Langt pokker i MOL


Gregers TF
 Share

Recommended Posts

Lyder godt med fittet. Altid rart at man kan mærke hvad det er man har brugt 2000,- på. Og er meget lig de erfaringer jeg har gjort mig efter fittet.

Havde ellers overvejet om jeg skulle lokke dig med til træning på søndag i HCM, men er nok bedst at helbredet får lov til at komme sig :smile:

Link to comment
Share on other sites

Hej.

Jeg kunne nu sagtens lokkes i hvert fald hvis jeg havde haft det bedre. Jeg mangler vist endnu at komme op over 100km for en enkelttur men er ikke hjemme søndag til den slags fornøjelser. Men hvis alt går som jeg håber skulle det gerne på programmet de næste to søndage inden de igen er i DSBs hænder.

(hvorfor er jeg ikke i seng endnu?????)

Link to comment
Share on other sites

Er jo nok også det bedste at holde sig i ro, når det er man bliver ramt af sygdom.

Men det er nok en god idé for motivationen at tage et smut til CCH og prøve deres træning, ikke mindst fordi de 1. Ikke kører den samme rute hver evig eneste gang, og 2. ikke kører i samme malende tempo hele tiden. De har netop det du efterlyser med intervaltræning, og derefter opsamling. Så du skal absolut ikke bekymre dig om at blive sat, for der bliver sgu samlet op hele tiden. Det giver også en meget mere varieret træning, og det lyder som om du er ved at være træt af den samme rute, og ikke mindst de samme mennesker. De er superflinke og rare og snakke med, men cykelmæssigt er der altså ikke særlig meget at hente. På en tur på 70 km, kører de kun én gang, og det er når de skal køre spurt. Og man bliver sgu tung i hovedet af at skulle "slås" med deres måde at køre på. Man rykker sig bare ikke særlig meget ved at kre ture med højt snit.

Link to comment
Share on other sites

... og derfor havde jeg også taget mod til mig til at debutere i CCH.

(først skal jeg lige nævne at jeg er kommet hjem fra 3 dage i Stege medbringende hele min forkølelse og lidt over 2kg ekstra,så vægten viste desværre 92,3kg i morges)

Da jeg havde overstået al vasketøjet ville jeg lige kontrollere at de rent faktisk kørte - synes at havde luret at de jævnligt springer over når der er løb i farvandet. Da genopdagede jeg at de ikke kører 17:30 men 17:15, det havde jeg lige glemt. Hvis jeg stressede kunne jeg måske lige nå det men gad ikke at hekse af sted og ankomme kørt i hegnet.

I stedet havde jeg god tid til HCMs træning. Det troede jeg, for da jeg skulle til at gå og pillede cyklen ned fra væggen var den igen punkteret på forhjulet. Skiftede både dæk og slange men nu kunne jeg ikke nå opsamlingen. Kørte alligevel og overvejede at køre alene. I stedet frøs jeg og vendte hjem for at tage ærmer på. Nogen gange har man en fornemmelse af at skæbnen prøver at advare en mod at tage af sted.

Jeg kørte HCM i møde og fangede dem kørt før de svingede op ad Overdrevsvej. Efter en var punkteret var det tid til Sørupbakken - hvor det blev til 3´er.

Endrupbakken var jeg pakket ind på, så kørte bare op med hovedgruppen.

Efter 15 minutters tid skete der et eller andet med folk. Tempoet var ikke specielt lavt - endda måske lidt over normalen da jeg blev bedt om en rolig føring. Det holdt 2 minutter og derefter brød helvede løs. Een stak og lidt efter begyndte vi at køre efter. Straks han var hentet var der en ny der stak og det meste af resten af tiden lå vi og kørte nye udbrud ind.

Humlebækspurten kunne man altså ikke lade op til med da der var lidt mere ro på forsøgte jeg at stikke af. Fik slået hullet men kørte for ringe til at holde den hjem og blev hentet af to mand + en mere da jeg lettede gassen inden svinget.

På Strandvejen blev vi hentet af en "fremmed" rytter og den dersens røde licenschip trak så meget at Laust satte alt ind på at hente ham. Det lykkedes men efter at have ligget på hjul ville den hentede gerne afgive føringen men Laust visnede totalt. Desværre lå jeg bagefter og dem bagved mig råbte ihærdigt for at pace mig op til ham igen. Det lykkedes også og igen ville han gerne slippe. Føj for den lede hvor det bed for at holde tempoet oppe og måtte også ret hurtigt vifte næste mand frem. Da var vi næsten nået til vejarbejdet på cykelstien og lettede på gassen. Licenschippen overhalede ude på vejen men nu var det ham der visnede og vi nåede lige at hente ham inden vi drejede fra på Folehaven. Der var usagt enighed om bare at sjoske op ad den men på sidste knold angreb Laust og jeg fik lige forhindret ham i at luske sig fri.

Jeg glemte at starte pulsuret fra start og med de 2 ekstra kilo kan pulsuret ikke finde pulsen så det en slatten omgang at se på. Der var ellers stor begejstring da vi stod ved Surina da snittet lå på 34,5 og det mente de ikke havde været prøvet før. Jeg mindes i hvert fald ikke at det har været så hidsigt og det var ikke engang fordi Sven-Erik eller en anden lå og trak det hele, det var faktisk ret underholdende idag.

Hvis jeg ikke er for søvnig så napper jeg en lille tur igen i morgen.

90 minutters spinning fredag.

Og TADDAAAAAAA, så har jeg fri til at kunne være med til fællestræningpå søndag.

Dertil må vist hellere komme lidt for vommen samt dips og chinups - det er ved at være noget tid siden sidst.

post-1580-1242767620_thumb.png

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Hej Kermit,

Havde det ikke været helligdag havde jeg kunnet køre med - nu står den på togkørsel fra morgenstunden i stedet. Det kunne ellers være helt sjovt at komme på Tyren nu den er så omtalt og jeg endnu ikke har prøvet det.

Og ja, de var godt i selvsving over snittet i går.

I stedet fik jeg kæmpet mig ud i dag men føj hvor var jeg træt. Både pga. søvnmangel; at stå op klokken 4 efter fridage er svært og ½ times middagslur blev til over en time med en god håndfuld tryk på snooze. Og så var jeg temmelig træt i stængerne efter i går og det var nok ikke bedre af at jeg prøver at kaste de to kg fra weekenden af i en fart. Faktisk havde jeg fået decideret DOMS i lårene. Alt i alt var jeg meget tæt på at blive på sofaen.

Kørslen ser fin og rolig ud på pulsen men da benene rent ud sagt ikke kunne en skid, føltes det hårdere idet der skulle jokkes godt til for at trække pulsen op men specielt høj blev den aldrig. Prøvede i stedet for at fokusere på at holde det nye trår der er muligt efter fittet.

Ruten ver ud af Nivå - Grønholt - Nødebo - Gadevang - Hillerød C - Hammerholt - Kettinge - Gunderød - Kokkedal - Nivå. Umiddalbart skete der ikke en noget udover at jeg måtte en tur i rabatten da en dum gimpe kørte udenom en forhindring i hendes side af vejen og var på direkte kollisionskurs :mad:

Lige nu er benene så bombede som efter en gang styrketræning - hvor skal jeg være doven i morgen :innocent:

Træningsudkastet holder forhåbentlig men det bliver noget presset - der mangler folk på arbejde så har nu et par overarbejdsdage i kalenderen i den kommende uge.

post-1580-1242847597_thumb.png

Link to comment
Share on other sites

Jeg skulle jo nok ikke have sovet til middag i går - kunne ikke sove helt så tidligt som vækkeuret inspirerede til.

Så i dag prøver jeg at holde den kørende så jeg forhåbentligt sover tidligt nok til at være frisk til KG-spinning i morgen - i hvert fald sovemæssigt. Hvis benene når at komme sig 100% bliver jeg noget overrasket.

Lidt hjemmestyrk:

10 chinups -> 20 armstrækkere -> 30 lige mavebøjninger, trippelsættet

10 chinups -> 20 armstrækkere -> 30 lige mavebøjninger, trippelsættet

10 pullups -> 20 armstrækkere -> 30 lige mavebøjninger, trippelsættet

10 pullups -> 20 armstrækkere -> 30 lige mavebøjninger, trippelsættet

20 skrå mavebøjninger til hver side -> 20 fattigmands reverse hypers, supersættet

20 skrå mavebøjninger til hver side -> 20 fattigmands reverse hypers, supersættet

20 skrå mavebøjninger til hver side -> 20 fattigmands reverse hypers, supersættet

20 skrå mavebøjninger til hver side -> 20 fattigmands reverse hypers, supersættet

I øvrigt møgtræls at tælle kalorier og ligge under ligevægt kompenseret for motion og så er vægten frosset på 92,3. Håber på et pænt dyk næste gang jeg kan sove til jeg vågner af mig selv. Eller er det uretfærdigt, sgu!!

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Sammen med tre tidligere logholdere her på MOL indtog jeg første række i Royal til en omgang elitespin med KG. Om KG virkelig var i hopla i dag eller jeg havde spinningcrawings ved jeg ikke men fik godt nok kørt mig i hegnet - faktisk er jeg noget skuffet og overrasket over at spidserne på pulskurven ligger så lavt som de gør. Men der var ikke mere at give af, efter 45 minutter fik jeg krampe første gang og et hurtigt sut på armen bekræftede hvad jeg frygtede nemlig at jeg var løbet tør for salt.

Efter Halifaxintervallerne (ret korte stående angreb kørt med absolut fuld skrue) var jeg som en sur gammel karklud og ved at pakke og gå i bad. Prøvede at fedte den næste serie :blush: men allerede i anden delomgang begyndte det at knibe igen og så var det jo bare om at kæmpe videre og var jeg på sporet igen.

Og så gik resten jo alligevel men jeg har ingen ide om hvad vi lavede - havde alt for travlt med min indre kamp. Jeg opfattede dog at KG med navns nævnelse fik mig trukket ud af en fæl krise hvor jeg var ved at gå helt ned.

post-1580-1243027027_thumb.png

Fårk hvor er jeg træt og de sidste tre dage med morgenvagter som jeg er kommet skævt ind på gør næppe sagen bedre, godt de næste to dage med overarbejde ligger lidt senere.

Lidt overvejelser om træningen som jeg ikke er tilfreds med nu jeg igen har fundet glæden ved cyklen: i bund og grund ville jeg gerne mere på cyklen men mangler dog tålmodighed til at køre længere ture alene og arbejdet er i vejen især for de længe søndagsture. Hvad kan jeg gøre?

1. Acceptere det. Naaaa.

2. Gå tilbage til sidste års arbejdstider med morgenvagter i hverdagen og aften i weekenden - er ikke meget for det nu jeg har fundet glæde med at gå i seng ved 22-23 tiden og også erkendt markant bedre søvnkvalitet sådan.

3. Prøve at privatbytte søndagene væk - jeg hader bare at stå med hatten i hånden og bede om tjenester fra andre.

4. Nedprioritere landevejen og sommeren som sådan og køre hvad der kan køres og så runde op med styrketræning og så i stedet sætte alt ind på at køre på bane til vinter. Hmmm - landevejscyklingen er den eneste tid jeg tilbringer udendørs og det virker også lidt for bagvendt til at være rigtigt.

5. Efter i dag overvejer jeg seriøst om jeg skal holde fast i FDK for at få puttet intervaller ind i træningen. Det lader ikke rigtig til at det lykkes at komme i CCHillerød og hele næste måned er træningen vist suspenderet så de i stedet skal ligge og køre ræs på uafspærrede veje - så mange som de er til træning virker det en kende usikkert og har alligevel ikke en dyt med intervaller at gøre, så det kan de glemme. Må lige se om spinning kan flettes ind mellem arbejde og fællestræning - når jeg nu kun gider køre med KG.

Alt i alt hælder jeg til en kombi af 3 og 5 men har tænkehatten på.

I morgen hviledag så jeg er kan være frisk til første søndagstræning siden påske.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Godt at høre du har genfundet glæden ved cyklingen. Det med træningen i CCH er rigtigt, men så vidt jeg har forstået er det kun om tirsdagen at træningen kommer til at være løb i stedet for. Jeg drøner ikke selv derud, fordi jeg synes der er meget langt hjem når man først er ude omkring Strø. Torsdagstræningen tror og håber jeg på fortsætter med intervaller o.lign. Så må jeg bare se at få nosset mig til torsdagstræningerne der i stedet for. Jeg kørte i øvrigt med træneren for torsdags holdet i torsdags, og han er sgu en rar fyr. 36 år gammel, og absolut ikke licens rytter attitude :laugh: Men det gælder jo også om at finde en balance som passer til dig. Jeg vil bare sige at det er nogle søde mennesker i CCH, og træningen fejler absolut ingenting!

Link to comment
Share on other sites

Sammen med tre tidligere logholdere her på MOL indtog jeg første række i Royal til en omgang elitespin med KG.

Hej du!

Det var dejligt at køre sig i hegnet omgivet af vores 2 århusianske venner og dig igår aftes :smile: - meeen syns nu ikke du skal brokke dig over din pulskurve, gnavpot :tongue:

Men husk at sætte et kryds i din kalender fordi at du brød din grænse, og sad på første række!!!! :w00t:

Som jeg truede med, nu jeg har haft håneretten idag:

:chicken:

(ærgeligt man ikke kan lave den fremhævet :tongue: )

Link to comment
Share on other sites

Hej Vivs,

Tak for fjerkræ - jeg havde jo regnet med at den ville komme. Nu sov jeg dejligt længe i stedet og søvnen skal jo også passes. Pulskurven er nok ikke så tosset endda MEN jeg synes altså at spidserne skal op i det røde område.

Dagens lange søndagstræning gik ikke som ventet. På vej til arbejde i går ringede HCMs formand og hørte om jeg kunne være kaptajn for hold 2 i dag og med det som jeg har sagt til bestyrelsesmøderne kunne jeg ikke rigtigt undslå mig. Jeg havde ikke nogen ruteguldkorn i baglommen, så det blev sidste års hverdagsrute med lidt krølle på. Fint nok, der var stort set kun nye medlemmer og de opdager jo ikke genbrug :blush:

Vi var 9 fra start - overraskende også Carsten H som sidste år kørte alle synder og sammen og så havde vi også deltagelse af en kvindelig Braikia - det var meget tydeligt at hun var skolet op med cykel (i modsætning til os andre).

Vi kørte syd ud af Hørsholm og kom højt på Folehavej og kørte nedad mod Strandvejen. Allerede her havde vi tabt samme mand 2 gange - det var også utur da han var eneste til hold 3/4. I vedbæk tabte vi ham på bakken og helt galt gik det da vi drejede ind i landet ved Skodborg. Den opkørsel havde nær taget livet af ham - Carsten var så flink at slippe os og køre sammen med ham. Tak Carsten!!!

Vi tog lige en bakkespurt op af Slotsbakken - TV og ud på Kongevej og TH op af Holtebakken i samlet flok. Vi nappede lige en tur på Vasevej nu vi var forbi - ikke en egentlig spurt opad men vi blev spredt alligevel.

Laaaaangt stykke på Kongevejen til Hillerød. Gab Gab - fik dog tiden til at gå med at øve rulleskift. Fårk vi er ringe, hihi....

Videre over Nødebo - op gennem Gribskov og så havde jeg forestillet mig spurt på Grisebakken men det var jeg vist ene om for de andre holdt sammen og jeg måtte bakke af da jeg ikke vidste om de andre havde styr på ruten herude og derfor skulle markere et sving.

Inden her, skulle jeg nok havde guffet min banan eller have haft fat i den flaske der var energidrik i - fik lige smagt på at gå sukkerkold.

Videre via småveje til Humlebækspurten. På Strandvejen indhentede vi en ret stor flok fra Amager Cykel Ring som vi blendede lidt ind med. Der er noget ved at ligge på hjul når man er omkring 25 stykker, det suger godt og blev ret afslappende. De tre af os som var tilbage nappede også lige Folehaven inden vi på lovlig vis (jøsses da) kørte det sidste stykke til Surina.

Bakkerne var overkommelige at komme først over - her manglede Carsten til at presse citronen. I Humlebækspurten blev jeg naturligvis bøffet i svinget - nu havde vi ellers kørt ret stille i alle andre sving men der var een der ville det anderledes.

Generelt fik jeg ikke så mange føringer i dag og måtte holde lidt igen på dem jeg fik da jeg ellers ufrivilligt fik slået hul nu de ikke kunne finde ud af at råbe "en ned". Havde jeg provianteret i tide havde det nok været ret overkommeligt - nu var der lidt gelé i stængerne fra Emdrup og hjem, men den udfordring passede mig nu fint.

post-1580-1243175272_thumb.png

De næste 4 søndage er arbejdssøndage så ingen fællestræning dér :dry:

I næste uge har jeg kun to arbejdsdage :alright: men de ligger selvfølgelig oven i fællestræningen begge to. DMI dømmer regnvejr for den sidste så mon ikke jeg skal træne alene i den kommende uge, det vil jeg tro.

I morgen bliver det hviledag hvor jeg i stedet tager i blodbanken og afleverer en halv liter.

Snart går turen til arbejde hvor jeg har rådighed indtil 01. Satser og lader bilen blive hjemme og håber at der ikke bliver noget op til fyraften for så får man som regel lov at gå lidt før da man alligevel ikke kan nå at køre noget på den korte tid. Hvis der er kørsel til sidst hedder det hjem med første morgentog.

Link to comment
Share on other sites

Hej Rune,

- og i lige måde. Håber du fik kørt dig træt :bigsmile:

Btw, så hænger jeg herinde på arbejde til første morgentog :mad: Ikke fordi der er noget at køre (her siddet på min flade siden 20:24), men er eneste rådighed i biksen indtil få minutter efter sidste tog.

Sur røv, Bøv! - det skal nok for alvor fucke soverytmen op.

TILFØJET 6:20

Så er jeg hjemme igen. Fik sovet et par timer i en stol inden jeg kunne komme hjem. Desværre vågnede jeg ret meget på vej hjem. Har lige lavet lidt kropshævninger og dips nu jeg alligevel spildte tiden med ikke at sove.

Er helt ekstremt dehydreret så sidder og er i gang med at hælde 1½-2 liter vand på systemet. Så kan det være at jeg af naturlige årsager heller ikke sover så længe.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Hej Kermit,

OOOPS - har misset din sidste post og har først lige set den :blush:

Jeg har også lige set at CCH informerer i god tid for det er først i juli de kører ræs så der er håb endnu, selv om i morgen jo næppe køres pga. sommercuppen, jeg har i hvert fald lavet andre planer nu. Problemet med torsdagstræningen er jo at hold 3 er forbeholdt damerne - ganske vist må "vi" gerne møde op men det er tydeligvis ikke meningen. Men nu må vi se - de efterfølgende to tirsdage er skamalagt til aftenvagter så kan kun håbe at jag får dem vekslet til morgentjanser. De skal så også være af de helt tidlige hvis jeg skal nå Hillerød inden 17:15.

Jeg blev heldigvis vækket af en SMS klokken 11 i "morges" - Fa´ens til tidspunkt at vågne på, æv!!

Ellers har jeg været lidt dygtig i dag for jeg har kørt en rulletur næsten uden at kikse det. En puls-spids var utilsigtet men ellers var de 6-8 minutter der ligger lidt højt med vilje. Så det KAN altså lade sig gøre også når man kører alene.

Turen blev på 31km med sølle 26,5 i snit :blush:

Skulle jeg få kørt flere rulleture gider jeg ikke bruge Mortens serverplads til pulsfil men bare lige så jeg kan fortælle mig selv at jeg godt kan, så kommer den med i dag. Og nu til blodbanken.

post-1580-1243261230_thumb.png

Link to comment
Share on other sites

Tirsdag kørte jeg til Stege og holdt hviledag.

Onsdag skulle ex´en være vært for mødregruppen om formiddagen. Flinke mennesker men for meget snak om tøzeshopping er ikke mig, så havde forberedt mig med at tage cyklen med ned.

Umiddelbart ville jeg en tur ud til klinten men Møn er en MF forblæst ø så med den vind der var i går ville jeg gerne have medvind hjem. I stedet blev det til en lidt kedelig tur til Vordingborg og retur ad landevejen. Udtur i stik modvind - ptøj. På et tidspunk lige for Langebæk tror jeg vinden blev fanget mellem to forhøjninger eller noget for jeg sad nede og kæmpede nede i andet gear med pulsen pænt over 170 med syre i stængerne og snoldede 18km/t. TUDEFJÆS!! jeg fandt lige en sidevej og trillede 100 meter nedad og tilbage for lige at komme til hægterne igen.

Hjemturen var lækker - kunne køre 35-37 med pulsen i bund og lå generelt over 45. På det sidste stykke af Sjælland går det lidt nedad og kørte mellem 55 og 60 - herligt. Til gengæld bliver man fartblind for da jeg kom ind hvor det gik lidt op synes at jeg var nu var i krise og gået helt i stå. Kiggede på computeren og kørte 44 så det var jo sådan set ret fint.

To gange var jeg dog virkelig ukæk - i sidevind over broen mellem Sjælland og Møn. Cykelstien er heldigvis ret bred og heldigvis, for der for kunne slet ikke styre cyklen. Blev overhalet af en lastbil og blev suget helt ud til kanten af vejen selv om jeg prøvede at køre kontra. Straks den var væk og vinden ramte mig havde jeg kurs mod rækværket som jeg akkurat undgik. På toppen var der så mange vindvirvler mellem jernsøjlerne at vinden styrede det meste og turde ikke køre mere end 15-20 i timen - det føltes som om forhjulet kunne lette hvert øjeblik og jeg så ville blive kastet ad Pommern til. Det ville naturligvis ikke ske men har aldrig oplevet noget lignende.

Senere skulle vi have været til motionsboksning med det blev aflyst pga. ringe tilmelding. Til gengæld var der en på vejen som havde fået nye løbesko som skulle indvies så vi nappede 30 minutters løb i stedet :blink: heldigvis for mig i et ret overskueligt tempo så jeg slipper vist for DOMS.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Grumpf - tiden er rendt fra mig - og så skulle jeg nok heller ikke have været så kæk mht. ømheden efter løbeturen - den kom i løbet af i går og er her stadigvæk. Jeg har rodet mig ind i at skulle hjælpe med at male de næste tre dage - håber alligevel at kunne få en lille tur på cyklen eller to men nu må vi se hvor vi ligger i tidsplanen.

Lige nu er jeg på vej til forsoningskaffe hos familien som jeg ikke har været på talefod med i noget der vel ligner 1½ måned.

Lige før lavede jeg 2 omgange af dette multisæt multisæt (ingen pauser):

10 chinups -> 15 skrå mave -> 15 lige mave -> 20 dips

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

= Gnavpot.

Vi nåede at male færdigt i går - til gengæld trak det ud og jeg nåede kun få timers søvn inden jeg skulle på arbejde.

Jeg gad derfor ikke at cykle men fik tvunget mig ud på noget jeg vidste ville blive en kort tur - det kunne jeg godt overskue. Men jeg nåede kun 900 meter væk inden jeg blev ringet hjem til fællesspisning som jeg nu er lige ved at blive samlet op til.

Der skal vist sættes nogle fede krydser i kalenderen ud for de næste fridage hvor der bare står "MIG".

Jeg trænger i den grad til at få sovet igennem - har skullet tidligt op de sidste mange fridage og har ikke haft mulighed for at sove tidligt.

Jeg trænger til at få trænet :poking:

Jeg trænger til at få styr på kosten. Det er rigelig svært i forvejen men har været helt håbløst de mange dage hvor jeg ikke har styret ret meget selv.

Men det har været ret hyggeligt så det er bestemt ikke bare negativt men nu må jeg have styr på mig selv igen og prøve at komme ind i en rimelig rytme.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Så fik vi overstået de tre forårsmåneder og er gået ind i sommeren - ikke at det skal mærkes på vejret i den nærmeste fremtid :dry:

Først lige dagens magre indsats. Jeg var helt kvast af træthed (ligesom i gamle dage) og fik kun styrketrænet lidt herhjemme. 4-5 sæt af hver af de sædvanlige øvelser og var ALT for træt til at tælle reps.

Med tanke på at cyklen ikke kører som jeg synes den skal (det er jo nok mig den er gal med, hehe) har jeg besluttet at blive tøzefornærmet og begynde med styrketræningen igen. Når nu hverken hastigheden eller udholdenheden ikke er oppe hvor det for alvor er spas, så må underholdningsværdien hives hjem på anden måde. Cykladsen får stadigvæk førsteprioritet en tid endnu men hvis der ikke snart sker "noget" så bliver den degraderet til vedligeholdelsestræning. Faktisk ville jeg have været i motionscenteret i dag og var også næsten på vej da jeg kom i tanke om at det var helligdag og de derfor allerede havde lukket.

Den kommende uge ser ret fornuftig ud hvad fællestræning angår (så er det bare om regnen vil regne udenom) og hvis det holder bliver ugeplanen bare at deltage i dem.

Den sidste uge hvor jeg har været afsat til anden side på mine fridage har jeg sovet for lidt og spist for meget. Resultatet er at vægten er oppe i fæle 93,6kg., dvs mere end 3 kg vundet på en uge. Det sørgelige er at jeg egentlig ikke har forspist mig og hvis jeg var ligeglad med vægten ville jeg formodentlig spise sådan til hverdag. Men det giver da mening at jeg stort set altid er sulten når vægten holdes i ro, så.

I morgen ringer uret allerede klokken 4:15 så det er snart på tide at gå i seng, der er også et pænt søvnefterslæb at hente i land.

Dagens kost har været fedtfattig og regner med at holde den på de 1760kcal jeg indtil videre har indtaget.

Link to comment
Share on other sites

Hmm, der er lidt løse ender jeg ikke lige kunne bikse sammen - skulle have været skrevet i går men gik tidligt i seng :bigsmile:

Men for at begynde med slutningen som også er det "værste": blev sq sat til fællestræningen i går = FAIL! :mad:

Jeg kom til at spise en kop cornflakes natten til i går så jeg endte på 1960kcal. Jeg vågnede ekstremt dehydreret så var dygtig til at drikke på arbejdet, synes jeg. Missede morgenmaden men fik en bagel og proteinbar i første pause. I pause to var jeg i tutten for at hælde godt med kulhydrater på. Buffeten bestod dog mest af kød og grøntsager. Der lå en lille sjat kartoffelbåde som jeg tog halvdelen af (kunne nemt have spist flere end der var) og så lidt af resten.

Hvis jeg var lidt heldig kunne jeg lige nå CCHillerøds træning. Mit fyraftenstog kørte på sekundet, afløseren stod klar men Kystbanen var ikke de nødvendige 30-40 sekunder forsinket, så det blev endnu en tur med HCM. Benyttede ventetiden til næste tog med at "tanke" med en bagel mere og en is :blush:

Kaptajnen var der ikke, så vi kørte på egen hånd - det kunne man mærke. Vi kørte roligt ud af Hørsholm men på Stumpedyssevej blev der stille og roligt skruet op. Mere og mere. Når en tog en "langsom" føring eller en holdt den så længe at tempoet dalede, så blev det råbt arrigt omme bagfra om at slå ud. Tempoet blev derfor hurtigt lidt hidsigt. Allerede her kunne jeg mærke at noget ikke var som det plejede, for fik lidt krampe i højre læg.

På Kongevejen blev det bare værre og da jeg fik min føring var det virkelig slemt og begyndte også i venstre side. Jeg slap den kort inden vi skulle op ad Overdrevsvej, desværre var det en turbofryns der tog over og han gav gas straks efter svinget uden at få samling på tropperne. Jeg sad omme bagved, elastikken var trukket helt ud og da jeg ville køre hullet op blev jeg kramperamt igen men det var der jo ikke noget at gøre ved. Heldigvis var der en der tabte sin GPS og det gav en dejlig pause.

På Kongevejen havde vi allerde sat to og nu da vi ledte efter computeren var der en der ikke gad vente og fortsatte - det var ren anarki i dag. Da den var fundet startede vi roligt op og lagde gassen forsigtigt på - og fik en lille ekstra pause da en tabte kæden. Så for første gang i år kunne jeg køre først op ad Sørupbakken dog slet ikke så overbevisende som sidste år. Troede at vi skulle samle op på toppen men de næste tre blæste bare udenom og fortsatte. Hvor asocialt! Jeg lod mig falde ned til de andre og frem mod Emdrupbakken var vi samlede igen. Den bakke blev også kørt nogenlunde roligt men mod toppen var kramperne igen for voldsomme til at ignorere. Allerede herefter var mine to flasker tomme og jeg var stadig tørstig, æv.

Efter at kvarters tid (med næsten konstant krampe i læggen(e) var der en midt i feltet der led i modvinden og slap dem foran. Efter lidt tid accelerede de andre udenom men det synes jeg var lidt tarveligt så jeg lagde mig i front og kunne se på skyggen hvor meget jeg kunne træde uden at tabe ham. Krampen blev bare værre og fik ikke kørt de andre ind og da det så gik opad krampede jeg fuldstændigt uhæmmet igen. Vi blev enige om at lade dem køre og holde vores eget tempo og med krampen i tankerne passede det mig faktisk helt fint at lette gasen en pind eller to. Selv om vi kom ud i medvind lagde jeg mig på hjul i fem minutter indtil kramperne var helt væk og så kørte vi resten af ruten side-by-side, dog drejde jeg fra allerede i Nivå.

post-1580-1244056394_thumb.png

Fuck hvor er jeg DOMSramt i læggene, især højre. Det er sq værre end efter en solid gang styrketræning.

Men det var da skide heldigt at det ikke var i dag jeg skulle have min debut i Hillerød. Efter denne afklapsning går der nok lidt inden jeg får taget mod til mig igen. Men ellers var det faktisk ret fedt at blive lokket op i mørkerød pulszone - det har jeg manglet.

Dagens lille indsats:

Pullups 10, 10, 10 multisættet med

Mave skrå 15, 15, 15

Mave lige 15, 15, 15

Armstrækkere 20, 20, 20

Kosten har igen været helt i bund, så selv om jeg kommer til at smugspise lidt i nat ender jeg pænt langt under ligevægtsindtag. Men inden træningen i morgen må jeg vist hellere være lidt mere gavmild med kulhydrater og vand. Ved ikke om kramperne skyldes det men sådan en tur gider jeg ikke køre igen - der var intet morsomt i den, så bare for at være på den sikre side.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Jeg erindrer ikke at have været så DOMSet. Jeg vågnede flere gange i nat når jeg lagde mig på højre side og venstre ben lå ovenpå højre læg - så øm er den. Venstre har det nogenlunde.

Jeg endte på 2200 kcal i går og fik høvlet 1,3kg af morgenvægten. Ligger 3,1kg under mandagsvægten og nærmer mig min normale overvægt.

Jeg drak en masse vand i dag, vil tro omkring 3½ liter inden fællestræningen men det lykkedes ikke at få urinen klar. Der må være en masse affald som kroppen fedter med at komme af med. Fik også spist mere end i forgårs.

På vej til træning tog jeg en omvej omkring 2xFolehavevej for at få lidt pulsvariation ind i turen. Jeg havde besluttet for at køre hjem når vi nåede til Fredensborg men der var to trætte ryttere som lige var kommet hjem fra en træningstur på Mallorca så tempoet var ikke så højt - især ikke efter den ene var blevet sat et par gange og brokkiede sig over tempoet, så jeg fortsatte med rundt. I stedet kunne det blive til kortvarig preskørsel med opsamling bagefter men desværre var jeg ved at gå sukkerkold og havde for meget gele i quads til at udnytte at det faktisk kunne blive en helt fornuftig træning. Faktisk var det allerede på Emdrupbakken, det begyndte at knibe. Synes også at vi er blevet markant dårligere til at lette gassen så man kan komme til hægterne efter en spurt. På strandvejen var jeg tæt på at køre hjem da stængerne stille og roligt syrede til bare ved at ligge på hjul, men fik hutlet mig op ad Folehavevej - smidt på den sidste stigning men kørt mig op igen inden museet.

post-1580-1244149812_thumb.png

Jeg var fuldstændigt kvast da jeg kom hjem og hvordan det endte der ved jeg ikke men da jeg ville smide cykeltrøjen opdagede at jeg havde et halvspist æble i hånden.

Min højre læg kramper ikke men musklen flexer ukontrolleret i nogle underlige bølgebevægelser 5% under krampeniveau. Håber jeg kan sove for det - det føles som at have en finger i klemme i en dør.

Nu hvor jeg er på vej i seng ligger jeg godt 2000kcal under korrigeret ligevægt (har spist enmasse aftensmad så er ikke sulten (endnu)) så mon ikke jeg kan skrue op for indtaget efter weekenden? Jeg håber da at de sidste dages ringe kørsel skyldes kosten.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Jeg satte uret så jeg kunne køre med det rolige fredagshold i HCM. Jeg havde hverken brød eller mælk i huset så måtte hive en fisketing fra fryseren og i ovnen som morgenmad. Derfor fik jeg først spist op få minutter før jeg trak i cykeltøjet.

Med yderst slatne ben ankom jeg til opsamlingen hvor der stod en og skiftede slange. Der dukkede ikke flere op så vi kunna bare køre alene. Han hørte til på hold 2 men heldigvis ville han gerne køre ret roligt. Allerede før vi kom fri af Hørsholm ramte den første byge og så ville han ikke længere. Han fik lokket mig med med på droppe turen og da han bor i Nivå kunne vi jo følges.

På vejen punkterede han igen og så måtte jeg lige stikke ham en af mine slanger.

Da vi kolde og våde nåede Nivå prøvede jeg at fortsætte ad strandvejen og overbevise mig om at jeg godt gad køre videre, men det virkede ikke. Så det blev til begrænsede 25,2 km på hele 58 minutters køretid.

Det var jeg ikke tilfreds med. Hjertet ville gerne tage en aftentur men vidste jo godt at det ville blive noget pladder så jeg tog en tur i FDK i stedet:

Crosstrainer: 5 minutter, trin 12, 130 SPM - uffff hvor var benene usamarbejdsvillige

Kropshævninger, neutralt greb: 10, 10

Suspineret bicepcurl: 10x18, 10x18

Bænkpres: 20x10, 10x50, 10x70, 8x70 :unhappy:

Skulderpresmaskine: 10x30, 10x30

Laterals: 10x7, 10x7

Kickbacks, strakt arm: 10x10, 10x10

Triceps extensions, DB: 10x7, 10x7

Lårcurl, siddende: 15x40, 15x50

Leg extensions: 10x60 - syrede helt vildt i dråberne

Lændemaskine: 15x40, 15x40

Mavemakine: 15x40, 15x50

Jeg troede at de lukkede klokken 14 så det gik BARE hurtigt i dag.

Derefter i Fakta for at fylde i køleskabet og så på hovedpuden i 1½ time. Synes pulsen var noget høj så talte den. Den var helt oppe på 63-66 ogsa efter luren, så jeg kan godt forstå at jeg føler mig smadret. I morgen må jeg vist hellere holde mig i ro.

Meget uretfærdig faldt vægten ikke til i dag. Som kroppen har det har jeg valgt at stoppe det store kalorieunderskud nu. Det er ikke til at træne på og er også næsten nede i min normale vægt.

Højre læg er ved at komme sig. I morges kunne hælen ikke nå gulvet men nu kan jeg holde ud at prikke lidt til den med en finger (læggen altså, ikke hælen).

TILFØJET:

puha - nu er det kommet en pæn DOMS i quads.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Jeg vågnede tidligt og var i god tid. Sikkert derfor blev det hele meget hektisk da jeg burde være gået og hverken var helt eller halvt klar. Benene var stadig lidt ømme men ellers ret friske men jeg har jo også ufrivilligt carbloaded da jeg fik spist rimelig om lørdagen. Kan godt forstår at det er noget BBere benytter sig af - selv indpakket i mit spæklag var det tydeligt at der var lagt kulhydrater og vand i muskulaturen.

Nå, til sagen.

Jeg fik koldstartet med første interval på vej til opsamlingen og kunne ikke overskue min halve kakaomælk før jeg var nået frem. Der var mødt en del frem men vi delte kun op i to hold: hold 1 og hold 2/3/4. Da Frank skulle styre hold 2/3/4 var der ingen tvivl om at jeg skulle vælge det hold og havde næppe heller kunnet holde trit med hold 1. Da vi begyndte at køre over vejen ankom Sven Erik (licensrytter) på ny cykel og 1 eller 2 mand skiftede væk fra hold 1, men de der kunne hænge på, er helt sikkert kommet hjem med et højt snit.

Vi kørte ret fredeligt med jævnligt indlagt fartleg og et enkelt hæderligt forsøg på rulleskift. Ruten var helt genial, så er ret ærgelig over ikke have GPS så jeg kunnet lure et par gode steder. Bare turen fra Hørsholm til Slotsbakken var tifold federe end bare at kværne ad Strandvejen men vi kørte så meget rundt at jeg ikke engang kan huske hvordan vi kørte ud af Hørsholm.

Da de hurtige var væk var der god mulighed for at tage for sig af de første placeringer - men desværre ikke de allerførste hver gang. En god skiltespurt på ca. 400m. blev hevet hjem men hævnede sig på resten af turen hvor lårene hurtigt mistede gnisten og selv om vi ikke kørte med super høj intensitet så nappede det alligevel lidt at jeg lå i front i modvinden i et kvarters tid i træk. På de sidste par spurter endte jeg konsekvent nummer to selv om prøvede at være oppe på dupperne.

Men pyt med det. Det var afsindigt underholdende træning i dag. Hvis alle bare træninger var sådan. Men pulskurven er totalt kaotisk.

post-1580-1244397243_thumb.png

I modsætning til sidste uge hvor jeg gik i panik over vægten så forsøger jeg denne uge noget andet. I de efterhånden mange uger jeg har talt kalorier, har jeg ligget i kulhydratunderskud faktisk alle dage. Det er jo ikke ikke hensigtsmæssig når man kører cardio så nu skyder jeg gråspurve med krydsermissiler og prøver at indtage føde efter anbefaling fra Danmarks Idræt-Forbund. Masser af kulhydrater - mindre protein end det jeg plejer og væsentlig mindre fedt. Det var ikke helt forberedt (kom på ideen i går aftes) så i dag var der lige rigeligt med flydende kost. Nu håber jeg bare at det holder uden vægten popper op igen.

O.T. Det er sq stadigvæk yderst mærkeligt at mormor mangler når der er valgaften. Ganske vist er det ikke folketingsvalg men alligevel var en valgaften noget den gamle politiker "fejrede" som en festaften og sådan har det været lige siden jeg kravlede rundt og var partimaskot. Det er sq noget fesent at sidde her alene lige nu men magien er her alligevel.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Dagens lille:

6 sæt kropshævninger (de sidste 2 splittet i halve til fail øverst og dernæst nederst)

6 sæt dips

6 sæt blandet mave

Sidste uge var træningsmæssigt lækker nok: 4 gange på lågen og 2 gange styrk. Det håber jeg at jeg kan gentage i denne uge bare med mere mad så jeg ikke koger sammen. Vægtmæssigt lå jeg på 91,1 i morges og lige nu kæmper jeg med en pæn sult men må ikke spise mere i dag og det har jeg tænk mig at holde - i hvert fald indtil jeg kommer i seng og delvist i søvne går i køkkenet :unhappy:

Vejrudsigten ser ussel ud, så jeg forpligter mig lige og hænger ugetræningsplanen op.

Mandag: let styrk. CHECK

Tirsdag: let cykeltur - søndagen fik DOMS i lår til at genopblusse så det skal bare være en rolig omgang så jeg kan få styr på stængerne.

Onsdag: Discopump i FDK.

Torsdag: Har fri og indtil jeg så vejrudsigten var planen at finde CCHillerød men mon ikke at jeg kører i tørvejr om formiddagen i stedet?

Fredag: Afhænger af vejret. Holder det tørt om aftenen står den på to timers udendørs spinning på Frederiksberg. Ellers finder jeg på noget andet med pedaler.

Lørdag: Hviledag.

Søndag: Eftermiddagstur på cyklen efter fyraften.

Arbejder driller generelt i øjeblikket. Jeg løber ind i nogle sene og halvsene vagter der liger oven i hverdagstræningen. Bare ikke i weekenderne hvor der er morgentræning, så det er faktisk så omvendt i forhold til mine ønsker som det kan blive.

Har allerede fået DOMS i lats :w00t:

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share