Langt pokker i MOL


Gregers TF
 Share

Recommended Posts

Sagtens, det er bare at lave et dump af kalorietælleren :bigsmile:

post-1580-0-98925300-1367056725_thumb.gi

Omgivet af ca. 4000ckal dagen før og 4675kcal i går, holder jeg faktisk fint vægten lige under 90kg. Det er dejligt at have ferie og tid til at træne en masse og dermed ikke skulle tænke alt for meget på kosten.

Ellers må jeg indrømme at jeg ikke nåede core-træningen i går; det var jo helligdag og FW lukkede allerede kl. 15.

Generelle betragtninger (absolut mest skrevet for min egen skyld):

Desværre får jeg styrketrænet så sjældent nu, eller også er det kombinationen med cyklingen, at jeg begynder at blive øm i benene. Det er ikke fordi det er voldsomt tungt men det sætter sine spor, dagen derpå. Også maven bliver øm og det formoder jeg er af at holde opspændet i frontsquatten, nu jeg ikke fik trænet den seperat. Den tror jeg også at jeg kan takke for noget mobilitet eller styrke i stabiliseringsmuskulaturen for jeg har aldrig kunne backsquatte så dybt som nu.

Men jeg prøver at holde fast i planerne lidt endnu. Dvs:

Squat øges 5 kg pr. gang lige een gang mere, inden jeg går ned til 2½kg øgning. Pauserne skal til at være længerne, for jeg kan ikke nå at lukke iltgælden.

Dødløft: 50kg + ugenummer. Det er godt nok let men jeg er stadigvæk ræd for igen af fucke lænden op igen, så tager det som 100% tekniktræning.

Bryst/lat kan øges med 2kg pr. træning lidt endnu inden jeg dropper til at øge hver anden gang.

Skulder og tricep kan jeg ikke vride mere ud af, så jeg at sænker tempoet og øger TUT - øger vægt hvis muligt.

Højre bicephæfte er stadigvæk ømt efter onkels flytning, så bibser atroferer hastigt men det er der jo ikke noget at gøre ved.

Coren kører nogenlunde uændret - øger lidt hvis der bliver for let hen ad vejen.

Projekt tåhævninger har stået stille i en uges tid, da jeg blev øm på ydersiden af venstre knæ - sikkert fordi jeg forsøgte at fokusere på den inderste del af læggen og dermed ikke stod med neutral fodstilling. Det gør jeg når jeg starter op igen på mandag.

Og jeg satser på at fastholde at lægge squatdagen op til en hviledag og DL/okrop-dagen på en cykelfridag

Cykling:

Jeg er i syv sind om jeg skal blive på motionsholdet eller rykke op til licenserne - tror efterhånden godt jeg kan køre med. Ulempen er at al snak handler om licensløb, så det er ikke mange ord jeg får talt på de ture. Til gengæld kan jeg køre på bane om mandagen.

Overvejer stadigvæk alternativer til HvidovreCK - enten når arbejder driller eller som fyld.

Overvejer også om jeg fast skulle begynde at drikke rødbedejuice.

Vægten:

- gider jeg ikke gøre noget videre ved. Jeg vil helst ikke over 90kg igen men synes egentlig at jeg fungerer fint p.t. så gider ikke stræbe efter at komme længere ned. Det skulle lige være af overtroiske årsager så fedtprocenten ikke er 13 :tongue:

Link to comment
Share on other sites

Cykling:

Jeg er i syv sind om jeg skal blive på motionsholdet eller rykke op til licenserne - tror efterhånden godt jeg kan køre med. Ulempen er at al snak handler om licensløb, så det er ikke mange ord jeg får talt på de ture. Til gengæld kan jeg køre på bane om mandagen.

Overvejer stadigvæk alternativer til HvidovreCK - enten når arbejder driller eller som fyld.

Overvejer også om jeg fast skulle begynde at drikke rødbedejuice.

Lad være. Motion skal være sjovt og ikke en plage. :bigsmile:

Link to comment
Share on other sites

Præcis!

Men det gør det jo svært, for ingen tvivl om at motionsholdet er det mest sociale når man ikke kan være med i licenssnakken.

Til gengæld er selve træningen sjovere på licensholdet, hvor motionstræningen er for kort og med for mange pauser. Nu jeg stadig er vinterrusten går det, men i sommers var jeg vildt frustreret over at komme frisk hjem fra træning.

Således også i dag. Vi var kun 9 fremmødte med enorm spredning i styrken, så vi kørte 48km rulletur. Og jeg havde mentalt sat mig op til at ville blive big time presset i vinden. Æv altså. Hvis jeg ikke stadig havde ømme lår af sidste bentræning, var jeg taget i FW men tænker at det er nok bedst hvis den gamle ømhed forsvinder, før jeg hælder nyt på.

Men det gode var at jeg fik snakket ret meget med en ny mand som jeg umiddelbart var lidt irriteret på, da han kører og laver underlige ting. Tidlige pointhøstende A-rytter som stoppede cyklingen efter et grimt styrt og nu efter 1½ år, vil tilbage til cykling. Han er faktisk temmelig flink, når gammelfar lige får sporet sig ind på knægt på ca. 20, der er fuld at krudt og helt vildt legesyg på cyklen.

Men pudsigt at licensrytterne godt kan/gider tale om andet end licensløb når det er motionstræningsdag :unsure:

Han fik også et plus i bogen for at give ros for mit antrit, da vi skulle op til feltet da vi havde snakket og kommet bagud. Han havde sagt at han ville trække mig op til dem men det blev den anden vej rundt.

Grim dag i går.

Der er STOR forskel på at stå op før kl. 5 og så sove til jeg vågner af mig selv og derefter ligge i sengen og høre radio/ urfe lidt, indtil der har været sproghjørnet og derefter stå op. Det har været rytmen i min ferie :wub:

Dertil er arbejdet en krudttønde af dårlig stemning.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

SIdste uge kørte jeg nogenlunde friskt til i nogle dage, før stængerne ikke ville mere.

Efter den latterligt lette tur i går, var benene ret døde her til morgen. Det giver slet ingen mening, med mindre forskellen mellem at sove til man vågner af sig selv og til vækkeur, er ubehagelig stor.

Hvad man ikke har i benene kan medvind kickstarte. For første gang i år, havde jeg i morges noget der lignede sidste års flow i pendlergeden. Det blev derfor til spitzenklasse pendlerfræs.

Roligt ud af Avedøre. Vo2max-ish ud mod Gl Køge Landevej, roligt frem til første lyskryds og så tempo frem til det næste = Ring 2. Moderat frem til Enghavevej og derfra dragrace/antrit fra rødt - frihjul frem til næste lyskryds eller gruppe cyklister der blev overhalet roligt med 25 og så 100% acc igen. Og forfra. Når der er trafik kan man selvfølgelig ikke køre sådan men klokken kvalme er det fint. Sidste ca. 5 min afrul.

Jeg landede ved DSB med vingumser i lårene og var jævnt gennemblødt af sved.

Hjemturen om eftermiddagen er noget helt andet. På stigningen langs banegraven fra Enghave op til Valby St., kan man træde igennem. De "civile" cykler ved godt at de er langsomme og holder (som det eneste sted i Kbh???) til højre. Ellers skal man sq passe på det meste af resten af vejen. Dragrace muligt fra nogle lyskryds og på et par korte delstrækninger kan der køres fyres op, men den leg sprang jeg over i dag.

Så fik vi lige repeteret begrebet pendlerfræs, som jeg håber bliver et hyppigt indslag igen i år.

Aftentræning i FW:

Romaskine: 5 min

Dødløft: 10x60, 10x70, 10x77½, 10x77½

Tåhævninger: 60

Bulgarian splitsquat + 14kg: 8, 8, 8

Lårcurl: 15x30, 10x55, 10x55, 10x55

Rows, DB: 8x28, 8x28, 8x28, 8x28, 8x28

Skrå bænkpres, DB: 8x26, 8x26, 8x26, 8x26, 8x26

Fransk pres, DB: 8x10, 8x10, 8x10, 8x10, 8x10

Rotator: 20x4, 20x4, 20x4

Skrå mave i hypers-stativ: 20, 20

Hyperextensions: 20, 20

Mave på bold: 30, 30
Crosstrainer: 5 min

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

God kostdag i går - for vægttab. En bivirkning var "diæt-ben" på cyklen. Men det gik nu OK alligevel.

Hektisk start. Den ene elevator herhjemme er ude af drift (den holdt 2-3 dage efter sidste rep) og klokken 17 er én elevator slet ikke nok. Til sidst opgav jeg og stavrede ned af brandtrappen i cykelsko med cyklen daskende til alle hjørnerne. Og endte med at holde for rødt et par hundrede meter fra klubhuset da flokken forlod det. Nå men det gav jo et bonusinterval :bigsmile:

Træningen var nogenlunde samme rumle som sidste onsdag.

Et rulleskiftinterval - tidsmæssigt meget kortere i dag end sidst, hvor vi havde en grumme modvind. I min verden var det ret hektisk at ligge med 40-50 i timen og sigte udenom huller i vejene, parkerede biler, modkørende motorcykler i "vores" vejbane, mens vejen snor og bugter sig. Nå, men det vænner jeg mig vel til igen - heldigvis var jeg ikke max presset, så havde mentalt overskud.

Derefter ud på samme rundstrækning som sidst - denne gang kørte vi bare to omgange. Den første som rulleskiftinterval - den næste halve som afrul og opsamling ml. gruppe 1 & 2, og så en halv omgangs cykelløb. Det havde jeg lidt for travlt med at snakke omme bagved til, men fik da set Keld, blive skubbet i rabatten og tage turen hele vejen ned på marken. Jeg forlod feltet og kørte efter udbryderne men kunne selvklart ikke hente dem. Men fik taget livet af lårene; de var som antydet ikke specielt modstandsdygtige i dag. Meget belastende var M ved at indhente mig. Han er kun 18 og begyndte i klubben for en måned siden og kørte ikke specielt hurtigt. Om 2-3 uger, får jeg baghjul. JEG VIL HAVE BYTTET MIN DÅBSATTEST!! Og det er kun lige begyndt :cry:

Derefter ud på den lange bakke og tromle opad, siddende i tungeste gear. Haps, den nappede jeg. Jeg havde håbet at vi også skulle køre den stående men nu skulle vi bare trille hjem. Der var desværre ingen skiltespurter eller anden leg på vejen, jeg var ellers ret så tændt på mere.

http://connect.garmin.com/activity/306330205

Nu kan jeg dog godt mærke at jeg er temmelig træt i stængerne, så det var måske OK at vi stoppede dér. Jeg har fyldt en masse carbs på kroppen og håber den bliver klar til leg i morgen.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

5050kcal og små 9 timers søvn hjalp noget på det :rolleyes:

Det med at styre logistikken var til gengæld ringe. Jeg ville have kørt med HCM men

1. Det tog alt for lang tid i IKEA - sikkert fordi jeg kun kunne få 2 af 4 ting og så skred tiden lidt.

2. Det tog alt for lang tid på motorvejen - normalt er der 2 sløve stykker; det var der også i dag men derudover 2 køer med stop og ryk frem. Altså ikke stop og ryk frem på jernbanesignaler (Rød med kryds betyder at den røde blinker (ca. 3 blink på 2 sek)) :shutup3:

srf.gif

- der var bare mange biler :tongue:

3. HCM kørte ikke den sædvanlige vej i dag. Jeg smed bilen lang inde på deres sædvanlige rute og ville køre dem i møde men de kom aldrig. De har nok kørt intervaller efter hvad jeg kan se på bikelog. De plejer at ligge med 31-32 i snit og i dag ligger de på 27.

Jeg fik blot kørt en retrotur. Ganske fint gensyn med Barokhaven og derefter gennem Frederiksborg Slot. Jeg bliver dog aldrig fan af at køre på dårligt lagte brosten :wink:

Til gengæld helt fantastisk kun at holde for rødt en håndfuld gange på en hel tur. Udover at det var ret koldt til sidst, så er 50km alt rigeligt når jeg er alene. Det er fint men så gider jeg heller ikke mere.

http://connect.garmin.com/activity/306756239

I dag er første dag på ny lavere astmamedicin-dosering. Der går vel nogle dage før jeg evt. kan mærke forskel og er ret spændt på om det stadigvæk vil virke.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Som altid efter aftentræning, kan lårene mærkes når jeg cykler på arbejde næste morgen. Holdt dog presset oppe i den let ubehagelige ende og havde stort set grøn bølge, så det blev en sjælden gang morgentons. Da jeg skulle klikke ud ved DSB, var jeg lidt for nonchalant og fik knaldet cykelskoen ind i forskærmen, så begge stivere splintrede. Jeg var mødt to timer for tidligt (opdagede det først nede ved toget da vi var to til at køre det :4slap:). Stemningen på kogepunktet af årsager som ikke kan nævnes i googles nærvær men godt hjulpet af, at vi lige har fået sat ferietimer ind for 13/14 og der 59 færre end normalt, pga. tidligere omtalte nyt tildelingsmetode.

Hjemad: Pendlerfræs.

En lille lur ovenpå dynen :wub:

Derefter sjov og spas i FW:

Romaskine: 5 min

Opv-squat (B = back & F = front): 10x20B, 10x20F, 10x20F, 5x60B, 5x60F

Frontsquat: 4x70, 4x70, 4x70, 4x70, 4x70, 4x70

Backsquat: 10x70, 10x70, 10x70

Lårcurl: 15x30, 10x60, 10x60, 10x60

Tåhævninger: 60

Arnold pres: 8x18, 8x18, 8x18, 8x18, 8x18

Sideplanke @ 30sek med laterals: 10x5, 10x5, 10x5

Planke med knæløft: 60sek, 60sek, 60 sek - aaaaav min mave

Crosstrainer: 3 min

FORÅRSSTATUS:

Der er p.t. snor i vægten (ca. 89kg) og for første gang er det patkassen og ikke prinsevommen der dominerer i spejlet bag squatracket. Skuldre stadigvæk til grin men dog bedre end længe. Derfor ærgeligt at bibserne er ude af drift. Har lige checket og de er droppet til en str. 39cm :dry: At tænke sig at de for ca. 10 år siden var på 43cm; det var sq tider dengang.

Der er lille bedring i højre hæfte og håber derfor at jeg "snart" kan begynde at få liv i dem igen.

Lægtræningen virker og de er med igen efter min skade i foden; højre er 44cm og venstre kun ½cm bagud mod normalt 1cm. Højre lår er 65cm, venstre 1cm bagud. Der er så til gengæld all-time PR.

Hvis jeg ellers kan finde dette indlæg igen til efteråret, bliver det interessant at se hvad en cykelsæson laver af ravage.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Ondt i halsen igen i dag. I går troede jeg at det pga. akut søvnmangel men.... Nok snarere at cykle ud i den tidlig aften med for varmt tøj, blive gennemsvedt og så køre kold og våd hjem.

Jeg springer dagens træning over og har snydt og taget toget til arbejde. Lige nu er jeg på vej til Farum for at rigge et tog op og sætte det i drift.

Håber at jeg bliver klar til at cykle lidt når vi kommer op på 20 grader om et par dage.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Ondt i halsen igen i dag. I går troede jeg at det pga. akut søvnmangel men.... Nok snarere at cykle ud i den tidlig aften med for varmt tøj, blive gennemsvedt og så køre kold og våd hjem.

Jeg springer dagens træning over og har snydt og taget toget til arbejde. Lige nu er jeg på vej til Farum for at rigge et tog op og sætte det i drift.

Håber at jeg bliver klar til at cykle lidt når vi kommer op på 20 grader om et par dage.

Har du svedtransporterende sokker og undertrøje? Det er et MUST!

god bedring. :-)

Link to comment
Share on other sites

Ja, men i mit tilfælde skal der et reelt afløb til at tage mine svedmængder :tongue:

Jeg drikker typisk en halv til en hel liter lige inden jeg kører ud, MINDST en liter i timen på cyklen og pisser alligevel mørkegult når jeg kommer hjem og tit først længe efter.

Heldigvis sveder jeg ikke anderledes i hvile end det normale.

Og tak, det går en lille smule bedre i dag. Heldigvis er det ingen udfordring at være på arbejde. Det er varmt nok til at jeg ikke får træk når jeg åbner vinduet og stikker hovedet ud, når jeg holder ved perron. Omvendt heller ikke så varmt, at man skal klimaanlægget til at køle.

Meget OT:

Husk i øvrigt at komme til toget til tiden i morgen. Arriva, privatbanerne og DSB holder "vi kører på sekundet"-kampagne i morgen. I hvert fald indtil noget kikser :tongue:

En af de ting der sker er, at chefer og andet godtfolk bliver sendt ned på perronen, bl. a. for at overvåge at vi ikke venter på dem, der kommer løbende efter toget efter vi skulle være kørt.

Ikke for at være onde men for (forhåbentligt), at køre til tiden med de måske 2000 der er med en afgang og ikke slentre for de 25, hvor det var vigtist af nå at tage en frisk gratisavis fra holderen, i stedet for en af dem der ligger i toget.

Samtidigt kan vi spare en hulens masse energi, for ligesom en bil er dyr i benz når man øger farten fra 110 til 130, så går kW-tælleren i toget også i selvsving når vi kører til grænsen - især når der skal bremses så hårdt at vi ikke kan udnytte at lave returstrøm men bruge skivebremserne.

P.S. jeg er allerede træt af ikke at træne.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Hæhæ... Men nu har jeg aldrig læst noget der indikerer at du smadrer byen når du har fået et glas, så..... Men det er altid interessant, at anfægte danskernes gundlovssikrede ret til at drikke sig så dumme, at de generer andre.

Ellers hersker frustrationerne i det lille hjem. Helbredet er alligevel ikke i bedring, tvært i mod, og det er jo træls. Især fordi jeg slet ikke kan forestille mig at være rask til at køre med cykelklubben i morgen. I år hvor vi kun træner om onsdagen, piner det mig voldsomt at misse ugens mulighed for intervaltræning. Men OK - lige nu ville jeg være lykkelig for selv den mindste rulletur :wink:

Tilmed er jeg pisse hamrende sulten - i modsætning til de fleste som har mindsket appetit under sygdom, så bliver jeg for alvor et madorgel.

Arrghhh :4pooh:

Link to comment
Share on other sites

Nu magtede jeg ikke flere flere timer foran TV' et. Jeg har lige været i FW.

Snotten siler ikke i stride strømme - der skal blot tømmes ud for bihulebetændelse et par gange om dagen.

Feberen er væk - havde en vild hedetur på et par timer og så forsvandt den pludseligt.

Desværre er luftvejene fulde af snask og jeg kan bare ikke hoste lortet op - når kroppen prøver, får jeg hovedpine der skærer som et tandlægebor i en ubedøvet tand. Læger er ikke til at få fat i, så må nøjes med hostemidler i håndkøb, jeg er på mærke nummer to i håb om at det virker bedre end det første.

Nå - dagens hyggetræning:

Romaskine: 5min, plejer at ligge på 1000 - 1100 kcal/time men jeg havde kun luft til 700 -750

Squat: 15x20, 15x20, 10x60, 8x80, 5x100, 8x100

Lårcurl: 15x30, 10x50, 10x50

Skrå bænkpres: 10x20, 10x20

Rows: 10x20, 10x20

Tricep pushdowns: 10x30, 10x30

Mavemaskine: 10x80, 10x80

Lændemaskine: 10x50, 10x50

Laterals: 10x10, 10x10

Jeg har bekæmpet sulten med en halv nopukur for at vænne mavesækken til små måltider. Det virker OK og har ligget på ca. 2200kcal uden paniksult. Vægt stabil trods inaktivitet :-)

Nu overvejer jeg om jeg i morgen skal cykle til arbejde trods luftvejsbøvl og håbe på at et hosteanfald tvinger snasket op. Eller vente og vente. Og vente.

Link to comment
Share on other sites

Temperatur: 36,7 = på decimal normalt.

Almentilstand: Generelt fin.

Er snottet (hvilket på mig altid = bihulebetændelse), hvilket dog kan gøre mig noget tung i hovedet når det grønne stads stemmer sig op og laver overtryk.

Øvre luftveje er temmeligt fucked up :thumb_down:

Har været til læge i dag.

Det er bronkitis og der er ikke noget at gøre ved det (blodprøve viste normale bakterietal), udover at min faste astmamedicin er sat op til dobbelt dosis + jeg må tage 10 sug brikanyl om dagen - det er mange. Statuscheck om 14 dage. Lægen var ret uforstående overfor at jeg gerne ville træne men fik grønt lys til at cykle forsigtigt om 2-3 dage - styrketræning gled hun af på, så det tog jeg som et ja :4signme:

Det blev til DL-dagen i "introudgave" dvs. lettere amputeret på vægt og set:

Romaskine: 5 min, smuttede let op på 850kcal/t men da jeg øgede, fik jeg hosteanfald. Fint nok for jeg fik så hostet en masse lort op.

Dødløft: 10x60, 10x70, 10x70

Hyperextensions: 15, 15, 15

Lårcurl: 15x30, 10x50, 10x50, 10x50

Tåhævninger: 75

Bulgarian splitsquat: squat i morgen

Rows, DB: 8x24, 8x24, 8x24, 8x24

Skrå bænkpres, DB: 8x24, 8x24, 8x24, 8x24

Fransk pres, DB: 8x8, 8x8, 8x8, 8x8

Rotator: 15x4, 15x4, 15x4

Skrå mave i hypers-stativ: 15, 15, 15

Incline Mave: 15, 15, 15
Crosstrainer: 6 min - 130 spm - et trin op fra trin 10 til 15 hvert minut; så gav luftvejene op igen. Ja, jeg skulle lige mærke grænserne :blush:

Jeg må indse at de sidste dage med banecykling kommer for hurtigt til at jeg kan nå at blive rask, så jeg var i Ballerup og hente banecyklen hjem og få "en" tår kaffe inde ved Steen Hammel - hyggeligt som altid.

Som nogen måske har hørt i radioen i dag, så har man efterkommet et behov for den øgede interesse for banecykling. Det skulle give flere træningstider til vinter :shades: og eftersom veterangruppen antalsmæssigt er ret stor, har man endda efterkommet et ønske om at kunne deltage i flere stævner. Vi får vores egne stævnedage og der bliver delt op i klasser - hvilket er nyt. I´m on - deltagergebyret er betalt.

Eneste minus er, at jeg ikke må mose rundt i min sædvanlige gearing, så kommer til at smide noget kadencetræning ind - altså når jeg engang kan få luft.

DSB har lige spurgt om jeg vil bytte nogle vagter og ende med at få 7 sammenhængende fridage: Ja tak. Så kan jeg gå på arbejde (minus pendlercykling) og i FW i morgen, hvor vejret er sølle og sadle op på carbonhesten når vejret bliver godt

:strat:

Vægten er under 88: 87,9. Det er godt nok længe siden jeg har været hernede :yahoo:

Trods sygdom, så ser det alt i alt fornufigt ud. Må hellere fise i seng; nu skal jeg pludselig tidligt op i morgen.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Ahr altså - det er tarveligt at folk skal dø i toget, kort inden min 12 timers standbyvagt slutter. Jeg var tæt ved at gå ned til driftlederen for med et "Jeg kan ikke rigtigt nå at køre mere i dag, må jeg gå hjem?", da der er en der vælger at checke ud. Mig ned og køre erstatningstog.

Jeg var kæmpe uoplagt da jeg kom hjem, da jeg godt kunne have sovet mere i nat, men fik losset mig ned i FW til en hurtig omgang. Samme princip som i går med en reduceret tilgang.

Romaskine: 5 min

Squatopvarmning: 15x20B, 10x20F, 8x60B, 8x60F

Frontsquat: 4x70, 4x70, 4x70, 4x70

Backsquat: 10x70, 10x70

Lårcurl: 15x30, 10x50, 10x50, 10x50

Tåhævninger: 75

Arnold press: 8x16, 8x16, 8x16, 8x16

30 sek med sideplanke med laterals: 10x5, 10x5

Planke med knæløft: 60sek, 60sek

Crosstrainer: 5 min

Det har været en lang dag og har spist mere end planlagt, så er spændt på om jeg stadig ligger under 88kg i morgen.

Link to comment
Share on other sites

Hey Vivs,

Det var dog "kun" en passager.

Det er jo også ulykkeligt nok - trods det ikke skinnede igennem gårsdagens indlæg :blush: men mon ikke alle brancher, der jævnligt har omgang med død og ulykker, har en omgang med emnet som umiddelbart kan virke særpræget :wink:

Vægten steg til 88,3kg - det er ok og mindre end frygtet.

Helbred kunne godt lide at få sovet 9 timer i nat og tænker at den kommende uge uden arbejde, vil gøre godt.

Den skal bruges til forårsrengøring, ompotning af planter (alle 2 :tongue:) og rengøring af dytbilen. Derefter et smut til det jyske.

Og så må jeg se at få fyldt en masse musik i min telefon, få sat banjoen til salg (jeg er for fumlefingret), og fundet et sæt kinahjul til banecyklen.

Link to comment
Share on other sites

Jeg har været på cyklen - for første gang i år i korte rør. Jeg kan så heller ikke mindes nogensinde bare at have været i nærheden af 15. maj, før året første mulighed dukkede op :wacko:

Men... så er det vel ved at være SOMMER

Ud over Amager Fælled og hjem igen. Det blæste meget!! Især på broen til Lorteøen. Og sq helvede om ikke der er en modkørende idiot, der SMSer på cyklen oppe i de stormende højder hvor man var ved at blæse af.

Det blev til 32km generelt ret fredeligt men dog med et par pulstoppe lige op omkring 87-88%. Uden at få hoste!! Jeg havde så også dopet mig i vildskab på Bricanyl; 1 sug inden jeg gik i bad før turen og 2 lige inden jeg kørte ud. I morgen prøver jeg at skære det ene sug væk og se hvad der sker.

Dagens lærdom: Uanset hvor meget bihulebetændelsen presser på for at blive tømt af, skal man ikke snotte mod vinden når det blæser +10m/s

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Dagens lærdom: Uanset hvor meget bihulebetændelsen presser på for at blive tømt af, skal man ikke snotte mod vinden når det blæser +10m/s

Hehe :laugh::laugh: især ikke når man cykler sammen med nogen.

Værste jeg har prøvet i den stil var da jeg kørte motorcykel. Kørte bag en ung kvinde. Hun synes lige at den blomme hun havde spist og deraf havde en rest af blomme sten skulle ud af vinduet... :crybaby:

Link to comment
Share on other sites

@ Rune: Mht til Instagram. Jeg kom til at sende en tekst inden den var tastet færdig og troede, at jeg kunne slette den. Men det slettede billedet :-(

Jo, kompresseren larmer men det værste er mælkeburenes skramlen og når lastvognene, som i dag, holder i vejen for hinanden og chaufførerne sætter sig på hornet, for at skynde på de andre.

Motionsmæssigt begyndte dagen med en cykeltur til Amager. Jeg skulle bare køre stille og ville gerne suge i fedtdepoterne, så havde ikke spist alverden. Allerede inden broen til Lorteøen, rumlede maven panisk. Efter yderligere en halv time, ville jeg gå sukkerkold hvis jeg prøvede at træde igennem, så meget forsigtig kørsel.

Stien på diget på Vestamager er åbnet og det var sq hyggeligt. Vild medvind, så behøvede stort set ikke at træde og med vinden i ryggen, var der ingen støj i hjelmen. Kun klukken fra bølgerne der slog mod kampestene mens jeg for første gang kunne se Køge bugt fra vandsiden. Saligt for sjælen :wub:

Ind på Fælleden igen og ville have kørt ud til lufthavnen og vende. Men kroppen lukkede ned og jeg fik det som om jeg havde feber, så besluttede at vende.

Aldrig har jeg kørt så kort, så langsomt og alligevel gået helt ned. Da jeg kom hjem var jeg fuldstændigt panisk efter mad og åd tre gange på en halv time. Det havde nok været smartere at spise mere, lave lidt mere på cyklen og ikke voldtage køleskabet. Men OK - jeg plejer at køre på fuld tank, så har ingen erfaring med "tomkørsel", så det er OK at kikse.

56km uden noget interessant: http://connect.garmin.com/activity/313675567

Efter at have sundet mig i nogle timer, gik turen i FW:

Romaskine: 5 min

Dødløft: 10x60, 10x70, 10x77½, 10x77½

Hyperextensions: 15, 15, 15

Lårcurl: 15x30, 10x50, 10x50, 10x50, skulle have været 55 men skal igen i morgen, så :chicken:

Tåhævninger: 75

Bulgarian splitsquat: Squatdag i morgen

Rows, DB: 8x28, 8x28, 8x28, 8x28, 8x28

Skrå bænkpres, DB: 8x26, 8x26, 8x26, 8x26, 8x26

Fransk pres, DB: 10(hov)x9, 10(hov)x9, 10(hov)x9, 8x9, 8x9

Rotator: 18x4, 18x4, 18x4

Skrå mave i hypers-stativ: 15, 15, 15

Mave på bold: 15, 15, 15
Crosstrainer: 5 min

Link to comment
Share on other sites

Den dersens forårsrengøring.... blev jappet igennen her til "formiddag". Derefter i FW:

Romaskine: 5 min

Opv-squat (B = back & F = front): 10x20B, 10x20F, 5x60B, 5x60F, 3x70F

Frontsquat: 4x75, 4x75, 4x75, 4x75, 4x75, 4x75, de begynder at bide fra sig - pauser lidt lange i det. Tror det bliver sjaw fra 80kg

Backsquat: 10x75, 10x75, 10x75

Lårcurl: 15x30, 10x55, 10x55, 10x55

Tåhævninger: 75

Arnold pres: 8x18, 8x18, 8x18, 8x18, 8x18

Laterals: 8x8, 8x8, 8x8, 8x8, 8x8, 8x8

Sideplanke: 30sek, 30sek

Planke med knæløft: 60sek, 60sek

Crosstrainer: 5 min

Derefter omkring mor og skulle for første gang i et par uger indtage kage-carbs.

Jeg havde planlagt at cykle her til aften, så det var næsten med god samvittighed. Desværre kom jeg lidt sent derfra og synes det er for sent nu.

Da jeg skal til dobbeltfødselsdag i Jylland i weekenden, så er det nok slut med at ligge på 88kg :dry:

Jeg ved at jeg ikke er morgenfrisk til det, men håber altså at jeg når en lille cykeltur inden jeg skal køre. Som om.

Hosten er næsten tør og bihulebetændelsen lever endnu. Det er det intet usædvanligt i, og da vejrtrækningen er tæt på at fungere normalt, så er det træningshverdag igen. Jeg gætter at spurter vil tænde for hosten men er alligevel ikke i form til at spille smart, så det gør ikke noget.

Alt efter vejret i næste uge, er planen at se hvordan RødovreCK kører - vil nemlig ikke endnu udsætte min hals for regnvejrskørsel.

Lille oplevelse fra FW. Der var to store lokummer som trænede sammen og i stedet for den sædvanlige macho-attitude, så lå de flade af grin det meste af tiden - og os i nærheden det samme.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Han den 8-årige knægt der forsvandt i går da han skulle fodre ænder, bor/boede lige tæt ved mig. Så helikopteren der skulle søge efter ham, hang ikke meget mere end 100 meter fra mine åbne vinduer. Det støjer "lidt" så jeg kom tidligt op i morges.

Og på cyklen også. Lidt carbforbrænding af gårsdagens kageindtag afsluttet med 3x30sek stående preskørsel. Ingen hoste men episk iltgæld bagefter.

34km http://connect.garmin.com/activity/314228342

Link to comment
Share on other sites

Inden jeg tog til Jylland vejede jeg 88,8kg. I morges efter 3 døgn: 91,9kg :mad:

Både dmi og yr.no var enige i, at regnen ville komme halvsent i dag. Planen var derfor at køre fællestræning med RødovreCK for første gang. Men ved 15-tiden begyndte regnen at sile og eftersom deres hjemmeside giver 2 forskellige mødesteder, gad jeg ikke køre ud og risikere at tage det forkerte. Jeg må lige maile og høre hvor de står.

Burde jeg cykle i regnvejr som helbredet er? Jeg kan ikke genneskue om det gør en forskel eller ej og efterhånden er jeg også nået dertil at 2013 er totalt tabt alligevel, så bliver jeg syg af regnen, så kan det sq også være fuldstændigt ligegyldigt. Jeg satser på en våd omgang pendlercykling i morgen - er næppe i stand til at løfte niveauet til fræs men giver det selvfølgelig et forsøg.

I dag endte det med at jeg daffede i FW for en gang spinning. Ikke de store pulstoppe på dagens time men en masse bløde bølger. Ingen problemer imens, men jeg har "gøet" ret heftigt de sidste par timer.

Som følge at den elendige form, blev jeg ret utilpas bagefter og måtte nulre rundt i spinningsalen i et kvarters tid, før jeg gik til anden afdeling:

Opv-squat (B = back & F = front): 10x20B, 10x20F, 5x60B, 5x60F, 3x70F

Frontsquat: 4x77½, 4x77½, 4x77½, 4x77½, 4x77½, 4x77½, meget lettere i dag trods kortere pauser end sidst.

Backsquat: 10x77½, 10x77½, 10x77½

Lårcurl: 15x30, 10x60, 10x60, 10x60

Tåhævninger: 75

Arnold pres: 8x18, 8x18, 8x18, 8x18, 8x18

Laterals: 8x9, 8x9, 8x9, 8x9, 8x9, 8x9

Sideplanke: 30sek, 30sek

Planke med knæløft: 60sek, 60sek

Kondicykel: 5 min

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share