Hold kæden stram !


Vivsen
 Share

Recommended Posts

Med det mener du da så, at musik er en forudsætning for at kunne løbe. :tongue::strat:

Sorry kan ikke lade være med at drille lidt. :bigsmile:

dril du bare :tongue: for that's a fact ! musik er nødvendigt for mig når jeg løber - jeg går i coma når jeg skal lytte til min vejrtrækning.. :blink: bliver meget hurtigt træt og meget hurtigt overbevist om at jeg er overanstrengt.....

03-01-07

Sted: fit.dk - Falkoner (det blir aldrig ! mit yndlingssted :mad: )

Træning: "bricktraining" :crazy::devil:

del 1- løb på bånd

distance3,6 k + 4 k (akut behov for at go downunder midtvejs..kunne ikke udsættes :wink: )

Hastighed: 7,15 min/k

Puls max: 156

Puls avg: 151

Imens muntrede min bedre halvdel sig til begynderspinning :devil:

del 2 - spinning - øvet m/Mads/Creole, feat. GuRu :devil:

Puls max 166

Puls avg 156

En noget sløj instruktør, men det var vist kun mig, der vidste det .... god bedring Mads :smile: håber du kommer hurtigt over det igen !

Det havde dog ikke indflydelse på min aktivitet..det havde løbeturen til gengæld....... :crazy: så cykelturen foregik på gummiben... :crazy: Skal nok blive sjovt når næste brick finder sted (cykel efterfulgt af løb på samme distance....)

Enough is enough - jeg er monster flad - og glæder mig MEGET til min træningsfridag i morgen :devil: :dropjaw: (kom det fra mig ? :blink: )

/V

post-3751-1167852039_thumb.jpg

Edited by Vivsen
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

05-01-07

Sted: fit.dk - Adelgade

Træning: :devil::devil: + :devil:

Del 1 - løb på bånd

Distance: 2 k

Hastighed: 7 min/k

Puls max: 155

Puls avg: 154

Del 2 - Grumme Greisen's benknuser :devil:

Puls max: 171

Puls avg: 158

Del 3 - løb på bånd

Distance: 2k

Hastighed: 5,45 min/k :devil:

Puls max: 178 :devil:

Puls avg: 156

Første løbetur var easy-peasy :bigsmile: bare lunte derud aw og glæde sig til det, der skulle følge... Spinning.... :4thumbup:

Det varede dog kun liiiiige præcist, til timen blev præsenteret - musikken spillede, i knew it ! og med ordene: "velkommen til grumme greisens benknusertime :bigsmile: " var jeg allerede ved at gå ud igen... men sådan bygger man jo ikke en form op - ved at gå... og nu er jeg glad for at jeg blev... :tongue:

Anden løbetur foregik som man sikkert kan gætte sig til på gummiben..af den bløde slags. Jeg kunne godt mærke, at de 7½ km/t ikke holdt hjem, så hvis jeg skulle have chance for at løbe 2 km, så skulle det overståes hurtigt, uanset hvor pulsen ville lande. Jeg ved godt den er off limit, men... det kunne ikke være anderledes! Det var ren overlevelse :blink::crazy: både benmæssigt og pulsmæssigt...

Spinningtimen (og sikkert 2. løbetur) sidder dybt og inderligt i lår, lægge og baller nu - jeg vader hvileløst omkring og kan ikke finde ro :dry: Mange tanker går i retning af grumme greisen.... :tongue: din :devil:

Tak for kaff' siger jeg bare !

- og tak for endnu en suveræn spinningtime KG :bigsmile: Tror vist jeg bare skal gentage lidt af hvad jeg skrev til KG tidligere idag..der skal vist flere af den slags timer til, de næste par mdr. ! :laugh:

Ha' en dejlig fredag - min er i hvertfald :w00t:

/Vivs

Link to comment
Share on other sites

lørdag-søndag tilbragtes med :4ranting: :cold: ...snot og meget "øm" hals :mad: selvom et par spinningtimer trak i den anden ende .. :4thumbup: Vivs :tongue:

Mandag mødte jeg op kl 6 som vanligt i centret til en gang løb.. men der var vist en ansat, der :nonono::sleepy:.. og løbeturen blev udskudt til eftermiddag, hvor jeg i høj grad mærkede, at vi er kommet ind i :4ranting: januar :4ranting: - at løbe udenfor i mørke er no-go, blir ikke godt! bange for huller og al muligt :dry: hele 3 centre blev opsøgt for at finde et ledigt løbebånd.....uden held : (

På den måde nåede doms'en fra fredags-træningen at komme ud af kroppen, og jeg stod som en olm tyr her til morgen, nu skulle det bare være :devil:

09-01-07

sted: fit.dk - østerbro

Træning: tempoløb

Distance: 9,2 k :devil::devil:

Hastighed 6 min/k :w00t:

Puls max: 163

Puls avg: 155

dejlig dejlig løbetur med selskab af en smuglæser :poking: på den ene side og en triathlet på den anden side :bigsmile: ingen pauser, ingenting, bare :hippy:

Træningsplan kan ikke rigtig lægges for denne uge, da jeg har været 2 dage i salgsmøde :dry: og nu skal 2 dage til Odense og kravle rundt i et par meters højde og lære og lære :devil: nu er der også på den front andre boller på suppen :bigsmile:

Meeen mon ikke det blir til en gang :hippy: fredag morgen, og måske - hvis nogen passer sine timer samme lørdag middag på ABC og søndag i søndagsskolen :cool::shades: - og så 30 k løb ialt

MOL-spin hænger nu i en tynd tynd tråd :dry: Den weekend om søndagen skal er'n til dobbelttime i Helsingør :tongue: med KG, og det tæller ærlig talt mere :cool:

Men beslutningen er ikke 100% taget, kun 98% :tongue:

Fortsat god dag - især til alle smuglæserne :superman:

/V

ps BuildingMe: jeg protesterer hermed i offentlighed :devil: Giv dig til kende næste gang :devil:

Edited by Vivsen
Link to comment
Share on other sites

Informationsindsamling

:innocent:

Jeg har besluttet, at ræserlillen skal udskiftes med en ny og yngre model :cool: Jeg har selvfølgelig nogle krav til den nye - og pengene er begrænset til 12-15000 kr. Gearskifte skal sidde på styret (enkeltstartsstyr), og den skal passe til min højde og drøjde :wink:

Jeg burde måske oprette en tråd et andet sted - og det er muligt jeg gør det, men er der monstro nogen af mine læsere, der har nogen tips til hvad jeg skal kigge efter, være opmærksom på osv. !?

Det er fuldstændig ligegyldig om cyklen er sidste års model - og om den er blomstret, stribet eller ternet :tongue:

Vil sætte stor pris på input :blush:

/Vivs

edit: ps ja, jeg har læst de eksisterende tråde om emnet, men er blevet lidt forvirret...

Edited by Vivsen
Link to comment
Share on other sites

Nu frister du mig altså over evne...... :tease:

Cyklen kunne være denne: (øv kunne ikke linke til billedet, men de er vedhæftede i bunden)

Sadlen skal nok skiftes til denne:

Flower%20Banana%20Seat%2017inch.JPG

Men du skal da ikke falde udenfor:

5240.jpg

eller måske

flower-front.jpg

det sidste er faktisk fra en side med triatlonting :tongue:

:flowers:

Jeg overvejede et ganske kort øjeblik om jeg skulle være seriøs, men der er mange med meget større viden på områden så jeg nøjes med ... øh .... øh, ja! Men morsomt var det.

Måske jeg bare skulle gå i seng, hehe

post-1580-1168474230_thumb.jpg

post-1580-1168474334_thumb.jpg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Nu frister du mig altså over evne...... :tease:
ja, det tænkte jeg godt på, da jeg skrev indlægget :laugh::laugh:
Men du skal da ikke falde udenfor:

5240.jpg

eller måske

flower-front.jpg

det sidste er faktisk fra en side med triatlonting :tongue:

nice :wub::tongue::laugh:

nå... de sidste par dage, er det ikke helt blevet som planlagt - træningsmæssigt.

Til gengæld har jeg helt styr på en papirproduktion, lige fra træflisen til det stk. kopipapir man sidder og skriver ud på.. det er sq lige imponerende hver gang !

Har leget kemiker :4smartass: med reagensglas, målebægre, my-metre, pH-måler og jeg skal komme efter dig...2 rigtigt gode dage i Odense - har powerwalket (for at følge med "drengene med lange ben" ), stået op i 8 timer om dagen, 2 dage i træk... :blink: gået fra normalt tempereret lokale ud i lidt køligere, så ud i regn og blæst og kulde, og ind i hallen med papirmaskinen, hvor der er ca. 100% fugt og 35 graders varme..... og så samme vej tilbage, ca. ½ km hver vej, 3x i timen, 8 timer pr.dag i 2 dage...... Har ventet 1½ time på et tog på Roskilde station i regn, storm og kulde. Det medførte først at det at træne når jeg kom hjem, var udelukket, for der var jeg både træt, våd og sulten... Men det medførte også, at jeg måtte brænde GuRu af til KG's morgentime igår og blive hjemme fra arbejde, og blive i nærheden af et vellidt lokale igår.... :mad:

Ugeplan gået næsten 100% i fisk, og da man ikke kan indhente forsømt træning :tongue::devil: handler det om at "begrænse" skaderne... idag bliver det derfor en brick med powerspin + tempoløb og søndagsskole + intervalløb i morgen.

Det er ikke let at være til møde "ude af huset" 4 dage i træk.... og få træning passet ind der....

Næste uge er heldigvis uden møder (bortset fra torsdag aften på bundby ..øhjj jeg mener Brøndby Stadion :tongue: , hos triforbundet) og det er hårdeste uge :devil: og fødsdagscykling med begge cykelguruerne, om aftenen feat. både GuRu og min bedre halvdel, så det blir en deeeeejlig dag...Gregers :nahnah:

Men nu :4mewantfood: så jeg er klar til at fyre den AF :devil: senere idag :cool:

/Vivs

Link to comment
Share on other sites

DAMN den der blomstrede sadel er bare et hit ...... :4jumpy: Som altid forarges, nej det er ikke det rigtige ord, chokeres, nej det duer heller ikke, :blink: IMPONERES.....DER VAR DEN :4thumbup: jeg af dit aktivitetsniveau og dine beretninger, og dette også selvom, du havde glemt min lille kedelige log :blush:

Du er tilgivet tøz. :smile:

Pssst en dag printer jeg din log ud og tager den med ind på sofaen. Ja det må være det eneste rigtige at gøre i denne vinter tid, for i din log finder man farve, latter og gode gerninger.....

Men en ting jeg ikke forstå....(og ja der skal mangle et r )

HVORDAN KAN DU SKRIVE INDLÆG KL 6 EN LØRDAG MORGEN ????????? :blink::gal::crazy: :dropjaw:

:smile:

Edited by Danfanatiker
Link to comment
Share on other sites

DAMN den der blomstrede sadel er bare et hit ...... :4jumpy: Som altid forarges, nej det er ikke det rigtige ord, chokeres, nej det duer heller ikke, :blink: IMPONERES.....DER VAR DEN :4thumbup: jeg af dit aktivitetsniveau og dine beretninger, og dette også selvom, du havde glemt min lille kedelige log :blush:

Du er tilgivet tøz. :smile:

Pssst en dag printer jeg din log ud og tager den med ind på sofaen. Ja det må være det eneste rigtige at gøre i denne vinter tid, for i din log finder man farve, latter og gode gerninger.....

Men en ting jeg ikke forstå....(og ja der skal mangle et r )

HVORDAN KAN DU SKRIVE INDLÆG KL 6 EN LØRDAG MORGEN ????????? :blink::gal::crazy: :dropjaw:

:smile:

ja, jeg er osse ret vild med sadel, der..Gregers, hvor kan man købe den ???? :please: ? :tongue:

Julie :blush: jeg er glad for at jeg er tilgivet :bigsmile::bigsmile: og din log er ikke kedelig :devil:

Skrive indlæg kl 6 ?? nemt nok, når manden i mit liv skal møde kl 5 - så vågner jeg som regel.. Før i tiden var han ultra-b-menneske og jeg ultra-a-menneske.......men det er ligesom om tingene går bedre, når han skal tidligt op.... og det gir mig lidt tid til at ose rundt i andres logs - og være bare en smule aktiv :blush:

/V

Link to comment
Share on other sites

Træningsupdate 13-01-07

Sted: fit.dk - ABC

Træning: :devil::devil::devil::devil: high-pulse-gå-amok :devil:

del 1 -tempo-løb på bånd

2 k opvarmning

12 min i :devil: ¨

Puls max 169 :blink: (på uret stod 175)

puls avg 159 :blink: (på uret stod 171)

Hastighed (samlet) 5,15 min/k

Del 2 - spinning-elite /KG

Der blev proklameret en "rooooolig nu" time før vi gik i gang..endda et par gange, hvilket bekom mig vel, for jeg havde brændt mig lidt af på løbeturen..........

Puls max: 167 :blink: (på uret stod 171)

Puls avg 156 (stod der på pulsuret :blink: )

Well, med dragons lige i forbindelse med opvarmning, 2x10 min :devil: holdt vi til sidst kæden stram :tongue: og kørte 3x svenskerintervaller, hvor jeg røg i hegnet 2. og 3. gang på denne spin time.................... de sidste 5 min var det vist ren overlevelse, og hvis vi var i tvivl, så ku vi brække os..................Well.....................hmmmmmmmmmmm

Liggende hen over styret sagde jeg tak for kaff' - og så var det den træning !!! Jeg har meget svært ved at se "rooooolig nu" om den time, men jeg ka' jo li' det :tongue: suuuuuuverææææææææææææææn time, og jeg kan prale af at jeg på trods af pulstallene har kørt 100% hvad jeg magtede i denne time :devil:

Ahhhhhh det er dejligt at være mig lige nu....

God lørdag awten til alle

/V

post-3751-1168701259_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Træningsupdate 13-01-07

Sted: fit.dk - ABC

Træning: :devil::devil::devil::devil: high-pulse-gå-amok :devil:

del 1 -tempo-løb på bånd

2 k opvarmning

12 min i :devil: ¨

Puls max 169 :blink: (på uret stod 175)

puls avg 159 :blink: (på uret stod 171)

Hastighed (samlet) 5,15 min/k

Del 2 - spinning-elite /KG

Der blev proklameret en "rooooolig nu" time før vi gik i gang..endda et par gange, hvilket bekom mig vel, for jeg havde brændt mig lidt af på løbeturen..........

Puls max: 167 :blink: (på uret stod 171)

Puls avg 156 (stod der på pulsuret :blink: )

Well, med dragons lige i forbindelse med opvarmning, 2x10 min :devil: holdt vi til sidst kæden stram :tongue: og kørte 3x svenskerintervaller, hvor jeg røg i hegnet 2. og 3. gang på denne spin time.................... de sidste 5 min var det vist ren overlevelse, og hvis vi var i tvivl, så ku vi brække os..................Well.....................hmmmmmmmmmmm

Liggende hen over styret sagde jeg tak for kaff' - og så var det den træning !!! Jeg har meget svært ved at se "rooooolig nu" om den time, men jeg ka' jo li' det :tongue: suuuuuuverææææææææææææææn time, og jeg kan prale af at jeg på trods af pulstallene har kørt 100% hvad jeg magtede i denne time :devil:

Ahhhhhh det er dejligt at være mig lige nu....

God lørdag awten til alle

/V

:blink::blink::blink::blink::blink::wub: FEEEEEEEEEEED time der...Og fed fornemmelse du sidder med nu.. BRÆNDT AW :superman::smile: Det med at stå op, når din mand gør...RESPEKT....Du må bestemt være en af dem, der holder ANDENS 'SØVNLØS' i ave.... :worship:

Link to comment
Share on other sites

:blink::blink::blink::blink::blink::wub: FEEEEEEEEEEED time der...Og fed fornemmelse du sidder med nu.. BRÆNDT AW :superman::smile: Det med at stå op, når din mand gør...RESPEKT....Du må bestemt være en af dem, der holder ANDENS 'SØVNLØS' i ave.... :worship:

ja, det er en skøn fornemmelse at være brændt aw.........det er jeg også i allerhøjeste grad lige nu.................... :cool: og det med at stå op...hmm well, når man alligevel er kommet i den alder, hvor man bare ikke kan falde i søvn når først man er vågnet, så... :laugh: kan man sq ligeså godt se at komme igang.....døgnet har for få timer i forvejen til mine gøremål......... :devil:

kh

V

Link to comment
Share on other sites

14-01-07

RARRRRGHHHH SQ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(pardon my french :blush: )

Sted: fit.dk - Royal

Træning: hegns- og syretræning :blink: ¨

Del 1 - løb på bånd

Distance: 5 k

Hastighed: 6,56 min/k

Puls max: 159

Puls avg: 151

(for en gangs skyld overensstemmelse mellem info på uret og det der blir læst ind i toolet!!)

Del 2 - mordforsøg m/KG

Puls max: 165

Puls avg: 151

Også her var de enige...)

Del 3 - "løb på bånd"

Distance: 1 k

Hastighed: 6,42 min/k

Puls max: 160 (til sidst)

Puls avg: 150

Selv her var der enighed :4thumbup:

Nå.. første løbetur gik fint - der var skiløb på tv'et, så underholdningen var sikret :tongue: Desværre ingen Herminator, men "fjenden" Benni Raich kørte heller ikke noget stort løb :laugh:

Mordforsøget........hmmmmmmmm ja, det er vel det nærmeste jeg kommer.....nabo til både højre og venstre fes den i den grad aw, og det fik mig til at køre endnu mere til..der røg vist et par "ukvemsord" - på fransk ud af min mund undervejs :devil: i forsøg på at afreagere og lukke indestængte følelser ud - ikke at det hjalp, men til gengæld røg jeg i hegnet både 2 og 3 gange igen - men denne gang de to første gange indenfor de første 25 min. - sidste tur i hegnet var så i sidste 2 min. :devil::devil: Gennem det meste af timen var jeg i :hippy: ud over alle grænser.............Jeg ved skunte hvor han har det der fra....

På totalt awbrændte stænger gik den så I GANG ovenpå til endnu en løbetur.............hmmmmm for :devil::devil: jeg var færdig ! der var bare udsolgt!!! Startede med at gå, så luntede jeg, og til sidst fik den bare med 11 km/t for at få det overstået... :cool: Det var virkelig hård mentaltræning at gå turen op igen, og mange gange var jeg på vej den anden vej (i omklædningen...) Den slags træning ska' jeg fremover mindst 1 gang efter en spintime!! kan ikke være anderledes... :smile: men så behøvs man vist ikke lige løbe før...vel ? :unsure::tongue:

Da der ikke er plads til alle 3 flotte malerier, vælger jeg spinningtimen

/Vivs

post-3751-1168801139_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Træningsplan - uge 3

mandag: løbetur

tirsdag: træningsfri :w00t:

onsdag: løb +fødsdagsspin + fødsdagsspin with special guest(s)

torsdag: løbetur

fredag: morgensang

lørdag: spin + løb (bemærk rækkefølgen )

søndag: dobbeltspin Helsingør :devil:

og ja, det er hårdeste uge.... :wink::devil: - så jeg må godt :tongue:

/V

Link to comment
Share on other sites

Morgensang fredag? Er det den der amerikanske trend med Karaoke-spinning? :tongue:

:blush: aj, du kan ikke være bekendt at afsløre mig, AF ! :devil::cool:

:laugh::laugh: nej, det er for at kende forskel på alle de timer jeg kører efterhånden, fredag morgen til spin plejer jeg gerne at synge med - der er al min ønskemusik...... :blush: og jeg frygter for den dag, KG skruer ned for musikken.... men det gør du ikke, vel grumme ???? :poking::smile:

/Vivs

Link to comment
Share on other sites

15-01-07

Sted: fit.dk - Østerbro

Træning: løb

Distance: 4½ k

Hastighed: 6,45 min/k

Puls max: 151

Puls avg: 145

Træning: gang

Distance: 2 k - level 10

Det ville nok have været en god ide, hvis jeg havde strukket lidt bedre ud efter udskejelserne igår... :dry: så havde mine stænger nok været en smuuuuuuule mindre awbrændt! der var absolut ingenting at hente idag, og det holdt hårdt at ramme de 4½. Som led i min mentaltræning pt skal jeg ikke bare slutte, når lysten er væk eller kroppen melder fra - så derfor GIK jeg videre 2 k, mens jeg tænkte store tanker :tongue: (tænkte på ingenting) :bigsmile:

Derefter lidt armstyrk - mave på bold, ryg og udstræk meget meget grundigt!!!

Den korte distance idag betyder enten en kort mere i løbet af ugen, eller forlængelse af to af de andre.... Formoder også jeg rykker torsdagstræningen til fredag aften, og dermed får 2 træningsfridage i denne uge......

Ha' en god mandag :bigsmile:

/Vivs

Link to comment
Share on other sites

Det er sgu da højt! :blink: med dine awbrændte stænger forstår jeg ikke at du ikke er faldet af

:laugh: ja, men der er heldigvis et håndtag, man kan holde fast i :cool: det var også tæt på et par gange :wink:

Og til Goldie, MetC, AF og Gregers: :blush: tusind tak skal I ha' for fødsdagshilsner :bigsmile: Og til :wub: tritigeren i Århus: TAK :heartpump: for blomsterne :blush: - og hilsnen :bigsmile:

Jeg havde en super dejlig dag, omend jeg midt på eftermiddagen følte mig som et alderdomshjem med afbud til Mads som følge :blush: - og det medførte så gedigen mopning :tongue::laugh:

17-01-07

Sted: fit.dk - Royal

Træning: spinning - basis m/KG

Puls max: anslået 166

Puls avg: 149 (iflg pulsur, hvor max'en var 205 :devil: ) men snit lå deromkring

Super god, effektiv time, med sidevind og "intervaltræning"... :laugh::laugh: den var sq go' grumme... der er mange, der dyrker intervaltræning.......2 uger efter nytår og de sidste 2 uger før badesæsonen starter :laugh: ..

Det var ligesom om at de 45 min sad godt og grundigt i lårbasserne hele dagen i går....om det er intervallerne i KG's timer, der er blevet hårdere, eller om jeg har tabt form skal jeg ikke kunne sige, men jeg oplever nu jævnlig DOMS i områderne syd for hofterne efter hans timer :devil: Dejligt at mærke, at man lever : )

Som tidligere skrevet, måtte Mads' time om eftermiddagen udgå, og blev erstattet af bøffer og rødvin sammen med GuRu :bigsmile:

Ønsker alle en rigtig dejlig dag :bigsmile: - c u later, Mads :shades: ... :crazy::crazy: Vivs going out on wrong territory :crazy::blink::blink:

/V

Link to comment
Share on other sites

Det bliver desværre et forsinket TILLYKKE med fødselsdagen fra min side, da jeg har været lidt fraværende i denne uge.

Nu begynder du vel ikke allerede at klage over aldren :nonono: Du er jo en ung pige efter min målestok :bigsmile:

Lyder som om du går temmeligt hårdt til den.... :blink:, så det er lige før man spørger sig selv om det er for meget. Afbrændte stænger koster jo restitutionstid (skal dog ikke i den sammenhæng gør mig for hellig :innocent: ).

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share