The Return of DANFANTA' :0) log no.3


Danfanatiker
 Share

Recommended Posts

  • Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Cycling III

5 min siddende mellemtakt som opvarmning

10 min stående enkelttakt Fys 8

5 min siddende Angreb Fys 10

10 min stående Tempo Fys 8

5 min angreb (3 min siddende 2 stående) Fys 10

10 min stående mellemtakt Fys 8

5 min angreb (skiftevis stående/siddende 1/1/1/1/1 Fys 10

For sadan da et program :w00t: :4thumbup:

Link to comment
Share on other sites

For sadan da et program :w00t: :4thumbup:

Ja det virkede også på mig selv. Er totalt brændt af i lægmusklerne idag, men derfor blev det alligevel til en del cardiotræning. Havde brug for at fjerne fokus fra alt muligt og bare hellige mig sved og power.

Edited by Danfanatiker
Link to comment
Share on other sites

Tirsdag den 14 marts 2006

Som næsten spået igår rækker energien ikke til at køre et par timer ved Andy Faarvang i FitnessDK Århus. :blush: Så det må blive en anden gang. Al overskud er suget ud af min krop som følge af en jobsamtale og endnu en imorgen. Jeg gider ikke skrive hvordan, det er gået. Det ved man sjældent alligevel, så nu må man bare vente. Personligt forventer jeg mere af den imorgen, men som sagt...nu må vi se.

Svære doms i mine lægmuskler fra de sidste dages løbeture, men hvile?? Det fik de ikke idag. Således har fokus været på cardio træning idag i SATS. Det er meget svært for mig at træne maksimalt i det center, hvori jeg også underviser, så jeg går og funderer over om, jeg skulle købe mig et abonnement et andet sted, når jeg økonomisk er godt med igen. (læs ..job). Ikke fordi jeg er menneskesky ( :tongue: ), men når man er et forholdsvis 'kendt' ansigt, der bare gerne vil træne i sin egen lille bobbel, så kan det nogle gange være lidt anstrengende, at alle folk kommer hen for at snakke og spørge om dit og dat. :unhappy: Der går for lang tid med min egen træning så, og som oftest giver jeg op og når ikke det, jeg faktisk gerne vil. :dry:

I civil er jeg altså en person, der ønsker at få så meget ud af min EGEN træning fremfor at hjælpe andre med deres, og det er ikke altid folk, forstår dette.

Dagens træning i tal:

Løb :4dog:

Tid: 30 min

:heartpump: Snit 160

Powerwalk :walking:

Tid: 35 min

:heartpump: Snit 145

Cykling :bike:

Tid: 37 min

:heartpump: Snit 155

Sammenlagt cardio: 102 min. :smile:

God aften til alle.

Link to comment
Share on other sites

DAMN for et program. Jeg blev sgi helt forpustet :1356: :1356: :1356: , og lige endnu et DAMN, DAMN

Indrømmer at den type timer heller ikke bliver fyret af flere gange om ugen. :w00t: Det tror jeg slet ikke, jeg kunne holde til..... Men engang imellem går man jo sådan lidt amok...Du kender det jo :devil:

Link to comment
Share on other sites

Indrømmer at den type timer heller ikke bliver fyret af flere gange om ugen. :w00t: Det tror jeg slet ikke, jeg kunne holde til..... Men engang imellem går man jo sådan lidt amok...Du kender det jo :devil:

Åh jo, har selv givet den GAZZZ på mine timer i sidste uge, tror det er derfor pulsen ikke vil så højt op på trods af syre i benene, men sådan er man jo engang imellem :devil:

Link to comment
Share on other sites

Tirsdag den 14 marts 2006

Det er meget svært for mig at træne maksimalt i det center, hvori jeg også underviser, så jeg går og funderer over om, jeg skulle købe mig et abonnement et andet sted, når jeg økonomisk er godt med igen. (læs ..job). Ikke fordi jeg er menneskesky ( :tongue: ), men når man er et forholdsvis 'kendt' ansigt, der bare gerne vil træne i sin egen lille bobbel, så kan det nogle gange være lidt anstrengende, at alle folk kommer hen for at snakke og spørge om dit og dat. :unhappy: Der går for lang tid med min egen træning så, og som oftest giver jeg op og når ikke det, jeg faktisk gerne vil. :dry:

I civil er jeg altså en person, der ønsker at få så meget ud af min EGEN træning fremfor at hjælpe andre med deres, og det er ikke altid folk, forstår dette.

På med MP3èren og blikke på uendeligt, du skal lige præsis kun skrue lyden så højt op at du stadig kan høre hvad der foregår omkring dig, så kan du nemlig nå at afværge de værste refleks hilsner. selvfølgelig skal du huske at lade som om du ikke kan høre en lyd, og se en anelse irriteret ud,hvis du er nødt til at tage høredimserne ud af ørene.......evt sukke lidt. Jeg bruger den hver gang. :4thumbup:

ellers en dejlig træning du fik banket af idag..... ovenpå en spændende træning igår..... suk suk, du er uforbedrelig.

pas på dig babe

knus

Link to comment
Share on other sites

Onsdag den 15 Marts 2006

Super underlig dag hvor jeg nærmest har været igennem hele følelsesregistret mit :blink:

Tror det er diverse musikstykker der påvirker min sindstilstand idag. Kender I ikke det, man hører en sang, der minder en om et eller andet....en person, man har holdt af, en begivenhed enten i glæde eller sorg....og pludselig føler man, at man er tilbage dertil igen. Det er både godt og ondt. Har været igennem ALT idag...Sorg, glæde, vrede, irritation. Dog har det indtil nu være en fabelagtig dag startende med en behagelig jobsamtale, som jeg ikke vil komme yderligere ind på her. Herefter var det direkte i SATS, hvor planen var at løbe noget nær en halv maraton samt styrke træning. Først og fremmest smed jeg alle tanker om vasketøj og indkøb over skulderen til imorgen, da jeg bare ville have mig selv en god dag i centret uden stress og jag. Indfandt mig med en kop kaffe og et rundstykke til 20 min :blahblah: med nuværende centerkoordinator Julia.....Julia stopper 1. april piv piv :cry3: Jeg er nemlig blevet ret så glad for hende, og det hænger nok sammen med at hun er ærkekøbenhavner. Hendes accent, væremåde etc. er bare helt og aldeles vidunderlig for mig, så jeg sørger over at miste hende. Tilmed flytter hun og hendes kommende mand tilbage til øen, så pas på hende derovre. Hun er bare så skønt et menneske. :please:

SÅ skulle der trænes. Og jeg nåede hele styrkedelen, som jeg gerne ville og nervøsiteten bredte sig i min krop. Kunne jeg nu klare mine forventninger til mine ben, der stadig var plaget af doms i læggen?? Ja det kunne jeg :devil: MEN noget kom i vejen.

Afsted det gik med lækkert musik i ørerne og min uundværlige 3310 :tongue: foran mig. Sms'ende lidt med onkel Arne, fordi jeg til tider følte mig helt høj over, så godt det gik :w00t: Da jeg havde tilbagelagt 50 min sker der noget besynderligt. Manager Mads stiller sig ved siden af mig på det andet løbebånd og begynder smilende at pludre løs om alt muligt... :blink: Hold da op et humør tænker jeg. Ikke fordi Mads ikke er glad normalt, men det her var da ekstremt. Det viser sig så at knægten, skal fotograferes til et blad MENS HAN LØBER ved siden af mig i sit SATS tøj. :crazy: Det er jo billedmanipulation siger jeg, da Mads ikke altid er den mest aktive af hvad jeg har set :laugh: Mads proklamerer, at det er til EUROMAN, men jeg tror mere, det er TIDENS KVINDER :rofl2: Anyway det værste er bare, at undertegnede sandsynligvis kommer med på de billeder. Rigtig grim, ucharmerende med mascara løbende ned af kinderne og sammenklappet hår, svedig og klam :wink: Hmm ikke specielt tilfredsstillende, men man kan jo håbe, at det bliver klippet væk.

:hmmm:

Well mig tilbage i musikken og mit løb. Det kører bare. Stængerne pisker afsted som trommestikker, men så sker der igen noget uventet. En SATS kunde har beklaget sig i receptionen over, at et af løbebåndene ikke virker....så Julia kommer hen og spørger om det er okay, at hun lige slukker dem alle, hvilket ikke gør noget, da jeg alligevel ikke bruger tid eller data til noget idag. Desværre sker der så det, at mit bånd IKKE vil starte igen, hvorimod de andre virker inkl. den beklagende kundes. SÅ BLIVER JEG EDDERMANME SUR. Ikke alene er der så langt imellem at mine ben er flydende i løb, men nu manglede jeg så lidt fra at nå målet :sneaky2: Jeg bandede den kunde langt væk og brokkede mig højlydt hele vejen ud til receptionen. ARGHHH SÅDAN NOGET MØG. :mad: Så var den løbetur ligesom slut og gode råd var dyre. Jeg havde jo sat mig for IKKE at cykle, men skyndte mig alligevel ind i spinningsalen godt sur og vred over det hele. Glæden havde forplantet sig til vrede og altså følelse nummer 2. :nonono:

Derinde i cykelsalen fandt jeg igen den glade mine frem (bliver hurtigt god igen), hvilket hang sammen med min nylavede cycling II, som jeg kører imorgen. Sikken noget fedt musik..TOTAAAAALT ballroom i stil med Thomas Evers Poulsen. Det rykkede og det kommer det også til imorgen. Så jeg fik trampet 50 min igennem på en okay puls, selvom den ikke var så høj igen. Sluttede i høj puls skrålende med på "Great balls of fire".

Det må have set åndssvagt ud, men what do I care.

Herefter hurtigt op i sauna hvor jeg bare mærkede min krop falde heeeeelt ned..... Så et hurtigt bad og ned til TK Mia, som fremviste de fineste gule, grønne og rødprikkede trøjer til vores cykelevent på søndag. Respekt for hendes ihærdighed. :smile: Ud i Molly og hjem...

Her hører man så noget musik (nemlig James Blunt :wub: ), som kaster én ud i sorg a la knust hjertefølelse idet, der for mig hænger minder i den slags musik. Så man må sige, at jeg har været igennem en del følelser idag.

Nu sidder jeg med følelsen af mæthed :4mewantfood: og afventende et venindebesøg i aften med en masse :blahblah: og så en god nats søvn, så jeg er klar til alle de ting imorgen, som jeg ikke nåede idag. Det bedste af det hele.....det gør intet, at jeg ikke nåede det idag, for idag vil jeg bare være sød ved een eneste person, og det er mig selv.

Hov glemte at kommentere en anden sang nemlig Craig Davids 'I'm Sorry'....YES....Han har ret. :superman:

Dagens tal:

Styrke af bryst, skuldre, triceps :pumpin:

10 min gående opvarmning. :walking:

Løb 62 min :4dog:

Cykling 50 min :bike:

:heartpump: Max 173

:heartpump: Snit 155

Så er der dømt cooldown med Dire Straits 'Brothers in Arms' Den minder mig om..... Nej nu stopper jeg.

Kan I alle have en vidunderlig aften og HEY foråret er på vej :flowers:

Edited by Danfanatiker
Link to comment
Share on other sites

Onsdag den 15 Marts 2006

Her hører man så noget musik (nemlig James Blunt :wub: ), som kaster én ud i sorg a la knust hjertefølelse idet, der for mig hænger minder i den slags musik. Så man må sige, at jeg har været igennem en del følelser idag.

Jep, den mest ultimative tude cd :laugh:

Link to comment
Share on other sites

Herefter var det direkte i SATS, hvor planen var at løbe noget nær en halv maraton samt styrke træning. Først og fremmest smed jeg alle

tanker om vasketøj og indkøb over skulderen til imorgen, da jeg bare ville have mig selv en god

dag i centret uden stress og jag. Indfandt mig med en kop kaffe og et rundstykke til 20 min :blahblah: med nuværende centerkoordinator Julia.....Julia stopper 1. april piv piv :cry3: Jeg er nemlig blevet ret så glad for hende, og det hænger nok sammen med at hun er ærkekøbenhavner. Hendes accent, væremåde etc. er bare helt og aldeles vidunderlig for mig, så jeg sørger over at miste hende. Tilmed flytter hun og hendes kommende mand tilbage til øen, så pas på hende derovre. Hun er bare så skønt et menneske. :please:

Jeg har hørt nogle pippe om at Kim fra mit center skal ud i SATS og være centerchef..... er det korrekt.. og er det så i stedet for hende ? :blink:

Link to comment
Share on other sites

Jeg har hørt nogle pippe om at Kim fra mit center skal ud i SATS og være centerchef..... er det korrekt.. og er det så i stedet for hende ? :blink:

Nej Kim skal være Centerleder i det andet SATS center, som hedder og ligger i Spanien i Århus. Den nye centerkoordinator er ikke fundet endnu. Så ja pb det er rigtigt at han er kommet til os (sammen med Mickey iøvrigt). :smile:

Link to comment
Share on other sites

Torsdag den 16 marts 2006

Morgen power walk 75 min :walking:

Sidst på eftermiddagen i SATS. Dejlig stemning i centret idag.

Styrke af ryg, biceps og mave (av mine arme idag) :showoff:

Cycling II ved mig Lummer varme i fuld sal. :smile: Dejlig :bike:

Tid 52 min

:heartpump: Max 186

:heartpump: Snit 170 AV for den :4thumbup:

Nu mad og afslapning...

Link to comment
Share on other sites

Nej Kim skal være Centerleder i det andet SATS center, som hedder og ligger i Spanien i Århus. Den nye centerkoordinator er ikke fundet endnu. Så ja pb det er rigtigt at han er kommet til os (sammen med Mickey iøvrigt). :smile:

Je jeg har set Kickey er flyttet over til konkurrenten også :nonono: sikke noget !

:tongue:

Jeg tror nu vi kommer til at mangle Kim i mit center... han er en fin fyr :smile:

Link to comment
Share on other sites

Hej Julie

Det er imponerende træning, du lægger for dagen må jeg sige! :4thumbup:

Jeg er selv helt færdig og hjemme med hovedpine i dag :unhappy: ØV! Forsøger bare at komme ovenpå til arbejde hele weekenden.

RIGTIG god weekend til dig, men stikker jo nok lige hovedet herind, det er jo ikke til at undvære!

//AM

Link to comment
Share on other sites

Fredag den 17 Marts 2006

Fra og med imorgen skal alt ædelse noteres ned. Er faldet i en del cravings de seneste dage eller mest idag. :crazy::innocent: Men det går nok alt sammen. Kan se frem til en bunke cardio træning de næste dage, så mon ikke det kan opveje de seneste dages ulækre æderi. :wink:

Anyway dagen startede med min hade time hele ugen. Nemlig morgen Cycling II med (korrekt antaget) brokrøven fra forrige uge. Han var også med på timen igår, men der var han så smadret, at der ikke kom ret meget pip ud af hans mund. Idag var han så rigtigt i sit es. Først og fremmest fordi jeg og andre bare ikke er råfriske som ham om morgenen, så der kan han rigtig høre sin egen ufede accent. Han satte min tålmodighed på prøve max idag, og han var SÅ tæt på at bryde mine grænser, at jeg var på nippet til at bede ham enten holde sin kæft eller beklage sin nød over mig i vores ris og ros mappe. Desværre er han yderst afholdt af mange og mange respekterer ham, da han har sin egen fysio klinik bla bla bla as if I care......så derfor fik han lov til at træde mig over tæerne igen. Mest pga. førstnævnte. Er surt hvis alle ser skævt til mig fordi jeg afvifter ham, men jeg gider bare ikke mere bavl fra hans side af. Han er faktisk et af de værste mennesker, jeg indtil nu har mødt i træningsmæssig forstand, og han gør mig aldeles rasende. Faktisk så meget at mine timer bliver endnu hårdere end planlagt fordi jeg bare ønsker at smadre ham. Er der nogen der kender den? Tænk, her troede jeg, at jeg efterhånden havde kørt så mange timer med så forskelligt klientel at ingenting kunne ryste mig, men ham her nøjjjjjjjjj hvor sætter han altså mit p.. i kog. Tilsyneladende utilfreds fordi jeg ikke vil spille hans Rammstein hele tiden. Jeg tror, at jeg er den eneste der tidligere hen har spillet det i vores SATS, og alligevel skal jeg høre på hans klageri over mit musik..... :blink: Arghh godt med lidt sur galde. Skal lige skynde mig at poste det sidste, inden min veninde kommer på besøg. Så er der dømt bio tid.

Herefter styrketræning og så skulle der undervises for et skoleklasse hold. Fint fint det har jeg jo prøvet mange gange, men det her var alligevel det sjoveste. :w00t: Det tog mig en halv time at få alle folk spændt fast og indstillet o.s.v....Pyha tænkte jeg..Det her trækker ud. men men men men det blev til....hold fast...

10 min cykling med dem, så kunne de ikke mere, og jeg som havde tænkt mig at køre et cykling 1 program med dem. Det måtte jeg lade være med og kun tage brudstykker af sangene....To piger kunne ikke bære tanke om at svede og sad hele tiden oprejst og kiggede på de andre, mens andre puklede løs....Det var meget morsomt at se, og jeg havde jo superoverskud til at være Onkel Bobby med alt hvad det indebærer af smil og glade dage (nul øvelser dog :tongue: ), så jojo sjovt nok men ikke specielt træningsmæssigt fedt.

Så jeg sluttede min træningsdag med en løbetur i Randers' gader i frostklar solskin med snottet løbende ned af næsen GUF. Glæder mig til sommerløbeturene. Her kunne jeg virkelig mærke HVOR langt bag ud, jeg er kommet i den udendørs løbeform efter min sygdom. Halsende efter vejret fortrød jeg, at jeg havde lavet ruten således at det næsten kun gik op af bakke..FYFØJ og jeg måtte endda stoppe to gange. Det er bare skuffende, men et godt bevis på, hvor hurtigt løbeformen forsvinder efter sygdom og lang tids pause. Imorgen tidlig er jeg på den samme tur igen....

Dagens Facts.

Cycling II ved mig. kl 7.30 :bike: En af mine dårligere timer.

Tid 49 min

:heartpump: Max 163

:heartpump: Snit 155

Styrke af Bryst, skuldre og triceps. Virkelig godt gang i styrke nu. :4flex:

Skoleklasse :rofl2: ahem 10 min cykling på ingen puls :laugh:

Løbetur på asfalt. :4dog:

Tid 40 min

:heartpump: Max 170

:heartpump: Snit 154

Rigtig god fredag folkens...

Edited by Danfanatiker
Link to comment
Share on other sites

Je jeg har set Kickey er flyttet over til konkurrenten også :nonono: sikke noget !

:tongue:

Jeg tror nu vi kommer til at mangle Kim i mit center... han er en fin fyr :smile:

Ja Kim er alletiders. Stille og rolig. Mickey er nu også faldet godt til. Konkurrent og konkurrent. Jeg tror nu, at FitnessX har større konkurrenter i FitnessDK og Equinox, da SATS jo ikke er placeret i Randers... :smile:

Edited by Danfanatiker
Link to comment
Share on other sites

Hej Julie

Det er imponerende træning, du lægger for dagen må jeg sige! :4thumbup:

Jeg er selv helt færdig og hjemme med hovedpine i dag :unhappy: ØV! Forsøger bare at komme ovenpå til arbejde hele weekenden.

RIGTIG god weekend til dig, men stikker jo nok lige hovedet herind, det er jo ikke til at undvære!

//AM

Åh nej lyder ikke godt med hovedpine. Det er ALDRIG fedt. :unhappy::nonono:

Jeg tror såmænd ikke engang at min træning er specielt omfangsrig eller interessant i forhold til mange af de andre hardcore herinde, men jeg gør det som jeg allerbedst kan lide, selvom jeg godt ville flette noget svømning ind. Skal bare lige ha lokaliseret svømmehallen først. :innocent:

Link to comment
Share on other sites

Lørdag den 18 marts 2006 :devil::devil::devil: Super træning

Nu må guderne så vide, om jeg overdrev træningen idag, når jeg nu kan se frem til et massivt cykel event imorgen på 6 timer. Napper ganske vist kun de tre sidste timer, derefter en balance time og så er der dømt indtag sammen med Cyclingspinner. :superman:

Tallene for idag (og jeg har da bestemt købt en Lotto :w00t: )

Morgen Power Walk 60 min :walking: (hvor kan man nå at løse mange tankeproblemer på en time i solskin)

Løb på løbebånd i Harlev motioncenter

Tid 45 min

Distance 8 km

:heartpump: Snit 161 (Troede jeg skulle dø)

Spin 1 i Harlev Motioncenter ved mig

Tid 48 min

:heartpump: Snit 150

:heartpump: Max 164

Cycling Udholdenhed 70 min SATS ved mig

Tid 67 min

:heartpump: Snit 160

:heartpump: Max 176

Havde med vilje gjort den lidt hårdere. Enkelte elementer var en III'er værdi :devil: (10x20 sek stående angreb)

:blahblah: med Mickey og de andre folk... og derefter hjem. Nu er der dømt hvile, så jeg er klar til imorgen. Er faktisk ikke engang træt...men det kommer nok overrumplende lige om snart.

Slut

Edited by Danfanatiker
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share