The Return of DANFANTA' :0) log no.3


Danfanatiker
 Share

Recommended Posts

  • Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Torsdag den 23 marts 2006

Ikke speciel interessant træning, men har haft så meget at tænke på, som påvirkede træningen negativt. Dog skal der spinnes imorgen i Parken ved Maestro Chris sammen med Onkel Arne, så kan det være at man er frisk til weekenden. :superman:

Morgen

Løb (gik ellers godt) :4dog:

Kl. 6.45

Tid 40 min

:heartpump: Snit 159

Seneftermiddag

Cycling II ved mig kl. 17.05 :bike:

Tid 50 min

:heartpump: Max 178

:heartpump: Snit 158

Snart i seng. Skal op kl 5 :blink:

Edited by Danfanatiker
Link to comment
Share on other sites

Fredag den 24 Marts 2006 :devil:

Ja så må man hellere komme i gang med opdateringen. Har jo et hvis ping-pong spil kørende med Onkel A, som jævnligt kører begge veje, når det halter lidt med log updatesene :laugh:

Aftensmaden er nedsvælget og vasketøj omgang to er i gang til trods for, at det er lørdag aften, men mit liv er så hektisk og kaotisk pt, at jeg må udnytte hver luftlomme til at få ordnet nogle praktiske ting. Rent faktisk er der, som tingene er nu, ikke engang tid til at handle før mandag i hvert fald, så to portioner vasketøj nu og resten i morgen tidlig, inden dagen udmunder i massiv træning og tre undervisnings timer i SATS Århus.

Tilbage til fredag den 24. En dag hvor jeg ville ønske, at jeg havde en bærbar og i så fald, at jeg havde bragt den med mig i toget på turen hjem fra hovedstaden. Her ville jeg så i ro og mag i hvilekupeen skrive spalte op og spalte ned om min dejlige men igen hektiske dag i Cph. I stedet bliver beretningen måske mere mangelfuld i kraft af en dårlig hukommelse :blink: og måske også på grund af træthed ovenpå dagen i dag.

Lad os dog komme til sagen.

Kl 5.54 trillede Intercitylyntoget af sted med undertegnede mod Cph. Forventningsfuld og spændt på såvel jobsamtale (selvom jeg render til så mange af dem i øjeblikket…to i torsdags også, ja så vænner man sig aldrig til tanken) som de to timer, der ventede mig i parken med Chris Macdonald. For hvad kunne jeg forvente mig af ham? Bange især da jeg mærkede følelsen af træthed og stress i både krop, sjæl og i særdeleshed mine ben. Er dog blevet ret god til at tackle presset på mine skuldre og vende alting til positivitet. Altså at se muligheder hvor jeg før måske havde en tendens til at se begrænsninger. I toget steg en meget uhumsk mandsling på i Vejle. Ikke alene fyldte han hele pladsen, han skulle også ud hele tiden (jeg havde gangplads), så man havde ikke mulighed for at hvile. Dernæst sad han med fingeren oppe i sit næsebor jævnligt, og jeg gjorde mit ypperste for at han ikke skulle tørre hans fundne ting og sager af i mig (så tæt sad han på mig uff) :crazy:

Vel ankommet til København gik turen ud mod Frederiksberg. Hele vejen nød jeg de dejlige høje træer og de smukke bygninger på alléen for ikke at glemme solen, som varmede hver gang strålerne ramte min krop. Var næsten ved at vade direkte ind i skilte og alt muligt, fordi næsen var så højt i sky. Var vel bare overvældet af stedet. Arne var så flink at sende mig en sms om, at det var der man kunne spadsere med sin kæreste. Hmmmpfff tak for hentydningen. :w00t:

Efter veloverstået jobsamtale var det nu videre til lunch med Onkel A, som kom trillende på sin fine Kildemoes cykel klar til at angribe den fisketallerken, vi begge havde talt så meget om. Billede af denne ses i hans log. Mums ikke dårligt ikke dårligt. Ingen tvivl om at jeg bare er en fiskepige til yderste detalje. Ævle bævle i et par timer. Tiden fløj jo bare af sted i dennes selskab, og jeg tror på, at han snakker ligeså meget, som han siger, at jeg gør. Nyder bare at høre disse indfødte cph'ere fortælle om deres by for guuuud hvor ved de bare meget om alt muligt..og jeg suger det hele til mig. Er vist lidt af en historie-gamle-bygninger-malerier-kunst-etc-freak. :innocent:

Så blev klokken mange, og der måtte powerwalkes ud til Parken. En tur på 4-5 km med sved på panden, for Arne er bestemt ikke typen, der cykler langsomt ved siden af. Det var så opvarmningen og en ganske god en af slagsen. Da vi skråede over fælleden (eller hvad faen den park hedder), og jeg så Parken, kunne jeg mærke et gys risle gennem mine årer. Jeg har aldrig kørt ved Chris før, bare levet og åndet for alle de fortællinger, folk har gjort om ham. Alle de historier man har hørt. Alles absolutte forbillede.Ja selv mit eget cykel-forbillede Ulrik forguder ham jo, så der er vel ikke noget at sige til, at jeg var skræmt fra vid og sans ved synet af den kolossale bygning, der lå foran mig. :freaked:

I receptionen rendte jeg på 'balance' instruktøren fra Søborg i december sidste år, og det måtte jeg jo straks lige kommentere. Den anden receptionist var hundrede procent jyde (såvel af sprog som sind hmmm :dry: ) Arne og jeg fik tiltusket os to cykler på forreste række. Rummet som sådan imponerede mig ikke, men jeg var også mere interesseret i at se, om folk også cykler så godt i parken, som jeg nu havde hørt. Trip trip ned i det labyrintagtige omklædningsrum og tilbage til salen. Her spottede jeg Chris' cykel sko. DE VAR MAGEN TIL MINE (BARE SORTE HIHI), straks blev jeg (sygt) :crazy_pilot: lidt bedre tilpas. Gradvist blev cyklerne fyldt op, og ind kom han.Puhhhh i sit RAAM dress. Jeg var da ved at dåne over det syn. Sikke nogle ben. Jeg var forberedt på min sikre død. :surrender:

Men nej for Chris var vist i det bedre/dårligere hjørne den dag. Der var nærmest gået totalt 'Bobby' i den med masser af underholdning og små glade og jublende tilråb.Masser af smil og blinkende øjne.Deeeeeeeet var IKKE lige den Chris, jeg troede, at jeg skulle møde, så jeg kunne ikke lade være med at smile tilbage indimellem og smågrine lidt af hans suveræne energi. Det smitter jo, og derfor var det også en dejlig, behagelig oplevelse omend ikke så hård, som jeg måske havde håbet på.

Cycling III timen var præget lidt af, at man selv måtte bestemme hårdheden, og i det hele taget var den lidt for 'sød' til mig, men god effektiv træning alligevel og dejlig musik. Hans musik er virkelig super lækkert, og indimellem fortæller han, hvordan han netop har brugt dette musikstykke under en klatretur i RAAM, hvor han hørte samme sang igen og igen og igen, mens han piskede op ad et bjerg. DET virkede intenst på mig, og jeg knoklede som en lille hest. De amerikanske tilråb virkede også fandenivolsk, men bedst af alt var under Cycling II timen, da han slukkede lyset i 10 min og bad os køre enten siddende mellem- eller dobbelttakt på et 7,5 eller 8 (hvad vi nu følte for). Det var guddommeligt.Jeg nåede næsten himmelske højder på de 10 min under hans kyndige vejledning og sexede stemme/accent. :wub: Selvom mine ben var forpinte og brændte som aldrig før, lykkedes det mig at holde presset til sidste minut. De timer fløj ligesom frokosten med Arne også bare afsted

Udstræk er ikke det, Chris bruger allermest tid på og pyt med det, meeeen hvad var det? HAN STRÆKKER UD I PEDALERNE:::GYS aldrig aldrig stræk ud i pedalerne, de kan simpelthen ikke holde til det. :dropjaw:

(indskudt sætning.føler mig meget provokeret af min nabo overfor, som står og direkte glor over på mig, som jeg sidder her ligenu. Jeg har lyst til at vinke til ham F…af din idiot)

Summasummarum var det altså to gode timer med Chris, selvom de ikke pressede mig til himmelen, og selvom han var meget sprælsk (må absolut prøve igen). Jeg var klart mest tilhænger af time nummer to, som indeholdt den 10 min lange mellemtaktsekvens samt ligeledes en 6 minutters en af slagsen. Time nummer et gjorde ondt i stængerne med en 20 min klatretur, der bare blev hurtigere og hurtigere i enkelttakten. Av det gjorde nas.Syrede til instantly. Bed mærke i Coldplay sangen, som jeg mener at kunne huske fra Spocks log, omend jeg forelskede mig i den sang, Chris brugte på hans 10 min mellemtakt(den han brugte i RAAM)Super aggressive toner, der bare fik det værste frem i mig.Hvordan kører folk så i Parken? Aner det ikke. Jeg observede faktisk ikke, hvordan folk kørte på de timer. Det gør jeg iøvrigt aldrig. Har travlt med at passe min egen træning, men Arne var dog en fremragende sidemakker i og med, at han kørte til. Altid lækkert med folk ved siden af, som kører til.

Jeg har ingen pulsdata fra timerne, da min måler slet ikke opfangede noget. Arne fortalte senerehen, at det vist var naturligt i salen lige den dag. De andres ure virkede heller ikke. Møg ærgerligt da jeg gerne ville have tjekket om pulsen matchede mine syrende ben. :smile:

Susende travlt ind i en taxa og ind mod hovedbanegården. Meget snakkesaglig og sød taxamand.Fut fut hjemover hvor jeg igen kom til at sidde ved siden af en mandsling, der hele tiden skulle ud (igen gangplads men denne gang i hvilekupe). Hiphopper duden foran mig sad med alle hans M halv-pornoblade ud over det hele, og hver gang toget standsede røg de over i mit skød…Hmmmm. Ellers fredelig halvblundende tur hjem, som jeg som sagt hellere ville ha' brugt på en bærbar og Mol. Jeg nåede puden og min dyne kl. 23 fredag aften, hvor jeg nærmest øjeblikkeligt blev hentet af Ole Lukøje.Så sov jeg heeeelt frem til ....kl 7 (øv) lørdag morgen.Ikke følelsen af at være udhvilet, der ramte mig, men sove mere?? Næ det kunne jeg ikke.

Dagens tal.

Powerwalk 60 min i Cph :walking:

Cycling III ved Chris Macdonald Parken Cph :bike:

Tid 55 min

Cycling II ved Chris Macdonald :bike:

Tid 55 min

Tak for en dejlig dag Arne :yahoo::flowers:

Edited by Danfanatiker
Link to comment
Share on other sites

:4thumbup: Tilbage til nutiden

Lørdag den 25 marts 2006

Igen en dag præget af tanker, der bare kværner rundt mellem hinanden i mit lille hoved. Der sker så meget omkring mig og med mig, at jeg ikke rigtig kan følge med. Omgivet af vasketøj som normalt ville give mig røde knopper, da jeg simpelthen er så pertentlig (normalt) med alting, men nu lader jeg bare vasketøj være vasketøj (nåede to omgange) og så vil jeg begrave mig i dagens reklamer om lidt...Tage et minut ad gangen og nyde det...Sådan skal det være.

Imorges troede jeg ikke mine ben levede...(det gjorde de heller ikke), og min time i Harlev, blev tung og rædselsfuld for mig selv. Jeg kunne ikke presse min puls ret meget, og det sved og brændte i lår og lægge. Gruede for min udholdenhed i SATS. En time som jeg hvergang er træt af at køre inden, men som altid ender ud i at være ganske fortrinlig. Folk var virkelig søde til at komme med positiv feedback idag, åh det varmer.....og det giver lidt ekstra energi. Det er nok bare tanken om 70 min i smerte, der indimellem gør, at jeg bare ville ønske, jeg ikke ejede den time, men hvordan kan jeg så tænke sådan, når jeg har SÅ fine og gode ryttere på timen, som dem der var tilstede idag. De gjorde jo alt det, jeg ville have dem til. :blush: Min egen puls var fint med, men den syrende fornemmelse var der konstant. Tænker virkelig på timerne imorgen med rædsel....Hvad har jeg dog sagt ja til.... :wink:

Update fra min situation med beboeren overfor er den samme. Aldrig har jeg oplevet noget tilsvarende. Nu står han atter i vinduet og åbenlyst beglor mig. Mon jeg skulle trække bukserne ned og moone ham lige op i hovedet..... :tease: Konsekvensen er taget....Jeg har rullet ned i min ene stue og slukket lyset i den anden :moon:

Nu er det 100% mig selv tid, så jeg er den der er smuttet.

Træning sammenfattet for idag.

Powerwalk 60 min :walking: med tunge ben

Styrke af ryg, biceps og mave :weight_lift:

Spinning 1 ved mig i Harlev :bike:

Tid 45 min

:heartpump: Max 156 :newtongue:

:heartpump: Snit 145

Cycling Udholdenhed ved mig feat. Thomas E. :bike: SATS Århus

Tid 65 min

:heartpump: Max 177

:heartpump: Snit 158

Programmet så ca. ud som følger.

10 min opvarmning fys 3-7

8 min stående klatring fys 7 rpm 70

7 min siddende klatring fys 7,5 rpm 70

3 min stående tempo fys 8

5 min siddende tempo fys 7

5,5 min stående klatring rpm 67 fys 7,5

siddende mellemtakt 11 min fys 7/8

stående klatring 15 min startende ved fys 7 sluttende ved 8/9 rpm 75

Igen en lidt hårdere time end en normal udholdenhed :smile:

Mange af elementerne var puslet sammen fra timerne igår. Lækkert med inspiration. :4thumbup:

God lørdag aften til alle.

Alt i alt blev det en overraskende god træning, når man tænker på gårsdagens oplevelser og træning.

Edited by Danfanatiker
Link to comment
Share on other sites

:4thumbup: Tilbage til nutiden

Cycling Udholdenhed ved mig feat. Thomas E. :bike: SATS Århus

Mig en ære hoho... *Ruller sig af grin over den detalje* :rofl2:

Super flot kørt Julie.

Man kunne slet ikke mærke på dig du var træt.

Du tonsede bare afsted mens Anders og jeg var pinte :smile:

Det gjorde ondt fra første minut.

Du er bare the master når der skal leveres.

Anyway så gør da noget ved den vindueskigger. Totalt skummelt med sådan en.

Bl.a. derfor jeg bor i hus nu. Det er da ubehageligt du ikke kan være dig selv uden at rulle for.

Moon svinet :cool: Så kan han lære det.

Link to comment
Share on other sites

hehe lyder som en ok oplevelse. Er ked af du ikke oplevede Chris når han er MEAN.....

Monday night football baby......

Næste gang, planlæg det lidt bedre så vi andre dødelige kan være med, ikk? :innocent::laugh:

Edited by Spock
Link to comment
Share on other sites

hehe lyder som en ok oplevelse. Er ked af du ikke oplevede Chris når han er MEAN.....

Monday night football baby......

Næste gang, planlæg det lidt bedre så vi andre dødelige kan være med, ikk? :innocent::laugh:

:laugh: Ja det var et par søde timer....Så jeg må vist på en mandag næste gang... :4thumbup:

Link to comment
Share on other sites

Mig en ære hoho... *Ruller sig af grin over den detalje* :rofl2:

Super flot kørt Julie.

Man kunne slet ikke mærke på dig du var træt.

Du tonsede bare afsted mens Anders og jeg var pinte :smile:

Det gjorde ondt fra første minut.

Du er bare the master når der skal leveres.

Anyway så gør da noget ved den vindueskigger. Totalt skummelt med sådan en.

Bl.a. derfor jeg bor i hus nu. Det er da ubehageligt du ikke kan være dig selv uden at rulle for.

Moon svinet :cool: Så kan han lære det.

Siger mange tak. Dejligt at have jer med....Og ham vindueskiggerne fik da en sort stue og et nedrullet gardin at se på..Ikke så spændende :smile:

Link to comment
Share on other sites

Søndag den 26 marts 2006

Hvert år kæmper jeg med humørsvingninger så store omkring dette skift til sommertid. Jeg aner ikke hvorfor, men det tager mig en uge at komme over 'den tabte' time :blink: og idag var jeg da også dødtræt, da jeg vågnede og kunne se frem til en allerhelvedes lang dag i SATS, fordi jeg havde sagt ja til at tage en time for en kollega...Udenfor silede regnen ned..Ikke noget der påvirkede mit humør i en positiv retning :dry: Update fra nu er tåget og regn. Men nu er jeg også hjemme og har lige spist og igang med sidste del af mit vasketøj :innocent: Har det bedst når jeg kan nå så meget som muligt indenfor samme dag. Giver mig nemlig mere overskud til at nå så meget andet imorgen.

Kort update så surfer direkte videre til dagens tal.

Cycling II kl 10.05 ved mig...vikar for Mads :bike:

Tid 50 min

:heartpump: Max 165

:heartpump: Snit 150

Cycling III 11.10 ved Jens Brahe :bike:

Tid 50 min

:heartpump: Max 175

:heartpump: Snit 155

En masse :blahblah::blahblah: med nogle af de andre satsere.

Styrke af bryst, skuldre og triceps. :weight_lift:

Cycling II kl. 15.30 igen ved mig (min egen time) :bike:

Tid 50 min

:heartpump: Max 177

:heartpump: Snit 158

Balance ved mig :hippy:

Tid 55 min

Slut slut slut for nu. :smile:

Link to comment
Share on other sites

Søndag den 26 marts 2006

Hvert år kæmper jeg med humørsvingninger så store omkring dette skift til sommertid. Jeg aner ikke hvorfor, men det tager mig en uge at komme over 'den tabte' time :blink: og idag var jeg da også dødtræt, da jeg vågnede og kunne se frem til en allerhelvedes lang dag i SATS, fordi jeg havde sagt ja til at tage en time for en kollega...Udenfor silede regnen ned..Ikke noget der påvirkede mit humør i en positiv retning :dry: Update fra nu er tåget og regn. Men nu er jeg også hjemme og har lige spist og igang med sidste del af mit vasketøj :innocent: Har det bedst når jeg kan nå så meget som muligt indenfor samme dag. Giver mig nemlig mere overskud til at nå så meget andet imorgen.

Kort update så surfer direkte videre til dagens tal.

Cycling II kl 10.05 ved mig...vikar for Mads :bike:

Tid 50 min

:heartpump: Max 165

:heartpump: Snit 150

Cycling III 11.10 ved Jens Brahe :bike:

Tid 50 min

:heartpump: Max 175

:heartpump: Snit 155

En masse :blahblah::blahblah: med nogle af de andre satsere.

Styrke af bryst, skuldre og triceps. :weight_lift:

Cycling II kl. 15.30 igen ved mig (min egen time) :bike:

Tid 50 min

:heartpump: Max 177

:heartpump: Snit 158

Balance ved mig :hippy:

Tid 55 min

Slut slut slut for nu. :smile:

WOW!

Super træning du har lagt for dagen i dag! :4thumbup:

Link to comment
Share on other sites

WOW!

Super træning du har lagt for dagen i dag! :4thumbup:

Jow det ser måske ud af meget, men så meget føler jeg ikke, det er. Intensiteten var noget lav i forhold til fx træningen imorgen, som virker mindre drabelig på papiret men altså som intensitetsmæssigt rykker flere km foran. Det skulle det ihvertfald gerne.... Nat

Link to comment
Share on other sites

Siger mange tak. Dejligt at have jer med....Og ham vindueskiggerne fik da en sort stue og et nedrullet gardin at se på..Ikke så spændende :smile:

Han er da skummel ham der vindueskiggeren :gal: du må finde på noget der kan skræmme ham væk én gang for alle Julie....

:bruce: Han burde komme over knæet.... nemmerlig !

Link to comment
Share on other sites

Han er da skummel ham der vindueskiggeren :gal: du må finde på noget der kan skræmme ham væk én gang for alle Julie....

:bruce: Han burde komme over knæet.... nemmerlig !

:laugh::laugh::laugh: Jeg tror han blev meget skræmt af at se mig i nattøj med grønne briller og hår strittende ud til alle sider, for det er ikke sket igen... :smile:

Edited by Danfanatiker
Link to comment
Share on other sites

Mandag den 27 marts 2006

:blink: Klokken er blevet alt for mange til, at jeg gider skrive ret meget i min egen log. Ikke fordi der ikke sker noget i mit liv. Det kan mine allernærmeste vist godt skrive under på, at der gør, men det er bare ikke noget, jeg ønsker at skrive for meget om offentligt. Så når jeg virkelig har mere tjek på alting, ja så skal jeg nok skrible ALT ned :tongue: Og DET tager tid og sider og masser af ord. Men ligenu orker jeg det bare ikke, fordi der derved vil danne sig en masse spørgsmål fra folk, som jge alligevel ikke kan svare på. Så derfor de her tørre omend kedelige træningsfacts, som jo egentlig er det, det hele handler om, men som ingen alligevel gider læse :laugh: Paradoksalt nok...Vi vil hellere snuse i hinandens privatliv en læse om, hvad der blev løftet i bænkpres den og den dag. GU HAR JEG RET. :w00t:

Sååå her kommer dagens tal.

Løb i min egen lille verden :4dog:

Tid 45 min

Powerwalk 25 min :walking:

Cycling III ved mig kl 18.10 feat. Cyclingspinner og fornemt besøg fra Equinox..Line E :bike:

Tid 52 min

:heartpump: Max 187

:heartpump: Snit 167

Ingen ilt i lokalet idag whatsoever. Forrige time havde vist suget alt ud, og da der så også blev fyldt hold på min time, ja så siger det lidt om, hvorfor alle snappede som fisk på land under dagens strabadser. Jeg havde dog lige fået åbnet døren lidt ud til, inden vi gik igang, men trods minimal pause mellem timerne, ja såååå var det vist lige meget. Line og CS havde allerede nedlagt en time, og der lå (as usual) en kæmpe pøl under Jeas cykel :laugh: Sys selv jeg havde lavet en god hård time, men under første angreb ud af tre, fuckede anlægget op og nægtede at spille den sang, jeg skulle bruge, så flowet ligesom knækkede. ARH CRAP. Havde ellers tunet cden ned til mindste detalje, så det hele passede sammen. ØV. Der gik 10 sek og så virkede den igen, men de 10 sek ødelagde timen for mig... :sneaky2::mad: Hader når tingene ikke kører helt, som jeg vil. :gun2: Ellers dejlig ny mikrofon, vi har fået. Den virker......meget. :blink:

Desværre er det altid huhej vilde dyr ud af døren og indtil balance efter denne time, og der var faktisk mange, jeg gerne lige ville sludre lidt med...Blandt andet veninde T, som altså forlader os imorgen for at starte et nyt liv i Cph... :unsure: Dog vender hun tilbage allerede fredag for at deltage på mit team til 24 timers i Randers FitnessX.

Balance ved mig :hippy:

55 min

En af de bedste balance timer so far, hvilket gør, at jeg endnu mere ærger mig over, at der er release på et nyt program allerede om 18 dage :blink: Åh ja det når jeg da sagtens. Jeg laver jo ingenting.... :mad: Hell no. Ligenu er der ikke tid til at øve på et nyt program, men det er så SATS' nye idé for ikke at kede medlemmerne og os instruktører. Jojo det er fint nok meeeeeeeeeen come on... Pyt jeg må tænke som en sand nordjyde der og sige....jeg når det jo nok. Ellers ærger jeg mig over, at jeg ikke må få en cycling 1, fordi jeg IKKE kunne komme på workshop i Odense i søndags....Sys ellers Lykkes nye program var godt, og musikken var lækker, men nej... :nonono: Så jeg må glæde mig over, at jeg stadig må køre de andre timer plus min balance. Det er jo ikke altid, det liiiiiiiige passer os på fastlandet at tage til Cph hele tiden for at opdatere vores viden og uddannelser, og jeg er da også rigtig glad for SATS baby

Lidt brok brok ...men ikke noget livstruende som sådan... :smile:

Imorgen skal der igen tømmes salat på bøfhuset med Cyclingspinner.... :4mewantfood:

:crazy_pilot:

Edited by Danfanatiker
Link to comment
Share on other sites

Line og CS havde allerede nedlagt en time, og der lå (as usual) en kæmpe pøl under Jeas cykel :laugh:

Uha ja, og hvor havde jeg ondt af ham gutten, der havde placeret sig bagved mig... Jeg siger det bare til jer alle: Det er på EGET ANSVAR at sætte sig bag mig... Jeg kan IKKE garantere, at jeg IKKE drukner mindst et par stykker i løbet af en spinningtime :laugh::wink:

Imorgen skal der igen tømmes salat på bøfhuset med Cyclingspinner.... :4mewantfood:

:crazy_pilot:

Ja SATME ja... :4mewantfood: :devil:

:cooldance:

Ellers RIGTIG fed time du fyrede af idag - også selvom musikken drillede og mikrofonen virkede mere til fulde :wink:

Taxa for lån af udstrækningsmusik - vi ses til et par timers knokkelarbejde i morgen eftermiddag :cooldance::devil:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share