Langt pokker i MOL


Gregers TF
 Share

Recommended Posts

Tæller 30 minutters gåture med??? for jeg gik nemlig een i går efter midnat fra Kokkedal Station til værkstedet. Naturligvis :dry: var der et hul på lidt over 1½ mellem de almindelige busser og natbusserne. Nå, men fik da dytten hjem og kan trods alt også mærke at både støddæmpere og bremser er anderledes end før.

Dagens træning var 90 minutter på bane - denne gang med træner.

10 mand til start og umiddelbart 4 mand på det hurtige hold og 6 på det langsomme. Der skulle presses lidt inden der var en der overgav sig skiftede til de hurtige. Det var desværre ikke mig men det burde det have været. Det ligner mig ellers dårligt at undervurdere mig selv :tongue:

Inden da havde vi kørt den sædvanlige frie opvarming som i dag alene gik på blå streg for mit og de fleste andres vedkommende.

Så den sædvanlige omgang holdkørsel: to 5-mandshold og 20 omgange. Dette kørte vi to gange og første tur gik i nogenlunde friskt tempo men anden tur var godt nok sløv og der blev vi også overhalet. Jeg havde den sidste føring og havde så også kun een mand med hjem da jeg lukkede op for gassen. I pausen mellem de to omgange var der generelt kritik over vores manglende evner til at køre på stregen - dog fik mit hold ros :smile:

I sidste øvelse blev alle parret to og to. Der blev kørt samlet i behersket tempo oppe på den blå streg og når der blev piftet skulle forreste par gå ned på sort streg og tage en omgang så hurtigt som muligt og med skift hver halve omgang - så næste hold osv. indtil alle havde taget to omgange. Sad med en som kun var marginalt langsommere end jeg selv så det var en fin tur hvor jeg også var presset mens jeg lå på hjul. Der kom en lille ekstra pulstop da "man" ville drille træneren som kørte med og havde den sidste jagt, ved at sætte farten op så de havde sværere ved at tage omgangen. Høhø.

Derefter var der tid til afrulning som jeg brugte på meget intensivt fokus på at holde forhjulet på blå streg hvilket blev sværere af de dem foran ikke havde samme ide. Men det var kun godt med den ekstra udfordring. Men helt generelt vil jeg godt give mig selv den ros at jeg i dag var en de de som var allerbedst til holde stregerne - også indgang og udgang af langsiderne gik skide godt i dag der var ingen af dem jeg lå på hjul af som gjorde det bedre. Jeg har stadig lidt svært ved at komme på hjul tæt nok på at få den gode læ men det er simpelthen fordi jeg ikke stoler på "slingrefisene" endnu. En enkelt gang i et at holdløbene var jeg også nødt til at slå maksimalt bak i pedalerne da en langsom mand tog føring og rækken klaskede sammen mens jeg var på stregen og de andre lå til højre for. Det er et stort problem da banen er længere og højere til højre så hvis man har fået for meget fart på er tricket at trække lidt til højre - bare svært når der er et baghjul i vejen. Men bortset fra at jeg ikke fik forudset dette tids nok, var det i dag en dag som gav store moralske point på teknikfronten og også lidt på kørslen hvor jeg havde en forloldvis nem dag på kontoret. Men så kan det være at der er lidt overskud til Kim Greisens spinningtime i morgen :devil:

post-1580-1226759085_thumb.png

Edit: har rettet et par fejl - jeg må have været halvtræt da jeg skrev indlægget (eller også var det fordi telefonen kimede et par gange undervejs).

1. vores hold blev kun overhalet på tur to.

2. holdkørslen forgår nede på sort streg og ikke på blå som jeg først skrev.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Men så kan det være at der er lidt overskud til Kim Greisens spinningtime i morgen :devil:

:laugh: yeah right - truer du nu igen med at du stiller til start......... :tongue::nahnah: :nahnah: (bemærkning mere ment til mig selv så jeg formentlig kan få fingeren ud af gaskanalen og komme igang...)

:shades:

Link to comment
Share on other sites

Drillepind you are (Star Wars står og summer i baggrunden hvis nogen skulle være i tvivl). Ærgeligt at jeg ikke vidste at det var lige dén episode, det er efter min mening den eneste der er sjov så burde have hapset den på harddisken og fik heller ikke set starten.

I modsætning til sidst er jeg ikke på venteliste denne gang - se selv

post-1580-1226781732.gif

- og hvis jeg sover over mig er det pinligt. OK, man ved jo aldrig hvad de finder på på Kystbanen men satser da kraftigt på at blive kørt i hegnet af en inspirerende KG.

I øvrigt en feeeeeeeed vagt jeg har. Har 16-01 rådighed i hjemmet og har intet lavet indtil videre og kan snart ikke nå at blive kaldt ind til Kbh. Og så på en lørdag :omg: det helt urealistisk at det kan ske. Har brugt tiden til at rydde op i nogle at de kroge jeg ikke kommer i så tit og har en pæn bunke affald stående.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Fed morgen: Vægten viste mindre end 90 kg og fedtprocenten endelig under 14 igen - ved godt at tallet ikke passer men som relativ størrelse var begge de to tal delmål.

Optakten til spinning var lidt kaotisk - skulle lige flytte klampen på venstre spinningsko og lige og lige og lige pludselig havde jeg MEGET travlt. Da jeg kom i FDK var computeren nede og der var dømt først til mølle men der var heldigvis stadig plads. En lille trilletur viste at klampen sad fint men så ville pulsuret ikke fange senderen før jeg havde været på en lille gåtur langt væk fra spinningsalen. Men jeg nåede da at blive køreklar et par minutter før start.

Og hvilken time - KGs musik falder normalt altid inden for min musiksmag men det var ekstra "syret" i dag og dermed ligger jeg i risikozonen for at gå ind i mig selv. Og "popcorn" gjorde det bestemt ikke ringere, den er altså dejlig at spinne til, men hele timen var virkelig Kræs med stort K. Vi fik lov at trække tiden helt ud og håber at jeg nogenlunde har styr på programmet.

15 minutters opvarmning med kvalitetstid til sidst. Efter en rolig opstart kom der tre blokke hver med:

1 minut siddende "landevej", 1 minut stående hvor pulsen skulle stige, 1 minut siddende preskørsel. Første blok til 7, næste til 7½ og sidste til 8.

Blok 1:

1 minut roligt siddende

4 x 20 sek stående preskørsel, 40 sek siddende (eller stående efter behag) - lidt mere på skruen inden hvert stående.

1 minut roligt siddende

4 x 30 sek stående preskørsel, 30 sek siddende (eller stående efter behag) - lidt mere på skruen inden hvert stående.

1 minut roligt siddende

4 x 40 sek stående preskørsel, 20 sek siddende (eller stående efter behag) - lidt mere på skruen inden hvert stående.

1 minut roligt siddende

4 x 50 sek stående preskørsel, 10 sek siddende (eller stående efter behag) - lidt mere på skruen inden hvert stående.

Blok 2: (bjergkørsel)

3 gange kørte vi:

1 minut let belastning (nedad)

2 minutter stående, 4-5 gange skulle der et lille nøk på skruen

2 minutter siddende på ca. den belastning man endte med = djævelsk tungt (vi måtte dog ikke gå længere ned end 50 rpm)

Bonusblok (tabataintervaller)

2 gange kørte vi vist (er lidt usikker på om tiderne er rigtige, tror ikke der var ilt nok til hjernen på dette tidspunkt):

1 minut roligt

20 sek stående med 4 nøk på skruen

4 gange:

15 sek stående for fuld skrald - 10 sekunder rolig

Afrul og udstræk

Mine planer om at køre i hegnet kom til at holde stik - jeg blev ikke sendt direkte til tælling i en intervalblok men med flere slag lykkedes det alligevel.

Blok 1 var super lækker og måtte holde igen på mig selv for ikke at blæse helt igennem, især fordi musikken virkelig indbød til vanvidskørsel, så den slap jeg helskindet igennem. Til sidst var jeg helt væk og ænsede kun musikken - alt andet eksisterede ikke.

Blok 2 var også musisk i top og jeg fik hilst på "den anden dimension" i alle tre siddende serier - især i sidste hvor jeg fik et spinners high hvilket er yderst sjældent jeg får under siddende kørsel.

Tabatablokken var bare SÅ!!! led. Musikken var sikkert fin men husker intet derfra - det var ren kamp om overlevelse. Havde måske lige lidt for meget syre i stængerne til blæse helt ud og så alligevel. I del to fik jeg kraftig kvalme straks jeg begyndte på nummer interval nummer to men fik maveindholdet nok på afstand til at gå all out på den sidste. Jeg har vist aldrig nogensinde hængt over styret med lukkede øjne og forsøgt at komme til hægterne så længe som i dag. Mærkeligt nok, for jeg var ikke helt oppe ved maxpuls men var alligevel totalt og aldeles færdig bagefter. Fuldstændigt flækket.

post-1580-1226865916_thumb.png

Jeg har absolut høje tanker om KG men har meget svært ved at tro at denne her time kan overgås. Den var som skræddersyet til undertegnede i alle leder og kanter og jeg tør nemt skrive at det var den bedste spinningtime jeg har oplevet til dato :wub:

Og det nev altså noget i ben og baller at slæbe mig op ad trapperne da jeg kom hjem :devil:

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Kostmæssigt faldt jeg i vandet i går da jeg kom til at æde, ja æde en hel 400 grams pose valnødder på langt under en time. En laaang nattesøvn gjorde at jeg alligevel slap med en uændret morgenvægt - tak for det :innocent:

Dagens træning på bane :4thumbup: prøvede to nye ting (den ene var så indirekte meget tæt på at koste mig et styrt) og kunne for første gang lægge en licensskalp i skuffen :w00t::w00t::w00t: ok ok, det var måske ikke helt retfærdigt men en sejr er en sejr. Så trods jeg havde lovet mig selv en kort update så skete der alligevel for meget til det.

Troppede op og var på banen præcis på minutten. Lige da jeg kom på cyklen føltes den ret tung på løbebanen men da jeg fik den op på parketgulvet følte jeg mig hjemme lige med det samme og cyklen kørte som suget mod den blå streg og efter et par omgange virkede det faktisk også som om der var diamanter i benene i dag. Kom lidt skævt ind ift. feltet i omvarmningen så lod mig bare falde tilbage og faldt derefter på hjul. Kom desværre ikke op fra bagtroppen da den kvindelige deltager ikke ville frem og lavede hul som de førende kunne falde ind i, så jeg missede at få pulsen helt op.

Vi var 16 - 4 hold á 4 mand. To hold med veteran-veteraner og to med os andre. Derudover benyttede en juniorrytter sig af at der ikke var træner på, så han lå og trænede for sig selv mellem os andre. Det er ellers strengt forbudt men han var nu hensynsfuld nok.

Han kørte også med på "mit" hold på første tur (mærkeligt nok da licensfolkene var på det andet hold) , turene var på 24 omgange i dag og med alle med god teknik og stigende fart - især med kul på de sidste 5 runder. Første mand faldt dog af efter 15-16 omgange og nummer to efter 19. Da andre missede missede nedtællingen og da jeg pga. de gode ben satte spurten ind på sidste langside vandt jeg den ret nemt.

Næste tur var vi uden juniormanden. Her holdt vi sammen indtil 20ende omgang inden vi var 3 mand. Alle var klar men vandt alligevel spurten.

Tredje tur gik nogenlunde på samme måde.

Her skulle vi jo normalt holde en god pause pause mens de to andre hold kørte men nogen var taget hjem og pludselig var vi alle på banen igen. Jeg var slet ikke klar men kunne høre at de råbte "to omgange" (til start) og så måtte jeg ekspres på lågen. Skulle jeg fange holdet (det var denne gang det med licensfolk) inden de satte farten op skulle der spurtes så det blev min debut i at køre stående i svingene - når bare der er fart på er det nu ingen kunst. Bortset fra igangsætning var det faktisk første gang jeg kørte stående derinde.

Kom op til holdet med masser af mælkesyre i stængerne som jeg lige brugte 5-6 omgange til at køre ud og efter små 10 omgange mere havde vi indhentet holdet foran og satte farten ned. Vi diskuterede om vi skulle overhale men undlod for ikke at splitte vores hold - lidt bøvlet at diskutere den slags når man kører på linie men det kan altså lade sig gøre. Sidste omgang gik alt i opløsning da vi spurtede hurtigere end dem foran, så det krævede en del opmærksomhed at finde et ledigt "spor" mellem de andre.

4-5 stykker blev på banen - nogen gik i bad og vi andre besluttede for at bruge den sidste tid på et lille linieløb. Her ville jeg jo gerne revangere mig for at blive sat med det samme i sidste uge. Efter et par opvarmningsomgange holdt vi sølle 3 mand ved rækværket og fik indfanget ham licensrytteren fra Hvidovre som jeg snakkede med forrige gang, så han også kunne være med - han havde ellers ligget og kørt rundt for sig selv. De andre forlod banen og vi 4 kørte ud. En ældre gut fik kolde fødder og udgik på den døde omgang inden starten. Hastigheden var noget over moderat indtil omgang 5½ hvor den 3dje angreb. Rykket var ikke så kraftigt så licensmanden gik straks på hjul og jeg bagefter. Efter 1½ omgange slog fronten op - en halv efter licensmanden men dette tempo ville jeg ikke kunne holde hjem i, så jeg fedtspillede og satte farten ned og slog op efter en omgang. Med en omgang tilbage gik der taktik i den og banens bredde (og dermed højde) blev brugt for at kunne tage tilløb nedad i angreb. Med lidt over en halv omgang tilbage åbnede tredjemanden - ikke ikke noget voldsomt antrit og han tabte hurtigt terræn. Jeg havde lidt mere højde end licensmanden så hentede hurtigt ind på ham men lå desværre på ydersiden af ham i svinget men trods omvejen holdt jeg tilløbet og åd jeg ham lige så stille trods han accelerede godt til derinde. På langsiden kunne jeg se at jeg måtte tage spurten stående hvis jeg skulle have en chance for at komme forbi inden målstregen. Og så var det han råbte "Satans" da jeg passerede ham kort før stregen :bigsmile:

Havde han i stedet for at køre videre holdt snakkepause på inderkredsen med os andre og havde jeg ikke fedtet lige rigeligt nok med mine føringer eller haft højere placering på banen, havde jeg ikke taget ham. Og næppe heller hvis han også havde rejst sig - så helt reel var jo sejren ikke men alligevel var det nu ret fedt sådan at sætte en licensmand til vægs. Det kommer næppe til at ske igen lige foreløbig. Han hopper i hvert ikke på den igen - det har jeg allerede fået at vide, hehe...

Desværre glemte jeg i kampens hede/sejrens sødme & overraskelse at der ikke er friløb på en banecykel og da jeg havde kørt mig helt ud ville jeg jo som sædvanlige bare holde den ene pedel i bund og køre på friløb. Dårlig plan. Helt ekstrem dårlig plan!!!, for med vægten på højre fod kastede pedalen mig op i luften så baghjulet hoppede med :wacko: Kadancen var meget høj og det samme skete næste gang højre pedal havde været i bund men så fik jeg heldigvis styr på det.

Kæft, hvor blev jeg drillet bagefter :clown2::clown2::clown2::clown2::clown2: men er glad for at jeg ikke faldt. Ved ikke hvor hurtigt vi kørte men mere end rigelig til at give nogle pæne brændsår :crazy:

Bagefter var der fri træning og der må vi - tydeligvis og netop bekræftet - amatører ikke køre på banen. Men der var kun to andre på banen hvoraf den ene var en fra begynderholdet. Såååååå, man kunne jo lige snyde sig til lidt mere træning nu benene var i hopla. Tog nogle runder oppe på blå streg og gik ned på sort for fuld æde i een omgang og så op på den blå og trillede af de næste to. Desværre var jeg en kylling og stoppede efter tre spurter da lårmullerne bed igen :nono: Fortrød lidt og tog een mere men nu var der også helt udsolgt i de små pusselanker - den pause var ikke smart. Afrulning - udstræk og var alligevel småforpustet da jeg gik i bad.

post-1580-1227049762_thumb.png

Om det er indbildning eller fordi der var power i stængerne i dag ved jeg ikke men synes allerede at kunne mærke at intervaltræningen har givet mig lidt mere at give af ved "gen-angreb" - men ærgeligt at jeg ikke havde moral til lidt flere spurter inden jeg fik ondt af mig selv :poking: Der mangler jeg altså stadig at have nogen til at presse mig helt ud. Lige dér er der stadig rigtigt meget at arbejde med mentalt - især aktuelt hvis arbejdet ikke tillader klubskift til foråret.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Hej MTBforever,

Det er godt spottet, der var dog udsolgt af 53-klinger da jeg skulle have cyklen så det hedder 50/15 i stedet men det er kun marginalt anderledes. Geartal 89 i stedet for 88,4 hvilket svarer til under ½ tands forskel foran. Jeg har en 16er siddende på den anden side af baghjulet men det er lige lavt nok gearet. Omvendt vil en 14er nok være i overkanten - måske ikke i spurtopgør men det er jo også kun når vi kører uden træner at vi afslutter dagen på den måde.

Sidder og har lige åbnet posten med regningen fra dytten: 17469,60kr. Oh suk, og der er intet overarbejde at få på arbejde i øjeblikket. Men så må jeg jo hellere tage mig sammen og komme i FDK inden det store rykind fra skolerne kommer. Udover at købe en pakke rugbrød og lidt gnaskegrønt er det vist også det eneste jeg skal foretage mig i dag.

Men pyha, jeg er kvast i stængerne i dag :wub:

Link to comment
Share on other sites

Jeg var meget tæt på i stedet at tage en hviledag men kom alligevel af sted - lidt for sent desværre så der var propfyldt med folk.

C2: 10 minutter, fane 3 (faktor 95), ca. 2200 m men displayet stoppede med få sekunder tilbage og da jeg trykkede på en tast diskede den op med startmenuen. Nå, hvad værre var at 8 minutter inde fik jeg lavet en forkert bevægelse i lænden som er pænt øm nu. Var naturligvis dum nok til at gennemføre træningen.

Squat: 15x10, 15x10, 10x50, 10x70, 8x80, 8x80 - uden plade under hælene i dag og prøvede at holde vægten på hælene. Har bestilt tid til en instruktør som forhåbentlig kan høvle de værste unoder af teknikken.

Leg ext: 15x30, 6x70, 8x80, 8x80+venstre ben fik et supersæt med 8x30

Tåhævninger, et ben: 15xBW+15, 15xBW+15, 15xBW+15, 15xBW+15, 15xBW+15

Lårcurl, siddende: 15x30, 8x60, 8x70, 8x70 - her fik lænden lige et kistesøm mere da det var lige en kende for tungt til at holde den på plads.

Ab-coaster: 12, 12 - fandt maskinen igen. Meget bedre kontakt med maven end første gang

Gun chins: 12, 10 :mad::mad::mad:

Kickbacks med strakt arm: 10x10, 10x10 - det var let som ingenting sidste vinter men i dag var de tunge

Rotator, ud: 15x2½, 15x2½

Lændemaskine: 15x50, 15x50

Bænkpres: 15x10, 10x50, 8x70, 8x80, 6x80 - mere :mad:

Skulderpresmaskine: 12x20, 12x25, 12x25, 12x25 - ingen knas fra skulder i dag

Fra at være kvast i benene er der nu dømt ægte DOMS i det højre og det var allerede inden styrketræningen. At det kun er højre ben er typisk når jeg har været max presset da det så kommer til at dominere. Det var så årsagen til at jeg gav venstre lår et supersæt som kompensation. Lænden er rigtigt ubehagelig i højre side hvor det gør ondt hele tiden uanset om jeg sidder, står eller ligger, men satser på at det som det plejer går væk i løbet af en dag eller to.

Så må jeg se hvor stædig jeg er i morgen. Jeg burde jo nok køre en lille distancetur på cyklen men synes ikke vejret er til det. Eller må jeg tage den indendørs, det er bare så kedeligt. Men søndag bliver vejret bare endnu værre :cry:

Og så prøvede jeg ellers igen at støtte den cykelhandler der er vores sponser. Købte en forlygte til overpris og ville så også have nye puder til min hjelm. Men det kunne han ikke klare. Så er det jo godt at Heino har eller tilbyder at bestille dem hjem. Sponser eller ej - han gør altså ikke meget for at holde på kunderne men blev egentlig ikke overrasket, tidligere oplevelser in mente. Hvis han havde satset på at sælge mig en ny hjelm fordi den ene pude er blevet maltrakteret i vaskemaskinen tog han fejl. I stedet blev jeg småsur over at han er så lidt hjælpsom og ved ikke om jeg gider købe ting hos ham igen lige foreløbig.

Inspireret af at der igen er ved at gå druk i den i familien lod jeg mig inspirere og bællede en hel KB-mørk julehvidtøl til maden.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Ingen druk i den tossede - jeg så selv antabussen glide ned, men de er godt nok uvenner. Igen. Suk. Og suk. Og mere suk.

Vågnede med friske lår (af en eller anden årsag restituerer jeg ganske hurtigt i øjeblikket hvilket er ret underligt når jeg er i kalorieiunderskud men det er kun dejligt) men læggene var lidt ømme efter i går. I løbet af dagen er de blevet ret ømme og DOMS i lår og lidt i bryst er også stødt til :bigsmile:

I morges gik det galt med snooze-knappen efter et par tryk hvor åbenbart fik slukket helt for vækkeuret. Vågnede 9:15, kæmpede hårdt for at nå at komme ud af døren og nå spinning klokken 10 men det gik lige akkurat ikke. Energimæssigt klaskede jeg derefter fuldstændigt sammen men det lykkes mig "lidt" senere at få kørt en time uden instruktør. Ingen rød tråd - kørte efter hvad der kom ud af MP3´en og ikke alt for vildt da jeg her var begyndt at blive DOMSet. Var til gengæld frivilligt ude i noget dobbelttakt hele to gange :blink: meza going nutz

post-1580-1227216660_thumb.png

I morgen skal stængerne (og resten) have en velfortjent hviledag og det er ret heldig at den er planlagt. Min aftenvagt i morgen blev her til eftermiddags fjernet og erstattet af en 12-timers oven i FDKs åbningstid.

Satser selvfølgelig på at være kampklar lørdag :wootdance:

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Hej MTBforever,

Det er godt spottet, der var dog udsolgt af 53-klinger da jeg skulle have cyklen så det hedder 50/15 i stedet men det er kun marginalt anderledes. Geartal 89 i stedet for 88,4 hvilket svarer til under ½ tands forskel foran. Jeg har en 16er siddende på den anden side af baghjulet men det er lige lavt nok gearet. Omvendt vil en 14er nok være i overkanten - måske ikke i spurtopgør men det er jo også kun når vi kører uden træner at vi afslutter dagen på den måde.

Sidder og har lige åbnet posten med regningen fra dytten: 17469,60kr. Oh suk, og der er intet overarbejde at få på arbejde i øjeblikket. Men så må jeg jo hellere tage mig sammen og komme i FDK inden det store rykind fra skolerne kommer. Udover at købe en pakke rugbrød og lidt gnaskegrønt er det vist også det eneste jeg skal foretage mig i dag.

Men pyha, jeg er kvast i stængerne i dag :wub:

jamen det lyder da osse som en rimelig gearing. Det betyder vel en "afslappet" march hastighed lige i omkring 35-38 km/t?

Jeg har udstyret min vinterlåge med 53/18 men overvejer lige pt om det ikke er for lavt, for i medvind er topfarten lidt begrænset, men på den anden side skal det jo osse være lavt nok til at klare bakkerne i modvind. Der er nu en helt speciel fornemmelse ved at køre på en cykel med kun 1 gear. Den føles bare mere "direkte" end selv min sommerracer.

PS: Mangler du penge til mekanikeren så byder jeg gerne 2000.- for din bane racer :laugh:

Link to comment
Share on other sites

Allerførst: NEJ!!!

:tongue:

Det er meget specielt og som du skriver direkte med det ene gear. Og især udendørs må det være ret harccore - ingen nåde for hverken bakker eller modvind.

Jeg tror det passer meget godt med at vi ligger og "tusser rundt" omkring eller lidt over de 35 når vi er oppe på den blå streg. Men det er faktisk ret svært at vurdere - vi har stået og talt om det og gættet på hvor meget fart vi har på og er ikke kommet frem til noget fornuftigt. Man kunne jo en dag montere hjulcensor og magnet fra landevejscyklen og sætte det på banecyklen sådan for sjov - og så med sort tape henover displayet så man ikke kommer til at se på det undervejs. Men jeg er faktisk nok for doven til den slags og nu kan man jo også bilde sig selv ind at man er en Fandens karl der brager max igennem - lidt svært hvis der først er kommet lave tal på. Og har det også sådan at der gerne må være lidt "back to basic" over det. Ingen gear, bremser eller computer. Og pulsen kan jeg først se hjemme da jeg har uret på armen. Havde der været et hal-ur kunne man skæve op til det og regne på tiderne men der er intet ur.

Men når det er sagt tror jeg faktisk at man kører en hel del hurtigere end udenfor. I den der opsigtsvækkende spurt med hopperiet bagefter - jeg har vist aldrig haft så meget fut i cyklen før, andet end ned ad Hallandsåsen, trods den noget lavere gearing end på landevejscyklen og kadancemæssigt var det way way out uden for min kategori. Men man ændrer ret hurtigt adfærd - kan mærke til spinning at jeg allerede nu føler mig tilpas ved noget højere kadancer end før.

Og så kommer jeg næsten mirakuløst med til banetræning i morgen. Den ligger anderledes i forhold til "normalt" og ligger midt på dagen så uanset hvilken vagt jeg har fra min egen arbejdsturnus kan jeg ikke være med. Har en åben aftale om at sælge mig nytårsaften når jeg kan få noget brugbart igen og vi prøvede også men ingen bed på. Men helt tilfældigt hørte jeg at der var en som ikke kunne komme hjem fordi hans vagt var for sen og så kunne jeg bytte med ham - og fik en vagt der er over en time kortere også, hehe. Har dog ret travlt og må måske køre første omgang i toget i "midlertidigt tøj" hvis jeg ikke når i bad men det er bare ærgeligt - har ingen kundekontakt så det må jeg tage med.

Er desværre stadig noget øm i lænden - det blev markant bedre til i går men så er der ikke rigtigt sket noget siden.

Lægge, baller og venstre lår har været noget ømt men er på retur. Bryst og triceps er stadig ømme - kom til at undersøge hvor mange strækkere man kan lave på knæene og fik ret vildt pump ud af de mange reps. Så jeg skulle lige prøve et par gange mere :blush: ohhh man er jo ikke andet end et stort legebarn :rangle og sut:

Vægten er desværre over 90 igen. Noget af forklaringen er måske at jeg lige er begyndt på kreatin (ikke at jeg tror det kan gøre nogen synderlig forskel men det er blevet så billigt at det næsten er strafbart ikke at prøve bare at hente de par marginaler det (måske) giver). Men kan se i spejlet at det ikke har hele skylden :nono:

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Nåede det hele i dag - men var også i løb fra bane til midlertidig omklædning til bil og fra P-plads til arbejde. Efter bad løb jeg ned til toget og kom op på perronen som toget kom ind :devil:

Vi var mange i dag - men også fællestræning for både de gamle og nye - dog rimelig kraftig opdeling på banen i et kongehold og os amatører.

Startede med et par runder af den sædvanlige holdkørsel med 20 omgange. Det var dårligt rytme i dag men det gik da alligevel. Ville gerne have kørt lidt hurtigere og kom i frustrationen til at sprænge holdet på min sidste føring i anden omgang - UPS!!! og skideballe fra træneren.

Derefter videre til "tag en omgang" - alle på blå streg undtaget et tomandhold der tager omgangen. Blev sat på hold med en som var noget langsommere men kunne da give bundgas på føringer uden at kaste ham af. Især omgang to fik vi taget ret hurtigt.

Så var der linieløb - først kongerne og så os andre. Udover at jeg selvfølgelig godt ville kunne køre hurtigere er det også en del taktik at lære. Vi kørte 5 min + 10 omgange. Et par tidlige udbrud er kørt ind og med 10 omgange tilbage er der een der stikker og jeg går efter. Vi får lavet et fint lille samarbejde og henter hurtigt en halv omgang men så går han kold og dér hænger jeg alene. Synes jeg sætter farten noget ned men bliver først hentet med 3 omgange tilbage. Tre mand stikker og jeg kobler mig på og klamrer mig til hjulet mens jeg kører med noget der ligner bundgas. Formår lige at afvise et angreb på min fjerdeplads men de tre foran kan jeg slet ikke gøre noget ved.

Men fedt endelig at køre sig i smadder. Til gengæld er trapperne herinde på Hovedbanen ret onde i aften - det er lige før jeg skal grinde mig op af trinene. Pulskurve kommer først i morgen, jeg har fri klokken 01:02 og har lidt optimistiske planer om at motionere igen fra morgenstunden i morgen mens jeg har tid = inden jeg skal på arbejde så PC bliver ikke tændt når jeg kommer hjem - men slipper ikke for at stå ved håndvasken og vaske cykeltøj.

Link to comment
Share on other sites

Først pulskurven fra banetræningen i går - man ser tydeligt resultatet af skideballen i 3jde blok hvor jeg holder mig i skindet.

post-1580-1227452803_thumb.png

Og så en vægtupdate fra de sidste 2 uger. Det startede så godt men pludselig skred det hele. Jeg har kun umiddelbart eet gæt på årsagen udover kreatinen altså men den bør vel ikke vise sig i fedtprocenten men vandindholdet så det er jo nok mig selv der er synderen. Den ene faktor som jeg havde ændret på da det gik godt vil jeg forsøge at genindføre og hvis jeg taber mig igen så er det jo fint. Bortset fra at det kommer til at koste mig noget tid at holde den ændring i hverdagen men lad os nu se....

post-1580-1227452822.gif

I øvrigt - der er slet ingen IRL der kan fatte at jeg gerne vil smide en håndfuld kilo så hvis vægten bliver ved med at lalle rundt oppe omkring 90 må man gerne genere mig lidt med et los i røven. Jeg har bare NADA opbakning :dry:

Herefter vægskema en gang pr. uge.

Link to comment
Share on other sites

Jeg var ikke ret vågen da jeg stod op i morges - ptøj jeg var træt.

Men fik pakket mig ind i varmt tøj og kom af sted. Ved mødestedet var vi kun 6-7 stykker og delte derfor ikke op i hold. Det var OK men så kom Sven Erik og sluttede sig til. Det er nomalt lækkert nok men når man ønsker sig en rolig dag er det en skidt ting.

Vi valgte den provokerende linie med stort set kun at køre på vejene og kun på større veje. Ikke for at være drillesyge men da hverken småveje eller cykelstierne var ryddet for sne ret mange steder var der ikke til at køre der, og der var også kun een enkelt bilist der gav os hornet. Vi kørte nordpå ad Strandvejen til Helsingør, Gilleleje, Nøddebo, Frdensborg og så opløsning mod Kokkedal.

Allerede fra start lagde Sven Erik ud i pænt (efter vinterstandart) tempo men heldigvis valgte kaptajn Laust at lade ham trække fra. Efter en tid var vi dog samlet igen men ved næste føring satte S.E. igen farten op og smed een på vej op ad Lave Skov Bakken. Han blev samlet op men faldt af igen ret hurtigt efter da S.E. blev ved at holde tempoet oppe. Ham så vi ikke mere - kæft det må være surt.

Det var heller ikke lige min dag i dag - lad det være sagt med samme at jeg på visse tider godt kunne have brugt en rulle tudekiks. Benene ville I.N.T.E.T. Selv på puls 155 sad jeg stegte for at holde trit. Om det var eftervirkninger fra i går eller kulden ved jeg ikke men det var faktisk slet ikke sjovt idag :crybaby: Og jeg sad og sukkede hver gang S.E. gik i front med sine kæmpe lange føringer. Hvis det skal være konsekvensen af at træne to dage i træk så er der en ambition der til overvejes igen.

Helt galt gik det til sidst på Kongevejen mellem Fredensborg og Kokkedal hvor S.E. lavede Kermitske angreb på hver og een af småknoldene. Han tog dem nemlig stående og det var vi andre så også nødt til for at holde trit. Og føj hvor mine dumme lår gjorde avs. Fuldstændigt åndssvagt med så lav en puls men sådan var det. Heldigvis for mig nåede vi et punkt med en dobbeltbakke hvor Laust, der sad i mellem, ikke kunne følge med mere og vi tre bagved gik ikke udenom men blev sat samlet. Efter en "sunder" satte vi farten lidt op men fik aldrig hentet de andre. Folk dryssede åbenbart alle fra lidt efter lidt for jeg var den eneste der valgte at runde møde/slutstedet men det ved jeg så til næste gang.

post-1580-1227454573_thumb.png

Ikke lige en tur som giver lyst til at komme på vinterlågen igen men "man" trænger jo nok til nogle landevejsture. Lige nu glæder mig temmelig meget mere til jeg skal på bane end til næste udetur. Men udemærket lige at få sig en solid kindhest - den svier endnu og mærkerne fra fingrene ses stadig.

Cyklen, der var meget snavset i forvejen, fik lige en spand vand og børste så når kæden er smurt er den klar igen. Men det skal ikke være meget koldere end det var i dag. Jeg frøs noget på overkroppen og i fjæset - trods både halsedisse og hjelmhue. Heldigvis var ben og dermed knæ rigeligt varme men. Jeg kan opgradere med en langærmet svedtrøje men derfra er jeg for kuldskær til det her. Til gengæld holdt mine bronkier meget overraskende stand og jeg slimede ikke til og har heller ikke mistet stemmen.

Her rådighed i hjemmet igen i dag - jeg er lidt heldig for hende der sidder som personaledisponent kørte jeg overtid for igen i forgårs (for anden gang inden for kort tid) så mon ikke at hun lader mig være i fred hvis hun kan. Men hun har vist snart fri og jeg har vagt til 01 så er slet ikke sikret en aften i sofaen.

Link to comment
Share on other sites

Fin hjemmeaften i går :bigsmile: men målevognen var også ude og sørge for at en masse tog blev aflyst - og igen i dag. Det er stensikkert med kaos når den på banen.

Vågnede i morges med trætte og let ømme ben og det er ikke blevet meget bedre i løbert af dagen. Traps var deciderede ømme af at sidde og spænde fordi jeg frøs på overkroppen.

Dagens indsats i FDK:

Crosstrainer: 5 minutter, trin 12, omkring 190 watt. Som skrevet, ikke meget skud i benern i dag.

Gunchins: 10, 10, 10

"Low Row"-maskine, 1 arm ad gangen: 8x80, 8x97½, 8x97 (full stack - PR)

Hammercurl: 10x22 - ganske morsom diskotræning men måtte hellere være fornuftig og stoppe efter blot det ene sæt

Bænkpres: 20x10, 10x50, 8x70, 8x80, 8x80, 7x80 - havde jeg haft en spotter var jeg gået efter den sidste og havde nok også taget den men turde ikke uden

Skrå bænk, DB: 8x20, 8x20 - lidt for nem men stativet med de tungere vægte var ikke til at komme til

Skulderpres: 10x10, 10x10, 10x10, 10x10, 10x10 - lidt pinligt med de små forcromede vægte men skulderen kan stadig ikke lide mere

Lateral raises: 8x6, 8x7, 8x6 - efterhånden som der kom pump i dem begyndte det at klemme og gøre ondt

Kickbacks med strakt arm: 10x9, 10x9

Rotator, ud: 15x2½, 15x2½

Lændemaskine: 15x50 - ekstra slow

Ab coaster: 12, 12

Tricep pushdowns: 10x30, 10x30 - ufedt lige efter mavetræning.

Link to comment
Share on other sites

Hej Rune,

Altså, jeg håber at jeg kalder dem det rigtige for jeg er nemlig ikke 100% sikker.

Men vi har intet chinstativ i vores center :nono: så vi tager grebet fra rows-maskinen og lægger op på stangen til det dobbelte kabeltårn. Det giver et ret smalt neutralt greb som går mere i bicep end almindelige chins. Det er så den kobling der gør at jeg tror at det er den øvelse.

Med stangen i vejen må vi så skiftevis tage hovedet til højre og venstre for stangen - ret upraktisk men til gengæld er det en god indikator for en fuld rep om man kan markere skulderen op i stangen. Men glæder mig til at vi får et rigtigt stativ - der går rygter om at det kommer inden for en overskuelig fremtid.

...

Det er lidt tidligt at koble tingene men vægten er på vej ned igen....

Om 2½ time nulrer jeg rundt på inderkredsen inden jeg skal op på de skrå brædder :4jumpy:

glæder mig allerede - i hvert fald hvis det er med mere overskud end i søndags :rocketwhore:

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Ah, ok.. så er jeg mere oplyst :smile: Lyder godt nok også lidt bøvlet.

Det var da surt med manglende stativ.. det er trods alt en af de få stykker udstyr mit fitnessdk-center i det mindste har indkøbt (så nævner vi ikke lige, at alt muligt andet mangler :smile:).

Link to comment
Share on other sites

- hvis det bare er et jernstativ er det ellers noget af det billigste udstyr man kan forestille sig blandt alt techogymudstyret, så jeg kan slet ikke forstå at det er sparet væk.

Træningen i går:

Det blev sandelig til to gange træning og begge på bane. VIBO kom på besøg her til morgen så ville gerne have lavet noget der lignede en "halv hovedrengøring" men kunne ikke tage mig sammen. Lovede mig selv at hvis den var færdig inden aftentræningen tog jeg også med til den. DET virkede :wink:

Eftermiddagstræningen var som sædvanlig uden træner og blev ret dramatisk. Vi var 22 og efter en lidt kort opvarmningen skulle vi deles på hold og så blev jeg ellers kastet for løverne. Udover ham med den ene arm blev jeg sat sammen med to licensfolk fra Hvidovre og to fra Team Mermaid som kørte rundt på de mest lirede banecykler jeg har været tæt på endnu. Åhr savle savle....

Udover at de kørt ret hurtigt var der store krav til det tekniske og der blev råbt skideballer hvis tempoet var for ujævnt. Men også nemt at være kæk på det punkt når man selv kører med watt-måler. Især på tur to hvor der gik lidt rigeligt inflation i farten var jeg ret presset og især på sidste omgang der blev ført an af den mest "ivrige" af de to Mermaidfolk. Han var helt ustyrlig og tog en ektra omgang. Den ene Hvidovremand og undertegnede forsøgte at holde trit - Hvidovremanden stoppede efter knap en halv omgang og jeg måtte desværre slippe hjulet lige efter opløbssvinget men fik da igen pulsen op på 194 = maxpuls. Opgav for en gangs skyld ikke :innocent: men huggede mig over stregen.

Da det andet hold skulle på banen gik det galt. Mens de stadig trillede meget langsomt og kun var på vej ud gled een ned ad banen og faldt. Han fik revet en mere med og nummer tre påkørte ham, slog en kolbøtte og landede på hoved og skulder. Resultet: et styk brækket kraveben hvilket nok er pænt ærgeligt når man er på den forkerte side af 70. Han var helt ude af sig selv og lå meget længe på banen hvilket gav os meget lang pause. Til sidst var vi nogle der begyndte at trille rundt indtil ambulancen fik ham hentet.

Derefter en holdkørsel mere (ham med den ene arm skiftede over på et andet hold så vi nu var 5) med god kontrol hvor vi kørte behersket indtil til sidst. Derefter lidt uorganisret fri kørsel. KNALD!! og en havde punktering - vild forvirrigt i hele feltet hvor alle panisk kiggede efter "flugt-ruter" og om nogle ville styrte men alle slap med skrækken, også den punkterede.

Derefter fri træning. Jeg holdt lidt pause mens nogle af de nytilkomne kørte "et-eller-andet" på banen. Da de var færdige kørte jeg selv op for at nappe lidt korte intervaller:

opvarming

5 gange 2 omgange hurtigt og 5 omgange afrul

2 gange 1 omgang hurtigt med 4 omgange afrul imellem

nedvarmning

post-1580-1227693773_thumb.png

Som sagt så skulle der også trænes i går aftes. Jeg havde frygtet at benene var helt færdige men de var meget overraskene ret fit. Det var lidt ærgeligt for træneren satte mig på B-holdet (igen :dry: ) så det blev lidt for stille til min smag. Jeg er glad for at jeg havde brændt mig ud om formiddagen for ellers var jeg blevet noget skuffet - nu var den en god afrulning i stedet.

Kort fri opvarming. Derefter opvarmningsøvelse "slangen" hvor man ligger og kører op på blå streg på langsider og ned på sort i sving.

Så den "sædvanlige" holdkørsel hvor Frank fra klubben ikke ville have mig med på holdet fordi han synes jeg kører for hurtigt. Og det er faktisk ret mærkeligt for Frank kan smide mig til hver en tid på landevejen men jeg giver ham baghjul på banen. Ved ikke om han har en baneblokering eller hvad årsagen er men mystisk er det. Men lovede at køre ekstra stille og sådan blev det - ellers var de to andre også brændt helt sammen.

Derefter "tag en omgang" - fik en makker som ikke just var i eftermiddagens tempo. Jeg havde erkendt at benene var friske så havde ellers glædet mig til at fyre til den men det gik ikke.

En holdkørsel mere.

Og så et linieløb som afslutning: 5 minutter + 10 omgange. Midtvejs var jeg milimeter fra at blive kørt af banen da en gut slog ned i mig kort før et sving så jeg måtte ind på fortovet. Fik heldigvis råbt ham væk så jeg igen havde skrå brædder under mig i svinget men den var tæt på.

Desværre sad jeg pakket ind i indersporet bag en langsomt mand (det var faktisk ham igen) da der manglede 2½ omgang og det afgørende ryk satte ind. Da alle de andre endelig var udenom og jeg kunne slippe fri, manglede der under en omgang og da var det for sent af lege med foran. Fik dog sat en spurt ind og fik kørt mig fra at være aller sidst og fik overhalet halvdelen men nåede selvfølgelig ikke op til de forreste.

post-1580-1227693796_thumb.png

Nu skal jeg lige ind og sove en time eller halvanden og så tror jeg at jeg træner ben bagefter. Umiddelbart var det planen med en rulletur men benene er vist friske nok til at få lidt tæsk. Og vejene er også et salthelvede efter i nat.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Som skrevet - så gjort:

Crosstrainer: 5 min, trin 13, ca. 130 spm

C2: 5 min, dragfactor 100 , ca. 23 spm

Squat: 10x10, 10x10, 8x50, 6x70, 5x80, 5x80, 5x85, 5x85, 5x90, 5x90, 8x80, 15x50 - PR I forhold til hvad der ellers rykkes rundt med her på MOL er det jo ikke alverden men det var altså første gang jeg havde 90 kg på nakken. Og endelig lykkes det også at få følelsEN til benene - tricket fra en instruktør med lige at vippe på hælene mellem hver rep virkede fint.

Tåhævninger på et ben: 15xBW, 10xBW+20, 10xBW+20, 10xBW+20, 10xBW+20, 10xBW+20, 10xBW+20

Leg extension: 10x40, 10x60, 10x70, dropsæt: 9x70, 9x50, 10x30 - med risiko for strækmærker på lår. De var oppumpede som balloner.

Leg curl: 15x25, 10x50, 10x60, 10x60

Lændemaskine: 15x50, 15x50, 15x50

Mavemaskine: 15x50, 1x50 KKRRAAMMPPEE af værste skuffe. Prøvede igen med samme resultat og opgav.

Pause mens der blev ledigt så jeg kunne chinne. I mellemtiden kunne jeg jo så se om maven stadig ikke ville lege med.

Ab coaster: 15, 15 - ingen problemer

Gunchins: 16 eller 18 - missede tællingen

Bænkpresmaskine: 10x40, 10x80

For første gang i vel efterhånden over et år fik jeg kød fra "pusheren" så har lige stegt 5 kg hakkebøffer. Det tager nu sin tid.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

- og lejligheden hørmer stadig af stegt kød. Nå, vinduerne står piv-åbent så her er ret køligt men forhåbentlig forsvinder lugten.

Baller, lår og det mave-segment der blev ramt af krampe er DOMS-ramt og også lidt i lægge.

Var noget træt i morges men fik da lige nået i FDK for at køre timen med Simon kl. 10. Du fredsens hvor var han (relativt for ham, altså) organiseret i dag - var det mon fordi vi have en tidligere DM-vinder blandt os, at han synes han skulle op på dupperne? Nå, han ombestemte sig stadig et par gange undervejs og 20 sekunders spurt blev til 6-7 sekunder så man kunne da stadig kende ham. Desværre var timen slut efter 40 minutter da jeg endelig var ved at være løsnet rigtigt op. Jeg havde faktisk glemt alt om at den ikke skulle vare en hel time så da han gik over til udstrækning var det lidt: øv, nu gik det lige så godt og havde set frem til endnu en blok.

post-1580-1227789817_thumb.png

Pulsen var ikke just høj i dag men tror alligevel jeg lavede en del - svedsøen på gulvet var større end normalt og da jeg efter en time stod i kø i Irma kampsvedte jeg igen, så efterforbrændingen har været i fuld sving :bigsmile:

Vægten er desværre igen forkert så der er ingen vej uden om at tælle kalorier. Desværre fordi det er sk... besværligt :sneaky2: men det holder ikke, det her....

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Stadig lidt DOMS i mave :blink: baller og forsiden af lår.

Ikke den vildeste træning i dag - var bare ude for at sætte nogle km ind på kontoen. Stille og roligt men med lidt pres på bakkerne som blev taget uden nedgearing. Kan nu godt mærke at jeg er ved at være lidt brugt efterhånden men der er også kun to træningsdage til "rolig uge". En udetur søndag morgen og så to gange på bane tirsdag.

post-1580-1227880514_thumb.png

Vil ikke udelukke at jeg lige napper en planke og et sæt chins og dips inden jeg finder høkassen i aften. Men nu vil jeg lege med tog.

Hav en god aften :bigsmile:

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Nå - jeg må krybe til korset: det bliver en slatten afslutning på ugen.

Jeg er kommet i seng langt efter midnat de sidste tre dage (pga. arbejde) og nu er energien helt og aldeles væk. Jeg havde sat uret til fællestræning i morges men opgav at finde gejsten og lagde mig til at sove igen.

Principielt kunne jeg cykle en tur nu men skal på familiebesøg i eftermiddag og får maler i lejligheden i morgen tidlig og skal også nå at skrue alt ned fra vægge i bad og have vasket det løse mug og skimmel af.

Så derfor er jeg i praksis allerede nu i "rolig uge". Giver den alligevel fuld gas på tirsdag men kan ikke finde tiden til at træne senere i dag.

For at afslutte med den fulde fiasko så havde jeg ikke madpakke med på arbejde i går og fik heller ikke spist "rigtig" hjemmefra så har levet af junk og vægten straffer voldsomt til morgen. Heldigvis har jeg lige fået mail om at adgangskode netop er aktiveret til Helsevagten så...

Og er blevet bekræftet i den teori jeg luftede tidligere om hvornår det går galt med maden. De dage jeg ikke får spist nogle store hovedmåltider men laller mig igennem dagen med "mellemmadder" går det galt. Men tager jeg mig sammen og så får bikset noget varm mad sammen i OK mængder så jeg bliver rigtigt mæt, så går det meget bedre. Må meget modvilligt erkende at jeg kommer til at bruge mere tid på madlavning. Og opvask.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Må meget modvilligt erkende at jeg kommer til at bruge mere tid på madlavning. Og opvask.

:shades: Ja, så! Men så må du jo gøre det ! :shades:

Du kan jo gøre som med hakkedrengene forleden, lav af store mængder råvarer, lav portionsanretninger - og på den måde gør det nemt for dig selv andre dage :bigsmile:

OG så - velkommen til en rolig uge :smile:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share