anyone's log


AndersL
 Share

Recommended Posts

Jeg fik trænet lidt fredag og søndag i Hard Work.

Fredag gik rigtig dårligt, der er alt for mange mennesker og alt for lidt løfteplads, så jeg kunne slet ikke koncentrere mig.

Søndag gik endnu være, jeg trænede i 10-15minutter (10 sæt bænkpres ;) ), men tog hjem med en influenza agtig følelse. Jeg fik aldrig rigtig eksplosion på nogen af sættene, ikke engang under opvarmingen. :(

Jeg tror ikke at jeg kan holde til de tunge ME dage når jeg er på diæt, så jeg poster senere idag et udkast til en "Cybernetic WSB" version.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Jeg tror ikke at jeg kan holde til de tunge ME dage når jeg er på diæt, så jeg poster senere idag et udkast til en "Cybernetic WSB" version.

Det lyder som om din diæt er for hård, når du ikke kan holde til WSB?

Regardless, så god bedring :wave:

Link to comment
Share on other sites

Craw> husk at der er forskel på WSB-hybriden du kører, og så ren WSB, som anyone kører. Godt nok er dine volumen dage hårdere end anyone´s speed dage, men ME dagen er noget hårdere for CNS når man laver max singles hver gang, sammenlignet med sæt af 5-6 reps.

Thomas

Link to comment
Share on other sites

TJ> Jeg ved det godt, men til gengæld har han ikke ret mange hjælpeøvelser og laver langt mindre cardio.

Jeg er heller ikke sikker på at CNS belastningen skulle resultere a at man føler sig mere smadret end den belastning man får ved 5 reps? Godt nok belastes CNS mere, men til gengæld er det ikke lige så "hårdt". Ikke at det betyder at max singler ikke er hårde, det er de, men rent fysisk set synes jeg det er mere krævende at lave 5 reps end en single. Jeg glæder mig som et lille barn til at skulle lave singler, i forbindelse med noget mere rendyrket WSB, når min diæt er slut :)

Det er heller ikke uvæsentligt at holde for øje at Anyone ikke har været ret længe på diæt.

Udfra Anyone og måske også Deluxe og Cilius's log tror jeg man forsigtigt kan konkludere at lavkulhydratsdiæter ala CKD ikke er optimale, når det handler om at bibeholde træningsstyrken.

Link to comment
Share on other sites

Det lyder som om din diæt er for hård, når du ikke kan holde til WSB?

+

Craw> nej, vi er nok enige om at din diæt praksis er bedre struktureret med henblik på styrkevedligeholdelse. Lavkulhydratsdiæter er nok ikke det bedste hvis man vil opretholde et minimum af præstationsevne.

Jeg er ikke på ketonisk diæt længere, men en mere human diæt hvor jeg cycler mine kcal, så jeg indtager omkring 3300kcal på træningsdage og omkring 2000kcal på ikke træningsdage. Det virkede fint for mig i de uger hvor jeg har kørt DE 4 gange om ugen og udeladt ME dage, ingen problemer. Jeg havde heller ikke nogen energi problemer mht at udføre ME øvelserne, de gik over alt forventning! Det er "efterdønningerne" efter ME dagene der er hårde. Jeg mødte op til træningen fredag med masser af energi og følte mig rent fysisk parat til at træne, men da jeg fik igang var det en helt anden sag.

Det er heller ikke uvæsentligt at holde for øje at Anyone ikke har været ret længe på diæt.

Det nærmer sig da de 3 måneder. ;)

Ikke at det betyder at max singler ikke er hårde, det er de, men rent fysisk set synes jeg det er mere krævende at lave 5 reps end en single.

Det er ikke lige så krævende rent fysisk at lave singles, men det taksere hårdere på CNS. Efter de 2 sidste ME dage rystede jeg meget umiddelbart efter, men jeg følte mig ikke fysisk udmattet.

Jeg har forøvrigt postet mit oplæg til min WSB under diæten i "Den perfekte træningsuge". Det ville være rart med kommentare til det. :)

Link to comment
Share on other sites

Min internet derhjemme er nede, så opdateringer kommer lidt sent.

WSB DE Squat/Dødløft | 26 Marts 2003

Start : 17.20 | Slut: 18.50

DE Squat

60 x 8-10 x 3 Opv.

80 x 2 x 10

Squatten var helliget teknik træning idag. Kim (aka "cheftræneren" B) ) lurede lidt på min squat stil. Han opdage med det samme at jeg mistede spændingen i bunden, selv ved let vægt. Problemet er at jeg er svajrygget som bare og før et jeg squatter ned svajer jeg endnu mere i ryggen for at sætte mig bagud. Så sker der det at min pelvis er i en position i bunden så jeg ikke kan holde spændet i maven, men læser alt arbejdet over på ryggen, og presset på min (dårlige) lænd bliver også helt forkert. Så jeg skal vende mig til at bukke lidt fremover, eller rettere, det FØLES som at bukke fremover, i virkeligheden holder jeg bare min ryg lige. Min knævandring var også helt abnorm idag, jeg tror det hænger sammen med at jeg squattede foran et spejl, det spolere min form. Men det var rigtig rart at få noget info fra en garvet styrkeløfter! :D

DE Dødløft

100 x 5 x 3 Opv.

120 x 1 x 10

140 x 1 x 4

Der gik lidt dødløftmania i den. Jeg stiff legger nærmest mine dødløft op, men fungere bedst for mig på den måde. Jeg forsøgte mig frem med at få lidt mere legdrive på, og det lykkedes mig på ét sæt at få fuld knald på fra en lavere hofteposition. Jeg prøvede også at smække et bælte om lænden og øve mig lidt i at spænde imod holde vejret etc. På den sidste single fik jeg holdt vejret liiidt for længe så det sortnede få øjnene og prikkede i hele kroppen, så jeg måtte ned og sidde et par minutter før jeg var på benene igen. Hehe, "you live, you learn".

Hypers

0 x 12 x 3

10 x 10 x 2

Tog det lidt roligt resten af tiden.

Ond Pavel inspireret MS agtig maveøvelse med ben i a' luft'.

0 x 8 x 4

Watts, lavede en sær maveøvelse som Onkel Troels have anbefalet, så den måtte jeg lige prøve, den var GARANTERET hård! Allerede da jeg skulle iseng og lige ville vippe fuserne op i sengen havde jeg vild DOMS og fik småkramper i maven. Den er også på programmet næste gang. :devil:

Seated Calf Raise

50 x 10

70 x 10

Jeg lavede den i Ol' Skool stil, med en vægtstang liggende over knæet en blok under tæerne og så ellers bare derud af. Vægten var alt for let, men mine lægge krampede vildt (træner dem for sjældent?), så det blev kun til 2 sæt.

Opsumering

Der skal virkelig fokuseres på squatstilen den næste periode. Jeg havde faktisk fundet den (følte jeg ihvertfald), men på et eller andet tidspunkt over de sidste par måneder er der gået udu i den. Det er også gået op for mig at min hase/balle/lænde kæde aldirg før har været så usmidig som den er nu (Jeg kan faktisk kun nå til mine knæ > lidt under knæene når jeg bukker mig forover :bblush:), tilfælde? Think not! Så min morgancardio kommer nu til også at indeholde en god lang udstrækningssession.

Link to comment
Share on other sites

Den onde maveøvelse du beskriver, kan du ikke sige lidt mere om den?

Alle onde øvelser er noget jeg ikke kan lade gå min næse forbi ;)

Jeps… Jeg har kun hørt beskrivelsen fra Watts, og det er lidt svært at forklare, så jeg har lavet en lille animation der beskriver det bedre end ord.

(NOTE: Stickboy er lidt for ivrig, der skal holdes mere igen på tilbagevejen) :bigsmile:

post-12-1048769166.gif

Link to comment
Share on other sites

Endnu en sen opdatering, men jeg kan kun komme på nettet fra arbejdet, så det begrænser jo noget.

WSB DE Bænkpres | 28 Marts 2003

Start : 15.45 | Slut: 17.00

DE Bænk

50 x 8-10 x 3 Opv.

65 x 3 x 3

75 x 3 x 4

80 x 3 x 3

85 x 3 x 2

Havde lidt tralvt, så dynamisk bænkpres blev trænet i Hard Work. Der var god fart på alle løft idag. Jeg variere grebet mellem hvert sæt, og har fundet at jeg har mest fart på ved smalt greb og meget bredt greb, medium greb køre lidt trægt for mig. Min makkers bænkpres tog en ganske uventet drejning, han kropsbygning ligger ummiddelbart op til et forholdsvist smalt greb, men han forsøgte sig med et virkelig bredt greb og der var langt mere fart på end med andre greb, hehe, den berømte "undtagelse". ;)

Flyes

20 x 5 | 24 x 5 x 2

Hvis jeg undlader Flyes og kun bruger presse varianter, tager min højre skulder over og brystmusklen ryger i baggrunden Jeg har en sær skævhed i overkroppen, og ved ikke at lave flyes bliver den endnu mere udtalt, min højre skulder er meget større end den venstre og tilgengæld er den venstre brystmuskel langt større end den højre. Jeg har dog ved at forsøge mig lidt frem fundet at jeg kan normalisere skævheden lidt, ved at køre Flyes som direkte pectotralis arbejde.

- supersettet med -

Db Rows

40 x 5 | 44 x 5 | 46 x 8

Havde kun regnet med at træne lidt let ryg med 44x5, men min makker tog selvfølgelig en 46kg og reppede 5 gange, hvor efter jeg blev nødt til at sætte ham på plads ved at reppe 8 gange uden besvær, og bagefter ytre at jeg VIRKELIG ikke havde tid til flere sæt! :tongue: (Tarvelig? Ja! :lol: )

Seated Overhead Triceps Extension

12 x 5 | 15 x 5 x 2

For variatione skyld lavede vi extensions lidt anderledes. Har ikke prøvet den før, så jeg skulle lige vende mig til at stabilisere vægtene over hovedet.

- supersettet med -

Spider Curls

12 x 5 | 15 x 5 x 2

Lidt let iso-fokus curl.

DB Rotations

6 x 15 x 3

Min skulder er begyndt at bøvle lidt igen, dog ikke ved selve leddet. Det svider og jeg er øm, hvor trapezius musklen hæfter på kravebenet. Jeg mærker det ikke mens jeg laver øvelserne, men bagefter gør det temmelig ondt. Efter bænkpres føltes det som om jeg blødte deroppe, men der var selvfølgelig intet at se. Mærkeligt.

Opsumering

Rigtig god træning, hyggeligt at træne med makkeren igen, det sker jo ikke så ofte efter jeg er flyttet til TSK.

Tilgengæld var der en spade dernede, som kende min makker som kom hen og snakkede lidt med os. Naturligvis blev emnet hurtigt drejet hen på steroider og ham gutten her siger så: "Ja man kan jo heller ikke komme særlig langt uden stoffer.", så svarede jeg, at det selvfølgelig var noget fis at påstå, og at hvis en gut på min højde ikke havde rundet 110kg mærket efter 10 års træning, så måtte han gøre noget forkert! Så står han og griner af mig og ryster på hovedet og siger, ALLE dem han kendte der var store var eller havde været på noget. Hader sådan nogen typer! Hader "man-kan-ik-blive-stor-uden-stoffer" indstillingen! :angry:

Træningen var god dog! :D

Edited by anyone
Link to comment
Share on other sites

WSB DE Squat/Dødløft | 28 Marts 2003

Start : 17.15 | Slut: 18.50

DE Squat

60 x 8-10 x 3 Opv.

80 x 2 x 3

90 x 2 x 5

100 x 2 x 2

120 x 2 x 2

Prøver at vende mig til ny squatstil, jeg nåede desværre ikke ud i TSK pga overarbejde, så jeg kunne ikke få nogen rettelser til stilen, vægten er ihvertfald blevet langt tungere for mig at flytte rundt på, de 120kg var rigtige tunge at få op. :( Jeg kunne tydelige mærke at det er manglende flexibilitet i baglår og baller der gør at jeg normalt svajer så langt tilbage.

DE Dødløft

100 x 1 x 2

120 x 1 x 3

140 x 1 x 3

God fart på hele molevitten. Jeg er begyndt at løft i strømpesokker og gør det sært nok lidt hårdere for mig, end squatskoene hæl. Tilgengæld har jeg meget lettere ved at holde ryggen i en sund stilling.

Pump Squat

60 x 10 x 2

70 x 10 x 3

Det blev lidt hårdt til sidst.

GHR

0 x 10

10 x 10 x 3

Pavel Body Raise

0 x 10 x 4

Den onde russer kørte rigtig godt idag! Det første sæt var med rigtig god form, de næste 3 blev gennemført dog med det jeg vil kalde variabel form! :D

Hang Clean

50 x 5

60 x 5 x 2

Den øvelse har jeg savnet, men den skulle nok være kørt FØR mave og lænd! Det gør jeg næste gang og læser lidt ekstra kilo på stangen.

Seated Calf Raise

70 x 12

80 x 12 x 2

Opsumering

Go' fin træning. Ik' så meget der. :bigsmile:

Link to comment
Share on other sites

En fed styrkeløfters bekendelser

En lille special udgave i loggen! Jeg har brug for en lille sviner for at være topmotiveret til den sidste måneds diæt, så jeg poster lige nogen billeder! :blink::unsure: B)

Anyways, efter jeg har ændret diæten og nu ingen kulhydrat frie dage har, har jeg taget 2 kg på, det er væske ingen tvivl om det, så jeg ser ekstra vandet ud på billederne.

De er dårlige kvalitet end dem jeg tidligere har postet fordi kameraet er en gammel forældet sag og jeg havde indstillet ISOen forkert, så de er BARE grynede! Desværre… :(

Billederne viser også glimrende HVOR upræcis, Jackson & Pollock fedttabellen er (ihvertfald i mit tilfælde), ifølge den skulle jeg ligge på ca. 11.8%, meeen den vågne læser vil se at den nok er en del højere desværre.

Jeg har indset at jeg IKKE bliver superrippet, men jeg regner (HÅBER) med at smide ca. 4kg fedt og ca. 3 kg væske endnu, så jeg bliver nok i OK form til at jeg kan holde mig selv ud.

Stats da billeder blev taget:

97kg

93cm livvidde :(

ENOUGH TALK! Let the pain begin…

Det bedste ved de billeder ifølge mig er huen og de hardcore ansigter jeg laver B) :D

Det er hundesvært at posere! Jeg nåede ikke at dreje i position før selvudløseren havde klikket! :rolleyes: Noget interesant ved det billede her at man kan se strækmærkerne på mine sideben fra dengang jeg var VIRKELIG fed!

fatmutter.jpg

Ville lave en most muscular, men spejlet sad for højt, det var for beskidt og jeg rystede så meget pga flexning at billedet blev temmelig utydeligt! :tongue:

lolmutter.jpg

Der er altså lidt ab der titter frem, bare ikke nok… *SUK*

narcimutter.jpg

Igen, jeg rystede så meget pga mine ringe poseringsevner at billedet er vildt uskarpt, men det skulle være mit ben, og min quad kaster en lille skygge! B)

shakylegmutter.jpg

YO! Lider desværre at tynde arme! :(

tuffmutter.jpg

Skuldre? Hvilke skuldre?

uppercutmutter.jpg

Link to comment
Share on other sites

Dårlige billeder, men dine linier ser fine ud. Dine double biceps poseringer ser gode ud, men du glemmer vist at flexe din lats på frontbilledet? Helt klart en god struktur. Mere masse og mindre af det løse, så skal det nok komme til at se flot ud.

Ps. de 2kg er garanteret væske og betyder nada ;)

Link to comment
Share on other sites

Hehe. Hvis jeg skal være helt ærlig, så troede jeg du var lidt "federe", men det dér ser jo helt fint ud :a-okhand:, selvom billederne selvfølgelig ikke er skide gode.

Fed hue, og sej mimik, men hvorfor er folk altid så bange for at vise deres ansigter.

Link to comment
Share on other sites

Kvaliteten af billederne er forholdsvis ringe, så det er lidt sværere at bedømme din egentlige form!

(og så syntes jeg endda at du rammer dine poses en tand bedre end jeg <_< )

Det kan ses at fedt% er faldet, der er jo et fint omrids af dine ABS, samt betydelig bedre aftegninger flere steder på kroppen....

Btw: Dine traps kommer da fint til syne på dit most-muscular pic B)

Ps. de 2kg er garanteret væske og betyder nada

Enig, det er småting!

Link to comment
Share on other sites

Rigtig ond ryg du render rundt med. Det må jeg sige, og Mega onde Trapz........ En smule mere masse på brystet ville klæde dig. Alt i alt ret flotte resultater . Jeg så dig jo inden Diæten. Der er en VÆSENTLIG forskel :lol:

Link to comment
Share on other sites

Hey

Af en styrkeløfter at være ( og det er du jo ), så er din symetri faktisk overraskende god. Klart at du måske kunne bruge lidt mere masse på biceps, men det er jo heller ikke det en styrkeløfter normalt prioritere højest..... Jeg er ikke styrkeløfter, men har stadigvæk tynde arme :D

Alt i alt syntes jeg det ser rigtigt godt ud. Hvis ambitionen er at du vil have din gode muskelmasse mere synliggjort, må opskriften jo være ikke at gaine for meget fedt i det næste stykke tid og måske herefter nappe en omgang cutting igen....Er sikker på at der gemmer sig en sand BB inden under :)

mvh

Tobach

Link to comment
Share on other sites

Mange tak for ris og ros allesammen! Så er der "Fuel for my fire" til den sidste måneds diæt! :devil:

Dårlige billeder, men dine linier ser fine ud. Dine double biceps poseringer ser gode ud, men du glemmer vist at flexe din lats på frontbilledet? Helt klart en god struktur. Mere masse og mindre af det løse, så skal det nok komme til at se flot ud.

Rigtige dårlige billeder! Når diæten er færdig bliver det med det gode kamera, fod på kameraet og en en lidt bedre belysning end "nedtrukket gardin soveværelse lys"! :)

Jeg står med en lille remote i hånden på billedet, og den ville bare IK ta billedet så jeg havde totalt mistet spændet da den endelige klikkede! :D

Hehe. Hvis jeg skal være helt ærlig, så troede jeg du var lidt "federe", men det dér ser jo helt fint ud , selvom billederne selvfølgelig ikke er skide gode.

Fed hue, og sej mimik, men hvorfor er folk altid så bange for at vise deres ansigter.

Jeg vil hellere gi' et indtryk af at være kæmpefed og overaske folk, end at gi' dem indtryk af at jeg er supermand og så skuffe fælt… ;)

Man kan da sagtens se mit ansigt! Jeg har altid hue på, på den måde! Derudover har jeg altid fået at vide at jeg har sådan nogle smukke øjne, så de ville helt tage fokus fra resten af billedet!!! :lol: :retard:

og så syntes jeg endda at du rammer dine poses en tand bedre end jeg

Det synes jeg nu ikke! Men vi kan lade vores poseringsevner mødes til et posedown til MOL træf 3. :boxers: ;)

(men kun hvis du lover ikke at gaine mere muskelmasse eller blive mere cut! :D)

Alt i alt syntes jeg det ser rigtigt godt ud. Hvis ambitionen er at du vil have din gode muskelmasse mere synliggjort, må opskriften jo være ikke at gaine for meget fedt i det næste stykke tid og måske herefter nappe en omgang cutting igen....Er sikker på at der gemmer sig en sand BB inden under

Det er vel første gang du er i min log?! VELKOMMEN! :bigsmile:

Ambitionen var vel… Tjah… Kan ikke engang huske det længere! Jeg ville bare gerne være lidt slankere (helst superrippet to da bone, meeen inderst inde vidste jeg vel nok at det IK ville ske).

Mit mål fremover er IKKE at lade min fedtprocent overstige 12% (Jackson Pollock Skala ;) ), dermed vil jeg også ha' et bedre udgangsmål engang i fremtiden. Om jeg er BB indenunder? Muligvis, men mine hofter er alt for brede til BB også uden fedt… ;)

Men jeg vil da gerne være brutalt stor uanset… :jeep:

Edited by anyone
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share