Langt pokker i MOL


Gregers TF
 Share

Recommended Posts

Så meget desto bedre - herligt når de reelle priser ligger lavere end katalogprisen, det kan vi godt lide.

Kan nemt følge dig i at køre der alene når man på helt ukendt terræn - så kan man selv styre hvornår det bliver for meget eller man kan bulre op og få det overstået hvis de andre kører for sløvt. Nogle gange skal bakker bare overståes i stedet for hænge og stege på dem men det kan man vel også. Jeg er nu også ret sikker på at du ville "pisse os over", for nu at citere en af TdF kommentatorerne.

Men hvis du skulle ombestemme dig kan du altid låne min 25´er med kæde der er afmonteret samtidigt.

Efter jeg skulle have tankerne på tryk har jeg besluttet at jeg kun tager derop med en 27´er. For 5 uger siden havde jeg ikke haft de store skrupler med 25´eren - på den bakketur du lavede røg de andre jo af som fluer; det er selvfølgelig noget andet når det går opad i 2-4km men alligevel.

Link to comment
Share on other sites

Jeg ville egentlig have indledt med at skrive at jeg IKKE skulle på Hallandsåsen men så fik jeg en mail fra klubformanden og nu har vist rodet ud i at tage med - så får det bære eller briste. I starten skal det nok gå godt men de sidste 30-40K er jeg temmeligt bekymret for.

Dagens fællestræning blev ikke til noget. Gæt hvem der var kørt uden hårdhat? Og jeg opdagede det ikke, så det var først da de andre kommenterede det ved mødestedet at det gik op for mig. Og en af grundreglerne er: ingen hjelm - ingen fællestræning. Så efter 30-40 sekunder sagde jeg tak for i dag og kørte hjem for at få skallen på.

Helt urealistisk forsøgte jeg at at skære et hjørne af og nå de andre men det gik selvfølgelig ikke. Da jeg var ude på hverdagsruten kunne jeg lige så godt fortsætte - dog havde jeg kørt mig flad da jeg passerede Nivå så turen omkring Hørsholm og Folehavevej blev droppet.

Det negative på turen var at lænden blev godt ristet og stænglerne også blev temmeligt matte til sidst. Positivt var det at jeg flere gange undervejs kørte med et rimeligt muskulært pres uden at syre til og altså kunne gentage at presse på men OK, jeg kom også kun op i rødt pulsområde en enkelt gang. Alt i alt gik "hovedturen", kørt stort set som en enkeltstart, udemærket - dog kunne jeg godt have brugt at jeg kunne holde til mere end 47½km. Stænglerne føltes arbejdsvillige, de syrede ikke til og motivationen var også i top så dagens indsats er nok ret tæt på et præcist udtryk for hvad der kan leveres af kørsel i øjeblikket.

post-1580-1217967605_thumb.png

- og så vil jeg meget gerne sove mere end 3½ time i nat :please:

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Ikke meget aktivitet i dag:

Et par sæt mave og lidt dips - OMFG hvor er jeg blevet svag :surrender: godt det snart er vinter og tid til at arbejde med lidt vægtstænger.

Og nu der ikke er meget andet at berette en lille skadesupdate:

Seneskedehindebetændelsen er næsten væk. Hvis jeg maser underarmen gør det nas men ellers mærker jeg intet til det. Til gengæld er jeg lammet/følelsesløs på huden henover mellemstykket mellem pege- og tommelfinger. Formoder at det er nerverne der er blevet overbelastet af at det har gjort ondt så længe - såfremt jeg husker korrekt skete det samme for 5-8 år siden da jeg havde seneskedehindebetændelse sidst.

Venstre skulder er stadig åndssvag. Der var lige en dag/nat hvor der pludselig kom en forbedring men ellers er det ikke gået fremad siden. Når min læge kommer tilbage fra ferie skal jeg have bestilt tid. Begynder at kunne at fornemme atrofi i skulderregionen i venstre side. Al tanke om at gå til svømning er skrinlagt indtil den er blevet god igen.

Vægten vil hele tiden hoppe op og hilse på de 92 - nu begynder det at være irriterende at den ikke vil ned.

Er tilmeldt Hallandsåsen men forventer aflysning pga. regn.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Fællestræning - denne gang MED hjelm men så opdagede jeg at handskerne manglede - fik dem hentet og kom så de oblikatoriske 2-3 minutter for sent :dry: men det gjorde ikke noget da een stod og skiftede slange.

Turen gik over Fredensborg og fra start følte jeg ikke at benene var på toppen hvilket givetvis skyldes min "enkeltstart" i forgårs hvor jeg kørte mig pænt i bund. Vi var 9 fra start og Carsten var i træk-hopla og den ene føring jeg tog i starten var med moderate makkere så det var stille og roligt. Sad og blev noget frustredet over at jeg ikke kunne finde ud af at ligge på hjul men det viste sig senere at det gik fint når blot ham foran ikke konstant slingrede. Da jeg ikke helt vidste hvordan det ville gå, kørte jeg forsigtigt og holdt mig pænt i bagtroppen - Sørupbakken nøjedes jeg med at blot at holde de to med de ekstra kg bag mig. På Endrupbakken gav jeg lidt mere men de andre var også i hopla så jeg gad ikke at overforcere for at komme helt i front.

Efter at være blevet sat nogle gang opgav den nye mand at følge med mere og han forlod os. Kort efter kom en punktering og efter en slatten oppumpning måtte en anden lige træde til og få pumpet mandens slange ordentlig op :4flex:

Da jeg havde luret at stænglerne ikke var totalt håbløse gik jeg i front sammen med Laust. Efter noget tid faldt han fra og jeg trak en stykke alene - dog men det lille minus at da der kom en frisk mand op foran måtte der kæmpes lidt for at hænge på.

Skiltespurten i Humlebæk var ikke en af de længste - da ingen af de andre ville åbne ballet fik gearvælgeren lige et par klik og så op og stå. Nåede lortesvinget som den første og havde (mindst) en på hjul men fik da trådt fra ham så jeg fik hevet min første reelle spurtsejr i hus :smile:

Carsten tog fronten på Strandvejen men det var ikke den mest frygtindgydende føring i dag (tak, medvind). En håndfuld tegnestifter der var kastet på cykelstien gjorde stor "gavn". Vi passerede en stor gruppe fra Amager som havde gang i slangeskift. Selv fik vi en punktering mere og da vi indhentede een fra Birkerød CC som var blevet sat måtte han også holde for sin siver.

Jeg havde en god følelse fra vi drejede op ad Folehavevej men opad den første stigning viste det sig at Carsten var for godt kørende og han trak fra. På terrasse to begyndte Laust at hænge og jeg sad og dystede med ??? og da jeg havde ligget på hjul indtil da, måtte jeg hellere køre udenom så han ikke skulle tage al vinden. Fik forceret på nedkørslen og hentet godt ind på carsten men måtte erkende at jeg ikke kunne holde min "makker" bag mig på terrasse tre hvor vi overhalede Carsten. Med tungen godt ude af munden og nogle "sjove" grimasser holdt jeg "makkers" hjul og kørte udenom lidt senere og holdt ham bagved resten at vejen til lyskrydsene.

Sååå - det var slet ikk´ så tovligt. Men nu må vi hvad der sker på en længere tur; der kommer det nok til at knibe lidt mere. Men har de positive briller på - det kan jeg ikke tillade mig andet.

post-1580-1218143059_thumb.png

Og har købt en 12-27´er til at klatre med når det en gang bliver aktuelt + værktøj til at skifte kassetten, hvilket er blevet prøvet. Det var nu ikke så svært når man først turde begynde at skrue.

Det skal ikke være nogen tvivl om at de næste to dage bliver hviledage og så må vi se om søndagstræningen bliver en Frederikssværkstur eller hinsidan.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

I går:

Lidt uspecificeret mave og dips og en håndfuld chins.

Skulderen har igen taget et skridt i den rigtige retning. Uden at jeg kan være sikker på det vil jeg ikke udelukke at sidste gang det pludseligt blev bedre også var i forbindelse med dips. Vil lige lave en smule hver anden dag, hvis nu det er det som aktiverer et eller andet derindre.

Og så er jeg ved at få lidt kolde fødder hvad angår at lægge vinterens træning på cykelbanen i ballerup.

1. Det bliver noget besværligt. Dels at skulle fise fremog tilbage til Ballerup men også at få proppet cyklen ind i Punto´en som jo ikke er verdens største bil. Raceren skal have et hjul af for at kunne stoppes ind og så vidt jeg ved er der ikke hurtigspænd på banecykler (der er i hvert fald ikke bagpå) så det er sikkert frem med svensknøglen 4 gange pr. træning.

2. Tidspunktet - træningen slutter klokken 23. Så skal jeg først hjem og lige falde ned på jorden inden jeg kan gå i seng. Hvis jeg har været på arbejde har jeg haft en morgenvagt og det vil jeg så sikkert også have dagen efter = vækkeuret ringer mellem 4:30 og 5:30

3. Den turnus jeg kører i nu er blevet temmelig positivt omtalt så efter turvalget efter nytår kan jeg meget vel blive trykket ud og tilbage i mine gamle arbejdstider hvilket vil gøre at jeg typisk vil kunne træne en gang om måneden - to måske. Og så er det lidt dyrt at have for 8K cykel til at samle støv.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Allerede i går blev det meldt ud at turen til Hallandsåsen var aflyst. Dejligt, for jeg er godt nok kvast af søvnmangel efterhånden.

Dagens indsats: Fællestræning med klubben. Eller. Jeg kom til at køre alene for jeg var den eneste der mødte op :nonono: bare fordi det regner lidt. Men det gjorde nu ikke noget for jeg var bestemt ikke på toppen i dag og eftersom jeg havde brugt over 3 timer i går på at pudse/rense sommercyklen tog jeg vinterlågen i brug og den er altså ikke helt så god at køre på. Jeg havde heldigvis husket umbraconøgle så jeg kunne sætte sadlen op undervejs, idet jeg sidder noget højere nu end i foråret, og klamperne på de gamle cykelsko (gammelt system) sidder heller ikke for fikst. Men mest af alt var jeg bare træt og kørte under norm.

Kørte ud ad den sædvanlige opvarmingsrute men allerede ved Isterødvejen fortsatte jeg videre mod Sandholmlejren, tv. ad Konvejen og efter Geels Bakke tv. mod Strandvejen. Derfra ind mod byen og til Café Jorden rundt hvor jeg vendte og kørte hjem.

Lidt før Geels var regnen stort set væk og regnjakken røg i trøjelommen men selvfølgelig gik der ikke mere end 5-8 minutter inden finregnen vendte tilbage og bed sig fast men skærmene gjorde at jeg trods flere store vandpytter og regn var fuldstændigt tørskoet og så gør lidt regn ikke den store skade.

Generelt kørte jeg mærkeligt i dag hvor der ikke var benene der satte grænsen men jeg kunne ikke rigtig "få ilt ud af luften" - hvis det udryk giver mening. Kunne ikke samle energi til ikke at forcere (heller ikke i medvinden hjem) men kørte noget højere gearet på bakkerne end normalt, bare for en forandrings skyld.

post-1580-1218400491_thumb.png

Den næste uge bliver en rolig uge. Ikke fordi jeg har trænet 4 uger eller meget intensivt men min krop er ved at knække af søvnmangel så for ikke at stresse den yderligere bliver træningen nedsat. De sidste 10 dage har jeg fået søvn der ville passe til 3 uger og kun fordi jeg har været god til at powernappe 2-10 minutter hist og her, har jeg kunnet holde den kørende uden at falde i søvn i utide. Håber jeg kan sove igennem på torsdag for ellers går der nok en uge inden jeg får hvad der ligner en fuld nattesøvn.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Hej Kermit,

Ja, der er jo et motionsløb der venter om en lille måned - også en grund til at jeg tager en slapper nu, så jeg kan være aktiv indtil vi kommer ind i september. Så kan jeg tager en lille slapper mere og så give gas frem til klubmesterskabet. Nogen der sagde overtræningsfobi :tongue:

Jeg fik i går sovet til middag i samlet tre timer og det har hjulpet en del men holder fast i cykeltræningspausen men skulle da gerne ud på en tur i morgen.

Jeg fik til gengæld lavet lidt hjemmestyrk i morges inden jeg skulle møde:

Chins: 10

Mave penta-sættet: reverse crunch med overkropsvrid: 10 -> liggende krydsløft: 10 -> reverse crunch: 10 -> "sideplanken" - fra gulv til position: 10 -> alm crunch: 10 langsomme

Chins: 10

kunne ikke nå mere men efter arbejde

Dibs: 20, 20

Link to comment
Share on other sites

Vægten vil hele tiden hoppe op og hilse på de 92 - nu begynder det at være irriterende at den ikke vil ned.

MÅ JEG PRÆSENTERE !!!

a040.gifa040.gif VIVS' SALMONELLAKUR a040.gifa040.gif

Spis noget salmonellafyldt - vær sikker på den kommer helt ind i din krop! TAB 10 KG PÅ 4 DAGE a040.gif

-Og så behøvs du ovenikøbet ikke tænke over at træne efterfølgende :cheer: :cheer: :cheer:

Det blir ikke meget bedre ! PRØV DET!!!!

:tongue:

Link to comment
Share on other sites

Hej Vivs,

Det lyder ikke som en god pakkeløsning. Men hvis du kan arrangere vægttabet alene skal jeg nok finde en god belønning :laugh:

Selv om det næsten kan være lige meget med at træne, hvad hu.. i helv... er det for et skodvejr :annoyed:

Lysten til at cykle i den blæst =0 og lysten til at rengøre cykel IGEN =-3.

Nu er det jo ikke tilladt at nævne fjerkræ her i loggen så jeg vil i stedet konstatere at jeg var en tøsedreng :surrender:

I stedet indtog jeg spinningcyklen og kørte tre kvarter på den, nu bagefter synes jeg at det var en lidt slatten holdning men sådan blev det altså.

post-1580-1218704112_thumb.png

For første gang i ca. 4 uger kunne jeg strække mig i går uden det gjorde nas i venstre skulder. Prøvede igen i dag med lidt mindre held da det gav et smut i skulderleddet men jeg kunne da stoppe bevægelsen inden det blev rigtigt ubehageligt. Men igen en forbedring efter hjemmestyrken - det kan næsten ikke være et tilfælde mere.

To dage med "alternativt" arbejde.

En overarbejdsdag.

En arbejdsdag.

SOMMERFERIE!!!! - vejret kan allerede nu begyndte at indstille sig på at der skal andre boller på suppen fra næste uge :4signme:

Link to comment
Share on other sites

En lille bitte gang hjemmestyrk til at begynde dagen på:

Chinups: 10

Dips: 20

Ab-rolls: 15, 15

Chinups: 8 - hmm, de ab-rolls må tære på "bagkæden" for første sæt var pærelet

Dips: 20 langsomme så det passede med nær-fail i de to sidste reps.

Og så bliver jeg nødt til en lille gang OT (igen).

De sidste to dage har jeg været i Stege for at hjælpe med at sætte glasvæv op (føj ff det klør og stikker) og male mens de to store unger var i skole /børnehave og herren i huset på arbejde; hernede er det nemlig fruen der tager sig af vedligehold af hytten.

Efter den lille har spist går "mor" kold og kan bruge en powernap og da den lille ikke umiddelbart gider sove tager jeg hende på armen og vandrer lidt rundt og vrøvlesnakker med hende. Efter en middelstort gylp og lidt mere snak kommer det så: det første smil i min retning. Det lyder nok totalt latterligt men det gav gåsehud over det hele. Da hun efter en minut kom med et mere og et "ary" fik jeg sq ståpels igen. Der ER altså noget særlig med børn når de er helt små. Fik lige to mere af hver inden det så kun var mor der duede - når man er under 1 måned er der grænser for hvor længe man kan undvære hende.

Nå, men det ekstra fede var at det var første gang nogensinde at hun (den lille altså) tovejskommunikerede på den måde - ellers har hun kun leveret enkelte sporadiske smil og kun til moren. Og bonus om aftenen da den store faldt i søvn mens hun "hang" på mig og efterfølgende var kilde til stor morskab da de viste sig at hun kan stå op og sove - noget vaklende men ufatteligt sjovt at se på.

Link to comment
Share on other sites

Hej Okse og velkommen til,

Jo, den står ude i det som burde være køkken men i praksis er parkeringplads og skrue-på-cykel-rum - i disse varme tider hvor den ikke bliver brugt så tit er den pakket lidt ind.

post-1580-1218918229_thumb.jpg

Men overvejer faktisk at bruge noget af ferien på at rykke stuen ind i soveværelset og flytte sengen ind i stuen - sætte en skillevæg op og få en større rum til cykler og den slags og så få frigivet køkkenet. Men det er ikke SÅ lang tid siden jeg flyttede om sidst og er ikke helt sikker på at jeg allerede orker besværet igen.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

HURRA - tørvejrscykling.

Missede nattesøvnen - jeg var absolut grydeklar lidt i 22 i går da da en SMS krævede svar og desværre blev til flere og dermed forsvandt mit slumreanfald og så sov jeg først ca. kvart i et - ÆV.

Så jeg var noget træt i morges men trillede alligevel forventningsfuld til fællestræning. Helt hvordan det skete ved jeg ikke men pludselig sad jeg på hold 3/4. Det var vist noget med en helt ny rute og Frank som lokkede ret meget der gjorde udslaget.

Dagen stod i punkteringernes tegn - een ved mødestedet - en fik een hvor slangen sprang igen ved oppumpning - han fik een mere og jeg fik en siver til allersidst som jeg dog humpede hjem på.

Træningsmæssigt var det ret stille - første bakkespurt på Strø Bjerge blev jeg lukket inde så måtte ligefrem tage bremsen opad :mad:

Den næste vinkelret på Strø Bjerge fik jeg dog helt uden modstand.

Da punkteringerne satte ind gik tempoet noget op da de langsomme ville køre i forvejen (og vi så dem aldrig igen) - så i to omgange blev feltet noget mere velkørende og endte med til sidste at sidde ved siden af Frank og være en smule presset men det var så også et temmelig lang føring jeg fik taget da jeg inden havde siddet ved siden af en "pige" som jeg kørte introtur med i foråret. Hun har godt nok fået fart på cyklen i mellemtiden og kunne sætte flere af mændene opad. Og jeg fortsatte med at trække alene bagefter også.

Men det var lidt nemt i dag - dog var jeg alligevel lidt flad til sidst men bananerne fik også lov at blive i trøjelommen.

post-1580-1218974846_thumb.png

Nå, men så er det tid til sidste arbejdsdag inden sommerferien. Er spændt på i nat hvor fronterne pludselig bliver hjulpet på vej en en polvending og sender 25 grader varm luft ind over Danmerk med let vind og masser sol.

:sun::please:

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Hej Okse og velkommen til,

Jo, den står ude i det som burde være køkken men i praksis er parkeringplads og skrue-på-cykel-rum - i disse varme tider hvor den ikke bliver brugt så tit er den pakket lidt ind.

post-1580-1218918229_thumb.jpg

Men overvejer faktisk at bruge noget af ferien på at rykke stuen ind i soveværelset og flytte sengen ind i stuen - sætte en skillevæg op og få en større rum til cykler og den slags og så få frigivet køkkenet. Men det er ikke SÅ lang tid siden jeg flyttede om sidst og er ikke helt sikker på at jeg allerede orker besværet igen.

Ja, hjemme-cykling er nu godt nok. Men hvis jeg kunne holde balancen på en alm. cykel, er det sandsynligt, at jeg også ville vælge landevejen. En handicap-cykel gider jeg bare ikke have, når jeg alligevel ikke kan undvære el-scooteren til transport.

Jeg læser i øvrigt tit i din log, og jeg er glad for, at du af og til skriver i min. Hvis du fornemmer, at jeg har en smule interesse for dit arbejde, så kan det skyldes, at jeg har haft både en bane-formand og en kvindelig stationsmester i familien.

God søndag.

Martin/Ox.

Link to comment
Share on other sites

Okse, indendørs cykling er ikke helt tosset - bare ekstremt varmt og kedeligt uden musik til :wink:

Tog hul på ferien i går med 5 minutter efter jeg stod ud af sengen at læse at Otto Leisner er gået til de evige H.O.P.L.A.marker. Trist!!!, da Otto både stod for barndommens hyggelige og trygge TV uden tåbelige overgearede værter og kamaraklip hvert 1½ sekund. Og samtidigt et pejlemærke for anstændighed og god opførsel - hvis alle opførte sig som ham, ville verden være et pragfuldt sted at leve.

I løbet af dagen fik jeg lavet en smule chinups, maveøvelser og lidt for mange dips og armstrækkere.

Dagen i dag skulle jeg prøve om der var stemning for intervaltræning i klubben. Desværre gik det noget op i hat og briller - fordi vi var 13 fremmødte??

Problemerne begyndte med at de to tøser, især den ene, havde store kvaler ved at hænge på i intervallerne og derfor skabte en del ventetid. Det løstes dog ved at de kørte for sig selv men det var jo ikke meningen. Og så var gutterne omtrent så gode til at lytte efter instruktioner som når togpassagerer skal guides ud af toget når der er sporarbejde - med andre ord var der generelt store kommunikationsproblemer - heldigvis var Frank god til at bakke op men lidt træls alligevel.

På et af mellemstykkene var der to der kolliderede i et sving og een røg i asfalten med et orn´lig klask og fik givet cyklen og brillerne nogle knubs og han flækkede også hjelmen. Lidt senere kom vi ned af en vej som var blevet lukket kort forinden pga. noget boring. Nogle begyndte at trække henover en grusvej og andre kørte tilbage og så var vi delt i to grupper. Den jeg sad i gik opløsning efter 5-7 minutter.

Umiddelbart kunne det muligvis tænkes at det med intervaller har en vis interesse men konceptet skal justeres en del hvis det skal fungere. Og så er der jo stadig indædte modstandere af intervaller men de blev da også væk i dag trods jeg ellers havde lagt op til at der var frit valg mellem holdene.

Og så kunne jeg desværre også konstatere at jeg ikke kører som hovedet vil og slet, slet ikke som for to måneder siden. Intervallerne gav ikke ret mange overhalinger - ikke at det var super overraskende men alligevel havde jeg forventet at det gik noget bedre. Og havde i hvert fald forventet at jeg ville æde nogle stykker på de intervaller der gik opad men det var en også en nitte. I skiltespurterne var det endnu mere ynkeligt.

Undskyld sproget, men ikke skide opmuntrende 12 dage før Hallandsåsen og 19 dage før SCS-løbet. Men det er jo kun een kur for den slags omend tiden er alt for knap.

post-1580-1219176201_thumb.png

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

En lille bitte gang hjemmestyrk til at begynde dagen på:

Chinups: 10

Dips: 20

Ab-rolls: 15, 15

Chinups: 8 - hmm, de ab-rolls må tære på "bagkæden" for første sæt var pærelet

Dips: 20 langsomme så det passede med nær-fail i de to sidste reps.

Du slipper aldrig for din hang til styrketræning Gregers! :tongue:

Det sker af og til, at du/I blver udsat for punkteringer. Kører I ikke med indlæg i jeres dæk?

Som almindelig cyklist, så har jeg stor gavn af det, da jeg ofte cykler på grusstier - og jeg har sidenhen ikke haft een eneste punktering (7-9-13) . ..

Rigtig god onsdag :bigsmile:

Hilsen

Taurus

Link to comment
Share on other sites

Hej Taurus,

Du slipper aldrig for din hang til styrketræning Gregers!

:blush: godt at det snart er vinter, så skal jeg i center igen.

Det med indlæg er vist lidt blandet men de fleste kører uden i sommersæsonen.

I foråret kørte jeg med indlæg men punkterede alligevel ofte. Så skiftede jeg til et andet mærke dæk og trods at jeg droppede indlægget gik det bedre - men der kommer jo desværre nogle punkteringer alligevel. Men er da kommet frem til at på et eller andet tidspunkt så bliver dækket "mørt" og kan ikke længere holde stenene ude og den forandring sker inden for en ret kort tid. I stedet for at kæmpe mod overmagten så har jeg valgt at købe nye dæk når det kommer dertil. Cykling er alligevel smådyrt, så de 500 kroner som jeg ofrer ekstra på en sommer til nye dæk som slet ikke er slidt ned, det tager jeg med for at undgå at skulle pumpe for tit.

HOV Taurus, jeg opdager lige at jeg skal til at følge med igen. Jeg havde ellers bedt om at "følge emnet" men det er åbenbart kikset idet den anden log der var tilmeldt også har fået liv uden jeg har opdaget det.

Hav en dejlig dag :smile:

Nå, men nu vil jeg komme i omdrejninger og tage ind på arbejde.

En af dem der sidder i driftvagten har sidste arbejdsdag. Og eftersom hun længe har tryglet og bedt om at komme væk fra arbejdet som hun hadede og frygtede, må det være en stor dag og da hun altid har været flink og hjælpsom over for mig vil jeg lige sige pænt farvel. Mange af mine kolleger har et horn i siden på hende så jeg kan lidt frygte at de bare lader hende forsvinde i stilhed og det ville være synd.

Efter tre dages vægttab er vægten stedet lidt igen. Men er meget fokuseret på at slutte ferien under 90kg

91,0kg her til morgen. efter 10 timers nattesøvn :tongue4:

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

HOV Taurus, jeg opdager lige at jeg skal til at følge med igen. Jeg havde ellers bedt om at "følge emnet" men det er åbenbart kikset idet den anden log der var tilmeldt også har fået liv uden jeg har opdaget det.

Jeg har oplevet noget lignende og fandt ud af, at man automatisk bliver "frameldt" et emne, hvis der ikke er kommet nye posts de sidste 100 dage.

Link to comment
Share on other sites

Jeg tror at den anden side er teknisk ringere en denne - jeg fik nemlig en mail om begge logs senere i går.

Her til eftermiddag faldt jeg lidt i søvn på sofaen så pludselig havde jeg alt for travlt og med modvind til mødestedet kom jeg også fem minutter for sent og de andre var da også kørt men fik dog indhentet dem i løbet af 10-15 minutters tid.

En af de ting der kiksede i farten var at fugte pulsbæltet så pulsen kan man ikke regne med. Momentvis var jeg ret presset men til andre tider var der stort overskud så det var egentlig en mærkelig dag i dag.

Sørupbakkespurten var jeg ikke mentalt opladet til så jeg luskede op midt i feltet.

Lå bagerst ved foden af Emdrupbakken da Carsten midvejs trådte fart på - klæbede til hans baghul som kunne holdes med lille overskud men ikke nok til at slå ud at tage vinden selv - desværre er Carsten typen der slækker på presset kort inden toppen men ville ikke køre udenom da jeg havde ligget på hjul hele vejen op.

På et tidspunkt lå jeg trak ved siden af Carsten da han slog ud og jeg lå alene i front - havde ellers kigget for at se om ikke der kom en makker op. At tage over efter Carsten er temmeligt utaknemmeligt så trådte igennem for ikke at farten skulle gå for meget ned men det omvendte skete vist for ved det efterfølgende t-kryds hvor jeg ikke vidste om vi skulle til h eller V var der ingen der svarede da jeg råbte op idet jeg havde tabt de andre. Lidt ærgeligt at de ikke råber "en ned" men bare lader een bruge unødigt krudt.

Ved Humlebæk-spurten lå jeg i front - trak pænt men uden at forcere. Da vi var et par hundrede meter fra det dumme sving uden nogen angreb - Carsten var dog kørt op på siden og trukket den 2-3 pinde op - fik Scotten et par klik og angreb så selv. Det virkede ikke som om de andre gad køre helhjertet for havde vel 15 meter forspring ved svinget som nemt kunne holdes til skiltet.

Lave Skov: ingen bakkespurt i dag. Fik til gengæld taget en grum Strandvejsføring i sidemodvinden som også kastede roser af.

Folehaven gik umiddelbart fint fra start hvor jeg hurtigt gik i front. Fik dog en krise og faldt pludseligt 20 meter tilbage som jeg dog fik lukket med et ryk da jeg lige fik samlet "lidt" viljestyrke - fanme nej om jeg ville sættes igen. Efter et par minutter kunne jeg igen tage fronten og holde den hjem.

post-1580-1219355991_thumb.png

På vej hjem fra SURINA punkterede jeg igen på forhjulet. Denne gang var hullet dog så stort at jeg blev nødt til at skifte slange. Fik indviet min Co2-pumpe. Er ikke umiddelbart begejstret; den pumper ganske vist hurtigt op (2-3 sekunder) men til gengæld fryser den fast på ventilen og er umulig at få fri før kulden går af, så alt i alt er det nok hurtigere at pumpe på normal vis.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Hey Gregers

Ville egentlig gerne have været med til din intervaltræning i tirsdags, men var udlejet til anden side. Jeg er dog frisk så snart der igen er en åben tirsdag :smile: Det lyder dog som om der er ved at være lidt bedre stemning omkring intervaltræningen, og at Frank gerne hjælper til med at sprede lidt stemning. I starten vil det selvfølgelig være svært fordi alle lige skal lære det, men med tiden tror jeg det bliver en god ændring, og en ændring som vil rykke rigtig manges form!

At læse din beretning om træningen i går gav mig helt lyst til at komme tilbage og træne med klubben igen. Nu må vi se om jeg ikke kan få presset en tirsdag eller torsdag igennem i næste uge. Kunne være fedt at komme tilbage, og se hvor meget man har "mistet" i forhold til de andre. Det er godt nok et stykke tid siden at jeg har kørt med højt snit og sådan, så kunne være man skulle tage et par træningsture med klubben inden CSC løbet.

Og så lader det da også til at du er kommet igang igen sådan for alvor! Fandme godt gjort :4thumbup:

Link to comment
Share on other sites

Hej Kermit,

Jeg havde da også håbet på at se nyerhvervelserne i går. Men det kommer jo nok. Kunne være hyggeligt igen at se dig til træningen og også igen at skulle køre all-out på bakkerne (selv om det p.t. alligevel er tæt på :dry: )

I dag havde jeg oprindeligt en lille plan om en trilletur men den sov jeg væk da jeg kom for sent i seng og tvivler på at jeg når det senere. I stedet satser jeg på at blive helt frisk til Helsinge Rundt på søndag - især hvis jeg bliver lokket med på 150 km´eren som jeg altså synes er ret langt. Meget langt, faktisk.

Her på falderebet lidt go´morgen styrk:

Pullups: 12, 12 , sidste rep med hiv og grynt men de var også alle meget stricte og langsomme i dag.

Jack-knife: 20 , skodøvelse - rammer hoftebøjeren alt for meget, selv om den jo også skal trænes så alligevel.

Liggende krydsløft med strakte arme og ben: 10

Alm. mavebøjninger: 20

Dyp tæerne med vrid: 20

Liggende superman (for lænden) 20, 20

Dips: 15, 15 (alle langsomme da jeg ellers har kørt dem for hurtigt så fra dd er standarten faldet en del hvad angår antallet af reps)

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Åhr f.. f...., hvad har jeg nu rodet mig ud i?!?

Der er Helsinge rundt i morgen søndag og klubben snakkede om en fælles deltagelse. Skrev at jeg helst kørte den korte tur men muuhligvis kunne lokkes med på den lange.

Efter den sidste klubmail at dømme så byder søndagen på 150 km i regnvejr og uden at have købt bananer og andet sjov til trøjelommerne, for med vejret i betragtning gik jeg stærkt ud fra aflysning og er lige kommet hjem fra dobbelt udebesøg. Håber godt nok at der er andet end æbler og "vandmad" ved depoterne undervejs. Eller en aflysningsmail i indbakken i morgen morgen.

5 timer i vådt tøj - hmmmm. Tog heldigvis omkring Heino for at købe nye dæk nu da jeg synes jeg punkterede lidt tit på de gamle men havde ikke regnet (bah - møgord) med at skulle skifte dem klokken knald i morgen. Men må hellere prøve at få sovet.

Tilføjet 06:34:

DMIs radarkort ser fornuftige ud så det bliver nok højest til en byge. Lidt ærgeligt at temperaturen ligger lige mellem at køre i kort eller med løst tilbehør men det løser sig jo nok.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Det var så i dag der skulle være debut for at stille op i motionsløb - lad os bare for en god ordens skyld slå fast at jeg ikke gennemførte. Til gengæld høstede jeg en del erfaringer som jeg kan tage med mig. Og det agter jeg at gøre for det er skisme sjaw. Havde jeg haft mindst 15 år mindre i bagagen er der ingen tvivl om at jeg havde sat alt på at bræt for at forsøge at komme i begynder eller C og køre rigtige løb, men det er desværre for sent nu. Men jeg er ret sikker på at motionsløb er noget som vil vinde indpas næste sommer.

Som skrevet i forrige indlæg havde jeg forventet aflysning, så søvnmæssigt var det noget skidt - intet problem, der har jeg prøvet det der er værre. Det var til gengæld kritisk at jeg ikke kunne fylde lommerne med bananer fordi jeg ikke havde fået dem købt - det med at holde ved depoter: glem alt om det ved løb der er så korte at alt kan medbringes. Goddag til depot = farvel til feltet og det ønsker man ikke. Ved et lynstop kan man muligvis køre feltet ind men det kommer til at koste i benserne.

Hvad lærte vi mere......?

Husk at gå på toilettet inden løbsstart og få pladret vand på brystet og pulsbæltet så det virker.

Husk er se om hastighedscensoren ikke har flyttet sig under transport.

Og glem alt om at køre med lorte-latex-slanger. Fire ture. Tre punkteringer. Tilbage til de go´e gamle sorte igen. Overvejer om jeg skulle smide dækindlæg i til næste søndag hvis det igen er med våde veje som optakt.

Husk bananer og fyld også flaskerne bag sadlen når man nu er en tørstig lille mig.

Nå, men det gik fint fra start. Efter de andres kommentarer at dømme blev der kørt meget hensynsfuldt i dag og det svarede også nogenlunde til fællestræning. Lærte ret hurtigt at efter sving skal der spurtes for at komme op til feltet igen. Efter første sving ude af byen blev jeg smidt af sammen med et par andre som heller ikke var OBS på den del at geamet. De andre virkede opgivende så der måtte jeg lige ofre mig så hullet kunne lukkes - med de andre på hjul.

I løbet af den første times tid fik jeg nogenlunde styr på det at holde min plads og fik også et par gange vippet nogle andre fra hjulet når de et øjeblik veg pladsen så det var fint nok - men der ret meget at holde styr på når man ligger midt i klumpen.

På et tidspunkt ligger vi med 47-48 og jeg synes at det begynder at føles forkert. Det går dog over så kadancen var nok bare for høj. Men efter et par minutter begynder cyklen igen at hoppe og der er så her løbet i praksis slutter med en siver. Kunne ikke se nogen sten i dækket udefra. Kunne ikke mærke noget med fingeren indefra. Pumpede luft i den udtagne slange men kunne heller ikke finde hul i den - æv hvor tog det lang tid. Men måtte jo satse og smide ny slange i trods jeg ikke fandt synderen. Blev overhalet af 3 mand - heraf een fra klubben. Og lidt senere en quinde fra Hillerød CC.

Hende fik jeg hentet hentet i løbet af 10 minutters tid. Overhalede lidt efter en der var punkteret. Troede fejlagtigt at jeg var kørt forkert da jeg skulle igennem en mikro lille bum så vendte om og så at de to kørte mig i møde og så fulgtes vi lidt. Overhalede en som netop var færdig med slangeskift - da han kom op satte han farten så vi tabte det kvindelige islæt som vi ellers havde sat tempoet efter skulle kunne hænge på.

Efter et par km så jeg een fra klubben så i vejkanten så jeg stoppede op. Ret ærgeligt for mig var det den ultimativt langsommeste af vores deltagere og det tempo gad jeg altså ikke fuldføre i (vi var ned på langt under 20 på selv flade bakker) så vi blev enige om bare at køre til Helsinge og udgå fra løbet, han havde flækket dækket og slangen tittede frem og ville gerne i "sikkerhed". Desværre kom jeg til at stå op op en af de bakker hvor han næsten gik i stå - bare sådan for at få lidt blodcirkulation i bagdelen men da der var alt for lidt belastning på fik jeg et jag i knæet og det har øffet lidt siden - håber at det er noget der forsvinder hurtigt igen.

Uden bananer og med kun 2 liter vand havde jeg aldrig kunnet sidde med feltet hjem - er heller ikke helt sikker på at jeg havde kunnet alligevel. 75/25 vil jeg tro for at kunne holde - det gik i perioder temmeligt stærkt men nu fik jeg så heller ikke fordel af at sidde og putte mig feltet i modvind mens tonserne oppe foran kunne knokle igennem. Men jeg glæder mig ret så meget til CSC-løbet om 14 dage.

På hastighedskurven er det nemt at skelne de tre faser: i felt, alene og med langsom makker.

post-1580-1219579886_thumb.png

Gad vide om jeg kan nå at se Matador inden fællestræningen tirsdag aften? Når OL-afslutningen er færdig og DVD´en ledig gør jeg forsøget.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Hvilke latex slanger kørte du med?

Lyder som en både positiv og negativ oplevelse. Positiv på den måde fordi du har fået lidt erfaring for motionsløb, men negativ fordi du ikke fik lov til at gennemføre.

Men nej, vejret om natten havde ikke lige just givet gunstige forhold, for vejene så i hvert fald stadig våde ud da jeg stod op kl. 8. Det betyder jo også at punkteringer lige bliver mere sandsynligt.

Lige nu sidder jeg og ærgrer mig over at jeg ikke tog derop og kørte 80 km ruten, men modsat var det sgu også rart med en solotur.

Men du lyder i hvert fald som om du er ved at være klar til CSC løbet, og når det er kørt er der jo nok kun en måneds tid til der skal køres klubmesterskab :4thumbup:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share