The Return of DANFANTA' :0) log no.3


Danfanatiker
 Share

Recommended Posts

  • Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Kaere Julie - hvor var det fedt at laese om dit nye job - selv om det ville have vaeret fedt at faa dig "over til os"...

Saa tre af dem her :4thumbup: :4thumbup: :4thumbup: og lidt af dem her :beerchug::happy::flowers::banana::cheer: :4band: :clap::wootdance:

:heartpump: maria

Link to comment
Share on other sites

??? Hva dælen er det?

Kender du ikke den leg? Nogle steder kalder man det vist også at klunse.

Sten slår saks

Papir slår sten

Saks slår papir

Man "hugger" med en knyttet næve mod personen på nabocyklen: 1-2-3 gange og den 3. gang folder man ud og viser symbolet for enten sten, saks eller papir. Den der taber spurter et på forhånd fastlagt antal sekunder.

Link to comment
Share on other sites

Kender du ikke den leg? Nogle steder kalder man det vist også at klunse.

Sten slår saks

Papir slår sten

Saks slår papir

Man "hugger" med en knyttet næve mod personen på nabocyklen: 1-2-3 gange og den 3. gang folder man ud og viser symbolet for enten sten, saks eller papir. Den der taber spurter et på forhånd fastlagt antal sekunder.

Sikkert en fin lille selskabsleg - men den har sgu ikke noget at gøre i en cykelsal :devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil:

Link to comment
Share on other sites

:w00t::w00t::w00t: Enig med alle om den der lille 'hyggenygge' ting. Ud med det møg. :laugh:

Tak Maria...Jeg er også meget glad, og man ved jo aldrig, hvad fremtiden bringer, men ligenu bliver jeg i Århus...Så skal lige ha' fundet mig et styk lejlighed i smilets by her om et par måneder, så det er jo fint.. :smile:

Link to comment
Share on other sites

Fredag den 31 marts 2006

Puhh ikke mange timers søvn, det blev til i nat...Tænkte godtnok nej nej nej, da jeg skulle op for at køre time kl 7.30. Op kl 6 :gal: Godt der kun er en gang tilbage med den time, så er den ikke min mere...(job u know :4thumbup: ) På vej op ad trapperne mødte jeg en af SATS' mest kritiske kunder (hvis han roser timen, skal man virkelig være glad)... Åh tænkte jeg, tag dig nu sammen og vær frisk. Jeg vidste heldigvis at programmet til morgen ville virke på de fleste og også ham her. Gav mig lige et ekstra boost, at han var med faktisk...Som altid har jeg bare sten ben om morgenen, men vi kom da igennem et udmærket program til alles tilfredshed tilsyneladende. Efter timen var planen, at jeg ville køre en af timerne igennem til weekendens 24 timers. Havde fået et Hollywood program af Lykke, da jeg var i Cph forrige gang. Det fungerede rigtig godt, men jeg orkede bare ikke køre mere på den cykel, og jeg opgav også styrketræningen. Så fik bare lige sagt farvel til Julia (centerkoordinator) :4goodbye::crybaby: næsten med tårer i øjnene, dog med løftet om, at vi holder kontakten, og at jeg sandsynligvis er at finde i kirken den 6 maj, når hun skal giftes med sin Jørn. Sååå romantisk...Og sikke en hjemmeside de har lavet suk. Nå vågn op Julie. Julia flytter forresten tilbage til Cph nu, såååå jeg har endnu et sted at crashe, når jeg kommer der over :w00t: (det lovede hun mig :blush: ).

Hurtigt i Ghetto og handle ind til gæster i aften, og om 30 min står den så på powerwalk med en veninde og en masse :blahblah: , inden team member og veninde T triller ind på stationen.

Glæder mig til imorgen. Tasken er faktisk pakket med både SATS tøjet, NCA tøjet og Køkken tøjet :tongue: Jojo det hele er på plads, så mangler vi bare at kl bliver 10 og vi står i Fitnessx klar til at give den gas...

Tallene for idag.

Cycling II kl 7.30 ved mig :sleepy:

Tid 49 min

:heartpump: max 159

:heartpump: snit 148 :dry: Morgentimer bahhh

Program:

11 min opvarmning

25 min (5 min siddende mellemtakt, 5 min siddende mellemtakt men med 15 sek stående for hvert minut)

5 min stående enkelttakt. 5 min siddende tempo, 5 min siddende tempo men med 15 sek stående for hvert minut.) Fys ikke over 7,5

6 min stående klatring. Fys 7-8

6 min nedkørsel...(3min siddende mellemtakt, 3 min siddende dobbelt) Fys 7-8

Slut

Powerwalk 90 min :walking:

God weekend. Er tilbage søndag igen... :smile:

Link to comment
Share on other sites

Kender du ikke den leg? Nogle steder kalder man det vist også at klunse.

Sten slår saks

Papir slår sten

Saks slår papir

Man "hugger" med en knyttet næve mod personen på nabocyklen: 1-2-3 gange og den 3. gang folder man ud og viser symbolet for enten sten, saks eller papir. Den der taber spurter et på forhånd fastlagt antal sekunder.

Jo jo, jeg kender skam godt den leg (bruger den når kæresten eller jeg skal et eller andet praktisk vi ikke gider, jeg vinder ALTID :laugh: ), men jeg kunne ikke lige se hvad den har med cykling at gøre.

Det kan jeg faktisk stadig ikke. :nonono:

Link to comment
Share on other sites

24 timers spinning i FITNESSX Randers overstået...

Har ikke sovet i rigtig mange timer....Langt over 24 faktisk og har ikke engang fået pakket min taske ud endnu...+ rigtig ulækker kagemæt. Forklaring følger.

TRRRRRRRÆTTTTT. Det blev nemlig til 9 timer i sadlen, hvoraf een var frivillig idet jeg fandt en herregod spinninginstruktør, som jeg bare måtte prøve. Veninde T havde talt meget om ham, og det havde Cyclingspinner også...Sååå og ja jeg blev ikke skuffet, og der blev endda lavet om på min instruktør hitliste da (vi har vist hørt meget randrusiansk denne weekend )

Nå tilbage til start.

Veninde Trine og jeg mødte op i centret kl 10. Her mødte vi PowerBaby (lille verden), som stod til rådighed med massage til os, skulle vi være i nød.... I cykelsalen var der faktisk allerede fra Fitnessx's side reserveret en cykel til os i forreste række yderst til højre. Lækkert sted. En sprit ny gul BodyBike Classic reserveret til Team Intensitet Julie Pedersen :tongue: Jeg spotter hurtigt, at der kun er Look pedaler på, hvilket kan blive et problem for Trine, da hun kun har SPD klamper på hendes sko....Til alt held får vi fat i Søren Rosenkilde....Indehaver af centret, og han lover, at sætte nye pedaler på, når jeg har kørt mine to timer og Trine, skal tage over. Super. Mange kendte ansigter fra fordoms tiders spinning events...Dejligt at se.

post-6917-1143977307_thumb.jpg Billedet er taget af Cyclingspinners mobil og formidlet videre til Arne....Vi mangler Katrine, men hun sad på cyklen i daværende øjeblik. Man kan måske fornemme storskærmen bag os.

Første mand på cyklen er Katrine. Katrine lægger ud med Fitnessx Mugge, som senerehen går kold efter første time. Dermed bliver cyklen overtaget af Mads Buje's mand nummer eet...fløjtekongen. :4thumbup: Lasse... Kl 14 var det således undertegnet, der røg på cyklen.....Godt fyldt op med diverse kagestykker, da der blev holdt konkurrence i TEAM KAGE....Folk havde bagt de lækreste og flotteste kager, som holdt helt til idag...bøvs. Vi blev enige om, at det nok snarere var et kageevent end et 24 timers cykel event :laugh: Og jeg tror helt sikkert, at der skal trænes godt til de næste dage for at forbrænde den lækre chokokage med form som en BodyBike, som blev min favorit. Trine faldt for Maraboukagen.Og ja sådan havde vi jo hver især vores favorit. ikke dårligt ikke dårlig. Flotteste kage var nok Dit Studies fra Viborg. De havde kopieret billede af deres team ned på kagen i marcipan..Damn...

Nå tilbage til det, det hele egentlig handlede om....Cykler (selvom kagerne især i Trines verden fyldte en del, således snakkede hun konstant om dem.) Jeg fik en rigtig god første time ved en instruktør ved navn Kim Greisen fra FitnessDk i Cph. Det eneste, der bare trak min vurdering ned af ham, var hans ti min lange introduktion til hvem han var (tidobbelt multi triatlet og snart verdensmester i et eller andet bla bla bla LIGEGYLDIGT...KØR!) Musikken var dejlig og programmet godt, så det tegnede jo skønt.

Næste time var ved Linda Andreasen fra FitnessX. Også en ganske pæn time med masser af enkelttakt, så det passede igen fint med forrige time. Dog lagde jeg meget meget hårdt ud på de to timer, hvilket jo gjorde et indhug i kagerne, da jeg kom ned...PIS Nu var der så 5 timer til, at jeg skulle køre igen. De blev brugt til at :4eat::blahblah: og slappe af i centrets massagestol samt til at tjekke ud de andre instruktører + sørge for at holdets kørende havde det godt...Derfor ikke så meget hvile, men det er heller ikke det, man skal regne med på disse events. Søvn er ikke eksisterende.

Efter mine to første hold timer begynder vores gule cykel at give os problemer med belastningen, og vi vælger altså at prøve den sorte ekstracykel, der holder ved siden af..I mellemtiden har Søren været igang med at udskifte pedalerne i bedste PIT stil, og vi har da også haft det morsomt med at tage Pitstop billeder af vores BodyBike, hver gang vi røg i pit..(hvilket var en del gange...to gange skift at pedaler og masser af aftørring samt andet. Vi gjorde det faktisk til et lille humoristisk indslag, at vi tre tøser kom stormende hen mod den kørende til sidst med papir og sprayflasker og værktøj- ak ja jyder) Billederne kommer senere. Der er mange.....SÅ begynder den gule cykel at volde os kvaler, og vi skifter altså til en sort lige ved siden af....Der skal igen køres i pit og det hele bliver mere og mere komisk...Team Intensitet må virkelig ha' fremstået som bindegale med alle vores underlige kommentarer og påfund, men gud hvor havde vi det bare sjovt. ...

Efter mig kom veninde Sanne på banen. Sanne lagde ligeledes meget hårdt ud, hvilket kostede kræfter til sidst. Hun var MEGET heldig og tilfredse med alle sine instruktører, og det gjorde mig rigtig glad, for pyt med min oplevelse (sådan da). Jeg har jo prøvet det en del gange før, men det havde mine piger ikke, og jeg ville så nødig have, at de fandt 24 timers spinning for tåbeligt.. Så var vi tilbage ved Katrine, som fik en meget speciel instruktør foran sig...En nyankommen Molboer...Velkommen til Malleborder aka Finn jørrald , som kørte en dejlig anderledes lun time. Med masser af lun humor og hjertevarme fik han gejdet folk igennem hans time. Cyclingspinner sys endda timen var dejlig, så DET er bestemt værd at tage med hjem Flot debut Finn. Den kan du nu godt være stolt af. Herefter måtte jeg selv på podiet. Ikke noget vildt interessant men mit musik var da lidt mere fredfyldt end mange af de hårde DJ Alligator toner, så det var da okay. De to timer efter min egen skulle jeg så køre for holdet, og næste instruktør var en Kristian fra Ølstykke...Ham og en anden (Kenneth) kørte 24 timers alene og havde hver 2 timer som instruktør. Umiddelbart var det ikke nogen sindsyg inspirerende time. Musikken var meget lig mit eget med Depeche Mode og Genesis m.m. Men der var ikke så meget program i det, som jeg egentlig godt kan lide. Det var mere... op og ned og mere belastning på...Okay time...Måske jeg bare var træt der.

Efterfølgende var med FitnessX' overgeneral Jette Rosenkilde, og lad mig sige med det samme. Jette elsker at køre hæsblæsende tempo og helst i hurtig dobbelttakt. DET er mine ben og knæ ikke til mere, og jeg har ikke kørt dobbelttakter i det tempo, siden jeg var i stald ved Bobby, og jeg gør det aldrig mere.... Formålsløst. MEN folk var meget glade (tror jeg) for de dobbelttakter ved dette event, for der var godtnok mange af dem, og enkelte deltagere (nævner ingen navne Brian :w00t: ) gik da fuldstændig besærk stående 200 opm... :blink: GYS hvis en pedal knækkede....Men igen en time med power og fart fra Fru X's side..Så skulle der slappes af...Aftensmaden var jo indtaget før timerne, og jeg havde også sørget for noget til Sanne, som var min 'kanin'. Det var så smart, at X havde arrangeret 'hjemmeplejebakker', så man kunne lægge pasta, tun/kylling og salat i små rum og gemme til, de cyklende kom ned... Lækker mad iøvrigt. Der manglede bare ingenting ernæringsmæssigt. Faktisk var der for meget..........KAGE

Sååå blev klokken midnat og Trine tog over. Trine fik fornøjelsen af at køre ved Kenneth nævnt foroven fra Ølstykke.....Min nysgerrighed blev vakt da Cyclingspinner kom ned og ellevildt konstaterede, at hun aldrig havde set nogen køre så godt på en cykel og have så meget overblik og overskud. Hmmm tænkte ved mig selv, at havde jeg energien til sidst på eventet, så sprang jeg på den første og ledige cykel for at prøve knægten, når nu jeg havde hørt den vurdering..... Sanne tog igen over kl.2-4 hvor hun skulle køre ved en Søren Rasmussen og bagefter igen Kim Greisen..Sanne var mest tilhænger af Sørens time. Katrine røg på Cyclingspinnerstime og en time ved Kristian fra Ølstykke og så var det mig....Og her knækkede filmen...Jeg er ked af at sige det her...Især fordi så mange læser med...Men den første time jeg var på på tredje runde er det værste, jeg har set siden en ung instruktør i Equinox Randers for over et år siden..... Ikke alene var hun aldeles usympatisk og uprofessionel i hendes fremtoning. Hun bar præg af, at hun ikke gad sidde der. Jeg bryder mig ikke om gloser som "SÆT JER!!!" Jeg er sgu ikke en hund.... :sneaky2: Eller andre beklagelser af diverse art sagt på en sur måde. Jeg fik en meget dårlig oplevelse, som gjorde at jeg faldt sammen som en pakke pølser...(kan man sige det :innocent: ), og faktisk havde lyst til at skride ned i sofaen og slappe af....DET DER VAR UACCEPTABELT AF EN CYKEL INSTRUKTØR. Endvidere skulle vi under en sang tage 33 gange belastning på (hver gang der blev sunget Thunderstruck ). Uladesiggøreligt. Herefter var Linda igen på cyklen til en meget bedre time.... Så var det min egen tur. Havde valgt eventprogrammet fra Equinox Horsens 24 timers..Tænkte det sikkert var fint. Ja det var da meget anderledes end, hvad andre kørte til det her event, og jeg sys det gik okay..Fik da et par gode kommentarer, men det var også det...og s...været med det, for jeg var SÅ træt på det tidspunkt og mine fødder sov, skuldrene hang og mit hoved kogte (gør det stadig).

MEEEEEEEEEn stoppede hun her....?? NOPE for pludselig dukker den her Daniel Foderagtige knægt op i rødt tøj..:DET ER HAM KENNETH, som Trine og Cyclingspinner talte om. Trine skulle igen køre ved ham...Og jeg tænkte HELL NO. Det VIl jeg bare. Godtnok brændte mine ben men nej du, jeg ville være med og se, hvad han var for en kål... GODT JEG BLEV DER... Han var jo mildest talt genial....Hans møgungeværemåde provokerede mig på den fede måde....Aner ikke hvor gammel han var...Men han var nok på Foder stadiet (23), jeg er hamrende dårlig til at gætte aldre :wink: Jeg mener, at denne time var hans nummer 11 eller 12. Så jeg tænkte, at well så kan jeg sgu også godt nappe en time mere, og så måske bare køre den lidt på off mode. MEN FANDME NEJ. Jeg fik sgu da ikke et ben til jorden, for den bette knægt var på nakken af mig konstant... "Julie mere fart på" JULIE JULIE JULIE...."Hey I sats kan man godt køre hurtigere, end det der.." og "Sgu ærgerligt jeg kender dit navn" Jeg tænkte....fuck det og piskede mine ben op i den forhadte dobbelttakt....AV SYRE. Pludselig fik Trine en over nakken..."Du har jo den gule føretrøje på". Det kom altid, når man mindst ventede at blive 'angrebet'. Kenneth havde så meget styr på den time, så jeg mistænker ham for at have kørt den time x antal gange førhen, hvilket jo principielt set er bedøvende ligemeget for os, som ikke kender ham. Charmerende, professionel, superoverblik og død (ja grimt ord men) underholdende på den fede måde. På et tidspunkt beklager en fyr sig over den megen tempo, hvortil Kenneth bare skruer ned og siger noget i stil med "Kan du ikke klare det og bla bla" med et smil. Altid med et smil og en syret elegance, som jeg KUN har set hos een eneste instruktør førhen. Daniel Foder i Silkeborg. Her var musikken noget (læs meget bedre). Til sidst finder Kenneth gode gamle gaaab Darude frem, men den bliver så max orkesteragtig da ungen (undskyld det er positivt ment) inddeler os i to hold. Hold 1 og 2. I kender jo sangen med den der hurtige dududuudd (ja :w00t: ). Her dirigerer han os op i kort hurtig dobbelttakt i præcis harmoni med den Sandstorm sang. Jeg var målløs. Det var bare så gennemført... :1356: , og jeg har her fat i en instruktør, der allerede har erobret en plads på min personlige instruktør top 5. VILDT.....Den har ellers ikke være rokket ved i 100 år, og så kommer der en instruktør var et bette center i ØLSTYKKE og laver om på det....Flot gået...Og fed fed fed fed fed fed time.... Undskyld mit sprog men pisseærgerligt, at mine ben var mere døde end levende, ellers havde jeg (nok ikke fløjet for det var ikke en flow time), men jeg havde ihvertfald haft en rigtig god høj puls.

Sidste timer køres af Sanne, som får to dejlige timer at slutte af på. Nemlig Nicole Pedersen fra Ålborg Ny Helse, som kørte til noget feeeeeeeeeeeeedt musik og masser af kontinuerlig træning...plus hun var da dødlækker at se på...og endelig miiiin og Team Intensitets mand SØREN ROSENKILDE....slutter bare 24 timers på den mest menneskelige randrusianske og dejlige måde, man kan forestille sig....Den mand er bare for god til denne jord...Søren du har fået mange fans denne weekend.

Der blev klappet og krammet og sagt farvel......samt spist lidt mere kage.... Team Intensitet.dk gik hvert til sidst. Katrine og Trine tog afsted til Cph, Sanne til sin mor i Randers og mig hjem til min hule, som iøvrigt bærer præg af fredagens gæster....kæmpe opvask.

Btw. Minus at instruktørcyklen var BodyBike Open...Men den er x'erne vant til. Finder den belastende at køre på med fare for at smadre knæene ind i bremse og belastningsknappen, samt umuligt at få styret lavt nok ned....

Nå NU MÅ jeg pakke min taske ud.... Den lugter lidt harskt.

Edited by Danfanatiker
Link to comment
Share on other sites

Fortsat

Slutter dagens lange fortælling med dagens fysiske tal:

Kl 14-15.00 Kim Greisen FitnessDK Cph

Tid 54 min

:heartpump: Max 183

:heartpump: Snit 164 :devil:

Kl. 15-16.00 Linda Andreasen FitnessX Randers

Tid 53 min

:heartpump: Max 175

:heartpump: Snit 155

Kl. 21-22.00 mig selv

Tid 52 min

:heartpump: Max 175

:heartpump: Snit 164

Kl 22.00-23.00 ved Kristian Ølstykke Sport/Helse

Tid 54 min

:heartpump: Max 160

:heartpump: Snit 153

Kl. 23-24.00 ved Jette Rosenkilde FitnessX Randers

Tid 53 min

:heartpump: Max 162

:heartpump: Snit 148

Kl. 06.00-07.00 ved anonym instruktør :dropjaw:

Tid 55 min

Ingen måling..Men snit var måske 115 fordi, jeg var gal. :mad:

Kl. 07.00-08.00 ved Linda Andreasen igen

Tid 54 min

:heartpump: Max 165

:heartpump: Snit 152

Kl. 08.00-09.00 ved mig selv

Tid 51 min

:heartpump: Max 170

:heartpump: Snit 151 (er vist ved at være færdig her )

Kl. 09.00-10.00 ved Kenneth superinstruktør fra Ølstykke Sport/Helse :devil:

Tid 55 min

:heartpump: Max 180

:heartpump: Snit 160

Flere gange tænkte jeg ved mig selv...HVORFOR GØR I DET HER????

Fordi det er fffffffffffffeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeedttttt

Æææælsker 24 timers spinning og kan slet ikke vente til September og oktober, hvor der køres igen. Derudover ønsker Sæby at prøve igen med et lidt mindre format, og jeg har sagt ja til at hjælpe med at finde instruktører udefra, så der sker da vist ting og sager til efteråret på 24 timers siden. Nu kører bussen igen med den slags, og folk kan ikke få nok. Det er lækkert at møde så mange cykeltosser eet sted, at suge inspiration fra andre, når man selv er instruktør...at mærke stemningen....Ja det er helt unikt....Desværre er man bare kvæstet flere dage bagefter....

Hälsning ifrån en træt Danfanatiker

Edited by Danfanatiker
Link to comment
Share on other sites

Fnys så faldt humøret ellers lige et par grader...I takt med at man er overtræt er det jo lettere at være lidt nærtagen. Skrev lige en hilsen til en af mine 'venner' på msn, hvortil han bare kynisk svarer...I'm busy..Vi ses... :blink::mad::sneaky2: Kæft sådan noget bliver jeg da ked af og sur over, når jeg nu skriver sådan en glad-smiley hilsen..Er jeg for nærtagende? Overreagerer jeg? Det e rbare ikke til at fatte, når mænd skriver sådan noget kort og kontant og bare vifter en af.. Det finder jeg mig sgu ikke i, men på den anden siden, kan det jo være at han virkelig har travlt. :blink::dry: Øv nu er jeg sur....

Link to comment
Share on other sites

Fnys så faldt humøret ellers lige et par grader...I takt med at man er overtræt er det jo lettere at være lidt nærtagen. Skrev lige en hilsen til en af mine 'venner' på msn, hvortil han bare kynisk svarer...I'm busy..Vi ses... :blink::mad::sneaky2: Kæft sådan noget bliver jeg da ked af og sur over, når jeg nu skriver sådan en glad-smiley hilsen..Er jeg for nærtagende? Overreagerer jeg? Det e rbare ikke til at fatte, når mænd skriver sådan noget kort og kontant og bare vifter en af.. Det finder jeg mig sgu ikke i, men på den anden siden, kan det jo være at han virkelig har travlt. :blink::dry: Øv nu er jeg sur....

Det kender jeg bare alt for godt!

Fik en ordentlig sviner af en eks i går - uden gyldig grund efter min mening! Jeg hader, når folk slet ikke gider lytte med åbne øre - vel at mærke, når de har tid! Men så er det jo godt vi kan skrive lidt sammen herinde på MOL!

Link to comment
Share on other sites

Det kender jeg bare alt for godt!

Fik en ordentlig sviner af en eks i går - uden gyldig grund efter min mening! Jeg hader, når folk slet ikke gider lytte med åbne øre - vel at mærke, når de har tid! Men så er det jo godt vi kan skrive lidt sammen herinde på MOL!

Jeg overreagerer måske også. Måske det er fordi mænd, de nemmere kan sige fra, når de virkelig HAR travlt, men sys bare liiiige, at den der var upersonlig nok for mig. :unhappy: Hvorfor er det, at DE skal have tid til os, men at det ikke gælder omvendt. Argh jeg fatter ikke mænd, og de fatter heller ikke kvinder :innocent:

Link to comment
Share on other sites

Inden i nu hidser hinanden alt for meget op, så kunne det jo være at manden vitterligt havde travlt... :wink:

Jeg har selv måtte feje nogen af et par gange. Og har da også selv fået en tilsvarende besked før.. Men det viser sig jo ofte at der har været en grund til det! :smile:

Link to comment
Share on other sites

Inden i nu hidser hinanden alt for meget op, så kunne det jo være at manden vitterligt havde travlt... :wink:

Jeg har selv måtte feje nogen af et par gange. Og har da også selv fået en tilsvarende besked før.. Men det viser sig jo ofte at der har været en grund til det! :smile:

Det har vi ikke udelukket!

Link to comment
Share on other sites

Hej smukke'

Du ser overhovedet ikke balret ud, :wub: "du er for lækker lækker lækker" :wub: omstændighederne taget i betragtning... Jeg havde ikke kunnet smile på det tidspunkt,,, nå ja det er jo nemt at gætte når jeg ikke engang kan holde mig på cyklen 30 min. tyndpisser due, siger jeg bare...

nå det lyder som om det har været den bedste weekend for dig.... altid fedt at læse dine beretninger. :4thumbup:

Tillykke med jobbet skal du da også ha, uanset hvilket du så end vælger... Jeg ønsker det bedste for dig søde. Selvfølgelig ærgeligt at du ikke flyttede over bæltet i denne omgang, men jeg håber at det aligevel vil lykkes at ses en skønne dag...

knus og sov rigtig rigtig godt i nat

Link to comment
Share on other sites

Hej Danf!

Det var rart, at I havde et godt 24-timers event. Det må dæleme være hååårdt!

Mht. at blive fejet af, så er det min erfaring, at når man skriver sammen, er det let at komme til at opfatte tingene hårdere, end de egentlig er ment. Det lærte jeg i hvert fald, imens jeg kom sammen med min sidste kæreste (hende, der troede, jeg ville skyde hende - du har selv kommenteret det i min log). Nå, men jeg kender jo ikke den aktuelle situation. Under alle omstændigheder: Op med humøret, seje tøz!

Hilsen fra Oksen

Link to comment
Share on other sites

Hej Danf!

Det var rart, at I havde et godt 24-timers event. Det må dæleme være hååårdt!

Mht. at blive fejet af, så er det min erfaring, at når man skriver sammen, er det let at komme til at opfatte tingene hårdere, end de egentlig er ment. Det lærte jeg i hvert fald, imens jeg kom sammen med min sidste kæreste (hende, der troede, jeg ville skyde hende - du har selv kommenteret det i min log). Nå, men jeg kender jo ikke den aktuelle situation. Under alle omstændigheder: Op med humøret, seje tøz!

Hilsen fra Oksen

Ja det har du ret i. Det er nok hårdere når det er på skrift. Anyway nu er det spisetid og jeg ser næsten dobbelt , så mon ikke det er tid til at guffe lidt (ikke kage hihi) og så ramme sofaen pronto derefter

Link to comment
Share on other sites

Hej smukke'

Du ser overhovedet ikke balret ud, :wub: "du er for lækker lækker lækker" :wub: omstændighederne taget i betragtning... Jeg havde ikke kunnet smile på det tidspunkt,,, nå ja det er jo nemt at gætte når jeg ikke engang kan holde mig på cyklen 30 min. tyndpisser due, siger jeg bare...

nå det lyder som om det har været den bedste weekend for dig.... altid fedt at læse dine beretninger. :4thumbup:

Tillykke med jobbet skal du da også ha, uanset hvilket du så end vælger... Jeg ønsker det bedste for dig søde. Selvfølgelig ærgeligt at du ikke flyttede over bæltet i denne omgang, men jeg håber at det aligevel vil lykkes at ses en skønne dag...

knus og sov rigtig rigtig godt i nat

:4thumbup: :4thumbup:

Hej Due ...Bare vent til de rigtige billeder kommer..Der smiler jeg faktisk stadigvæk selvom jeg sidder/står på cyklen på 5 time...Jeg tror, at jeg kommer til at sove som en baaaaaaaaaaabyyyy :smile:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share