Langt pokker i MOL


Gregers TF
 Share

Recommended Posts

Jeg må have været ret opsat på at køre med Hanne igen, for jeg have sat vækkeuret til at ringe på en fridag :blink:

Altså, timen begyndte først 10:15 men alligevel - man er vel B-menneske af natur.

Det var givetvis også grunden til at jeg var træg fra start. Dobbelttakt, kunne jeg ganske enkelt ikke gennemføre - stængerne VILLE bare ikke vrides rundt hurtigt nok. Efter en lidt fesen start kom der dog gang i sagerne, især fordi jeg glemte at vi begyndte kvart over, så da vil lidt i hel kom til de samme to små spurter som afsluttede timen i forgårs, gik jeg all in. Bare for at fortsætte :crazy:

Maven roterede, astmaen tittede lidt frem og jeg blev i det hele taget lidt utilpas men genialt at blive udfordret på den måde, i hvert fald når det lykkes at få det til at hænge sammen.

Det sidste gør at jeg nok vil køre lidt flere spinningtimer end jeg umiddelbart havde planlagt. Jeg tror måske at jeg ikke helt har styr på hvor mine grænser ligger og en spinningsal er et fint sted at finde dem. Ganske vist er der ikke der ikke den voldsomme overførsel til en rigtig cykel, men tror alligevel at det er en god investering. Og så kører Hanne med et interessant lille twist, at man ikke får lov at slappe af efter en pulspeak - der er altid en lille krølle man skal pines igennem først og den detalje, tror jeg faktisk godt kan bruges.

Efter timen stavrede jeg ned til squatstativet, skiftede sko og indtog squatracket (og hold da op hvor alle bare gloede uhæmmet :tongue: )

Bare for sjov, lod jeg pulsuret køre.

Squat:

10x10

10x50

5x90

5x95 , OK i dag bed de - skal vist ikke øge med mere end 2½ næste gang

5x95 , sjovt nok dette sæt der føltes tungest

5x95 , herfra blev det lettere og lettere

5x95

5x95

Læg i benpres:

15x180

15x180

15x180

Lårcurl:

8x80

8x80

8x80

Cardioen har første prioritet - det skal der ikke ændres på.

Men jeg har alligevel søsat et lille sideprojekt, idet jeg synes at mine bibs er blevet for små. Ikke underligt da det vel efterhånden er 1½ år siden at jeg har trænet dem "rigtigt".

Det burde ikke ødelægge noget, for det er jo ret små muskler som kun visuelt tillægges noget særligt. Jeg satser på stadigvæk at kunne trække på at have arvet mors genetik for biceps, så jeg regner ikke med at skulle bruge mere end et par måneder (alt efter vejret = hyppighed for besøg i FW) på projektet.

Jeg burde have startet i dag men jeg blev ved at være utilpas efter spinningen, så da bentræningen var overstået ville jeg bare gerne hjem.

post-1580-029376900 1322401526_thumb.gif

En anden stor ulempe ved tidlig træning er at nu er det overstået og så er der ikke mere at foretage sig i dag.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Man skulle have åbenbart have været på arbejde for at opleve lidt "action":

Træ blæst ned over S-tog.

Og når busserne også vælter, bliver det svært at få folk frem

Da jeg for nogle dage siden reserverede plads på dagens spinningtime, luskede jeg med tanken om at cykle en lille aftentur. Det synes jeg ikke helt vejret er til - da jeg var i skuret med en skraldepose, kom der et vindstød (som sikkert blev fanget og forstærket mellem blokkene) som nær have tiltet mig.

Så er Tacx´en mere sikker. I mangel af fantasi, kørte jeg

10 min opvarmning

kalibrering

og så en 2x20. Jeg har ingen anelse om hvor min FTP ligger, så jeg satte den 30 watt mindre end sidste år. Jeg kan ikke huske hvordan det skal føles men det passer sq nok meget godt.

Desværre er der et eller andet i forbindelse med mit set-up, som generer modtagelsen af signaler fra pulsbæltet. Det fungerede jo fint til spinning, men nu ser det således ud.

post-1580-054796600 1322425410_thumb.gif

Jeg kan jo ikke rigtigt flytte computeren meget væk og skærmen skulle jeg jo gerne se på, men det burde vel kunne lade sig gøre at få det til at snakke sammen. Det skulle man da tro, når programmet kan håndtere en pulsmåler.

Hvis der er nogen der ligger inde med cowboytricks, så hører jeg gerne om det.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Jeg skulle egentlig bare træne bibs. Og måske liiige lidt andet.

Men når man hælder NoX på en krop der ikke har fået andet end vand i 5 timer, så bliver den lidt overstadig. Hvis ikke jeg allerede havde været en del forsinket på vejen til at besøge mit mødrende ophav, så havde jeg nok trænet mig smadder. Fik heldigvis holdt fast i at det skulle være benfri dag.

Crosstrainer:

5 min , normalt ligger jeg på 132-136 RPM - i dag over 150 det meste af tiden

Pulldown maskine:

10x40

10x80 , tror jeg nok.

10x80 , jeg var mentalt fraværende men fik noteret resten

Wide Chest maskine:

10x40

10x90

10x90

10x90

Incline Chest Press maskine:

10x50

8x70

6x70

8x60

Shoulder Press maskine:

10x40

10x40

Tricep Pushdowns:

12x27

12x27

10x27

Bicep Curl, suspineret:

6x24

6x24

6x24

Hammercurl:

10x16

10x16

10x16

Laterals:

10x9

10x9

10x9

Multiplanker (midt - side - midt - side og forfra):

??

?? , med knæ til bryst på midten

Hyperextensions:

10x +10

8 x +15

10x +15

Upper Back maskine:

10x40

10x40

Efter de sidste to kiksede forsøg på banecykling, håber jeg at det kommer til at virke i morgen :please:

Link to comment
Share on other sites

Jeg glemte at tage min pumpe med til banecykling, men det kan man jo låne sig til.

Dog var ham foran i lånekøen ekstremt langsom (blev ikke bedre af at slangen sprang i den ene pumpe), så jeg missede stort set hele opvarmningen.

Min pulskurve er fåkket op, så det bliver den skrevne udgave:

Derefter stod den officielt på 4x24omgange.

På tur 1 manglede de en mand på hold 1 og de syntes at jeg lignede en der godt kunne følge med (hvor er jeg BARE træt af at høre den replik :mad::mad::mad: ). Protester hjalp ikke meget så af sted det det - fuld æde fra start og efter 11 omgange droppede jeg af inden jeg brændte helt sammen.

På tur 2 var jeg heldigvis på min faste plads på hold 2 men vi kunne hverken tælle omgange eller holde sammen, så pludselig var vi færdige mens de andre manglede 4-5 omgange.

Tur 3&4 gik ganske fint med masser af overskud på sidste omgang hvor jeg desværre ikke havde føring så jeg kunne trykke den af.

Der havde været snak om at slutte af med udskildningsløb men vi endte med at køre en scratch på 10 minutter + 10 omgange.

Vi/jeg var heldige med at de første udbrud gik i sig selv, dog med 2 min tilbage kørte jeg feltet op til et jeg ikke "turde" lade køre. Med 8 omgange tilbage var der en der råbte "så er det nu!!!" og ham foran lagde fra land. Mest for ikke at genere alle de andre (jeg lå næstforrest og ville ikke køre i vejen) gik jeg med men vi kun 3 der var stukket. Fint samarbejde i jævnt tempo så den holdt ret "let" hjem. Til sidst lå jeg to´er og burde have åbnet spurten; ham foran burde jeg kunne træde fra. Bagerste mand som var klart hurtigst tog initiativet og så var jeg lukket inde. Men stadigvæk en tiltrængt opmuntring - især med klaps jeg fik fra start.

Da jeg ikke følte at jeg fik fyret spurten af, havde jeg lidt energi i overskud så nappede:

2 x 200meter stående start - men så var der også vingumser i stængerne.

Da jeg kom hjem var de stadigvæk tunge, så hoppede i udetøjet og fandt HCMs vinterhold som jeg fulgtes med 15km. Så kørte vi gennem Nivå og det passede med at stå af - havde jeg haft vand med til det, havde jeg kørt hele vejen med rundt for træneren var med og tempoet derfor moderat.

Jeg havde planlagt at styrketræne ben i morgen, men udover starterne på banen, kørte vi også Nivå-bakken fra Vejenbrød ude på møtrikken, så de har vist fået nok. Venstre knæ øffer også lidt :unhappy:

Bane: 38,3km

Ude: 22,4km

2t 52t på lågerne.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Det med at køre bakker i et tungt gear er absolut misforstået. Jeg læste på et tidspunkt at det eneste man blev god til ved at gøre det var at køre opad i en lav kadance. Decideret styrketræning er det ikke, og man ville sikkert blive stærkere ved at køre den for fuld drøn.

Link to comment
Share on other sites

Ih, hvor har jeg lyst til at træne men det er først her til aften at stængerne føles friske, så jeg må hellere lade være.

Læggene er dog en smule DOMSede men (og det må være de flyvende starter) også traps og især bagskulder er godt ømme. Er dog sluppet for at blive øm i armene som cykelrytterne sommetider piver over.

Jeg synes jeg aner en kedelig tendens mod alt for vind og vintervejr der kommer luskende :dry:

Link to comment
Share on other sites

- og det bliver måske alligevel ikke så slemt :smile:

Dagen i dag var i hvert fald ikke slem - tvært i mod måske et vendepunkt :4thumbup:

De 8½ timer i toget sad jeg og psykede mig op til at cykle dagens tur i pisse-regnvejr og sikkert alene.

Men udover en smule finregn på vej til Hørsholm holdt det tørt og der stod 3 klar til at køre da jeg kom.

Jeg havde snydt: da jeg kom lige fra arbejde og var fælt dehydreret, bundede jeg en liter kakaomælk idet 2 dunke vand så ikke rækker langt. Så jeg kørte på bundløs tilgang af tarveligt sukker :blush:

Allerede efter et kvarters tid, mente Jannek (vores træner) at kunne mærke at jeg havde fået lidt mere fart i cyklen. Yes, i dag gled det som i olie :superman:

Uagtet at den tunge kørsel på bakkerne måske ikke rigtigt er godt for noget, så er den god for mit ego. Mens de andre sad og prustede og grøntede, så havde jeg a walk in the park. Ufint, prøvede jeg at lokke de andre med forhjulslir men... og den ene bakke jeg lukkede nogenlunde op på, fik jeg lavet et ret stort hul. Det er jo altid sjovt og især når det er 5 måneder siden jeg sidst har lavet huller andet end dem foran mig :sneaky2:

I det hele taget var det første gang siden jeg blev kørt ned, at cyklen var min ven og ikke en umedgørlig modstander. OK - det går stadigvæk alt for langsomt langsomt og så snart et af dampbørnene dukker op, så bliver jeg revet rundt. Men følelsEN, det der uforklarlige der gør at man glæder sig over enhver lille bakke og...- ja, hvis du cykler, så ved du ved jo hvad jeg mener - den var der :wub:

post-1580-076711800 1322776346_thumb.gif

Turen i dag var lidt kortere end før. Til gengæld kørte vi små forceringer på Strandvejen.

På vej hjem ærgrede jeg mig over at der ikke var 30km mere, men jeg havde lige fået læst og påskrevet at det var vigtigt jeg jeg nu var tålmodig og ikke forcerede udviklingen.

Derfor direkte hjem til min nye vandkande så jeg kunne "spule" cyklen over, udenfor opgangsdøren: Kein schweinerei im Badezimmer :w00t:

I morgen har jeg 12-timersvagt og når jeg får fri, gider jeg nok ikke noget.

Lørdag var det planen at tage på landevej i CCHillerød men "vi" har fået en ekstra tid på cykelbanen. Vejret skal oppe sig, for at være med i konkurrencen om min gunst.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Synes jeg kan fornemme, de der aftentræninger gør noget ved vægten. Om det er midlertidigt eller noget man kan bruge til noget, har jeg ikke gennemskuet endnu. Men jeg vågnede i morges formiddags på 87,9kg. Fedtmåleren var også rykket pænt ned og det passede med spejlet.

Jeg vil forsøge om jeg kan komme ned på 87 inden jul, så der er lidt at give af når vi kommer dertil.

Stængerne var noget tunge i det men har også sjoflet mit kulhydratindtag de sidste dage (også en forklaring til vægttabet). Hvis jeg når at vægttræne inden jeg skal på arbejde i morgen, vil jeg gerne have mine prots men vil ellers ugen ud prøve at veksle en del af dem til kulhydrater og se om jeg kan mærke forskel. Jeg skulle gerne på vintergeden et par gange, så det er jo relevant nok om det gør noget for restitutionen.

I dag var jeg på cykelbanen. Igen ville pulsmåleren ikke fungere ordentligt; det er altså underligt at det pludseligt driller.

Nå, men jeg fik kørt noget traditionel opvarmning mens de fleste andre hurtigt gik over i en "40 omgange". Godt jeg ikke var med, for det var hurtige folk der var i hallen i dag.

Derefter

24 omgange

20 omgange

20 omgange

12 omgange linieløb for hold 3. De første 7 omgange var ren luskekørsel indtil der var en der åbnede og den sidste 1½ omgang var regulær spurt. Ham der vandt kom blæsende bagfra og fik for stort hul så han vandt ret sikkert. Fair nok - han var den hurtigste af os men kan man fange et hjul, er det jo ikke altid det som tæller :innocent:

post-1580-054345500 1322939658_thumb.gif

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Men jeg vågnede i morges formiddags på 87,9kg.

Se så, du er da ikke det mindste sat af min ven :wink:

Morgenvægten i dag sagde her 89,1kg, så vi skiftes vist til at ånde hinanden i nakken (no homo :tongue: )

Er lige røget ind i en række fedende familieforetagender, så det har været sværere at holde kalorieindtag og forbrænding i skak, end ellers.

Never say never :bigsmile:

Link to comment
Share on other sites

Det er svært i perioder. Især på denne tid af året.

De sidste dage har jeg ligget omkring 89 til 89 et halvt og da jeg åd omkring 3600 kcal i går, var jeg meget overrasket i morges da jeg havde holdt vægten.

Jeg fik trænet inden arbejde men det gider jeg ikke logge fra min mobil. Hold da op et stort lokum af en kvindelig bb' er der trænede. Jeg har aldrig før set så muskuløs en ryg før, andet end på billeder. Heller ikke på de mandlige krudttønder som vi har i centeret. Imponerende. Rigtigt meget endda.

Nå, jeg nærmer mig Hovedbanegården så vil gøre mig klar til at møde ind. Anderledes træning logges i aften.

Link to comment
Share on other sites

Nemlig! Men jeg er naturligvis klar over at det kun er sporadisk, det vil ske her i starten men forventer da at den slags ture stiller og roligt overtager.

Som sagt så har jeg prøvet en lidt anderledes træning her til morgen.

Det med at køre 5x5 i squat efter spinning fungerer fint.

Det fungerer bare ikke altid at få spinning & styrk til at passe ind med resten af træning og arbejde - ikke når jeg kun vil køre spinning hos Hanne Ejlersen, i hvert fald.

Når man læser om styrketræning for cykeltrænende, står der ofte at det bør kombineres med spurter for at øge overførslen - det er dog aldrig nævnt hvordan.

Lidt crossfitagtigt, valgte jeg at supersætte squat med sprint på spinningcykel. I FW Hillerød, står de nemlig næsten ved siden af hinanden. Jeg lavede dog en stor fejl da jeg i stedet for at simulere en normal spurt, fik kørt de der hæsligt onde intervaller hvor man kører all-out og kadancen falder i takt med at kræfterne ebber ud.

Til gengæld tiltrak jeg mere opmærksomhed end hende BB´eren. Da jeg kun "sprintede" 20 sek, så de var voldtunge fra start -> ikke voldsom høj kadance og derfor brugte jeg samme vejrtrækningsteknik som ved stående starter på banen. Den larmer lidt :blush:

Samtidigt gejlede jeg min morgentrætte krop op ved at grynte og stønne når jeg følte for det :blush::blush:

Der var vist også en iltgæld som gjorde at jeg smed mig gulvet et par gange og lå og gispede efter vejret :blush::blush::blush:

Hvis crossfit er sådan, ved jeg hvad jeg skal dyrke i mit næste liv - hvor var det bare sjovt og hvis der havde været nogen at træne med, var det jo gået helt amok :wub:

Nå:

Spininng: 10 min (4 rolige minutter og så lidt korte, blide intervaller)

Squat: 10x20

Squat: 10x60

Squat: 4x100

Squat: 4x100

Spinninginterval: 20 sek all-out, siddende

Squat: 4x100

Squat: 4x100

Spinninginterval: 20 sek all-out, siddende (stående de sidste sek)

Squat: 4x100

Squat: 4x100

Spinninginterval: 20 sek all-out, siddende

Spinninginterval: 15 sek all-out, stående

Squat: 12x60 , skulle have været eksplosive men det evnede mine lår på ingen måde

Læg i slæde: 15x80 , 15x120 , 15x120, 15x120, 15x120, 20x100

Lårcurl: 15x50 , 12x70 , 12x70 , 12x70 , 12x70

Chinups: 16

Bicepcurl: 6x20 (det var sq ikke meget der var tilbage dér)

Bænkpres, DB: 10x20 , 8x38 PR

Russian Twist: 8x +10 , 8x +10

Laterals: 16x10

Om det på nogen måde er fornuftigt at kombinere squat og spinningspurter aner jeg ikke. Det skal i hvert fald være almindelige spurter fremover for jeg er allerede ret hårdt ramt af DOMS.

Næste uge skal være en semi-restitutionsuge hvor jeg skærer i antallet af pas.

Planlægger at komme på landevej 2 gange og et hurtigt smut i FW for at træne LIDT overkrop og håber at kommer frisk ind i næste ugen igen.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Tak, der er også til 40 - måske 42 hvis jeg tør. Synes ikke jeg kan mærke det decideret i skuldrene men tager det alligevel som et lille advarseltegn at det ikke "bare" føles tungt i brystet men sådan lidt diffust. Men vil egentlig nok hellere forsøge at lægge flere sæt på end at sætte flere PRs.

Vægten her til morgen er 88,2kg - det er helt OK da jeg altid er tungere dagen efter vægttræning. Den næste uge kan blive drilsk: 3 dage med morgenvagter og derefter 3 dage i Stege.

Jeg har checket morgenpulsen de sidste på dage og den ligger omkring 56, så på den front er der masser af spillerum til at kunne forbedre konditionen.

Henrik viser en masse fine billeder af gamle cykler. Så spektakulært et emne kan jeg desværre ikke diske op med men har har været i skabet og fundet de gamle cykelbukser fra dengang jeg i mine unge dage da jeg puslede lidt med cykling. Det var dengang jeg var så genert at jeg kun kørte i mørke, jeg er lidt usikker på årstallet men det må vel være 2-3 år efter jeg forlod folkeskolen så vi er nok omkring 1988.

Der er i hvert fald fra før man gik over til bibs. Indlægget var af ægte skind og skulle vaskes i sæbespåner og derefter blødgøres i buksefedt, ellers var det som at sidde på karton :crazy:

post-1580-063169400 1323078991_thumb.jpg

post-1580-019908600 1323078979_thumb.jpg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Flotte er de i hvert fald :4thumbup:

Jeg har også læst flere steder det med overførslen fra styrketræning til cyklen, men uden noget nærmere defineret. Jeg gør det at jeg efter jeg har styrketrænet lige kører 5-10 minutter på kondicyklen, for på den måde at fortælle musklerne hvordan de skal bruges :laugh: Men din udgave giver nu også ganske god mening. Tror bare generelt det er vigtigt at man får koblet de to ting sammen på en eller anden måde således at det bliver overført.

Link to comment
Share on other sites

God mening eller ej - det var meget uvant for kroppen. Det gør stadigvæk naller (på den gode måde) i lårene.

Derfor passede det ganske fint at den eneste udover mig der var mødt op til fællesturen også klynkede over at være skidt kørende.

Vi blev derfor enige om at køre en old school vintertur: 2 og 2 og masser af knæver men ikke så meget fart.

Fik vi noget ud af det? Sikker ikke andet end lidt saddeltræning og muligheden for at plotte 62km ind på kontoen.

Ahh, vi kørte lige et par små intervaller på Strandvejen:

3 x (1 minut føring til hver og 1 minut rul). Dvs. jeg fik smidt makker af i andet interval og så tog vi dobbeltpause så han kunne komme til hægterne igen. Det var faktisk ganz gut, for hvis jeg ikke havde været nervøs for at udløse astmaen, havde jeg godt kunnet lægge en smule mere i - især på den sidste hvor jeg gik et gear ned for ikke at smide ham igen.

Bedst som det gik fint med kontinuitet i træningen og alt der der, har jeg fået den værste gang lortearbejdstider året ud. Jeg kommer sq til at både at planlægge og æde nogle kameler, hvis jeg skal holde fast. Og det skal jeg.

Vægten tog et tigerspring op fra 87,9 i går til 89,5 i morges. Belastende at det skal være så skide svært.

Jeg vil finde sengen - skal op klokken 4:10 og det jo en en slags tidligt :tongue:

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Ja - jeg har altså kun to tilbage, jeg har vist for mange cykelsko :blush:

Hvis du kan nøjes med dem, kan du få dem.

I dag fik jeg trænet i FW Hørsholm. et lille nærmest klautrofobisk center når man er der i myldretiden, men de har åbent alle dage til 22 (eller er det 23) så til aftenbrug er det sikkert fint.

Men meget primitivt.

Fik trænet bibs, skulder som planlagt og lidt core. Men intet der er værd at berette om.

Jeg fik puslet lidt om vintercyklen - fik først ødelagt gulvtæppet i soveværelset da uanede mængder af kædesnavs ikke kunne samles op uden det satte sorte plamager. Kort efter tømte jeg en kvart bøtte olie udover tæppet, da jeg ikke så hvad jeg lavede inden jeg skulle smøre kæden. Jeg troede at jeg have skruet det yderste at tutten af men havde fjernet hele tutten.

Dertil væltede jeg et glas te udover skrivebordet så mus og tastatur fik bad. Heldigvis var det ikke den sædvanlige kaffe, for der kommer jeg sukker i og ville det nok være kaput.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Halløjsovs - så kan det jo være at vi render ind i hindanden en dag :smile:

Træner altid 80´er-langekorte shorts - alene af den grund er jeg ret let at spotte :blush::laugh:

Når der er mindre rift om pladserne skal jeg lige lure på hvad der egentlig er af DBs - de stod hulter til bulter, så det var ikke til at overskue.

Jeg har ikke ødelagt yderligere siden sidst :4thumbup:

Link to comment
Share on other sites

Ja - jeg har altså kun to tilbage, jeg har vist for mange cykelsko :blush:

Hvis du kan nøjes med dem, kan du få dem.

Tror jeg skal bruge lidt flere, da jeg skal bruge dem til Sidi skoene som først skal kantes til de 1,5 cm som Specialized skoene er bygget med, og så yderligere én shim. Men jeg må have fat i ham Norrid :laugh:

Link to comment
Share on other sites

Ærgeligt også.

I dag kunne jeg have hygget mig med Sandstød som banetræner.

I stedet tog jeg vintergeden.

Vi var de samme to som i forgårs og ingen af os var "på".

Ned til Henriksholm Alle og op. Tilbage i hullet og op igen.

Der kom regnen og blæsten begyndte at tage til. Tilbage ad Strandvejen og op ad Folehavevej.

Til Kokkedal og sagde vi tak for i dag. Så kortsluttede jeg i regnen. I stedet for at køre hjem, kørte jeg tilbage og nappede Henriksholms Allé igen. Gik selvfølgelig fuldstændigt ned og kørte næsten baglæns. Fåk det - det regnede og det blæste ad hæwlede til og det var skide hyggeligt at tumle rundt.

Folehavevej bagfra. Det er vist første gang på dansk grund at jeg ufrivilligt har været under 15km/t men var også helt stegt og havde vinde durk i smasken.

Tog en slapper og kom lidt til hægterne og fik på Strandvejen hjem, indhentet en anden idiot som også trænede i det interessante vejr.

post-1580-051272700 1323375770_thumb.gif

Da jeg kom hjem og steg ud af skoene, lå der ½-1cm vand i dem :laugh:

Men de havde taget det langsomt ind så det var nu ikke koldt (ret meget).

Nu til Stege (håber ikke at der er alt for mange slåfejl for kan ikke nå at læse det igennem)- mon ikke jeg har fortjent at købe en pose snold på tanken i Karlslunde?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share