Langt pokker i MOL


Gregers TF
 Share

Recommended Posts

Det blev en kort omgang på cykelbanen. Kun 36,4km. 

Helt som "planlagt" kom jeg lidt for sent og missede den individuelle opvarmning, udover et par omgange. Herefter opvarmning i de sædvanlige 4 mands-hold. Fjerdemanden var 7 lange og 7 brede om at komme på banen, så her missede vi nok 3-4 omgange men så gik det til gengæld så hurtigt at jeg snarere vil kalde det et interval end opvarmning,

Det sædvanlige kombi-interval. I dag med 5 spurter (jeg vandt de 2 jeg gik efter - begge to pivnemt alene på antrittet og badede mig hjem over stregen), scratch over 15 omgange (kort efter lige at have siddet i en gruppe der blev sat og kørt os op til feltet, så knækkede den igen da jeg havde slået ud og nu sad bagerst og nu kørte vi bare hjem i friskt tempo men heller ikke mere. Perfekt optakt til udskilningsløbet hvor alle dem der sad bagerst gik i panik, så jeg røg ud som den første. Den havde jeg ikke set komme, altså at SÅ mange ville køre frem. Der blev jeg sgu snydt.

I stedet for italiensk, så kørte vi mere reelt forfølgelsesløb. 4 hold på banen med 3 mand på hver. Når man blev indhentet, så var holdet udgået. De to jeg kørte med eksploderede fuldstændigt begge to, så vi blev hentet ret hurtigt og uden jeg var særligt presset.

Til gengæld havde jeg så massser af energi i den med de 6 minutters interval delt i 12-14 tilfældigt blokke. Der fik jeg så heldigvis mulighed for at "tømme ud" og de sidste 3 intervaller føltes heller ikke rare imens.

Og så næsten et helt kvarters afrulning. Jeg valgte at køre for mig selv. De første 10 minutter på 75% af maxpuls for at ilte lårene, der var godt ristet af og så stille og roligt fra de ca 35km/t. ned til 27 og så ned til min proteinbar.

Fri igen i morgen og regner med HCK, landevej. Jeg begynder pludselig at huske, hvorfor jeg var så glad for den turnus med skiftevis 3 fridage og 3 arbejdsdage. Det er helt rart at holde fri, jo.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

På 14/3/2018 at 21:38 , Gregers TF skrev:

Nogen holdninger til de forbehold eller valg af hjul? Evt alternative forslag må ikke være dyrere, da jeg egentlig lå på 5-7k i budget. Hjulene SKAL kunne købes i Danmark.

Fyr den mht. budget :-)

Kender du mærket? For mig ligner det 'bare' et selvimporteret kinahjul, ligesom beskrivelsen af nav mm ville gøre mig utryg. Derudover ville jeg overveje om den markante profil ikke ville begrænse min brug af hjul/cykel, men hvis du alligvel kun triller på trirammen når solen skinner og det er godt vejr, så er det sikkert fantastisk med så høje hjul. Det burde jo give noget mere topfart! 

 

Overvej tyskland... https://www.bike24.de/1.php?content=8;product=200778;menu=1000,4,123,30;pgc[13516]=13520;page=4;orderby=2

eller hvis du kan udholde tubular https://www.bike24.de/1.php?content=8;product=20590;menu=1000,4,123,30;pgc[13516]=13520;page=4;orderby=2 med FF 240 nav

 

Fra DK: https://www.mantel.com/dk/product-compare?product=19589,22508 hvor den homebrand er det billigere, men IMO minder om Vain 90.

Link to comment
Share on other sites

hvor rart med en undskyldning for at tjekke tilbud på hjul :-)

https://www.cykelpartner.dk/hjulsaet-shimano-dura-ace-700c-wh9000-c75-tu_04WH9000C75FRUX.html

Men har du overvejet at købe brugt? Et opslag på FB i gruppen køb/salg/bytte landevejscykling ville formentlig give nogle ret gode bud på lækre hjul. Der er alligvel en del tri-tosser der forkøber sig, ligesom nogle landevejsryttere kun kan køre på nyt grej. Med så høj en profil vil hjulene heller ikke være blevet brugt specielt meget ifht. lavprofil.

Link to comment
Share on other sites

Lidt lavere profil, men også et kendt brand.

https://bcbikeshop.dk/bontrager-aura-5-tlr-hjulsaet/334

lir og wattmåling: https://www.dba.dk/hjul-easton-ec-90-aero-ca/id-1039001814/

Her skal der bare slås lidt af prisen, men med dine retoriske evner og lyst til at krejle, så er det hurtigt halv pris ;-) https://www.dba.dk/hjul-zipp-808-firecrest/id-1042473646/

Jeg ville skambyde 3000 og acceptere tubular: https://www.dba.dk/hjul-mavic-cosmic-crx60-m/id-1040187623/

 

Den alsidige variant, hvor det giver mening til alle dine udendørs cykler. https://www.cykelgear.dk/hjul/racer-hjul/ffwd-f6c-carbon-hjulsaet-dt240s-nav

 

Du kunne jo også overveje at finde et monster baghjul til tri cyklen og et mere alsidigt forhjul. Det er jo noget nemmere at skifte mellem dem og tilpasse til vejret.  Hvordan har du det med ebay? Denne forhandler har lidt lækkert med mellemrum (det er en butik der bruger ebay som outlet): https://www.ebay.co.uk/itm/corima-ups-72-rear-wheel-shimano-tub-or-campag/253275441464?hash=item3af8648938:g:fHEAAOSwSQFZ8HqF er lækkert.

Link to comment
Share on other sites

Herligt mange inputs!

Min første tanke er at jeg er for gammel til at begynde at lære at rode med lukkede ringe. Og jeg gider nok heller ikke punktere på dem ude på diget en time før jeg skal møde på arbejde. De brugte med powertap var ellers svært fristende.

Det er Zipperne oppe i Hillerød også og lette at hente men lige i den dyre ende - og jeg evner næppe at få ham ned i pris, den slags plejer aldrig at lykkes for mig. FF'erne fra Tyskland er absolut nogle jeg gerne kørte rundt på. Så skal jeg æde kamelen med at handle i udlandet. Det er jo en ideologisk ting, så den må jeg lige tygge på. Ellers bontragerne. Strengt taget klarer jeg mig mig også snildt med en lavere profil. Men FF'erne trækker hårdt i mig, det må jeg nok indrømme.

...

Dagens positive: For første gang i noget der ligner 2 år viste vægten under 90kg her til morgen. Jeg kan så også mærke på stængerne at jeg ikke har givet dem helt det det ønskede ift restitution men man kan ikke få det hele. Nu skal der holdes fast og næste udfordring bliver at komme under 88.

Link to comment
Share on other sites

2 timer med HCK. Jeg havde nada i benene og mentalt var jeg endnu mere OFF, så jeg luskede mig billigt igennem det meste. 48km. Trykpresserne blev indviet i dag - fantastisk dims. 

Efter et par timer var jeg i FW - stadig OFF men at tage den til aften i stedet for i morgen, giver en nat ekstra at restituere i og det føles tet tiltrængt lige nu.

Romaskine: 5min
Alm squat: 3 x 5 x 80
Hexdødløft: INTET - min kiropraktor er på på krydstogt, så jeg tør ikke rode med D før han er hjemme igen
Læg i benpres: 5 x 8 x fullstack
Kropshævninger, neutralt greb: 3 x 6
Bænkpres: 3 x 8 x 34
Skulderpresmaskine: 10/8/10 x 90
Mavemaskine: 3 x 10 x fullstack
Hyperextensions: 3 x 15

Hviledag fredag og lørdag. Hvis vejret arter sig, så søndagstur med HCK hvor jeg forhåbentlig starter med nogenlunde friske stænger.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Landevejsturen med HCK gik op i hat og briller. Der var ikke helt meldt noget ud på fjæsen, så jeg vidste ikke om de ville køre klokken 10 som om vinteren eller kl 9 som om sommeren. Jeg var i tråden klokken lort i morges og der stod ikke noget, så valgte ikke at sætte vækkeuret og vågnede 9:55.

Hvilket bringer mig til den helt store udfordring. Min søvn. Efter længe at have fungeret godt, gik det i fisk forrige onsdag til banecykling hvor jeg ikke kunne sove da jeg kom hjem. Siden er jeg først faldet i søvn ml 1:30 og 3:30 vågner også lidt senere men MEGET mere træt end ellers. Og nu den ellers dejlige sommertid som tager en time mere.

Vægten havde mål-dag i dag. Til morgen var jeg ikke under 90kg men det har jeg været flere dage i ugen, så det er godkendt. Dels er jeg både carbed og væsket op til at kunne køre udendørs og jeg binder stadig vand i mine stadig ømme lår efter squatten i torsdags. Jeg tror jeg dropper bentræningen sommeren over og må så køre noget produktion i stedet for. 

De ømme ben og hovedet der mest var opsat til fællestræning gjorde, at jeg intet gad og heller ikke kom på turbotræneren.

Men nu der er bestilt hjul til tricyklen, så det med søvnen :poking:

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Jeg prøvede faktisk at lære at svømme inden du kom på MOL. To sæsoner. To forskellige instruktører. Det lykkedes mig aldrig at trække vejret i crawl uden at tilte i vandet. Men jeg fik da lært at svømme bryst, så jeg i det mindste ikke drukner hvis jeg falder i et badebasin. 

Cronocup har jeg naturligvis haft i tankerne. Som jeg arbejder, i hvert fald i år, så er det ikke muligt. Det med at køre enkeltstart som konkurrence er heller ikke helt lige mig.

Næ. Det retti retti ærgerlige er faktisk, at det lige er i år at jeg arbejde som jeg gør og altså ikke får trænet ret meget. Nu Heino-cup er lukket, er der nemlig en del mosjoer i HCK der hopper i D i stedet. Det kunne garanteret være være pissesjovt, jeg har bare ikke villet blive tromlet over alene :blush: I år kunne det så have været flovt sammen med de andre og dermed mere spiseligt. Men nu kører jeg simpelthen SÅ langsomt at det ikke på nogen måde er muligt. Jeg får max røvtur at de samme mosjo som jeg kunne køre fra forrige år med det ene ben klikket ud. Det er skide typisk mig og min dårlige sans for timing.

Link to comment
Share on other sites

Kort: Lort med lort - jeg fik heller ikke trænet i dag....

Jeg vågnede ved 5-tiden og faldt ikke i søvn igen før henad 8. Næste gang med åbne øjne var 10:48.

Jeg kunne måske nå et enkelt ftp-interval men.... Min arbejds-ipad havde stået i oplader natten over og installeret den nyeste Ios. Det er flere af vores arbejds-app ikke så glade for, så det tog tid at få den op at køre. Samtidigt havde jeg hørt om et sporarbejder der ikke var færdigt og så for mig at, at jeg skulle bruge et sikkerhedscirkulære, som jeg ellers var sluppet for at bruge og ikke havde styr på. Jeg ledte og ledte og opgav og her røg træningen så, da jeg tog på arbejde. Frokost nåede jeg heller ikke.

På vejen begyndte det at regne og jeg glemte at tilmelde mig som fremmødt og satte pausestuen i svingninger over det dumme cirkulære, indtil der kom en kørerlærer og havde styr på at det var udløbet og hørte til at andet sporarbejder, som jeg heller ikke kørte rundt i. Jaja, så havde de andre noget at grine af og det hjalp også på mit ellers elendige humør

Link to comment
Share on other sites

Endelig... nå-ja-ja..  jeg vågnede jo altså først lidt i 11 og nåede ikke at træne før arbejde. I morgen skal jeg møde allerede 11:04 og kommer til at sætte vækkeuret. Jeg kunne derfor også deltage i banecykling i morgen aften men synes ikke, at jeg behøver flere skub i retning af at være sent oppe, så jeg vælger at blive væk :omg: 

Dagens sidste togkørsel var af den slags uden toiletter ved endestationerne, så jeg skulle lige bælle og opsuge små 2 liter vand efter fyraften. Men så fandt jeg turbotræneren. Det er meget længe siden sidst, så stille og roligt på 2 x 15min @ 270w - få watt over bunden af sweet spot zonen. Pulsen pleje at være livlig efter længere pause men holdt sig sært nok nede på 82-83%.  Min røv mangler sadeltræning :dry: men ellers var det totalt fedt at lave noget igen. 

Jeg satser på træningsfri i morgen og i stedet få styr på vasketøjet efter fyraften, så jeg har helt fri på torsdag.

Link to comment
Share on other sites

Dejlig træning men irriterende optakt, da min cykelcomputer frøs i opstartssekvensen. Sluk/tænd genstartede kun til nyt frys. Så en lille reset, der beholdt træningsskærmene men slettede cyklerne og skiftede til engelsk og mål i statute. Og ingen parring med ANT på cyklen. To store reset, stadig ingen ANT. Så pause, da lillebrors kat havde brækket sig i hans tastatur og han gerne ville låne, så mig i kælderrummet, hvor jeg mente at have et liggende. Ny stor reset og så virkede computeren endelig. Dvs den datostempler træningerne en uge for sent, så i dag havde jeg kørt sidste torsdag :unsure: men ok, hele vinteren har stopuret stået stille nogle sekunder med jævne mellemrum og sommetider er den evigheder om at gemme en træning, så helt rask er den nok ikke.

Opvarmningen var 10 minutter og meget stille, da jeg sad og rodede med at få computeren til at vise de rigtige ting på skærmen.

15min lige under sweet spot. Hvert andet minut: 10 sekunder 500w

10 min rul

15 min på sweet spot aka 270w. I minut 3,8 og 15: 1minut på 360w

5 min rul

5 min omvendt tabata. 40 sek rul og 20 sek 6-700w

10 min nedvarmning med lidt kadencearbejde

Det er altså bare meget sjovere at køre, når man er frisk og der er lidt i tanken. Overvejer at pjække i morgen og så køre hårdt igen lørdag, i stedet for 2 mere jævne dage som det ellers var meningen.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

En halv times turbotræner i zone 1.

Jeg var næsten på vej ud på vintergeden men erkendte det bjerg af tøj, jeg skulle håndvaske for så lille en tur og så blev det den lette løsning i stedet. Ellers dejligt vejr med sol og ikke så meget vind. Jeg kunne starte dagen med at åbne døren ud til min altan i soveværelsesiden.

Link to comment
Share on other sites

Ja OK, så ER cykelcomputeren nok færdig. Pulsen forsvandt halvvejs gennem træningen i går. Pulsbæltet er næsten nyt og jeg havde en ekstra sender liggende som jeg satte på. Men stadig ingen puls. Og da træningen var næsten færdig, så slukkede computeren af sig selv. Den gjorde den egentlig også i går mens den lå på altanen og ledte efter GPS i håb om den ville få styr på datoen. I dag smed den så træningen væk da den slukkede, og træninger der ikke er logget er jo ikke kørt :tongue:

Men jeg nåede 5 minutters opvarmning, 20 minutter på sweet spot og i minut 3,8,13 og 18 øgning i 1minut til 366w. 5 min pause og 10 min på ftp og 5 min afrul. 

Nu mad og afdampning, så et bad og med toget der kører om 14 minutter og på arbejde.

....

puha... nåede det lige... skal lige se hvad en bandit der kører 30 sekunder før tid....og så i Avedøre hvor der er dårlig køretid fra stationen før, så den gerne hænger 10-20 sekunder.

Tænker at en Garmin 1000 måske kunne være et bud. De må vel være sat ned i pris nu 1030´eren er kommet. Den store skærm kan vel udsætte et par år, at jeg skal cykle med øjenkrykker for at læse hvad der står på den :dry:

 

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Har brug for.... jeg kunne godt tænke igen at have kort i. Min stedsans er ret elendig, så jeg kan f. eks.kun huske at have fundet Kystvejen på Amager en gang (hvor det ellers er ret oplagt at tage tricyklen ud) og især at have et he... hyr med at finde hjem igen. Det kunne også være dejligt på klubbens weekendture at køre fra ved bagerstoppet (som jeg absolut finder tåbeligt på ture under 110-120km) og så kunne køre hjem uden at fare vild.

Må indrømme at jeg ikke før har overvejet 520´eren, da naboerne 820 efter sigende har mange fejl og min 510´er lige fra start har drillet med det ene og femte og syvende. Har i dag læst om 520 i pauserne og det kunne godt blive den. Ret beset, så kommer jeg jo også mest på diget, så kortet ville ikke blive brugt ret tit.

Link to comment
Share on other sites

Efter solen var gået ned, så den ikke bagte ind gennem den lukkede altan, blev det 65 minutter på turbotræneren. 4 x 3/3 på 366W (de var sgu ikke rare - lige der mærker jeg altså alderen trykke) og herefter 3 siddende all-out-forceringerne i “for tungt” gear hvert 5te minut og meget lang afrulning, da lårene var jævn ristede og læggene havde småkrampet flere gange.

Vi er skiftet til sommertid og så plejer jeg at lave status og opsummere sommerens planer. Jeg har allerede lavet en status-ish og jeg har ingen planer for sommeren, sådan rigtigt. Dog:

Jeg vil gerne ned under 88kg. Ingen ændringer i kosten planlagt.

Jeg vil gerne vågne tidligere. For nogle dage siden havde jeg en af de tidlige dage i min turnus og vækkeuret ringede allerede :tongue: 9:15. Det har det gjort siden og jeg er også gået i seng uden at trække mørklægningsgardinerne ned. Og har morgensol i soveværelset. I morgen skal vækkeuret ringe kl 9 og der bliver det stående. Satser på at flytte soverytmen i små nyk - største udfordring bliver ikke at hænge på hayday og youtube til efter midnat men gribe slumreanfaldet når det er der.

Styrketræning af ben droppes sommeren over, så satser på noget muskulært arbejde på cyklen i stedet. Til gengæld vil jeg begynde regelmæssigt træning af overkroppen. Vil teste den korrekte tilgang til det eksperiment jeg lavede med at køre mange korte sæt på minuttet. Eftersom jeg aldrig træner særlig tæt på mit max, tænker jeg at udtrætningen vil bringe mig “ud i tovene”.

Jeg fik ikke så meget udbetalt i overtid og ikke-afholdt ferie som forventet. Sammenholdt med køb af ny cykelcomputer har jeg alligevel ikke råd til en Tacx Neo nu. Sommercyklen bliver stående i Muin´en indtil videre og jeg må trækkes med vintergeden på landenvejen :unhappy: og kommer nok til at bruge tri-cyklen mere end ellers planlagt. Den er en del sjovere at køre på.

Håber stadig for første gang i mange, mange år, at køre et motionsløb eller to. Så kan jeg hænge i grupettoen med de andre gamle tykke mænd i for stramt tøj og hygge mig der. Tror afveksling bliver vigtigt i år. Vigtigere end nogensinde før.

 

Link to comment
Share on other sites

10 timer siden, Gregers TF skrev:

Efter solen var gået ned, så den ikke bagte ind gennem den lukkede altan, blev det 65 minutter på turbotræneren. 4 x 3/3 på 366W (de var sgu ikke rare - lige der mærker jeg altså alderen trykke) og herefter 3 siddende all-out-forceringerne i “for tungt” gear hvert 5te minut og meget lang afrulning, da lårene var jævn ristede og læggene havde småkrampet flere gange.

Vi er skiftet til sommertid og så plejer jeg at lave status og opsummere sommerens planer. Jeg har allerede lavet en status-ish og jeg har ingen planer for sommeren, sådan rigtigt. Dog:

Jeg vil gerne ned under 88kg. Ingen ændringer i kosten planlagt.

Jeg vil gerne vågne tidligere. For nogle dage siden havde jeg en af de tidlige dage i min turnus og vækkeuret ringede allerede :tongue: 9:15. Det har det gjort siden og jeg er også gået i seng uden at trække mørklægningsgardinerne ned. Og har morgensol i soveværelset. I morgen skal vækkeuret ringe kl 9 og der bliver det stående. Satser på at flytte soverytmen i små nyk - største udfordring bliver ikke at hænge på hayday og youtube til efter midnat men gribe slumreanfaldet når det er der.

Styrketræning af ben droppes sommeren over, så satser på noget muskulært arbejde på cyklen i stedet. Til gengæld vil jeg begynde regelmæssigt træning af overkroppen. Vil teste den korrekte tilgang til det eksperiment jeg lavede med at køre mange korte sæt på minuttet. Eftersom jeg aldrig træner særlig tæt på mit max, tænker jeg at udtrætningen vil bringe mig “ud i tovene”.

Jeg fik ikke så meget udbetalt i overtid og ikke-afholdt ferie som forventet. Sammenholdt med køb af ny cykelcomputer har jeg alligevel ikke råd til en Tacx Neo nu. Sommercyklen bliver stående i Muin´en indtil videre og jeg må trækkes med vintergeden på landenvejen :unhappy: og kommer nok til at bruge tri-cyklen mere end ellers planlagt. Den er en del sjovere at køre på.

Håber stadig for første gang i mange, mange år, at køre et motionsløb eller to. Så kan jeg hænge i grupettoen med de andre gamle tykke mænd i for stramt tøj og hygge mig der. Tror afveksling bliver vigtigt i år. Vigtigere end nogensinde før.

 

God vind med det hele og spændt på at høre, hvad du beslutter med cykelcomputer. Overvejer selv om jeg skulle investere i sådan en fætter :hippy: Nb og med de 88 kg kommer du vist alligevel ikke helt til at passe ind i den kategori strong man :hippy:

Link to comment
Share on other sites

Tak, desværre sidder stort set alt mit overflødige fedt på maven - hvis bare fedtlaget fra resten af kroppen også gjorde sig gældende der, så ville jeg juble af lykke, for der er der ikke for meget (efter min smag).

Jeg har lagt mig fast på en Garmin 520, som jeg bestiller i aften efter fyraften. Jeg må have handlet i Bikester.dk en gang, for de sender en masse reklame men nu også en rabatkode, så den kan jeg lige så godt bruge. 

Til morgen oppe lidt over 7 og i FW før job - er på vej i toget lige nu.
Det nye koncept skal lige skrues til og i dag var noget rod. 10x3 reps er prøvet og rigtigt fint til squat, men til overkropsøvelser er det ikke sagen. Næste gang prøver jeg med 8x5 i stedet og ser om det er bedre.

50 minutter, dog fin træning af core.

Jeg er seriøs træt i stængerne efter de sidste to dage (og krampe i begge lår i nat) men mon ikke cykelbanen trækker i morgen alligevel.

...

Tilføjet. Kææææft, det koger på arbejde. At holde tungen lige i munden.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Banecykling, igen uden pulsmåling og fik kun målt fart/distance i den sidste del af træningen. Jeg hørte at vi havde kørt 20km mindre end normalt, så det passer jo nok. De to der styrer træningen har hentet ny inspiration.

Opvarmning stille og roligt.

De to første intervaller på 4-6 omgange - 3 mand på hvert hold. Første føring på 97% og den sidste all-out, så man ikke er i stand til at komme med på hjul. Derfor ikke lige mange omgange til alle på holdet. Jeg kørte på hold 2 og vi indhentede hurtigt hold 1 og byttede derfor rundt i andet interval.

De næste to intervaller var 1 omgangs max på sort streg og så 4 omganges restitution på blå - 3 spurter i hvert. Før det andet interval kørte en løsnetur på 20 omgange med 35km/t. 

Lange pauser, så vi var restitueret til at yde, så det var alt vi nåede.

Den slags intervaller er jo skræddersyet til mig, så selvklart en herligt dag. Efter træning både god og dårlig kritik. Fik ros for at sidde pænt på cyklen og ikke hoppe rundt, selv når jeg er presset. Og af Kenneth Berner den dårlige. Han og Anita Stenberg som han er personlig træner for var mødt tidligt, så han havde nærstuderet min kørsel. Nok har jeg de rigtige “tal” for at køre en solid 200meter men jeg træder teknisk forkert og får aldrig den fart som folk der er vokset op på en cykelbane kan få, selvom de måske fysisk ikke har samme forudsætninger. Og det med trådteknik er ikke noget man sådan lige lærer.

Det minder mig så om at jeg skal reducere flowet i mine klamper. Jeg har lige igen-igen købt et sæt speedplay-pedaler, da jeg slider venstre trædeflade ned, fordi min fod sejler, hvilket Berner også påpegede. Håber at de så holder længere tid.

Link to comment
Share on other sites

9 timer siden, vestjyden skrev:

Det er ganske fornøjligt at læse med. jeg ved godt at bane er noget andet, men 35 km/t som løsnetur, respekt.

 

Ja, jeg fatter det heller ikke. Bane eller ej, så ville jeg være 'pænt presset' af at 'rulle' af sted med 35 km/t :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share