NFLpicks på tv2 MOL's privatliga


AndersHolm
 Share

Recommended Posts

  • Replies 235
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

jeg er nu ikke enig i at de uden tvivl var det bedste hold.

bengals så også gode ud, men desværre blev Carson Palmer jo flæsket i starten af playoff kampen mod netop Steelers., og han er immervæk en vigtig brik på det hold

Colts har også set gode ud, og SÅ overbevisende synes jeg nu ikke steelers sejr var over colts. Den kamp var da temmelig lige på trods af Colts ikke spillede op til vanlig standard. bla. trænerens søns død har nok også spillet ind i forberedelserne til den kamp.

Edited by Prehn
Link to comment
Share on other sites

Rigtigt Bengals kunne måske have truet Steelers og gjort en ende på dem allerede i første. Bengals har jeg virkelig været helt tosset med, det eksplosive angrab med Palmer og Johnson :4mewantfood: Nu gik Palmer desværre i stykker og så gik det som det gik.

I kampen mod Colts var Steelers bare en klasse over, det var kun held og dommerfejl der gjorde kampen spændende. Colts viste endnu engang, at de ikke kan når det gælder. Det kan godt være Manning er en god QB, men han har bare gang på gang vist, at han ikke er god nok i de afgørende kampe. Og ja jeg er stadig skuffet over Colts :mad: Hvis dette Colts hold skulle have vundet skulle det være i år, men det gik som det plejer.

Steelers havde en dårlig periode i midten af turneringen, men da Rothlisburger kom tilbage fra sin skade og de skulle vinde, så vandt de. Det er i mine øjne klasse. Man skal samtidig ikke glemme at Steelers også kom i AFC-finalen sidste år, med den bedste regular seson record. Så i mine øjne ingen tvivl Steelers var de bedste i år.

Edited by donprehn
Link to comment
Share on other sites

Uha, svær diskussion..! Men det skal ikke holde mig tilbage..! hehe..!

Steelers vinder super bowl ergo er de det bedste hold.. :wink:

Ej, Det er meget svært at sige hvilke hold der har været bedst osv osv. Det er svært at afgøre, uden det hele ender i en masse stats opremsninger.

Colts spillede fantastisk i regular season. Men de planlagde forkert. At spare starterne i så mange kampe gav bagslag. Og det er ikke første gang Manning og Co. spiller godt i regular season og smider det hele på gulvet i playoffs. I mine øjne var det helt klart Steelers' fortjeneste at de slog Bengals, Colts og Broncos. Ja Bengals mistede Palmer, en vigtig brik, men det er en del af gamet, desværre.

At Tony Dungys søn desværre går hen og tager sit eget liv, har selvfølgelig også en indflydelse, om den er stor, eller negativ tør jeg ikke spekulere i. (Måske nogle spillere følte sig ekstra sat op for at spille for Dungy efter det?)

Seahawks har også en fantastisk sæson, ja SOS var svagt, men men, On any given sunday... I mine øjne tabte Seahawks Superbowl, det var ikke Steelers der vandt den.

Denver, Chicago, Carolina, Indianapolis, Cincinnati, Seattle og Pittsburgh er alle hold der efter min mening, på den ene eller anden måde kan nævnes i sammenhæng med 'det bedste hold' i 2005..

Link to comment
Share on other sites

jeg synes det var mindst ligeså meget deres O-line der fejlede. Mannings beskyttelse var jo ikke eksiterende i store dele af kampen, og han er meget afhængig af den beskyttelse for at fungere. Desuden kunne deres defence også ha været stærkere både overfor løb og kast.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share