Langt pokker i MOL


Gregers TF
 Share

Recommended Posts

(planerne holdt måske nok??? men jeg har bare ikke styr på dem (heller)).

Men først lige et halløj til Vivsen,

3 UGERS ferie :tongue4:

jeg skal nok ikke være så kæk med mine tre fridage kan jeg godt se. Ekstra julehilsen på vej på det rigtige postnummer, hihi.....

Hej Kermit,

Når der kommer ord fra Kongen af bakkespurter er det bare om at lytte. Om det er noget der holder (for mig) i praksis må vi se. Det med at køre lidt frem - lade sig hente og så slå til igen er en herlig køremåde. Dels bruger man ikke unødigt energi hvis den holder hjem og ellers er der lagt i kakkelovnen til god sprint. Men jeg plejer vist nok at tage den stående bakkekørsel i højere gear end de fleste af de andre såfremt jeg husker korrekt og når vi ikke kører bakkespurt tror jeg måske det er udemærket hvis jeg kan komme af med den vane.

Og igen god jul :nissecool:

Bedst som man tror man har fat i den lange ende ....

- Julen startede åbenbart ikke efter fyraften i dag

- I går blev jeg ringet og "skyndet på" - normalt er alle mine aftale meget løse mht. til tid hvis intet er aftalt men gik åbenbart lidt for langt

- Har alligevel glemt at købe en ret essentiel ting men det når jeg så heldigvis i morgen

- Blev vækket af DSB i morges ca. 5 minutter efter mødetid. Vågnede i Kystbanen da der var helt stille. Vi havde åbenbart holdt på Hovedbanen så længe at alle havde taget plads. Nåede lige at hoppe ud inden dørene smækkede bag mig.

Jeg var igen hjemme en times tid før FDK lukkede.

Men nu kunne jeg simpelthen ikke holde ud at være inaktiv længere så hjemmetræning:

Chinups: 10, 10

Mave: dyp tæer + torsotwist: 15, 15

Lænd: knæsiddende krydsløft: 15, 15

Pullups: 21´er

AB-rolls: 15, 15

Dips med vægtvest: 20, 15 og uden vægtvest: 15, 15

Et kvarters pause og så på spinningcyklen: kørte til Radio Soft som jo spiller julemusik nonstop. Men nu har jeg da prøvet at køre mellemtakt til vals, hehe...

Blev lige nødt til at høvle lidt kalorier af da jeg faldt desværre i vandet i går og grovåd en pakke skovbær?kiks fra Netto. Fuck de smagte godt men indehodt ret meget fedt og der var kontant afregning på vægten i morges - vægten skal man nå trods man kommer for sent op.

post-1580-1229894092_thumb.png

Smed spinningsko og tørrede lige det værste sved af:

skiftevis to sæt chinups og dips til fail uden pauser i mellem.

Derefter behagelig flad :nissetunge: så mon ikke jeg kan nyde en hviledag i morgen nu?

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Men først lige et halløj til Vivsen,

3 UGERS ferie :tongue4:

jeg skal nok ikke være så kæk med mine tre fridage kan jeg godt se. Ekstra julehilsen på vej på det rigtige postnummer, hihi.....

Ja - 3 uger.... :4jumpy: :4thumbup: :bigsmile::4winkkiss::rudolph:

På forhånd tak for ekstra julehilsen :bigsmile: - der er også en ekstra på vej i din retning :4winkkiss: men juleposten kom lidt sent afsted, så jeg er usikker på om det når frem inden jul... :blush: (time flies....)

- Og så er der (endelig!!) træningsupdate i min blog! :shades: du ville ønske, du havde været der!! Det var så ! vildt dejligt og hårdt! og jeg kørte superkonservativt....:blush::innocent:

Link to comment
Share on other sites

Hej Rune,

Tak og i lige måde - håber du får en hyggelig aften :nissegrin:

Jeg smuttede en tur til Stege i forgårs men her til formiddag det var lidt hektisk at få gjort de tre unger køreklare så jeg smuttede lidt før planen og kan lige nå en update af gårsdagens træning inden jeg kaster mig uhæmmet over familiens ret store lager af knas og kager.

Jeg var nemlig så ufin at jeg trillede fra Stege til Ballerup for at træne og så tilbage igen - man må jo have sine træningsprioriteter i orden :tongue:

For en gangs skyld havde vi træner på om eftermiddagen - ikke ham vi plejer men en af Ryan-brødrerne. Træningen var derfor noget anderledes end normalt og lidt variation er jo altid fint.

Jeg startede med at vende baghjulet om for igen at prøve at køre gear 50-16. Selve trilleriet oppe på blå streg gik fint. Så gik jeg ned på sort streg for at hente en omgang men det opgav jeg og stoppede da jeg hentede det andet felt en halv omgang længere fremme. Jeg kan bare ikke lave meget over 120 RPM (?? - det føltes "halv"hurtigt) uden jeg sidder og hopper i sadlen. Så da opvarmningen var slut skyndte jeg jeg at vende tilbage tl 50-15. Men nu er det prøvet. 49-15 som bruges til parløb kan sikkert også gå an men jeg er for nærig til at ofre en klinge når den nuværende fungerer fint.

De første to øvelser var 3 x "hent en omgang" med makker. I første serie gik det i fisk da vi fik en ekstra makker på som slet ikke kunne følge med og så blev vi splittet og spredt og fandt ikke op i gruppen igen. Tur to gik fint.

Derefter den sædvanlige holdkørsel på ny måde. Kun to hold, begge på banen samtidigt. 6-7 mand i gruppe 2 og så var vi vel 10-12 mand i gruppe 1 (normalt er 6 mand et stort hold). 30 omgange. Fra start var tempoet pænt og allerede 10 senere var pulsen oppe i meget rødt område og jeg begyndte at blive presset. 10 senere var det ved at spidse til men kynisk nok gav det ekstra kræfter at se den ene og den anden falde fra i hastigt tempo så de lykkes at sidde med blandt de sidste 4-5 stykker. Super at opleve at det køretekniske også fungerer nogenlunde fejlfrit når jeg er max presset i længere tid.

På anden holdkørsel havde en del sagt tak for i dag så vi var kun 10 tilbage. Denne skulle igen gå over 30 omgange. Første føring på 80% - den næste noget over og den sidste føring en sprint hvor man forlader banen bagefter. Sidste mand sidder således på hjul af 9 der kører med bundgas inden han selv lukker ballet. I modsætning til vores normale træner havde Ryan noget mere fidus til undertegnede som fik lov at starte trejdesidst. Fuck det var hård da jeg omgangen inden min spurt lå uden læ da jeg måtte overhale ham foran da han gik kold.

Men jeg fik brændt mig totalt af hvilket var fint - jeg havde luret på at køre lidt videre i den fri træning men det var derny-træning og det skulle jeg nok ikke blande mig i. Man havde absolut heller ikke behov for at køre mere

post-1580-1230126572_thumb.png.

Endnu gang,

glædelig jul til alle og det med ønsket om en hyggelig aften.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Hej Okse,

Håber du har haft en god jul :xmas:

- det gælder naturligvis også alle andre :wink:

24/12 - totalt uhæmmet ædegilde præcis som i gamle dage :eatchicken: På vej i seng steppede jeg på vægten som kvitterede med 96,7 kg.

25/12 - vågnede med ondt i halsen. I løbet af arbejdsdagen blev jeg også forkølet. Træning derfor droppet.

26/12 - snot og ondt i hals. Var til restegilde i kager og chokolade efter fyraften. Kom til at lave lidt chinups og en del dibs for at få ro i kroppen inden jeg skulle i seng.

27/12 - snottet men hals OK. Kørte en times ganske let spinning foran TVet. Bare på puls 140 så det burde ikke stresse kroppen for meget. Synes nu at jeg alligevel er ved at blive øm i halsen igen og er totalt stoppet i snothornet nu. Kosten OK til en forandring.

28/12 - hviledag. Kan også nøjes med vækkeuret som sikkerhed inden jeg skal på arbejde...... Og dog, det er nok for optimistisk, nu jeg ser på uret :blush:

29/12 - banetræning om eftermiddagen så der SKAL jeg være frisk.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Lyder som nogle travle dage, og noget værre noget med helbreddet. Ondt i halsen og snotteri er bare noget af det værste fordi det er besværligt at komme af med når man først har fået det, og der skal så lidt til at få det til at komme igen. Øv øv øv, men håber da at der er bedring i luften nu hvor du skal ud og køre bane i dag!

I øvrigt, hvis du skal ud og køre tirsdag, onsdag eller torsdag, så send mig lige en SMS eller en PM. Håber på at kunne komme ud alle 3 dage hvis heldet er med mig :bigsmile:

Link to comment
Share on other sites

Hej kermit,

Heldige asen med de julegaver hva` - personligt tryk på tøjet er lir i weltklasse!

Jeg regner med at køre ud onsdag morgen/formiddag inden jeg skal på arbejde, men jeg tror altså ikke at du gider at køre med mig med mindre du skal bruge onsdagen som stille rulletur. Dels regner jeg jeg med at pine stænglerne med en gang styrketræning i morgen og alene det, sætter sine grænser for ydelsen dagen derpå. Men "værre" er det at det er så koldt. Så det med at køre intervaller og bakketræning er ikke på tegnebordet - vi skal i hvert fald op i et par graders varme før jeg skal fat i den store blæsebælg.

Nu går du da helt amok med den udetræning.... det gi´r altså lidt dårlig samvittighed, bare lige så du er klar over det :tongue:

Heldet tilsmiler den tossede - allerede i går aftes kunne jeg mærke overtrykket i hovedet lette og vågnede med nogenlunde luft i næsen og har ikke brugt næsespray i dag og kun pudset næse et par gange.

Efter noget presset at have fået styr på vasketøj og indkøb samtidigt, var det på tide at få styr på mig selv og køre mod velodromen.

Efter en god opvarmning, hvor jeg glemte at vende hjulet for en lavere gearing, blev det tid til det seriøse.

Først de sædvanlige holdkørsler: 2 styk á 20 omgange. Undertegnede og en gut fra Hillerød var påtaget utilfredse med at være på hold 2 og besluttede at holde os lige bagved hold 1. De tre andre på holdet tabte afstand og så lukkede jeg hullet mens ham fra Hillerød kørte os helt op. Det er ellers hans varemærke at lave det stunt men jeg ville gerne flækkes i dag - desværre havde træneren luret hvad der foregik og det udløste omend ikke en skideballe så en bemærkning om at lade være. En trøst var det at hold 3 også fik en magen til.

Så på tur to holdt jeg mig i skindet og vi faldt næsten en omgang tilbage - især fordi en gut i gul trøje satte farten meget ned på hans føringer.

Derefter kørte vi to gange "tag en omgang" hvor jeg blev parret med ham i den gule. Hmmm, jeg var til start lidt forsigtig med at forcere på mine føringer men selv til sidst hvor jeg kørte pænt til fulgte han med. Det skulle senere vise sig at han fedtspillede med sin indsats.

De "langsomme" hold 4 og 5 fik lov at køre en holdtur mere mens vi andre samlede os til det afsluttende linieløb på de sædvanlige 5 minutter + 10 omgange. Straks efter den døde omgang var der en "blå mand" der stak fra start - derefter den gule. Ingen andre reagerede og i løbet af ingen tid havde de taget en kvart omgang så jeg slog boosteren til og fik hurtigt kørt dem op og vi havde en halv omgang. Desværre viste det sig (igen) at det med det taktiske på ingen måde er mig. Dog ved jeg godt at de her fra-start-udbrud aldrig holder hjem men nu var vi tre om det og det burde øge chancerne en del. Nå, men de to var på alle måder klogere (eller også ville de ikke tage en omgang som jeg ville) så deres føringer var på ½ eller een omgang mens jeg kæmpede mig igennem 2-3 omgange i et tempo på 5-8 km/t over deres. Efter en tid kunne jeg mærke at det ikke holdt i længden så nøjedes med en enkelt omgang men stadig i frisk fart.

Med 6-7 omgange tilbage visnede jeg langsomt og desværre begyndte feltet også at køre os ind. Den blå mand faldt af og den gule som indtil nu ikke havde vist alverden trådte nu fra i et hidsigt antrit. Jeg kæmpede som et svin for at køre ham op og det tog et par omgange inden det lykkedes men var nu totalt syret til og lungerne vendte på vrangen. Den gule satte farten lidt ned og nu kørte resten af feltet selvfølgelig udenom mens den gule havde energi til at følge (næsten) med, men jeg måtte bare hutle mig gennem de sidste par hundrede meter men nægtede at give dem flere meter end højest nødvendigt, så holdt kæden stram efter bedste evne.

Ganske vist endte jeg som nummer sjok men det var et fænomenalt TV-udbrud, hihi.

post-1580-1230578787_thumb.png

Jeg fik som trøst lidt anderkende ord for mine føringer i starten og fik også lige opsnappet at jeg hører til dem man skal passe på. Denne selvfede bemærkning må jeg hellere videregive i dag, placeringen in mente.

Frank fra Hørsholm Cykelklub sikrede dagen bonuspoint. Han har åbenbart snakket meget om banecykling og havde taget Knud fra klubben med idet han var blevet nysgerrig og ikke helt fattede al den snak med blå og sorte streger. Frank havde også sørget for en kande kaffe, krus og clementiner, så bagefter stod vi midt i det hele og søbede kaffe og udvekslede sladderhistorier, mens de små unger på 8-10 år gjorde klar til parløbstræning omkring os. Vi snakkede i øvrigt også ret meget i pauserne; en del om Summer Cuppen som Frank bestemt mente at jeg skulle køre med i. Tosserne stod og ville have mig til at køre i gruppe 2 :blink: men det bliver der ikke noget af - det bliver 3 eller 4 hvis det overhovedet bliver. Og mens snakken gik videre til bjergkørsel blev jeg så også lige mobbet med de overflødige kg på vommen, så det var ganske festligt i dag.

Badevandet var nærmest kogende men Frank fandt hovedtermostaten så vi kunne være under vandet mere end 3-4 sekunder ad gangen. Bagefter gik vi op og så lidt på de små unger som tussede rundt på banen. Hvem der bare havde haft samme chance i den alder, suk. Men lidt vildt at nogle at de der småunger kører rundt på 100% Spectre-cykler eller med Zipp-hjul - jowjow - misundelsen er absolut til stede.

Nå men vi fik aftalt at tage sammen ind og se stævne næste torsdag, det bliver sikkert mere hyggeligt end at tage derind alene. Skal så lige have hekset lidt med mine arbejdstider men mon ikke der kan lade sig gøre på en flad torsdag :please:

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Stadig småsnottet og har igen lidt ondt i halsen. Men om det er gårsdagens hidsige vejrtrækning i velodromens ultra-tørre luft kan ikke udelukkes.

Men lup kunne jeg mærke lidt DOMS i baller og lægge (det er sq ret usædvanligt) men lårbasserne slap fri - hvor er det lækkert at kunne køre sig i sænk uden at betale dyrt bagefter. Meeeen der var nu mildt sagt ikke meget spræl benene i dag, det blev nok heller ikke bedre af at jeg igen i går havde holdt mit kaloriunderskud. I dag var jeg ved familien for at drikke snurrekaffe og de havde også sat wienerbrød på bordet. Overskudet på kalorierne var velkendte i forvejen så det var ikke tilfældigt at vælge denne dag til styrketræning.

Træningstid 1t 20m

C2: dragfactor 110, 10 minutter, ca 23 SPM, 2430 meter

Squat BW på frit gulv: 15, 15 - mens racken blev ledig

Squat: 10x50, 10x70, 8x80, 5x85, 5x85 - det er længe siden sidste bentræning så håber at holde DOMSen nede med moderat indsats

Gunchins: 16

Leg extension: 10x40, 5x80, 5x80

Siddende lårcurl: 15x30, 15x60, 15x60, 15x60

Tåhævninger på et ben: 15xBW, 15xBW+20, 8xBW+30, 8xBW+30 - med en vægtskive i hver hånd havde jeg kæmpe kvaler med balancen. Det er vist nu jeg endelig kan få glæde af det vægtbælte jeg købte forrige år.

Bænkpres: 15x10, 10x50, 8x70, 8x70

Bagskuldermaskine: 15x20, 15x20

Lændemaskine: 15x50, 15x50

"Total abdominal"maskine: 15x30, 15x50, 15x70, 15x70 - debut i denne maskine

"Rotary torso"maskine: 15x22½, 15x22½ - igen helt umuligt at få kontakt til de aktiverede muller - TRÆLS

AB-coaster: 15, 15xBW+5kg - ptøj det blev sq tungt at holde. Begynder at forstå hvorfor alle andre accelererer vægten op og lader den falde hastigt tilbage men den gænge skal jeg ikke ind i.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Rigets tilstand:

Snotteriet er på tilbagetog.

Den ømme hals er der endnu.

DOMS i lægge og forside af lår: lige lidt over kanten af at jeg kan bevæge mig normalt. Pauser straffes altså urimeligt hårdt.

Morgenpuls (ikke noget jeg tager hver dag men fornemmer at pumpen kører ret lystigt derinde):

59. WHAT??????? Prøver igen: 58. Ligger i sengen og studerer loftet og efter 6-8 minutter prøver jeg igen: 60 og igen: 58.

Her er det så jeg tager min temperatur for at se om jeg har feber men 36,9 er jo ingenting.

Cykelturen med Kermit var "heldigvis" blevet afblæst - altså jeg havde jo selvfølgelig kørt den men med en hvilepuls på 10 mere end normalen er jeg egentlig ret glad for at kunne tage en hviledag. Men gad vide hvad kroppen har så travlt med ?

Hvis hvilepulsen er faldet, har jeg et meget naivt håb om at klemme "et eller andet" ind i morgen i stedet men det er næppe realistisk da jeg skal til torskegilde (af den velsmagende slags) inden jeg skal på arbejde og jeg kommer jo nok ikke specielt tidligt i seng i aften.

Som altid har vægten ikke helt gjort som den skulle - efter juledagene er jeg derfor begyndt at tælle kalorier igen. Det er monster omstændigt men hvis det er det der skal til, så må det være det. Som tidligere nævnt har jeg overvejet at købe hjælp udefra og dette initiativ er det sidste inden jeg tyr til dankortet. I dag og i morgen er der spisning ude af huset og den slags kan man jo ikke gardere sig imod, men er heller ikke så fanatisk at jeg er på skrump når der en sjælden gang er hejsgejs ude af huset.

post-1580-1230719739_thumb.png

Og så lige de oblikatoriske nytårsforsætter:

Er vist nogenlunde realistisk men vigtigste ændring skal være ikke at blive hængende på MOL om aftenen når jeg er træt så jeg er overtræt og derfor ikke kan sove når jeg kommer i kassen. Jeg vil gerne få sovet noget mere og især mere regelmæssigt.

Håber også at kunne optimere kosten (har vi den ført eller va?) og selvfølgelig også træningen især når det bliver lidt lunere. Jeg vil mægtigt gerne køre mig i form til at indløse licens og deltage stævner på banen om 9 måneder uden at falde helt igennem. Kan jeg holde mig fri fra bund 5 vil jeg være mere en mægtig tilfreds men bare jeg ikke bliver sat af før til allersidst er det OK.

Om jeg også tager sommercuppen med når jeg nu skifter cykelklub her til foråret har jeg endnu ikke besluttet mig for. Een del af mig vil gerne men en anden synes ikke rigtigt.

De forhold der hører sig til i privatlivet og egen opførsel, hvis man kan bruge det udtryk, har jeg efterhånden opgivet at gøre noget ved, så det gider jeg ikke mere at spekulere på. Er man først blevet genert og indelukket er det ikke så meget at gøre ved det - bruger cyklingen som en lille åbning til omverdenen men mere end det bliver det sq aldrig til alligevel men har heldigvis formået at fylde hverdagen ud alligevel så jeg keder mig jo faktisk yderst sjældent og mangler ofte alligevel tid i hverdagen.

GODT NYTÅR!

(Og så er jeg spændt på om jeg holder nytår i Fiaten eller om jeg lige når at ankomme til en bid kransekage inden årsskiftet - fyraften ligger så det er lige på vippen hvis der er gang i København men ellers burde jeg også kunne nå at vride mig i civiltøj)

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Af en genert, indelukket og forsagt mand at være skriver du godt nok lange og personlige indlæg!!

Godt Nytår og så håber jeg vi kan få stablet noget MOL cykel træf på benene til sommer. kunne godt tænke mig at få sat hoveder på nogle af cykelfolkene herinde!!

/MTB4Ever

Link to comment
Share on other sites

Synes egentlig dit indlæg er fantastisk for en gangs skyld :bigsmile: Det er altid godt at have skrevet sine nytårsfortsæt, og de er så reelle at de kan lade sig gøre! Jeg skal nok få hevet dig med ud på nogle ture, og så tror jeg også at et klubskifte vil gøre gavn. Tror egentlig ikke at det er din mængde træning der fejler noget, men mere måden hvorpå der er blevet trænet i HCM. Du har, som jeg, læst på Feltet om hvor meget folk har kørt i 2008. Min klare holdning er at det ser rigtig godt ud at have kørt 10.000 km på et år, men hvor meget har den enkelte person fået ud af det? Hurtig hovedregning siger at det er ca. 850 km om måneden, og selvom det ikke er usandsynligt, så tror jeg sgu godt man kan få form og styrke ved at køre færre km med større fokus på kvalitet fremfor kvantitet.

Min eneste "bekymring" for dig er at du gerne vil træne i CC Hillerød, og der er altså en bid vej derud, og derfor kan det nemt blive svært at komme afsted. Jeg har gjort mig de samme overvejelser omkring at cykle i Helsingør, da der jo er 12-13 km derop. Men hvis du laver tricket med at møde dem i Nivå, så kan det sagtens lade sig gøre. Jeg skal i hvert fald nok være der til at sparke dig lidt i røven herinde! :wink: og ellers kan du jo altid starte i Kronborg :rudolph:

Men ellers håber jeg sgu du får et godt nyt år, og jeg synes du skal overveje at køre sommercuppen. Tror det vil kunne skærpe dit vindersind mere end det er nu, og ikke mindst give dig lidt racing tactics som du kan overføre til banen når det begynder at trække mod enden af sæsonen!

Link to comment
Share on other sites

Et lille indlæg fra arbejde - hold da op hvor der der dødt derude nu. Der er 2 ludere og en halv lommetyv med togene i disse timer. Men totalt kaos af overfyldte tog ved 17-17:30 tiden, jeg havde glemt hvor hektisk det er.

Kermit,

Ja, det er lidt skidt med afstanden fra Nivå. Men det SKAL kunne lade sig gøre. Og ellers må jeg snyde og smide cyklen om bagi bilen. HCM-træningen skal ikke helt på hylden, det er jo meget hyggeligt, men det skal IKKE være det primære i år. Har lidt en plan med HCM men jeg må lige se i praksis om det er noget det holder vand. Men umiddelbart vil jeg bruge det lidt som Frank og køre den sekundære træning i HCM. Og det med sommercuppen har du nok ret i. Og også at det ikke er antallet af kørte km der er vigtige meeeen nogle skal der trods alt til.

Rune,

et cykeltræf - hvilken herlig ide.

MTB,

En af grundene til at være personlig herinde er nok at jeg ikke har nogle andre steder at være det. De mennesker jeg normalt omgås kender jeg alligevel ikke helt på det plan - nok lige ex´en i Stege undtaget. Men et eller andet sted skal man jo lukke ud. Nogle skriver sikkert dagbog men nu har jeg valgt at afreagere på MOL.

Godt nytår til Jer alle tre og også andre, selvfø´lig.

(mangler bare en tur til Frederikssund og retur til Hovedbanen - desværre med stop på alle stationer gab gab. Men hvad, jeg meldte mig frivilligt til at køre denne aften så der er bestemt ingen klynkeri, det er bare røvkedeligt at køre med halvtomme tog og farttossen her har store kvaler med ikke at komme for tidligt til stationerne så han skal holde og kukkelure inden han må køre igen. Nå, jeg vil bevæge mig ned i spor 11-12. Igen - hav en god aften).

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Det er længe siden jeg i flere dage i træk har været så træt, ugidelig og karkklud-agtig. Om det er de sene vagter og dumme sengetider eller det lave kaliorieindtag ved jeg ikke - heldbreddet burde igen være på toppen da hvilepulsen er tilbage under 50.

Men jeg har ikke lavet meget. I forgårs var jeg sulten da jeg kom hjem men havde næsten spist dagens kvote så jeg måtte lige igennem 15 minutters hurtig hjemmestyrk for at give plads til mundfuld eller to.

I dag var det meningen med en eftermiddagsspinningtime hos Kim Greisen men havde "fået indkaldelse" til familietamtam med deraf følger overskredet kaloriebudget. I stedet kørte jeg en time for mig selv inden jeg gik til sofabordet, for at begrænse skaderne.

Jeg havde intet at skyde med og kørte i kælderen allerede efter den første stående serie. Resten af de 60 minutter var noget mere varieret end det ser ud til af pulskurven idet jeg både hold en (for mig) rimelig dobbelttakt i dag og også tungt tung stående enkelttakt og diverse midt i mellem. Indsatsen (læs: pulsen) taget i betragtning er det sørgeligt at erkende at jeg er temmelig tung i stængerne her til aften.

post-1580-1231105575_thumb.png

Ellers kører alt efter bogen - har sprunget MOL over pånær 5-6 logs læst på arbejde og jeg har uret til at bimle her klokken 23 :bigsmile:

1 fridag brugt.

3 tilbage :4thumbup:

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Det høvles ihærdigt af på to-do-listen. Men den er lang og der er masser af gøremål tilbage.

Een af de ting der stod på den, fik jeg i øvrigt klaret på min sidste arbejdsdag, nemlig at bestille ferie frem til 30/9. Lokket af Kermit er der skrevet datoer på de dage der køres Summer Cup.

Nå, men dagens træning var alene for underholdningens skyld nemlig overkropstræning. Turde dog ikke træne igennem for ikke at blive alt for hærget af DOMS. Jeg kom desværre for sent i forhold til hvornår man får fri fra skole så det blev til en del maskintræning noteret ved "øvelse" i gåseøjne. De kære unge mennesker havde sat sig massivt på frivægtsområdet.

Crosstrainer: 10 minutter, trin 12, ca 130 spm

Gunchins: 10, 10, 10

"Low Row": 10x60, 8x97½, 8x97½, 8x97½

Hammercurl: 8x20, suspineret curl: 8x22

"Chest Press": 12x55, 10x80, 8x90

"Chest incline": 10x40, 10x50

"Shoulder press" : 8x30, 8x35, 8x35, 8x35

"Upper back": 15x30, 15x30

Fransk press: 10x25, 10x25, 10x25 - lidt for let men gad ikke skifte skiver, til gengæld kørt meget langsomt

Rotator Cuff, stående med DB: 15x5, 15x5

Hyperextensions: 20, 20

Mavebøjninger på bold: 20, 20

I morgen må jeg hellere sørge for at være i god tid :poking:

Jeg skal interviewes til vores personaleblad om at køre i "min" specielle arbejdsturnus og da banecyklingen ikke var noget jeg havde kunne kaste mig over i en almindelig turnus blev vi enige om at at tage snakken og billederne ude i velodromen da det var lidt anderledes.

2 fridage brugt

2 tilbage :grindance:

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Hej Kermit,

Ham fotografen gik totalt amok. Jeg vil tippe på at han tog - uden at overdrive - på den høje side at 100 billeder. Tror han synes det var sjovt at være faglig aktiv i et andet miljø end det sædvanlige og til sidst havde han gang i tre blitzer samtidigt. Jeg havde ikke før tænkt over det men har lige mailet for at høre og jeg kan få fingre i nogen af dem.

Mht. klubberne, så tager jeg dobbelt statsborgerskab med medlemsskab i både HCM og CCH. Ja og også i DBC aht. banen :blink: lidt upraktisk men altid noget at DBC ikke kræver at man kører i deres klubtøj.

Cyklingen kommer nu,

Gårsdagens træning:

Banetræning om eftermiddagen. Samtalen med journalisten tog lidt længere tid end planlagt så jeg missede opvarmningen. Men det gør nu ikke noget, for det var ret hyggeligt og vi på holdkørslerne starter roligt. Vi kørte 4 ture alle på 24 omgange. Mit hold var lidt umomogent så vi tabte 2-3 ryttere undervejs på turene.

Da vi var ved at gøre klar til tur 2 dukkede fotografen om og som nævnt øverst gik han helt baserk derinde. Det sidste linieløb fik han indirekte afblæst da han havde travlt med at tage billeder og også brugte en af de andre ryttere som blitzholder. Men de fleste var alligevel på vej i bad så det gjorde nu ikke så meget alligevel.

post-1580-1231334818_thumb.png

Banetræning om aftenen. Opvarmningen var stille og rolig, jeg var noget død i stængerne. Det kan altså tydelig mærkes at jeg holder diæten - jeg bliver hurtigt drænet og kommer sløvt til hægterne igen.

Vi lagde ud med to holdkørsler - første tur på 30 omgange - tur to på 25. Som sædvanlig blev jeg sat på hold 2 men da vi i dag ikke havde nogen med som trak farten ned holdt vi os konstant i rumpen af hold 1 - også i de sidste hektiske omgange.

Derefter tid til "tag en omgang". Da vi trillede rundt for at få samlet os på linie gik det så galt. Ham der kørte foran skred på den blå streg og styrtede og da jeg ikke kunne nå at trække cyklen op i banen kørte jeg efterfølgende ind i ham og hans cykel. Resultatet blev at jeg selv slog en halv kolbøtte inden jeg tog en rutsjetur. Den slags skal pr definition udløse en brandsår på hoften og et par hullede cykelbukser - heldigvis var det klubbukserne som jeg har kørt i hele året og de var blevet trætte i indlægget så dén katastrofe var ikke så stor. Styrbåndet blev dog flænset op men ellers er jeg lige nu godt tilfreds med at køre på en alucykel uden det store lir - i betragtning af hvor glad jeg er blevet for banekørslen har jeg ellers ærgret mig en del over at jeg ikke smed 10-15K mere til f. eks. en Spectra med højprofil eller pladehjul.

Nå. Efter lige at have ligget og sundet mig (fik krampe i maven af styrtet så den skulle jeg lige at strukket væk) fik jeg grønt lys af træneren til at køre op og ind i rækken og finde min makker så det var jo fint at komme igen med det samme. Min makker var en lun gut fra CCH som kører summercup og trods han ikke stiller op i en del af løbene ligger han i toppen af gruppe tre og skal køre gruppe to i år. For en i helvede hvor han flækkede til den når vi skulle hente en omgang så der fik jeg min sag for. Til gengæld var det hurtigt overstået, hehe. 4 ture der gav godt med mælkesyre.

Til sidst et linieløb. 5 minutter + 5 omgange. Det første straks-angreb fik vi stille og roligt kørt ind. Da det næste stik kom, sad jeg desværre inderst og ham foran rykkede ikke helt med, så der var jeg fanget indtil dem bagved havde overhalet. Sidste mand hang lidt og kom ikke med feltet men da han plejer at køre meget godt lavede vi et lille par for at køre feltet op. Men kunne godt mærke at han hang i bremsen og efter 6-8 omgange faldt han af og så sidder man der bagude helt alene. ØV! Fik kørt een op som var sat - sad på hjul en omgang og flækkede så til den med 5 omgange tilbage. Fik hentet noget ind på feltet men syrede helt til og trods bidepinden måtte jeg konstatere at jeg var visnet fuldstændigt da klokken ringede for en omgang tilbage for feltet. Mod sædvane trak jeg bare ind på fortorvet og trillede af.

post-1580-1231334831_thumb.png

Derefter hjem hvor vi pga. snevejret til sidst kun kørte 35km/t på motorvejen. Pga. tidmangel nåede jeg ikke i bad i velodromen så det måtte jeg lige klare + vask af cykeltøj.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

I morges havde jeg sat vækkeuret så jeg kunne køre spinning klokken 10.

En øvet-time med en instruktør som jeg gennem vinduerne til spinninglokalet havde luret til at være glad for dobbelttakt, så jeg var noget skeptisk men hvad pokker - det skulle bare være en time for at få rullet af efter i går eller lidt mere måske men ikke noget vild kørsel.

Det viste sig at hun kørte en "migtime" med masser af både siddende og stående enkelttakt så det var faktisk ret ærgeligt. Kun to gange tillod jeg mig at køre med og især den ene hvor vi skulle køre siddende enkelttakt med stigende belastning indtil vi failede tempoet og så tage resten stående. Ren ind i kroppen-oplevelse :wub: Og spillede hun i øvrigt noget hip-hop-agtig noget jeg en dag hørte i radioen og tænkte at det var lige til en spinningsal og YES!!! det var lækkert. Alt i alt en meget positiv overraskelse.

Man kan efterhånden mærke dem manglende saddeltræning - rumpen var lidt øm.

Det er brandmærket på hoften så også - det svier sq sådan noget skidt. Hvis ikke tudekiks fedede ville jeg have spist et stykker.

3½ fridag brugt

1½ tilbage - har fået byttet mig til fri også i morgen så jeg kan se stævne i Ballerup.

post-1580-1231335738_thumb.png

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Udover et portrætbillede fik jeg dette. Som skrevet, taget til vores personaleblad "DSB i dag" af fotograf Peter Clausen.

Det er taget med en enkelt fjernstyret blitz en håndfuld meter fra kameraet og det giver jo en sjov skyggevirkning.

Taget kort efter Heino-manden er slået op i svinget og undertegnede meget afslørende ligger lidt forskudt af den sorte streg.

post-1580-1231346953_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

ØØØØØØØØØØØØØØØØØØØØØØVVVVVVV - en skoddag - jeg skulle have gået på arbejde i stedet men det var jo ikke til at vide.

Og a propos arbejde så startede dagen med et dårligt varsel. Ham der kørte min vagt i dag blev nemlig vækket klokken kvalme i morges fordi han ikke var mødt da han skulle. Der var nemlig en som havde bildt ham ind at han skulle møde 10:48 :4oops:

Herefter er de kedelige episoder raslet ned over mig i en lind strøm - i tilfældig orden:

- en gadget som jeg havde bestilt uden at kontrollere prisen først, endte i 1100 bobs mod de forventede 6-800.

- blev brændt af på en (næsten)aftale.

- bilen punkterede.

- hvilket gjorde at alt mellem 11 og 17 har været overdrevet hektisk for at nå de ting jeg havde på tapetet.

- til træning missede jeg koncentrationen i en "skvat" så vægten kom laaaaangt ud over knæene med det resultat at jeg har ondt i højre knæ når benet er bøjet - belastning på eller ej. Heldigvis skal det bøjes mere end ved trappegang så det er kun når jeg sidder ned det øffer. Men alligevel er det noget skidt!!!

- resten af træningen skulle jo fortsætte men senere måtte jeg alligevel trække stikket, da jeg fik krampe i maven og der gik henved 2 lange lange lange lange minutter før den forsvandt. Nåede både at smide mig ved siden af mavemaskinen (men benene ud i gangzonen) og da det ikke hjalp humpede jeg hen i stræk-hjørnet hvor jeg lå 30-45 sekunder inden det forsvandt. Er allerede øm i det mavesegment der krampede men så længe det varede kan det ikke undre.

Og bare for at fuldende det hele så ligger kaloriebalancen med fratrukket motion på de tilladte 1750 kcal og kan mærke at jeg på ingen måde kommer natten igennem uden en mave der rumler.

Kæft jeg glæder mig til i morgen - det kan kun gå fremad.

/Brokrøv

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Det har du ret i - og heldigvis for det.

Projekt numero uno bliver at få knæet i omdrejninger igen. Det var desværre blevet mere ømt da jeg vågnede i morges og har i dag knurret ved trappegang. Underligt nok var det ikke slemt da jeg glemte det og kom til at sætte mig på hug - det gjorde ondt at komme derned (og op igen) men i bundstilling kunne jeg faktisk ikke mærke noget :blink:

Nå, men 3 poser grøntsagsmix bliver omdannet til kuldeposer og håber jeg at slippe nemt over det ved at ise det et par gange dagligt. Satser på at det trods alt ikke er så slemt nu ømheden er kommet snigende og ikke kom akut. Desværre kunne man måske sige, for så havde jeg jo undladt de efterfølge 5 ben-sæt.

Holder mig passiv indtil videre - reservationen til spinningtimen søndag er endnu ikke afmeldt men det kommer jeg jo nok til.

Pulskurve eller ej, vender jeg tilbage med en update på vægten.

God weekend :4thumbup:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share