The Return of DANFANTA' :0) log no.3


Danfanatiker
 Share

Recommended Posts

  • Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Hey Danf. :bigsmile:

Lige en Guard der kigger forbi. Du skal ikke være ked af det med

afløsning i andre centre. Jeg underviste i flere forskellige centre i kbh i løbet af efteråret

og det kan sk* godt være hårdt at være vikar engang imellem, når folk har preferencer

for deres "normale" instruktør.. Give them hell :devil:

Link to comment
Share on other sites

Det lyder sku spændende. Vi glædes os til på lørdag. Så må vi jo hænge på så godt vi kan :cool:

Hænge på er vist ikke noget problem for jer. Bare rolig. Det er kontinuerlig lækker træning og ikke nogen smadre-benene-time.....Bare spring på toget og nyd de nye cykler og den fede musik...Nå ja og så Mads og jeg :blush:

Link to comment
Share on other sites

Hey Danf. :bigsmile:

Lige en Guard der kigger forbi. Du skal ikke være ked af det med

afløsning i andre centre. Jeg underviste i flere forskellige centre i kbh i løbet af efteråret

og det kan sk* godt være hårdt at være vikar engang imellem, når folk har preferencer

for deres "normale" instruktør.. Give them hell :devil:

Hej Guard og velkommen til. Nej jeg er bestemt ikke ked af at afløse i andre centre. Tværtimod. Det giver mig så megen ekstra udfordring og blod på tanden, at jeg kan leve længe på sådan et par timer. Har jo undervist utallige steder før jeg kom til SATS også gæstetimer i ny og næ og kan da stadig forefindes på enkelte events osv, så det har jeg slet ikke problemer med. Jeg var bare overrasket over forskellen på folks teknik i fx Scala og på Englandsvej. De fleste var rigtig gode til at køre på Englandsvej hvorimod Scala :nonono: uden tvivl noget af det mest skræmmende, jeg har set. :blink:

So yes I will give them hell....Har du en log? I så fald why haven't I seen it..hmmm :dry:

Link to comment
Share on other sites

Hmm kan se at der skal cykles i Scala på onsdag :devil: Så mangler jeg lige af finde et sted at crashe fra tirsdag til onsdag og så tager jeg tilbage igen onsdag aften... :cool:

Hvem skal du køre med?

HVis du ikke finder et sted kan du sagtens crashe hos mig.. jeg har bare meget meget meget travlt for tiden, så har desværre ikke den vilde tid til at lege guide eller noget.. desværre... men du kan sgu altid sove på min sofa.

Link to comment
Share on other sites

Hvem skal du køre med?

HVis du ikke finder et sted kan du sagtens crashe hos mig.. jeg har bare meget meget meget travlt for tiden, så har desværre ikke den vilde tid til at lege guide eller noget.. desværre... men du kan sgu altid sove på min sofa.

:laugh: Det lyder godt. Jeg kan sagtens aktivere mig selv. Klæber mig bare fast på nogle andre hoveder..... :smile:

jeg skal da køre ved DIG... :devil::devil::devil:

Link to comment
Share on other sites

Jeg er bange for, at vi snart mister vores Danfanatiker til halvsvenskerne... :cry: Men der er vel ikke noget at gøre... :unhappy: En Fraggel hører vel til i Fraggelland og ikke nogle andre steder... Så off Julle go to Fraggleland :superman:

:crybaby::crybaby::crybaby::crybaby::crybaby::crybaby::crybaby::crybaby:

:cry3::cry3::cry3::cry3::cry3::cry3::cry3::cry3::cry3::cry3::cry3::cry3::cry3:

Har selv prøvet at bo i Hovedstaden for nogle år siden, og den følelse du havde, da du sad i toget på vej hjem fra Kbh igen, var nøjagtig den følelse jeg havde, da jeg efter efterårsferien var på vej tilbage til Kbh efter en lille uges visit i hjembyen hos familien... :unhappy:

Har man det sådan, så er der bare ikke noget at gøre - man må søge dertil, hvor man har det bedst og føler sig mest levende og mest hjemme.

Link to comment
Share on other sites

Fredag den 3 Marts 2006

:blink::blink: Uhhh Onkel Arne holder folk i ørerne herinde, hvis man ikke passer sin log (lektier) :w00t: Så jeg må nok hellere opdatere lidt, selvom der træningsmæssigt ikke er sket en s...siden i mandags. Og har jeg så dårlig samvittighed over at holde fire hviledage? Nope :nonono:Tirsdag var jeg nemlig plaget af de vildeste Influenza doms, som satte en kraftig stopper på enhver form for ønske om movement. Onsdag gik med at have de vildeste halssmerter med synkeproblemer. Torsdag begyndte hosten at præge min krop. Det endte med et lægebesøg, der dog ikke indikerede, at nogen form for penicillin var nødvendigt. Heldigvis. Visse penicillin typer kan jeg ikke tåle og ender så med en allergisk reaktion som den nældefeber overlæbe Jim Carrys kone har i filmen "Fun with Dick and Jane", så jeg priste mig lykkelig for, at der blev anbefalet te og Hexokain etc... Natten til idag foregik igen uroligt som alle de andre nætter. Længe siden jeg har sovet igennem. Jeg har jo været voldsomt bange for at måtte aflyse mit landevejsevent lørdag og især i nat, da jeg rejste mig med et sæt fra sengen i en voldsom fornemmelse af ikke at kunne få luft..hostede og hostede så min hals føltes som sandpapir. Da morgendagen kom måtte jeg vej ad apoteket og den flinke apoteker dame henviste mig til nogle tabletter, der skulle opløses i vand tre gange dagligt. Jeg drønede op ad trappen med fuld tiltro til, at dette ville virke. Drak det anbefalede og halleluja....Jeg fik det meget meget bedre. Mangler så to gange mere...Dagene har også stået på anseelige mængder væske iform af vand, te og suppe...Dertil sund kylling (uden fuglesyge :laugh: ) på en bund af hvidkålssalat med rødbeder, gulerødder og persillerod. Jeg er ret stolt af at jeg nu er begyndt at spise lidt mindre og bedre samt flere gange om dagen. Måske derfor jeg ikke har så dårlig samvittighed over, at jeg intet har lavet. For første gang i flere år har jeg holdt fire dages træningspause, og jeg tror, at min krop fortæller mig, at den elsker mig for det. Nu skal jeg bare lære at lade være med at sluge tyggegummi :tongue: , og ellers glæder jeg mig til at komme igang igen. Må sige at jeg også ligger hårdt ud imorgen med 3 timers spinning. Sagde ja for længe siden til at hjælpe min ven i nøden ud med en spinning time forinden landevejseventet, så det gør jeg.. Holder mit ord denne gang. Derudover slapper jeg muligvis lidt af på belastningen, når Mads Borup skal undervise sine halve timer. Ganske vist sidder jeg ved siden af ham, men jeg tror jeg lader puls være puls og bare nyder at være tilbage på cyklen.

Det vil nok være dumt af mig at gå efter en max puls sejr lige imorgen. Hellere babysteps tilbage igen...

Humørmæssigt ser det også bedre og bedre ud. Mit humør har ellers lignet en perfekt interval time de sidste dage, dog har jeg fået lidt mere mod på det hele og altså bidt mig fast i min mors udtryk med de mørke skyer, der skilles ad, når man ser lyst på livet og er munter og glad. Nøjj jeg kan mærke jeg glæder mig til imorgen, når jeg ser de ting, jeg fik købt igår til vores event. En laaang rulledug og en masse fede jumbo børne tusser, så Mads og jeg kan få tegnet ruten ind med dertilhørende Fysiologiske skala. Vi har fået nogle fede præmiere sponseret til vores spurter, så det er rigtigt lækkert, og jeg har lovet mine Equinox piger, at de får de tre cykler på bagerste række midt for. Har også fikset en lille overraskelse til dem i og med, at jeg ikke ser dem så tit...De får alle tre en kopi af mit musik til eventen imorgen. (håber ikke de læser mol, så er det jo lidt spoleret :wub: ). Pyt med det. Jeg glæder mig til at se dem, og håber at min stemme er 100% frisk imorgen, så jeg ikke lyder som joe Cocker, men nu hvor min 'hoste kur' virker så tror jeg det næsten.

Resten af dagen skal igen forløbe med hjemlige sysler.. Aflyste et par aftaler denne uge pga sygdom. Vil ikke smitte andre og sys heller ikke, at det er max fedt at sidde og hænge med hovedet, når man har gæster. Men altså igen ingen motion idag. Tirsdag, onsdag, torsdag, fredag INTET. Jeg er sgu stolt af mig selv. Det er jeg... :4thumbup: Idag føler jeg mig stærk nok til at svinge støvsugeren og få ryddet lidt op. Sjovt som man fysisk og psykisk ændrer sig under en sygdomsperiode og en down periode i det hele taget..

Det var vist nok opdatering, så ved jeg, at jeg ikke bliver jagtet mere af Jeanette og Arne a ka -hvem-er-den-mandsling-på-dit-profilbillede? haha Det er da Bobby...Ihvertfald for en stund :wub:

Edited by Danfanatiker
Link to comment
Share on other sites

Fredag den 3 Marts 2006

Tirsdag, onsdag, torsdag, fredag INTET. Jeg er sgu stolt af mig selv.

:dropjaw: DET troede jeg ikke du kunne klare... 4 dage helt uden træning!!!! :bigsmile: Men ingentvivl om, at du har haft godt af det. Få alle dine cylindere tilbage i omdrejninger, inden du vender tilbage med fuld styrke igen.

Er SÅ ked af at jeg ikke kan være med til dit event i morgen - men undervisningen i hjembyen kalder - for 8., 9. og 10. gang i denne uge :sneaky2::blink::crazy: og da alle de andre instruktører er på instruktøruddannelse, er der kun mig til at tage tjansen i morgen. :dry:

Held og lykke med eventet. Fortsat god bedring tumling!

Knuz

Link to comment
Share on other sites

Husk nu denne.... Gæster er selvfølgelig velkomne..

Cykling 3 etaper -mulighed for 6 timers cykling den 19. marts kl. 10.05-16.30 SATS Århus

"Kom og oplev en uforglemmelig event. Vi har sørget for musik, lyd og lys fra DJ og skabt muligheden for, at du helt selv kan bestemme, om du vil køre med på 1,2 og eller 3 etaper. Vi starter med niveau I og stiger i niveau, som dagen tager form. Forfriskninger og væske udleveres undervejs på alle etaper... Første etape starter kl. 10.05-12.05, 2. etape starter kl. 12.15-14.15 og 3. etape starter kl. 14.25-16.25. Mere information findes på opslag i centeret. God fornøjelse :-)"

1. Etape består således af en Cycling 1 og en Cycling II

2. Etape består af en Cycling II og en Cycling III

3. Etape består af en Cycling III og en Udholdenhed.

Der er 5 min pause mellem hver etape og frit valgt om, man kører alle eller 1 eller 2. Der er som sagt Dj under hele dagen og masser af overraskelser og forfriskninger m.m. Gæster udefra er også velkomne til en prøve time på eventet her, så endelig sig til. Jeg selv underviser på Udholdenhed og udtræk til sidst, ellers hedder instruktørerne...Anne Simonsen, Niels Hansen, Michael Randrup, Jens Brahe.. Super team. :smile: Kom og vær med i SATS Århus. Også gerne selvom man er i FitnessDk og Equinox, Der er vel plads til os alle sammen.

:cheer: Vi SATSERE er sgu helt nede på jorden :wub::cool:

Pssst ingen hemmelighed at jeg regner med at køre på alle 6 timer...No doubt about it. Argh crap jeg skal undervise sidste time. Så 2 etaper måske...

Edited by Danfanatiker
Link to comment
Share on other sites

TILLYKKE TIL SATS 3 ÅR i WEEKENDEN ,så der er vist noget gratis træning iflg hjemmesiden...SATS.com

:cheer::cheer: :4drunk: :banana: :4band: :clown2::clap: :banana3: :hippy: :partytime2::icecream: :4dog: :flowers: Og så var der vist ikke flere smileys, der passede til den begivenhed. :smile: Ja jeg er meget glad for at være der. :blush: Ikke mindst fordi det skaber noget super kontakter til SATS'erne på øen... :wub:

Edited by Danfanatiker
Link to comment
Share on other sites

Sidder nu med kamillete og honning for anden gang i dag. Kan ikke rumme al den te puhhh Ved at gøre klar til dagens massive udfordring for min sygdomshærgede krop, der dog er i markant bedring. Stadig med en lille Cocker stemme. Mandler der kun er svagt hævede pga. mit hvæsen. Har drukket første omgang hostemedicin og kan nå en runde mere efter første spinning time. Gud hvor jeg håber, at de har mikrofon der, hvor jeg først skal ud. :blink: Jeg er ret sikker på, at det nok skal gå. Også selvom jeg skal holde introtalen til eventet, og der er godtnok meget der lige skal siges med rute, præmier og spurter samt lige markedsføring af næste event. Bliver træt ved tanken. :laugh: Er også spændt på om min krop hurtigere bliver træt eller om den er ved at være klar igen efter 4 dage uden action. Nå det vil tiden vise. Jeg må klargøre det sidste og så afsted.... Wish me luck :wink: Ikke mindste på grund af halsen.

Edited by Danfanatiker
Link to comment
Share on other sites

DET ER F:::::bare løgn. har lige skrevet side op og side ned.....OG SÅ VUPTI VÆK ER DET:....

:sneaky2::sneaky2::sneaky2:

FUUUUUUCK noget møg.

Gider ikke mere.

SLUT

ØH.. Hvorfor ærge sig over ting, man alligevel ikke har magt til at ændre....? :smile:

Håber din dag er gået bedre :superman:

Link to comment
Share on other sites

Jeg kan da afsløre det var et godt event :4thumbup:

Men nu lader vi julie fortælle når hun en gang orker at genoptage indlægget. Sådan noget møg :nonono:

Se evt. min log for gennemgang af dagens event fra min synsvinkel.

Edited by Thomas E
Link to comment
Share on other sites

Nej nej har ikke glemt jer, men er bare stadig forkølet og snottet. Har netop haft ringet til min læge, som siger at det er helt normalt i disse tider at være on/off syg i fire uger snart :blink: Og da mine mandler ikke mere er hævede og jeg heller ikke hoster så vildt, ja så er det vist bare spild af tid at bevæge sig ud i snestormen.

Jeg har valgt at tage mig selv en lille logpause, indtil jeg er ovenpå igen. Det, at jeg ikke kan passe mine hold, at jeg bare kæmper mig igennem events osv for at gøre andre glade men ikke føler mig selv ovenpå :unhappy: , og det at jeg ikke kan foretage mig ret meget uden at føle mig feberramt, gør nu at jeg holder en pause fra MOl. Jeg kommer tilbage om nogle dage, men jeg har bare ikke lyst til at blive bekræftiget i min manglende træning. Jeg har tabt mig ved IKKE at træne, fordi jeg åbenbart ikke spiser så meget. Vildt. Men jeg kan mærke mine hofte ben meget mere nu. Det er bare ikke fedt, når det er på den måde.

So good luck to all. vender tilbage og skal nok fortælle om eventet samt turen til Middelfart med Spinus og min gode ven BC forleden.

J

Edited by Danfanatiker
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share