The Return of DANFANTA' :0) log no.3


Danfanatiker
 Share

Recommended Posts

  • Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Tak for de søde hilsner. Jeg er tilbage igen. Det var hårdt MEEEN spændende at være på messe i Tyskland. Idag fik jeg endelig Molly tilbage igen og hun ligner jo sig selv. Træning kører igen og kosten er tilbage på lav kalorie niveau. Det fik desværre lidt konsekvenser i BERLIN med kosten og ingen træning = oppustethed og ubehag :crazy:

Afventer stadig at jeg får mit Internet op at køre så indtil da, jamen så må det blive så som så med rapporterne. Satser dog på at være tilbage helt næste uge.

God weekend folks :smile:

Link to comment
Share on other sites

Back on track med træning. DEJLIGT.

Søndag den 10 september 2006

Følelsen af at starte på en Bodybike igen i fredags, igår og idag er bare som himlen for en psykoafhængig cykel myg som jeg og dette især, når man har været væk fra sit elskede træningsmekka i en heeeel uge uden at bevæge sig ret meget :smile:

Jubiii tilbage til styrketræning. Tilbage til følelsen af kroppen i arbejde og idag var den der endelig igen. Den superfede fornemmelse af ben, der bare kører afsted og en puls, der lander i den røde zone plus toppen af poppen med et strejf af max. YEAH I AM BACK. :devil: Gíder ikke opsummere sidste dages træninger, men vil kun berette lidt om timerne idag, for det kørte bare... :tongue:

Spin Interval 1 ved mig :bike:

Tid 52 min

:heartpump: Snit 167

:heartpump: Max 194

Programmet var opbygget således:

11 min opvarmning fordelt på 3 min siddende mellemtakt, 3 stående, 3 siddende, 1 stående, 1 siddende.

1. set- Fokus på lette ben

1 min siddende mellemtakt Skala 3

5 min stående mellemtakt Skala 3.5

30 sek siddende mellemtaktsangreb Fs 4

1 min siddende mellemtakt. Fs 3

4 min stående mellemtakt Fs 3,5

30 sek siddende mellemtaktsangreb Fs 4

3 min stående mellemtakt Fd 3,4

1 min stående mellemtaktsangreb 4-4,5

30 sek pause.

2. Set Fokus på tungere tråd og angreb

10 min stående enkelttakt incl 3 x 15 sek stående bjergspring

10 min siddende enkelttakt incl 2x15 sek siddende acceleration

1 min stående mellemtakt.

2 min tung siddende angreb.

Slut

Spin Distance ved mig :bike:

Tid 50 min

:heartpump: Snit 158

:heartpump: Max 183

Program for distance timen

10 min opvarmning.

12 min stående enkelttakt Fs 3-3,5

5 min siddende tempo 3,5

7 min stående enkelttakt Fs 3-3,5

3 min siddende tempo Skala 4

10 min siddende mellemtakt skala 3-3,5-4

1 min stående enkelttakt

2 min siddende angreb no limits.

Nu er der dømt sofa. Tidligt op imorgen. Har jo morgen time. GYS kl. 6.30

God aften-.

:smile:

Edited by Danfanatiker
Link to comment
Share on other sites

Og hvordan går det så. Jamen det går faktisk rigtig godt. :4thumbup: :smile:

Træning idag. :cool:

Spin Interval 1 ved mig :bike:

Tid 52 min

:heartpump: Snit 166

:heartpump: Max 186

Spin Basic ved Super Lotte :bike:

Tid 50 min

:heartpump: Snit 150

:heartpump: Max 165

Styrketræning og en masse :blahblah: :pumpin:

Får fint SATS besøg på mine timer imorgen. Glæder mig :smile: Der er jo fortræning til 24 timers næste weekend.

God aften til alle..

Nå ja og så glæder jeg mig til at Viby centret åbner igen efter branden, der hærgede hele welness afdelingen sidste weekend. Lidt trist da det godt kan gå hen og blive et suverænt sted på sigt...

:firebounce:

Edited by Danfanatiker
Link to comment
Share on other sites

Update på kosten der er på vej tilbage i kontrollens magt kun afbrudt af den ukontrolable indtagen på Berlin messen. Det smagte godt men det var ikke sååå godt for mit lille korpus. Slet ikke med den manglende træning. Well der skal også være plads til at skeje ud, og det blev der så også igår til den store guldmedalje med lækker tre retters gourmet mad på fantastisk restaurant med dertilhørende rød og hvidvin... Man kan godt blive forvænnet til den slags finere kogekunst. :w00t: Anyway jeg fik da kørt en god time idag trods lidt sprit påvirkening :blush::blush: :4drunk: Men ih guder det smagte godt....

I næste uge skal jeg tjekkes i hoved og r.. og guru L og der skal lægges en ny plan for mig. Jeg skal indtage meget mere protein. :smile: Har også handlet rovdyr foder til den store guldmedalje idag...Og bedst af alt. JEG HAR FÅET MIG EN PÆN SIXPACK eller FIVEPACK. Mangler nederste del stadigvæk men det går stærkt nu. :4mewantfood:

Link to comment
Share on other sites

Søndag den 17 september 2006

"Sån gik det til, da farfar var ung.....farfar var frisk og ung :cool: "

Morer mig kosteligt over mit 24 timers program til næste weekend. Fik lige lavet det igår, og det er vist ikke nogen hemmelighed at ovenstående sang, bliver at finde på næste lørdag i Horsens kl 15-16.00 :w00t: når Danf svinger sig op på instruktør cyklen til tema "3 i 1"...Og mere vil jeg ikke sige nu, men næ nej det bliver ikke kedeligt. Bedst af alt er, at jeg skal køre for mit hold 2 timer bagefter, og gæt hvem der skal undervise 16-17.00. :innocent: Min fabelagtige super frederikshavnske ven Buje. :4mewantfood: JEG GLÆDER MIG....... Det bliver slet ikke trist næ nej. "jeg leeeeeever" :4thumbup:

:tongue: Til noget mere seriøst...træning. Jubiiii fantastisk med to SÅ fyldte timer og SÅ lækkert at finde mit gamle team fra SATS, som forprang på træningen til næste weekenden. Folk fra TEAM INTENSITET.DK 1-2-3-4 var repræsenteret og det var tydeligt at mærke at disse mennesker ser frem til næste weekends event. Endnu mere sjovt da jeg proklamerede, at jeg i bedste "MALLORCA GUIDE" stil vil stå i receptionen med et kæmpe skilt :w00t:"TEAMS INTENSITET.DK 1-2-3-4" :partytime2:

Jeg fik ikke styrketrænet idag. Øv men så kan jeg til gengæld glæde mig over to flydende timer, hvoraf guruen min var med på første time. Summende summende stemning og det kørte bare. :devil:

My God jeg er faldet godt til i min 'gamle' arena. Hooooooommmmmmmmeeeeee :superman:

Men jeg savner stadig mine gamle folk i SATS :wink:

Well vi fik formaliteterne på plads indbyrders efter timerne, og så var det ellers hjem til computeren min og lave lidt work. Sådan er der jo så meget. :smile: Dagens afgjorte bedste kommentar kom fra et medlem "Nu må du altså ikke blive tyndere"...Nå tak den har jeg ikke hørt i mange år. :wub:

Flyve flyve flyve afsted på en masse små vatskyer. Jo jeg er bestemt blevet et gladere menneske af at have taget fat i super guru Lotte. :1356:

Træning data:

Spin Interval 1 ved mig :bike:

Tid 52 min

:heartpump: Snit 167

:heartpump: Max 193

Spin Distance ved mig :bike:

Tid 50 min

:heartpump: Snit 168

:heartpump: Max 187

Føler mig træt på den fede måde. Sådan rigtig brændt aw som good old spock siger. Det eneste jeg har det svært ved er, at jeg ikke kan være to steder på een gang næste weekend.... :blush:

Rigtig god søndag til alle med ønsket om en perfekt start på ugen.

danf.

Edited by Danfanatiker
Link to comment
Share on other sites

selvfølgelig læser vi da med :-)

Hvad skulle vi ellers lave? Der er da ikke noget til at sparke til ens egen dårlige samvittighed end at læse lidt af træningsnarkomanernes logbøger..

Og din log plejer da ikke at være kedelig selvom den vist har været lidt stille i en periode!!

/

Lars

Link to comment
Share on other sites

WEEKENDEN 23 og 24 September 2006 bød på:

24 timers spinning i HORSENS EQUINOX. :cheer:

Det var satanedme iorden. Fede forhold...POOL. Velkørende cykler. Masser af nye 24 timers spinnere heriblandt mine fire hold, hvoraf INGEN havde prøvet det før, men de er ALLE med igen næste gang. need I say more.

For mig personligt er det gået hen og blevet et mere socialt event fremfor decideret cykling. Den fede holdspirit og sammentømring af mennesker med samme passion som jeg, er blevet en stor del af min fascination af denne slags events. Her får man mulighed for at glemme alle dagligdagens problemer, stress og besvær og hellige sig med det, man elsker allermest sammen med fantastiske mennesker i alle aldre og former.

Og på sidste time når der klappes og tælles ned til Laues uundgåelig FINAL COUNTDOWN, ja så er det lige før, man fælder en tåre. Vi var sammen om det.... Vi gjorde det og vi hang ved, og det bedste for mig, var at alle mine team medlemmer havde et fantastisk event. Jeg fik fx en mail idag fra et medlem, som skrev "Jeg er stadig flyvende :wink: ". Hvad kan jeg ønske mig mere....Jo at der snart kommer et nyt 24 timers event. Især af en sådan kvalitet som det Horsens folkene diskede op med.

Lækkert var det også at se kendte mennesker som Ålborgenserne, Frederikshavnerne (buje og crew med en bærepose slik :tongue: ) samt de suveræne spinnere fra Viborg, Bladewalker og team.

Stor applaus til Equinox Horsens for et event, der aldrig har været så professionelt sat op. Detaljer som rengøring, personale, mad, musik, anlæg, mikrofoner, cykler....osv osv ALT kørte bare den weekend.

Benene er lidt matte stadigvæk, og de var ikke meget for at komme i sving mandag morgen kl 6.30 på min spinning time, men jeg overlevede. Trætheden sidder lidt stadigvæk, men jeg kørte også alle mine timer igennem på højt niveau, og min egen undervisningstime bød på et pulssnit der ville få de fleste hjerter til at springe ud af kroppen. Hvor var det fedt at få SÅ STOR RESPONS TILBAGE på "ER I MÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆ"? Sjældent set eller hørt før, og tilbagefaldet var de mange mennesker var ved at blæse mig af cyklen... Favorit timen min var helt sikkert Lenes fra Frederikshavn. Lækker musik, simpelt og lækkert program...men også Buje fik alle folk op at køre...Nå ja vi må ikke glemme Anders Nielsens stilrene time næstsidst. En time jeg ærgede mig over, at jeg ikke havde ben til at køre med på, for den var musikmæssigt og programmæssigt suveræn. Ingen fryseture og ingen gruppeøvelser. ØV JEG SKULLE HA' VÆRET BLEVET. :cry:

Jeg skal nok poste et par billeder, når jeg får nogle, og ellers kan I kigge på Martins hjemmeside. Se under konditionstræning.

Tak til Horsens holdet og til mine fire hold for suveræn entusiasme i dette event. Flere var oppe for at bede om flere timer .... :superman:

Nå ja glemte at skrive hvor mange timer det blev til. Faktisk kun 7. Men det var 7 hårde timer, så jeg er skam vældig tilfreds. Jeg behøver ikke sidde der alle 24 timer selv. Vil ligeså gerne luske rundt og mænge mig og jo mindre søvn man får, jo større spøgefugl bliver man...Og jo større ser edderkopperne ud....(henviser til den kæmpe gigantiske fugledderkop lignende tingest, der spurtede ind under en luftmadras til stor rædsel for mig midt om natten, indtil min ven Buje tog affære og kæmpede mod det lådne bæst indtil den måtte bukke under) GYS.

Danf.

Edited by Danfanatiker
Link to comment
Share on other sites

selvfølgelig læser vi da med :-)

Hvad skulle vi ellers lave? Der er da ikke noget til at sparke til ens egen dårlige samvittighed end at læse lidt af træningsnarkomanernes logbøger..

Og din log plejer da ikke at være kedelig selvom den vist har været lidt stille i en periode!!

/

Lars

:blush::blush::blush: Arva troede min log var ved at tørre ud. Men det glæder mig virkelig at se,at der trods alt er nogle, der finder mine underlige påfund og eskapader somewhat interessante. :smile: Så kan det godt være, at jeg trods alt hænger ved alligevel. Tak for din hilsen mountain bike knægt. :4thumbup:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share