Langt pokker i MOL


Gregers TF
 Share

Recommended Posts

Nå.. jeg er inviteret til Matador :wub: og melodonde grand prix i morgen, så her til aften en tur i FW for en gang Fullbody. Quads fik ikke så meget, da de ikke tog de 3x3 i frontsquat særlig pænt. Ellers en del fails og primalgrynten, så en fed, fed træning. Ca. 7 kvarter ialt.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Jeg fik overraskende nok tid til lidt træning også i dag. Jeg fik hevet cyklen ud af hjemmetræneren og kørte ud på Avedøre Holme for at køre sprinttræning. Jeg måtte dog allerede i første spurt konstatere at det nok ikke er gangbart dagen efter en bentræning der sidder og kan mærkes. Der var slet ingen power (vist ikke mere end 1250-ish i wattmax) og stængerne stod af efter under 200 meter. Jeg tog en mere der var endnu mere ynkelig så det gav ingen mening at fortsætte. Jeg stoppede og kørte bare lidt RPM på vejen hjem. 35 minutter blev det til.

Vej hjemme en hurtig bid mad og tøjet i blød i håndvasken og så under bruseren, hvor lårene så begyndte at hoppe og danse. De fik ikke rigtigt leveret men tilsyneladende havde de prøvet hvad de kunne og så kan man ikke forlange mere og i det lys, var det jo alligevel en fin træning.

Mandag bliver vildt fortravlet, så jeg håber at køre en moderat tur i morgen og så må jeg se om jeg får samlet mod til at køre DGI-cup på tirsdag. Min socialfobi stortrives nu jeg ikke længere "tvinges" til samværd i cykelklubben og turene i FW er henlagt til om natten. Det begynder er blevet ufedt at gå i Netto, så... vi ser.

Denne weekends musikvalg er åbenlyst. Englands bidrag til MGP forrige år åbnede mine øjne for en musikgenre, jeg ikke kendte til men synes er ret fed. Eller... som jeg husker det, så spillede Kim Greisen faktisk en hel del electroswing i sine spinningtimer for år tilbage men jeg tænkte at det nok var musik til lejligheden der ikke var i offentlig omløb.

 

Link to comment
Share on other sites

:surrender:

Ingen træning. Jeg er træt med træt på og tilmed øm i stort hele hele kroppen. Ikke rigtigt voldsomt men .... jeg er bare til at lukke op og sk... i. Det værste er, at jeg skal op 5:30 på min fridag i morgen, resten af ugen ved 4-tiden og weekenden i Jylland bliver sikkert også med tidlig børnevækning. Jeg kan slet ikke overskue det lige nu.

Kosten kan heller ikke tælles i dag, så jeg kan allerede nu gøre status for ugen. Vægthoppene på et kg ligger igen på præcis de dage hvor jeg skifter mellem at sove igennem eller ej. 

Jeg har i denne uge cyklet 14,8 km og derudover været på hjemmetræneren 1t20m incl opvarming og afrulning. Det er jo en katastrofe og igen.. næste uge bliver bare værre. Fåk, jeg er træt af at være træt!

 

IMG_0261.PNG

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Dagens DGI-cup så ud til at blive en våd omgang, og da vejret var tørt og nogenlunde lunt i går, var det tæt på at jeg kørte på diget men jeg undlod. Da jeg vågnede lidt i 2 i nat og vejrudsigten stadig så våd ud, var jeg tæt på at tage i FW men jeg holdt mig i skindet. Det passede ellers perfekt med at vækkeuret ville ringe 3:30.

Mod alle odds var det tørvejr, da jeg lagde cyklen i bilen og dampede mod Tune. Maven havde gjort store knuder og jeg kunne glemme alt om at sove til middag men alligevel glædede jeg mig faktisk en del. Dels til at køre sammen med andre og dels plejer der at være en sjov "spændt" stemning til de dér fyraftencups. Normalt dukker jeg op under 5 minutter før start men i dag var jeg der over et kvarter før, så jeg kunne hente chip og rygnummer. 

Desværre har DGI ingen dommervogn; den slags ligger i bagagerummet i en bil. Desværre var det bare bilens ejer, der også sendte holdene af sted og han var derfor ikke ledig, før alle hold var væk og så var det løb ligesom kørt. Jeg fik min kuvert og lagde cyklen tilbage i bilen og daffede hjem.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Tricyklen kørte de 74km om Roskilde. Straffen for at have cyklet sølle 14km på de sidste dage sidder allerede i lårene, eller mest i VMOerne. De gør faktisk ret ondt her 3-4 timer derpå. Jeg gad egentlig ikke køre. Slet ikke! Man bliver dvask og doven af ikke at træne. Den første time følte jeg mig også som en afklædt cirkusklovn men det sidste stykke fra Trekroner, via Høje Taastrup til Avedøre med lyskryds-vo2max-fræs var det faktisk sjovt - sikkert også derfor mine lår ikke kan lide mig lige nu. Starten var der ikke meget fart i.

Ellers har jeg været dygtig de sidste par dage. I forgårs sov jeg før 23 og i går lige jeg i seng omkring 21:15. Så tre uger med morgenhelvede skulle der til at omstille min døgnrytme, så det hele omsider fungerer. Bare træls at jeg efter friweekenden skal køre aften og nat :sneaky2: prisen at nå derhen var 93,3 kg på vægten, ukorrigeret, her til morgen - av, av, av.... 

 

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Ej, altså... mine lår føles som efter squat efter en længere pause - så ømme er de efter i går. Vildt og ynkeligt på samme tid.

Dagens tur i FW indeholdt derfor ikke så meget til lårene og resten var mængdemæssigt også lidt amputeret. Dels fordi det er længe siden sidst og dels fordi jeg om lidt sætter kursen mod Esbjerg for en dobbelt børnefødselsdag.

Jeg gider ikke lægge ugeskema op for denne uge, for det er næsten tomt. Der er hverken blevet talt kalorier eller trænet ret meget.

Musikmæssigt starter vi en lille serie af fortolkninger af samme nummer. Vi starter med udgave som mange (især amerikanere) fejlagtigt tror er den originale. Vi er i den sjældne situation, at selv med neutrale briller, er den danske udgave imho i en klasse for sig selv men den tager vi til sidst. 

 

Link to comment
Share on other sites

1t 10m Fullbody i FW.

Efter et par timer røg tricyklen en tur rundt om Fælleden - det er vistnok 28km. Udover at jeg prøvede at køre hurtigt ude på diget, tog jeg det ganske stille og roligt.

kl 21:43 begynder en nattjans uden det store indhold. Jeg skal blot køre et tog op fra Vordingborg og ud i klargøringscenter Kastrup bagefter. 

 

 

Link to comment
Share on other sites

49 km primært ude på diget. Først 12 x 40/20 delt i to blokke. Herefter to blokke AT på hhv 10 og 9 minutter.

Jeg har aldrig oplevet så mange mennesker på Kalvebod fælled før. Kæmpe fremmøde af Christiania-cykler, børnecykler , japanere på foldecykler og folk sad og spiste de mest underlige steder (hvor jeg ikke før har bemærket, at der har stået et bord/bænkesæt), Selv midt ude på diget var der "almindelige" mennesker som ikke så trænings-pressede ud.

Dejligt med sol men forbandet blæsende - når 300w ikke rækker til mere end 26,x km/t er det egentlig så som så med det sjove :dry:

Link to comment
Share on other sites

105,1km på tricyklen. Det er det længste jeg har kørt på den til dato. Nogle nyere bibs der ikke var siddet flade, havde nok været at foretrække - min popo er ret hærget.

Vinden var NNV, så op om Farum, Birkerød, Hørsholm, Gunderød? og Nivå (hvor jeg havde håbet at kunne svinge ind og tanke vand. Desværre var der ingen hjemme, så væskemæssigt en ærgerlig tur hjemover). Turen gik ad Strandvejen og det var ligeså røvsygt som altid - trods lidt gensynsglæde fra dengang men ikke skulle kæmpe sig gennem en halv times lyskryds og rundkørsler, inden man kunne cykle sådan rigtigt. Egentlig hæsligt de smalle steder uden cykelsti, hvor bilerne næsten ikke kan overhale. I dag var der medvind og så var det heldigvis overkommeligt at rykke en god mølle ind og så holde de 50 og følge med strømmen af biler, indtil der var plads til at de kunne smutte forbi. Hvor jeg glemte at dreje ved jeg ikke men efter et helvede på indre bys cykelstier, hvor folk kører som farveblinde, døve, slingrende tosser, var jeg pludselig på Amager. Efter at være ret opgivende var det pludselig muligt at se Ørestad og så var den dén vej og Fælleden hjemad.

Turen blev kørt ret konservativt, så udover at jeg var ret udfordret på udholdenhed, blev der aldrig for alvor skudt watt af.

Link to comment
Share on other sites

.... men hold op, hvor er jeg alligevel træt i skinkerne her til morgen! Længe siden det har været så slemt, der er dog ingen DOMS overhovedet.

Inden arbejde var jeg en hurtig tur i FW. Det var lidt forjaget for at nå det men det tændte blot for adrenalinproduktionen, så det var alligevel skide godt. Kort og hårdt. Kun overkrop. Jeg håber at benene bliver medgørlige til lidt intervaller efter fyraften men ellers ser jeg lige vejrudsigten om det så var det eller jeg tager et pas mere i FW.

Link to comment
Share on other sites

Røven klistrede til sofaen efter fyraften men så gik der panik i den, for at nå lidt træningS inden Matator.

Ud på den gode langside af Avedøre Holme og direkte i krig med 6x3/2 - den lidt kortere pause for at nå tids nok tilbage. Trods wattene lå midt i zonen var det med røven i vandskorpen at køre dem hjem. Men ok, når jeg ikke kan få fat i de sidste 15-18 pulsslag op til maxpuls, så et det også svært at trække de sidste watt frem og det bliver desværre bare mere og mere umuligt at træde pulsen op (udover ved en spurt). 

I morgen akal jeg ikke på cyklen - min luxuspopo trænger voldsomt til sadel-fri :blush:

...

Som nævnt i sidste uge er der "fortolkningstema" og denne uges indslag skiller sig ret meget ud.

 

Link to comment
Share on other sites

87km med den sædvanlige kollega. Om det var mit ædeflip i går aftes eller blot at jeg fik sovet igennem (vågnede 9:50 efter små 10 timer) ved jeg ikke, men det er længe siden jeg ikke følte cyklen klistre til vejen - det var helt rart igen at prøve.

Vi snakkede ikke så meget i dag og det var nok som følge af, at vi begge gerne ville give den lidt gas. Kollegaen kører rigtigt mange ture på 35km tons og den første time måtte jeg periodevis også stramme mig an, hvis han ikke skulle forhjulslire. Mod slutningen var det dog omvendt. Eftersom jeg kørte med min radar og gik på hans hjul hver gang der kom biler bagfra og han derfor trak hele vejen op fra Lille Skensved hvor der var masser af biler, så skyldte jeg en føring. Den tog jeg så lidt nord for Køge og fik kørt vo2max-ish mellem rundkørslerne og pause ved nedbremsningerne. Tempomæssigt har han halet voldsomt ind på mig, så jeg tog det lidt som en lille test, om jeg stadig kunne køre ham træt. Det gik. Så der er da lidt håb endnu. Også da jeg for første gang nogensinde åd ham på vores faste siddende-spurt-bakke. Hans xxxxl-lår er ellers ikke så sjove at være oppe mod i siddende antrit.

Helt generelt har det hjulpet på kørelysten, at vejret er blevet spiseligt. Det er stadig pissetræls at tempoet er styrtdykket hurtigere end det mentale kunne følge med men det vidste jeg jo godt ville ske på et tidspunkt. Lysten til køre med andre er påtrængende, så jeg regner med at besøge Greve Trim på torsdag, så må vi se om jeg vælger hold hold 3 eller 4.

Til slut en ugestatus over sidste uge (udover at jeg da har glemt at taste styrketræningen i lørdags)

IMG_0272.thumb.PNG.bc1322cf8bfa9b1337184c131a624327.PNG

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

En varm, energiforladt styrketræning i FW, her inden arjdet kalder. Næsten Fullbody, jeg nåede ikke armene men de tåler nok også at blive sprunget over en gsmg i mellem. Jeg "er nødt til" at smøge armerne op på arbejdspolotrøjerne, da de ellers strammer irriterende. 

Link to comment
Share on other sites

Nu kan jeg jo hverken løbe marathon eller køre "cykkelløw" og noget skal jeg jo prale med :tongue:

I går fik jeg kørt med Greve Trim - første fællestræning siden jeg blev uvenner med HCK. Jeg slap for at vælge mellem hold 3 og 4 idet der var samkørsel.

Alt er meget anderledes end i Hvidovre. Der er mødetid 17:45 men først 7-8 minutter senere begynder træneren at snakke og der går 5 minutter mere inden vi kører. Efter under 300 meter kører vi over for rødt da vi skal til højre :sneaky2: Men OK, det var så også den eneste sikkerhedsmæssige/moralske brist i fællestræningen. Det er næsten for meget, da det er holdkaptajnen der styrer alt. Har han råbt en og en pga bil bagfra, så finder vi ikke selv ud af at køre to og to igen. Og så fletter man i øvrigt ind på en række omvendt af Hvidovre. Skal man skifte føring er det også den modsatte albue man vifter med og en finger der drejer rundt i luften betyder heller ikke rulleskift men rundkørsel.  Og rulleskift..... det kørte vi vel 60-75% af tiden. Med 14m/k og en frisk vind var det pænt meget rodet! Og det blev altid kørt med uret uanset vindretningen. I betragtning af at der skulle råbes "frit" og "sidste", så burde det da ellers være til at styre at køre modsat rundt? Da der ikke rigtigt var intervaller, så tror jeg ikke det er et sted jeg fortsætter. Det gik egentlig ok med at følge med og tror måske også at jeg kan følge med hold 2 hvis jeg skifter væk fra Durano Plus-dækkene. Men man skal vist helt op på hold 1, før de kører intervaller og det tror jeg ikke på. Jeg kører naturligvis lige med et par gange mere, for at være sikker på at det ikke er noget. At der er noget der ligner 30 km transportcykling alene og at jeg først var hjemme klokken 21 er altså heller så fedt.

91 km

Link to comment
Share on other sites

Op lidt i 7 så jeg kunne køre med Greve Trim. Jeg håber hold 2 kører alene uden hold 1 men ellers bliver det 3/4 igen. Morgenrutinerne kører som smurt indtil pumpen trækker ventilen ud af bagslangen. Ny slange i men så var det jo at jeg generfarede, at ventilhullerne i mine hjul er for smalle til ventilforlængerne, så der skulle have været en længere ventil i. Ny slange igen og så var det at jeg burde have været kørt. Sidst begyndte træningen næsten et kvarter for sent, så jeg daffede alligevel ned mod Greve i et tempo som ikke efterlod det store overskud. Længere fremme kører 3 Amagerrytter ind på cykelstien men da de kun kører en smule langsommere, bliver jeg bagved. De sidder og hyggesnakker og vil kunne krølle mig sammen, så ingen dumsmart overhaling herfra og jeg holder mig 15-20 meter bagved. Desværre hører de til den type ryttere der starter som et godstog og det tager evigheder inden vi er i fart igen efter at have hold for rødt. Efter et par kryds mere, koster deres fesne accelerationer, at vi akkurat ikke når over for grønt og det gentager sig. Omsider skal jeg dreje fra og sætter tempoet op. Desværre er Greve Trim kørt til tiden i dag, så jeg ser dem dreje ind på cykelstien lidt længere fremme.

Satans. Jeg tænker at køre hjem på hjemmetræneren der endnu står i skygge men jeg er mental ikke til selvtræning, så er bange for sofaen. Inden jeg får tænkt mere, rammer jeg en kæmpe bunke glasskår der dækker hele cykelstien og jeg punkterer med det samme. Jeg får skiftet igen-igen og vælger at jeg ikke skal hjem og surmule, så kører ud på Amager. I snøvletempo, for kææææft jeg gider ikke cykle, altså. Jeg får kørt 7 x 3/3 inden jeg rammer bebygget område og snøvler rundt igen inden jeg tager 18 minutters sweet spot, før jeg løber tør for dige.

79,7km som nok blev til nogenlunde anstændig træning men røvsygt var det.

Link to comment
Share on other sites

Eftersom jeg nu har en uges fri, var der grobund at bruge dagen i dag på absolut ingenting - udover 2 x Huset på Christianshavn og et afsnit Matador.

Det har jeg brugt til at teste en restitutionsmetode ud i overdrevet og har så været på cyklen igen bare lige for at mærke om der var muligt at køre igen med en fornuftig intensitet. Jeg kørte en kort tur (14,6km) ud på Holmen og kørte 4 x 30sek all-out med to minutters pause imellem. Eller... all-out, det kan jeg ikke hvis jeg ikke træner sammen med andre og fællesskabet giver det dér kick, der gør at man får trådt i bund. Men benene havde det fint og jeg må bare konstatere at man uden arbejde og en smule omtanke ville kunne træne VOLDSOMT meget mere end ellers. Og havde man så været 25 år yngre, så var den ved at være der.

 

Link to comment
Share on other sites

En tur i FW. Sådan 10-15% tungere vægte end ellers men uden det føltes sådan - formodentlig pga. søvnen, ellers ved jeg ikke hvad der eller er anderledes. Selv i frontsquat smuttede 90'erne reletivt let op. Tungest i bænkpres i de sidste par år og første gang full-stack i hams/balle-maskinen. Alt i alt en god dag, der dog træningsmæssigt stoppede og gik over i hyggelig sniksnak, da en af mosjoerne fra HvidovreCK fik øje på mig. Herefter hjem til Matador.

Dette nummer kalder på en rimelig lydkilde, da man så kan høre at en trommeslager i hopla til sidst overdøver sangeren så meget, at man næsten ikke kan høre ham.

 

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Jeg havde leget med tanken om en tur i dag, for at rulle squtten og de uvante bonussæt til fail i leg extensions ud, inden DGI-Cuppen i morgen. Lidt surt at blive hægtet af feltet pga trætte stænger, når det koster penge at deltage.

Det indre vækkeur gjorde at jeg vågnede ved 8-tiden og hvis jeg skulle vise for mig selv, at jeg får morgentrænet hvis jeg vælger aftenvagter når jeg igen skal køre S-tog, så var det op og ud. Motivationen var også at solen skinnede og den ville forsvinde op af dagen.

Op på tricyklen og ud på Amager-runden. Det stod hurtigt klart at der var for meget vind til at jeg ønskede modvind på hjemturen, så i stedet satte jeg kursen mod Køge. Desværre havde Hvidovre Motion samme planer - de plejer ellers at køre via Glostrup - og dem fik jeg kørt op. Holdt mig på afstand, så jeg ikke lå og rodede rundt i gruppen på tricyklen. Én havde dog spottet mig og fik afleveret en sur bemærkning om jeg ikke ville hilse. Nå, men fåk dem. Efter de drejede fra, fik jeg igen farten op i naturligt leje og fik overhalet en masse stakler der sad på racer og kæmpede med sidemodvinden. Styrketræningen kunne ikke mærkes og jeg sad godt på cyklen i dag og endte med både at køre for langt og for hurtigt. 74,7km blev det til. Det bedste er nok at tiden fløj og det i dag var pisse lækkert at være ude. Havde jeg haft mere end én flaske med, havde jeg nok kørt længere.

Kort efter jeg kom hjem satte DOMSen sig i lårene men det er jo min egen skyld, nu jeg lod mig rive med af stemningen.

Link to comment
Share on other sites

Uhh, jeg havde mange fine planer for i dag, nu jeg var tidligt oppe. Men har været sløv og herretræt og øm i stængerne, så har ikke udrettet noget som helst. 

Til sidst opgav jeg planerne og lod mig bare nyde dagen og endte med en tur i FW, hvor jeg fik trænet det jeg ikke fik trænet i går. Og så fik lortelæggene en tur igen i dag. 45 minutter blev det til.

Jeg glemte ugestatus i formiddags men det når jeg så nu. Vægten er stadig alt, alt for høj. Men så alligevel er der ingen decideret panik, da vægten er omrokeret. Ville dog stadig ønske at viljestyrke/motivation var noget der kunne købes på apoteket og jeg kunne smide 5 kg.

 

IMG_0279.PNG

Link to comment
Share on other sites

En smag af DGI-cup

Som vanligt var jeg sen på den og da jeg samtidigt bøffede at komme på rette motorvej, så passede det med at pakke cyklen ud af bilen og stille sig til start. Heldigvis startede vi i modvind og der vinder man jo meget ved at sidde på smækken, så koldstarten var ikke så fæl endda, trods der stadig sad lidt DOMS i stængerne. Vi skulle ud på 5 omgange - ca. 80km.

Jeg ved ikke om hold 3 sad og snøvlede eller vi startede over evne (det gjorde vi jo nok for er sat til at køre 33-35km/t men lå på små 38)... i hvert fald indhentede vi dem og efter lidt tid begyndte de forreste at overhale. De ville dog ikke rigtigt lade os slippe forbi og det hele blev én blandet klump og nogle fra hold 3 benyttede roderiet til at prøve at slippe væk. Det blev dog lukket ned, for typisk nok, var det lige her der var en masse modkørende trafik. Der var lige for et nummer for trangt til min smag med de modkørende, så jeg sev ned til hold 3 der generelt lå bagerst. Til sidst er jeg totalt omringet af de forkerte, så må lige tage en spurt og flytte mig frem i gruppen. Selvfølgelig finder hold 3 samtidigt ud af at sætte farten op :tongue: Nå, men der falder ro på og jeg sidder og hyggensnakker lidt indtil vi kommer ud i sidevinden. Bagerst i feltet er der alligevel ikke plads på viften, så kører bare fremad i vindsiden. Himlen åbner for torden og skybrudsregn og flere snakker om at stå af. For sjov holder jeg mig nogenlunde fremme indtil vi når P-pladsen, hvor vi igen er ved at hente hold 3. Vi er flere der tager en exit i utide. Ikke længe efter jeg har pakket sammen og fået cyklen i bilen aftager regnen, så det var måske en fejl at stå af.

Men totalt fedt at køre og være koncentreret om andet end at lungerne hyler og at pulsen ikke vil op. Det måtte faktisk godt have været gået en tak hurtigere - der måtte godt have været lidt indslag af "panik" for at følge med men det var måske kommet sidst i løbet. Glæder mig i hvert fald til næste gang.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share