Langt pokker i MOL


Gregers TF
 Share

Recommended Posts

Hvis I kan rykke hurtigt, er jeg klar - de sidste dage af ferien er ordinære fridage og de er afsat.

I aften og i morgen står tom :smile:

Spartle og mure er OK - men sæt mig ikke til noget der skal ses bagefter, du ved: 10 tommelfingre generelt og nada erfaring i den slags :innocent:

Vi kan også sagtens sende Puntoen til Sønderjylland hvis vi kan holde os under 110 - hjullejerne er stået af, så den larmer som en i... men tidsforskellen vel heller ikke mere end et kvarters tid så det vælter vel ikke noget :wink:

Og så har jeg nok lidt virus i kroppen men det kan I næppe undgå at komme i kontakt med alligevel, hvis I bevæger Jer rundt i virkeligheden.

Det kom vist til at fremstå som en masse undskyldninger for at trække i land, men det er altså ikke tilfældet :smile:

:blink: ja der var godtnok mange varianter af ting der.. never mind!

Link to comment
Share on other sites

@ Vivsen: Det var nu altså bare så I ikke forventede en håndværker med en Touran :unsure:

@ Kermit: Det var sq hyggeligt at trille rundt i mørket i går - hvis vi får en grøn vinter, tror jeg at det kommer flere ture af samme slags.

I dag blev det til lidt hyggestyrk hvor jeg også fik eksperimenteret lidt. Kosten i dag har været vellykket intermittent fasting og næsten ren faste indtil jeg ved 17-tiden stod i FW. Lagde dér bunden med en protein/NOX-shake så der var at arbejde på.

Crosstrainer:

5 min

Romaskine:

5 min

Frontsquat:

10x20 - dog backsquat til at komme i gang på da jeg ventede lidt på at komme til

10x20 - dog backsquat

10x20

10x20

10x40

10x50 , synes sq den er svær teknisk

10x50 , og gør pisse ondt hvor stangen ligger

10x50

Lægmaskine:

20x40

20x40

20x40

Lårcurl, siddende:

10x40

20x50

20x50

Kropshævninger, neutralt greb:

15 , ikke en skid hyggeligt - bare :mad:

Bænkpres:

20x20

10x60

8x80

8x80

8x80

Arnold pres:

8x20

8x20

Laterals:

10x7

10x7

Decline mave:

15

15

Hypers:

20

15 x bw+10

15 x bw+10

Plank walks:

10

10

Planker, knæ til bryst:

10

10

Russian twist:

15

15

Hypers:

20

20

Tricpes pushdowns:

10x27

10x27

10x27

Crosstrainer:

ca.9 min , ved ikke om det var NOXen der gjorde det men efter 6-8 minutter var jeg ved at blive revet ind i en "trance". Det føltes mærkelig så stoppede inden det blev alt for voldsomt.

Tidligere skrev jeg at jeg var enig med kiropraktoren om ikke mere at squatte. Nu hvor lænden så småt er ved at være god igen, får jeg naturligvis kolde fødder over den udmelding.

Var det pga. squatten at jeg fik ondt i ryggen?

Eller var det manglende opspænd når jeg var presset i lægmaskinen?

Eller var det "snydeteknik" i liggende lårcurl når jeg var nær fail?

Eller har jeg været for voldsom med mine strækøvelser?

Selvfølgelig kunne jeg bare droppe squatten men udover at det jo nok er den bedste benøvelse der findes, så kan benpressen ikke give modstand nok til at træne med rå reps, så hvis jeg vil træne tungt, så.... Hvis det nu ikke er squatten der synderen er det ærgeligt at droppe den. Jeg tvivler på at frontsquat bliver min ven lig med det første.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Lav dine opvarmningsset således:

FSQ_ht10.gif

Den øvelse lærer dig hvor stangen skal placeres på skulderen. Det er ubehageligt og stangen prøver at kvæle dig, ved at presse på strubehovedet. Det vænner man sig til.

Lav din arbejdsset således:

image005.jpg

Sørg for at holde albuerne sammen (ekstern rotation i skulderen) og albuerne oppe (hjælper med at holde brystet oppe / øvre ryg strukket). På vej ud af hullet skal du tænke på at presse albuerne OP!

Link to comment
Share on other sites

Ej, hvor fedt med tips - det er jeg oprigtigt glad for at du tog dig tid til :4thumbup:

(også selvom jeg åbenbart skal semikværkes i processen :crazy: )

I dag er første gang i 4-6 uger at jeg INTET har mærket til ryggen - ren optur. Jeg har en ide om at frontsquat tvinger mig til at have styr på holdningen og om ikke andet så er der i hvert fald færre kg på stangen. Den får i hvert fald en chance i denne træningsblok, så må vi se om vi bliver gode venner.

Jeg er glad for at jeg holdt intensiteten lav i går; der er kvitteret med pæn DOMS i mave og quads som tak for de nye øvelser.

Efter at have nusset rundt meget af dagen, gad jeg ikke køre ude i "kulden", så jeg nappede en spinningtime i stedet. Fra start stod det klar at det blev en "hyggetime" for der blev udmeldt at fokus ville være på stående kørsel med høj kadance - hvad skal jeg dog bruge det til?

Musikken var desuden for meget P3 og for lidt The Voice og var alt for lav og det er jo ikke lige mig, men instruktøren kom ellers med gode nedtællinger og feedback.

Men ingen info om hvad der ventede og det kan jeg jo slet ikke have :nono:

"Når vi har kørt 20 sekunder mere, rejser vi os lige så stille op" - Øh ja og hvad så?????

"Om lidt spurter vi i 30 sekunder" - for derefter at konstatere at pauserne mellem 30sekundersspurterne kun var på 10 sekunder. Spurt, min bare :sneaky2:

Og så den klassiske misforventning om at "man" kan køre i dobbelttakt, gjorde finalen totalt kikset.

Vi sad instruktøren og jeg og kørte i dobbelttakt til musikken da han opfordrede alle til at komme i dobbelttakt. Formodentlig kunne ingen følge efter - ingen gjorde det i hvert fald. Da meldingen kom at vi skulle accelerere 3 gange i det sidste minut stod jeg også af. I forvejen havde jeg ikke ret meget mere RPM at lægge i og da slet ikke stående som de sidste 10 sek skulle være. Få sekunder efter slut var der ingen der sad og hev efter vejret så ingen fik kørt sig hegnet. Det kunne jeg sådan set godt have sagt ham :wink:

Havde jeg haft guldben, havde sådan en time været til at tude over. Nu fik jeg bare kørt lidt blandet med ok intensitet men så heller ikke mere.

Ingen pulskurve; pulsuret slukker stadigvæk når der ikke er bevægelse.

I morgen skal højre knæ checkes på sygehuset og sommercyklen fittes hos Nicolai Norrid.

Sjovt nok er venstre knæ så blevet lidt ømt af spinningtimen men det sker altid med stående hurtig kørsel.

Hvis ikke gebissnedkeren er alt for ond, skal der gerne styrketrænes lidt igen på fredag.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Umiddelbart kunne du indstille din Garmin således at den ikke slukker. Der er sådan en indstilling der hedder noget ala "Sluk ved inaktivitet" - den skal du bare slå fra. Så burde den være der. Et andet trick er at gå ind og bede den om ikke at pause når du holder stille. Det er jo en indstilling de fleste bruger når man træner fordi man ikke vil have at pauserne ved lyskryds og lignende skal tælle med i den samlede træning. Så slå bare den fra, så er du klar igen.

Link to comment
Share on other sites

Hvor typisk:

For lang tid siden bestilte jeg nogle cykelsko; dem jeg skal køre i til sommer og derfor gerne skulle have med til Bikefit.

Efter nogle uger og uden udsigt til at de kom hjem, købte jeg dem så et andet sted. Bestilte tid til Bikefit og 3½ time inden jeg skulle fittes, tikkede der en SMS ind om at de første sko var kommet.

Nå - de spiser ingen brød i skabet så det går nok.

Bikefittet var noget anderledes end sidste gang. I betragtning af at jeg stadigvæk er mig, kan det jo undre en del.

Sidst blev min uens benlængde negligeret. I dag har jeg fået tykkere klods mellem sko og klampe på det korte ben end jeg nogensinde før har haft.

Den indbyggede vinkel som der er i sko fra Specialized, har han også neutraliseret i dag. Hvis jeg vil beholde lakken på overrøret skal jeg den ondelynemig på skrump - i forvejen har jeg det med at slide på lakeringen hvor lårene støder på og det bliver mere udtalt nu. Ellers er det lige før jeg skal overveje at smøre overrøret ind i et eller andet hvis ikke mine fede stænger skal slide hul :laugh::laugh::laugh::unsure:

Rammen er jo et nummer større end den gamle, så der måtte en ny frempind til. Til gengæld sidder sadlen ret midt i beslaget så jeg ikke får mere ballede på den front. Det var sq dejligt at den beslutning ikke var helt tosset.

Hans næste kunde var heldigvis forsinket - der var store kvaler med skruehullerne i bunden af skoene så vi var en del forsinkede. Alligevel var der meget mere cykeltid i dag end jeg huskede det fra sidste gang.

Om det er medvirkende til at han ikke gjorde noget ved de 2mm som han mener jeg sidder for højt, ved jeg ikke. Men da jeg "bestod" saddeltesten og mit venstre knæ hellere vil sidde for højt end for lavt, så ser jeg bare om det ikke kommer til at virke. 2mm er trods alt ikke alverden.

Min aftale i morgen er blevet aflyst, så jeg burde vel udnytte tiden til at samle tacxen og smide dyret i. Måske også prøve at tilpasse vinterlågen til målskemaet.

Svømning gik ad lort igen i dag. Kæft hvor jeg glæder mig at slippe for crawl og tage fat i butterfly.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Hmm, synes at forkølelse og ophost er ved at accelerere. Jeg er stadigvæk feberfri men er ved at få kolde fødder mht. fællestræning på cyklen i morgen. Jeg kunne jo godt bruge det :innocent:

I dag blev et særdeles interessant (læs: anderledes) møde med frontsquat. Belastningen var næsten ikke eksisterende men (det gætter jeg på) balancearbejdet brændte mit CNS af. Mine lår føltes underlige og sitrede af ingenting. Spøjs oplevelse :smile:

Crosstrainer:

5 min

Romaskine:

5 min

Frontsquat:

10x20 , dog backaquat

10x20 , med hænderne fremme

10x20 , ditto

10x40 , har ingen straps men to afrevne stykker viskestykke gjorde det

10x40

10x40

For dog at få lidt "rigtig" belasting på lårene var jeg lige kort i benpressen

Benpres:

10x150

10x200

NEEEEEEJ - ombygningen af centeret har kostet lægmaskinen livet :cry:

Læg i benpres:

20x150

20x150

20x150

Lårcurl: nu samme stålgrå model som i de andre FW - mere øv!!!

10x40

15x55

15x55

15x55

Chinup-stangen var også væk :cry:

frygter at de får den elendige techoshit-model som mange andre FWs har

Vertical traction:

10x fullstack

10x fullstack

Skrå Bænkpres, DB:

10x14

10x22

8x26

8x26

8x26

Arnold presses:

8x18

8x18

Tricep pushdowns:

8x30

8x30

8x30

8x30

Lændemaskine:

10x fullstack

10x fullstack

10x fullstack

Russian twist:

15/15 @ 5kg i hænderne

15/15 @ 5kg i hænderne

(nogen gode bud på hvordan man noterer den slags mere snedigt?)

Hyperextensions:

20

20

Plank walks:

11/11

11/11

- så var jeg brændt af. Ingen crosstrainer men ASAP ind til min banan og shake.

Nu skal det naturligvis have en chance for at blive færdigt men umiddelbart gør ombygningen ikke det gode for maskinparken :unhappy:

Jeg har rodet med andre ting så Tacxen står stadig pakket i kasser.

Hvad værre er, så er ferien snart slut. Jeg tror altså godt jeg kunne vænne mig til at have fri altid - sådan har jeg ellers aldrig haft det før.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Huhej, hvor er jeg glad ved at være hyggecyklist.

Martin Hansen står for licenstræningen på landevejen for CK Aarhus medlemmer fra og med lørdag den 5. november. Indtil årsskiftet er der licenstræning hver lørdag og søndag med start kl. 9.30 fra Aarhus Cyklebane.

Der køres 4-6 timer afhængigt af vejret.

Link to comment
Share on other sites

Da vækkeuret ringede i morges, skulle jeg bare rømme mig en enkelt gang for at konstatere at jeg ikke ville have min hals ud i fugten. Måske meget godt, for de sidste dage har jeg lavet ret fattigt på carbs (eller rigt på fedt og prots for har ikke ligget lavt i samlet indtag).

Efter at have sovet et par timer mere :innocent: , gik jeg i kast med at samle Tacxen. Lidt skuffende er alle gummeringe m.m. totalt mørnet og en af de "bærende" skruer er knækket. Det sidste vidste jeg godt men havde glemt det. Da jeg alligevel skulle i Silvan, kunne jeg ligeså godt lægge vejen omkring FW - jeg havde jo givet benene skånekost da jeg regnede med at skulle have et par timers cykeltæv. Jeg regner heller ikke med at få trænet de næste dage; hele ferien er jeg vågnet mellem 9 og 10 og nu skal jeg op mellem 4 og 5. Så jeg regner ikke med at være noget energibundt :tongue::blink::crazy:

Nå men i dag:

Crosstrainer:

5 min

Romaskine:

5 min

Squat: - hov, den var jo forbudt men var MEGET opmærksom på teknikken

15x10

10x50

10x70

5x90

5x90

5x90

5x90

5x90

10x70

Leg extension:

10x50 , slowmotion

10x50

Bedstemorsaddelmotionscykel:

20 min - så var jeg løbet tør for vand og var ekstremt tørstig. Og føj, jeg stank af ammoniak så var også løbet tør for carbs. Det havde været en fest til landevejstræning. NOT!

Ærgelig at jeg ikke kan tage mig sammen til at smide et par kg eller fem, jeg er lige ved at tro at det ser nogenlunde fornuftigt ud under overfladen.

Decarbed og ganske afslappet og jajaja, billedet er dogme-sløret:

post-1580-088347200 1320509261_thumb.jpg

post-1580-088347200 1320509261_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

@ Vivsen: Det var nu altså bare så I ikke forventede en håndværker med en Touran :unsure:

:blink: ikke ?? det er for dårligt......

:tongue:

Det ved jeg sq da godt, dit fjolleøre :)

MEn det var desværre ikke i din ferie, at vi havde planlagt at tømme min mors lejlighed.... :unhappy:

(ps nu får du selskab af min kære mand i 3.3 turen...for en kort tid...

Link to comment
Share on other sites

Tak, jeg har lige slået autopause fra. Den må have sneget sig ind, da jeg opdaterede, for den gjorde det ikke på de første pulskurver fra banecyklingen.

I øvrigt kunne det være at man alligevel skulle opprioritere armtræning:

Hold da kæft, den fik jeg først set nu. Det er jo forrygende :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Link to comment
Share on other sites

Kæft hvor er det typisk mig at efterfølge en hvileperiode med sygdom så jeg RIGTIGT kan begynde forfra :mad:

Efter at skrantet lidt, er kæden nu røget helt af.

Bossen mente at jeg burde blive hjemme fra arbejde i morgen og det gør jeg så. Og må også hellere rydde træningskalenderen :innocent:

Eftersom jeg nu har hostet slim op i over 10 dage streg, tager jeg til lægen i morgen og bliver checket for kold lungebetændelse. Stadigvæk ingen feber men er off i en grad som jeg sjældent før har oplevet.

Dagens nitte var at jeg sov over mig i toget på vejen hjem :dry:

Link to comment
Share on other sites

Kæft hvor er det typisk mig at efterfølge en hvileperiode med sygdom så jeg RIGTIGT kan begynde forfra :mad:

Efter at skrantet lidt, er kæden nu røget helt af.

Bossen mente at jeg burde blive hjemme fra arbejde i morgen og det gør jeg så. Og må også hellere rydde træningskalenderen :innocent:

Eftersom jeg nu har hostet slim op i over 10 dage streg, tager jeg til lægen i morgen og bliver checket for kold lungebetændelse. Stadigvæk ingen feber men er off i en grad som jeg sjældent før har oplevet.

Dagens nitte var at jeg sov over mig i toget på vejen hjem :dry:

Pisse irriterende :sneaky2:

Håber på god bedring til dig snarest. Krydser for at det ikke er pseudomonas. Jeg holder mit vægttab i ro, så du kan hoppe med på vognen når du er tilbage :wink:

Link to comment
Share on other sites

Det er pænt af dig at vente, hihi. Det er også nødvendig hvis jeg skal følge med. I modsætning til de fleste som mister appetitten når de er syge, så bliver jeg endnu mere sulten end normalt. Hvis du er frisk på et "forfølgelsesløb" når jeg er ovenpå, så er jeg game.

Lægen gætter på mycoplasma og jeg håber så at det ikke har sat sig til rigtig lungebetændelse (nu jeg hoster i den forkerte farve) - er ikke helt sikker på om det er som pseudomomas dækker over :blush:

Men han måtte nu gerne have podet mig i stedet for at gætte.

Tager på apoteket og henter medicin om lidt :superman:

@ Vivs - så lykkedes det ham endeligt at få plads :4thumbup:

Så må vi se om han kan holde fast i den efter turvalget - hvis I kan leve med fridagsmønsteret.

Kører han efter forblad?

Det var egentlig tanken at undersøge de sidste småting og så søge ny lejlighed en af de nærmeste dage men gårsdagens klubmøde i HCM har gjort at jeg lige venter. Det er sikkert det sædvanlige med at kun 10% bliver til noget men umiddelbart kunne der være en chance på at der bliver stablet noget fælles vintertræning på benene. Jeg må jo nok erkende at det er på denne årstid at det er mest gavnligt at have en træningsaftale så det venter jeg lige på om bliver til noget. Det kunne måske være det som fik mig viklet fri af hængedyndet og det rangerer højere end at slippe væk fra Nivå.

Link to comment
Share on other sites

Da jeg kom forbi frokost, synes jeg egentlig at jeg havde det anstændigt. Der var stadig lavvande (sikkert indbildning) i iltforsyningen og hev også lidt efter vejret men lidt jernknækkeri kan man jo altid overskue.

Crosstrainer:

5 min

Romaskine:

5 min

Squat:

15x10

10x50

6x70

6x72½

5x92½

5x92½

5x92½

5x92½

5x92½ , betydeligt lettere end de 5x5x90 sidste gang

Frontsquat:

8x50

10x50

10x50

Lårcurl, siddende:

12x60

12x60

12x60

Læg i benpres:

10x80

15x160

15x160

15x160

20x140

Bænkpres, DB

10x18

12x34

15x34

Chinups:

10

10

Russian twist:

15/15 @ 10

15/15 @ 10

Laterals:

8x10 , DB

8x10 , DB

8x10 , DB

8x10 , DB

8x10 , DB

15x5 , cable

15x5 , cable

Tricep pushdows:

10x30

10x30

Hypers:

20

20

Mavebænk:

20

20

Crosstrainer:

5

Planen var en meget forsigtig trilletur på Tacxen men da næsesprayen holdt op med at virke, klaskede jeg energimæssigt totalt sammen og det har ikke hjulpet at tage et snif mere, så nu holder jeg mig bare i ro. Hvis der er luft til det, kan det blive i morgen.

Link to comment
Share on other sites

@ Vivs - så lykkedes det ham endeligt at få plads :4thumbup:

Så må vi se om han kan holde fast i den efter turvalget - hvis I kan leve med fridagsmønsteret.

Kører han efter forblad?

Hej du

Han har "arvet" en plads efter et dødsfald mener jeg i jeres tur - og indtil videre kun indtil turvalget. Efter vi har købt hus, vil det passe RIGTIG godt hvis han kom i 3-3 turen permanent, så vi håber og holder hesteskoen varm omkring valget :smile:

Forblad? no idea.... ;o)

Link to comment
Share on other sites

Da jeg kom forbi frokost, synes jeg egentlig at jeg havde det anstændigt. Der var stadig lavvande (sikkert indbildning) i iltforsyningen og hev også lidt efter vejret men lidt jernknækkeri kan man jo altid overskue.

Crosstrainer:

5 min

Romaskine:

5 min

Squat:

15x10

10x50

6x70

6x72½

5x92½

5x92½

5x92½

5x92½

5x92½ , betydeligt lettere end de 5x5x90 sidste gang

Frontsquat:

8x50

10x50

10x50

Lårcurl, siddende:

12x60

12x60

12x60

Læg i benpres:

10x80

15x160

15x160

15x160

20x140

Bænkpres, DB

10x18

12x34

15x34

Chinups:

10

10

Russian twist:

15/15 @ 10

15/15 @ 10

Laterals:

8x10 , DB

8x10 , DB

8x10 , DB

8x10 , DB

8x10 , DB

15x5 , cable

15x5 , cable

Tricep pushdows:

10x30

10x30

Hypers:

20

20

Mavebænk:

20

20

Crosstrainer:

5

Planen var en meget forsigtig trilletur på Tacxen men da næsesprayen holdt op med at virke, klaskede jeg energimæssigt totalt sammen og det har ikke hjulpet at tage et snif mere, så nu holder jeg mig bare i ro. Hvis der er luft til det, kan det blive i morgen.

Godt kæmpet Gregers :4thumbup:

Link to comment
Share on other sites

@ Vivs: Den enes død.....

@ CH: Tak :smile:

Det går nu næsten af sig selv så længe der skal leges med vægte.

Skal vi snart på skrump? Først støder man på pics af David der er helt hakket og nu også Motta. Jeg føler mig voldfed, nu :laugh:

Jeg hoster stadig men der kommer ikke så meget op. Som jeg skrev i Kermits log, så trak det lidt i mig da jeg i SOLSKINSVEJR!!!!!! spottede nogle cykelryttere. Jeg har fået et projekt til HCMs hjemmeside som trak på en overspringningshandling.

Så jeg fik gravet vintergeden fri af snavs og tænkte jeg passende kunne se om mine nye vintersko (så slipper jeg forhåbentlig for syresokker/sko når jeg ikke skal køre med skoovertræk) var "samlet" rigtigt.

Jeg nåede dog ikke ud til Strandvejens lys, før jeg kørte på forfælgen. Pis! Nå, en gang skal jo være den første til at skifte slange i mørke og det var i det mindste ikke koldt :4thumbup:

Da jeg havde gennemskuet Bontragers forhjulslås uden at kunne se en skid, fedtede jeg med at lede efter "den dumme sten" men uden held - det er en lortefølelse at sætte en slange i, når man ikke har styr på synderen. Det var det også fordi den tabte luft allerede mens jeg satte den i. Heldigvis kører pessimisten her altid med to slanger og nummer to var hel. Men uden flere reserver, kørte jeg bare hjem.

5,85km HUHEJ det gik!! Hvem kan stikke den, vavava :laugh::laugh::laugh:

Heldigvis kunne jeg så sætte mig på Tacxen. Blot en lille tur på VM-ruten. Meget sjovere end at køre på Mallorca og sommerstemningen var perfekt, da jeg havde glemt at tænde for ventilatoren :sun:

Uden at have studeret det voldsomt, er det tydeligt at jeg wattmæssigt ligger en del under da jeg kørte på Tacxen sidste år. Man havde jo lidt håbet at vintercyklen havde meget af skylden for det sløve tempo men den undskyldning holder ikke.

Jeg må jo bare investere i nogle dækindlæg og flere slanger og så få taget hul på slavetræningen :devil:

Hm ja og et POLAR-pulsbælte for den kan selvfølgelig ikke finde ud af at læse Garmins :dry:

Først til svømning - forhåbentlig med den fly-træning som ikke blev til noget, de sidste par gange.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Nåja, lidt makabert måske :blush: ikke sådan man galgenjoker med den slags så ofte.

Igen en nat hvor jeg vågnede pga. hoste men heldigvis kun en lille times tid. Når jeg doper mig med næsespray, går det ellers OK.

Jeg havde glemt at jeg skulle købe dækindlæg, da jeg besluttede at jeg ikke gad forlade lejligheden så det er blevet til en meget lille gang hjemmetræning. Det er nok også meget godt at kroppen får bare lidt ro.

½ time på tacxen: 10 min opvarmning og så prøvede jeg at holde trit med 5 af mine gennemkørsler fra tidligere på en af de indbyggede ruter. Efter 20 minutter var jeg både kørt i hegnet og mellem 800 og 2100 meter bagud; DAMN :cry:

Direkte videre til:

Pistols: 5x5

Tåhævninger på et ben: 5x15 - der er ikke så meget belasting sådan, så det var uden pauser

Plank walks: 2x10

Sideplanke: 2x30sek

Jeg er heldigvis igen vågnet uden ondt i ryggen.

Jeg er også sub 90kg igen.

Vægten er altså en underlig spiller i den der ondt-i-ryggen-ting, for det er lige før, der er større sammenfald mellem ondt i ryggen og vægt kontra sovetid. Højst pusseløjerligt hvis så lidt som 1½kg kan gøre udslaget, med mindre kropsholdningen bliver anderledes. Men alligevel.

På vej til svømning i går, løb Bambi desværre durk ind i automobilet uden jeg havde en chance for at undgå at ramme. Desværre (eller???) stak kræet af uden jeg kunne se om den var "gået i stykker". Processen med at få en svejshund ud er under al kritik da informationer om "gerningsstedet" åbenbart ikke er noget man giver videre til den næste i telefonkæden, så jeg skulle forklare igen og igen. Ellers ret simpelt ved en krydsning mellem vej og vandløb når de fik navn på begge, samt at det der også er plantet en færdselstavle.

Nå, men jeg fik forsinket taget hul på min butterfly. Fyfforfyffor, det var godt nok svært (især i betragtning af mine i forvejen meget! begrænsede svømmeevner). Men alligevel temmeligt sjovt. De første 10 minutter nok mest for de andre på holdet; ej jeg grinede også selv en del :tongue:

Næste logværdige fysiske aktivitet bliver tidligst på søndag;

God weekend :smile:

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Joh, det :blush:

Da uret ringede i morges, så jeg kunne deltage i HCMs fællestræning, var det tydeligt at mit indre ur ikke har omstillet sig til dansk normaltid. Det er let nok at vågne tidligt når jeg skal på arbejde og alt går efter de faste rutiner, men nu var jeg altså træt!

Jeg får efterhånden gjort mig klar til afgang, da jeg spotter at cyklen er flad bagpå. Heldig at jeg ikke fortsatte forleden, nu da jeg ikke havde flere slanger.

I med ny slange og så røg der også et dækindlæg i - men fællestræningen var nok tvivlsom at nå.

Jeg prøvede om jeg kunne fange dem men det var naturligvis ikke muligt. Jeg fik flokken indenfor synsvidde men efter en halv times tid, eksploderede jeg lige pludseligt og lå og rodede rundt efter panikgearet på en lillebitte knold. Det kom jeg ikke rigtigt over igen, for uanset hvor meget jeg satte farten ned, blev pulsen ved at hænge ret højt oppe. Efter en halv time mere, var det så definitivt slut og heldigvis havde jeg ikke så langt hjem.

post-1580-008845700 1321179964_thumb.gif

Det var ikke lige det der var planen men jeg kom da ud - omend jeg kun fik kørt under halvdelen af det planlagte.

Det underlige var at jeg aldrig rigtigt var specielt forpustet. Gad vide om det er en reaktion på kulde eller mig der er helt ude og sejle?

Ellers var det nogenlunde OK at køre i frostvejr - koldt i "halsen" og hvis det bliver koldere end i dag, må jeg have knickers under de lange bukser. Men jeg tør godt prøve igen :smile:i hvert fald når det ikke blæser

Nu vil jeg gå under den varme bruser og derefter nappe en lur så jeg kan holde mig vågen til ved 2:30 når jeg er hjemme fra arbejde :dry:

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Ej pinligt, så stegt jeg er i benern efter i går. Men typisk, nu jeg ikke mere får DOMS af squat. Man kan åbenbart ikke blæse og have mel i munden :blink:

Nu har det lallet længe nok: restitutionsuge og derefter sygdom med og uden piller. Nu må der lidt struktur over det igen.

Vægttræningen bliver reduceret til enten et "normalt" eller to små pas pr. uge. Derefter opfyldning med cardio - vejret set jo tilforladeligt ud i den nærmeste tid, så det må jeg hellere udnytte, så jeg kan få noget tiltrængt basistræning.

Når hverken cyklads eller jernknækkeri er højintensivt, er det oplagt at få smidt noget af spækket nu. Inspireret af Davids tanker i en af de andre tråde, vil jeg ikke være i underskud hver dag men blot nogle af ugens dage. Ufrivilligt begyndte det i går, da logistikken crashede og jeg ikke fik spist mellem kl. 8:30 og 19 :nonono: men nu er det bare om at holde fast.

Jeg var lige i FW for at lægge et udgangspunkt for træningen i de næste uger og fik i den forbindelse skudt dette af som have meget skiftende intensitet:

Crosstrainer:

5 min

Romaskine:

5 min

Squat:

15x10

10x50

10x70

5x90

4x100

3x110

3x110

3x110

Lårcurl, siddende:

10x65

10x65

Læg i benpres:

10x140

20x140

Chinups:

6

6x +5

6x +5

Skrå bænkpres, DB:

10x20

6x26

6x26

Arnold pres:

8x12

8x12

Tricep pushdowns:

8x25

8x25

8x25

Laterals:

15x7

15x7

Upper back:

8x25

8x25

Biceps curl:

12x18

12x18

Russian twist:

15x10

15x10

Hypers:

10x +10

10x +10

Nu afventer jeg at mine telefoner ringer:

Den private, fordi jeg prøver at skaffe en Grease Gun til mine Speedplay pedaler men det er der ingen der har liggende. De har fået frist til at give besked om leveringstid i dag, så gider jeg ikke vente længere. Men de kan jo snart ikke nå at ringe, så jeg ender nok med at købe den i England og spare 206kr. Det var vel nok ærveligt :innocent:

Arbejdstelefonen, fordi jeg har tilkaldevagt fra om lidt indtil 1:30. Den skal til gengæld nok ringe - der mangler altid personale i aftentimerne.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share