Langt pokker i MOL


Gregers TF
 Share

Recommended Posts

Højre lår havde et område på størrelse med en knytnæve, der føltes (og føles) som et blåt mærke. Efter bilen fik sat sommerdæk på, var jeg omkring mor og vi "kom til" at fråde en waleskringle. Tilsammen konkluderede jeg, at hold 3 nok var det klogeste.

Aj, hvor gik det langsomt. Virkelig! Vi kørte konstant i paradekørsel og som afveksling var der kun en bakkespurt (som viste sig at fortsætte en pæn bid efter bakketoppen hen til T-krydset) og en enkelt skiltespurt. Sidste nævnte ville ingen åbne før jeg kørte den moderat i håb om at få andre med men de sad bare og sad,

Da træningen var overstået og vi splittede op for at finde hjem i små grupper, så kunne de pludselig godt køre. Jeg fatter ikke at man ikke deltager i de udfordringer selve turen byder på men så skal måle tissemand på vej hjem. Jeg for selvfølgelig også vild, da jeg ville køre lovligt og tage cykelstien og ikke køre på vejen den km jeg vidste var op til vejen ud til Gl Køge Landevej. Stien drejede først lidt væk fra vejen og knækkede så helt væk. Efter et helvede at smalle stier med bomme og høje kanter i et villakvarter, endte jeg ved Askerød. Der måtte jeg opgive at være artig og så fedte ud på vejen, ellers havde jeg kørt rundt derude endnu. Fair nok at man gerne vil have cyklerne væk fra vejene og ind på stierne, det forstår jeg sagtens. Men sæt lige nogle skilte op, så os der ikke er barnefødt i kvarteret også har en chance for at finde rundt. 

90,6km. Udover sadeltræning var det vist spild af tid :dry:

 
Link to comment
Share on other sites

9 timer siden, Gregers TF skrev:

Efter et helvede at smalle stier med bomme og høje kanter i et villakvarter ...

Jeg for engang vild i Ølstykke på en cykeltræningstur. Der kom jeg også ind i sådan et villakvarter med lukkede veje, separat stisystem, bump og trafiklegepladser. Det var simpelthen et mareridt at finde ud igen. Giv mig en almindelig landevej any day ...! :nonono:

Link to comment
Share on other sites

Jeg ville egentlig ønske at jeg kunne være lige så ligeglad som så de fleste andre... Jeg føler mig bare som både en kriminel og en arrogant fed Bjarne Riis-kopi i for stramt tøj, som bilister ynder skrive når de er trætte af cykler på vejen.... I stedet kan jeg ligge og rasle rundt. Forhåbentlig hader bilister så de rigtige cykelryttere, der har mere brug for vejene end jeg har, bare lidt mindre. Så gør det da lidt gavn.

Tiden er fløjet de sidste dage. I går begyndte med et kvarter på turbotræneren i zone 1. Derefter i FW og træne overkrop. Helt traditionelt med 2-3 sæt og 8-10reps og 1,5-2 minuts pause. Da jeg gik i seng i går var jeg totalt smadret i hele skroget.

Til morgen igen-igen totalt smadret i lårene da jeg satte kursen mod Hvidovres fællestræning. Der var den nye træner der styrede løjerne og vi kørte op ved Tyren, hvor der var en milliard andre på racercykler med enkelte biler låst inde mellem klumperne af cykler. Jeg havde intet at køre med og hovedet ville endnu mindre, især fordi træneren var nede på hold 2 og hold 1 kørte alt for anarkistisk til mit temperement. Men jeg havde nu fået klask alligevel, for vi havde en C-rytter med og også ham motionisten, der kører fra de fleste af klubbens licensryttere. Og så ham klaphatten der konsekvent var den første der blev sat om som partout skulle mase sig bagved de to hurtige, så han var sikker på ingen kom med, nu nu vi ikke kunne lukke hullet op til dem, når vi slap hjulet. Det stunt lavede han flere gange.

Nå men 89km. De bedste intervaller var dem, efter jeg stoppede og skulle samle bibs og de løse ben der skilte ad flere gange, og så køre de andre op. 

Jeg hutler mig gennem fællestræning igen i morgen og vrider det sidste ud af kroppen. Og så står den på en restitutionsperiode. Jeg er på alle måder skamslidt, ja selv min popo har brug for pause i sadeltræning. Det er også 5 uger siden sidste pause, så vel også på tide.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Jeg var ligesom Fede fra Matador i går: Et bundløst hul. Og alligevel vågnede jeg ved 02-tiden med en knugende mave, jeg ikke kunne sove fra. Til gengæld var stængerne ikke helt så smadrede som de sidste dage - stadig ømme men ikke helt bovlamme

Der var lagt op til 3 hold. 2 på 80km og 1 på 145km. Det sidste blev kuppet af licensrytterne, så flere motionister der gerne ville køre langt, hoppede ned på de korte hold. Vi var alligevel ikke nok til total opdeling, så vi kørte noget fælles transport og momentvis opdeling.

Turen gik bl a op af Frederiksborgvej? I Roskilde - bakken ved domkirken. Jeg startede bagerst og var oppe som 2'er kun 10-15m fra den forreste. Og så endda siddende, da kæden kammer over efter en lille chain-suck i går. Det skal jeg huske at få kigget på.....  Eneste officielle skiltespurt var små 2km og jeg startede på hjul af ham der åbnede. Da han gik kold kom der én flyvende udenom, og så skulle den lukkes. Et øjeblik på hjul som springbræt og så selv i front. Der var længere til byskiltet end jeg troede og ville bakke af, så der var lidt i spurten men jeg havde ingen på hjul og så var om at gøre det ubehageligt og holde hjem. Jeg kan ikke sige mig fri for at det var hyggeligt at de hurtige var kørt med de andre og jeg havde fat i den lange ende igen. Påstod jeg andet, var jeg fuld af løgn.

Må også indrømme at det var ret nederen, både i går og dag, at sidde som næsten den eneste i langt kluns og gå ud af denne herlige solrige weekend og stadig være fuldstændig vinterbleg. Jeg tænkte sågar at trille lidt på tricyklen da jeg kom hjem men nu skal kroppen have ro i nogle dage.

Link to comment
Share on other sites

16 minutter siden, Gregers TF skrev:

 ... Jeg kan ikke sige mig fri for at det var hyggeligt at de hurtige var kørt med de andre og jeg havde fat i den lange ende igen. Påstod jeg andet, var jeg fuld af løgn...

 

Hæ hæ :hippy: du er så sej super cykel myg og har 100 % fortjent den plads i solen og at nyde den..bare lidt!!!!

Link to comment
Share on other sites

1 time siden, Gregers TF skrev:

... og gå ud af denne herlige solrige weekend og stadig være fuldstændig vinterbleg. 

Ha! Selv om jeg har løbet i korte shorts og tights en uge nu, så er mine ben stadig så hvide, at forbipasserende bilister fisker solbrillerne frem for ikke at blive blændet :D

Link to comment
Share on other sites

Hihi.... det er altid noget det ikke kun er mig.

Jeg fik kigget på min kæde. Sikke noget tyndt skravl. Den er snoet. Ikke så meget som den jeg ødelagde i efteråret men jo nok til at jeg må sætte ny på. Så må jeg se om den passer til kassetten eller der også skal nyt bagpå - der har jeg desværre bare kun kæde liggende.

Jeg tør slet ikke tænkte på hvor sart det bliver, hvis/når de sætter 12-speed i handlen,

 

Link to comment
Share on other sites

Heldig timing at tage den med ro lige i disse dage...

Min lænd har sat sig. Det gør heldigvis ikke ondt, andet end mullerne dernede er godt spændte men jeg er helt skæv i ryggen. Kunne have fået en akut-tid i dag men DSB kalder her 13:24, så det må vente til i morgen, hvor jeg igen har en tvangsferiedag.

Dertil går jeg og småfryser og føler mig slatten og fingrerne er som istapper. Om det er en reaktion på ryggen eller de sidste to kolde morgener på cyklen? Jeg er også kold indvendigt - kun 36,6 kl 11:30

Vægten er stukket af med alt det udecykling. Det kalder på en kraftig opstramning, inden jeg smide hele vægttabet væk - det ville være tåbeligt. Det er lige før jeg glæder mig til at jeg skal arbejde normalt igen.... aaarrh... Nå, men belemrer loggen med kost/vægt-rapporteringer indtil jeg er på rette køl igen. Vægten de sidste dage har vist 91,4 - 91,3  og 91,0 i dag.

Link to comment
Share on other sites

2750kcal i går - ingen nattespiseri. Morgenvægt 90,0

Efter en yderst vellykket tur til kiropraktoren - der skulle bruge mere vold end normalt (det plejer faktisk ikke at være meget) før lænden gav sig - så var resultatet der også lige med samme - var jeg kort på turbotræneren og kørte 20 minutter i z1 og lige 5 min oppe og snuse til bunden af z2. Lårene er stadig off men hvis ryggen stadig er god i morgen (den kan ikke lide når jeg sover, da jeg ligger på siden), må jeg se om jeg kan udholde foamrolleren :crazy: Om jeg gør det forkert, er for fed eller først bruger den når jeg er alt for smadret ved jeg ikke men jeg vil næsten hellere til tandlæge. Det gør forbandet ondt i hvert fald, i forhold til en rigtig massage.

Turbotræneren fungerer btw perfekt når mare man gør som der står, altså swiper alle apps i baggrunden væk, inden jeg åbner Tacx-appen. 

Link to comment
Share on other sites

Da jeg vågnede lidt i 7 var alt fint - udover at det var for tidligt at stå op. Næste gang jeg vågnede halv ni, var ryggen helt låst og gjorde ondt. Der lå jeg også på venstre side og det kan den SLET ikke lide. Fik møvet mig på højre og efter 5-10min kunne jeg stå op og bestille tid til kiropraktor igen i morgen.

Sidst ryggen stod af, var det sjovt nok også i et totalt træningsstop. Måske tilfældigt. Men sammenholdt med at “de kloge” siger at en øm ryg skal bruges, så har jeg trænet en lille smule i dag.

Først på turbotræneren et kvarter på 200W med 5 min rul på begge sider. Hvert 5te minut, et minut stående i vo2max

Herefter

2 x 8 Kropshævninger i ringene
2x20 dibs
2x20 mavebøjninger - der skulle jeg lige passe på ikke at provokere lænden
2x10 (til hver side) krydsløft af arme-ben

Jeg er i hvert fald betydelig mindre øm nu end før. Nu på vej på arbejde, hvor jeg slipper lidt lettere om det end det var planen, da jeg skulle have kørt noget at det som er aflyst, efter C´eren flyttede stopbommen og en køreledningsmast oppe i Frederikssund. Det får man sgu nok ikke ret meget ros for :gal:

....

2950kcal i går - spiste både bolsjer og lidt kage hos mor i går, så det er OK. Ingen nattespisning men gik i seng på 2 pærer og 12,5g mørk chokolade. Morgenvægt 89,9kg

Link to comment
Share on other sites

Tak. Det er helt vildt så ødelæggende der er, for ens evne til at udføre selv de mest simple rutinemæssige opgaver. Heldigvis er lænden ikke blevet sur af denne nats søvn og fungerer fint her til morgen, så nu er det egentlig ærgerligt at jeg har en kiropraktortid. Det var ikke til at vide, som den teede sig i går.

...

2575kcal i går (nattespisning: En skive rugsanwich og 100g kylling). Morgenvægt 89,5kg. Ligger ret stabil på 8t 15m søvn i disse dage.

Jeg skal lave noget cardio i dag. Har lige fået lavet lås i hoveddør og kan ikke nå det inden kiropraktor. Vejrudsigten er ulden bagefter men hvis ikke det står til alt for meget regn, så tror jeg at jeg kører med Greve Trim og så hold 2 i dag. Ellers står hjemmetræneren heldigvis altid klar og det var faktisk ret hyggeligt igen at komme op på den i går. Det er heldigt, for denne uge er den sidste med restferie.

Link to comment
Share on other sites

Wob - det er godt nok længe!!! siden vi har hørt noget til dig. Håber du har det godt.

Fin knækken af ryg - det knasede mere end det plejer og føltes helt "let" bagefter. Siden da, har jeg overhovedet ikke mærket bare det mindste til den.

Efter et forgæves forsøg på en lur, ville jeg lige handle til varme hveder. Mine lokale butikker havde udsolgt allerede 16:15, så måtte ned i dytbilen og finde en Føtex og hjem igen. Nu var tidsplanen skredet mht Greve Trim men jeg fik hurtigt styr på mig og cyklen. Desværre kørte elevatoren flere gange mellem anden og femte sal og der var et vejarbejde, jeg havde glemt at tage højde for. Jeg opgav men brændte nogle tændstikker af i vinden og regnen og nåede det alligevel. De havde haft en hidsig haglbyge dernede, som jeg åbenbart gik glip af, så der var kun 7 fremmødte i ret blandet tempo.

Da vejret var skummelt i starten, besluttede træneren at køre intervaller. Ja tak! Transport/opvarmning var egentlig for hurtigt, da en gut lagde fra land og den ene af damerne fulgte op. Tror aldrig jeg har kørt landevej med et kvindfolk der kan skyde sådan en fart og så gik hun hverken op i konkurrence eller træning - hun kører bare for sjov. 

Nå - vi kørte 3 x 3/3 og to rundstrækninger på ca, 10min i AT-ish og så en del transport ind i mellem. I vo2max'erne var jeg stadig stegt i stængerne efter min brutale start og havde ikke lige dét. Den første halvanden AT var jeg geografisk udfordret og måtte holde mig bag de forreste men lukkede så helt op de sidste 3 km der gik ligeud. Efter evaluering, god fart med 2 andre ud til Gl Køge Landevej og fuld skrue i 11km og rulle af det sidste stykke.

89km, hvis de ikke kan mærkes i stængerne i morgen, må de være de usle kulhydrater fra de varme hveder.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

4350kcal i går (nattespisning ca 400) Morgenvægt 90,1kg

Godt brugt i stængerne. På en fridag var vejret for godt til at rulle af på turbotræneren, så kørte udenfor. Tænkte at tage tricyklen, da den skyder en hæderlig fart trods lille indsats. Dog ikke gennemtænkt, da man skal en god bid ned af Gl Køge Landevej, før man kan slippe bremserne og gå aero. Men på de 400 meter konstaterede jeg, hvad jeg godt vidste, at i en solid sidevind med de nye hjul, er cyklen en hysterisk spradebasse :crazy:

Jeg fik desværre kørt for intensivt, da det blev primitivt sjovt at overhale ham gutten i fuld cykeluniform, der igen og igen pløjede overfor de røde lyskryds med masser af bilist-tilskuere og nå hen og holde for rødt og så igen overhale ham. Det blev ekstra sjovt, da han var typen der vendte sig om hvert 20ende sekund. Men mere gelinde på vejen hjem. Bare 35 minutter. Hurtigt 10 minutter på foamrolleren og så 10 minutter på turbotræneren, helt stille og roligt.

Så må jeg se om stængerne er kommet til hægterne i morgen. Jeg håber at Hvidovre får nusset sig sammen om en tur, så jeg kan sove lidt længere men den faste kerne er i Hartzen, så det bliver sikkert Greve Trim.

Link to comment
Share on other sites

3415kcal i går. Morgenvægt 90,5kg

Overboerne vækkede mig (første gang) lidt i 6. De er også tidligt oppe i hverdagene men der begynder deres lille barn ikke at lege med hoppeboldt og vælte legetøj lige over mit soveværelse. Jeg kunne slet ikke overskue at stå op da tiden var til det, hvis jeg skulle med Greve Trim, så trak tiden til sidste øjebliks panik og kørte med Hvidovre. Der var 5 andre. Den ene der kører hurtigt havde taget vintercyklen. Der var ingen træner på i dag, så en masse anarki og et latterligt hurtigt udlæg, Efter under en halv time sidder der to og brænder tændstikker af, for ikke at blive sat fra hjul. Den sidste time var de ikke en dytfis værd og tempoet var virkelig lavt. Ham den hurtige kørte, som han altid gør, meget for sig selv og oversatsede også i sine første intervaller. Typisk Hvidovre.

Ruten var den samme som i lørdags, i dag havde jeg bare meget mere at køre med. Faktisk begynder det at føles rigtigt. For første gang i år, skulle jeg ikke disponere mig op af bakkerne ude på Tyren men angribe dem fra bunden og nå toppen med lidt i reserve. Dagens ene skiltespurt gik også fint, trods turen til den var noget over mit komforttempo op til spurt. Det var i øvrigt en generel tendens. Håber det er derfor (og så manglen på nogen at køre imod), der mangler der mangler 200watt på toppen. Må se om det kommer når jeg får kørt flere spurter eller det er i år, dåbsattesten for alvor bliver en fjende. Men kan vel for f..  ikke miste 200watt på et enkelt år :unsure:

83 sjove km på kontoen - endelig hul på bylden for den eksplosive del af legen, som imho er klart det sjoveste. Ser lige vejrudsigten an for mandag inden yderligere planlægning. Jeg har fri og kan derfor deltage i fællestræning men synes DMI snakker om skybrud. Måske en tritur i morgen før arbejde i stedet?

Det dér styrketræning af overkroppen skal jeg også have gang i igen :poking:

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

3610kcal i går. Dagens Morgenvægt 89,8kg

Planen var at styrketræne efter fyraften i går men jeg blev brændt af på et ventet telefonopkald og kom først i FW tæt på midnat. Det har lavet en del ravage i min nattesøvn men det går nu nok.

Det blev lidt mere traditionelt 2 x 10 reps. Det virker ikke så opslidende som de 8x5, så der bliver nok mest det, alt efter hvordan kroppen har det. Men i går 50 minutter uden papir og kuglepen.

Jeg har gået og været lidt småsnottet og grynet i halsen. Har tænkt at det er de kolde morgener til træning der har drillet. Men så havde vi to punkteringer i en "skov" på de to sidste Hvidovre-ture og begge gange jeg stod dér, begynde næsen at løbe. Det samme skete i går i samme område. Jeg må vel næsten være blevet ramt af pollenallergi :dry: med mindre der er så meget pollen, at det driller uanset hvad. Jeg husker bare ikke at det er noget jeg har haft før.

Jeg tror det bliver en nuldag i dag. Jeg er noget slidt i det så det passer ret fint. Men hvis den stribe regn der er på vej henover landet alligevel ikke rammer mens der er fællestræning, så kører jeg dog med. Men det ser voldsomt ud både på radarkort og byvejr.

Min restferie er afholdt og hverdagen er tilbage. Det bliver dejligt igen at køre nogle DDR-intervaller men det var fint at få vænnet stængerne til landevejen. Det er lige før jeg skal prøve at planlægge det ind igen næste år.

Link to comment
Share on other sites

Sig, at det skal pakke sig.... :-)

3810kcal i går, alligevel uændret morgenvægt 89,9kg (og vågnede voldsomt sulten)

I dag seneste mødetid i turnus men da jeg fik skubbet min døgnrytme halvanden time, så fik jeg alligevel ikke sat tiden af til at cykle udendørs. I stedet en kikset omgang på turbotræneren - kikset fordi jeg havde bestilt nogle intervaller jeg ikke kunne gennemføre, her til formiddag :dry:

Men 4 x 40/20 hvor jeg opgav og så 8 x 40/20 der gik meget bedre men bar præg af, at jeg havde været ude på dybt vand ikke så længe forinden. I forhold til hvor få watt jeg kørte med, så sved de godt og grundigt i lårene.

Det var nok ikke lige den bedste dag - søvnig start og jeg var blevet sulten igen efter morgenmaden, men jeg kommer nok til at rive lidt at wattenene af på hjemmetræneren i forhold til før. Sikkert mest fordi Taxc´en viser mindre end wattmåleren på cyklen og dels har jeg lige brugt en måneds tid på at “omstille” mig til følelsen på landevej. 

Link to comment
Share on other sites

..... det var godt nok frustrerende og sidde ikke kunne gennemføre intervallerne. Men dammit, til gengæld, en lækker følelse i stængerne nu her bagefter. Langt federe træthed, end den der kommer at længere mere udmagrede ture på landevejen.

Link to comment
Share on other sites

3970kcal i går og vægt stadig på 89,9kg. I nat fik jeg kun sovet 6t40m men til gengæld kom jeg nogenlunde tidligt op. Jeg skal møde allerede her 11:24, så det var oplagt at bruge dagen i dag til at puffe søvnrytmen i “retning af rigtig”.

Det lokkede med solen udenfor men det er jo ikke varmt, så skulle jeg cykle, skulle jeg svine en masse tøj til og slås med det i håndvasken. Alt det for under en times kørsel (hvad jeg kunne nå) og det gad jeg ikke.
I stedet en tur på turbotræneren - 20minutters sweet spot med 5 minutters rul før og 10 minutter bagefter.

Link to comment
Share on other sites

Planen var en tur i FW efter arbejde. Jeg er desværre ude af træning med søvnunderskud, så har ikke kunnet finde energien. I stedet lidt hjemmetræning med lidt kropshævninger, dibs og mave og primitiv lændetræning - der kan jeg ikke rigtig hitte på noget der rigtigt er noget. Men noget blev der udrettet og det tæller også, selvom det ikke er så fancy.

Nu er spørgsmålet hvor tidligt jeg tør gå i seng. For tidligt og jeg risikerer at vågne ved 2-3-tiden uden at kunne sove videre. Trækker jeg den for længe bliver jeg måske overtræt (som i går) og falder først alt for sent i søvn.

Link to comment
Share on other sites

3040kcal i går og 89,5kg her til morgen.

Det gik fint med søvnen indtil naboen og han hæslige narkovenner holdt mig vågen fra 1:22 til ca. 3. Men nu har han fået skiftede den smadrede rude og sat en ekstra lås i hoveddøren. Mig og mit held - nu også med naboer :dry:

45 minutter på turbotræneren. 2 x 13(30/15) med sølle 3 minutters pause. Det blev hårdt til sidst. 
Nuldag i morgen hvor jeg skal bruge den DSB-fri tid før job med at pakke taske og bagefter smutter jeg en weekendtur over til ex´en. Tager cyklen med, uden der bliver tid til de store udflugter.

Link to comment
Share on other sites

3300kcal i går. Morgenvægt 89,6. Jeg sov for meget til i går og blev sent træt i går, så kun 6,5tims søvn. 

Nu pakke tasker inden arbejde og bagefter til Tyslandsodde. Der bliver vist varmere derovre i weekenden end her, så håber at kunne cykle i kort-kort. Det kunne efterhånden være hyggeligt at prøve.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share