Jan D. part III.


Jan D.
 Share

Recommended Posts

Jeg kan dog advare om at jeg under pres kan være meget indædt stædig, så jeg overgiver mig ikke frivilligt til sofaen eller sætter mig til at flæbe dagen lang.

Godt at høre! (Jeg er sikker på, at for de flestes vedkommende, ville sofaen og de indre demoner have overtaget)

Jeg håber snart at lykkens gudinde påny vil smile til dig. :smile:

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 318
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Træning torsdag (eftermiddag) d. 17. nov.:

Spinning II - Brønshøj: 56 min.

Cykeltransport: 6,5 km

Det går ikke så godt med at ramme det rigtige niveau i spinningtimerne. Jeg kommer let til at skrue belastningen for højt på midt i timerne, fordi jeg gerne vil have pulsen lidt højere op næsten svarende til landevejstræningen. Det duer bare ikke. Kadancen er for lav ved enkelttakt og belastningen dermed for høj. Tilsvarende er stående kørsel mere belastende for bentøjet end for lungerne. Torsdagstræningen blev derfor lige hård nok, så knæstrækkerne har været en del ømme et par dage. Det er dog specielt i området med skaden fra uheldet.

Der er ingen grund til at forcere træningen på nuværende tidspunkt af sæsonen. Så fra næste uge må jeg heller sætte belastningen for lav end for høj.

Træning fredag d. 18. nov.:

Cykeltransport: 6,5 km og hviledag.

Træning lørdag d. 19. nov.:

Styrketræning: 1 t. 15 min.

Programmet var som udgangspunkt det samme som for 14 dage siden. Jeg stod dog over knæøvelser, samt undlod de sidste øvelser for armene (ømhed efter gym. onsdag).

Træning søndag d. 20. nov.:

MTB-skovtræning: 2:05 t. + 45 min. (brutto ekskl. løB)

Løb: 0,7 km (bakket terræn)

Knæene havde det bedre. Og ja jeg kom afsted på MTB'en som nåede at blive repareret fredag og fungerede fint på turen :4thumbup: . Jeg har efterhånden valgt at være yderst forsigtigt i skoven og gider ikke risikere at vælte og skade benene ved at køre over større grøfter mv. Til hest med hvad andre synes om det. Man skal ikke altid spille tarzan.

Edited by Jan D.
Link to comment
Share on other sites

Opsummering træning uge 46:

MTB: ca. 6,7 t.

Racer: ca. 0,5 t.

Spinning: 1,8 t.

Total cykling: ca. 9 t.

Løb/jogging: 10 km

Gymnastik: 25 min.

Styrketræning: 1,25 t.

Grandtotal: ca. 12 t.

Det lykkedes stort set at gennemføre programmet. Der kan vist godt cuttes lidt mængde, men ellers er det intensiteten, som skal begrænses i denne periode.

Link to comment
Share on other sites

Update uheldsratio:

Cykeludstyret makker mere ret nu, så nu er problemet bare at undgå overbelastninger. Øjet og låret er også ok, mens der ind imellem er noget difus ømhed ved venstre knæ som svinger en del i sværhedsgrad (uheldsknæet).

Arbejdsmæssigt har jeg nærmest været på ½ tid i godt en måned og ikke helt været så produktiv (ferie, sygedage, begravelse mv.), men en lille brev om moneter antyder at min store indsats i foråret ikke helt er glemt. Jeg er begyndt at grave mig gennem udestående opgaver i hjemmet. Alt i alt ser det lidt mere positivt ud lige nu. For at det ikke skal være nogen dans på roser har vaskemaskinen dog valgt at strejke, så weekenden var nødt til at indeholde en tur over møntvasken.

7-9-13 :please:

Vægt mv.:

Vægt: 99+96,5 kg Godt nok et ekstremt spring nedad, som næppe er retvisende selv det er årets laveste vægtmåling. Gennemsnit for ugen 98,9 kg.

M.h.t. til usund spise er jeg indtil nu ikke faldet i siden sidste opdatering.

PS. Nå ja, snuppede lige nogle bar sidst på aftenen.

Edited by Jan D.
Link to comment
Share on other sites

Selv om det er min erfaring at det bringer uheld her endelig en standardugeplan let revideret ift. den plan jeg har forsøgt at nå her i november.

Mandag: Let løb ca. 5 km (eftermiddag)

Tirsdag: Spinning 0,9 t. (formiddag) *

Onsdag: Løb ca. 6 km + Gymnastik ca. 0,5 t. (eftermiddag) *

Torsdag: MTB-landevej ca. 1,2 t. (formiddag)

Fredag: Spinning 0,9 t. (formiddag) (*)

Lørdag: Styrketræning 1,5 t. full body (eftermiddag) (*)

Søndag: MTB-skov+landevej 2,75 t. + løb ca. 0,2 t. *

Hovedprincippet er kombination af 2 træningspas eftermiddag/næste morgen efterfulgt af 1½ døgns pause fx. løb mandag eftermiddag + spinning tirsdag formiddag. Herefter er der næsten 1½ døgns pause til onsdagstræningen. Fredag/lørdag/søndag er denne kombination dog afveget (indtil videre), da jeg ikke tør sætte spinningen for tæt på styrketræningen. Erfaringen har hidtil været at der er ekstra behov for restitution mandag efter søndagstræningen. Derfor er spinningen flyttet til tirsdag morgen. Tilsvarende var onsdag/torsdag-kombinatinen for sammenpresset med lang restitutionstid inden styrketræningen lørdag.

* Markerer at træningspasset er hård for muskler og led med efterfølgende brug for restitution. Spinningen fredag bør dog ikke været helt så hård. Tilsvarende bør styrketræningen stadig være forholdsvis moderat for benene.

M.h.t. styrketræning vil gymnastikken indeholde en del styrkeøvelser, således at der i følge planen bliver 2 x styrketræning pr. uge.

Alt i alt skulle det give ca. 7½ time i sadlen, knap 1½ times løb og 2 timers anden idræt. Total ca. 11 timer.

Link to comment
Share on other sites

Der skal selvfølgelig ikke gå alt for lang tid med et sådant program inden jeg piller det fra hinanden eller ændrer det væsentligt. :wacko:

Jeg stiller efterhånden et stort spørgsmålstegn ved min spinningaktivitet og overvejer helt at droppe det. Problemet kan sammenfattes i følgende erfaringer fra denne vinters spinning:

- Spinningen er meget hård for benene specifikt knæene, knæstrækkerne og delvist den nederste del af lårmusklerne.

- Spinningen medfører for mange belastende træningspas for knæene (2xspinning, 2xbenstyrketræning + 2-3 g. løB)

- Jeg er ikke i stand til med de begrænsninger led og senestyrken med min nuværende vægt giver at opnå tilstrækkelig høje pulsniveauer.

Jeg har haft en klar tendens til at belaste både knæ og læg for meget efter overgangen fra sommertræningen. Spinningen er langt fra den eneste synder eller måske mere præcist er det den samlede mængde af belastninger, der er problemet. Da jeg selvsagt ikke har lyst til at opsøge mere alvorlige skader må noget gøres inden det er for sent.

Forklaringen på ovenstående ligger primært i det megen stående arbejde, mens siddende kørsel er helt fint. Man kunne selvfølgelig overveje, hvorfor lige droppe spinning fremfor fx. løb og styrketræningen. Prioriteringen er dog forholdsvis lige til. Spinning bliver aldrig et mål i sig selv, mens jeg har begyndende forhåbninger om også at løbe til sommer evt. flere motionsløb (hvis benene er til det). Styrketræningen er vigtig ift. cyklingen (noget jeg har savnet længe) og eventuelle forbedringer. Selvfølgelig indeholder spinningen også et styrkeelement, men styrkeudviklingen opnås dog trods alt bedre ved den rene vare. Desuden er styrketræningen i hvert fald i princippet mere kontrollerbar.

Sekundære negative faktorer vedr. spinningen er også:

- At jeg oplever en begrænset overføringsværdi til landevejscyklingen og MTB (tung stående kørsel på bakker med løst underlag giver begrænset greb pga. vægten) pga. den megen enkelttakt og stående cykling.

- Giver mange træningspas pga. tilvænningen af benene (1 times træning ad gangen).

- Kan være svær at indpasse tidsmæssigt og geografisk til de fastlagte tider i centrene

- Spinningkonceptet bliver aldrig min livret (er vist gået op for alle)

Overstående taler vist for sig selv.

Der er dog selvfølgelig også en række positive elementer ved spinningen som jeg i givet fald går glip af nemlig:

- Vedligeholdelse af racerfornemmelse og tråd med klikpedaler

- Indendørs træning modsat træning i koldt, blæsende vejr med regn, is eller sne

- Mulighed for indendørs træning i sygdomsperioder

- Møde andre motionister end de sædvanlige i cykelklubben

Specielt muligheden for en fornuftig og intensiv indendørs træning er noget jeg helt sikker vil komme til at savne i vinterperioden. Tidligere har jeg netop haft problemer med den udendørs træning når man først har redet sig en forkølelse (som så er vanskelig at slippe af med). Helt at satse på drivhuseffekten går nok ikke.

Manglende klikpedaltræning kommer til at koste i starten af foråret, så det er heller et ikke særligt tiltrækkende perspektiv.

P.t. har jeg rigeligt med jern i ilden også træningsmæssigt, hvor jeg træner med andre (løb og klubtræningen), så måske er det ikke lige nu jeg har det store overskud til socialt prioritering i spinningmiljøet.

Jeg lader overstående betragtninger stå lidt indtil overvejelserne er modnet mere og der evt. er kommet andre bud i loggen ift. dette dilemma.

Link to comment
Share on other sites

Træning mandag d. 21. nov.:

Let løb: 4,7 km + 1 km ä ca. 6 min/km

Cykeltransport: 13,5 km mtb

Træning tirsdag d. 22. nov.:

Spinning II Brønshøj (morgen): 46 min.

Jeg holdt bevidst belastningen noget lettere end i sidste uge. Timen indeholdt dog en hel del stående arbejde, herunder noget i mellemtakt og noget med meget høj belastning (synes nu kun det var mig der fulgte sidstenævnte). Timen var derfor alligevel ret hård for knæ og lår, selv om kredsløbeintensiteten var mere begrænset.

Træning onsdag d. 23. nov.:

Løb: total 7,4 km. Heraf 3,3 km ä 5:41/km og ca. 3 km ä 6min/km

Gymnastik: ca. 25 min. effektivt, herunder bla. vristhop, benløft i ribe, forskellige benøvelser ryglig. med benene strakt lidt over underlaget, squat samlede ben begge, armbøjninger med fødder placeret oppe i ribe, maverul til ribe, sprint mellem riber, samt en masse strækøvelser.

Cykeltransport: 13,5 km mtb

Træning torsdag (morgen) d. 24. nov.:

MTB-landevej 24 km ä ca. 25 km/t.

Venstre fodled var dagen efter løbet lidt ømt, så det var med forsigtig belastning, men da lårene er ved at være friske føltes 25 km/t som ret let træning.

Edited by Jan D.
Link to comment
Share on other sites

Spinningdommen er afsagt! :blink:

Jeg har valgt at tage konsekvensen (delvist). Jeg kan ikke basere min vintertræning på høj intensitet i spinningtimerne. Det ville desuden være uforsvarligt at fortsætte den nuværende kurs med 2 spinningtimer pr. uge.

Konklusionen er derfor blevet at jeg efter lidt restitution fra spiningen vil tage 1 spinningtime pr. uge, hvis formål primært at holde mig igang med klikpedaler i vinterperioden. Hvis vejrguderne ind imellem tror på drivhuseffekten kan der måske også blive mulighed for at støve raceren af.

At holde en smule fast i spinningen kan også være gavnligt ift. sygdomsperioder (hvor jeg så snupper lidt flere timer). Til gengæld vil jeg være lidt ligeglad med intensitet og belastning i disse timer og om alle stående intervaller følges. Intensiteten skal altså opnås udendørs på MTB'en (og løB). Jeg skal dog lige den kommende uge have oparbejdet et overskud i benene.

Konsekvensen af denne beslutning er dog desværre også at jeg ikke kan regne med et særligt høj tempo på raceren i det tidlige forår, men først vil toppe hen ad sommeren (hvilket jeg dog sagtens kan leve med).

Link to comment
Share on other sites

Hæ jeg sad og bryggede på en forsvarstale for 1 gang spinning per uge - men det kan jeg jo nu se er din beslutning. Lyder som et fornuftigt kompromis :smile:

Håber jeg også selv om det piner mig lidt jeg ikke er i stand at køre flere spinningtimer med et fornuftigt udbytte.

Manglende lige vægten før:

Ma.: 97 kg

Ti.: 97 kg

Ons. 97 kg

To.: 97 kg

Er uhyggeligt stabil, men væsentligt under sidste uges niveau. Selv om jeg er lettere i denne uge kan jeg ikke mærke forskel endnu på løbet.

Link to comment
Share on other sites

Undskyld mig, JanD, men har du overvejet at opsøge en PROFESSIONEL vurdering /genoptræning af dine problemer mht knæ og andre "skader" ?!

Mig bekendt er løb hårdere for knæ end spin (siddende) er........... (hvis instruktøren ved noget om fysik/helbred etc!!!!)

my 5-cent - i'm out :dry:

V

Link to comment
Share on other sites

Undskyld mig, JanD, men har du overvejet at opsøge en PROFESSIONEL vurdering /genoptræning af dine problemer mht knæ og andre "skader" ?!

Mig bekendt er løb hårdere for knæ end spin (siddende) er........... (hvis instruktøren ved noget om fysik/helbred etc!!!!)

my 5-cent - i'm out :dry:

V

Jeg tror godt jeg selv er klar over hvilke genoptræningsøvelser, der er relevante for knæene. Da knæproblemerne først er kommet igen efter opstarten af vintertræningen (spinning, gymnastik og styrke) og cykeluheldet mener jeg en fornuftig niveautilpasning er det første jeg bør gøre (så der er overskud til mere styrketræning). Resten af året har der ikke været problemer med knæene, så logperioden er ikke typisk. Det er trods alt ikke konstant jeg har knæproblemer, men primært efter belastninger. Jeg er dog lidt usikker på behandlingen af knæet efter uheldet og har flere gange overvejet et lægebesøg, men ømheden forsvinder ofte som dug fra solen. Jeg ved heller ikke hvor meget et lægebesøg ville bibringe under over en klinisk undersøgelse af skadens karakter med mindre det giver en henvisning til en fys. Uddannelse af instruktører er generelt sjældent særligt omfangsrig, så de fleste ved næppe mere end jeg selv gør vedr. genoptræning.

Nu er det mine knæ der definerer hvad der er hårdest for mig og de fortæller mig at løbet sjældent giver knæsmerter (men derimod primært underbensproblemer - læg/fodled), mens spinningen derimod er mere belastende. Det hænger formentlig primært sammen med typen af belastninger. Løb er primært hård for knæene pga. de gentagne hårde stød dvs. primært vertikal belastning, mens spinningen forudsætter en større grad af bøjning i knæleddet og tenderer mere til belastning af knæstrækkeren og området ved knæskallen. Det er i øvrigt velkendt at knæoverbelastninger er en risiko ved cykling med store belastninger (hvilket mange cykelryttere har måttet sande). At cykling er skånsomt gælder kun vis belastningerne holdes nede og kadancen høj.

Desuden afvikles en større del af kraften ved afsættet i løb af vristen. Ved stående spinning anvendes endvidere både kraftoverføring til pedaler og til at opretholde positionen (specielt ved mellemtakt). Jeg dog ikke et sekundt i tvivl om at denne konklusion for mig ville være anderledes, hvis der stort set kun blev kørt siddende til spinning.

I mit løb anvender jeg indtil videre en relativt kort skridtlængde (uanset at jeg kva benlængden har potientiale til en længere skridtlængde). Derimod anvendes i spinningen en større belastning/lavere kadance (relativt set). At løbet så har givet mig læg og fodledsproblemer ind imellem er så en anden sag og et generelt problem, der i bund og grund skyldes:

1. Lidt tidligt opstart af løbetræning ift. mit vægttabsprojekt

2. At jeg ikke har evnet at fastholde kursen mod fortsat vægttab

3. At det løbehold jeg startede som begyndertræning mere har fået karakter af lettere øvede motionister med hvad dette indebærer af distance og tempo (dvs. jeg har gået lidt for hurtigt frem).

Løbeproblemerne er dog først blevet mere udtalte samtidig med opstart af spinningen, så der er selvfølgelig også tale om en kombinationseffekt.

Edited by Jan D.
Link to comment
Share on other sites

Træning torsdag (resten af dage) d. 24. nov.:

Cykeltransport: 16,5 km mtb

Træning fredag d. 25. nov.:

Cykeltransport: 13,5 km mtb

Træning lørdag d. 26. nov.:

Styrketræning: 1 t. 20 min. (8 rep.)

- Maskintræk straight back 30-40-45

- Bænkpres: 30-40-50

- Sid. maskine dips 50-60-60

- Maskin biceps: 20-20-20 (nedsat)

- Stå. Leg raises: 50-50-50

- Stående Hofteløft: 20-25-25

- Hip Extension: 50-65-75

- Stå. knæ fleksion: 30-35-40 (NB. Venstre 30-30-25)

- Pec. Deck: 30-35-35

- One Arm Triceps Extension: 8-8-8

- Håndledsvip: 17-17-17

- Maskinpush straight forward 50-60-60

- Lat Pulldown: 40-50-50 (sidste kun 6 rep.)

- Rear Pulldown: 30-40-40

- Benpres: 100-120-130

- Stå. Leg raises: 50-50-50

- Ben samle: 35-40-40

- Knæ Extension: 30-30-35

- Ryg skrå: +5 kg

- Mave lige+2 skrå (kun 3 sæt ialt)

- Vippebræt 3 min.

Inden træningen var der hele tre områder med småproblemer. Bøvl ved venstre knæstrækker (uheldsskaden), venstre fodled (efter onsdagstræningen) og venstre albue/underarm (siden forrige styrketræning). Jeg forventede derfor et kort program. Det viste sig dog ikke at give de store problemer med styrketræningen.

Af hensyn til armen bliv dog hele 3 øvelser droppet (Biceps v. håndvægte, en-arms dumbbell-rowing og Laterals. Tilsvarende blev der for en sikkerhed skyld ingen squat eller elastikøvelser for vristen. Maven var ret øm efter maveøvelserne onsdag, så den slap også ret billigt.

Som sædvanlig var det svært at komme til ved bænken for Lat pulldown. Tilfældet ville at denne blev ledig lige efter 4 andre armrelaterede øvelser. Det knib derfor med de sidste rep. på denne.

For benene gælder fortsat et forsigtighedsprincip. For Hip Extension ser det dog ud til, at der hurtigt kan blive problemer med manglende vægt (går kun til 100 kg), hvilket bekymrer mig lidt, hvis jeg senere skal skære ned i rep. og øge vægten.

Træning søndag d. 27. nov.:

MTB-skovtræning: 2,2 t. + 0,65 t. landevej

Løb ca. 1,5 km skovbund/terræn

Fokus primært på udholdenhed, bakker og teknik. Ift. min eftertræning er jeg så små begyndt at organisere som lidt let tempokørsel.

Edited by Jan D.
Link to comment
Share on other sites

Opsummering træning uge 47:

MTB: ca. 6,2 t.

Spinning: 0,75 t.

Total cykling: ca. 6,95 t.

Løb/jogging: 14,5 km

Gymnastik: 25 min.

Styrketræning: 1 t. 20 min.

Grandtotal: ca. 10,45 t.

Cykeltræningen blev noget mere begrænset end planlagt. Derimod ligger løbet over det planlagte niveau.

Edited by Jan D.
Link to comment
Share on other sites

Kroppen er helt i ubalance. Jeg føler mig halvsyg, stor træthed, søvnbesvær og har svært ved at få knæene i balance efter sidste uges problemer.

Træning mandag d. 28. nov.:

Let løb: 1 km ä 7 min.

Cykeltransport: 17,5 km

Træning tirsdag d. 29. nov.:

MTB-landevej: 35 km ä 23,3 km/t

Som det fremgår har der været tale om let træning, men der er fortsat lidt knæreaktioner lang tid efter træning. Indtil videre satser jeg på let træning evt. med lidt nedsat mængde og masser af hvile.

Vægt:

Man: 97,5 kg

Tirs. 98 kg

Ons. 98 kg

Altså over sidste uges gennemsnit, som dog var ekstraordinær lav.

Edited by Jan D.
Link to comment
Share on other sites

Hej Jan D

Så jo lige at du igen har oprettet en Log, så her med et forsinket tillykke med Logen.

Hilsner Austina :nissecool:

Hej Austina og tak

Det er godt nok år og dag siden man har hørt noget fra dig her på MOL. Håber du har fortsat med løberiet og de mål du ellers havde sat for 2005. Julen og nytåret er jo nær. :newyear:

Julehilsen

Jan

Link to comment
Share on other sites

Træning onsdag d. 30. nov.:

Løb: 6 km primært ä 6 min/km

Gymnastikøvelser: måske 20 min.+lidt fodbold

Cykeltransport: 18 km mtb

Det gik vist ok med løberiet når jeg først var igang. Tempoet var noget lavere end sidste onsdag, da dette var ønsket på løbeholdet. Til gymnastikken undlod jeg spint mellem riber, da dette måske lige var en streg for meget sidste onsdag.

Til gengæld deltog jeg lidt i fodboldskampen efter gym. Nu er jeg vist rimelig god til det der ift. de øvrige (når jeg selv skal sige det), så det ville have været ufair, hvis jeg havde været på banen i hele kampen. :innocent: Dette til trods for at jeg næsten ikke løb (frygter lidt en fiber i læggen igen igen).

Stadig langt fra på toppen, men jeg overlever nok.

Link to comment
Share on other sites

Træning torsdag d. 1. dec.:

MTB-landevej: 41 km ä 27,1 km/t (2 km på hjul) + 2,5 km tril

Til oldvejen efter Farum - retur via Ballerup. Benene og kroppen havde det lidt bedre, så specielt på sidste del af turen blev der kørt igennem. Som vintertid er turen helt fin. På udvejen kom en gruppe racermotionister op som jeg kunne nasse lidt på.

Link to comment
Share on other sites

Efter at knæstrækkeren på uheldsbenet endnu engang har givet tilbagefald bliver jeg nød til at acceptere at der er tale om en langtidsskade (her 1 mdr. efter uheldet). Specielt den seneste 1½-2 uge har der været problemer efter jeg gik over til 2 gange spinning pr. uge. Den sidste uges spinningfri har ikke givet sig udslag i opheling selv om knæet ind imellem føles ok.

Der må derfor iværksættes en langvarig skadesbehandling. Min egen dianose vil indtil videre være arvævsdannelse i knæstrækkeren el. anden form for imflammationsskabende friktion. Symptomerne har jeg tidligere beskrevet. Det karakteristiske er at imflammationen oftest kommer efter træning, mens der under træningen sjældendt er ømhed bortset fra den ømhed, som evt. er allerede inden træningen starter.

Det er lidt af en nedtur at erkende dette, idet jeg endnu engang må geare ned i formen og derfor heller ikke næste år vil være særlig godt kørende (i år pga. hofteskaden sidste vinter).

Vedr. behandlingen af skaden fremover er der mange uafklarede ting, men jeg vil i første omgang forsøge at få stillet en præcis dianose og evt. anvisninger på genoptræning fra en fys (håber jeg kan få en henvisning eller er det fuld betaling).

M.h.t. til træning må dette minimum betyde:

- Cykeltræning sættes ned til 2-3 ture pr. uge i alt ca. 5 timer (som startniveau)

- Belastningen/gearingen holdes meget lavt dvs. svarende til restitutionstræning (mtb-landevej et sted omkring 22-24 km/t)

- Der skal gennemføres et mere struktureret genoptræningsprogram.

- Der skal sikre plads til tilstrækkelig hvile til knæleddet og inflammationsbehandling

Løb til jeg indtil fortsætte med på det nuværende niveau (dvs. ca. 5+6+2 km som standard), dog uden at presse tempoet, men tværtimod holde det lettest muligt givet de forskellige sammenhæng jeg løber med andre. Min oplevelse er at løbet ikke i samme omfang belaster området, da knæleddet ikke bøjes nær så meget. Styrketræningen for resten af kroppen vil evt. blive en smule opprioriteret.

Om disse grundpricipper så er tilstrækkelige til en langtidsgenoptræning vil en afprøvning så vise. Kender jeg mig selv ret vil min iver for opdatering og skriveri i loggen nok også blive mere begrænset, da der ikke længere er de samme perspektiver med træningen.

:unhappy::unhappy::unhappy:

PS. Fremover vil det være total forbudt at nævne ordet bilist i denne log.

Edited by Jan D.
Link to comment
Share on other sites

Hej Austina og tak

Det er godt nok år og dag siden man har hørt noget fra dig her på MOL. Håber du har fortsat med løberiet og de mål du ellers havde sat for 2005. Julen og nytåret er jo nær. :newyear:

Julehilsen

Jan

Helt rigtigt, jeg har ikke været aktiv her på MOL, i meget langtid, har været lidt med fra sidenlininen. Desværre har en kronisk neuromuskulær sygdom sat en stopper for løberiet i år, men der kommer mere om det, når jeg på et tidspunkt starter en ny log op, en log der nok vil komme til omhandle at komme tilbage til livet igen og om at lev med en sygdom.

Julehilsen

Austina :nissetunge:

Link to comment
Share on other sites

Helt rigtigt, jeg har ikke været aktiv her på MOL, i meget langtid, har været lidt med fra sidenlininen. Desværre har en kronisk neuromuskulær sygdom sat en stopper for løberiet i år, men der kommer mere om det, når jeg på et tidspunkt starter en ny log op, en log der nok vil komme til omhandle at komme tilbage til livet igen og om at lev med en sygdom.

Julehilsen

Austina :nissetunge:

Det lyder ikke så godt! Faktisk rimeligt skidt. I den sammenhæng hænger jeg mig jo kun i småproblemer. Håber dog at sygdommen har en positiv udvikling. Hvis du kommer igang igen er jeg helt sikkert en af de fans, der vil følge med, hvis du starter en ny log.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share