The Return of DANFANTA' :0) log no.3


Danfanatiker
 Share

Recommended Posts

Hey DanF

Frisørbesøg og dermed forvandling til blondine er vel i princippet også en slags træning? :smile:

Jeg er ivrig læser af din log.... Og du styrer da for vildt med spinning, balance og løb etc etc etc.... You rock, girl :superman:

Er lidt interesseret i det dersens balance-halløj..... Hmm, gad vide om det kan lade sig gøre kun med én funktionel skulder :4crutches:

Og god bedring til dig

MetC :bigsmile:

Lige nu er der vist ikke så my power over mig. Føler mig som en gammel kælling, der er blevet ramt af et tog... :blink: Balance kan sagtens dyrkes med en defekt skulder. Ligesom spinning egentlig :poking: Ligenu føler jeg bare ikke, at jeg kan en skid og gruer for imorgen tidlig.. :unhappy:

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Torsdag den 2 februar 2006 :tomaatit: Ramt af sygdom neeej

GOOD NEWS....

Vores Body Bikes kommer i denne måned...YES YES....Sooooooo greaaaaaaaaaaat...

Normalt ville jeg hoppe rundt i stuen ligenu over det, og udviste også min begejstring i SATS idag over det, men mit skrantende helbred lægger en lille dæmper på min iver. :unhappy: The Danfanta is going dooooown...Nu føler jeg mig ramt af en suveræn irriterende forkølelse. Det har bredt sig til min krop nu. Sløv, stoppet næse, hævede mandler og ja alle symptomer på at noget ondt, har invaderet mit legeme...piv piv. :laugh: Ja jeg er god til at have selvmedlidenhed ved en smule sygdom, men det er også, fordi jeg nu ved, at jeg skal op kl 5 imorgen tidlig og pukle to timer igennem igen. Jeg må fake, at jeg er okay, selvom min stemme svigter mig. Alle andre skal nok få at vide, at jeg er dårlig :laugh: bare ikke mine medlemmer :w00t: Ynk ynk ynk :innocent: Har fyldt mit depot op nu med pasta og kylling og Echinamin dråber, så om lidt skal det bælles noget varm hyldebærsaft og så ind i kassen for at undersøge, hvorvidt Ole L vil hente mig i rimelig tid denne gang. Det gjorde han ligesom ikke sidst. :sneaky2:

Åhhh en dejlig kop hylde. Sender et par tanker til min smukke, søde mor... :wub: Dog er jeg glad for, at hun IKKE kan se mit køkkenbord lige nu..Det ligner noget fra "Rent Hjem"..lige overdrevet nok, men gider ikke vaske op nu..Er for træt. Apropos det program så er det simpelthen uforståeligt, hvordan nogle mennesker kan lade det komme så vidt, som visse eksempler udviser...???

Heavy duty cardio trip trods forkølelsen. Mærkværdig følelse at træne i en 'osteklokke', dog blev min cycling II time skidegod..Jeg glemte lige min 'sygdom' et kort øjeblik :tongue: Skal bare soooooove imorgen, når jeg er færdig....

Nok piveri.... :violin:

Fik mig slæbt op af trappen i centret...og i sol....Åh så godt.

Dernæst:

45 min powerwalk på båndet ved siden af en veninde...Lidt :blahblah:

30 min på en stepmaskine... Svedte som en hest pga forkølelsen snarere end intesiteten.

Cycling II ved mig

Tid 52 min

:heartpump: Max 185 Igen tror jeg at det er forkølelsen

:heartpump: Snit 168

Poster programmet senere....

Cycling II ved mig

:heartpump: Max 190

:heartpump: Snit 166

:hands: Please lad mig klare de to timer så tidligt imorgen, så skal jeg nok slappe af resten af dagen. Promise. :surrender:

The End.

Edited by Danfanatiker
Link to comment
Share on other sites

undefinedNormalt ville jeg hoppe rundt i stuen ligenu over det, og udviste også min begejstring i SATS idag over det, men mit skrantende helbred lægger en lille dæmper på min iver. The Danfanta is going dooooown...Nu føler jeg mig ramt af en suveræn irriterende forkølelse. Det har bredt sig til min krop nu. Sløv, stoppet næse, hævede mandler og ja alle symptomer på at noget ondt, har invaderet mit legeme...piv piv. Ja jeg er god til at have selvmedlidenhed ved en smule sygdom, men det er også, fordi jeg nu ved, at jeg skal op kl 5 imorgen tidlig og pukle to timer igennem igen. Jeg må fake, at jeg er okay, selvom min stemme svigter mig. Alle andre skal nok få at vide, at jeg er dårlig bare ikke mine medlemmer Ynk ynk ynk Har fyldt mit depot op nu med pasta og kylling og Echinamin dråber, så om lidt skal det bælles noget varm hyldebærsaft og så ind i kassen for at undersøge, hvorvidt Ole L vil hente mig i rimelig tid denne gang. Det gjorde han ligesom ikke sidst.

Søde Blondie :smile:

Du piver jo mere end mig når jeg bliver syg :tongue: men det er sjældent jeg ikke lige kigger op til sankt peter når jeg er syg men bliver sendt ned igen da han mener

det er for tidelig :laugh: Julie du klarer i morgen tidlig og det er sejt du gør med tanke på du hader at stå så tidligt op :superman: og så er det jo for at hjælpe en anden

kan kun skriveDu er da sej og en dejlig kollega at ha :wub::superman::superman::superman:

Tak for din input med mit program fedt du gider hjælpe mig :4thumbup:

Ps god bedring håber det kun er en forbigående trussel :wink:

Link to comment
Share on other sites

:rofl2::laugh: Ja det er faktisk morsomt.... :w00t: Okay ja den fortjente jeg nok. Men MP det er altså en underlig stilling den der der. Det er det altså...(enten tjek Mp's avatar eller log, så I ved, hvad jeg mener. Helt stuerent :wub: )

Hvad er der underligt i at sidde på hug? Denne her er så bare tilfældigvis kun med et ben :laugh:

Link to comment
Share on other sites

Fredag den 3 februar 2006

Ejjj skønt med lidt medynk fra søde mennesker....Den eneste der siger noget mærkeligt er MP :laugh: Må prøve den der pistol en dag. Idag er alle funktioner i min krop nedsat med 75% og jeg føler mig helt ved siden af..Fik dog afleveret to fine timer imorges til trods for min forkølelse som bare bliver værre og værre. Har hvilet et par timer i eftermiddags og troede så tilfældigvis, at jeg kunne løbe mig en tur. Sikkert tegn på den manglende forstand... Ligenu kan jeg knap nok løfte min kop med te og honning i....

Tag dig sammen Danf...hehe

Dagens såkaldte træning.

Balance ved mig (timen bliver halleluja lavet om til yoga nu, så skal jeg aldrig mere afsted så tidligt.)

Tid: 55 min

Cycling II ved mig

Tid 52 min

Valgte ikke at tage pulsmåler på eftersom min puls jo er helt utilregnelig..Og så kørte jeg præcis samme program som på II'eren igår. Der var ingen deltagere udover veninde T med på timen imorges, som havde været på timen igår, så for mig var det okay at køre den..Poster programmet som var 100% musik styret nedenfor..

Cycling II

Opvarmning: siddende 10min dobbelttakt 96bpm med en enkelt kort tur stående indenfor sidste 2 min

11 min serie bestående af stående enkelttakt, stående tempo, siddende angreb. Efter 5 min vendes den rundt til siddende enkelttakt, siddende tempo og stående angreb. Fys 7, 7,5,8

Siddende landevej 5 min (igen langsom dobbelttakt) Fys 6-6,5

Runnings (langsom dobbelttakt igen omkring 102bpm). korte ture af få sekunders varighed.

2 min recovery (frit valg bare ikke pulsen under Fys 5)

17 min klatring. Første 6 min siddende Bpm 126(63 rpm) herefter stiger den til 140 (70rpm) og vi fortsatte stående 6 min samme belastning som siddende, men den forøgede kadance gør, at pulsen pisker opad. Derefter siddende 1 minut samme kadence samme belastning....mærker intensiteten ret kraftigt i benene da..og slutteligt sidste minutter stående, hvor der gives frit lejde til at køre det sidste minut i angreb...

Musikken var sammenpuslet italiensk spinningmusik og trance, ikke de store sangmæssige forstyrrelser. Sys jeg heller ikke er nødvendigt sådan en tidlig morgentime.

Herefter direkte i sauna, og så gik snakken ellers med veninde T og L omkring nye 'events' vi sammen skal lave. (fordi alt efterhånden hedder noget med event, så hedder alt hvad vi laver sammen også det i øjeblikket. Skørt :w00t: Projekt kage event sygt haha)

Det endte med at blive halvanden times :blahblah: omkring vind og vejr over en kop varm kakao og en prøvepakke Kellogs et eller andet fiber noget.... :laugh: Mads manager havde nemlig GLEMT at købe rundstykker. FY... :mad::w00t:

"Sidder I stadig der" sagde han da op til flere gange.. Vi elsker bare Mads. Han har de mest fantastiske kommentarer så som "hvad laver du her?" Øh TRÆNER LIGESOM :rofl2: Og da veninde T gik i krampe på pumptimen idag, ja så siger Mads bare...."Det er da dejligt"..Sådan er han hele vejen igennem. Sikke en chef. Fænomenalt. :worship: Pyhh nej jeg skulle ikke med noget pump idag. Kunne knap nok løfte stangen med mit helbred, hvis det var.... :wink:

Omgivet af diverse glas og krus med forskelligt indhold af sundhedsmæssig art vil jeg nu takke af for idag.

Rigtig god fredag.. :smile:

Ps er lidt stolt af mig selv, at jeg vikarierer for andre selvom jeg er syg. Nogle ville nok kalde det dumhed, men jeg har det godt med det.

Edited by Danfanatiker
Link to comment
Share on other sites

God bedring Julie - pas nu bare lidt på dig selv ikk? :smile:

:crybaby::cry::cry3::please::4crutches::sleepy: Tak Arne ...Arbejder på det...Tager alle mine forholdsregler idag..Regnede faktisk med at jeg ville komme udenom alle de forkøleser der florerer landet, men næææ...Btw suverænt med den hypnotisør der. Det er virkelig godt, hvis det kan fjerne din trang til kager og kiks.

Knus

Edited by Danfanatiker
Link to comment
Share on other sites

Lørdag den 4 februar 2006 :dry:

Det er så IKKE blevet bedre, selvom jeg har tilbragt 12 timer under dynen. Jeg har været nødt til at tage konsekvensen og simpelthen aflyse min udholdenhed i eftermiddag. :unhappy: Ikke een eneste kunne træde til...Fantastisk... :mad: Det gør mig virkelig ondt, fordi jeg aldrig har aflyst et hold før...og ja min veninde T og super kollega Ann K, sagde at "Come on, du tager så meget for andre, så mon ikke det er helt ok, at du passer på dit helbred" :blush: Maybe, men har stadig den ondeste samvittighed over det, fordi det betyder så meget for mig...

Nu sætter jeg så alle kræfter ind på at blive rask til mit Body And Mind cykel event imorgen, som er overbooket. Skal køre en alm cycling II derefter og en Balance time, så 3 timer skal jeg kæmpe mig igennem imorgen. Minder mig om da Cyclingspinner og jeg kørte vores SANSERNES MARATON på 3 timer i Hjørring Helsestudie sidste år samme tid, ja der var jeg også dødsyg. Ved at jeg skal klare den imorgen...Så turen har lige været i Netto, hvor jeg fyldte kurven med kamillete, honning, brusende c-vitaminer, Vicks, en kasse clementiner og noget citronsaft. Hmm mon ikke kassepigen havde regnet ud, at der var noget sygdom foran hende, som jeg stod der med vandfyldte røde øjne og stoppet næse.Herefter omkring apoteket, hvor jeg lige nåede at få nogle smertestillende til min hovedpine, inden de lukkede. Nappede to og lagde mig i grillen 20 min for at få varmen..Det var dejligt. Tilbage til hulen og igang med projekt "at blive rask" Lidt glad for at veninde T også holder en solidarisk hviledag med mig :wub: Mine forældre er også helt bekymrede. Slap nu af, det er forkølelse selvom jeg føler mig dødsdømt. :tongue: "mon ikke du skulle ringe til vagtlægen"...Ej mor nu stopper du... Lykkeligvis kan jeg glæde mig over mine nyindkøbte trance cd'er der kom med posten idag. Åh det er lige chokolade for mine øregange og nye toner til mine Cycling III timer og udholdenhed..herligt herligt...

Der skal ikke laves mere fysisk idag. Kroppen skriger på nedgearing og masser af sunde drinks. Har ikke den store appetit og ved egentlig heller ikke, hvad der er godt at spise, når man er syg...Så tænker mere det blvier noget suppe og masser af kamillete...Sender en kærlig tanke til mine piger fra Equinox Lotte og Mette og deres 24 timers crew. De er jo igang nu....Bad dem tage nogle spinning mænd med hjem til mig :w00t: Eller billeder ihvertfald :wink:

Hej fra sygesengen...Ej dog ikke hihi..

Danf

Edited by Danfanatiker
Link to comment
Share on other sites

Halløj

Lyder ikke rart med sygdom... - var selv af samme overbevisning mht. absolut at ville dodge alle de sygdomsbefængte bakterier der florerer, men tog også også lige et par dage med ekstrem diarre og opkast. :4mewantfood:

Hvilke trance-cder har du fået ind af døren? - nogle du kan anbefale?

Jeg ønsker dig god bedring.

Link to comment
Share on other sites

God bedring Julie. Se nu at komme ovenpå igen :bigsmile:

Du kører den jo også lige til grænsen rent fysisk med alle de ting du deltager i/underviser i.

Men super motiverende at læse din log fordi du giver den max gas hver gang :4thumbup:

Ja lad os da lige høre om de trance cd'er.

Link to comment
Share on other sites

Guys...Tak for jeres hilsner.

Det går meget bedre idag. Min stemme er stadig forvrænget og jeg har det ikke optimalt, men jeg må bare tænke på, at få de her to cykel timer overstået så vel som muligt og så min balance time. Død uretfærdigt at skulle køre et body and mind event med et tilstoppet hoved...og hårdt fordi jeg tænker på jumps, flachland og springen am berg ligenu. Ved hvor fysisk krævende det bliver for mig at køre det hele med et smil på læben og uden den mindste tegn på sygdom. :blink::crazy:

Trance musikken holder jeg nu ind til vingerne.. Men I kan få en pm. En superdejlig kendt maestro af mine har altid sagt, at som instruktør da skal man holde tæt med sin musik. Det er jo en stor del af grundene til at man er vellidt, så nej ingen titler men dem som har fulgt min log gennem tiden, har da stødt på et par gengangere hist og pist...Så der må rodes lidt..må der... :w00t:

God dag til jer og alle I andre. Jeg må afsted...gys :cry:

Edited by Danfanatiker
Link to comment
Share on other sites

Tirsdag den 7 februar 2006 hoooold da op lille log, du var langt væk hihi

Jep Jep :4thumbup: Julie på toppen igen. Stadig med lidt forvrænget stemme. Søndagens tre timer blev til nogle af de bedste, jeg ever har kørt :superman: Der var virkelig kontrol over tingene ned til sidste detalje, men så var jeg også så smadret om aften pga forkølelsen og tænkte ved mig selv, at NU blev jeg bare ENDNU mere syg....Mandag morgen proppede jeg mig igen med alskens vitaminer osv for at lade op til mandagens timer....Her gik det igen overvældende godt, selvom jeg stadig mærker tydeligt, at energien ikke er som den plejer. Jeg er bare sindsyg glad for IKKE at blive mere syg, og finder min forkølelse som absolut på retræte. Imponerende når man tænker på min hidsige cardio træning :blink: , men jeg tænker også på de sunde ting, jeg har puttet i munden både mad og drikke indenfor de sidste dage og sender et kærligt blik til mine rød solhat dråber :wub: , der igen har forkortet sygdommen....Dumt jeg ikke startede på de dråber for et år siden, da jeg var nede i 14 dage. :unhappy: Men hvoromalting er, så er jeg oppe and kicking igen. (har også sagt ja tak til to afløser timer imorgen og en idag. Vildt. :innocent: godt jeg har spinningundervisning pause fredag og lørdag, da står den Block Buster Bike :w00t: i Fitness Frederikshavn ved my friend Buje)

Derudover er den endelig tilmelding til FitnessX 24 timers også klar, og der blev vist en enkelt undervisning der også. Fantastisk. Ellers væltede de dejlige anmeldelser ind fra mine Equinox piger i weekendens Farum event. De havde haft en dejlig oplevelse, så det er jo bare lækkert at høre. Hver især havde de fundet deres favoritter. Igen et storartet eksempel på, hvordan folks syn på spinning er anderledes. Igår talte jeg med en meget god ven omkring timer, og han kunne godt lide (gys gru) fryseture...Jeg må have ham omvendt. :blush: Knægten er vist ikke nogen hardcore spinner med den attitude... :nonono: men det skal han nok blive :devil:

Opdatering på de sidste to dages træning:

Søndag den 5 februar 2006

Cycling Event Body and Mind ved mig

Tid 53 min

:heartpump:Max 192 Ikke noget at sige til med jumps og runnings + sygdom i kroppen

:heartpump: Snit 161

Som sagt et totalt event program med masser af jumps in flatland, jumps on the hill, runnings og climbing...Fokus på rytmerne, fokus på indadvendt kontrol

Cycling II ved mig

Tid 50 min

:heartpump: Max 186

:heartpump: Snit 169

Der var stadig grundlag for at lave noget event lignende noget, da dekorationen stadig var oppe, så jeg fandt et andet program frem med noget andet musik, og så var det på igen. En af deltagerne havde været med på eventtimen, og han troede, at jeg diskede op med det samme igen "men det gjorde du jo ikke?" Nej klart nok jeg ikke gjorde det...

Balance ved mig

55 min

Dejlig time men så var der også udsolgt hos mig....

Igår Mandag den 6 februar 2006

30 min løb på bånd. Puha ikke rart pga forkølelse. :unhappy: Ingen luft

45 min powerwalk. :walking:

Cycling III ved mig

Tid 50 min

:heartpump: Max 190

:heartpump: Snit 168

Programmet var overvejende siddende mellemtakt. Et program der vakte opsigt og frustration, da je præsenterede det, men efter timen ja så var folk jo tilfredse nok med måden at køre på....Pyhh heldigvis.. :laugh: Ikke nogen hemmelighed at musikken udelukkende var N. E så kan siddende arbejde ikke føles mere flyvende...Lækkert.

Balance ved mig

Tid 55 min

Udsolgt...I sauna med veninde L og så ellers bare hjem.

På den igen idag. Ved ellers at tirsdag er min offdag i benene, men når jeg selv skal køre Jeas time (hun har føsdag idag...TELØK TELØK), så er der jo ikke så meget at gøre andet end tjyre til..

hey fra Danf

BTW glemte lige..VORES CYKLER KOMMER FREDAG...... :w00t::w00t::w00t::w00t::w00t:

Og så glæder jeg mig lørdag den 25 februar, hvor jeg skal I SATS Amager og prøve vores SATS guru Christian Lykke. Ikke at glemme møde Arne, Niske og de andre berømte mollere...

Nu er det off til brunch ved en veninde mens jeg afventer nervepirrende svar på to jobsamtaler. Har en samtale igen imorgen. Ikke stresse ikke stresse.

Edited by Danfanatiker
Link to comment
Share on other sites

Dejligt at du er på vej mod toppen igen :4thumbup:

Jumps?? Hvad er det - det ord og spinning er vist ikke forbundet her over på øen?

Hihi du vil hade jumps lige nu men med tiden, så vil du elske dem Arne. :blush: Jumps stammer fra Johnny G's originale spinning program og har virkelig meget med spinning at gøre. Det ER spinning, men det er bare ikke noget vi danskere kører på VORES timer. Jumps handler om følelse med musikken. Man finder et stykke musik, hvori man mærker bevægelsen. Derved tager man fat på styret i 'hammergreb', og hvis det er jumps in flatland, så kører man en langsom dobbeltakt eller hurtig (alt efter hvor barske jumpsene skal være og hvor mange bpm musikken er) og så er det ellers op og ned fra sadlen i een kontinuerlig rytme på 2-4-8 takter igen alt efter, hvad man har lyst til...Jeg kører dem som oftest på 2 sek fordi det er hårdest.. Det lyder fælt og det lyder sygt for nogle, men efter et par gange så kommer man ind i rytmen og ens puls pisker derop af pga det hurtige skift fra stående til siddende.... Bevægelsen ligger i benene og korrekt teknik er et must...Der er ikke noget fysiologisk forkert i jumps. Nej det er ikke landvejs relevant, men det er spinning...og det er meget meget sjovt. Keith Howells Master Instructor ved NCA Tyskland har rekorden i jumps. 4,5. timer nonstop og det er vel at mærke jumps på 2 sek til en meget hurtig dobbelttakt. Keith er 52 år gammel og hans puls er ufattelig lav, når han kører dem, hvor min eksempelvis rammer max flere gange. I Tyskland, Italien, Spanien osv kan man finde jumps på alle timer og indimellem hele timen igennem. Jeg selv har kørt dem i 20 min på min NCA uddannelse i Tyskland, og jeg troede at jeg skulle dø..Så 6 min igår var vist rigeligt for de små SATS kunder...Men de var enige om, at hey når man først var inde i musikken og rytmen, så kørte det bare.... :smile: Det er jumps eller springen (tysk). Det er fedt men som sagt anderledes, og der vil uundgåeligt være mange, der rynker på næsen i DK over det. Netop derfor implementerer jeg dem mere og mere på mine timer. Det er en vanesag. Og det er super interval træning på en anden måde end stående/siddende angreb og stående armstrongkadencer. Kontrolleret fed tortur..Men absolut testværdig. I må prøve det en dag. Jeg skal nok give en demonstratrion..Så kan jo se, hvad I synes om måden at køre spinning på i syden samt ved mig... :bigsmile: Fryseture og låseture eller hvad det hedder er jo dårlig politik i en spinning time, men jumps er ikke bevist skadelige og med så mange tusind mennesker, der kører dem ude i verden, ja så ved jeg godt, hvad jeg mener om dem....Det er en fast del af mig

Edited by Danfanatiker
Link to comment
Share on other sites

Hihi du vil hade jumps lige nu men med tiden, så vil du elske dem Arne. :blush: Jumps stammer fra Johnny G's originale spinning program og har virkelig meget med spinning at gøre. Det ER spinning, men det er bare ikke noget vi danskere kører på VORES timer. Jumps handler om følelse med musikken. Man finder et stykke musik, hvori man mærker bevægelsen. Derved tager man fat på styret i 'hammergreb', og hvis det er jumps in flatland, så kører man en langsom dobbeltakt eller hurtig (alt efter hvor barske jumpsene skal være og hvor mange bpm musikken er) og så er det ellers op og ned fra sadlen i een kontinuerlig rytme på 2-4-8 takter igen alt efter, hvad man har lyst til...Jeg kører dem som oftest på 2 sek fordi det er hårdest.. Det lyder fælt og det lyder sygt for nogle, men efter et par gange så kommer man ind i rytmen og ens puls pisker derop af pga det hurtige skift fra stående til siddende.... Bevægelsen ligger i benene og korrekt teknik er et must...Der er ikke noget fysiologisk forkert i jumps. Nej det er ikke landvejs relevant, men det er spinning...og det er meget meget sjovt. Keith Howells Master Instructor ved NCA Tyskland har rekorden i jumps. 4,5. timer nonstop og det er vel at mærke jumps på 2 sek til en meget hurtig dobbelttakt. Keith er 52 år gammel og hans puls er ufattelig lav, når han kører dem, hvor min eksempelvis rammer max flere gange. I Tyskland, Italien, Spanien osv kan man finde jumps på alle timer og indimellem hele timen igennem. Jeg selv har kørt dem i 20 min på min NCA uddannelse i Tyskland, og jeg troede at jeg skulle dø..Så 6 min igår var vist rigeligt for de små SATS kunder...Men de var enige om, at hey når man først var inde i musikken og rytmen, så kørte det bare.... :smile: Det er jumps eller springen (tysk). Det er fedt men som sagt anderledes, og der vil uundgåeligt være mange, der rynker på næsen i DK over det. Netop derfor implementerer jeg dem mere og mere på mine timer. Det er en vanesag. Og det er super interval træning på en anden måde end stående/siddende angreb og stående armstrongkadencer. Kontrolleret fed tortur..Men absolut testværdig. I må prøve det en dag. Jeg skal nok give en demonstratrion..Så kan jo se, hvad I synes om måden at køre spinning på i syden samt ved mig... :bigsmile: Fryseture og låseture eller hvad det hedder er jo dårlig politik i en spinning time, men jumps er ikke bevist skadelige og med så mange tusind mennesker, der kører dem ude i verden, ja så ved jeg godt, hvad jeg mener om dem....Det er en fast del af mig

:w00t: Kan se at jeg får det til at lyde som om, jeg kører jumps på alle timer. Det er faktisk yderst sjældent udover events, men jeg tror at jeg vil implementere dem noget mere. Kan sgu ikke selv holde til dem i lang tid ad gangen. :laugh:

Link to comment
Share on other sites

Jeg stiftede så bekendskab med jumps ved eventen i weekenden.. tror næsten alle lavede Jumps - bortset fra Chris, Peter Alminde & Anette Berg.

Mit indtryk er at de fleste syntes det var sjovt og hårdt, men deltagernes niveau var altså også så lavt at de fleste ikke engang ville kunne køre en Cycling 1 i SATS :laugh:

Jumps er da meget sjove til opvarmning men personligt ville jeg aldrig bruge dem i en time. Men smag og behag er heldigvis forskellige, så det er fint der er nogen der synes det er sjovt.

Link to comment
Share on other sites

Jeg stiftede så bekendskab med jumps ved eventen i weekenden.. tror næsten alle lavede Jumps - bortset fra Chris, Peter Alminde & Anette Berg.

Mit indtryk er at de fleste syntes det var sjovt og hårdt, men deltagernes niveau var altså også så lavt at de fleste ikke engang ville kunne køre en Cycling 1 i SATS :laugh:

Jumps er da meget sjove til opvarmning men personligt ville jeg aldrig bruge dem i en time. Men smag og behag er heldigvis forskellige, så det er fint der er nogen der synes det er sjovt.

Sjovt nok så kørte I så også ved spinning itself i Farum i og med at Jimmy Trolle jo er Master Instructor ved Spinning programmet, så naturligt ville I komme ud for det. Og jeg gætter også på at I kørte på de originale spinning cykler, som er helt og aldeles underlige at køre på. Tjahh det kan godt være onkel spock ikke sys jumps er hårde, men jeg kender min egen grundform, og den er der absolut ikke noget i vejen med....og jeg finder dem hårde, når kadencen er høj. Fint nok du ikke kører dem på dine timer. Det havde jeg heller ikke regnet med. Kan tydeligt høre, at 24 timers ikke lige var den oplevelse for dig, som det var for de andre, der var med....Hmmm

Edited by Danfanatiker
Link to comment
Share on other sites

Sjovt nok så kørte I så også ved spinning itself i Farum i og med at Jimmy Trolle jo er Master Instructor vedr Spinning programmet, så naturligt ville I komme ud for det. Og jeg gætter også på at I kørte på de originale spinning cykler, som er helt og aldeles underlige at køre på. Tjahh det kan godt være onkel spock ikke sys jumps er hårde, men jeg kender min egen grundform, og den er der absolut ikke noget i vejen med....og jeg finder dem hårde, når kadencen er høj. Fint nok du ikke kører dem på dine timer. Det havde jeg heller ikke regnet med. Kan tydeligt høre, at 24 timers ikke lige var den oplevelse for dig, som det var for de andre, der var med....Hmmm

Det skulle ikke forstås som at de ikke generelt var hårde- det er jo et spørgsmål om teknik og modstand på cyklen.

Jeg synes de er fine nok at køre, hvis man synes det er sjovt. Det har bare ikke noget med cykling at gøre - og det behøver det jo heller ikke, som du også skriver :smile:

Personligt synes jeg bare det er irriterende at skulle skifte stilling på cyklerne hele tiden i eet væld, men mange andre deltagere syntes det var sjovt.

Og JA, cyklerne var katastrofalt ringe!

Eksempelvis kunne man ikke regulere styrets højde ret meget - i laveste position var det stadig alt for højt (ihvertfald til os 3 på mit hold)...

Syntes det var rigtigt rigtigt sjovt at være med til eventen, klart ikke sidste gang jeg er med. Man skal bare gøre sig klart at det primære er det sociale - og ikke cyklingen.

Edited by Spock
Link to comment
Share on other sites

Det skulle ikke forstås som at de ikke generelt var hårde- det er jo et spørgsmål om teknik og modstand på cyklen.

Jeg synes de er fine nok at køre, hvis man synes det er sjovt. Det har bare ikke noget med cykling at gøre - og det behøver det jo heller ikke, som du også skriver :smile:

Personligt synes jeg bare det er irriterende at skulle skifte stilling på cyklerne hele tiden i eet væld, men mange andre deltagere syntes det var sjovt.

Og JA, cyklerne var katastrofalt ringe!

Eksempelvis kunne man ikke regulere styrets højde ret meget - i laveste position var det stadig alt for højt (ihvertfald til os 3 på mit hold)...

Syntes det var rigtigt rigtigt sjovt at være med til eventen, klart ikke sidste gang jeg er med. Man skal bare gøre sig klart at det primære er det sociale - og ikke cyklingen.

Nej søde kæreste spock. Det har IKKE noget med cykling at gøre, som jeg også skriver. Men det ER spinning..uanset hvad folk skriver....Det stammer fra det originale program og er slet ikke noget, jeg har fundet på eller andre...Så længe det ikke er skadeligt, så kan jeg ikke se nogen grund til fx at forbyde det ligesom de hundekunstner fryseture er....hehe jeg er enig med at jumps en hel time er lidt for laaaang tid. Jeg vil også hellere have måsen plantet i sadlen eller stå i enkelttakten, men som intervaller sys jeg de er fede, og jeg kunne sagtens sætte dem ind i mine II'er programmer...Dog aldrig på III'eren. Mht eventen ja det er primært socialt med et 24 timers men også brugbart til at lure om, der er noget inspiration at hente. MØGCYKLER hihi. Kender dem godt. Man er helt forpint at det kædetræk :laugh: og og styret er for tykt og for langt.

Edited by Danfanatiker
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share