Langt pokker i MOL


Gregers TF
 Share

Recommended Posts

På´en igen :smile:

Tors-lør i Stege - ganske fornuftig og kom hjem uden at have taget på :superman:

Søndag: Ingen telefon og heller intet internet. Jeg prøvede at komme i biffen men tre uheld/uventede situationer obstruede planerne og så blev jeg lidt kontrær og så Matador i stedet for.

Man-onsdag: På kursus i Middelfart. Der går nok nogle dage før alle inputs har lagret sig de rigtige steder og endnu mere tid før jeg for alvor kan håndtere det. Men hold da op hvor kan man lære meget om sig selv på så kort tid :blink:

Ret hurtigt måtte jeg beslutte om jeg ville give afkald på lækker hotelmad til fordel for at holde vægten. Det ville jeg ikke; det var den alt for god til i forhold til at jeg ikke gider at lave "rigtig" mad selv". Regningen må afdrages over de kommende dage

PYT :4mewantfood:

På vej hjem i toget glædede jeg mig til at få rørt mig omend jeg var ret kvast.

40 min før lukketid stod jeg i FW Fredenborgs omklædning. Der var også en gut som i dag havde haft første arbejdsdag efter han fik fjernet en menisk som var "flabbet" ind i hans ledbånd og fået skruer i benene :crazy:

Det tog over 10 minutter at får snakket af og så skulle der fart på. Alt blev derfor supersættet og kørt minimale pauser.

Squat:

15x10

15x10

6x77½

6x77½

6x77½

6x77½

6x77½

6x77½

Tåhævninger:

20xBW

20xBW

Vertical Tracktion:

20x50

20x60

Skrå bænkpres:

20x16

20x16

Laterals:

20x6

20x6

Lårcurl, siddende:

20x35

30x35

Planken:

1x ca. 90sek

Videre hjemme:

Planken:

1x90sek

Sideplanke på 1 ben:

2x30sek

- nu må jeg snart i seng og så må jeg igennem bunken af mails o. lign. i morgen :smile:

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Æv - om det er mit skillefilter, modem eller noget "ude i skabet" ved jeg ikke, men er uden telefon og internet og venter på at få besøg af en tekniker fra TDC.

Svømning i går - styrketræning i morges. Jeg havde håbet at stængerne havde vænnet sig til squat men jeg er træls øm. Kunne slet ikke komme i bund på opvarmningssættene i dag, først da der kom lidt vægt på lykkedes det :laugh::unhappy:

Nå - jeg hører ikke til de heldige der kun kører en time og tre kvarter om dagen (som om nogen var :nonono: ), så skal ud og trille tog igen nu.

Håber at være her regelmæssigt igen i løbet af næste uge :smile:

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

- hurtig opdatering:

Torsdag: "svømning".

Fredag: styrketræning - jeg blev heldigvis ikke så hærget som efter den sidste omgang

Lørdag: 23-24km cykling helt uden energi. Jeg brugte lidt over en time på det men så var det til gengæld også ret hyggeligt :smile:

Søndag: Fællestræning med HCM (det langsomme hold, forstås). Umiddelbart føltes det OK men jeg blev mere og mere presset som tiden gik og de sidste 15 km var et regulært helvede da lårene sved og bed. Det var fuldstændigt som at gå sukkerkold men jeg havde da gjort kål på både energidrik og 2 bananer, så :blink:

Anyway, så kyllingede jeg ud da vi kørte forbi Nivå, mens jeg stadigvæk var en lille smule levende. Snitpulsen var kun på 67%, så det var noget af en røvtur allerede igen at være slået tilbage til start.

Nå fåk det; humøret er stadigvæk højt, trods det samt at huslejen lige er steget med 14% og bilen er gået i stykker igen. Jeg kører vist stadigvæk på de positive oplevelser fra kurset :cool:

Men jeg savner efterhånden mit internet derhjemme (mig= :poking: =TDC)

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Halløjsa - mobilen kan jo bruges som modem.

Efter fyraften og en nød-lur blev det til Smolov uge1, dag3

C2:

8 min

Lægmaskine:

20x30

20x30

20x30

20x30

Squat:

10x20

10x20

6x60

4x87½

4x87½

4x87½

4x87½

4x87½

4x87½

4x87½

4x87½

Lårcurl, siddende:

18x40

18x40

Lårcurl, liggende:

18x35

18x35

Kropshævninger, neutralt greb:

8

8

8

Skrå bænkpres:

16x20

16x20

16x20

Laterals:

15x7

15x7

15x7

Tricep pushdown, reb:

10x15

10x15

10x15

Planken:

90 sek

90 sek

Sideplanken:

45 sek

45 sek

Crosstrainer:

7 min

Venstre knæ har øffet hele dagen så jeg var spændt på om jeg kunne gennemføre. Jeg mærker intet når det belastes så håber heller ikke at det skader :unsure:

Der er vist et eller på andet på arbejde som det ikke kan lide. Om det er MBT-skoene eller vinklingen af benet i siddebrønden (i førerrummet) for at ramme dødemandspedalen ved jeg ikke, men det var minimalt før jeg mødte ind.

I øvrigt helt fantastisk at rende rundt i shorts og T-shirt klokken 21 - denne aften var varmere end de fleste i sommers (det er ingen ros til sommeren :tongue: ).

Link to comment
Share on other sites

DET har også reddet mig i et par prekære situationer uden net. Fiks funktion :cool:

Hvordan synes du i øvrigt om de der MBT-sko? Gør de noget godt for benene og ryggen eller hvad?

Hvis jeg ellers kan vænne mig til at hastigheden på nettet er noget lavere end ellers, kan jeg også spare en skilling er tre. Men det kræver sq lidt tålmodighed.

Det var mest en "dille" det med de sko. Og så for at styrke kropsholdningen idet man bruger coren mere end i normale sko. Det virker: første dag jeg havde dem på, blev jeg øm dybt inde i maven. Læggene skulle også aktiveres lidt mere end ellers men det kan hverken ses eller mærkes. Til gengæld er de noget skrammel når man skal skynde sig og ikke tager tiden til at starte med at rulle fra hælen - så lander man altså hårdt.

Næste projekt bliver 5-fingers, hvis hælkilen til mit korte ben kan være i den og uden det føles alt for underligt. Jeg kunne forstille mig at den i sådan nogle sko vil mærkes mere end ellers. Jeg har kigget på dem og de billige af dem, ser lidt kølige ud så det må vente til foråret.

Heldigvis sidder vægttræningen ikke så hårdt i kroppen - jeg skulle åbenbart bare i gang. Mon ikke det i aften bliver en tur med hold 3 i CCHillerød, det tror jeg vist går an; det kan da umuligt igen gå så skidt som i søndags.

Ellers går tankerne lige nu mest mod min lillesøster. "Man" har lige kikset en rygmarvsprøve på hende, så hun er blevet lam i understellet :crazy:

Håber at det er noget som kan fortage sig.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Som planlagt: en CCH-tur med hold 3.

Det begyndte skidt med et nul-styrt da jeg ville forlade P-pladsen - heldigvis var der kun en hundelufter der så det :tongue:

Det gode vejr havde trukket 20 m/k til hold 3, så jeg fik ikke en eneste føring i dag. Tempoet var meget lavt og vinteren har sat ind så der var hverken intervaller eller fartleg; kun hyggecykling.

Det passer jo ret godt ind mellem vægttræningerne så det var sq for dumt at jeg lod mig friste da der blev givet "fri leg" fra Birkerød og hjem til Hillerød. Især fordi jeg brændte helt af i forsøget på at hente de to der lagde kvikt fra land. Jeg fik hentet nogenlunde ind på dem men da jeg manglede skide 15-20 meter og pulstælleren længe havde vist 98% måtte jeg kapitulere og nu var det hårdt at køre med rundt i gruppe 2 som heldigvis fangede mig da jeg holdt for rødt.

Det gode var jeg jeg altså godt kan finde gnisten frem når det skal være; det var jeg faktisk begyndt at tvivle på. At tempoet så var decideret ynkeligt betyder at det bare går fremad herfra. En god ting ved at have kørt så lidt er at jeg i år slet ikke er punkteret ude i marken mens jeg har kørt på sommerdæk og den tendens må gerne holde nu jeg har smidt vintersutterne på. Jeg kan i øvrigt konstatere at komforten er uhørt bedre på 25mm dæk. Det er helt vildt så mange ujævnheder de kan opsluge - det skal overvejes om ikke det er fremtiden.

I alt 48½km / 1t 45m

2 gode i hver sin verden:

Min søster ved at være på benene igen.

Der bliver alligevel pensionisttræning på cykelbanen så jeg behøver ikke panikke over ikke at kunne følge med mandagsholdet.

Link to comment
Share on other sites

Hvis jeg havde været min søster havde jeg altså skidt grønne grise i ventetiden.... hmm - den del af anatomien har man vel heller ikke styr på :unhappy:

Hvis Veggerby kører som alle de andre "gamle" cykelryttere, så bliver han et grumt bekendtskab.

I erkendelse af tingenes tilstand har jeg i øvrigt fået gearet banecyklen ned, så nu jeg er klar til på tirsdag. Så må vi se hvordan fremmødet er i år - håber det ligesom sidste år primært er +60årige så jeg ikke bliver tromlet for meget over.

Dagens træning i FW tog lang tid - hold da op hvor det tager sin tid når man tager de "reglementerede" pauser.

Crosstrainer:

5 min

Romaskine:

5 min

Squat:

10x20

10x20

6x60

3x92½

3x92½

3x92½

3x92½

3x92½

3x92½

3x92½

3x92½

3x92½

3x92½

Lægmaskine:

19x35

19x35

19x35

19x35

Lårcurl, siddende:

17x45

17x45

Lårcurl, liggende:

17x40

17x40

Kropshævninger, neutralt greb:

8x bw+2

8x bw+2

8x bw+2

Skrå bænkpres, DB:

12x22

12x22

12x22

Laterals:

10x8

10x8

10x8

Tricep pushdowns:

12x15

12x15

12x15

Mave på lille swiss ball:

14

14

Mavemaskine:

18x40

18x40

Crosstrainer:

5 min

Link to comment
Share on other sites

Om det kaster noget af sig, må jeg se; selve tonnagen (hedder det ikke sådan :unsure:) i hvert træningspas er jo ikke voldsom stor og havde jeg i stedet kørt 3x10 havde det utvivlsomt bidt lidt mere.

Men da jeg hærges af DOMS når der kommer for mange reps på, er det her vist det optimale kompromis hvis jeg ikke skal vralte rundt bagefter.

Link to comment
Share on other sites

Jeg cykler for lidt og snolder for meget:

Jeg har lige været i Heino for at købe nye sko (mon ikke Nicolai Norrid værtsætter at slippe for de gamle syrebomber?) og blev møde med et "Hej Gregers". Så kommer man der for tit.

Når tøjvasken er overstået, snupper jeg CCHillerøds sidste hverdagstræning for denne sæson med efterfølgende fællesspisning og så en times crawl-terperi :smile:

Opdaterer nu da jeg satser på at komme tidligt i seng og derfor ikke tænde PCen igen før i morgen.

Vægten er igen på vej under 90kg. Det sætter mit arbejdstøj pris på; eller det er nu nok mig :blush: jeg hader tøj der klemmer.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Grumlede jeg lidt, da jeg satte mig ind i en varm bil for at køre til motionscenteret og ikke skulle på cyklen lidt over middag og med sol fra en skyfri himmel? Joh, det gjorde jeg.

Da startede også lidt skævt for da jeg for tredje nat i træk var vågnet +10 gange, så jeg var ret sløv og dertil træt i stængerne da vi i går kørte udskildning fra Ølsted og op til Hillerød. En eller anden gal starut lå og førte alene hele vejen med 36-42km/t så det var om at klæbe til hjulet foran. Jeg ved ikke om det var grillpølserne der trak men det er ikke just standarttempo for hold 3 :crazy:

Jeg havde taget en dobbelt NoX for at få lidt energi. Det og at jeg med det samme svedte ferskt gjorde at jeg var en kende utilpas men da opvarmningen gik over forventning, så fortsatte jeg (måtte dog ud for at hente salt mellem 2 squat-sæt; jeg turde ikke fortsætte uden) og det blev til:

Crosstrainer:

5 min

Romaskine:

5 min

Lægmaskine:

17x40

17x40

17x40

17x40

Squat:

10x10

10x10

6x60

6x82½

6x82½

6x82½

6x82½

6x82½

6x82½

Lårcurl, siddende:

15x50

15x50

Lårcurl, liggende:

15x45

15x45

Kropshævninger, neutralt greb:

6x bw+4

6x bw+4

6x bw+4

Skrå bænkpres:

12x22

12x22

12x22

Laterals:

10x8

10x8

10x8

Tricep pushdowns:

7x18

7x18

7x18

Planken:

90 sek

90 sek

Sideplanken:

45 sek

45 sek

Crosstrainer:

5 min

Derefter forbi "haven" og hente for 600kroner pastinakker:

post-1580-005353400 1317402479_thumb.jpg

De er i ovnen lige nu og har BARE at smage godt :poking:

Hmm, jeg har trænet 10 dage i streg men håber altså at tågen er væk inden jeg skal til fødselsdag i morgen. Bare en lillebitte solskinstrilletur på cyklen, kunne være ganske hyggelig.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Ud i de korte rør :sun: :4thumbup:

(Underligt at andre på cykel ikke var i bedre humør. Der var kun sølle 3 som gad vinke tilbage og jeg mødte alligevel en del; der plejer at være væsentlig flere)

Min sjette sans holdt mig fra at få skrammer:

I en lille by i et u-sving, nåede jeg en ældre herre med et par hunde uden snor og alle 3 fyldte godt op. Jeg kunne bare have taget den udenom men synes det var lidt vovet for der var slet intet overblik og sørme om der ikke også kom en bil rundt i svinget. Jeg kunne uden problemer klikke ud og lade situationen gå i sig selv - manden med hundene havde sagt undskyld så ingen grund til at lege tøsefornærmet cykelrytter; der kommer vel 4 biler i timen så at vi alle skulle mødes lige dér var blot utur.

Det blev ikke til så meget som jeg havde lyst til - der er slet ikke noget spræl i kroppen og hviledagen i morgen falder vist på et knastørt sted.

post-1580-067212100 1317472122_thumb.gif

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Den hviledag i går :wub:

Lidt skår i glæden at den lå klemt inde mellem 2 gange kun 4 timers nattesøvn men den var god alligevel.

HCM havde klubmøde her til aften og træningen passede som Hans i Grethe at lægge mellem det og efter arbejde. Jeg var dog lidt usikker på på tidsforbruget da der var rigtigt mange der trænede samtidigt, så jeg sjoflede opvarmningen. Til gengæld viste det sig at det mest var mig der var i vejen for at andre. Men når de ikke vil flette, så må de vente (og undlade at køre military i squatstativet, ikke mindst) men sjovt med deres øhh-bøh når man svarer at man mangler 8 sæt og en lille halv time.

Romaskine:

5 min

Squat:

10x20

10x20

6x60

5x87½

5x87½

5x87½

5x87½

5x87½

5x87½

5x87½

Lægmaskine:

15x45

15x45

15x45

15x45

15x34

supersættet med

Lårcurl, siddende:

14x55

14x55

og

Lårcurl, liggende:

12x50

12x50

Kropshævninger, neutralt greb:

7x bw+4

7x bw+4

7x bw+4

Skrå bænkpres:

10x24

10x24

10x24

Laterals:

10x8 , 9erne var optagede

8x9

8x9

Tricep pushdowns, reb:

8x18

8x18

8x18

Mave på swiss ball:

18

18

Mavemaskine:

15x45

15x45

Jeg havde lidt tid i overskud som jeg udfyldte med lidt dibs og køllekrøl :blush:

Crosstrainer:

5 min

Hvis der er nogen der skal på cykelmesse i Vejle på lørdag og har lyst til at hilse på, så giv lige et pip. Jeg har åbenbart bestilt ferie i weekenden og så er det mere end oplagt at hente lidt inspiration. Har også fået pampet mig til fri entre :innocent:

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Hvis der er nogen der skal på cykelmesse i Vejle på lørdag og har lyst til at hilse på, så giv lige et pip. Jeg har åbenbart bestilt ferie i weekenden og så er det mere end oplagt at hente lidt inspiration. Har også fået pampet mig til fri entre

Det kan være at jeg kigger ned forbi - i såfald vil jeg meget gerne hilse på :bigsmile:

Link to comment
Share on other sites

@ Kermit - ja, når jeg nu pludselig har fri er jeg ret sikker på at jeg lige kommer og ser om der skulle være en basse :tongue:

Ej, spøg til side. Hvis vejrudsigten holder, så kommer jeg nok og knævrer lidt - tager måske lidt billeder og sådan.

@ Elkjærmark - det kunne da være hyggeligt. I øvrigt, hvis du vil gratis ind, så smid lige din adresse i en PM - jeg har fået to fribiletter og jeg kan sende den ene til dig hvis du vil have den.

Endelig en nattesøvn af den bedste slags. Eneste ulempe er at jeg slet ikke kan vågne rigtig og har da ellers været oppe i et stykke tid nu.

Men må hellere støve banecyklen af og skal også flytte nogle klamper før jeg har sko at cykle i. Det bliver spas at køre på skrå gulv igen :w00t:

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

På cykelbanen igen

home-sweet-home.jpg

Folk kom sivende, så der var tid til forsigtigt at indtage parketgulvet efter over et halvt års fravær. Det gik overraskende hurtigt med at føle sig hjemme og efter få minutter, klæbede forhjulet til den blå streg :superman:

Fornemmelsen var ellers pissedårlig under opvarmningen; allerede ved 36-38km/t, føltes cyklen tung og umedgørlig og var forberedt på det værste.

Men vi startede meget forsigtigt op og jeg kom til live og kunne konstatere at jeg i dagens selskab sgu egentlig kørte meget godt - det var rart til en forandring at sidde med lidt overskud til de fleste andre.

Vi havde selskab af VM-vinderen i scratch og pointløb for H70 (tror jeg nok) som for måske sidste gang kørte rundt i VM-trøjen; han regner med at tabe den i den kommende uge.

Efter opvarmningen kørte vi 3 ture på 24 omgange.

Med et kvarter tilbage var der opbrud men vi var to der gik på banen for at køre lidt 200meter. Her kunne jeg både mærke at jeg havde gearet cyklen ned og at jeg trænede squat i går, det gik noget langsommere end jeg havde forventet. Det blev kun til to spurter men til gengæld kan jeg stadigvæk mærke dem i de små pusselanker :crazy:

Jeg glæder mig som et lille barn til på tirsdag når jeg skal derind igen.

Hvis det føles "rigtigt" også dér, tager jeg sq nok chancen og hopper på mandagstræningerne i de uger jeg er på arbejde om tirsdagen.

Mit gamle pulsur som jeg havde med, besluttede sig for at slukke næsten med det samme, så har ingen data for hvad der skete i dag.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Ved helt om I vil falde for det samme som mig - jeg er hverken sofistikeret eller grejnørdet, så jeg plejer at falde på halen for samme masse-carbon-prol som "pøblen" :blush:

Øj da, hvor var jeg flad. Overkroppen mat og småøm efter de ekstra øvelser i forgårs og tændstikkerne var brændt helt af efter banecyklingen og jeg magtede end ikke blot tanken om at skulle squatte :blink:

Jeg plejer at være ret hook på at komme af sted for at rive jern, men i dag sad jeg i træningstøjet og stirrede ud i luften meget længe før jeg fik min luxuspopo ned i bilen. Da jeg kom i gang gik det heldigvis ret let. Alligevel tager jeg en hviledag i morgen (svøm undtaget, jeg er så teknisk dårlig at det på ingen måde udfordrer kroppen fysisk) også selvom jeg jo heller ikke får trænet på lørdag.

Crosstrainer:

5 minutter

Romaskine:

3½ minut , så ville håndværkerne der bygger om i motionscenteret gerne til

Squat:

10x30

10x30

6x70

4x92½

4x92½

4x92½

4x92½

4x92½

4x92½

4x92½

4x92½

Lårcurl, siddende:

12x60

12x60

Lårcurl, liggende:

12x55

12x55

Lægmaskine:

15x50

15x50

15x50

15x50

15x50

Kropshævninger, neutralt greb:

8x bw+4

8x bw+4

8x bw+4

Skrå bænkpres:

10x16

8x26

8x26

8x26

Bicepgøgl, FY!!!!:

10x16

8x18

dropsæt 5x20 > ?x16 > ?x12

Laterals:

8x9

8x9

8x9

Leg extensions, mere FY!!!!!!:

10x?

dropsæt tre trin som ved bicep - aner ikke hvad der var på men hold kæft hvor var det sjovt at køre til fail med så "stor" en muskelmasse i sving. Mega optur med den lidt ukontrollede vildskab og helt uden mening :laugh:

Jeg er en idiot.

Tricepmaskine:

10x?

10x?

10x?

Planken:

100 sek

100 sek

Sideplanken:

50 sek , måske man alligevel skulle lidt på skrump

50 sek , for at slippe af med den indbyggede ekstravægt

Crosstrainer:

10 minutter

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

@ Elkjærmark - det kunne da være hyggeligt. I øvrigt, hvis du vil gratis ind, så smid lige din adresse i en PM - jeg har fået to fribiletter og jeg kan sende den ene til dig hvis du vil have den.

Det ville da være super nice :bigsmile:

Jeg er dog ikke 100% sikker på, at jeg kan nå det. Jeg har nemlig vagt på jobbet, så det hele afhænger af udviklingen der.

Så har du en anden aftager der er 100% sikker, så giv den hellere til ham/hende.

Måske jeg kunne få dit mobilnummer, så jeg kunne bippe dig hvis jeg dukker op?

Jeg ved jo reelt bare, at jeg skal kigge efter en hårdt pumpet fyr :cool:

Link to comment
Share on other sites

Ahhr, hårdt pumpet er nok liige at strække den :laugh:

Jeg sender en PM med mit mobilnummer :smile:

Men øm, det er jeg! Umiddelbart føltes den første uge af programmet lidt lallet men det begynder vist at snøre til. Det hjælper så heller ikke at jeg begynder at lege men i min træningsverden skal man brændes helt i smadder en gang i mellem. Håber at have afreageret nok for denne gang.

Jeg ville egentlig have gentaget programmet en gang mere men kan godt mærke at det ikke er realistisk for stængerne at følge med hvis jeg også gerne vil cykle. Og det må jeg vist hellere så småt til at komme i gang med.

Jeg var ellers halvtidligt oppe for at få bilen på værksted men de havde ikke bestilt stumperne hjem, så det var en nitte. Heldigvis lavede de en nødreperation for det var vinduesviskeren der var stået af og i det her lortevejr er den ikke god at undvære.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share