Langt pokker i MOL


Gregers TF
 Share

Recommended Posts

Vivs, Sorry!!

Tør stadig ikke give knæet en gang hård spinning. Men om en uge måske?- har reserveret tid til næste søndag for en sikkerheds skyld :bigsmile:

Jeg håber at knæet er ved at være der, jeg har intet mærket i dag men har selvfølgelig også kun nulret rundt i lejligheden.

Så snart dette er skrevet, hopper jeg på min egen inde-cykel og sidder og træder stille og roligt i en halv times tid inden jeg iser knæet. Det fik også is i går og i forgårs, dog uden aktivitet først.

Vægten er nedadgående eller måske snarere stabil (idet jeg vejede 90,3 igen-igen i morges) og jeg synes altså at det er svært :unhappy:

I forgårs gik det helt galt da jeg stod op lidt over 4 og spiste morgenmad. Men at holde den kørende indtil midnat med den tilladte lille dagsration gik slet ikke. I går sprang jeg morgenmaden over hjemme men spiste lidt på arbejde inden jeg skulle ud og køre første tur men satsede så på et større måltid i første pause og så gik det meget bedre med at få kcal´erne til at strække til hele dagen. Så det må nok være vejen frem selv om de kloge siger at morgenmaden er vigtig. Men kl 4 er det jo næsten natmad.

Bortset fra ved familiebesøget har jeg ikke været i nærheden af hverken slik eller kager.

Det går nogenlunde med at holde mig fra MOL i de sene timer og bortset fra de to tidlige arbejdsdage har det også været fint med søvnen.

Indtil knæet drillede, gik det også fint med træningen.

Så alt i alt udemærket lige bortset fra at jeg stadig har "lidt" svært med at tøjle sulten men det er jo sådan set også det værste :dry:

post-1580-1231673574_thumb.png

Link to comment
Share on other sites

5 timer og 4,5+2 i søvn?? Den går vidst ikke unge mand, men ellers ser det faktisk ud til at du er på rette vej. Meget fornuftige søvntider for dig :4thumbup:

Der findes ikke noget mere irriterende end når der er noget der sætter en ud af "arbejde", men knæ er bare ikke noget man vil have ondt i når man skal træne, og slet ikke noget man vil gøre værre!

Nu lader det jo til at vejret går over i det lidt "lunere", så du må endelig sige til hvis du har lyst til en tur på den store landevej. Pt. kører jeg kun ude for at få km i benene, så lige meget hvilket tempo du kan ligge for dagen er fint! Kører absolut ikke som jeg gjorde i sommers pt. så du burde absolut ikke have problemer med at følge med, nok mere omvendt :crazy:

Og ellers ses vi vel i morgen til general forsamlingen eller hvad?

Link to comment
Share on other sites

Hej Kermit,

Det med de få timers søvn er der nok ikke meget at gøre ved med mit arbejde - med mindre jeg henter sovepiller hjem fra udlandet men det vil - og må - jeg ikke. Jeg må bare acceptere at når jeg ryger ind i morgenvagter så er det sådan det bliver, jeg kan simpelthen ikke gå i seng klokken 21 og sove.

Det kommer aldrig ind i en rytme at stå tidligt op og det bliver endnu værre fra 1/3 da jeg dér på ønskesedlen har skrevet tidlige hverdagsvagter så jeg kan nå aftentræningen og sene weekendvagter jeg jeg kan deltage i morgentræningen. Så det bliver pendling mellem at stå op ved 4:30 tiden og komme i seng ved 2-tiden.

Som jeg skrev i din log så snerper det til med tilmelding til summer cuppen, så jeg har lidt modvilligt indmeldt mig "ubeset" i CC Hillerød. Jeg havde ellers planlagt at tage et par prøvetræninger dér, i Birkerød og Kronborg for at lure stemningen de forskellige steder men det er der jo ikke tid til.

Mht til at køre landevej - søndag har jeg nok en spinnngaftale med Vivsen (ved godt nok ikke om Vivsen selv skal spinne der men det gætter jeg på??) men hvad med lørdag? Forventer at skulle på arbejde senere på dagen men regner med at det først bliver fra om eftermiddagen. Kræver selvfølgelig at knæet arter sig, men det virker lovende. Og i denne kulde, kører vi sq allesammen langsomt :sneaky2:

Jeg har lovet formanden at være referant til generalforsamlingen så jeg må hellere dukke op, men troede at du helt havde droppet HCM??? Men så ses vi jo i morgen :smile:

Dagen i dag har været parløb med køkkenvægten - en særdeles vanskelig opgave da jeg har været på familieviset og drukket snurrekaffe (8% af kalorierationen pr. kop) og aflivet de sidste klejner (64g fedt pr. 100g). Men det er faktisk lykkes at holde mig nede i den tilladte zone når jeg kompenserer for motionen - fordelingen af næringsstoffer er totalt vanvittig men på bundlinien er det OK.

Inden jeg tog derover kørte jeg 15 minutters let spinning og derefter isning af knæet.

Da jeg kom hjem kørte jeg 30 minutter lidt hårdere spinning efterfulgt af 10 lette minutter og derefter isning af knæ.

Både middag og her til aften supplerede jeg med denne lille serie:

Mavebøjninger: 20

Chins: 15

Dibs: 30

Mavebøjninger: 20

Chins: 15

Dibs: 30

Det er længe siden jeg har chinnet herhjemme - ellers har det være gunchins med hovedet til siden i toppen for at komme fri af stangen. Det var temmeligt overraskende "let" med de 2x15 reps - OK pauserne er jo lange i sådan et trippelsæt men alligevel. De sidste dibs, især her til aften, var dog jævnt tunge.

Tilføjet:

Legebarnet skulle naturligvis lige prøve med one-arm-chinups. Og nej, den gik slet ikke men hvis jeg starter med armen minimalt bøjet kan jeg næsten komme op til 90 grader inden jeg går i stå - samme resultat med både højre og venstre. Når jeg ikke er syret i trækmuskulaturen i morgen må jeg lige prøve fra helt udstrakt for at være sikker på at der ikke er snyd (tilløB) med i det.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Mht til at køre landevej - søndag har jeg nok en spinnngaftale med Vivsen (ved godt nok ikke om Vivsen selv skal spinne der men det gætter jeg på??)

Jow jow, det regner jeg bestemt med jeg skal- jeg har meldt mig på - og holder fødselsdagsfesten lørdag på lidt lavere fællesnævner, så jeg er klar :tongue:

/Vivs

Link to comment
Share on other sites

Godt at høre at du har taget tyren ved hornene og meldt dig ind i CC Hillerød. Jeg tror også jeg kommer til at cykle der i den kommende sæson som jeg også skriver i min log.

Men ellers kan vi jo altid tage en snak med Frank i aften, og jo, var egentlig ude af HCM, men overvejer om jeg skal køre 2x klub, selvom jeg ikke tror det bliver til det. Har jo også nogle ideer til hvordan klubben kan forbedre sig, så dertil vil jeg da gerne hjælpe :smile:

Link to comment
Share on other sites

Hey Vivs,

Så ses vi jo på søndag :bigsmile:

Hey Kermit,

Hehe... Jeg smitter :tongue:

Optur i morges: vægten stod på 89,5 og fedtprocenten var også dykket og vurderet ud fra øvrige omstændigheder er den god nok. Det var f*¤##% også på tide at komme under.

Spiste en morgenmad efter bogen og efter et par timer og et æble benyttede jeg "hedebølgen" til at teste knæet udendørs. En bette tur omkring Sandbjergvej og retur. Ikke meget og slet ikke når man ser hvad andre f. eks. Kermit kører :blush:

Maven knugede sig fælt af sult da jeg begyndte turen men den klappede heldigvis i undervejs. Tog turen i tre trin: stille udlæg til Vedbæk. Knætest opad Sandbjergvej. Knæet bestod både siddende og stående kørsel men som jeg også konstaterede på sidste udetur med knolde, så har jeg fuldstændigt tabt grebet i at køre opad - var helt nede og næsten have fat i panikgearet for at holde en rimelig kadance opad. Grmpf!!! Også stille hjem men liiige lidt mere puls på end på udturen.

post-1580-1231767734_thumb.png

Da jeg kom hjem isede jeg knæet mens jeg så teksttv og gumlede et æble og skålede i en proteindrik. Og så en skovbærsmoothie bagefter. Tror ikke jeg gider at ise mere knæ i denne omgang.

Så det var fint og lækkert. Borstset fra at jeg var ved at komme til skade allerede inden jeg kom ud. Det er lidt bøvlet at stå og fedte med skoovertræk nede ved opgangsdøren så jeg tog fodtøjet på i lejligheden. Men glemte lige at de røde klamper jeg bruger til vinterlågen kun har en lille forkølet og uvirksom gummidut som ikke er glat, så de første 5 trin ned af trappen tog cyklen ivrigt kørende med mig på slæb. Men så vågnede jeg da. Og hvis naboerne sov til middag så vågnede de også.

Link to comment
Share on other sites

I går var det optur at vægten for første gang i uendelige tider var under 90 kg. I morges var den så under 89 - med mindst mulig margin, men den var der. OK, i morgen er den helt sikkert steget lidt igen da jeg må hælde en god sjat foder indenbords for at overkomme dagens to træninger. Har kørt een banetræning og da jeg intet mærker til knæet regner jeg bestemt også med at tage den sene med. Også fordi jeg har par licensspørgsmål til træneren inden jeg søger den.

Tilmelding og betaling til Summer cuppen er sendt til CCH og chippen er også bestilt og betalt. Dermed burde der være rimeligt styr på det hele. Så mangler jeg bare træningen :tongue::unsure: Med min manglende erfaring i at køre i felt har jeg valgt blot at køre i gruppe 4 hvor der er nogle af de ældre ryttere der råber op når der er tendens til bøllestreger; udemærket lige at køre i kravlegård og hvor man kører mere spredt. I gruppe 3 og 2 er grupperne meget samlede og man skal være vaks når flokken pludselig spurter. Inden jeg kaster mig ud i det vil jeg gerne have mere erfaring. I stedet går målsætningen så ikke bare på at gennemføre men også at hive point hjem.

Nå.... Træningen:

Kom ret sent ud af døren da jeg lige skulle hitte ud min nye træningtaske fra Zipp. Super lækker, men alting skulle finde sig til rette og rækkefølgen i pakkelisten passede heller ikke mere.

Jeg fik dog varmet OK op alligevel og da første holdtur var lidt slatten gjorde det ikke noget. 30 omgange var den på.

De næste to ture skulle der mere power på - næstsidste føring skulle køres på "så nær 100% at man kan holde sig på hjul indtil sin næste føring". Sidste føring skulle den så have fuld æde og derefter udgår man. Der var et par velkørende herrer med i dag så jeg sad som nummer 3 af 5 på den første på 30 omgange og nummer 2 af 5 på den sidste på kun 20 omgange, at jeg blev degraderet skyldtes at en ny mand dukkede op og begyndte at træne med - og han kunne godt nok flytte en cykel :blink:

Den sidste tur var en slags dernypace - bare med den nyankomne rytter som pacer. At han skulle være pacer var egentlig bare sagt i spøg men han ville gerne presses, og så blev det sådan. Da han kørte med computer var hastigheden for en gangs skyld målbar. Vi kørte 20 omgange - han slog ud efter 19. Han startede med omkring 35km/t og han efterlod os med 48km/t til en spurtomgang. De fleste var drysset af undervejs så vi var kun 3 - ham foran havde været presset i bund nogle gange i dag og var flad og ham bagved kørte sig desværre slet ikke ud så den vandt jeg rimeligt nemt med igen at hilse på min maxpuls( ???, synes ellers at jeg havde et par marginaler mere i posen). Når jeg skrev desværre om ham bagved er det fordi jeg er 99,7% sikker på at det det var ham der forrige stævnetorsdag vandt sølv i DM sprint og alt han talte om havde relation til sprinttræning. Ingen tvivl om at han ville kunne pisse mig over hvis han gad og det kunne være sjovt at se ham fyre den af fra en konkurrende cykel og ikke fra tilskuerpladserne. Men det blev der ikke noget af.

post-1580-1231869092_thumb.png

Der blev også trænet en del kæbe bagefter så både motorring 3 og Helsingørmotorvejen var pakket godt til inden jeg forlod Pladderballe.

Nu til komfuret og så napper jeg lige en omgang mere :wub:

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Med fratræk af motion ligger jeg på 101% af de tilladte kalorier i dag - havde jeg bare kun spist en enkelt clementin i stedet for to her foran skærmen havde den holdt hjem. Nå skidt - jeg skal op lige om lidt, så vægten viser aligevel for meget i forhold til i dag.

Ude for Arenaen stod en ambulance og "bød os velkommen" - hvor hyggeligt, lige at blive mindet om...... :cry:

Puha - det var en drøj omgang i aften. Om det er de to gange maxpuls i eftermiddags eller kalorieunderskuddet ved jeg ikke - begge dele måske? Men der var i hvert fald gele i stængerne.

Allerede til opvarmningen var jeg småpresset - det kan man heldigvis ikke se på pulskurven.

Så det passede mig fint at jeg landede i gruppe 3. Men Mike fra CCH havde meldt ud at vi ikke måtte lade holdet foran slippe væk, så i praksis kørte vi i tempoet for hold 2. Pulsuret fuckede noget op men det gik i god fart fra start og den nev godt da de 20 omgange var ved at være slut.

På tur to var vi kun tre mand da een havde fået en siver. De ekstra føringer kunne mærkes og da der var to-tre omgange tilbage sad jeg og ønskede at det var forbi men holdt fast i gruppen.

Derefter tag en omgang. Da vi var 26 aktive blev vi delt i to hold - så nu var vi faktisk færre på banen end normalt. Det betyder jo korte pauser mellem turene og som sidst havde jeg Mike som makker. Heldigvis havde han 200 ude-km i benene så han var ikke så giftig i dag som sidst men den anden omgang der skulle køres ind trak godt med syre.

Så et linieløb - 5 minutter + 10 omgange. Havde intet, så lå bare og puttede mig bagi. Det gik fint indtil een slap fri som vi forgæves prøvede at køre ind men så gik det over stok og sten igen hvor vi skiftede hver halve omgang og ellers kørte op een række indtil finalen. Kunne måske godt have presset det aller sidste ud på de sidste par omgange men da jeg havde ligget på hjul de første 70% af løbet holdt jeg mig bare passiv.

post-1580-1231889653_thumb.png

(Synes ikke liiiige at aftenens indsats appelerer til en licensansøgning, så det står på hold indtil videre)

Kunne ske at man skulle finde kassen og prøve at få sovet 4 timer..... nah, 3½ kan det vist blive til hvis jeg falder i søvn i en fart men er slet ikke træt så....

Link to comment
Share on other sites

Fyffor pyffor hvor har jeg været overdrevet kvast i skinkerne. Ingen DOMS men alle trapper føltes som om jeg havde en pose cement på ryggen. Gad derfor ikke at lægge vejen omkring FDK men lavede i stedet lidt hjemmetræning.

Knæbøjninger: 20, 20

Pistols: 3, 3, 3, 3, 3

Chinups: 16, 12, 11

Mavebøjninger: 20, 20, 20

Dibs: 25, 25, 25

Tåhævninger på et ben: 20, 20, 20

Håber ikke at jeg bliver for overttræt i aften - kunne godt bruge at komme tidligt i seng :sleeping:

Link to comment
Share on other sites

Fyffor pyffor hvor har jeg været overdrevet kvast i skinkerne. Ingen DOMS men alle trapper føltes som om jeg havde en pose cement på ryggen. Gad derfor ikke at lægge vejen omkring FDK men lavede i stedet lidt hjemmetræning.

Knæbøjninger: 20, 20

Pistols: 3, 3, 3, 3, 3

Chinups: 16, 12, 11

Mavebøjninger: 20, 20, 20

Dibs: 25, 25, 25

Tåhævninger på et ben: 20, 20, 20

Håber ikke at jeg bliver for overttræt i aften - kunne godt bruge at komme tidligt i seng :sleeping:

Overtræthed er noget af det værste. Det kan jeg snakke med om, pga. at jeg jo har flere spændinger i musklerne, end `almindelige´ mennesker har.

Sov godt, når du kommer så vidt. :laugh:

Link to comment
Share on other sites

Fyffor pyffor

Du ska få 'yffer yffer' eller 'fyffor pyffor' - hvis KG fyrer sine halifax-intervaller af på søndag :devil: og et lille råd - ikke spise 2-3 timer før timen og ... hold suttekluden i nærheden... F*CK det er hårdt!!!! Det er ren hajtænder :wub:

Link to comment
Share on other sites

Hey, Vivs,

Jeg ved ikke helt om jeg mener det :unsure: men håber at han kører dem, jeg har prøvet at google fænomenet men det får man intet ud af. Men glæder mig til vi ses - det er efterhånden også længe siden sidst.

Dagens træning:

Jeg var virkelig i tvivl om jeg skulle tage den inde eller ude. Min egen spinningcykel har set bedre dage og jeg var for nærig til at tage bilen til Birkerød. Så det blev en udetur og dermed test af luftveje når der er koldt. Koldt for mig, i hvert fald. Der var stadig rim på græsset og de visne blade på cykelstien var hårde da jeg kørte ud men det var dog blevet tøvejr da jeg var hjemme.

Testen var sådan Bob-bob. Det var ikke den store fiasko men meget mere pres end det jeg lagde for dagen i dag går ikke. De første gange pulsen kom over 147-154 (lavest på udturen) var det som om der var små glasskår i halsen og resten af gangenge var det som at trække vejret gennem et sugerør - ikke et af de helt tynde men dog træls. Nu to timer efter jeg er kommt hjem har jeg også fået en smule ondt i halsen. Symptomerne er altså som forventet men ikke helt så kraftige som jeg får har oplevet men nu holdt jeg jo også pulsen pænt i ro det meste at turen. Man jeg kan i hvert fald skyde en pind efter fællestræning før det er blevet varmere.

Ret køligt i den del af fjæset der stak uden for hjelmhuen på udturen som var i pæn (tåbeligt udtryk når det skal beskrive noget negativt) modvind men ellers ramte jeg påklædningen ret godt.

Da jeg vendte og fik vinden i ryggen tænkte jeg lige at tjuhej hvor det går - så på computeren der viste 34,2 altså mindre end snithastigheden for 128km SCS-løb for 4 måneder siden. Ak ja, hvor kan man hurtigt blive taknemmelig.

post-1580-1232120901_thumb.png

Jeg sidder rådighed i hjemmet indtil klokken 01, så jeg håber på en stille aften uden bøvl og sygemeldinger. Har jeg klaret frisag når de går over til 20minuttersdrift, satser jeg og kører jeg til familien og napper en kop kaffe eller to (med skiftetøj og arbejdstaske i dytten). Men pga. cykelturen er det jo i dag man kan tillade sig lidt ekstra kalorier på kontoen :wink:

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Som mine planer var i går, skulle jeg have kørt mig en lille trilletur i dag. Men med den vind gad jeg ikke. Og det ville alligevel ikke kunne klares med lav puls i modvinden. I stedet blev til en gang disco i FDK:

Crosstrainer: 10 minutter, trin 12, ca. 130 SPM

Gunchins: 12, 12

"Low row": 10x90, 10x90

Hammercurl: 8x18, 8x20

Bænkpres: 15x10, 10x50, 8x70, 8x80, 8x80, 5x80 - hov, pludselig visnede jeg

"Chest Incline": 10x40, 10x40

Laterals: 10x6, 10x7, 10x7, 10x7

supersættede med håndledscurl: 4x20x7 (2 sæt med underhåndsgreb og 2 med overhåndsgreb supersættet)

Kickbacks med strakt arm: 12x10, 12x10

Fransk pres med Z-stang: 10x28, 10x28, 10x28

supersættede med Rotatorcuff, stående med DB: 15x5, 15x5

"Lower back": 15x30, 15x50, 15x50, 15x50

"Rotary torso": 15x20, 15x20, 15x20 - heller ikke den store kontakt denne gang

C2: 10 minutter, dragfactor 100, 22spm, 2400m

Link to comment
Share on other sites

Det kan godt være at banetræning er lige på og hårdt. Men Kim Greisens øvet-time i dag stod på ingen måde i skyggen hårdhedsmæssigt :crazy: tvært i mod og det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg om ikke kørte i hegnet så fik mig et pænt flæk henover midten.

Det startede ellers stille og roligt med at jeg kørte lidt ved siden af Jesper inden det gik løs. Fredelig kørsel med et par myretuer - første ved lidt dobbeltakt og den næste stående.

Så kom KG på podiet og intensiteten blev hævet en smule :tongue:

Blok 0: Opvarmning. Starter ved markering i minut 27.

Blok 1: 4x4 minutters blokke med et vrid på skruen inden hver bloks stående angreb som fortsatte siddende.

Blok 2: 6 Halifaxintervaller :puke: (Morten Z!!!! vi kan ikke undvære denne smilie :poking:). Det holdt den gamle så ikke helt til. På de sidste par stykker gik kadancen helt ned og vejrtrækningen var stadig retti retti hektisk inden næste interval begyndte.

Blok 3: 4 Enkeltstarter - op til 3 minutter. Bortset fra den sidste der skulle køres til finalen, måtte man kyllinge ud efter 2 minutter og det gjorde jeg - også fordi maveindholdet var lidt påtrængende. Man kan godt nok ikke se det på pulskurven (ville jo gerne have haft den nærmere max) men jeg var fiks og færdig.

Flere gange var jeg helt væk i mig selv men nåede da at opfange at Kim fik nævnt mit navn på et kritisk tidspunkt hvor jeg havde været helt i kælderen og finde lidt reserver at køre på. Ret lækkert lige at få en opkvikker når lokummet brænder.

post-1580-1232310054_thumb.png

Som vejret bliver, er det ikke værd at køre ude, så jeg må lige om arbejdet tillader mere af denne slags. Mens det var mest hektisk var slet ikke sjovt, men så alligevel kan man jo godt lide det :wub:

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Blok 2: 6 Halifaxintervaller :puke:

h040.gif

Flere gange var jeg helt væk i mig selv men nåede da at opfange at Kim fik nævnt mit navn på et kritisk tidspunkt hvor jeg havde været helt i kælderen og finde lidt reserver at køre på. Ret lækkert lige at få en opkvikker når lokummet brænder.

a080.gif ja han var lidt efter dig og min kære gemal :tongue: Jeg ærgrer mig stadig over, at jeg ikke havde en videooptager, så jeg ku' ha' filmet jer, da timen var slut a080.gif

Ha' en go' dag :smile:

/ :sun:

Link to comment
Share on other sites

Hej Kermit,

Nej, heldigvis ikke (men jeg var godt nok brugt søndag aften). Men morgenarbejde både før og efter banetræning og SÅ er jeg stegt. Men fedt at blive holdt i ørerne - især lige i øjeblikket hvor det bøvler på familiefronten. Igen.

(Og er generelt i forvejen mentalt presset, muligvis er jeg ved at køre kold i at have underskud på kontoen hele tiden. Har (pånær 2½ time) dobbelt arbejdstid i denne uge så jeg kæmper for det. Jeg har også fået overfyldt kalenderen med "sjove ting" men jeg ikke rigtig har noget egotid før 4/2)

Men her følger et alt for grundigt resume over gårsdagens hændelser. Hvor er jeg bare ringe til at fatte mig i korthed.

Mødte tidligt på arbejde og kom træt hjem. Bedst som jeg var på vej i seng ringede telefonen to gange inden for et kvarter og så var jeg ikke træt mere. Typisk at den ringer lige dér, det er hen ved to uger siden den sidst har ringet.

Desværre skete der så "noget" og inden for 1½ time fik jeg ædt omkring 1500Kcal. Ikke kager eller usunde ting, bare mad i rå mængder. Øv!! Kunne heller ikke falde i søvn bagefter men kom i stedet frem til velodromen i go ro og orden.

Opvarmningen var rigtig god i dag uden at være for hektisk - taget i betragtning af at jeg ikke havde trænet om eftermiddagen var jeg ret skuffet og den måde benene føltes på.

Vi var 20 mand m/k med træneren og det gav lige 5 hold med 4 på hver med undertegnede på hold 2. Vi lagde ud med de sædvanlige holdkørsler, dog kun på 20 omgange i dag. Jeg bliver jævnligt spurgt om hvor hurtigt vi kører; jeg fik lige opsnappet at en fra hold 1 havde målt snittet på den første tur til 44,5 og da vi lå i rumpen af dem så gælder det også vores tur. Selv om vi kørte progressivt som sædvanligt, så var turen kun 5km og udgangstempoet lidt højere og dermed snittet også lidt højere end normalt trods en mere behersket finale.

Tur 3 var en variant på 12 omgange for hold 1 og 2 "i høj fart fra start og fuld fart på sidste føring og derefter udgår man". Om eftermiddagen kører vi den noget anderledes og det gik da også lidt i fisk for os på hold 2. Udgangstempoet var rigeligt højt men faldt så midtvejs. Det var dog ikke min skyld. På den sidste føring blev der til gengæld rykket voldsomt så der kom huller men det gik da OK alligevel.

Mens hold 3,4 og 5 kørte "tag en omgang" holdt vi pause inden det afsluttende linieløb. Igen i dag var han med, ham den gule, der kører fra os alle sammen. En anden hurtig mand som vi ikke ser så tit var også med. For at de ikke skulle ødelægge løbet fik vi andre forspring til de to. Da jeg ikke var brændt af fra eftermiddagstræning havde jeg besluttet hjemmefra at køre med oppe foran men da jeg ikke er med i "frontkliken" blev jeg ikke lukket ind efter min første føring så måtte om bag i feltet. Heldigvis begyndte de alle snart at køre om bagi for at samles om at holde de to på afstand. Fint nok men ideen faldt "lidt" på gulvet da de langsomme nu tog deres føringer og dermed blev vi nu indhentet ret hurtigt.

Så blev løbet mere normalt. To gange blev der stukket hvor jeg sad med men vi blev kørt ind på ret kort tid. Da den gule mand stak, prøvede jeg at gå med men da han opdagede det, slog han ud. De tre ryk lige kort hinanden havde drænet mig og kørte med bundgas bare for at holde farten i min føring. Selv om der var under en håndfuld omgange tilbage og man burde blive i front måtte jeg have læ, så jeg luskede bag i rækken. Heldigvis blev folk ved med at slå ud hver halve omgang så da træneren ringede med klokken for sidste omgang sad jeg nogenlunde. De forreste trak fra og ham foran mig kom ikke med. Men man kunne jo prøve at overhale ham. Laaangsomt kravlede jeg udenom indtil opløbssvinget hvor hans kortere inderbane igen satte ham i front. Tror nok jeg fik ham på stregen men der skulle målfoto til at afgøre den. Om jeg blev 3/4 samlet eller 3/4 i feltet fordi nogen havde stukket ved jeg ikke da jeg var alt for optaget af at være presset og orientere mig inden placeringsskiftene på sidste omgang hvor jeg hoppede noget i banen, så løbsoverblikket forsvandt. Træneren var i øvrigt i vældigt humør og sørgede for en fanfare i megafonen da vi kørte over målstregen, hehe.

Men det vigtige var at jeg ikke var bundprop som det ellers var ved at blive vane, det hjælper noget når man ikke også har trænet om eftermiddagen. Havde jeg passet væskeindtaget kunne det måske have været endnu bedre. Hele tiden var jeg helt udtørret i munden og fik da også drukket hele 3 liter vand til de knap 2 timers træning og var også tørstig i morges, så har været helt drænet.

Det hjalp så heller ikke at luften var ekstra tør. På de sidste 4 omgange pep mine lunger næsten som mormors rygerlunger hendes sidste halve år. Og hostede fælt på vej hjem. Alligevel er det træls med 6-dagesløb og World Cup. Der er fire uger til næste banetræning.

post-1580-1232570936_thumb.png

Det stikker dog ikke at familien igen er blevet uvenner. Denne gang har bølgerne gået rigtigt højt og ham der ejer huset har afleveret opsigelser til de tre andre der bor til leje. Gad vide hvad jeg har gjort siden Gud/Allah/???? har udstyret mig med så håbløs en familie.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

For en i h... hvor er jeg kvast af søvnmangel. Havde håbet at powernappe i pauserne på arbejde men familiens utallige klynke-SMS´er fik for mange tanker til at fise rundt i hovedet så kunne ikke sove.

Har også næsten misset kosten da jeg fiksede madpakken af uprøvede stumper og ikke gad fyre op under kalorietælleren klokken 5:30 i morges. Så inden spinningtimerne havde jeg gumlet mig gennem 92% af dagens tilladte kost, så det er ikke meget jeg har fået i skrutten her til aften - men ligger da på "kun" 102% korrigeret for motion men forholdene i betragting - også at jeg er markant mere sulten når jeg er træt - er jeg fint tilfreds.

Det er jeg så ikke med spinningen - det er lige før pulskurven er pinlig. Men jeg gav hvad der var. Var af Vivsen blevet opfordret til at køre i hegnet og da jeg til sidst både var plaget af krampe og ikke kunne køre det udmeldte 100%, må det siges at lykkes.

Det er meget tydeligt at jeg bliver straffet hårdt for den manglende tid på landevejen og at man på banen sjældent kører mere end 10 minutter ad gangen.

Jeg kørte en dobbelttime med Kim Greisen, basis og øvet. Jeg kan slet slet ikke huske programmerne i dag - der var mange intervaller med stigende længde og med vekslen mellem at sidde og stå. Men det var super og musikken som altid spitzenklasse.

Basistimen synes jeg virkelig at jeg badede mig igennem - havde fokus på ikke at lade mig rive med og lade pulsen komme for højt op. Den for store madpakke spist en time forinden hjalp nu godt til, pulsen var ikke meget for at gå i vejret. Fik drukket 1½ liter vand på første time, så har nok også været dehydreret efter arbejde (som sædvanlig). Fik i øvrigt også drukket 1½ liter på time to :blink:

Øvettimen skulle have lidt mere gas, men allerede efter opvarmningen begyndte begge lægge at forberede sig på krampe. Har ingen ide om hvorfor det nu skulle være et problem i dag. Kunne dog nogenlunde holde det stangen, men 3 gange efter midtvejs nev den rigtigt. Av! Det sidste interval efter en gang tuuuung kørsel måtte jeg kapitulere på. Ikke at jeg løb tør for luft men stænglerne ville simpelthen ikke lege med mere og til sidst i det stående føltes det som om jeg havde en cyklist på ryggen mens de syrede totalt til. Det var kun fordi vi afsluttede med "popcorn" at det lykkes med galskab at trække pulsen ekstra op til sidst og hey - hvis jeg fik rigtig krampe nu gjorde det heller ikke så meget.

Da jeg plejer at svede igennem straks efter badet pga. efterforbrænding, sad jeg stille og roligt og varmede ned et kvarters tid inden jeg forlod cyklen - det gav også lige lidt få ekstra tilladte kalorier at lege med.

post-1580-1232660584_thumb.png

Det er så anden træning i træk hvor pulstoppene ligger 6-8% lavere end normalt. Checkede hvilepulsen i går fordi jeg blev "bekymret" efter banetræningen der jo plejer at sende mig helt op til maxpuls, men den ligger pænt nede i 40´erne så det burde ikke være det.

Og NU fiser jeg i seng. Og jeg skal for en gangs skyld ikke op klokken kvalme. Enten sover jeg længe eller også kommer jeg halvtidligt op så jeg kan nå en gang styrketræning inden arbejde. Men jeg vil bestemt ikke udelukke at jeg klasker vækkeuret brutalt, så busted som jeg er.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Umiddelbart var der vel ingen grund til at røbe at handskerne jeg havde med på arbejde i går var væk efter pause nummer to.

Grunden til den indrømmelse kommer alligevel er den samme som årsagen til at dagens træning faldt på gulvet. For jeg KOM faktisk op da vækkeuret ringede selv om jeg snildt kunne have sovet et par timer mere. Træningstasken blev pakket men..... hvor var skoene? Et større eftersøgning blev iværksat hvilket trods alt er en overkommelig opgave i min lille 2V´er. Ingen sko. Ved nærmere eftertanke, så tog jeg dem heller ikke op af tasken da jeg pakkede til spinning i går, ergo må de (også) være glemt i FDK. Kørte af sted i håb om at de lå i glemmekassen men nej. En eller anden spade har nappet mine træningssko :mad: . Og hælindlægget :mad: Hvem Fanden gider gå rundt i andres folks brugte træningssko :blink::blink::blink:

Træningssko kan jeg jo ikke undvære så incl. indkøb i Irma og Netto fik jeg lige forøget overtrækket med en tusse. Godt det snart er den første.

Nå, men lidt skal man jo lave så løbende mens dette skrives er jeg i gang med lidt hjemme træning supersættet med madpakkesamling.

Knæbøjninger: 20, 20

Pistols: 5, 5, 5, 5, 5

Tåhævninger på et ben med med 10kg vægtvest: 15, 15, 15, 15

Chins: 12, 12

Ab-rolls: 20, 20

Dibs med vægtvest: 15, 15

Ville egentlig gerne have trillet et kvarters på cyklen tid for at løsne de, efter i går, temmelig trætte lår op men det når jeg ikke.

I morgen bliver det hviledag inden jeg napper en spinning-øvet på søndag.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Hej Løvehjerte !

Hvad er det for et pulsur-system du bruger, og er du tilfreds med det?

Jeg planlægger at købe noget tilsvarende, men er i tvivl, om jeg skal vælge Garmin eller Polar. Jeg har forstået, at når det drejer sig om at måle højder, så måler Garmin via GPS, mens Polar måler ved hjælp af en trykmåler i uret. Jeg har mest sympati vor Garmin's model.

Hilsen,

Kurt (een af dem, der kører (lidt) langsommere end dig på banen) :4thumbup:

Link to comment
Share on other sites

Hej Kurt :smile:

Mit pulsur er en efterhånden gammel traver - Polar S725X. Teknisk er det vel noget forældet hvor jeg også umiddelbart har indtryk af at Garmin er mere med på noderne. Hvis du ser i f. eks. Kermits log kan du se Garmin-kurver. Rent visuelt er de voldsomt meget bedre end Polars - dog virker det som om pulsen bliver vist mere nøjagtigt med Polar hvor Garmins pulskurve i stedet for er "rundet af i hjørnerne" så den fremstår visuelt mere lækker. At garmin kan kombinere med at vise ruten på kort og antyde pulsen undervejs er jo noget legetøj jeg personligt er faldet pladask for. Dog fungerer mit ur så godt at jeg vil finde at det er frås at skifte det ud inden det dør en naturlig død med mindre jeg vinder noget fornuftigt i lotto. Hvis du alligevel skulle være interesseret i veteranmodellen er der i hvert fald et godt tilbud her hvis det ikke er udsolgt.

...

Da jeg kom hjem fra arbejde i går aftes kunne jeg godt spise en bid og da jeg jo også havde styrketrænet (bare lidt), ville lidt natligt protein ikke være at foragte. Desværre stod Helsevagten.dk på 103%. Heldigvis var der stadig lys hos underboen og fredag aften kan man jo godt larme lidt, så jeg satte mig på spiningcyklen for at give rum til lidt mad.

Det blev en meget!!! træg start. Dels havde jeg nok lavet lidt for mange pistols så var begyndt at blive DOMSet hvilket er blevet en del værre her til morgen. Og så den sædvanlige arbejds-dehydrering. Jeg drak en liter vand med lidt salt inden jeg satte mig og igen en halv liter ved minuttal 15 og 30 - var også tørstig ved 45 men undlod da vi nu var oppe i nogle mængder der er lidt upraktiske lige før sovetid. Efter små tre kvarter begyndte benene dog at vågne og i stedet for at skulle presse tempoet op måtte jeg tænke over at holde pulsen nede.

post-1580-1232792496_thumb.png

Efter et bad og en hytteost med lidt havregryn fandt jeg sengen som jeg først forlod klokken 10:20 :bigsmile:

Da jeg gik på vægten her til "morgen" havde jeg rundet endnu et hjørne og ligger nu under 88kg :w00t:

Håber lidt bekymret at det holder. Familien er igen blevet genforenet (talte forleden i telefon med parcelisten og det var tydeligt at høre at antabussen var skiftet ud med noget mere flydende - havde jeg dog bare fået det fortalt, havde jeg ikke været bekymret. Sprut og uvenskab hører sammen). Men - om et par timer står den på kager og snurrekaffe hvor jeg pønser på at skifte piskefløden ud med mælk.

Hvad værre er at spinningtimen i morgen hænger i en tynd tråd. Jeg havde egentlig glemt det, men dobbelte spinningtimer betyder at jeg bliver så gennemblødt af sved at jeg den sidste halve time sidder og kører i svub-sko. Et er at skoene ikke når at tørre til næste dag. Men når de tørrer, så stinker de ganske hæsligt og det kan jeg sq ikke sidde med i en fællessal :crazy: Efter spinning i går fik de en ordenlig omgang rodalon og natten over på radiatoren. Det tog også det værste men slet ikke det hele. Så nu ligger de til "indfrysning" hvilket virker når de har ligget der et par dage. Om det også virker når jeg tager dem ud af fryseren klokken halv seks i morgen tidlig må jeg se.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Hej Kurt :smile:

Mit pulsur er en efterhånden gammel traver - Polar S725X. Teknisk er det vel noget forældet hvor jeg også umiddelbart har indtryk af at Garmin er mere med på noderne. Hvis du ser i f. eks. Kermits log kan du se Garmin-kurver. Rent visuelt er de voldsomt meget bedre end Polars - dog virker det som om pulsen bliver vist mere nøjagtigt med Polar hvor Garmins pulskurve i stedet for er "rundet af i hjørnerne" så den fremstår visuelt mere lækker. At garmin kan kombinere med at vise ruten på kort og antyde pulsen undervejs er jo noget legetøj jeg personligt er faldet pladask for. Dog fungerer mit ur så godt at jeg vil finde at det er frås at skifte det ud inden det dør en naturlig død med mindre jeg vinder noget fornuftigt i lotto. Hvis du alligevel skulle være interesseret i veteranmodellen er der i hvert fald et godt tilbud her hvis det ikke er udsolgt.

...

Da jeg kom hjem fra arbejde i går aftes kunne jeg godt spise en bid og da jeg jo også havde styrketrænet (bare lidt), ville lidt natligt protein ikke være at foragte. Desværre stod Helsevagten.dk på 103%. Heldigvis var der stadig lys hos underboen og fredag aften kan man jo godt larme lidt, så jeg satte mig på spiningcyklen for at give rum til lidt mad.

Det blev en meget!!! træg start. Dels havde jeg nok lavet lidt for mange pistols så var begyndt at blive DOMSet hvilket er blevet en del værre her til morgen. Og så den sædvanlige arbejds-dehydrering. Jeg drak en liter vand med lidt salt inden jeg satte mig og igen en halv liter ved minuttal 15 og 30 - var også tørstig ved 45 men undlod da vi nu var oppe i nogle mængder der er lidt upraktiske lige før sovetid. Efter små tre kvarter begyndte benene dog at vågne og i stedet for at skulle presse tempoet op måtte jeg tænke over at holde pulsen nede.

post-1580-1232792496_thumb.png

Efter et bad og en hytteost med lidt havregryn fandt jeg sengen som jeg først forlod klokken 10:20 :bigsmile:

Da jeg gik på vægten her til "morgen" havde jeg rundet endnu et hjørne og ligger nu under 88kg :w00t:

Håber lidt bekymret at det holder. Familien er igen blevet genforenet (talte forleden i telefon med parcelisten og det var tydeligt at høre at antabussen var skiftet ud med noget mere flydende - havde jeg dog bare fået det fortalt, havde jeg ikke været bekymret. Sprut og uvenskab hører sammen). Men - om et par timer står den på kager og snurrekaffe hvor jeg pønser på at skifte piskefløden ud med mælk.

Hvad værre er at spinningtimen i morgen hænger i en tynd tråd. Jeg havde egentlig glemt det, men dobbelte spinningtimer betyder at jeg bliver så gennemblødt af sved at jeg den sidste halve time sidder og kører i svub-sko. Et er at skoene ikke når at tørre til næste dag. Men når de tørrer, så stinker de ganske hæsligt og det kan jeg sq ikke sidde med i en fællessal :crazy: Efter spinning i går fik de en ordenlig omgang rodalon og natten over på radiatoren. Det tog også det værste men slet ikke det hele. Så nu ligger de til "indfrysning" hvilket virker når de har ligget der et par dage. Om det også virker når jeg tager dem ud af fryseren klokken halv seks i morgen tidlig må jeg se.

Tak for info - og tak for "tilbuddet" om et stk. retro-udstyr. Jeg tror dog, at jeg vil interessere mig lidt for Garmins Forerunner 405. Man kan dertil tillige få et stk. udstyr til at måle hastighed ved en fysisk måling på hjulet. Det kunne jo være interessant at gøre ved banetræningen.

Hilsen,

Kurt

Edited by KurtOlesen
Link to comment
Share on other sites

Hej Kurt,

Garmin virker bestemt også mere tillokkende. Og især hvis den også kan sættes på banecyklen. Overvejer også med min bændelorm om jeg skal ofre en ekstra speedcensor til samme brug. Det ender det jo nok med på et tidspunkt men forårssæsonen bliver vist temmelig kort pga. ombygningen :gun2: og da foråret bliver lidt pepret på den cykelmæssige udgiftside, sparer jeg nok på den slags luksus i første omgang.

I øvrigt fandt jeg mine træningssko i dag :annoyed:

Jeg havde "overopryddet" dem og sat dem i klædeskabet på hylden sammen med bæltet til at køre med ekstra vægt. Så nu kan de nye sko leve en rum tid i bunden af klædeskabet indtil mine nuvende udesko er trådt flade - heldigvis havde de ikke indesko jeg kunne lide og passe, så det blev løbesko. Så må vi håbe at jeg husker at de ligger på lager til den tid, hehe......

Kaloriemæssigt har jeg næsten holdt mig indefor rammerne trods familievisiten :yahoo: Der er godt nok ikke hevet mange kulhydrater ind, så må vist satse på en opfyldning inden spinning i morgen hvis jeg kan holde mine sko ud - er ret spændt på om ½ døgn i fryseren er nok.

Gusten påkørsel i formiddags på Ishøj. Dobbelt ærgeligt at klippe en der bliver skubbet og bagefter sidder i klemme; lige de to scenarier kan jeg godt undvære, dog overgået at uopmærksomme børn som jagter en bold el. lign. udover kanten.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Gusten påkørsel i formiddags på Ishøj. Dobbelt ærgeligt at klippe en der bliver skubbet og bagefter sidder i klemme; lige de to scenarier kan jeg godt undvære, dog overgået at uopmærksomme børn som jagter en bold el. lign. udover kanten.

Hører nu på TV2 News, at manden overlever, og at man vistnok er ret sikker på, hvem der er gerningsmand m/k. Men der er forhåbentlig også en krisepsykolog, der tager hånd om din kollega?

Link to comment
Share on other sites

Hej Hübner,

Det er der helt sikkert - vi skal nemlig cleares af en psykolog (og i øvrigt også af den praktiserende læge) inden vi får lov at køre alene igen - indtil de to godkendelser foreligger, kører vi med kørelærer.

Det fik jeg ikke tilbudt i dag - selvom jeg tog flugtvejen ind til kunderne under kørslen (kan ske at mine passagerer skulle have haft det, hihi). Men den ting til den tid - Vivsen vil nok beskylde mig for at storklynke igen, men det har simpelthed været en rædsom skoddag tætpakket med irritationsmomenter.

Hvis her er dyreelskere imellem som er følsomme over norm, så lad være med at læse det med blåt.

Jeg gik i seng ca 23:20 i går.

Og vågnede 2:04 og kunne BARE ikke falde i søvn igen. Jeg lå og roterede mere og mere desperat - læste lidt men intet hjalp. Nå, klokken fire noget-og-tyve var det sidste gang jeg så på uret så fik vel sovet et kvarters tid. Vækkeuret ringede nemlig 4:45. Jeg panikkede efter mere søvn, så trykkede snooze et par gange - dog uden at falde i søvn. Men tidsplanen faldt og jeg nåede ikke toget på Nivå St.

Tog bilen til Hellerup hvor jeg kunne fange linie C. Som var aflyst. Tilbage i bilen og så køre helt ind til Hovedbanegården.

Kørte den første omgang tog uden problemer og holdt min pause hvor jeg desværre ikke fik powernappet.

Derefter til Hillerød og vende. 1½ km før Birkerød opdager jeg at der der brune visne noget i højre side af kurven bevæger sig. Ret hurtigt faktisk og helt tæt på skinnerne. Det er sq en hest :crazy:

Den får hornet - toget får farebremsen - da hesten stadig har frontal kurs mod mit førerrum, så er det jeg flår døren op og vælter ind til passagererne som ser mildt sagt noget overraskede ud. Når lige at sige "det er bare en hest" og KNALD. Og grumf grumf grumf kan man høre en masse bliver nulret under toget. Nå, men hesten blev ikke slynget op og trykkede ikke noget ind, så jeg havde ikke behøvet at stikke af men det er et "ritual" jeg jævnligt forbereder mig på i tilfælde af kollision, så fedt nok at det også virker i praksis. En masse skørter blev flået af toget (hele højre hjørne) ligesom det ene elstik i koblingen måtte lade livet. Hesten, eller hesten minus en den del af bugen der manglede, lå foldet rundt om næstforreste hjul hvilket gjorde at jeg var grounded. En lille time gik der inden der dukkede nogen op, men vi holdt også ude på Lars Tynds..ds. Efter de høje herrer sagde god for det, lirkede vi toget fri og fik slæbt krikken væk så hjulene var fri. De stakkels passagerer havde ikke fået lov at spadsere til nærmeste station, da dyret jo lå totalt kvast oppe foran og bugen som manglede lå drysset i større og mindre klumper bagved toget, så der var vi alle fanget i små to timer inden jeg fik lov at køre til Birkerød hvor de skulle sættes af.

Mellem fyraften og spinning havde jeg håbet at sove men jungletrommerne gik jo så måtte fortælle "røverhistorier" mange gange.

Men SÅ til spinning. Endte desværre med en cykel som ikke var den bedste - saddelafstanden kunne ikke stilles og sadlen tippede fremover hvis man lagde vægten fremad. Det kunne have været værre så kunne sagtens gennemføre.

Hvad værre var, at pulsuret ikke ville tage senderen i dag. DET!! er slemt, jeg hader at køre uden pulsur.

Til gengæld var Kim Greisen endnu en gang leveringdygtigt i en god spinningtime og som altid også i musik hvor jeg lever fedt p.t.

Sakset fra spinningmusiktråd:

post-1580-1232913576.gif

Sidst hørte vi popcorn og i dag var det

der understøttede de fire minutters "leg". Resultater var da også at jeg to gange fik flået højre pedal ud af klampen i hidsig kamp mod cyklen hvor der var bestilt maksimal belastning stående :devil:

Lækker time. Desværre bliver de næste timer i Helsingør og jeg håber at at det ikke ender i et dobbeltakthelvede. Jeg er hensat til at udforske nye græsgange da spinningtimerne i "mit" eget center har 15-25 på venteliste og gider kun at vente over en time hvis jeg skal køre med KG så Royal dumpede også.

Optur:

Fik hentet cykeltøj fra CCHillerød (og skal først batale efter den første).

Alli kommer snart på det danske marked.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share