Langt pokker i MOL


Gregers TF
 Share

Recommended Posts

Det er altså ondskabsfuldt at du laver 90 sekunders planke med + 10 kg!!! Men nu ved jeg hvad det er jeg skal op på næste gang!

Men så længe jeg kan få lov til at klare mig lidt bedre i sideplanken er det også fint nok :laugh: Og det er altså en flot squat du kører for tiden.

Link to comment
Share on other sites

Den sideplanken driver mig til vanvid. Og bedst som jeg får lidt fremgang i den, så begynder du at tage den med ekstra vægt :sneaky2:

Squatten er finfin - bare ærgeligt at jeg stadig er "bange" for stangen når vægten er trecifret, men det går vel over på et tidspunkt.

Til gengæld er lænden slet ikke med på at træne læg i smithen; jeg tror at det er den akavede bevægelse når stangen skal låses og låses op, den ikke kan lide. Ærgeligt, for det er en anden feeling end når man kører den i benpressen. Men jeg har faktisk pænt ondt i ryggen på den forkerte måde, så ikke meget at gøre ved det.

Dagens enlige indsats udover en gang benmassage som gjorde naller pga. smådoms fra i tirsdags, var boldtræningen. Jeg var på vej hjem fra Stege i morges mens der var yoga og svømmehallen er under renovering, så der er tidlig juleferie.

Trods jeg har skulket lidt de sidste par uger, kan jeg godt mærke at niveauet er hævet. Flere af de ting vi lavede til aften, kunne slet ikke lade sig gøre til de første timer.

Er lige i gang med et lille eksperiment. Forleden skulle jeg afprøve min julegave fra DSB og lave risengrød. Jeg kom til at komme dobbelt vanille i; hold fast det smagte godt :4mewantfood: (men jeg er også et vanille-svin :blush: ).

Så nu skal jeg se om det også holder til ris a la mande og om resten af familien er med på den eller om jeg skal holde mig til den sædvanlige opskrift d. 24ende.

post-1580-018635600 1291930347_thumb.jpg

I dag kom grædemuren op på arbejde = resultatet af turvalget der afgør i hvilken turnus man skal køre det næste år.

Trods jeg lige har "brokket mig" over for meget fritid, var det en stor lettelse at jeg igen kører i 3-3turen, altså 3 arbejdsdage efterfulgt af 3 fridage og om igen. Men jeg skal vist være taknemmelig over at den er blevet udvidet med 6 mand - ellers var jeg nok blevet trykket ud af den.

Nu jeg også har meget fritid næste år, overvejer jeg om jeg skal prøve at finde et eller andet mål med træningen, så jeg ikke bare laller mere eller mindre ustruktureret rundt :unsure:

Jeg venter lige til i morgen med at lave ugeplan. Jeg må lige se om benene bliver yderligere ømme efter de uhyrligt mange lunges til aften. De skal vel bare een gang om ugen have lov at være nogenlunde friske.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Nåja, det havde jeg lige fortrængt :tongue:

Undtagelsevis har jeg været sløset med notering af vægt osv. men lå på 88,2 i morges.

I går skulle jeg have cyklet før arbejdet kaldte og da jeg havde mellemvagt skulle jeg gå ved frokosttid. Men da jeg ikke just er A-menneske, så lykkedes det ikke at komme i sving tids nok til at nå det. Plan B var at tage den når jeg kom hjem, men 22:45 var det ikke lige det jeg brændte for. I stedet gik jeg i kassen med det samme og med teknikkerne fra yoga, faldt jeg nogenlunde hurtigt i søvn - det må jeg prøve igen næste gang jeg ligger og roterer.

I morges gik det lidt bedre - efter 3 tryk på snooze stod jeg op og prøvede at skaffe liv i skroget vha. de 5 tibetanere. Derefter lidt variationer af planken og sideplanken inden jeg drog af spejlblanke veje til FW for at haste mig gennem træningen. Kroppen var stadig morgensløv som en kold dieselmaskine og allerede på første rep i squatten med de 50kg var jeg ved at vælte forover. Til gengæld trak jeg slet ikke ilt ind i worksættene og måtte til sidst lave 5 ventilationer mellem repsene.

Træning før eftermiddag er ikke mig.

Romaskine:

5 min

Squat:

10x10

15x10

10x50

10x90

10x90

Supersættet med

Chinups:

12

12

Læg i benpres:

15x150

15x150

15x150

Supersættet med

Lårcurl:

15x30

10x60

10x60

Hyperextensions:

20

20

supersættet med

Arnold pres:

10x18

10x18

Upperback:

10x40

10x40

supersættet med

Tricep pushdown, rep:

8x27½

8x27½

Crostrainer:

5 min

Hjem ASAP og få gang i Tacxen

Jeg kunne lige nå 5 min opvarming, 20 minutter på 270 watt og 5 min nedvarming inden jeg skulle på arbejde.

Efter arbejde nappede jeg trods tidspunktet en runde to. Samme opskrift, bare med 280 i midten - det begynder at nive.

I morgen har jeg trukket übernitten og skal møde 10:30-22:30 så det bliver til en hviledag.

Tirsdag står den på banecykling

Onsdag: en Mallorcatur i Tacxen

Torsdag: Yoga, massage og boldgymnastik (svømmehallen er under rep, så der er juleferie)

Nu må jeg lige til at stramme lidt op. Yogaen er blevet forsømt og spinningen er slet ikke blevet til noget. Jeg må nok indse at jeg skal nøjes med enkelttimer for hvis jeg satser på dobbelttimerne (de få der passer i programmet og ikke er med den forkerte instruktør) så bliver det aldrig til noget.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Lyder meget mere rigtigt med de 270 watt til dig i Tacxen. Med baneben burde det ikke være noget problem.

Til gengæld pænt underligt at man vælger at arbejde på svømmehallen om vinteren hvor der er mange der bruger den? Men kan selvfølgelig være det var noget uforudset.

Link to comment
Share on other sites

Med lige lidt flere timer i sadlen, så skal de nok komme, også i to blokke.

Heldigvis har jeg nu været så længe væk at jeg faktisk nyder at blive presset og det er jo en kærkommen forandring til den anmasende komfortzone som plaget mig i snart to år. Tænk hvis det er noget der er overstået :w00t:

Ellers sidder jeg på arbejdet og er lidt skuffet over gårsdagens træning. Jeg ved jo godt at man ikke behøver at være øm men har alligevel følelsen af at jeg ikke har lavet nok, eller rettere at stængerne skulle have haft mere af den tid der var. Men troede faktisk at jeg ville kunne mærke benene i dag så et eller andet sted er det jo lækkert af været blevet mere "prylbar".

Nu mangler vi bare at jeg også er kæk når jeg sidder i tandlægestolen i morgen men det er nok ikke så sansynligt :blush:

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Tror at hvis du skal sætte dig et mål for næste år, så skal det bl.a. være at du skal deltage i hold 1 træning lige meget om du føler dig i form eller ej. Om du så bliver smidt undervejs, eller hvad, det er fuldstændig ligegyldigt. Du har masser af power i stængerne, du skal bare presses derud hvor det gør ondt for alvor.

Link to comment
Share on other sites

Det med at satse på hold 1 er faktisk ikke så tosset - om du så tænker på HHCillerød eller HCM.

Og det med at blive presset bliver jo næsten helt nyt. Udover den dag med bakkespurten mod Tikøb, hvor du var så flink at vente da de andre kørte udenom da jeg eksplodere totalt efter at have forsøgt at holde dit hjul, har jeg vist kun været ude over kanten 1-2 gange mere :blush:

Også derfor at jeg bliver nødt komme til spinning :poking: da jeg forhåbentlig igen kan blive vænnet til at køre i hegnet.

Bonustræning:

100 strækkere på tid

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Uge 49

13/12: 88,0kg - fedt% 12,6 - 2300kcal - hviledag

14/12: 88,0kg - fedt% 12,7 ca2800kcal - banecykling 1t 50m + hjemmestyrk 10m

15/12: 87,0kg - fedt% 12,3 - kommer - kommer

I går var jeg så til banetræning. Det blev hårdt.

Først en rimeligt opvarmning hvor jeg først kørte lidt alene, så med et "langsomt" tog hvorefter jeg kørte med det hurtige.

Så delte vi op i hold med ca. 5 mand på hver og 20 omgange på hver tur undt. den ene som blev på 24.

Første tur gik op i hat og briller da alle tre hold startede i omvendt rækkefølge. Altså det hurtigste hold bagerst og da et på papiret langsomt hold ikke må overhale, lå vi og kørte næsten op i hinanden. Men vi fik da kørt viftekørsel på banen :laugh:

Derefter vendte vi bøtten og så passede det meget bedre. Bortset fra at det gik lige hurtigt nok på det hold 1 jeg kørte med og var ret indstillet på at gå ned på hold 2. Kom så lige til at tænke på Kermits bemærkning om at jeg skulle presses og så blev jeg hængende.

På tur 3 blev jeg så også smidt af. Jeg havde næsten lige lukket et hul og da der så kom et mere da vi havde tabt en mand så jeg efter min føring fik slået ned for langt efter bagerste mand, stoppede jeg inden jeg eksploderede helt.

Hvis tur 4 var kørt på en mandag hvor der er meget mere struktur på, var jeg gået ud efter min næstsidste føring, men tænkte at det nu nok ville gå an at trække ud af gruppen hvis jeg måtte slippe. De sidste 7 omgange hang i det alleryderste af neglene.

Det var jo fedt nok men jeg var slet ikke mentalt forberedt; tirsdagen plejer at være ren hyggetræning og mandagstræneren har haft mig på det langsommeste hold, så havde totalt glemt hvordan det var. Jeg var vist lidt af en klynkerøv - hvis Tempospecialisten stadig læser med herinde, så tak for opbakningen undervejs i går.

Heldigvis var der tid til at rulle af. Pausen i det skyldes at jeg var nede og hente Mette fra CCHillerød som er begyndt at køre bane i år og hun er ikke så kæk ved at køre oppe ved rækværket, så var lige nede og høre om hun ville med op og øve det lidt. En af at andre stod og sagde at han i hvert fald ikke skulle køre deroppe. Nå, men da tiden var gået og jeg kørte ned, så jeg at de begge trillede rundt deroppe, så der kom også lidt teknisk træning på programmet. Egentlig ærgeligt at der ikke er mere af det.

Alt i alt var vist den hårdeste banetræning siden de glade dage forrige år da jeg magtede at køre med Team Mermaid som sommetider kiggede forbi om tirsdagen. Det skal vist arbejdes noget for at komme på det niveau igen :blush:

post-1580-072145100 1292407136_thumb.gif

I går inden sengetid skulle jeg lige forbedre min 100 strækker-tid og tog også lidt chinups og mave.

Har lige igen gået efter en ny tid og fik slået ny PR i armstrækkere da jeg fik fyret 84 af i een køre. Men det var jo faktisk ikke det, jeg skulle bruge krudt på :innocent:

Gårsdagens irritationsmoment:

Da jeg skulle vaske cykeltøjet, kom jeg til at skylle den ene hjelmpude ud i overløbshullet i vasken :4slap: Godt man er lidt kræmmeragtigt og har et par poser på lager.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Alt i alt var vist den hårdeste banetræning siden de glade dage forrige år da jeg magtede at køre med Team Mermaid som sommetider kiggede forbi om tirsdagen. Det skal vist arbejdes noget for at komme på det niveau igen :blush:

Et par af den slags træninger du havde i går, og så er du nok oppe på det niveau igen. Generelt skal der jo ikke så meget til at man genfinder sin form, så den skal bare lige pudses lidt af med lidt smerte :smile:

Link to comment
Share on other sites

@ Vivsen:

Det var jo noget skidt at jeg ikke så at I stod der. Det var jo koldt så jeg gemte mig indtil jeg rullede vinduet ned, stak hovedet ud og trykkede på startknappen samtidigt. Må prøve at gøre det bedre en anden dag - det kan næppe blive værre :wink:

@ Elkjærmark:

Tak. Jeg må hellere prøve at holde fast, men det er altså slemt når man er vænnet fra.

@ Tempospecialisten:

Måske nok bare at råbe men det faldt på et meget tørt sted.

Jeg har sovet elendigt i nat, så dagens gøremål har taget alt for langt tid. Men ved 20-tiden kom jeg endelig på tacx´en og fik kørt en flad tur på Mallorca. Med op og nedvarmnnig lander jeg på 90 minutter uden de store udsving i pulsen. Helt som planlagt.

Efter godt 20 års kørsel, lykkedes det mig omsider at bule bilen i dag da jeg blændet af solen kom til at snitte en Kangoo som jeg må være ærlig og indrømme at jeg overhovedet ikke havde set :blush:

I sig selv irriterende, men når jeg nu kan sige at årsagen til at jeg kørte var, at jeg omsider havde bestemt mig for at sælge den gamle øse og brugee de småmønter den kunne kaste af sig som hjælp til udbetaling på en ny, så bliver det jo næsten en farce. Men nu må den køre til den dør eller bliver kasseret til syn (hvilket den gør efter i dag da højre lygte lyser en kende skævt).

På vej hjem var det lige ved at en anden lavede næsten samme stunt. Ud fra Hørsholm politi, svinger en bil lige ud foran mig. Jeg undgik med 15-20cm, måske dumt da bilen så havde været symmetrisk bulet :laugh:

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Uge 49

13/12: 88,0kg - fedt% 12,6 - 2300kcal - hviledag

14/12: 88,0kg - fedt% 12,7 ca2800kcal - banecykling 1t 50m + hjemmestyrk 10m

15/12: 87,0kg - fedt% 12,3 - kommer -- tacxcykling 1t 30m

16/12: 87,4kg - fedt% 12,5 -- ukendt -- yoga 1t + boldgymnastik 70m

Dejligt at være til yoga igen :smile:

Efter en gang massage som ikke gjorde specielt ondt var det tid til juleafslutning for boldgymnastikken. Kun 70 minutters pisk og derefter i klublokalet og hygge med rødvin og diverse hjemmebag.

Desværre havde jeg et gedigent ædeflip i eftermiddags så jeg burde have været på cyklen her til aften, men nu trænger kroppen tilen slapper og jeg skal også op før kl.4 i morgen :crazy:

I morgen er jeg ret sikker på at jeg tager en hviledag.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Uge 49

13/12: 88,0kg - fedt% 12,6 - 2300kcal - hviledag

14/12: 88,0kg - fedt% 12,7 ca2800kcal - banecykling 1t 50m + hjemmestyrk 10m

15/12: 87,0kg - fedt% 12,3 - 2700kcal - tacxcykling 1t 30m

16/12: 87,4kg - fedt% 12,5 -- ukendt -- yoga 1t + boldgymnastik 70m

17/12: 88,8kg - fedt% 13,0 - 2400kcal - hviledag

Det var sq tidligt i morges at skulle op klokken 4 efter fridage.

Til gengæld blev de første timers kørsel koncentrationskrævende, så jeg sad ikke og blev træt.

Skinnerne var frostglatte og det var tåget op mod Frederikssund. Så perronernes lys dukkede ret pludseligt op og laaaangt mindre end de 800-900 meters bremselængde der kunne præsteres. Så er man glad for at have nogle års rutine at køre på, men er vildt "på" alligevel. Det var gengæld vanvittigt flot at køre i blåt gnistlys :4thumbup:

I det hele taget var det bare en af de dage hvor klichéen om Dks smukkeste arbejdsplads passede (og hvor fotos overhovedet ikke kan gengive noget som helst).

post-1580-034410300 1292618568_thumb.jpg

Faktisk var jeg helt derude at jeg havde voldsomt lyst til at gå en tur i skoven da jeg kom hjem, men hverken træsko eller MBT-sko egner sig til vintervejr, så jeg gik i seng i stedet.

Jeg er lige vågnet efter en lille lur på 5 timer og regner med at gå i seng om lidt igen mens jeg er sløv og håber at falde hurtigt i søvn.

Ellers tager jeg en tur på cyklen - jeg er helt vildt carbloaded og benene er i modsætning til i morges helt friske.

Ellers cykler jeg i morgen, det er også planen.

P.S. i dag gik det op for mig at julen er lige om lidt - har indtil morges haft følelsen af at der er mange uger til. Det var da jeg takkede nej til en byttevagt den 24ende, det gik op for mig at vi er tæt på.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Uge 49

13/12: 88,0kg - fedt% 12,6 - 2300kcal - hviledag

14/12: 88,0kg - fedt% 12,7 ca2800kcal - banecykling 1t 50m + hjemmestyrk 10m

15/12: 87,0kg - fedt% 12,3 - 2700kcal - tacxcykling 1t 30m

16/12: 87,4kg - fedt% 12,5 -- ukendt -- yoga 1t + boldgymnastik 70m

17/12: 88,8kg - fedt% 13,0 - 2400kcal - hviledag

18/12: 87,8kg - fedt% 12,6 - 3100kcal - tacxcykling 1t

Helvede og lort! Som om det ikke var rigeligt slemt at jeg har hærget to biler, så har jeg også lige knækket en kindtand - endda i et ædeflip. Så kan jeg måske lære det :4whip:

Sådan lige umiddelbart står valget mellem at få trukket tanden ud eller bruge de 3-5000 jeg kan få for bilen ved salg til en krone. Må lige om jeg kan finde på noget eller tandlægen kan trylle en billig løsning (det sidste er jo et grotesk håb).

Nå, efter at have surmulet kom jeg endelig på cyklen: opv + 2x20min á 270watt. Fra start ret nemt indtil jeg ramte en mur med 11 min tilbage. Derfra var det at lukke øjnene og koncentrere sig om musikken og holde maveindholdet nede, indtil den slap belastningen. Det var straffen for at sidde og være kæk og ønsket man havde bestilt lidt mere modstand.

Kan jeg komme op klokken 6 i morgen bliver der trænet - ellers ikke. Nu har jeg i omegnen af 1½ times opgaver som ikke kan udsættet, før jeg kan sigte efter hovedpuden.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Der var i hvert fald ikke til 2x280 i går.

Ligger det i konceptet at det skal være SÅ hårdt at man er ved at kaste op på de der 2x20?

Det med Avedøre er rigtigt. Jeg er forbistret træt af Nivå og har alligevel ikke tilknytning til nogen i området, undtaget HCM men er jo egentlig ikke specielt glad for den måde de kører på, så det er ikke det store tab.

I stedet kunne Store Hus lige ved siden af Avedøre Station være et godt bud på noget jeg har råd til.

post-1580-098128500 1292793702_thumb.jpg

Avedøre St. ligger 50 meter fra gavlen, så med Storkøbenhavn inden for rækkevidde, vil jeg kunne spare en masse benzin uden at skulle bruge flere timer i transporttid.

Uge 49

13/12: 88,0kg - fedt% 12,6 - 2300kcal - hviledag

14/12: 88,0kg - fedt% 12,7 ca2800kcal - banecykling 1t 50m + hjemmestyrk 10m

15/12: 87,0kg - fedt% 12,3 - 2700kcal - tacxcykling 1t 30m

16/12: 87,4kg - fedt% 12,5 -- ukendt -- yoga 1t + boldgymnastik 70m

17/12: 88,8kg - fedt% 13,0 - 2400kcal - hviledag

18/12: 87,8kg - fedt% 12,6 - 3100kcal - tacxcykling 1t

19/12: 87,8kg - fedt% 12,4 - kommer -- tacxcykling 1t 10m (& mave 10m)

Jeg kom ikke helt tidligt nok op i morges, havde jeg været effektiv kunne jeg alligevel have nået at styrketræne inden jeg skulle på arbejde men jeg er IKKE effektiv om morgenen :laugh:

Mens jeg stadigvæk troede på det, fik jeg lavet lidt mave:

Sideplanken:

90 sek

90 sek PR for andet set

Planken på bold:

60 sek

60 sek

60 sek

Jeg overvejede om jeg skulle lave noget cirkeltræning men håber på at nå noget rigtig styrketræning i morgen.

I stedet blev den tid jeg nu havde i overskud slået ihjel med en flad Mallorcatur på tacxen. Dog ikke så flad som tidligere hvor jeg har sat alle stigninger til det halve - til morgen blev de kørt 1:1 og nu ligner det noget der er realistisk at køre i.

Efter en lille time var havregrøden brugt op og måtte humpe i mål et par pinde under resten af turen.

Det blev til en uge uden rigtig styrketræning :cry:

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Ja, det skal gøre ondt før det gør godt, og hvis du har været ved at kaste op så har du jo kørt lige på grænsen, og dermed det helt rigtige område. Lars Ejaas har dog på Feltet fremfundet en oversigt som jeg fuldstændig havde glemt.

sweetspot1.jpg

Ideen er at man træner i sit sweet spot, svarende til ca. 90% af FTP. Det skulle eftersigende være godt hvis man vil hæve sin syregrænse. Det skal i hvert fald afprøves.

Ja ok, så giver det ok mening at flytte til Avedøre. Gør dig nok også mere fleksibel i forhold til job og familien sydpå, og så skulle Fitness World i Brøndby ikke være særlig slem ud fra hvad jeg har hørt :wink:

Link to comment
Share on other sites

Skal grafen læses sådan, at man ret hurtigt skal lægge belastning på og holde den over tid, men bakke ud, før man begynder at nedbryde kroppen?

Nej, den skal forstås sådan at 100% = FTP. Så hvis du har en FTP på 250 watt, så kan du træne i de forskellige zoner L1, L2, L3, L4, L5 og L6.

Så hvis du skal træne i din sweet spot zone på ca 90% af FTP, så skal du ligge med 225 watt konstant. Den kurve der går nede fra og op og ned igen, viser effektiviteten af din træning i forhold til belastning.

Link to comment
Share on other sites

Guest Cykologen

Nej, den skal forstås sådan at 100% = FTP. Så hvis du har en FTP på 250 watt, så kan du træne i de forskellige zoner L1, L2, L3, L4, L5 og L6.

Så hvis du skal træne i din sweet spot zone på ca 90% af FTP, så skal du ligge med 225 watt konstant. Den kurve der går nede fra og op og ned igen, viser effektiviteten af din træning i forhold til belastning.

Aha, så giver det mere mening, Skulle lige omkring en anden side for at finde definitionen på FTP. Det kræver så næsten et powermeter eller en nyere Tacx for at fastlægge den. Ifølge ham her i hvert fald: http://enduratech.blogspot.com/2009/02/how-to-find-sweet-spot.html

[Gregers: Sorry for hijack af tråden]

Link to comment
Share on other sites

Aha, så giver det mere mening, Skulle lige omkring en anden side for at finde definitionen på FTP. Det kræver så næsten et powermeter eller en nyere Tacx for at fastlægge den. Ifølge ham her i hvert fald: http://enduratech.blogspot.com/2009/02/how-to-find-sweet-spot.html

[Gregers: Sorry for hijack af tråden]

Ja, en wattmåler af en eller anden art er at foretrække. Men man kan faktisk godt klare sig med mindre. Du kan principielt gøre det med hastighed, så hvis du ved hvad du maksimalt kan køre i en time, så kan du regne det ud fra det. Det er ikke helt det samme, men tæt på :smile:

Link to comment
Share on other sites

Aktivitet i tråden er altid godt :smile:

Godt nok skal jeg blive bedre til at give mig fuldt ud men det passer mig nu meget godt at der også er mening i at køre lidt mere moderat.

13/12: 88,0kg - fedt% 12,6 - 2300kcal - hviledag

14/12: 88,0kg - fedt% 12,7 ca2800kcal - banecykling 1t 50m + hjemmestyrk 10m

15/12: 87,0kg - fedt% 12,3 - 2700kcal - tacxcykling 1t 30m

16/12: 87,4kg - fedt% 12,5 -- ukendt -- yoga 1t + boldgymnastik 70m

17/12: 88,8kg - fedt% 13,0 - 2400kcal - hviledag

18/12: 87,8kg - fedt% 12,6 - 3100kcal - tacxcykling 1t

19/12: 87,8kg - fedt% 12,4 - 2500kcal - tacxcykling 1t 10m (& mave 10m)

20/12: 87,8kg - fedt% 12,4 - kommer -- styrketræning 1t 45m

Det var meningen at træne fullbody i dag, men det blev kun til ben. Efter en meget træg start hvor alting var sindssygt tungt, gik jeg i overdrive. Havde jeg ikke skullet på cyklen før til næste år, havde jeg brændt "tændstikkerne" totalt af. Men jeg bliver nok væsentligt mere hærget end det var planlagt. I morgen rister jeg overkroppen inden jeg skal til tandlægen: sæsonens sidste sjove overkropstræning.

I dag blev det til dette her, det havde måske været smartere at køre færre øvelser og flere set i hver. Rækkefølgen var også rodet fordi jeg trænede mere end planlagt.

Crosstrainer:

5 min

Romaskine:

5 min - nåede længere end normalt trods det føltes ens

Squat:

15x10

10x50

8x90

8x100 - yrk

8x100 - det føltes rigeligt tungt i forvejen og det blev ikke bedre af at jeg blev nedstirret bigtime af en eller anden gut. Det har jeg det ikke nemt ved - det samme til svømning når træneren skulle holde øje med min manglende teknik, så fumlede jeg ekstra meget rundt.

Skulle man ikke prøve noget nyt?. Jo, sgu.

Frontsquat:

10x10

10x30

10x50

10x70

10x70

Fed øvelse. Gør ondt i håndled og skulder men sidder lige durk i stængerne. Måtte slippe lidt lyde ud af munden - det var begyndelsen til at træne støjende :devil:

Læg, stående med vægtstang: (forhøjning = 3 stablede 10´ere)

10x50

10x70 - det føltes helt forkert, så stoppede

Tåhævning på et ben: (samme forhøjning)

10xBW+32 - kunne ikke forkusere ordentlig på læggen

10xBW+32 - men gav det en chance

10xBW+32

Lunges:

16 udfald @ 40

16 udfald @ 40 - tæt på krampe i højre balle

Lårcurl:

15x30

8x60

8x60

8x60

8x60

8x60 - overraskende nemme

Dødløft: - jeg har i en eller anden BBvideo her på MOL set at man kunne riste baglår ved at køre let dødløft efter curl. Baglårsmuskler er altid for små, så det skulle prøves. Kunne nu ikke mærke dem, ærgeligt.

10x50

10x70

10x70

10x70

10x70

10x70

Læg i benpres:

15x70

15x150

15x200 - aka fullstack

12x200 - prøvede at gentage men trods høj grynten gik det ikke

15x150

Benpres:

15x150

15x150 - aldrig har jeg haft så meget pump i stængerne og ej heller råbt så meget :blush:

Jeg kunne næsten ikke gå og var ved at skvatte på vej op af trapperne.

Kondicykel: - hvor man dog sidder elendigt :nonono:

5 min

Romaskine:

5 min - meget! stille

Var også ved at ryge på røven da jeg skulle ned af trapperne igen

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share