til for lidt søvn og sene sengetider det sidste års tid pga. mit daværende job....Måske en erkendelse af min mange timer i centret efterhånden. Er rimeligt tit 'på' .... Elsker det..Men savner også at kunne sidde blandt forsamlingen og træne med på lige fod med alle andre...Indrømmet...det bliver bare aldrig til noget, fordi jeg fx savner de spinning timer, som kan få mig helt op og flyve, og derved dropper alle andre. Træningsmæssige superb timer, I miss that...pivpiv hentydning til Onkel Ubc.

Men jeg ser dog frem til at prøve Christian Lykkes timer i Cph i Februar. Har efterhånden hørt så meget og med en erfaring som instruktør fra 1996, ja så må han jo grangiveligt have noget i bagagen, som jeg kan bruge...Er trods alt en snart 4 årig newbie i forhold til ham...Så det ser jeg frem til.

Edited by Danfanatiker
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share