Langt pokker i MOL


Gregers TF
 Share

Recommended Posts

98km med Hvidovre motion.

Måsen min er ikke helt konditioneret til lange ture og var ikke kommet sig ovenpå i forgårs, så den var ikke happy. Min lår ikke direkte hærget efter i går men stille og fredeligt ristet af og var ikke til at drive watt ud af. Heldigvis var det generelt langsomt og u-udfordrende og et eller andet sted fint nok som "slitagetræning". Havde jeg haft friske ben, havde jeg lige nu været pisse sur men nu er jeg blot øm i røv og lår. Og i fødderne.

Jeg lader cyklen stå men vil ikke udelukke en lille styrketræning igen i morgen og så to nuldage, hvor jeg alligevel arbejder aften. Så må jeg tage bilen til cyklen fredag, enten intervaller på diget eller rundt om Arrasø med nogle S-togskolleger.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

13 timer siden, Gregers TF skrev:

Så må jeg tage bilen til cyklen fredag, enten intervaller på diget eller rundt om Arrasø med nogle S-togskolleger.

hehe hvad tid på dagen er det, så jeg kan holde øje med dig i frederiksværk ... thors bakke opadgående ;) 

Link to comment
Share on other sites

Så må du ud og male på vejen, det er thors bakke fæl nok til ;-) ... Men hvis vejrudsigten holder, så regner turen desværre væk.

Det er ikke helt let at følge med vejrudsigterne - ikke hvis man udelukkende bruger byvejr / yr.no i hvert fald. Synes tidspunktet for nedbør flytter sig hele tiden. Jeg skulle nok have haft cyklen med alligevel hvis jeg skal cykle andre dage end fredag men nu ser vi....

Jeg kan i øvrigt ikke anbefale at man har kattelem i sin havedør i soveværelset. Det har hun, hende jeg passer hus og kat for og jeg bliver vækket når naboens kat går ind - eller i bedste fald prøver på det. Men ellers er det op og fange kræet, inden den rydder madskålen.

Alligevel har jeg i nat sovet det bedste og længste i mange uger.

Nu vil jeg slappe af en times tid og så gå ombord i sikkerhedsinstrukser mm. Jeg er vist nået så langt, at det er slut med at spørge kørelæreren om lokale rangerhastigheder og radio- og rangerkanaler på de enkelte stationer. Har man ikke max klæbehjerne, så laver de fleste nogle små sedler til lommen i stedet og det må jeg vist også få gjort. Mon ikke jeg smutter i FW når jeg trænger til en pause.

Link to comment
Share on other sites

Jeg har ikke fået lavet en skid. Vores elektroniske værktøj skulle opdateres og gik i ventesløjfe. Jeg tog så i FW i håb om at den var kommet på ret køl da jeg kom hjem men det virker stadig ikke. Kæft, hvor irriterende... Hader opdateringer, det er bare SÅ tit programmerne går i lort og lagkage bagefter.

Heldigvis en fin træning og satser på at få lidt god DOMS hist og pist. Jeg skånede dog stængerne og pillede en smule vægt og et sæt af squatten.

Nuldag i morgen og så må jeg se på vejret om jeg triller hjem til cyklen torsdag eller fredag.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

LOLSOVS, jeg var vist træt og forvirret da jeg vågnede. Måske fordi klokken var 10:51, før jeg fik øjne.

Jeg panikkede i hvert fald i bad og i træningskludene og satte kursen mod FW - stadig uden at have fået hverken vådt eller tørt - dvs heller ingen morgenkaffe. Jeg fik dog købt en liter kakaomælk og et skagenshorn som jeg slugte, checkede ind og begyndte en let reduceret fullbody, da det så småt nærmede sig at jeg skulle på arbejde.

Kroppen var træg og alle vægtene pisse tunge - var nede på 80kg i squatterne og først mod enden begyndte de at blive medgørlige. Kropshævninger var 10, 6fail. Ikke noget succes men stadig fedt og egentlig ret hyggeligt med 3 x styrketræning på en uge.

Hurtigt ind om Tøfex og købe skyr og tilbage i bag og i DSB-kludene. Nu på vej på arbejde, hvor jeg skal køre med passagerer i 2 x 10 minutter. Ellers går hele dagen med at rangere, vaske og tanke.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Uff, jeg havde nattevagt i nat. Det bliver jeg altså aldrig fan af. Jeg var hjemme ved 7-tiden, skulle lige falde til ro og fik så en morfar på en lille halv time + snooze, inden jeg gik i bad og trak i Hvidovres cykelkluns.

135 dejlige km. Jojo, der var en fed tur, hvor kun en enkelt faldt lidt igennem tempomæssigt men hun opgav så efter 100km og så kom der fart på igen. Et par stykker der, som mig, ligger og roder mellem motion og licens sørgede for at holde farten nogenlunde oppe, desværre var de ikke til at drive væk fra fronten, så tempoet var ikke så højt som hvis vi andre der kunne have bidraget også havde fået mere lov at byde ind. Ca 35 snitwatt og 20np lavere end på mine søndags-soloture, så er egentlig ikke synderligt hærget.

Nu vil jeg gerne snart sove, da jeg har en nattevagt :puke: mere.

 

Link to comment
Share on other sites

I går var jeg til tandlæge med noget jeg troede var et hul. Så viser det sig at jeg er alt for voldelig mod mit tandkød, som har trukket sig tilbage. Pis og lort. Ny tandbørste med tryk-indikator.

Inden, var jeg til den halvårlige lungefunktionsundersøgelse. Den "dumme" KOL-indikator er faldet endnu 1 point. Omvendt var lungefunktion og pustekraft blevet bedre. Den stakkels læge aner ikke hvad der er fat. Først var hun inde på kortvarigt at øge dosis af Giona. Efter at have tænkt ville hun så halvere den. Men endte på at jeg fungerer med det nuværende og ikke ville risikere trænings-mismod ved at pille ved dosis og risikere samme bøvl som sidst vi eksperimenterede.

I dag har jeg købt ny dyne og hovedpude. De gamle var virkelig gamle og lusede og burde have været skiftet for mange år siden.

I dag har jeg ligget på knæ og tigget og bedt om at komme tilbage til S-tog. Himmel og hav er sat i bevægelse for at finde ud af om det kan lade sig gøre - det skal givetvis op og vende højt oppe i systemet, så forventer ikke svar lige med det samme.

Til aften blev der kørt Heino-cup så fremmødet i cykelklubberne har ikke været stort. Så jeg kørte med Hvidovres licenshold. Socialt fungerer det egentlig ret fint. Intervallerne var præget af stor styrkeforskel fordi vi var ret få. Jeg var stadig busted i stængerne fra søndagsturen sammenholdt med ussel restitution pga de to nattevagter og dehydrering. Men fik slæbt mig med rundt de 91km. Når de andre skyder en spurt af i enden af et fællesinterval er jeg prisgivet - der er jeg skamstegt og har stort set intet at rykke med :dry: Til gengæld går det fornuftigt når spurterne køres uden optakt. Dog er jeg bange for at overtræde de uskrevne regler, så tør ikke starte oppe foran og så ligge og køre med deroppe, nu jeg ellers ikke kan bidrage med noget i noget andre sammenhænge. Det er bare lidt trist at pløje op gennem rækkerne, når man ellers ville kunne få få lidt helt reelle tæv - det havde været liiiidt sjovere. Men det er jo det sædvanlige bøvl.

Link to comment
Share on other sites

I går en tiltrængt hviledag - jeg blev sgu øm i quads af Fiskers træning. Tænker at give Hvidovres licenshold en chance, da det umiddelbart virker til at træningen ikke kun er sub-AT i år men lokker én i hegnet. Og så længe jeg ikke er frosset ude....

I dag kiksede det dog. Dels fik jeg kun drukket 1/2 l. sodavand og 3 små plastikkrus kaffe indtil 16:20 da jeg var hjemme. Dels havde jeg gået og især stået konstant fra 11:35 og det er jeg ikke vant til. Ergo var jeg helt off i stængerne. Jeg prøvede st spise lidt og drikke en masse og så få indhentet noget manglende nattesøvn. Desværre kører der alt for meget rundt i knolden, til at jeg kan sove for tiden. Så jeg har bare roteret under dynen og ellers tåget rundt.

Håber på en tør skoledag i morgen uden vi skal hoppe rundt på togene.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Æv. Med de historier der kører i medierne om aflyste tog pga lokoførermangel, ville "fjern" ikke aflevere mig tilbage til S-tog. Lort med lort på men så er forsøget i det mindste gjort. De ville gerne have mig, så hvis jeg ikke har vænnet mig til at leve i kaos, så kan det komme på tale når det en gang er S-togene der mangler folk. Må så håbe jeg ikke ender med højt blodtryk og mavesår, for det ligger langt fra mit temperement.

16:08 er jeg næsten hjemme med toget og ser på FB at der er Hvidovre-tur 16:30 til Amager. Heldigvis havde jeg tænkt mig at køre, så havde kværnet en bolle og en liter minimælk på vejen. Hjem i bad og i kludene og direkte ud mod Col de Kalveboderne. Jeg svinger ud på stien 30-40 meter før tre ryttere fra HCK. Ind på hjul og undrer mig over tempoet, der ikke just er som det plejer når motion kører. Efter lidt i snakkeposition lægger jeg mig op på siden af ham der trækker og så ligger vi i front hele vejen. Han hapser desværre alle føringerne de perioder vi må køre på en række.

57 km med Hvidovre PR i snitfart og mit højeste wattsnit og NP på en fællestræning.

Link to comment
Share on other sites

81km med den lidt mere langsomme del af Hvidovres motionsafdeling. Det kan der nok ikke noteres meget om, andet end at min røv er øm og stængerne ikke var kommet sig efter i går.  Og jeg kørte et 2-3 cm langt søm op i dækket og fik noteret årets første punktering.

Håber på bedre restutution til i morgen hvor jeg skal ud med nogle licensfolk. Heldigvis vistnok mest i den tunge ende men må se hvor længe jeg kan hænge med.  

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

En del panik i aftes over dagens tur med licenserne. Jeg fik spist aaaalt for meget og kunne ikke sove før klokken var over 2. Alligevel vågner jeg en halv time for tidligt.

Til gengæld er jeg i god tid til mødestedet og det er fint, for der er slet ikke hul til understellet. Hver gang stien skal over en vej eller jernbane mangler wattene til at mose over og farten dumper. Jeg overvejer at vende om men har på FB lagt op til at jeg kører med så længe jeg kan og er det ikke længe, så bliver det sådan. Heldigvis liver benern lidt op det sidste stykke vej.

Ruten går nordpå med et par monkey-intervaller. I det første, bliver jeg fanget bag rulleskiftet da en af de andre holder op med at køre med rundt. Havde ikke kunnet køre med til enden, så blev naturligvis blot bagved.

I næste interval starter en stime at små uheld som jeg slipper heldigt fra. Jeg får en gren mellem dæk og forgaffel og oplever det, der i jernbanesprog hedder slæbende bremser og kan umuligt holde farten der daler ret hurtigt. Desværre hænger jeg ude i ydersporet i rulleskiftet og vi er også ved at overhale en anden gruppe, så der skal råbes en del for ikke at få folk i nakken. Nå, men umiddelbart troede vi at det var en knækket eger, så billigt sluppet.

Herfra begynder jeg at skulle passe på, da stængerne er ristede og truer med at eksplodere hvis jeg presser for meget. Heldigvis kun ét interval tilbage hvor jeg alligevel er fanget bag to der ikke vil tage føringer. Ah, der bliver sgu også kørt hurigt op mod Klampenborgspurten allerede fra Rungsted.

Herefter frisk kørsel gennem byen i medvinden. Det med håndtegn gør licenserne ikke meget ud af og pludselig er jeg på venstre side af en kantsten. 15-20 meter senere holder en parkeret bil og med 35-40 km/t kan jeg ikke nå at bremse. Lige præcis hvordan jeg kom igennem ved jeg ikke, men fik klikket ud i højre side og brugte højre sko som "skøjte" mens jeg lige kan få hjulene mellem bil og kantsten og læne cyklen til højre, så styret ikke rammer bilen. Fåk hvor var jeg heldig.

Resten af vejen hjem stadig i hurtigt tempo der ikke egner sig til befærdede cykelstier og præget af at licensryttere åbenbart er farveblinde, så irriterede tit vi kørte over for rødt. Jeg fatter ikke at det skal være nødvendigt :-(

150 meter fra lejligheden skal jeg gennem sidste lyskryds. Bliver overhalet af en bil der drejer til højre så jeg lige er oppe og ride på den, Ikke hårdt, så hverken ridser, skæve styr eller blå mærker.

109 km hvor der skete lige lidt for meget. Og puha, hvor er jeg træt i stængerne!!!

 

Link to comment
Share on other sites

18 timer siden, Gregers TF skrev:

15-20 meter senere holder en parkeret bil og med 35-40 km/t kan jeg ikke nå at bremse. Lige præcis hvordan jeg kom igennem ved jeg ikke, men fik klikket ud i højre side og brugte højre sko som "skøjte" mens jeg lige kan få hjulene mellem bil og kantsten og læne cyklen til højre, så styret ikke rammer bilen.

Lyder da meget elegant. Er der tilfældigvis noget video af manøvren? :w00t:

Det lader i øvrigt til at have været en begivenhedsrig tur :blink:

Link to comment
Share on other sites

Der kørte en gut i mørkeblå trøje gennem flokken oppe omkring Vedbæk. Vi var ved Gøngehusvej 11:21 og Skodsborgkrydset 11:26. Men der er "semi-kliker" i klubben, hvor folk kører uden om fællesskabet, så det kan det også sagtens være andre, hvis det ikke passer med tiden.

...

I dag fik vi tidligt fri, da der ikke var nogle ledige tog vi kunne afprøve det teoretiske på. Så jeg frygter sen fyraften i morgen, for at indhente den tabte tid. Overvejede alligevel motionstræningen men nu holder jeg fast i en hviledag i dag og så må jeg se i morgen om der bliver cyklads eller ej.

 

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

97km med licensholdet. Modsat de sidste to hverdagstræninger hvor jeg var med, var det på alle måder en rodebutik i dag. Folk lå over flød over hele vejen. Kørte højre og venstre om biler. Ved de heller, hvor der er én kørebane i midten og cykelsti på begge sider, var der flere gange at enkelte ryttere - ingen grund til at køre i samlet flok - tog midten af vejbanen så biler måtte bremse og vente. Samme når vi skulle til venstre, så blokerede vi også bare vejen i byzone når bilerne kørte langsomt. Sådan har licensholdet altid en tendens til at køre men i dag var markant værre end det plejer, hvor vi også kun sjældent var samlet i en gruppe.

Træningen var også noget rod, eller.... Det var bare røvsygt og ingen hørte efter. Først et langt vo2max kørt 4 og 4. Mine makkere fandt sammen uden mig og jeg kørte med én anden der tog nogle pisselange føringer i stedet for de 30-40sek der var meldt ud, hvorefter han røg af hjulet når jeg overtog. Næste interval var et cykelløb der tog ca. 20 minutter. Langt hen ad vejen lå de samme foran og skiftedes internt til at trække, så det var pisse kedeligt. Til sidst igen et interval i omegnen af de 5 minutter. Igen tog folk alt for lange føringer og holdene flettede sammen med andre hold eller folk der var sat. Jeg nåede aldrig at komme op foran pga sammenlægningerne.

Tempoet friskt mellem intervallerne, så en NP i den høre ende. Alligevel kommet nogenlunde frisk hjem, da jeg aldrig havde pulsen helt oppe.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Det kører sgu ikke helt... ikke at jeg taber sutten denne gang .....

I dag var der inviteret til motionstræning hos Mensch Machine - mødested det samme som FBL bruger. Det var jeg tilmeldt og havde sådan set god styr på tiden også selvom jeg lige skulle i Netto og købe bananer til trøjelommen og et par småting. Men så er der kaos med alle kasser åbne og rettenøglen flyver fra den ene kasse til kasse og det tager evigheder - især da hende foran ikke kan finde ud af at taste sin dankortkode. Det tog over 20 minutter og der er altså mindre end 200 meter derhen.

Så begyndte tidsoverskuddet at være væk og så havde jeg ikke tænkt på datoen og indflytninger. Begge elevatorer hang oppe på 10´ende i næsten 3 minutter fra jeg blev utålmodig og så på uret.... Måske man skulle køre koldstarter-interval til mødestedet, men det er jo prøvet før. Men så kom jeg i tanke om HVORFOR det nu var, at jeg ikke kører med FBL: Der er rød bølge som cyklist. 4 af 5 lyskryds er røde og med svingpile tager det grotesk lang tid, især når jeg også selv skal til venstre nogle gange og klokken 18 da vi skulle mødes, var jeg ikke i nærheden.

I stedet ville jeg køre lidt intervaller langs Farum-motorvejen men de watt som jeg kunne holde det lange stykke på diget for 50-60 dage siden, var umulige på et 3 minutters interval. Det er fanme skidt!!! Om det er fordi træningen, efter jeg er hoppet på sommerrammen, kun sporadisk har kunnet få et kvalitetsstempel eller fordi jeg mistrives max, skal jeg ikke kunne sige. Vi skal små 3 uger tilbage før jeg har sovet mere end 5 timer på en nat og efterhånden lige så længe siden maven har virket som den burde :blush: Eller er jeg bare slidt (men hvorfor?)? Jeg har godt noteret at jeg er faldet en håndfuld pladser i Hvidovres Hierarki de sidste ture, så der er nok ikke så meget at være i tvivl om.

Jeg prøver med 2 hviledage - søndag skal jeg ud med en kollega og køre intervaller og håber der er lidt liv i skroget men har desværre en kraftig formodning om at kroppen ikke gider lege med som tingene er blevet.

Link to comment
Share on other sites

Meje meje mystisk. I går endte jeg med hel reel DOMS i lægge og lår, dog mest VMO'erne. Kroppen reagerer ikke helt som den plejer for tiden. Fik godt nok set på kurverne i TP at jeg også i teorien skulle være slidt men...

Her til formiddag lidt overkropstræning i ringene og mellem savbukkene. Ikke noget voldsomt men dejligt at få lidt styrketræning ind over men stadig give benern helt fri.

Link to comment
Share on other sites

Yes - omsider en god dag på cyklen, det var også tiltrængt.

Jeg mødtes ved foden af Col de la Kalveboderne med en kollega og hans kone - dem jeg kørte en lang tur med for 4? weekender siden. Ingen dem vant til intervaltræning, de plejer meste at køre en tonserrunde eller 2 på lidt over 30km.

Men de mødte begge ivrige og spørgelystne op, så vi brugte en del tid på forklaringer. Som jeg selv ville have været, dertil nervøse for hvad der skulle ske - især ham da han ellers kun kører med folk han kan køre fra og han gemte sig også i starten og kørte lidt væk fra os andre. Som jeg selv ville have gjort. Vi begyndte med 4 x 3/3. Første overraskelse var hvor hurtig hun var blevet på en måned. Grotesk forbedring fra at skulle ventes på til at hun ville ligge fornuftigt på motionsholdet i klubben. Og så kunne jeg finde 30-40watt mere frem end i torsdags. 

Langsomt over diget hvor vi vendte rundt for enden og kørte interval på tilbagevejen. Hun tog den alene og vi andre kørte i forvejen. Jeg fik ham lokket ham til at vi kørte den med skiftende føringer. Vi kørte progressivt og han sad fint med indtil vi nåede medvinden og farten smuttede over 50. Jeg var ellers helt sikker på at han ville være hurtigere end jeg var, så det var uventet at jeg var alene da jeg ville slå ud og gå på hjul.

Til sidst ud på Holmen og køre en lang spurt. Det kan ingen af dem rigtigt godt men hans gigastore stænger plejer at give ham et ret vildt antrit og det har jeg ikke helt længere, så jeg så frem til nogle sjove starter. Han disponerede dog fornuftigt, så jeg kørte den kontrolleret hjem fra spids. Begge øffede over at de sad i for lavt gear og ville gerne køre en spurt mere og ja tak! Igen en kontrolleret start uden de vilde watt men landede en 20sek PR på 1199w stadig med en smule i reserveskuffen.

De var trætte og ville gerne hjem uden at køre en af "deres" runder. Det passede mig fint. Var træt uden at være smadret men havde tømt begge mine flasker. Jeg fulgte dem halvvejs hjem for at spole blod i stængerne og endte på 54 km. Ikke alverden men de var til en forandring retti sjove. Jeg vil også hellere køre kort og godt end langt og kedeligt.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Planen var en hviledag efter intervallerne i går men volumen var ikke større end at stængerne var nogenlunde klar i dag. Og eftersom jeg trænger max til at cleare hovedet, tog jeg til mosjo-træning i Hvidovre.

God ide. Ganske vist kun lidt over to timer lang, da der var klubmøde til aften. Men det var Jane der svingede pisken og så er det altid grumme hårdt. Heldigvis ingen spurttræning da hendes pauser lige dér er for korte men i dag helt perfekt. Både snitwatt og NP samlet og i selve intervallerne var højere end til de licenstræninger jeg har været med i de sidste uger. I alt 5 intervaller på ca.2 minutter og et på 10 og et på 13. Et par gange med mulighed for at mose all-out længe nok til at den indre dialog måtte trækkes frem.

Kun lidt over 50km igen i dag. Men intervaller to dage i træk og ingen ture så kroppen er gået sult-amok. Win-win.

Hviledag i morgen, hvor vi skal ud og kravle på tog hele dagen, så det er fint da stængerne så ikke er særlig klar til træning. 

I øvrigt fandens til mas så travlt vi nu pludselig har. Ellers har der været nogenlunde tid til at repetere men så kommer ER-toget ind i billedet og skal kunnes og bestås prøve i, efter kun skide 3 dage. Alligevel en god sjat afspærringshaner mm i mange skabe og skørter der skal læres udenad på ret kort tid plus basal fejlretning. Heldigvis er betjeningsvejlingen kun på 672 A4-sider :dry:

Link to comment
Share on other sites

Teoriprøve i ER-tog bestået og dermed slut på teoretisk skolegang de næste ca. 3 måneder. De næste to dage skal vi på koblerkursus og lære at til- og afkoble (både i stilstand og mens toget kører) samt at lave gennemgang og genetablere togender igen. Det skulle helst være gjort rigtigt, når passagererne kan gå rundt med 180 i timen. Der er bestilt boller fra kantinen. Givetvis besøg hos mor på lørdag men SÅ skal der tælles kalorier igen. Fra 17ende februar, da jeg stoppede kalorietælling og til nu, er vægten gået fra ca. 83-84kg til 91,6kg som den har ligget på i de sidste 4 dage.

I dag stod den på motionstræning. 33 mand og 80km.

Første interval var ret langt og i rulleskift men ikke opdelt styrkemæssigt. Spild af tid! Megatræls da vi ellers kørte tre runder i Greve Main.

Det næste interval kørt som holdkørsel med 5 mand. Det skulle have være ca. 10km men vi missede en sidevej og endte nok på lidt over 15. Fornuftige folk på holdet så kunne gå ret dybt og blive ristet godt af. Kiloene dog gode i modvind og sidevinden hvor jeg kørte markant hurtigere end de andre.

4 runder med godt lange spurter på en let stigning. Mit hold kom desværre for sent pga omvejen, så vi fik kun en enkelt spurt.

Opdeligt i to hold på vej hjem. Det hurtige med ca. 5 km cykelløb på vejen. Jeg lå i front de sidste ca 2 og fik ikke røven med i spurten, da jeg blev passeret "med tilløb" - intet instinktivt der trak og var også pænt flad. Var alligevel sur over jeg ikke åbnede selv men var for magelig anlagt i øjeblikket. Idiot!

Hjemturen gik ad små stier :-( og flere u-vendinger da vi kørte forkert. Jeg forstår ikke hvorfor vi ikke tog de store veje og holdt stram kæde.

Håber på cykling fredag og søndag og så kommer 4 lorteuger, da min kørerlærer typisk møder før frokost og har fri efter spisetid. Det passer mig dårligt cykelmæssigt men håber... Eller må jeg styrketræne i stedet - også tiltrængt.

Link to comment
Share on other sites

Improvisering. DSBs værksteder kører LEAN, så når der er leveringsvanskeligheder på reservedele, er der mangel på tog, nu der ikke er stumper på lager. Aflyser man så tog, for at kunne uddanne nye lokoførere? Ikke i dag, i hvert fald. Efter lang tids venten havde vi to togsæt i en times tid og så fik vi fri. Nåede ikke ret meget. Sker det igen i morgen er kurset ikke gennemført og tidsplanen på vores køreprøve skrider. De aflyser masser af tog i weekenden pga førermangel. Som min far sagde, da vi fik madpenge fra hundedyre kviklån: Det er dyrt at være fattig.

Nå men tidligt fri og i morges noget byvejr der antydede regn de næste dage, gjorde at det ikke var svært at lade sig lokke til Mensch Machines motionstræning. Især ikke da der var sprint på programmet :wub:

Så til mødestedet og transport lidt forbi Farum til instrukser og sammensætning af makkere, da spurterne skulle køres to og to. Min makker havde seriøst store stænger og lignede én der ville flå mig over, så der var fedt.

Vi kørte 4stk 5 sekunders antrit, lille pause og 2x30sek højkadence. Halvlang pause og 3 spurter á 15 sek. Han snuppede en af hver og jeg hapsede resten. Vi var begge motionister og nød begge to at der var anseelig modstand, hvilket vi begge savner til hverdag. Det er bare pissefedt at ligge side om side og gå all-out uden det rigtigt hjælper. 

Lang pause og 7 km rulleskifteteknik. Tempo ok men slet ikke udfordrende da et par stykker var ved at blive sat. Efter en god pause op ad Åsebakken. Os med wattmåler måtte ikke køre over 130% af ftp. Så er der ikke meget fart i 92kg, kunne jeg konstatere. Efter lidt tid et interval magen til, dog i forlængelse af 2 minutter i mellemtempo.

Til slut Slotsbakken og da min makker vejede 25kg mindre var jeg ret sikker på åben krig. Men smed ham nede i bunden, huskede bakken kortere end den var så fik oversatset og syrede for vildt i skinkerne efter sidste sving men holdt alligevel de andre pænt langt bagved.

Frisk tempo ind til byen, hvor det netop begyndte at regne, da jeg var på egen hånd. Heldigvis stadig lunt og snittede kun bygen.

90,4km af den virkelig gode slags. Stængerne i forvejen flade efter i går og nu er de bare off med off på.

Uanset hvad er i morgen en hviledag og så må jeg om jeg kan lokke nogen fra klubben ud en dag i weekenden. Ellers må jeg selv hitte på.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Det var en perfekt afslutning på en periode hvor jeg har haft masser af muligheder for at træne. Alvoren for fremtiden er så småt ved at sive ind, nu jeg kan se mine arbejdstider frem til 7/7. Efter denne weekend er der sølle to dage, hvor jeg kan være med i fællestræning. I øvrigt var det virkelig imponerende at se ham der ellers kørte MTB, når han lirkede cyklen over kantsten mm. Jeg set masser af licensryttere lave små kokette hop med cyklen men her lignede det, at der var lagt usynlige luftdæmpede ramper ud. 

Min egen cykel er syg. Ved ikke hvad jeg gør forkert men har igen-igen smadret lejerne i kranken. 90kg burde det holde det til. Men jeg får ødelagt dem, når jeg kører antrit fra nul. Eller 53/11 op ad Kol de la Kalveboderne. De begyndte at larme noget efter sprinterne med min kollage. Og efter i går lyder det som om der ligger en pose skruer og rasler rundt inde i krankboksen.

Så mange watt træder jeg altså heller ikke, så synes det burde kunne holde. Antrit fra stilstand er dog ikke en totalt fremmed øvelse.

Ventetid på rep og "selvfølgelig" passer det med at den er på værksted på den sjældne dag, jeg først skal møde klokken 16 og derfor havde tid til formiddagstræning.

Jeg har ikke kunnet finde udfordrende træningspartnere for weekenden, så det bliver vist bare til to rolige ture.

Jeg er igen endt med reel DOMS i lårene, gad vide om det er straffen for at springe styrketræningen over?

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Jeg burde helt klart have taget en dobbelt hviledag, for der sad stadig små syle i quads og det viste sig at de ikke kunne noget.

Udover ømheden føltes det ellers rigtigt, så glad og fro kørte jeg til en kort fællestræning med Hvidovre motion på 60km. Jeg havde planlagt at køre lidt intervaller for mig selv (der var ingen officielle) men kunne godt mærke at stængerne meldte lukket og slukket, så jeg undlod og trillede bare med. Der var to gutter, der tidligere havde kørt en skiltespurt, der trak lidt fra så dem spurtede jeg op til og så forbi på en 150 meters'  - ikke at de spurtede med. Alene den ene udladning gjorde at stængerne stod helt og aldeles af, og havde lige et halvt minuts semikrise, da flokken kørte forbi og jeg skulle hægte mig på den.

Træneren meldte alligevel et interval ud: Enkeltstart henover diget. Trods jeg startede uden at gå i bund måtte jeg lette på gassen. Helt vildt, så umedgørligt understellet er.

Jeg tror det er fint, jeg næsten ikke kan nå at træne i den komme de uge så jeg får restitueret lidt mere end jeg selv kan finde ud af. 

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share