KongKents LOG


KongKent
 Share

Recommended Posts

Skal samtidig også vinkel farvel til en hobby jeg har haft i over 15 år, billard. Og det lige som jeg i 2004/2005 sæsonen blev jysk mester i en disciplin - og i år er jeg rykket op i top 10 over jyske spillere i disciplinen Fri Carambole, og den nuværende stilling er endda ikke opdateret - skulle gerne være i top 5 når året er omme! Desværre er det dog én af de ting jeg vælger at lade ryge i svinget, da jeg i 2006 for alvor vil til at gøre noget ud af min træning. Har planer om 4 x styrketræning (man - tors) samt en del cardio i weekenderne i skove, veje og hvor jeg ellers kan finde et sted at prygle mine wheels og løbesko. :tongue:

Pas nu på, at du ikke fjerner alle de aktiviteter der bringer glæde. Man kan hurtigt kører sur i træningen, såfremt man tilside sætter andre prioriteter man også har lyst til. :smile:

Held og lykke med flytningen og det nye job.

Link to comment
Share on other sites

Pas nu på, at du ikke fjerner alle de aktiviteter der bringer glæde. Man kan hurtigt kører sur i træningen, såfremt man tilside sætter andre prioriteter man også har lyst til. :smile:

Held og lykke med flytningen og det nye job.

Jeg fjerner skam heller ikke dem alle, men jeg har haft et had/kærlighedsforhold til billard de sidste 3 - 4 år, netop fordi jeg ikke rigtig gider bruge den tid det tager at 'blive god', men samtidig ærgrer det mig over, at hvis jeg stopper er det på et tidspunkt hvor jeg faktisk har lidt vind i sejlene. Men jeg vælger at trække stikket. Gider ikke mere. Vil som sagt i stedet koncentrere mig om styrketræningen, samtidig med jeg fortsætter som heavy-anmelder og Formel 1 skribent i diverse blade (bl.a. Ekstra Bladet og Sportsfan). Så det bliver ikke udelukkende styrketræning, for der skal jo også være plads til anden input end muskelømhed... :smile:

Og tak for det. Bliver spændende med nyt luft under vingerne efter 8 års værnepligt på det nordjyske slagteri. Nu skal jeg ned og være en del af Veterinærkontrollen i Herning, og jeg kan berolige jer med, at det er ét af de få slagterier der primært slagter til det danske marked, mens Sæby hovedsageligt er eksport. Så fremover er det JERES svinekød jeg står og kontrollerer/godkender. Sover I trygt nu? :w00t:

Link to comment
Share on other sites

Det var sku da et uhyggelig billede af hamselv..jeg ville nødig ha mødt dig i den tilstand når jeg står i døren :blink:

og den annonce der kan jeg sku ik læse...så skal man fan mig være langsynet :rudolph:

Hehe... det er også en del modificeret fra originalen. Har et Word-dokument liggende hvor det er forklaret step-by-step hvordan han har forvandlet mig fra almindeligt fuld og skummel til zombie med høj pande... :laugh: (det kan kun erhverves ved kontakt på [email protected] da det fylder 354kb, og det maksimale uploadelige herinde er 200kb. Også ganske fornøjelig læsning... i hvert fald for mig. :smile: )

Annoncen åbner du jo bare i Word, og så bestemmer du selv hvor mange procent den skal vises på. Prøv med 100% og så burde den være til at se. :sleepy::wootdance:

Og så er jeg lige kommet ud af badet. Måtte lige ned på kæden og sige farvel til de kolleger der står dernede, og hvad venter der mig så? To brandslanger, som de skyller gulve med om aftenen efter slagtning, der fanger mig i en kedelig krydsild. På ikke mere end 5 sekunder når jeg at blive totalt gennemblødt og omtrent en liter vand i hver gummistøvle. :cry: Vandet var så koldt, så da det ramte brystkassen og jeg skulle trække vejret var det næsten umuligt... stod der og gispede mens jeg blev gjort godt gammeldags våd i bukserne! :tongue:

Samme gut der har fiflet med mit ansigt har taget flere billeder af seancen, dog med et skod-kamera af rang. Forhåbentlig er der et par gode billeder, specielt hvor jeg står i badet, gennemblødt og hælder vand ud af støvlerne. Tak for det, dumme kolleger! :mad::wink:

Edited by kongkent
Link to comment
Share on other sites

Lækkert nok du ikk er smuttet helt! :4thumbup:

Alt for sjov slags-annonce hehe..

Jeg smutter skam ingen steder. Har fundet det online lir jeg skal have her på MOL (specielt off-topic som jeg boltrer mig lystigt i), og ja - den annonce er 112% i orden. Ham der har lavet den er ikke helt uden evner, og han har hentet lidt inspiration fra min logbog herinde ved jeg. Så ham skal jeg forhåbentlig nok selv få skovlen under en dag... :wink:

Link to comment
Share on other sites

Personlige update

Så sidder jeg på min nye arbejdsplads i 7400 Herning, på Danish Crowns svineslagteri - højt oppe i Veterinærkontrollens kantine og tjekker min mail. Lidt underligt at sidde og have "1. arbejdsdag", specielt set i lyset af weekendens hændelser.

Fredag bliver min kæreste ringet op, og der taler hun med den underviser der uddannede mig - samt gav min kæreste nogle kurser i ny og næ. Vi har holdt kontakten, og nu viser det sig at han har fået nyt arbejde, og dermed er hans stilling ledig fra nytår. Det er den stilling min kæreste har drømt om, og nu bliver hun således opfordret af den afgående til at søge - idet dennes chef har bedt ham om at udpege afløseren. Dvs. den er 90% sikker for min kæreste, og hun vil uhyggelig gerne. Fedt nok - drømmejobbet til mit tøsebarn. Eneste minus er, at det er i Roskilde. Yes sir, pseudo-Sverige?! :blink: Det er dog ikke værre end der er forlydender om at de også skal bruge flere af min slags på slagteriet i Ringsted, så her på 1. arbejdsdag ser det ud til, at jeg allerede er ved at forfatte min næste jobansøgning, for det er bestemt ikke utænkeligt at min kæreste og jeg bor i omegnen af Ringsted/Roskilde fra 1. maj 2006. :smile:

Oh well, life really IS a box of chocolates... :tongue:

Nå, må hellere i gang med mit nye arbejde. Altså... inden det er for sent og jeg allerede er smuttet igen. :laugh:

Edited by kongkent
Link to comment
Share on other sites

Spejder stille og roligt efter et center i Herning hvor jeg kan starte min træning efter nytårsferien (har fri fra i dag kl. 14.15 -> 2. januar 06.34 :smile: ).

I går var jeg således oppe og kontrollere forholdene i motionscenteret tilknyttet til Danish Crown slagteriet. Desværre blev mine bange anelser bekræftet. Ingen rack til squat og/eller dødløft. Ingen bar til chins, ingen stativ til dips. Der var kun lige en enkelt bænk til almindelig bænkpres, samt en god portion håndvægte. Resten var ubrugelige kabeltårne til ben, mave, bryst og lidt ryg. Det allerværste er dog at hele rummet er sovset ind i kredsløbsmaskiner. Løbebånd, cykler, steppere osv. :mad: Havde ellers sådan lige håbet, at det var en rigtig skummel hule i old-school stil, men ak... :dry:

Equinox har jeg været oppe og tjekke, og det ser som sådan fint nok ud, men en anelse dyrt imho. Må hellere få tjekket Herning Styrke & Motionsklub i dag, og se hvad det er for noget. Forhåbentlig en rigtig styrkehule hvor der er fokus på barbells og dumbbells... :showoff::dumbbell_lift: (og så et par metalstænger fint svejset de rigtige steder til chins og dips... :smile: )

Nå ja, skal da lige huske at træningsopdatere:

Cardio: 16 min. (ca. 80% intensitet) løb på de midtjyske grusveje ude midt i ingenting, skarpt forfulgt af kæresten... på cykel! :w00t: Ikke noget at skrive hjem om, men skønt nok lige at få pulsen op og en anelse sved på banen. Kredsløbstræning bliver nok aldrig det helt store hos mig, men det er bedre end at sidde og glo i sofaen med sodavand, chips og æbleskiver. :wink:

Sluttede dagen af i går med at lave risengrød til tøsebarnet. The old fashion way hvor gryden står omringet af aviser under dynen i en times tid inde på soveværelset... uha, det smagte sgu godt! :4mewantfood:

Edited by kongkent
Link to comment
Share on other sites

Hey KongKent!!!

.. Herlig underholdende LOG!! :4thumbup:

.. har sQ siddet og skreget af grin - mange gang - af dine fede kommentarer - specielt i offtopic :laugh: :4thumbup: !!!

... Ønsker dig og dine Kære - et Glædelig SolHverv !! :xmas:

devil.gif - L@rs

Tak for det, og i lige måde.

Mine kommentarer skal jeg nok fortsætte med. Ka' ikk' la' vær' ! :laugh:

Held og lykke med at finde en ordentlig hule! :wink:

Og glædelig jul :newyear:

Tak for det, 'Nut, og i lige måde.

Jeg har fundet min hule. Det bliver Herning Styrke & Motionsklub som jeg skal træne i de næste 3 mdr. Derefter må jeg så se om jeg stadig er i Grindsted, eller om jeg er ved at flytte sydhavsfrugterne til Roskilde og omegn... men indtil videre bliver det i Herning jeg skal kaste lidt rundt med tøsevægtene. :tongue:

Godt nytår til alle der læser her! Gør nu ikke noget jeg ikke ville have gjort... (læs: slå jer løs!!) :w00t::superman::santa2:

Link to comment
Share on other sites

Efter en vel overstået juleferie er jeg tilbage på mit nye job, og i dag starter jeg med at træne i Herning Styrke & Motionsklub. Det bliver skønt at komme i gang, og i dag starter jeg med et stille og roligt basis-program, meget lig det jeg har fulgt i efteråret. Et 2-split bestående af følgende:

Mandag/onsdag: pecs, delts og triceps + mave

Tirsdag/torsdag: ben (quads, bic. fem., calfs), ryg og biceps brachii

Man/Ons øvelser:

Bænkpres, incline db press, military press, lateral raises, dips og triceps db extensions

Tirs/tors: øvelser:

squat, leg curl, standing calf raises, dødløft, bent-over bb rows, db curls, hammercurls + chins (når jeg har styrken til reps :blush: )

Derudover rykker jeg sikkert lidt ekstra ud hist og pist, for 2 øvelser pr. muskelgruppe er bare basisprogrammet. Man kan jo aldrig vide om der sniger sig en enkelt ekstra øvelse ind hist og pist... :tongue:

I dag skal jeg dog huske at starte let, eftersom jeg ikke har trænet rigtigt i et par måneder. Men hold da KÆFT det bliver skønt at komme i swing igen! :smile:

Edited by kongkent
Link to comment
Share on other sites

Lige et halløw og godt nytår fra en fellow Villain, selvom vi har det hårdt i disse tider (men du kan jo ligesågodt vænne dig til midterplaceringer nu da du er flyttet til FC Midtjylland City :tomaatit: ) Godt at se du har fundet et ordentligt center, endnu urørt af wellnessbølgen.

Mvh. Clayman

Ps. Jeg har ikke glemt det med Deicide-båndet.

Link to comment
Share on other sites

Lige et halløw og godt nytår fra en fellow Villain, selvom vi har det hårdt i disse tider (men du kan jo ligesågodt vænne dig til midterplaceringer nu da du er flyttet til FC Midtjylland City :tomaatit: ) Godt at se du har fundet et ordentligt center, endnu urørt af wellnessbølgen.

Mvh. Clayman

Ps. Jeg har ikke glemt det med Deicide-båndet.

Tak, i lige måde. Forvent dog ikke du nogensinde får en sætning fra mig, hverken verbalt eller på skrift, der bare det fjerneste antyder sympati overfor FC Midtjylland. Aldrig nogensinde. De tandløse ulve skal brænde på bålet!! :devil::w00t:

Og ja, jeg satser da på at det nye center er cool. Der er godt nok aerobic/spinning-hold dernede, og forhåbentlig løber alle medlemmerne derinde, for så er der plads til at jeg river rundt i håndvægte og stænger. For jeg gider ikke andet! :tongue:

Lyder godt du ikke helt har glemt den kultkoncert fra 1993. Svarkuverten med båndet retur vil blive foret med tung tråd til en fellow Villain! :superman::wink:

Uha... glæder mig sgu godt nok som et bette barn til i eftermiddag. Det er 2 mdr. siden jeg har løftet en vægt, så det bliver dejligt endelig at ligge med vægtstangen over mig - men det bliver så nok ikke med så mange kringler på siderne som jeg kunne drømme om. Må hellere starte stille og roligt op, og vende de stakkels pecs til at blive ydmyget et par gange ugentligt fremover!! :crazy::smile:

Link to comment
Share on other sites

Mandag d. 2. januar 2006

Barbell Bench Press:

10 @ 40 kg

10 @ 50 kg

10 @ 60 kg

10 @ 60 kg

10 @ 40 kg

Dips:

10 @ BW

8 @ BW

8 @ BW

Dumbbell Lateral Raise:

10 @ 8 kg

10 @ 8 kg

10 @ 8 kg

BB Military Press

10 @ 20 kg

10 @ 25 kg

10 @ 25 kg

Incline DB Bench Press

10 @ 2x14 kg

10 @ 2x16 kg

10 @ 2x16 kg

Triceps Cable Pushdown

10 @ 35 kg

10 @ 40 kg

Triceps One-Arm Dumbbell Extension

10 @ 6 kg

Incline Crunch

20 @ BW

20 @ BW

20 @ BW

Stille og rolig træning. Intet overdrevet. Alle øvelser blev med vilje kørt med rimelig vægt og "in the strictest sense of the word!" Der skulle ikke forceres, bare læres at styre både military og db incline bench press. Kan mærke jeg sagtens kan få tendensen til at svaje for meget i lænden i military, så her må jeg nok gå meget stille fremad og være lidt rolig. :blush:

Ellers KANON at være i gang igen. Herlig fornemmelse!!

I dag står den på full frontal back attack, quad pain og burnin' guns! :superman::devil:

Link to comment
Share on other sites

Kan mærke jeg sagtens kan få tendensen til at svaje for meget i lænden i military, så her må jeg nok gå meget stille fremad og være lidt rolig.

Et godt trick er at spænde i ballerne og maven under udførelsen af military, det gør det væsentligt sværere at svaje i ryggen. Der er også mange der kigger op på stangen når de presser, og det er helt klart et no no, da det så praktisk talt er umuligt at undgå svajet. Så snart stangen er presset forbi ansigtet skal du ind unden den. Så glo ind i spejlet og stram (bogstaveligt talt) ballerne og du vil få det perfekte militærpres :superman:

Edited by clayman
Link to comment
Share on other sites

Et godt trick er at spænde i ballerne og maven under udførelsen af military, det gør det væsentligt sværere at svaje i ryggen. Der er også mange der kigger op på stangen når de presser, og det er helt klart et no no, da det så praktisk talt er umuligt at undgå svajet. Så snart stangen er presset forbi ansigtet skal du ind unden den. Så glo ind i spejlet og stram (bogstaveligt talt) ballerne og du vil få det perfekte militærpres :superman:

Cool. Tak for det. Står nemlig foran et spejl, så det må jeg lige prøve i morgen. For der er ingen tvivl om skadespotentialet. Det kan selv jeg mærke med de pinlige vægte jeg løfter. Derfor må jeg hellere få helt og aldeles styr på teknikken førend vægtene begynder at blive seriøse, og dermed rigtig farlige for ryggen.

Så, gluts - prepare to be as tight as a virgins p.... :w00t::cool:

Link to comment
Share on other sites

Tirsdag d. 3. januar 2006

Chin-ups

3 x 2 @ BW

Dødløft

10 @ 60 kg

10 @ 65 kg

10 @ 70 kg

Bent-over BB rows

10 @ 40 kg

9 @ 40 kg

9 @ 40 kg

Barbell Squat:

3 x 10 @ 50 kg

Standing Calf Raise

10 @ 30 kg

10 @ 40 kg

10 @ 40 kg

Leg Curl - biceps femoris

3 x 10 @ 20 kg

Dumbbell Curl:

10 @ 14 kg

10 @ 16 kg

10 @ 16 kg

Hammer-curl

3 x 10 @ 10 kg

Træningen foregik stille og roligt. Lette vægte og ingen forcering. Fokus på korrekt udførelse af øvelserne, og der må jeg nok erkende, at jeg fuckede det grueligt op i bent-over rows. Kunne ikke rigtig finde den rette hældning på ryggen, ikke mindst fordi jeg i starten mente jeg skulle hæve stangen til brystet. Det gjorde udførelsen noget pjattet, men fandt til sidst ud af - at det virkede bedst med at køre den op til under brystet, midt på maven. På torsdag tager jeg nok kun 35 kg, og så gør jeg det STRICT!

Chin-ups behøves ingen kommentering! :blush: Det er en grum øvelse jeg aldrig nogensinde har trænet før, så det kan øjensynligt KUN gå fremad! :laugh: Men med gåpåmod og evig tilbagevenden til den tværgående jernstang, så repper jeg forhåbentlig snart lidt mere end bare to kropshævninger pr. set... :dry:

Armene nød at blive pint både under ryg og de deciderede biceps-øvelser. Det var dagens højdepunkt. I dag har jeg stadig ondt i patværket, og kan godt mærke benene for første gang i to måneder er blevet trænet, så det bliver spændende at se om jeg er klar til bænkpres i dag, og om stylterne når at blive gode igen inden jeg leger med dem igen torsdag... :smile:

Link to comment
Share on other sites

Onsdag d. 4. januar 2006

Barbell Bench Press:

10 @ 40 kg

10 @ 50 kg

10 @ 60 kg

10 @ 60 kg

10 @ 40 kg

Dips:

10 @ BW

8 @ BW

8 @ BW

Dumbbell Lateral Raise:

10 @ 8 kg

10 @ 8 kg

10 @ 8 kg

BB Military Press

10 @ 20 kg

10 @ 22½ kg

9 @ 22½ kg

Incline DB Bench Press

10 @ 2x16 kg

10 @ 2x16 kg

9 @ 2x16 kg

Triceps Cable Pushdown

10 @ 35 kg

10 @ 40 kg

9 @ 40 kg

Både pecs, delts og triceps var godt nok smadrede fra i mandags, så træningen blev faktisk lettere end i mandags - dog kun minimalt. Men fååårk det gør ondt at komme i gang igen efter to måneders pause. :crazy: Mine ben og ryggen er stadig spændte efter tirsdagens træning, og jeg gruer for eftermiddagens squat og dødløft :blush: Men fuck det, vi presser på! :laugh:

Stødte desuden ind i en gammel kammerat fra dagene hvor jeg skrev artikler m.m. for Jubii Formel 1. Har ikke set manden siden 2002, så det var et glædeligt gensyn. Vi fik snakket lidt Formel 1, og tænkte tilbage på de feee' fadølstunge ture vi havde til Nürburgring i 2001 og Spa-Francorchamps i 2002. To herlige Formel 1 ture med masser af Warsteiner og Hoegaarden! :4drunk: :blahblah:

Link to comment
Share on other sites

Torsdag d. 5. januar 2006

Chin-ups

3 x 2 @ BW :dry:

Dødløft

10 @ 60 kg

10 @ 65 kg

10 @ 70 kg

Bent-over BB rows

10 @ 35 kg

10 @ 35 kg

10 @ 35 kg

Barbell Squat:

3 x 10 @ 50 kg

Standing Calf Raise

10 @ 40 kg

10 @ 40 kg

10 @ 40 kg

Leg Curl - biceps femoris

10 @ 20 kg

10 @ 20 kg

10 @ 25 kg

Dumbbell Curl:

10 @ 14 kg

10 @ 16 kg

10 @ 16 kg

Hammer-curl

3 x 10 @ 10 kg

Stille og rolig træning. Var bange for mine sølle knæ skulle begynde at opføre sig åndssvagt, idet jeg kunne mærke det højre i det sidste sæt af dødløft. Men selvom jeg gik direkte til squat derefter, mærkede jeg ikke noget til knæet under de tre set. Nu repper jeg heller ikke så mange kilo i squat, af selvsamme årsag, men skønt at kunne mærke bare lidt action i ben og balder under squat - og så alligevel skåne de stakkels knæ. Men hvor er det ØV at de kompromitterer min træning på den måde... ville sgu da gerne op i trecifrede tal i skvåt! :blush:

Næste uge bliver også en rolig uge. Vil stadig bruge lidt tid med lette vægte og køre det hele totalt STRICT! Skal kun træne to gange, så når kun kroppen igennem én gang i alt. Men så har jeg også tænkt mig at bruge 120 minutter i stedet for 70 minutter på hvert pas, så de to dage bliver EVIL! :devil:

Gad vide om biceps kan tåle 10 sæt dumbbell curls og 10 sæt hammercurls efter 5 - 10 sæt chins og rows? :w00t::superman: Vi prøver... :4thumbup:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share