Hold kæden stram !


Vivsen
 Share

Recommended Posts

Supersild :heartpump:

Her midt i din egen hektik er du alligevel med hos mig og mine små dagligdags skærmydsler.... Som vi snakkede om i morges - ja, jeg glemte at rose mig selv for at have nået de 7 som planlagt - og det har jeg så fået indhentet nu - med !! vidner :smile: Take care now !! :heartpump: din fucking seje kælling!

Og som du lige har fået på privat kanalen, så ja, er der vist en årsag til at det er gået idag som det er gået... :dry:

15-01-08 - del 2

Sted: fit.dk - ABC

Træning: spinning-øvet med Thomas-Martin H.

Pulsdata kan ses i kurven - jeg er ganske enkelt for træt.. 10 min opvarmning, 27 min helvede og 10 min tærskeltræning, slut prut finale!!

Planen var jo 2 timer, men efter ENDNU en gang vippen med fanden og englen og med nogens udtalelser gennem de sidste par år rungende i baghovedet chekkede jeg ud og kaldte det nok for idag -det er ingen skam at dø i front...

At jeg så!!!!!!!!¨på vejen hjem fandt ud af, at jeg havde en taske fyldt med indholdet af en drikkedunk indeholdende energidrik - all over, så nu er cykelsko, løbesko og pulsgrej dejligt smurt ind i klistret snask, ipod og andre elektroniske ting kaput - og liiige kort blev Arne's evner udfordret lidt over evne... :tongue: Well, tasken er skyllet under bruseren, sammen med 2 sæt sko der nu står/hænger/flyder til tørre stort set overalt - og elektronik-erstatninger må nok vente til usa - men så kan jeg jo øve mig RIGTIG meget i at løbe uden musik...fedt der mangler 2 ligeså-lange-som-idag ture.............i denne uge....og samme dist. i næste uge...... :dry:

Nå -det er "kun" elektronik og værdier - det kan ikke måle sig med hvad andre må igennem mht alvorlig sygdom hos sig selv og sine nærmeste :heartpump: og meget mere alvorlige situationer..

post-3751-1200428129_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Slettet bruger

Kæmpe stort tilllykke søde

:devil::wub::innocent: :4thumbup: :superman::strat::sun::cheer: :4band: :clap::heartpump:

Ved !!!!! at planerne for dagen er den bedste måde du kan blive fejret på.

Krammas fra Århus og lille f.s.k.

Link to comment
Share on other sites

supersild :heartpump:, 4ever :bigsmile:, Signe :heartpump:, Arne :w00t:, Mette s010.gif, Jullepigen :hippy: og Austina :bigsmile: - tak for jeres dejlige hilsner - og også tak til alle jer, der sendte mig hilsner på sms, mms, mail og i tlf. 1000 tak - og ikke mindst - til Thomas-M for fødselsdagsshow :blush:

Jeg havde en god 29 års :tongue: fødsdag igår - vejret var jo dejligt :innocent: - og dagen gik ligesom jeg gerne ville have - træning i gode venners lag :wub:

Morgenløbeturen blev dog "aflyst" da løbeskoene endnu ikke var tørre efter at være blevet badet i "orangeade" og rindende vand efterfølgende. Og så kom straffen for at jeg pt kun har 1 par løbesko. Et andet problem var dog tasken, som heller ikke var tør efter orangeadebad og brusebad - og i en fit.dk-rygsæk er der kun plads til 1 sæt tøj/sko.. Derfor skal der indkøbes en ny træningstaske "over there" for det blir jo oftere og oftere jeg har 2 pas om dagen.

Var monstertræt da uret gik amok, og vågnede sådan set ikke igen før hyggeligt kaglepas med Signe forud for spinning - om det var selskabet, eller fit.dk's kaffe ved jeg ikke...

Dagens træning forløb således:

17-01-08

Sted: fit.dk - Royal

Træning: spinning øvet m/Thomas Martin feat et par dejlige moll'ere og min kære gemal

Puls max: 171 :devil:

Puls avg: 154

For en gangs skyld kan jeg huske programmet fra ende til anden, men jeg vil jo nok blive anklaget for at tyvstjæle i andre's logs, så det vil jeg undlade :tongue:

De sidste 9 mins tærskel var der valgfrit om vi ville køre det som tærskel eller som et hårdt interval - jeg lagde ud med at beslutte at det skulle være et hårdt interval, men som så ofte før...... :innocent: .. nå, det kan vel kaldes en blanding af både-og !?

Ingen i lokalet var i tvivl om at der var een, som fyldte 45, og mit lytterønske gik desværre i vasken.. Det var brand-superærgeligt ! Mega ærgeligt ! For jeg har fået cd'en med hjem - og det er simpelthen.... Thomas, du må få den til at virke !!!!

Supersuper fed time ! og dejligt med en fuld spinningsal (og ikke "fuld" på den måde mine sidemænd m/K havde været aftenen forinden, men udsolgt på alle cykler)

Efter timen meget ristede ben - men dog ikke mere end at jeg ikke overvejede om jeg skulle køre time 2.....så

post-3751-1200637009_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

17-01-08

Same place

Træning: spinning øvet m/Thomas Martin, feat manden i mit liv

Puls max 161

Puls avg 145

15 min opvarmning, 20 min i helvede og 15 min intervaller :blink: ikke nogen dikkedarer der ! Efter de 20 min i helvede var jeg så forkrampet i lår og lægge at jeg snart ikke vidste hvor jeg skulle gøre af mig selv, og kunne ikke overskue at gennemføre 15 min intervaltræning.. Men et enkelt, men meget sigende blik fra instruktør i min retning, et mentalt skulderklap og tænken positive tanker hjalp mig i gennem...

Valgte at køre med alt hvad jeg havde, så længe der var noget at skyde med - det er jo ingen skam at dø i front... :innocent: på 3. og 2. sidste interval måtte jeg liiiiige ned og forsøge at få syren ud af benene og jeg kørte med ca. 75% belastning af hvad vi burde.. og i sidste interval lukkede jeg op for sluserne og havde det vildeste flow - Igen en superfed time fra Thomas' side, fed musik og supergod coaching..

Trapperne var atter superstejle og meget høje og meget lange - og :devil: om ikke Thomsen valgte at sende mig NED igen i forsøg på at finde en bestemt person... det lykkedes mig ikke - og så måtte jeg "kravle" op igen.......... Hvad de ultratriathleter dog ikke kan få mig til.... :blush:

Nå, med den lange røde hjem mod rigmandskvarteret, og så samle thai-takeaway mad op undervejs, spise og så fladen ud !! Lang og dejlig dag tilende !

(og ja, jeg lytter stadig til "lytterønsket" - godt nok et langt mix, Thomas har fået fixet sammen der :heartpump: )

post-3751-1200637966_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Arne, den der er imod "laws & Rules" of Wili E Coyote & Road Runner :nono: :nono:

Lov nr. 11

the Coyote is never allowed to catch the Road Runner

:nonono::nonono: :nonono:

:tongue:

Og så er det vist på tide at røbe at Arne og jeg her til morgen har underholdt os med Wili E Coyote and Road Runner - Arne har vist nærstuderet The Acme Corporation og deres katalog - fandt du noget spændende ? Rart at vide at der i DK er andre årgang 63, der er vilde med de 2 figurer :blush:

kh

Vivs, 4 år :tongue:

post-3751-1200730354_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Sted: fit.dk Royal

Træning: spinning øvet m/KG

RAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRGHHHHH SQ !!!! :devil: :devil:

Hajtænder, krise og flow - fuldstændig vanvittig time, som jeg valgte at køre med hovedet under armen fra start til slut... Det er ingen skam at dø i front - men man må også gerne komme retur de sidste 2 min. :tongue: - så det gjorde jeg :bigsmile:

Utroligt dog at de to tøser på rækken foran mig havde energi, luft og overskud til SÅ MEGET KAGLING igennem HELE timen, inclusive når vi andre var i hegnet rundt omkring. Så hold dog k*** når vi træner !!! :devil:

Og ja, jeg droppede al træning fredag, da jeg var kraftigt mærket efter træning torsdag - derfor blev der byttet om på fredag og lørdag i træningsplanen, og lørdagens træning (outdoor duathlon) var ganske ok :bigsmile:

@ Arne: ok ok - du alte :tongue:

Træningsplan uge 4 - rolig uge

mandag: træningsfri

tirsdag: løbetur

onsdag: morgenspin ?

torsdag: løb + spin

fredag: træningsfri

lørdag: shopping i www.dethelefordethalvemegastore.com (omfattende løbetest under kyndig vejledning af fysioterapeut)

søndag: outdoor triathlon ...............................

/ c070.gif

post-3751-1200895585_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

22-01-08

Sted: fit.dk - Østerbro

Træning:

løb på bånd - feat. løbeguru :bigsmile: på crossen foran mig

Distance: ½ k gå, 2 k rooooligt løb og 3½ k mindre roligt løb

Puls max: 158

Puls avg: 148

:hippy:

Styrketræning :dropjaw:

Triceps 3x8 á whatever

Biceps 3x8 á whatever

Chestpress 3x8 á 20 kg

Mave + ryg på bold, planken 3x 1 min. og squat på bosu :crazy: m/bodybar

Udstræk af de lidt ømme "løbeområder" (syd for hofterne :dry:)

Link to comment
Share on other sites

ooooooohhhhhhwwww jæs !!! :wub: nu kan det kun gå for langsomt :wink:

vejrudsigten for lørdag-søndag: solrigt og 26-28 grader om dagen, ca. 10 om natten :yahoo:

/ :nahnah:

Den slags oplysninger er jo tæt på at være ren ondskab for os grå-vinter plagede danskere .... :devil:

Super fedt at komme under de himmelstrøg for at træne!!

Link to comment
Share on other sites

Den slags oplysninger er jo tæt på at være ren ondskab for os grå-vinter plagede danskere .... :devil:

Super fedt at komme under de himmelstrøg for at træne!!

:blush: sorry, 4ever, jeg kunne ikke lade være :tongue:

Men det er nu ikke sådan, at det tegner som høj blå himmel hele ugen.. men det er vist meget normale tilstande nu, efter en weekend med frost :blink: og næsten 2 uger med daglig regnvejr :unhappy:

Saturday...Partly cloudy. Highs in the lower 70s.

Saturday Night...Partly cloudy. Lows in the mid 50s.

Sunday...Partly cloudy. Highs in the mid 70s.

Sunday Night...Partly cloudy. Lows in the upper 50s.

Monday...Partly cloudy. Highs in the upper 70s.

Monday Night...Partly cloudy. Lows in the upper 50s.

Tuesday...Partly cloudy. Highs in the upper 70s.

Temp. today:

(22°C) Humidity: 87 %

Wind Speed: SE 9 MPH

Barometer: 30.09" (1018.9 mb)

Pakkestatus:

nørdekassen er fuld ! løse ærmer & ben, flybillet, pas, penge, forsikringspapirer, (og så behøvede jeg faktisk ikke mere..dybest set), men solcreme, afterburner, cykelhandsker, næsedråber, solbriller, 1 par udendørs cykelsko (lookklamper), et par indendørs (spd), lookklamper, 2 stk. spinguru-cd'ere til torsdag 8 dage, stjålet programmer fra Arne's log :innocent: (tak, Arne :bigsmile: fordi du skriver programmerne ned fra nogen af de timer du går til), halvdelen af bestillingssedlen ordnet, x&tværser, mentaltræningsbog samt bogen om træningslære (2 stk på hver ca. 300 sider), fly-størrelse af personlig pleje-artikler, endagslinser afhentet hos linsemanden (tak for sponsoratet Peter !!), mad-barer (hvis man nu blir sulten undervejs på flyturen over :tongue: ).

Derudover kommer kufferterne frem idag, og derfor har jeg travlt med at komme hjem, så jeg kan begynde at pakke og få fred i sjælen lidt igen... :blink: Indkøbssedlen til www.købdethelefordethalvemegastore.com klar - så vi kan angribe lørdag first thing in the mornin', og købe de ting jeg skal bruge i forb. med træning derovre - tager kun 1 sæt med af hver :tongue:

Link to comment
Share on other sites

Guest Slettet bruger

Hej :shades:

Det er simpelthen så fedt for dig :cooldance: at du snart skal afstedpost-15167-1201070593.gif :sun: , og jeg er jo overhovedet ikke misundelig :tongue: . Jeg vil meget hellere blive i Danmark med det dejlige kolde vejr post-15167-1201070650.gif

Jeg forventer at få fuld rapport når du kommer hjem derfra :w00t: , så må vi lige finde et dag til :blahblah:. Jeg håber også at du skyder lidt billeder derover.

God tur og giv den fuld gas post-15167-1201070696.gif :alright:post-15167-1201070696.gif :alright:post-15167-1201070696.gif

Edited by SNF
Link to comment
Share on other sites

Hej :shades:

Det er simpelthen så fedt for dig :cooldance: at du snart skal afstedpost-15167-1201070593.gif :sun: , og jeg er jo overhovedet ikke misundelig :tongue: . Jeg vil meget hellere blive i Danmark med det dejlige kolde vejr post-15167-1201070650.gif

Jeg forventer at få fuld rapport når du kommer hjem derfra :w00t: , så må vi lige finde et dag til :blahblah: . Jeg håber også at du skyder lidt billeder derover.

God tur og giv den fuld gas post-15167-1201070696.gif :alright:post-15167-1201070696.gif :alright:post-15167-1201070696.gif

Signe har skrevet præcis hvad jeg ville -så jeg vil bare citere hende og sige GOD TUR F.S.K. Vivsen!

Link to comment
Share on other sites

Signe og Arne :bigsmile:

tassaha!! :smile:

Midt i et kæmpemegakaos af pakkeri lige en hilsen til jer to !! jeg har jo truet med at holde jer ajour på mailen (i hvertfald de dage jeg er alone at home) - og forsøger at få min log videreført from over there.. men Arne gider ikke være sekretær, og jeg har ladet mig fortælle at MOL ikke kan nåes derfra - så tiden må vise....

Og :blahblah: pas RULEZ og sandsynligvis mangler jeg underholdning, den dag jeg lander, så jeg ikke går i seng kl 10 om morgenen, så who knows hvis tiden passer :smile: Ellers er hensigten at stille til sædvanlig søndagstræning - men sandsynligvis som restitutionspas....!!!!

Og ja -jeg har 400 billeder med på digicam, så mon ikke jeg får skudt lidt (eller får andre til det !!! :tongue: )

Nu tilbage til pakningen.... :wink: af sportstaske til i morgen :devil:

/ :sun:

Link to comment
Share on other sites

Træningsplan uge 4 - rolig uge

torsdag: løb + spin

nix :nonono: :nonono:

I løbet af natten vågnede jeg og kunne hverken bøje eller strække højre (opererede) knæ - så dels sprang jeg morgentræning over pga manglende nattesøvn (kun 3 timer) og dels (primært) pga knæsituationen. Udnyttede tiden fra vækkeurs-alarm til afgang (den tid jeg burde ha trænet) til at ise og holde benet højt.

Planen var så at x-træne (hvad jeg helst ikke vil i rolig uge) - meeeen det havde spinguru2 en meget klar mening om, som blev bakket op af verdensmesteren i triatlon (trods alt veluddannet fysioterapeut med speciale i knæ!!) - så med tuuuuungt hjerte meldte jeg fra ... :unhappy: og har ikke rørt mig meget andet end på kontoret og den daglige gåtur rundt om Stadsgraven..

Til gengæld er kufferten pakken (bemærk antal!!) og uret stillet - og nu bare ligge med benene højt og slappe af og få en (forhåbentlig ) rolig og god nattesøvn...

Taaaaaaaak og i lige måde (altså med godt vejr, og ikke nødvendigvis sne om natten

TAAAAAK !!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share