Langt pokker i MOL


Gregers TF
 Share

Recommended Posts

Hvis der ikke er skader på carbon'en inde under beskyttelsespladen (det satser jeg på at der ikke er), så overlevede rammen.

Alt det sorte fnuller viste sig blot at være plastik med kædesnavs. Plastik der fra fabrikken har siddet på den blanke beskyttelsespladen og som man åbenbart ikke gad fjerne ved montering.

 

Det har jo været voldsomt fint vejr over København og planen var også en cykeltur. Men inden jeg fik styr på cyklen (fik også knækket kædeadskilleren da da jeg skulle skille kæden), så blev det sent og trætheden meldte sig. Men måske er det meget godt, alligevel. Jeg er stadig pænt DOMSet i lårene efter lørdagens bentræning, så lidt nuldage skader nok ikke.

Jeg skal til tandlæge fredag formiddag og mor bor næsten ved siden af, så skulle have slået det sammen. Men har udsat mor nogle timer, så jeg kan nå hjem og cykle lidt, i forventning om at vejret bliver fornuftigt :please:

 

 

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Det blev IKKE fornuftigt vejr, så tredje nuldag i træk. Til gengæld føles stængerne efterhånden normale. I morgen har jeg plattet mig fri (der kører alligevel næsten ingen tog på Sjælland), så jeg kunne deltage i en kollegatur. Vi bliver vist kun 3 og jeg håber tempoet bliver nogenlunde højt - jeg er ved at flække af at være så inaktiv.

Eftersom det er årsdag for den første spadseretur på Månen er weekendens video oplagt. Og nu vil jeg markere det ved at smide Apollo 13 på fladskærmen. Det kan også trøste mig efter turen til tandlægen. 1896 kostede det sgu med det hele. Men ok, en plombe var gået løs og det kunne endnu ikke mærkes at der var ballade nedenunder men heldigvis ses på røngtenbilledet, så det er nok gode penge givet ud. Trods alt.

 

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

83,5 km oppe nordpå med væsentlig flere højdemeter end jeg er vant til. Hyggeligt gensyn med Tyren og omegn, Geels, Holtebakken, Søllerød Slotsbakke ,Vasevej mm. Eller... de brændte i lårene nogle gange men det var jo også meningen.

"Den nye mand" var aldrig først oppe på bakkerne men brugte ikke mange sekunder bagefter, før han igen åbnede for dieselmaskinen, der skød en pæn fart på flad vej. Han og jeg lå forrest over 80% af tiden, så jeg havde en noget hårdere dag end jeg forventede.

Link to comment
Share on other sites

I dag oppe før 4 for at nå i FW og knække lidt jern, inden arbejde.

En lidt ubehagelig overraskelse var at venstre knæ øffer, eller rettere så gør det faktisk lidt ondt, i squat. De første 2-4 reps går fint men så kommer det. Jeg havde håbet at det forsvandt under opvarminingen men blev hængende, så kom aldrig over 60kg. Det var ikke så slemt i frontsquat i forhold til alm squat men ingen grund til at træne med noget der gør ondt. Jeg formoder at det blot er overbelastning efter benpasset i Jylland og stille og roligt ebber ud. 

Resten af kroppen fik så glæde af den tid der blev frigivet og fik noget større tæsk end normalt.

Link to comment
Share on other sites

Fridag. Sove længe. Ikke ret meget vind

Der var lagt op til en fantastisk cykeltur. Jeg snuppede tricyklen og satte den ud på Amerrunden. Men ak. Kroppen var helt udslukt. Benene endnu mere off. Jeg prøvede periodevis at trykke bare LIDT watt ud men det var absurd så langsomt det gik og jeg gik over til mest at nyde at trække lidt D-vitamin og så finde en kort strækning der var overskuelig og så prøve at give den gas igen.

Så jeg har lavet noget der kan kaldes fartleg, det var bare langsomt og helt uden noget umph. 

Jeg er ret sikker på at det er udtalt mangel på nattesøvn der er skyld i det. Sidste fridag var jeg halvtidligt oppe for at cykle med kolleger og forrige fridag var blev jeg også vækket. Jeg har det egentlig også som efter nattevagter, så ingen panik.

...

Til gengæld ligger mit vaskebræt fra USA allerede i tolden. Nu er jeg grumme spændt på om det har den lyd jeg gerne vil have eller om det allerede dér er et fejlkøb (mere). Og hvor højt det spiller. Hvis det er lige så højt som det af glas jeg hentede i Odsherred, så bliver jeg nødt til at finde en erstatning for at spille med fingerbøl. Måske findes der øvehandsker med plastikanslag, så det ikke er så støjende men det vil jeg lige vente med at bruge tid på. Jeg skal også beslutte hvad jeg skal have på af bækkener/dåser men der tror jeg at jeg nogenlunde ved hvor jeg vil hen. Heldigvis har jeg fejlkøbet (det af glas) til at teste montering mm. Det er jo ikke fordi nettet bugner af sider om emnet (omend jeg har fundet én jeg holder mig til).

Link to comment
Share on other sites

Irriterende arbejdsdag der starter i noget der ligner solskin og ender i regn. Ikke oplagt at cykle, så planlagde styrketræning efter en lur. Joh. Da jeg vågnede, var P-pladsen stadig drivvåd. Jeg vågner langsomt med HayDay mm og opdager tilfældigt, at på den anden side af blokken er vejene helt tørre. Så skal der cykles, bare i Netto først og handle, da den er lukket efter cykelturen. Og jeg husker også at pulsbæltet har drillet voldsomt den sidste tid, så jeg går i stumpeskuffen og tager tager det bælte frem jeg købte til lager i efteråret.

WTF!!! Æsken er fint plomberet men tom. Dvs vejledningerne som giver vægt er der stadig men der er hverken bælte eller pulssender. En eller anden spade har åbenbart lirket æsken op og taget pulsbæltet ud og leveret det tilbage, uden man kunne se det på emballagen eller mærke det vægtmæssigt. Æv, altså!

Men nu bare ud, for der var kun tre kvarter til solnedgang. Solen stod ellers stadig ret højt, så man kan godt mærke at efteråret nærmer sig, når den dykker så hurtigt.

26 km: Opvarming ud til diget. 8x40/20 >150%FTP, 7min FTP, roligt hjem fra diget.

Top lækkert at køre intervaller så sent, hvor kroppen virkelig er indstillet på at arbejde til grænsen. B-menneske-træning når det er bedst. Lysten var til at fortsætte men det blev hurtigt mørkt. Baglygten var fin nok men forlygten for fesen, så daffede hjem. Vækkeuret ringer også klokken kvalme, så.....

 

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

29km Fælleden rundt via Hvidovre Rådhus. Jeg ville gerne ud i solen nu den var der og det passede med at vasketøjet var overstået og HvidovreCK skulle køres deres fredagstons. Jeg fik jo hverken sagt farvel eller rend mig i røven da jeg forlod klubben, så tænkte lige ar lægge vejen forbi. Dejlig varm velkomst, må jeg sige.

Med styrketræning i kroppen og håb om at køre med Greve Trim i morgen, ville jeg kun følges indtil de forlod Fælleden. Og tons blev det - især da klubbens nye supermosjo (har kørt en B-rytter agterud i 50km enkeltstart) gik i front ude på diget. Han lå i den ene side og så sled han de andre op i den anden, hvilket jeg forstod da jeg selv endte oppe på hans side. 440-510 watt lå jeg på for at holde trit med ham. Self træder han færre watt da han er mindre og bryder mindre luft. Men sjit, et wattmonster og kører alligevel ikke på licens. Gruppen knækkede inden jeg selv måtte slippe fronten og resten af diget var mere behersket.

Link to comment
Share on other sites

En tur i FW. Jeg har fundet hack-squat-stativet (som blev fjernet fra Rødovre Centrum)  og det står nu på Roskildevej. Så det var dér jeg trænede i dag. Et tidligere Fresh men så stort, at der er sat en del FW-udstyr ind. Dog et center af den gamle pop-skole med med mange maskiner, lillebitte område til stræk og cross-fit-ish træning og ikke mange frivægte. Heller ikke håndvægte, som de unge kan stå og posere med foran spejlene. Og målt efter dagens besøg, er klientellet da også markant ældre end normalt for FW. Der var også to i 80-er korte shorts og en tredje lavede mit nummer med at rulle de lidt længere shortsbukseben op i lysken, så huden ikke hænger i når man squatter. 

Squtten er den store svaghed, for der er kun to squatstativer. Det gav et kvarters ventetid i dag, der er heller ingen træning for siddende læg eller liggende lårcurl og i det hele taget, så må jeg ændre nogle vaner, hvis jeg skal træne her. Det er nok også fint med øvelsesforandring. Tænker muligvis at tage nogle træninger her og nogle i et andet center. Mine lægge er stadig top ærgelige men Soleus er trods alt vokset fra ingenting til det dobbelte, så den vil jeg altså nødig undvære at holde til ilden.

...

ot

På vej hjem handlede jeg et nyt sted. Midt i Vestegnens hjerte. I en Kwicky - jeg anede ikke at de stadig fandtes. Det kunne jeg godt gøre igen. Klientellet var mestendels lidt mere lurvet end hjemme ved mig og vareudvalget afspejlede det også. Det kan jeg godt skrive, når jeg selv render rundt i hvide tennissokker og træsko og resten af tøjet købt i LIDL - jeg var absolut på hjemmebane. En masse færdigretter men mere på det jævne og også i en anden prisklasse end det Føtex kan præstere. Kunne være et fint alternativ til havregryn, skyr og rugsandwich med kylling. Det keder mig, næsten kun at indtage de tre ting - udover frugt & grønt. Det kan godt nok ikke kalorietælles men mon ikke jeg alligevel kan estimere mig frem.

Sommeren er også forbi. Hverken hvad angår cykling eller vejret kom den nogensinde i gang, så tænker at gøre status og lave planer for vinteren på min hviledag i morgen.

 

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Volumen er desværre ikke SÅ stor mere, dog nok større end hvad de fleste gider hælde i et håbløst projekt. 

Forrige vinter havde jeg stor fokus og satte over en halv time af, hver gang jeg var i FW og det virkede også, dog ingen mirakler men det var ok. Men så snart cykelsæsonen havde varet lidt og styrketræningen forsvandt, så forsvandt resultatet lynhurtigt. Og gider man fast afsætte 2 timer om ugen for 1,5cm læg? Ikke helt. Slet ikke når det forsvinder igen på en måneds tid.

Problemet dog også mere, at hvis jeg starter et "panisk" antrit fra lav fart, føles det kortvarigt som en fibersprængning i læggen. Det har det ikke været, for følelsen forsvinder efter nogle sekunder men jeg er oprigtigt ræd for at rive dem i stykker, nu de er så skravlede. Så jeg tør faktisk ikke droppe det helt og jeg tager dit link med i overvejelserne for vinterens underholdning.

Btw kan jeg godt mærke at nogle af øvelserne i formiddags var anderledes, for der sidder DOMS i nogle små kringelkroge, der åbenbart plejer at blive sprunget over.

 

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Som vises af ovenstående der indikerer indsatsen de sidste 2 år, så er der ikke meget spræl i cykeltræningen i år. Sæsonen er snart slut og løbet er kørt med det :unhappy:

Jeg fandt desværre aldrig den perfekte afløser for HvidovreCK. Man må jo give bilisterne ret - de fleste cykelryttere kører med et ret alternativt forhold til lovgivning og hensyn. Bedste bud er Greve Trim. De kører lidt over for rødt ved højresving men ellers er de yderst hensynsfulde. Desværre kører de ikke intervaller; kun sporadiske spurter. Rygterne siger at der er intervaller på hold 1 men dels ved jeg ikke om jeg kan følge med og de gange jeg har været mødt frem, har der været samkørsel med hold 2 og dermed ingen intervaller. Næste udfordring er at de først kører kl. 18 og jeg har over en halv times transport hver vej, dvs at jeg er sent hjemme, og får brug for både lygter og ekstra tøj på hjemturen. Ikke fedt.

Tilfældigvis har jeg lige erfaret, at AmagerCR har omlagt motionstræningen siden jeg kørte med. Flere hold og mødested ved udkanten af Kbh i stedet for Amagerbrogade. Og så endda et dedikeret intervalhold med mødested på Fælleden. Det skal prøves ved først kommende lejlighed. Og ellers må jeg genoverveje ABC. Jeg har også fået mange invitationer om at vende retur til Hvidovres motionshold og det vil jeg ikke udelukke kan ske, om alt andet kikser.

Alt i alt noget hø at jeg blev uvenner med Hvidovre. Omvendt kører jeg ikke meget langsommere (omend utvivlsomt med ringere udholdenhed), trods den slatne indsats. Enten har deres træning været noget skidt, eller også er min genetik til at jeg har et nogenlunde højt bundniveau men kan ikke hæve det ret meget, uanset træning.

Hi, og så jeg jeg luret på Hvidovres FB, at de to jeg blev uvenner med igen har spillet for smarte og har måttet slette indlæg fordi de var for nedladende. Det hygger jeg med fint med og konstaterer tørt, at deres licensafdeling er i krise. Det forstår jeg men jeg var jo bare en sur idiot, når jeg kom ind på at noget var galt.

Styrketræningen er blevet passet nogenlunde over sommeren. Mest overkroppen mens benene er blevet holdt trænbare. Jeg skal igen til at sætte tid af til det, så jeg ikke skal jukse mig igennem. Jeg håber at få det mentale overskud tilbage, når jeg vender hjem S-tog. De første måneder bliver mine arbejdstider noget lort men når jeg kommer i turnus omkring nytår, håber jeg at det bliver bedre og overvejer kraftigt at søge en tur kun med aftenvagter, så jeg ikke skal være konstant træt og sulten.

To ting skal gøres anderledes i den kommende vintertræning.

1 styrketræningen skal deles i en to-split og der skal findes alternativer til squat.

2 jeg skal køre andet sweet spot på hjemmetræneren - det er jeg blevet for gammel til. Det er først her på det sidste at min vo2max er ved at vende tilbage efter at have været helt udslukt. Der skal der holdes liv i gløderne.

Alt efter vejr og arbejde, vil jeg lave en glidende overgang over i vintertræning. Jeg behøver i hvert fald ikke at holde nogle ugers pause først.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Jeg håber at køre min debuttur hos ACR i morgen, så jeg ville lige trille en tur for at løsne stængerne op. Jeg havde godt set at der ville komme en byge men den så lille ud og jeg trak i cykelkludene. Så åbnede himlen sig og det blev tillige stormvejr. Og jeg blev inde. Lille med hidsig!

Da vejene var tørret op, kørte jeg de 26,7km rundt om Fælleden. Mere nåede jeg ikke og er faktisk også på vej på arbejde med et tog senere end det jeg burde have taget men hvis det ikke bliver forsinket det sidste stykke ind, kan jeg lige akkurat nå det.

Lidt stressende måde at starte ugen på, hvilket fortsætter de næste to nætter på arbejde, der bliver noget lort. Især i morgen men den tid den "glæde".

Link to comment
Share on other sites

Mig og planlægning :tongue:

Der tikkede en besked ind på messenger fra min cykelkollega, om vi skulle køre en tur her til morgen. Den bed jeg på. Det viste sig så at der var en bagkant på tiden men vi fik da kørt 74,4km. Så er han alligevel også ved at være flad, pga hans primært korte ture. 

I får kørte jeg faktisk fornuftigt men tænkte at det nok var stress-adrenalin fordi jeg skulle på arbejde. Da jeg startede i dag var jeg træg som en tunglæsset 2CV da jeg skulle over først togbroen og så motorvejsbroen. Men da jeg fik kørt mig varm, var der fint hul igennem igen. Er det virkelig fraværet af morgenvagter, der spiller så voldsomt ind?

Min makker har smagt blod de sidste gange vi har kørt, hvor jeg har været off. Det generer mig på ingen måde. Jeg synes kun det fedt hvis han kan jorde mig en gang i mellem. Jeg kan til gengæld blive lidt "aaarhh" når jeg skal høre for det, når det i bund og grund er trætheden der gør at jeg taber. Så i dag var dagsorden lige få pisset territoriet af :blush:

De næste to vagter er desværre 23-7-ish og med fuldt program, så ingen powernaps. Må se om jeg ligger lig eller får trænet.

Link to comment
Share on other sites

Små 55km på tricyklen. Ligeså velkørende jeg var i går, ligeså off var jeg dag. Benene var døde og jeg var flad i kroppen.

Til gengæld masser af "underholdning".

3 mennesker står ved en bil og snakker. Fint indtil jeg nærmer mig og de to vader ud på cykelstien. Mit første råb reagerer de ikke på men nummer er lidt mere panisk og jeg kan smyge mig ind i mellem dem.

Lidt senere ender en cykelsti ud i min. Et ungt par kommer fra højre og kvinden med Christianiacyklen med unger i ser intet og jeg når akkurat at undvige..

Så kommer der en bil med campingvogn ud fra en sidevej. Han stopper først med køleren helt ude ved vejen og der stopper jeg 20cm fra sidedøren.

En ung knægt på cykel ser fint jeg kommer kørende men vælger at krydse vejen. Dog skal jeg bare undlade at træde for ikke at ramme.

20 sekunder senere bliver en cyklist små 200meter fremme vist snittet af en kassevogn der kommer ud fra en sidevej, eller er tæt på. Udveksling af horn og stritfingre.

Og endelig er to biler yderst tæt på at båtte sammen pga et "optimistisk" venstresving.

Ærgerligt mit crashcam ikke længere kan lade - det havde ellers været en fin dag at have det på.

Link to comment
Share on other sites

Afstanden er overkommelig med ikke tempoet. Som jeg læser hjemmesiden har de kun licens og ungdom men ingen motionsafdeling. DBC har så nogle landevejsture for "turisterne" men som jeg hører det, så kører man i rundt i tonsertemo med de hurtige oppe foran og resten på hjul. Det lyder småkedeligt.

Jeg håber meget på ACR og skulle også have kørt med dem før, hvor min kollega så har lokket mig fra det.

...

Lortedag i går. Jeg fik intet udrettet men sumpede rundt hele dagen. Når jeg gik i seng for at sove, kunne jeg ikke falde i søvn.

Her til morgen havde jeg sat vækkeur til at ringe klokken 5 (for arbejde) og klokken 3 for at tage i FW, hvis energien var til det. Det VAR den men eftersom jeg var henved 2 timer om at falde i søvn i går, valgte jeg alligevel at sove videre. Desværre vågnede jeg klokken 4 og kunne ikke falde i søvn igen. Da jeg indså det, stod jeg hurtigt op, campingvask og en proteinshake med en god gang beta-alanin.

Kroppen vågnede hurtigt og jeg fik tævet en fullbody af med øvelserne flettet, så jeg sparede en masse tid. Sveden haglede af mig men heldigvis er ungdommen på druk her lørdag morgen, så jeg var alene i centeret. Trøjen røg af og det holdt den værste varme væk at træne i bar køler.

 

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

På 5/8/2017 at 10:46 , Gregers TF skrev:

Afstanden er overkommelig med ikke tempoet. Som jeg læser hjemmesiden har de kun licens og ungdom men ingen motionsafdeling. DBC har så nogle landevejsture for "turisterne" men som jeg hører det, så kører man i rundt i tonsertemo med de hurtige oppe foran og resten på hjul. Det lyder småkedeligt.

Jeg håber meget på ACR og skulle også have kørt med dem før, hvor min kollega så har lokket mig fra det.

ACR har også, så vidt jeg ved, en meget stor motionsafdeling efterhånden til virkelig mange niveauer og ønsker. Hvordan de kører, kan jeg dog ikke sige noget om, da jeg ikke har kørt med dem, men du kan se træningstider og mødested her, hvis du ikke allerede har set dem: http://ny.amagercr.dk/motion-traeningstider/

Link to comment
Share on other sites

Jeg har en aftale med ham der har kontakten mellem deres motionshold og nye folk. Han har givet besked til ham med intervalholdet fra pumpestationen om at jeg kan dukke op. Det skal bare lige passe med arbejde og andre "forstyrrende" ting.

Men det haster vist også snart, hvis jeg ikke skal køre sur i trommerummen. Nuij, jeg trænger til at der sker "noget". Det bliver heller ikke bedre af at det er alt for længe siden jeg har holdt ferie. Jeg kender følelsen og muren ramte i sidste uge. Egentlig har jeg mest lyst til at ligge i sengen og høre radio og spise småkager. Alt andet er en kamp. 4 uger - så er der sommerferie.

Jeg gad så heller ikke at cykle i dag. Jeg håber dog at få kørt en afdeling af DGI-Cuppen i morgen og tænker jeg nok får lov at arbejde nede bagved i sidevinden, så ville alligevel godt ud og få kørt liv i stængerne. Til sidst tog jeg mig sammen. Bare 27km men det er fint som det var. Planen var at tage det roligt og tage lidt fartleg. Men der var diamanter i benene så kom hele tiden til at træde for hårdt. Typisk at være velkørende på en nyttesløs dag.

...

Vi fik aldrig noget weekendmusik. Jeg har før nævnt at det er synd at vi ikke hører mere på fransk, da det er et flot sprog at synge på. Her er sproget og mange nabo-konsonanter i stedet lidt af en udfordring :tongue:

 

Link to comment
Share on other sites

9 timer siden, Gregers TF skrev:

Jeg har en aftale med ham der har kontakten mellem deres motionshold og nye folk. Han har givet besked til ham med intervalholdet fra pumpestationen om at jeg kan dukke op. Det skal bare lige passe med arbejde og andre "forstyrrende" ting.

Men det haster vist også snart, hvis jeg ikke skal køre sur i trommerummen. Nuij, jeg trænger til at der sker "noget". Det bliver heller ikke bedre af at det er alt for længe siden jeg har holdt ferie. Jeg kender følelsen og muren ramte i sidste uge. Egentlig har jeg mest lyst til at ligge i sengen og høre radio og spise småkager. Alt andet er en kamp. 4 uger - så er der sommerferie.

Jeg gad så heller ikke at cykle i dag. Jeg håber dog at få kørt en afdeling af DGI-Cuppen i morgen og tænker jeg nok får lov at arbejde nede bagved i sidevinden, så ville alligevel godt ud og få kørt liv i stængerne. Til sidst tog jeg mig sammen. Bare 27km men det er fint som det var. Planen var at tage det roligt og tage lidt fartleg. Men der var diamanter i benene så kom hele tiden til at træde for hårdt. Typisk at være velkørende på en nyttesløs dag.

...

Vi fik aldrig noget weekendmusik. Jeg har før nævnt at det er synd at vi ikke hører mere på fransk, da det er et flot sprog at synge på. Her er sproget og mange nabo-konsonanter i stedet lidt af en udfordring :tongue:

 

Måske en smagssag om polsk lyder smukt.

Link to comment
Share on other sites

Jeg kender ikke nok til polsk til rigtigt at vurdere det men ligefrem kønt, tror jeg ikke jeg synes det er. Men slet ikke så grimt som dansk og hollandsk. Men mange konsonanter, det lyder spøjst (på den fede måde) når det synges. Poul Dissing burde næsten synge på polsk :tongue: Uagtet at jeg synes at hollandsk lyder uskønt, så er det nok sprog jeg helst ville kunne. Tror vi snupper en hollænder i næste uge.

Der blev ingen cykelløb i dag. Jeg havde sovet lige lidt nok. BaneDanmark har siddet og n.sset med signalerne hele dagen, så jeg har været 2-5 minutter bagud næsten konstant. Og har tævet løs med 180 i timen næsten hele dagen og der er bare ikke rigtig plads til at sidde og være ukoncentreret, så mit hoved var brændt af. Og togførererne kan ikke lide man kører så hurtigt og derfor får man så hverken kaffe eller vand ud. Så jeg var også pænt dehydreret. Og det regnede i Roskilde.

Der gik dog noget tid inden jeg opgav tanken og det gjorde at jeg heller ikke kunne nå at køre med AmagerCR.

Men Greve Trim. Der var 2 hold 2 pga stort fremmøde og jeg ramte tilfældigvis det hold med masser af fartleg. Mest bakkespurter men de kunne godt være 2 minutter lange. Eftersom holdene er små er der meget lille spredning i niveauet. Vil man vinde noget så er man nødt til at slås for det. Man kan være kæk 2-3 gange i træk men så skal tændstikkerne lades op og så er der nye folk der kommer først. Så der er flere der prøver at vinde - det er jo egentlig ikke så tosset.

Jeg satte pulsrekord på både max (i de sidste 2 måske 3 år), 5sek og 1min, så selvom jeg ikke kørte løb, har jeg gravet dybt i dag. Umiddelbart har jeg vist også PR i watt over 2 og 5 minutter og NP.

96,6km. Vildt, vildt sjovt og tiden fløj. Jeg havde slet ikke fået spist til sådan en hård dag eller havde andet end en banan med, så jeg stank voldsomt af ammoniak da jeg kom hjem. 

Ligesom sidst jeg kørte med Greve Trim har jeg, omend det måske ikke er den klogeste træning, fået flyttet nogle grænser for hvor mange tæsk jeg kan give mig, uden jeg brænder sammen.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share