KongKents LOG


KongKent
 Share

Recommended Posts

... Aaaaaaave Hin Horneeeede!!! asilvpentw.gif

... Sender dig liiiige MAD METAL PROPS - for ILLDISPOSED koncerten på Stengade Thirty !! :4thumbup:

Illdispuuuunked - The Devil made med Dooooooo it.. .again :wink:

.. Det var mega sjøøøøøw.. glæder mig allerede til næste gang!!

Herligt med BB Ass Flexing midt om natten!! :rofl2:

From HELL - Lars B

Det holdt 666% at stå og posere med røven i vejret midt ude på Stengade kl. bæ om natten. :laugh::crazy::tongue:

Og fuck yeah. Optakt på Mexican Bar og kommunisthelvedet ovenpå Stengade (Stalingrad hedder det vist), hele koncerten og after-party'et på Stalingrad igen var jo sublimt. Glæder mig som et bette barn til at MOL-posen samles igen til VOLBEAT! :superman::devil: :4drunk: :yahoo:

Link to comment
Share on other sites

Mandag d. 29. maj 2006

Back to basics for Kongen!

Cardio formiddag

8.40 - 12.50: Cykling med post og 80% reklamer. Skiftende vejr - men ok tempo på hele vejen. :bike:

:headphonedance: : Slayer og Emperor :worship::smilerock:

Styrketræning eftermiddag

15.50 - 16.50: GetBig.dk fundamentprogram - Fase 2

BB Back Squat: 10 @ 20 kg, 5 x 5 @ 50 kg

BB Bænkpres: 15 @ 20 kg, 10 @ 50 kg, 5 x 5 @ 70 kg

Military Press: 5 x 5 @ 40 kg

Incline crunch SS'et med DB Laterals

3 x 10 @ BW + 3 x 10 @ 10 kg

Fino træning. Skulle bare lige i gang, og det tog jo ikke mere end en times tid, og det endda med gode pauser og fokus på at udføre øvelserne rigtigt. I bænk forsøgte jeg at køre mine reps mere eksplosivt i stødet, og sænke dem langsomt. Det var fint, men i de sidste sæt var der ikke megen eksplosion tilbage i Kongens pattøj. :tongue:

Desuden herligt at køre squat igen for første gang i laaaang tid. Knæet voldte ingen problemer, og det var helt rart. Håber på, at når jeg kun kører med 50 kg, og nøjes med 5 x 5, at jeg så kan beholde øvelsen i programmet i et stykke tid. For jeg er ikke presset, men rart nok at mærke muskelaktiveringen trods alt. :cool:

Ville gerne have kørt lidt tungere i military, men alle de små babykiks var optaget af en flok der curlede, så jeg kørte bare stille og roligt med 40 kg. Næste gang er der forhåbentlig ledigt så jeg kan få 45 kg på. :blush:

Cardio eftermiddag

17.45 - 18.30: Gåtur med kæresten i hyggeligt tempo. Godt lige at få rystet træningen ud af benene og få den sidste friske luft i en herlig sen eftermiddag med god sol og skøn tøs ved siden. :wub:

Nu skal der køres i skuffen og slappes af inden i morgen - der nok aktivitetsmæssigt kommer til at ligne ovenstående en del. :4thumbup:

Edited by kongkent
Link to comment
Share on other sites

Heey king... Super at dit knæ er med på vognen igen :w00t: ... er mega træls når ens krop ikk vil som man selv vil...

Så må vi jo se om du kan lokke squatten op på de magiske 100 kg.. :devil:

Ser godt uuu' med træningen og dit job... :smile:

Ja, det var helt rart at knæet ikke gav sig til at stortude. Ret skønt. De 100 kg i squat kunne jeg sagtens nå op på indenfor kort tid. Så ærgerlige er mine stænger skam heller ikke. Men jeg har lige et led der sætter begrænsninger, så jeg må leve i drømmen... lidt endnu, altså. :laugh:

Og det er rigtig rart at kunne kombinere job med træning. Der bliver både workout til lunger og muskler. :superman::w00t:

Link to comment
Share on other sites

Tirsdag d. 30. maj 2006

Fundamentprogram - dag 2

Cardio formiddag:

8.30 - 12.00: post- :bike: m. post og lidt reklamer. Nem dag. :cool:

:headphonedance: : EMPEROR hele vejen! :devil:

(derefter 3 timer med at lægge reklamer sammen og gøre klar til den store avis-dag i morgen. Boring as f*ck. :dry: )

Styrketræning eftermiddag: 16.20 - 17.20

Dødløft: 10 @ 60 kg, 3 x 5 @ 100 kg, 2 x 5 @ 110 kg

BB Rows: 5 x 5 @ 65 kg

Underhånds chin-ups: 5 sæt x 3 reps @ BW :blush:

Extra, uden for program:

Front Lat pulldown: 3 x 10 @ 50

Seated leg curl: 4 x 10 @ 45

Seated Calf raise: 3 x 15 @ 95

Fin træning med lette vægte. Kører BB rows med underhåndsgreb, som Squatfather viste mig et billede af, og som han mener er den måde Thomas Jagd har ment i sit fundamentprogram på Getbig.dk. Så det gør jeg sådan. :smile:

I chins er jeg, som forventet, svag. Blandt mine mange mangler er ryg og biceps nok de største. :laugh:

Men jeg prøver jo... :bigsmile:

Nu har jeg lige kastet en hel, frisk kylling i ovnen. Smurt i en blanding af olivenolie, karry og sydesalt som jeg rørte sammen i en kop og penslede ud over den renvaskede kylling. Lidt vand i bunden af det ildfaste fad, og så skal den bare ud om 75 minutter (v. ca. 200 grader i en ikke-varmluftsovn), og så ædes den med ris, og som "sovs" bruger vi det afkog og vand der er i bunden af fadet, uden at jævne den med mel osv. Keepin' it simple med ris og lidt grønt som sidedish. :4mewantfood: :4mewantfood: :4mewantfood:

I morgen er det off-day. Skal lige slappe af, for i morgen er der nok at se til på arbejde. Røvtunge reklamer, en ugeavis som ALLE husstande skal have + den normale post = laaang dag på cyklen for Kent i morgen. :superman::tongue:

Edited by kongkent
Link to comment
Share on other sites

Onsdag d. 31. maj 2006

Off-day - kun lidt cardio :cool:

Cardio formiddag/middag:

8.30 - 13.50: Post- :bike: m. post, ca. 840 ugeaviser og 40% reklamer. :blink::superman::devil:

:headphonedance: : Fear Factory og PANTERA

Ugens værste dag, da alle husstande skal have den forbandede lokalavis. Det gik dog bedre end frygtet, så tror sgu jeg så småt er ved at have styr på hvor depoterne skal lægges, hvor jeg skal gi' den gas, og hvor det bedst kan betale sig først at køre ud med reklamer i morgen. Det gik fint. :cool: Og godt vejr hele dagen er ikke at fornægte. Drøner rundt i t-shirt og korte bukser - og ligner en ren Hawaii-version af postmand Per... :laugh:

Nu står den på ren afslapning. Kæresten er i Jylland pga. kursus, så jeg har hele eftermiddagen, aftenen og natten for mig selv. Den skal bruges på at se X-Men 3 i biffen, og ellers ligge med stængerne oppe i sofaen. Al den vægt på cyklen i dag, kombineret med en gang ryg-træning i går gør, at jeg sagtens kan mærke bagsiden af min overkrop lige nu. :w00t:

Edited by kongkent
Link to comment
Share on other sites

Torsdag d. 1. juni 2006

Fundamentprogram - dag 3

Cardio formiddag:

8.40 - 13.10: Post- :bike: m. post og reklamer. Tog den med ro i dag, for det pisregnede... :annoyed:

:headphonedance: : Pantera, Nile og Megadeth

Styrketræning eftermiddag: 16.00 - 16.55

Front Squat: 10 @ 20 kg, 5 x 5 @ 40 kg

Skrå DB pres: 8 @ 20 kg, 5 x 5 @ 23 kg

Dips: 5 x 5 @ BW

Crunch: 4 x 10

Udenfor program:

DB skulderpres: 3 x 10 @ 15 kg

Alt sammen en let omgang. Har aldrig kørt front squat før, og med mit knæ i baghovedet, turde jeg ikke køre det helt vilde. De 40 kg var også pinligt nemme, men tør ganske simpelt ikke køre meget tungere p.t., selvom mine ben'er godt nok skriger efter det. :blush:

I den skrå pres var der også masser af overskud, så ligesom front'en blev det kørt med max 60 sek. mellem hvert sæt. Her bliver der bestemt kørt lidt tungere næste gang - for gider ikke gå hjem og have overskud i patten efter træning. :laugh: Dips var også en ren leg, så her skal jeg måske til at improvisere med en vægt mellem fusserne, eller noget - for 5 x 5 kun med kropsvægt får jeg ikke megen ekstra styrke i armene af. Tværtimod. :bigsmile:

Også derfor jeg lige kastede lidt ekstra skulderpres ind, for der var rigelig overskud i Kongen da det lille fundamentprogram var kørt igennem. Summa summarum; det er for nemt. Næste gang, tungere vægte! :superman:

Nu op med stængerne og se frem til en laaaang weekend. Efter postruten i morgen, drager jeg mod Nord til en weekend i familiens skød, da lillesøsteren skal fejres, og pinse-mandag skal farfar fejre 90-års fødselsdag. Derefter Metallica i Berlin tirsdag 6.6.6., og jobsamtale ved BaneDanmark onsdag. Så det bli'r først torsdag jeg igen kommer op på en cykel, endsige træne. Jo tak, laaaang weekend. :tongue:

Link to comment
Share on other sites

Weekend-update :tongue:

Sad og fik lidt middagsmad hjemme ved de gamle da min onkel kiggede forbi. Han kom cruisende i sin røde Corvette Stingray fra 1969, en brølende 5,3 liters V8'er. Vi sad i det gode vejr, fik snakket - og så spurgte min onkel om jeg nogensinde havde været ude og køre i hans veteran-racer. Det havde jeg ikke, og få sekunder senere sad jeg så plantet i slæden. Tøsepigebarnet ind ved siden af, og efter en kort fortælling om hvordan man lige styrer automat-gearet, var vi på vej ud på en god landtur.

Uha, det var fan'me en lækker tur og en fed øse. :wub::wub: Når man gi'r den lidt gas er den skam slet ikke uvillig. :devil:

Et lille billede hvor min onkel er instruktør og jeg elev. :innocent: (min far i baggrunden)

post-7010-1149419955_thumb.jpg

Bagefter spurgte han og min far mig så om hvordan den var at køre, og jeg svarede at den var lækker, masser af kraft i motoren, og at der også skulle lidt saft fra armene til, for servostyring har den ingenting af - og med så lang en front, og så brede fordæk (235 vist nok) skal der altså lægges kræfter i for at svinge bæstet rundt i en rundkørsel. :laugh: Men fed oplevelse.

Onkel: "Hvad fik du den så op på?"

Kongen: "Omkring de 120 stod der på speedometeret..."

Onkel: "Ha ha ha ha ...!"

... hvilket naturligvis ikke passede, for speedometeret er i miles, men jeg skulle lige se om jeg kunne fremtvinge et panisk ansigt hos onklen, men han kender mig desværre for godt, så han så min bluff... :tongue:

Link to comment
Share on other sites

Torsdag d. 8. juni 2006

Cardio :blush:

9.15 - 13.35: Post- :bike: udelukkende med post. Stille og rolig dag.

:headphonedance: : AC/DC, Nile og Pain :superman:

Blev smidt ud på en rute jeg kun har kørt én gang før alene for mig selv, og det var 6 dage efter jeg blev ansat. Så ikke ligefrem noget jeg var helt vild med, da jeg ikke kender den ret godt, men der skulle kun post ud, så det gik da alligevel. Det blev til et par ture frem og tilbage fordi jeg ikke havde pakket turen optimalt, men det kommer af ikke at kende dens finurligheder. Oh well, det man ikke har i hovedet må man have i benene. :laugh:

Midt på ruten blev jeg ringet op af en gut fra BaneDanmark, og han sagde, at de gerne vil optage mig på uddannelsen til trafikdisponent pr. 4. september 2006, og det med skole i Fredericia og praktik på Hovedbanegården i KBH, hvor jeg også senere skal fastansættes, forudsat jeg består alle prøverne.

Da jeg mandag aften kl. 23.50 blev kørt til Hjørring, var det således starten på et par lange dage. Mandag middag var det farfars 90-års fødselsdag, og da klokken var 19 kunne jeg tage hjem til de gamle igen, og smide mig på deres sofa. Da klokken nærmede sig midnat kørte min mor mig til Hjørring, hvor jeg tæt på motorvejen blev hentet af en kammerat, og vi driblede så til Aalborg, hvor bussen til Berlin afgik kl. 02.00. Ind og sidde med mit dårlige knæ i en propfyldt bus indtil tirsdag kl. 13. :crazy: Derefter lidt S-tog og sightseeing i Berlin, og klokken 18 bevægede jeg mig så ind på Waldbuhne, og selve METALLICA koncerten og min oplevelse dér kan læses hér!. Klokken 23 tirsdag aften var det så ind i bussen igen, og mit knæ måtte lide i knap 8 timer før jeg blev hakket af i Vejle omkring kl. 6.50. Fandt hurtigt et tog til Fredericia, og ventede så dér indtil 9.45 da hvervemødet v. BaneDanmark skulle begynde.

Det var en lang dag med individuelle prøver, tests og samtaler - samt en masse gruppeopgaver, tests osv. Klokken 18.40 kunne jeg forlade BaneDanmark i Fredericia, hoppe på lyn-toget og stige af på Høje Taastrup station tirsdag aften kl. 21.20. Totalt smadret efter to nætter i en bus, der ikke er skabt til en mand på 187 cm. - og en 9 timer lang jobsamtale til sidst. Skal lige love for jeg sov godt i nat, og mine ben er da også godt slidt efter de 4+ timer på postcyklen i dag. :laugh:

Men sørme om jeg ikke blev ringet op på ruten og fik fortalt, at de synes min præstation var i orden i går - og gutten var såmænd ganske imponeret over, at jeg overhovedet mødte op efter den lange tur til og fra Berlin. Han mente der var plads til forbedringer i mig hvis jeg var udhvilet, så han ser frem til jeg starter som trafikdisponent v. BaneDanmark d. 4. september 2006. Det var ikke så dårligt, for det er cirka 5K mere om måneden i bruttoindkomst. :tongue:

Slut med sludder i loggen der skal gøre det som undskyldning for ikke at træne, men jeg har sgu været hængt op. Håber lige at kunne komme ned i centret i morgen og køre en smule squat, dødløft, bænk, dips, chins og military. En hurtig fullbody til kroppen som lykønskning på, at der nu snart er bedre lønnet arbejde i sigte. :cool:

Link to comment
Share on other sites

Og jeg synes jeg har det hårdt med læseferie :laugh:

Lyder fedt at du er blevet optaget på uddannelsen - og godt klaret at du møder op efter sådan en omgang :4thumbup:

Læseferie er nu lidt hårdere end bare at tage til koncert m. Metallica og nappe en jobsamtale. Nu er jeg jo frisk igen. :tongue:

Håber du får held med dine eksamener! :cool:

Hej Kent

Tillykke med optagelsen :smile:

Men æhm... hvad består en trafikdisponents arbejde egentlig i?

En trafikdisponent er ham der sidder og overvåger togene i kontroltårnet. Ham der giver grønt lys til at køre ind på en station og forlade den igen. Basalt den der sørger for at togene ikke kører ind i hinanden, og forsøger at give lokomotivføreren mulighed for at følge sin køreplan. :laugh:

Skal nok blive spændende når det er mig der får ansvaret for den slags på Hovedbanegården. :w00t::w00t::superman:

Link to comment
Share on other sites

Midt på ruten blev jeg ringet op af en gut fra BaneDanmark, og han sagde, at de gerne vil optage mig på uddannelsen til trafikdisponent pr. 4. september 2006, og det med skole i Fredericia og praktik på Hovedbanegården i KBH, hvor jeg også senere skal fastansættes, forudsat jeg består alle prøverne.

Et stort tillykke herfra. :4thumbup:

Link to comment
Share on other sites

My god!!

Præcis. Det bli'r ikke sjovt at være togpassager fremover... :laugh:

Et stort tillykke herfra. :4thumbup:

Mange tak. :smile:

:w00t: ly'er sku da fay... så det bar' mæ' ikk a lave fejl... ups... :blush: ...

så kommer du nok i nyher'ne :laugh:

Det kommer jeg nok på et tidspunkt uanset. Nok ikke for min fremtidige stilling som trafikdisponent, men en dag når jeg kommer til at åbne min fede gavflab i det forkerte selskab. :w00t::w00t:

Link to comment
Share on other sites

Fredag d. 9. juni 2006

Cardio:

10.10 - 15.30: Post-:bike: m. post og reklamer. :mad:

Klokken 6.30 møder jeg ind og begynder at sortere post på min egen rute. Det går fint, og en time inde begynder jeg at kunne ane afslutningen på indearbejdet, og er kun 45 minutter fra at være klar til at køre ud. Så sker der lige nogle rokeringer pga. for lidt arbejdskraft i en anden afdeling, og vores afdeling bliver sorteper og skal afgive to mand. Det betyder, at jeg pludselig IGEN skal ud på en rute jeg ikke kender, og denne gang med 60% reklamer. Det fede ved det hele er, at nu er klokken 7.30 og der er næsten ikke sorteret en prut på den rute. Så jeg er nu en time bagefter fra start, og skal til at sortere forfra på en rute jeg ikke kender. Lækkert. :sneaky2:

Kommer derfor først ud lidt over 10, og ser så frem til en laaaang fredag. Havde håbet jeg kunne cruise på min egen rute, men i stedet fik jeg med ét lige en 2½ times længere arbejdsdag, og så på en fredag?!! :crazy::mad::mad::mad:

Er stadig så stiktosset, at jeg kunne kvæle alle ledere indenfor postområdet i Danmark. De skal bare dø! Ingen, og jeg mener INGEN fucker med Kongens fritid. Tog med vilje slet ikke mp3-afspilleren på i dag, for jeg var så vred, at jeg bare skulle have fred til at skumle og udtænke den svada jeg gi'r min chef i morgen når jeg møder ind. For det pis gider jeg ikke. ALLE de andre kørte deres rute, og bare fordi en ny mand kun kan min rute, blev jeg dermed ubetinget SORTEPÉR i dagens rokering. Fuckin' lortespassershitfuckin'pis. :dry::mad:

Havde egentlig tænkt at jeg ville være flink, og give dem en ordentlig varsel ang. min opsigelse pga. optalgelsen på det nye job/uddannelse, men nu gider jeg ikke. Som post er man ansat i en 3 måneders prøveperiode hvor begge parter har mulighed for at sige fra med kort varsel, og det har jeg nu tænkt mig at udnytte på det groveste. Siger bare stop én dag, og kommer så ikke dagen efter. Færdig, finito - fuck you! :laugh:

Burde egentlig lave et banner der skal hænge over min rute fremover, så de kan forstå hvor vred jeg var, og stadig er! Der skulle i så fald stå:

Pull that shit on me again, and I'll make Peter Lundins pathetic antics look like the makings of a fuckin' boyscout! :devil:

Nå fuck det. Der er godt vejr, koldskål og kammerjunkere i sigte, og snart kommer en kæreste hjem så vi kan slappe af. Eneste skår i glæden er, at jeg skal på arbejde igen i morgen (og ja, jeg skal garanteret køre den elendige rute igen :dry: ), men op i røven med det. Jeg tramper bare derudaf, og så skal det nok gå. We live to fight another day... :tongue:

Link to comment
Share on other sites

Fredag d. 9. juni 2006

Cardio:

10.10 - 15.30: Post-:bike: m. post og reklamer. :mad:

Klokken 6.30 møder jeg ind og begynder at sortere post på min egen rute. Det går fint, og en time inde begynder jeg at kunne ane afslutningen på indearbejdet, og er kun 45 minutter fra at være klar til at køre ud. Så sker der lige nogle rokeringer pga. for lidt arbejdskraft i en anden afdeling, og vores afdeling bliver sorteper og skal afgive to mand. Det betyder, at jeg pludselig IGEN skal ud på en rute jeg ikke kender, og denne gang med 60% reklamer. Det fede ved det hele er, at nu er klokken 7.30 og der er næsten ikke sorteret en prut på den rute. Så jeg er nu en time bagefter fra start, og skal til at sortere forfra på en rute jeg ikke kender. Lækkert. :sneaky2:

Kommer derfor først ud lidt over 10, og ser så frem til en laaaang fredag. Havde håbet jeg kunne cruise på min egen rute, men i stedet fik jeg med ét lige en 2½ times længere arbejdsdag, og så på en fredag?!! :crazy::mad::mad::mad:

Er stadig så stiktosset, at jeg kunne kvæle alle ledere indenfor postområdet i Danmark. De skal bare dø! Ingen, og jeg mener INGEN fucker med Kongens fritid. Tog med vilje slet ikke mp3-afspilleren på i dag, for jeg var så vred, at jeg bare skulle have fred til at skumle og udtænke den svada jeg gi'r min chef i morgen når jeg møder ind. For det pis gider jeg ikke. ALLE de andre kørte deres rute, og bare fordi en ny mand kun kan min rute, blev jeg dermed ubetinget SORTEPÉR i dagens rokering. Fuckin' lortespassershitfuckin'pis. :dry::mad:

Havde egentlig tænkt at jeg ville være flink, og give dem en ordentlig varsel ang. min opsigelse pga. optalgelsen på det nye job/uddannelse, men nu gider jeg ikke. Som post er man ansat i en 3 måneders prøveperiode hvor begge parter har mulighed for at sige fra med kort varsel, og det har jeg nu tænkt mig at udnytte på det groveste. Siger bare stop én dag, og kommer så ikke dagen efter. Færdig, finito - fuck you! :laugh:

Burde egentlig lave et banner der skal hænge over min rute fremover, så de kan forstå hvor vred jeg var, og stadig er! Der skulle i så fald stå:

Pull that shit on me again, and I'll make Peter Lundins pathetic antics look like the makings of a fuckin' boyscout! :devil:

Nå fuck det. Der er godt vejr, koldskål og kammerjunkere i sigte, og snart kommer en kæreste hjem så vi kan slappe af. Eneste skår i glæden er, at jeg skal på arbejde igen i morgen (og ja, jeg skal garanteret køre den elendige rute igen :dry: ), men op i røven med det. Jeg tramper bare derudaf, og så skal det nok gå. We live to fight another day... :tongue:

Fuuuuck, hvor nedern med den pis'ruuut' :4ranting: .... dræb chefen med en sløv dolk... eller gi ham lidt :4boxing: ...

Men ly'er til gengæld fedt med tog'jobbt... :4thumbup:

Link to comment
Share on other sites

Præcis. Det bli'r ikke sjovt at være togpassager fremover... :laugh:

Mange tak. :smile:

Det kommer jeg nok på et tidspunkt uanset. Nok ikke for min fremtidige stilling som trafikdisponent, men en dag når jeg kommer til at åbne min fede gavflab i det forkerte selskab. :w00t::w00t:

heeeh... ja du ska' nok ikk gi tog'chefen Lundin'kommentaren :laugh:

Link to comment
Share on other sites

Fuuuuck, hvor nedern med den pis'ruuut' :4ranting: .... dræb chefen med en sløv dolk... eller gi ham lidt :4boxing: ...

Men ly'er til gengæld fedt med tog'jobbt... :4thumbup:

Jovist. Tak. :cool:

Og ja, i morgen får bossen lige besked på, at Kongen ikke gider det pis! :laugh:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share