Langt pokker i MOL


Gregers TF
 Share

Recommended Posts

116km med HvidovreCK, motion.

Der skete ikke alverden. Dagens hurtigste mand skulle nemlig hjem og videre til fødselsdag og pga lukkede broer, blev turen ca 20km længere end planlagt. Så han lå stort set hele vejen i front med skiftende makkere for at trække tempoet op - der blev ikke snakket ret meget i dag :tongue:

Der var en enkelt "bakkespurt" som jeg desværre ikke kom med i, da jeg lå og nurserne bagtroppen da den blev givet fri. Til gengæld lå jeg i front de sidste 37km, så var alligevel ret ristet i stængerne da jeg kom hjem. På de sidste km blev der for sjov meldt ud, at vi skulle starte fra grønt lys i tungeste gear og fyre den max af. Det skal man ikke sige hvis man ikke mener det, når jeg er der. Vi var så kun tre der kørte den - overraskende meget bundtræk nu vi havde kørt over 110km.

Det er godt nok noget slingrefis, at begynde at køre på sommercykel FØR vi går over til sommertid - det er vist også første gang jeg falder i. Men sikke dejligt at slippe for skærme der rasler og skramler og ikke mindst slippe for Trek'ens bløde krank, der gør at det føles som at træde i en mudderpøl.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Når man ikke "nørder stumper" kommer der åbenbart overraskelser fra total uventet kant. Jeg købte jo et hjulsæt i vinters og det ville jeg sætte den den nye cykel. Jeg kører normalt med Michelins latexslanger, der desværre ikke fås med 80mm ventil, så køber med 40mm og smider en forlænger på. Men kan jeg få ventilforlængeren gennem ventilåbningen på de nye hjul? Nixen bixen. Hvor fa'en kom den forhindring fra :unsure: 

Altid noget at der nu er lavvande i pengekassen - ellers havde jeg sikkert købt en stor røvfuld slanger til skuffen, som jeg plejer.

 

Et spg til de kyndige.

Et sæt Cosmic Carbon SLR fra 2009/11. Det skal have nye lejer (er forsøgt puslet om uden resultat) men står ellers lige og stadig med bremseflade. Er 3K en nogenlunde rimelig pris at sælge dem til? 

Link to comment
Share on other sites

Elendig søvn i nat da jeg lå vågen fra 1 til 4.

Jeg havde dog drukket så meget kaffe i skolen, at jeg på ingen måde var i nærheden af at kunne få en morfar, så var ikke ret oplagt da jeg trillede mod sæsonens aller sidste træning på Holmen. På vejen kunne jeg mærke at der var OK gang i stængerne og det som var på menuen var lige mig. Så.... :-)

Opdeling i motion og licens og roligt ud til før diget på Fælleden. Motion opdelte i to hold og "moderat" rulleskift henover diget og roligt resten af vejen rundt. Herefter individuelt interval henover diget. Jeg brugte små to minutter til langsomt at køre mig op på noget der er den højeste puls jeg har kørt med i meget lang tid. Godt hjulpet af at jeg lå og duellerede med en af de andre, som når jeg overhalede lå lidt på hjul og så lidt efter overhalede tilbage. Jeg holdt dog mit eget tempo hele vejen. I alt 6 overhalinger fik vi - pisse sjovt!!!

Efter en restitutionstræning tilbage til Holmen, skulle vi køre 3 små runder med en god spurt på den ene kortside. I den første startede jeg siddende, da jeg var bange for at trække mig ud af pedalerne igen. Jeg endte med at køre mig op fra den forkerte side og var lukket inde. Et eller andet sted er der faktisk nok en kvalitet i at træde den i gang siddende.

Den næste kørte jeg stående men ikke med fuld power. I stedet temmelig lang. På restitutionsstykket fik jeg brækket mig - det smagte ikke rart men fik da holdt det i munden.

I den sidste var projektet at smaske mig helt ud. Igen turde jeg ikke trække igennem i accelerationen men ptøj hvor blev den lang. På kortet ligner det 450 meter, hvilket jo nok er PR. Masser af vingummi i lårene men det lykkedes alligevel at holde den stående i et stykke tid på den måde og endte med faktisk at gøre temmeligt ondt. Da jeg holdt stille måtte jeg ned og ligge og havde fået trælår inden jeg med besvær kom på benene igen.

56 gode km. Jeg glæder mig allerede til at få overstået sommeren (med halvtrist træning) og til næste sæson på Holmen.

Planlagt styrketræning i morgen er aflyst.

Skal vi lige snuppe en belgier til at slutte af med

 

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Ude i plan D

HCK skulle i dag på Hallandsåsen. Og køre en ekstra lang licenstur. I torsdags blev jeg spurgt om jeg i dag ville med ud og køre "privat", af nogle der tempomæssigt ligger midt i feltet. Perfekt - jeg hørte bare aldrig fra dem. Der røg A.
B: Klubben arrangerede en mere moderat træningstur fra Glostrup - både licens og motion. At sætte vækkeuret og trille til Glostrup. Der var så ikke rigtigt nogle motionister. Jeg kunne nok have hængt i neglene, bare ikke fedt fra morgenstunden når man er B-menneske. Og eftersom min ene tri-flaskeholder til bag sadlen knækkede i sommers, har jeg kun en enkelt holder i rotation og den sad ikke på den cykel jeg kørte på - med motion plejer tempoet ikke at være så jeg suger vand i stride strømme. Men +100km i licenstempo på kun 2 flasker kan jeg glemme alt om - jeg ligger i grøften og triller af krampe hvis jeg prøver, så jeg måtte bare køre hjem igen.
C: Jeg var træt og også ret irriteret så gik i seng og sov færdigt. Da jeg vågnede var det slut med bore/banketid, så hjemmetræneren var også udelukket.

D: En tur i FW. Stadig helt umulig indretning og der var en masse irriterende andre, der masede sig ind og var i vejen. Faktisk har det været en rigtig lortedag - også fordi jeg spiste stor morgenmad efter at skulle cykle 100-120km og så kun fik kørt 15. Ikke ligefrem noget der gavner vægten der i forvejen er på himmelflugt.

Romaskine: 5 min og lidt squat med stangen og 8x60
Kropshævninger, neutralt greb: 8, 8, 8
Frontsquat: 1x70, 1x80, 1x85, 1x85, 1x85, 1x85
Squat: 4x70, 4x80, 4x85, 4x85, 4x85, 4x85
Læg i benpres: 20x100, 15x150, 15x150, 15x150, 15x150, 15x150
Siddende lårcurl: 10x20, 10x30, 8x60, 8x60, 8x60, 8x60, 8x60
Low row: 8x90, 8x90, 8x90
Bænkpres, DB: 8x20, 8x22, 8x24, 8x26, 8x28, 8x30
Laterals: 8x8, 8x8, 8x8, 8x8, 8x8
Biceps curl: 10x16, 10x16, 10x16
Tricpes pushdowns: 10x30, 10x30, 10x30
Hypers: 12x10, 12x10, 12x10
Sidebøj i hypers: 15, 15, 15
Planken: 80sek, 80sek, 80sek
Mavebøjninger: 10, 10, 10
Rev mavebøjninger: 10, 10, 10

Det eneste gode ved at være ved at blive tyk igen er at vægtene føles lavere end ellers.

Må hellere se Olsen Banden om ½ time og blive muntret lidt op :please: og så få overstået vaskekælderen bagefter.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Tur med HCK, motion. Godt nok længe siden, det er gået så langsomt. Det var et par bakker der var givet fri men ellers bare jævnt kedeligt. Skiltespurter er vi blevet frabedt at køre, for ikke at lave for meget uorden i rækkerne. Suk.

Det gode var at jeg nåede at blive voldsomt sulten, så har vel i det mindste høvlet lidt i fedtdepoterne. 97km.

..

Jeg har lige rundet FB inden jeg gik på MOL. En bilglad kollega har så siddet og fedtet med sin telefon under kørsel og taget et billede af en flok cykelryttere der kører to og to på en kæmpe bred vej uden modkørende, og så suppleret det med en super hadsk tekst. Suk. Endnu mere træls, at flere af hans venner opfordrer til at køre svinene ned og videre i den dur. Det er jo super, især når jeg ved at han skider højt og flot på fartgrænser og muntrer sig på Striben, også.

Så er sommeren godt i gang med den trælse krig mellem 2 og 4 hjul. Glæder mig allerede til november, når der er køligt nok til at sidde på hjemmetræneren.

 

Link to comment
Share on other sites

Det er en meget underlig og helt ekstrem kedelig klub på det område.

Hverken licens eller motion har faktisk kørt ret mange skiltespurter. De første år, faktisk kun fast den ind mod Storkbh på vejen hjem og tit bare sådan en ret kort én, hvor ham der åbnede næsten var sikker på at vinde, også fordi man ofte var ene mand der kørte. Selv da jeg kørte på licensholdet, hvis jeg åbnede spurten var der aldrig nogen der gad køre med. 

Forrige år begyndte vi at køre en anden vej hjem og.... Ingen skiltespurter. Jo, hvis André havde en aftale med typisk Windsløw, Bergstein eller Bjerremand - så kørte de to noget internt, vi andre ikke var med i. Motion fast, hvis vi kørte hjem gennem Kroppedal og Jane (hjælpetræner) var der.

Ellers blot et par stykker om måneden. Og nu har motionstræneren altså direkte frabedt sig skiltespurter han ikke har meldt ud på forhånd.

.....

I dag en god gang styrketræning i et andet center end dér de har flyttet om. Elendig fugtig luft men ellers et lækkert sted at træne. Der er lidt langt, så ved ikke rigtigt om jeg i praksis gider bruge transporttid og benzinpenge på det.

Igen i dag god power i det gamle skrog - måske er det bare fordelen ved ikke at træne klokken 6 om morgenen. Omvendt har jeg bildt mig ind, at der er ved at gro lidt kød på overkroppen, så måske er der alligevel en sammenhæng. Benene vil desværre ikke  vokse og er efterhånden noget skravlede i det :cry:  Det passer fint med at mit antrit desværre også er væk på sommercyklen - jeg havde ellers håbet at det bare var vintergeden der var blød i kranken. Men OK. Spurterne kan jo holdes langt længere end før og er stadig rigeligt til motionsholdet, så det er vel godt nok.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Sommeren ER ved at nærme sig. En times tid før fællestræning løb en kedelig haglbyge henover Hvidvre - alligevel var vejene faktisk tørre da jeg rullede ud med Hvidovre, motion.

55km. To intervaller henover diget, et hvert vej, i rulleskift og et der var lidt kortere med 30sek føring ude på Amager. Jeg nåede desværre kun én føring. Der blev råbt "en ned", så ikke den helt vilde intensitet. De har nok ligget i sweet spot, alle tre. Meget langsomt i transportstykkerne. Selv til min smag.

Dagens overraskelse var helt indiskutabelt Jane, der hele vinteren helt konsekvent har kørt den i absolut dårligste af intervalgrupperne. Hver evig eneste gang. Og så ligger hun og er ved at smadre rulleskiftet og tog nogle heftige føringer i det andet interval. Det var der bare ingen der havde set komme, nu hun har holdt så lav profil.

Det sjove et så, at det kom jeg også til og så bliver det råbt op. Men når det er en kvinde der er ved at save mændene i stykker, så kæmper de som svin for ikke at råbe op. 

 

Link to comment
Share on other sites

Planen var at styrketræne i morges men da uret ringede 4:15 orkede jeg ikke.

I stedet skulle det være efter skole men først skulle jeg lige se på den løse sadel - i går var den helt tosset trods jeg skruede den ret hårdt til. Der viser sig, at den "hætte" man sætter over det integrerede sadelrør er flækket og så måtte jeg i Heino. Desværre udgået af produktion, fordi cyklen er så gammel. Jeg fandt dog en på eBay men tiden gik, inden klubmødet.

En lille smule hjemmegøgl i stedet:

Kropshævninger i ringe, 15,8,5 - puha, der er langt op til 20 :dry:

Tåhævninger på et ben: 5x15

En lille smule mave og lidt dibs med belastning fra elastikker.

 

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

"Jane hjælpetræner" stod for dagens træning. Hendes intervaller bliver kørt i helt små grupper, så styrkeforskellene ikke bliver så store, eller kørt individuelt. Ergo ret meget hårdere når hun har træningen end normalt. En dag som i dag når solen går tidligt ned, kommer intervallerne som perler på en snor, blot opsamlingen som pause uden rul imellem.

Først henover diget i rulleskift, resten af fælleden rundt i vifte med korte føringer og så henover diget individuelt. Hun var klar til Interval mere over diget igen men vi trængte altså til at rulle. Det var dog i rædsom modvind, så man slap ikke for at træde lidt alligevel.

Herefter opdeling alt efter om man ville hjem eller køre lidt mere. De første 3,5km kørt med antrit op til hare foran. I de sidste 3,5 var vi kun 3 så vi kørte med 30-sekunders føringer og så en spurt til sidst - fedest omsider at køre en spurt fra høj puls i stedet for bare køre den isoleret. Det er noget helt andet og slet ikke noget jeg evner på højde med at køre dem fra frisk.

59,8km. Kort men hårdere end langt de fleste, ja nok alle de licenstræninger jeg har kørt med i, hvor jeg lå nogenlunde lunt i den dårligste gruppe. Den gik ikke i dag.

Link to comment
Share on other sites

I dag var sidste dag med grundlæggende trykluft-lære. Jeg var træt i går, så var oppe klokken 6 i morges for lige at få læst op på det stof vi lærte i går, for at være klar til den prøve som vi var lovet ville komme. Jeg var også træt da jeg kom hjem men, sikkert pga "kaffeforgiftning" kunne jeg ikke sove. Men omsider kom jeg i FW - igen i Rødovre Centrum. Op til lukketid muligt at suppesætte visse øvelser omend ikke de samme som i Brøndby Strand men pyt, så længe det sparer tid:

Romaskine: 5 min og lidt squat med stangen
Kropshævninger, neutralt greb: 8, 8, 8
Frontsquat: 1x60, 1x80, 1x90, 1x90, 1x90, 1x90
Squat: 8x60, 4x80, 4x90, 4x90, 4x90, 4x90
Siddende læg: 15x40, 15x40, 15x40, 15x40 - NY ØVELSE
Liggende lårcurl: 8x90, 8x90, 8x90, 8x90, 8x90 - NY VARIANT
Lægmaskine: 8x40, 8x40, 8x40, 8x40 - NY VARIANT
Low row: 8x90, 8x90, 8x90
Bænkpres, DB: 8x20, 8x28, 8x28, 8x28, 8x28, 8x28 - er liiidt pressset, så pauserne er lidt lange. Progressionen bliver over tid at cutte dem ned til 1 minut. Hellere det end at slacke på tempoet i den negative fase
Laterals: 9x8, 9x8, 9x8, 9x8, 9x8
Biceps curl: 8x18, 8x18, 8x18
Tricpes pushdowns: 10x32½, 10x32½, 10x32½
Hypers: 12x10, 12x10, 12x10
Sidebøj i hypers: 15, 15, 15
Planken: 20sek, 40sek, 30sek - variant hvor jeg prøver at trykke tæer og albuer mod hinanden
Mavebøjninger: 0, 0, 0, udgik pga tidsnød
Rev mavebøjninger: 0, 0, 0

Jeg håber at få indstillet den nye cykel sådan nogenlunde og tage en rulletur i morgen og så kunne køre på den, hvis der bliver en HCK-tur på søndag.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Det med værktøj er ikke lige mig men nu kunne jeg ikke rigtigt udsætte at prøve at indstille den nye cykel, så den kunne tages i brug. Heldigvis kunne jeg bruge hjemmetræneren til det meste, inden jeg tog den udendørs. Derude viste sig dog ret hurtigt, at cyklen var for kort, så hjem og rode i stumpeskuffen og finde en længere frempind. Den er så nok lidt for lang men var hvad jeg havde.

Som ventet var projektet ret irriterende. Umbrako er åbenbart erstattet af torx og det har jeg kun som bits. Med min gamle frempind er der begge dele på cyklen. Og siden sidste cykel er expanderen så røget helt op under top cappen og der måtte jeg sgu på youtube for at hitte rede i ikke at have slør i forgaflen, efter flere forsøg der endte i grum surhed. Åh, jeg hader at skrue :-(

HADER!!!!!!!

Og jeg slipper garanteret ikke for at finjustere. Men den kører faktisk ok. Eftersom den er en del tungere end min gamle sommercykel, var der ikke ligefrem forventninger i den positive retning men den virker umiddelbart mere livlig - det sidste ved jeg dog ikke om jeg fik pillet af den med den længere frempind, for det var blevet koldt og mørkt, så trillede bare lidt nede ved elevatoren og fik vinklet styret. Håber jeg sidder nogenlunde fair i morgen.

Vægten var over 88kg i morges. Fanme irriterende og håber at denne uge inden næste skoleperiode kan redde lidt :please:

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Det er en Focus Izalco fra -15 med maskinmekanisk Ultegra. Og så de Shimano C50´ere jeg kom til at købe i vinters. Styret sidder ad helvede til og så har jeg givetvis forbrudt mig på flere af reglerne for cykelfotos (som jeg ikke har sat mig ind i).
PRIMÆR-PC - iz15.jpg

Jeg burde hedde vægelsind til mellemnavn. Jeg var oppe i morges for at spise morgenmad inden turen med Hvidovre. Eftersom jeg igen-igen havde sovet elendigt, lagde jeg mig i sengen og håbede en halv time mere - så heldig var jeg dog ikke. Da jeg stod op og kom på aipatten, kunne jeg se på DMIs radarkort, at der var en front med regn med kurs ind over mit område. Den havde jeg ikke set komme, da byvejr hele tiden har lovet 100% tørvejr. Eftersom der ikke er sat tid af i min efteruddannelsen til sygdom, vil jeg helst ikke blive våd når det er koldt men... vinterlågen kunne nok gå an, hvis jeg lå foran og trak når det vi skulle gennem fronten. Men sadeltasken var væk - og er stadig ikke fundet. Havde jeg virkelig ønsket at køre, havde jeg nok væltet dækjern og slanger i en frostpose i trøjelommen men... Klokken 9 er sgu tidligt for mig at være fysisk aktiv.
Jeg gik i seng og ville styrketræne i stedet for når jeg havde sovet.
Igen kunne jeg ikke sove og pludselig fik jeg alligevel lyst til at køre. Uden skoovertræk. Uden vinterjakke. I korte handsker. Og der kom aldrig en dråbe regn. Endda ville jeg så også slippe for bagerstoppet. Bagerstop kan være fint fra tid til anden (langt hjem og fæl modvind) men som fast rutine er det en byld i måsen.

Det blev til min sædvanlige standarttur ud over Amager. Snart kunne jeg konstatere at cyklen altså stadig er for kort og grebene skal nedad. Efter en times tid begynder lænden at øffe. Ellers dog komfortmæssigt et kvantespring fremad. Om det er manglen på integreret sadelpind og/eller brede fælge og 25mm dæk? Men yderst behagelig henover småhuller i asfalten. På vej hjem var jeg lige ude på Holmen for at køre en spurt. Det var til gengæld skidt med lort på. Trods jeg slet ikke var ude på møtrikken, støder kæden på forskifteren når jeg er oppe over ca. 1000-1100 watt. Med 115-116 rpm ved 60 i timen burde jeg endda have haft et højere gear inde og så var det stødt endnu mere på. Det håber jeg godt nok kan justeres væk for det er ikke til at holde ud at høre på.
Men ellers fedt med stille hjul der ikke runger som de gamle Mavic CC´er. Jojo, jeg købte dem pga lyden men blev jo også træt af den.

Herefter omkring mor og også lillerbror der igen er kommet hjem fra kæresteferie. Og igen med en kæmpe røvfuld slikkerage. Denne gang fyld mørk chokolade. Frygter vejning i morgen.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Den er megaflot, Gregers. Og den ser hurtig ud :bigsmile:. Du lægger virkelig en flot og stabil træningsindsats, så det er sådan en god ide, at du får en ny ged at køre på. 

Mekanisk Ultegra spiller, så jeg er sikker på at det kun er et spørgsmål om justering, før du kan træde dine 8000 watt uden at forskifteren støder på :weight_lift:

Link to comment
Share on other sites

Jeg håber du har ret - jeg blev højt og helligt lovet at processen med at flytte wattmåleren over IKKE ville påvirke stivheden. Og valget af ramme er taget stort set kun med stivheden for øje, så....
I dag rykkede jeg min 14cm frempind fra vintercyklen på den. Meget bedre end i går men liiige lang nok. Jeg ser lige når jeg får flyttet bremsegrebene på styret, hvordan det ligger men stille og roligt får jeg skudt mig ind på noget fornuftigt.
Den er i hvert fald hurtigere end den gamle idet min kørestilling er mere aggressiv så jeg skal flytte mindre vind.

Der er to træningspas på kontoen i dag. En meget langsom cykeltur på 44km, Vi havde opstart med motionsholdet og vi skulle lære at køre i gruppe, gentage kommandoer, rette hurtigspænderne ind, så de ikke peger bagud. Men jeg ville naturligvis støtte op og vi endte også med at være 38 m/k - sgu meget pænt fremmøde der giver licensafdelingen baghjul.

Tempoet havde jeg luret, så jeg var i FW forinden. Jeg kunne grundlæggende godt tænke mig at komme i FW 2 gange om ugen. Dels fordi jeg stadig bedst kan lide spejlet med lidt muller på overkroppen :blush: men også fordi jeg fik sjoflet bentræningen i vinters og sidste år var den kun på det jævne. Det at de er krøbet, det kan jeg ikke lide og jeg mangler også noget "umph" i mit antrit. Hvis det ikke lige er højsommer (og arbejdet driller) er planen at træne to gange om ugen. Må nok erkende at min alder gør, at jeg skal arbejde lidt mere for at holde fast i den evne end tidligere, hvor det nok mest var en medfødt egenskab.
Styrketræningsdagen op til hviledag/rulletur skal den have fuldt program. Den anden gang, som i dag hvor jeg håber at kunne nå banecykling efter arbejde i morgen, bliver det bare vedligehold for at holde gryden i kog og undgå squatDOMS. Squat i halv dosis og resten efter dagsform, humør m.m. Hvordan jeg skærer hjørner skal jeg nok spare jer for generelt men det kunne være som i dag, hvor jeg piller lidt af lårcurl fordi mine hams stort set har været konstant ømme siden jeg skiftede til liggende curl - så lige for at give dem lidt ro. Samme årsag i bænkpres. Tricepøvelsen springer jeg over en gang i mellem, da mine triceps er lige store nok i forhold til biccer og resten af overkroppen generelt. Slet ikke kæmpe men de behøver ikke gro mere lige nu.

Romaskine: 5 min og lidt squat med stangen
Lægmaskine, et ben: 8x25, 8x25, 8x25, 8x25
Kropshævninger, neutralt greb: 9, 9, 9 - god grinder på den sidste
Frontsquat: 1x60, 1x80, 1x90, 1x95, 1x95
Squat: 8x60, 4x80, 4x90, 4x95, 4x95
Siddende læg: 16x40, 16x40, 16x40, 16x40
Liggende lårcurl: 8x90, 8x90, 8x90
Bænkpres, DB: 8x20, 8x28, 8x28, 8x28
Laterals: 10x8, 10x8, 10x8
Biceps curl: 8x20, 8x20
Hypers: 12x10
Sidebøj i hypers: 15
Planken: 60sek + 10kg

Når jeg banecykling i morgen? Jeg tager pumpe og skiftetøj osv med men... Det er første morgenvagt i over 1½ måned og første gang i 7-8 år jeg skal møde før første morgentog, så vi ser lige om det bliver til noget. Men må hellere gå i seng.

Link to comment
Share on other sites

Jojo, jeg kom ind på cykelbanen. Noget træt og endnu mere ufriske stænger. Men jeg gik glip af festen aks hoved-intervalblokken, da jeg punkterede. Død ved kølle over dem der fester i hallen og smadrer glas ud over banen. Den var fejet, støvsuget og vasket med de små glasstykker sætter sig mellem træbrædderne

Jeg fik kørt en progressiv opvarmning, 20 omgange progressivt. Her fik jeg punkteringen så af de udmeldte 5x 1/1km fik jeg kun kørt 2x 1/1.  Resten af tiden brugte jeg på at få fat i et lånehjul. Herefter igen 20 omgange og afrulning.

 

Link to comment
Share on other sites

Omkring 65km med Hvidovre motion. Stort fremmøde men udover basistransporten var det delt i to niveauer. Jeg var i intervalgruppen og fik kørt nogle nogenlunde OK intervaller der alligevel gik lidt i hat og briller. Den ene af de andre skulle nok have valgt en langsommere gruppe (han kan godt men gider ikke give fuldgas) og skældte ud når han blev for forpustet. Noget skulle vi køre stående og det kunne ingen af dem, så to grupper vi havde overhalet siddende røg forbi og blendede lidt ind. Den hurtigste delgruppe havde licensryttere med og trods en masse helt uerfarne folk i dag, var det lige i den gruppe de ikke kunne køre med 30sek føringer uden at brage sammen og smadre et par hjul. Vores sidste interval blev smadret da den ene, nu gruppeløse, licensmand kom ned og kørte os over. Fair at licensrytterne ikke gider vente på de motionister der kører med til licenstræning og så ikke kan følge med. Men så kunne de fanme godt klappe hesten når de er til motionstræning og lade være fåkke det op for os andre og tilintetgøre vores intervaller.

Herefter ret langsomt ud på Amager. De erfarne fik et interval hjem over diget mens de andre igen trænede gruppekørsel. Måske licens skulle køre med, fnis.

 

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

De sidste dage har jeg ikke trænet superhårdt, nogen af dem. Men jeg vågnede alligevel med småømme stænger i dag. Ikke regulær DOMS men du-er-for-gammel-og-i-dårlig-form-til det-du-laver-og-nu-vil-vi-have-fri-ondt. Logistikken passede ikke til det, for jeg tror ikke på at jeg får lavet noget i morgen. Dels skal jeg op ved 3:30-tiden og hele dagen køre og rangere hvor jeg ikke har været før. Og det i ME, som jeg har kørt så lidt at jeg på ingen måde er dus med trykluftforsinkelserne i bremserne :blush: Jeg er med garanti udskidt "æwlegrød" når jeg får fri. Lørdag bør jeg nok holde fri, da der vist er lagt op til en hård søndagstur.
I stedet i FW i dag og så bliver det nok til en dobbelt træningsfridag. Det er sikkert heller ikke så tosset.

Der var ikke plads til at supersætte andet end kropshævninger og opvarmningssquat, så 75 minutters bentræning og en lille time til resten. Dejligt endelig at få nusset mig sammen til at være 3-cifret i squatten - jeg tænker det fint nok til vedligehold og har ikke umiddelbart planer om mere vægt før til efteråret. Og er også glad for igen at hive 3x8x20 i bibscurl - det var sådan lidt et holdepunkt for om køllerne er godkendte eller ej.

Romaskine: 5 min og lidt squat med stangen
Lægmaskine, 1 ben: 15x30, 15x27½, 15x27½, 15x27½, 15x27½
Siddende læg: 17x40, 17x40, 17x40, 17x40, 17x40
Kropshævninger, neutralt greb: 9, 9, 9
Frontsquat: 1x60, 1x80, 1x90, 1x95, 1x100, 1x100, 1x100, 1x100
Squat: 8x60, 4x80, 4x90, 4x95, 4x100, 4x100, 4x100, 4x100
Hack squat: 8, 8x20, 8x40, 8x60 - har aldrig prøvet den før, så måtte lige....
Liggende lårcurl: 8x97, 8x97, 8x97, 8x97, 8x97
Leg extension: 15x40, 15x60, 15x80, 15x100
Bænkpres, DB: 8x20, 8x28, 8x28, 8x28, 8x28, 8x28
Laterals: 8x9, 8x9, 8x9, 8x9, 8x9
Biceps curl: 8x20, 8x20, 8x20
Fransk pres: 12x10, 12x10, 12x10
Hypers: 12x10, 12x10, 12x10
Sidebøj i hypers: 15, 15, 15
Planken: 45sek x 10kg, 45sek x 10kg, 30sek x 10kg

Link to comment
Share on other sites

Avs nogle fede hjul, måske lidt for pang-agtige til landevejen. Men sjit de ville klæde en banecykel for vildt :wub: Jeg tror sgu egentlig også godt, at de skrigende farver på resten af cyklen ville gøre sig godt på banen, selv med mig på :wink:

At det var lirens med den lange frempind var kun en kort fase. Efter jeg har voldet grebene frem i styret, så meget jeg kunne uden at hærge styrbåndet, er jeg nede på 13cm men udelukker ikke at jeg skal ned på en 12'er. Jeg har også fundet en sadelpind med lidt kortere setback i stumpeskuffen.

Motionsholdet havde en plan for opdeling af søndagsturen i to hold. I dag er der også to hold men ikke som jeg havde forstået konceptet, som var et "lang og langsomt" og et "80-100km med intervaller". Nu er der en tur på 120km med tre frivillige intervalsløjfer. Madpanik i går og fik spist alt for meget, så i morges gav den højeste vægt i år.

120km suger trods alt alligevel lidt, så stor havregrød til morgenmad og så en liter kakaomælk på ved ud af døren, for noget væske der ikke bare løber igennem - ellers kommer jeg aldrig rundt på 2 flasker og planen er ikke længere at køre rundt med triflaskeholderen bagpå. Jeg fik aldrig kørt en justeringstur efter de sidste ændringer, så i god tid mod Glostrupkrydset og justere et par gange undervejs. Desværre kørte de andre åbenbart ikke via Glostrup-krydset i dag, så det blev kun til 14-15km.

Jeg skal omkring mor og lillebror i eftermiddag og bliver vel som sædvanligt tæppebombet med snoller. Besøget havde jeg lagt i dag i håb om at have kørt langt/hårdt, for at begrænse skaderne men den gik ikke.

Det er sgu noget hø. Ved ikke om jeg kan nusse mig ud og køre bare lidt her om en times tid. Det er hverken lysten eller energien der trækker, nu vækkeuret afbrød søvnen og jeg har været ude en gang i forvejen.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share