Langt pokker i MOL


Gregers TF
 Share

Recommended Posts

21 timer siden, Gregers TF skrev:

Det gik fint med søvnen indtil naboen og han hæslige narkovenner holdt mig vågen fra 1:22 til ca. 3. Men nu har han fået skiftede den smadrede rude og sat en ekstra lås i hoveddøren.

 

Ville ikke kunne overleve uden dem her, når der er fest i nabolaget ...

3M-Ear-Plugs-SDL192292664-1-315f8.jpg

Link to comment
Share on other sites

En gang i mellem ville det være fint men at have dem på hver dag, virker træls. I går faldt en reol ned fra entrevæggen, da han knaldede døren i - ok, den står frit på en hylde men det har aldrig været et problem før.

I dag første cykeltur i reelt solskinsvejr. Ikke meget over 15grader men det var skisme dejligt. Selvom jeg er i udkantsdanmark, blev det samme grundkoncept som på hjemme. En nogenlunde kort opvarmning og så kørte jeg 4 stk 8 minuttersintervaller FTP-ish på cykelstien mellem Gørding og Bramming med et ekstra swung i medvindsintervallerne. Og næsten lige hjem, skulle lige undersøge bakkken ved kirken men der var CF-sten på cykelstien, så den kunne ikke bruges til noget.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

18 timer siden, Gregers TF skrev:

En gang i mellem ville det være fint men at have dem på hver dag, virker træls.

Ja, enig, jeg hiver dem også ud i løbet af natten, når der er faldet ro på nabolaget. Så rare er de heller ikke at sove med i ørerne.

Link to comment
Share on other sites

Det er nok også der jeg ender.

I dag en herlig hyggetur på jyske landeveje og cykelstier. Blot en time med fantastisk venlige medtrafikanter herovre. Udsøgt fornøjelse, og så uden en million lyskryds og rundkørsler.

Se min aktivitet af typen cykling på vej på Garmin Connect. #beatyesterday
https://connect.garmin.com/modern/activity/2677915249

 

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Det betyder naturlig rigt meget. Men det er også stadig venligere at handle i Netto i Bramming end i Avedøre, Hillerød eller Nivå. Og selvom der måske ikke tit er cykler på cykelstien, så stopper bilerne i Jylland FØR de har snuden ude på cykelstien og mere eller mindre blokerer den. De kører heller ikke frem til den i så høj fart, at man er i tvivl om bilen bremser eller ej. 

I dag en time på cyklen udenfor, inden arbejdet kalder om lidt. Ud på diget og køre 11 (skulle kun have været 10) x 90/90. Jeg fik desværre kørt 6 blokke før jeg indså, at jeg havde lagt for forsigtigt ud. På vejen hjem 4 antrit á 10 pedalomdrejninger. De burde nok have ligget på udturen men jeg var ret sikker på at jeg ville få mit hyr med intervallerne, hvad jeg altså ikke gjorde.

Nuldag i morgen og så håber jeg at kunne komme på cykelbanen onsdag, selvom opvarmningen er vel optimistisk at nå. Men jeg vil gerne derind og køre det jeg kan nå.

Link to comment
Share on other sites

Jeg kom hjem fra Jylland med 90,2kg på tælleren - det er absolut godkendt.
I går 3150kcal og dagens morgenvægt 89,6kg.

Hvad jeg laver af “træning” er ikke altid lige velovervejet og slet ikke i dag. Det var sidste dag jeg havde mulighed for at nyde det dejlige vejr og jeg nænnede altså ikke at lade det gå til spilde. I stedet for nuldagen tog jeg tricyklen og ville køre Amager-runden. Det stod hurtigt klart, at stængerne var mega-OFF - som jeg egentlig godt vidste. Da jeg nærmest ikke kunne drive et interval ud af dem over diget, kortede jeg turen af og tog kun en lille runde ude på øen og kørte hjem. 36km.

Tåbeligt, for nu tror jeg ikke jeg magter banecykling i morgen - når jeg er der så sjældent, ville det være bittert over grænser at sidde og tude over trætte stænger i stedet for at nyde at være der. Men ... det med planlægning går jo ikke så godt for mig, så....

Under alle omstændigheder totalt hygge at sidde og cruise på tricyklen i høj sol og selv ude på diget en relativ behersket vind og uden det var koldt. Vejrmæssigt en dag at huske på - en af dem man drømmer om hele vinteren.

Link to comment
Share on other sites

Uhhh, du frister mig...tror det altså ikke for jeg er smasket i stængerne og har fri i morgen, hvor det kunne være rart at kunne lidt. Men... det med planer :unsure:

3450kcal i går, Morgenvægt 89,7kg

 

Udover min støjende nabo, så blev der skudt herude i går. Det bliver mere og mere ufedt

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Fri rul i fem minutter

Opvarmningsinterval i grupper af fire. Min gruppe kørte jævnt til!

1 Omgang på tid - kørte en 2. Plads på 16.25. det var en enkelt under 16, ud af 13 fremmødte.

25 OMG linjeløb - blev sat pga punktering hos manden foran

Pointløb med randomiserede spurter. Synes jeg vandt, men ingen talte point.

Fang tre...

Seks min on off sprint ved fløjt

Og sluttede af med 500 på tid (3.plads med 35ish)

 

Spas

Link to comment
Share on other sites

Fåk... omgang på tid og det gik jeg glip af :4slap::crybaby::crybaby::crybaby:

Gustent når ham lige foran én punkterer, så bliver der pludselig lidt for hektisk på banen.

Jeg har fri en af de sidste onsdage i maj og den er reserveret cykelbanen! Håber du også finder vejen derind den dag, selvom jeg jo bare får klaps :unsure:

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Det er ikke tit jeg er ude af komfortzonen. Endnu sjældnere ude hvor jeg ikke kan bunde. Men næsten tvunget af omstændigheder, der selv i denne log er for kringlede, måtte jeg ud i det i dag og det floppede også fælt. Irriterende men heldigvis ikke overraskende.

Jeg “blev nødt” til at hoppe ud i D-klassen i dag. Og valgte også at takke af og trille til bilen, da målstregen var passeret for anden gang. Nogle af de ting der gik galt kan jeg godt ændre, andre måske og nogle er bare noget snot.

Dåbsattesten og de gener mine forældre gav mig, kan jeg ikke gøre noget ved. Starttiden kl 8:38 heller ikke. Jeg er bare SLET ikke bygget til fysisk arbejde så tidligt - til weekendtræningerne lider jeg ud af byen og tager ingen føringer før tidligst ved 11-tiden. At jeg er ved at skide grønne grise og ikke kan sove aftenen inden, er nok også fastlagt.

De nemme ændringer: Mere end 50 gram havregryn til morgenmad og så nogle geler eller lign med på cyklen. De andre sad og åd og jeg havde intet med. Jeg synes jeg havde drukket nok men allerede på første runde måtte jeg spare på vandet. Jeg er vist som en gammel stor ineffektiv motor der ikke går langt på literen. Uden 2 liter på cyklen kan jeg glemme det og er ikke engang sikker på om det er nok til at være optimalt. Og så kunne jeg måske være der i så god tid, at jeg kunne varme bare en lille smule op - om ikke andet for at det jeg drikker ikke bare fiser lige igennem. Men nu skulle jeg have rygnumre og aktiveret chippen osv. 

De svære: Træningen. Jeg mangler max at køre ture, der er længere end en time eller 45 minutter på turbotræneren. Men om jeg gider stå tidligt op og rasle rundt alene.... ikke rigtigt. Havde jeg kunnet deltage i fællestræning oftere, tror jeg det havde gjort stor forskel. Isoleret set var jeg aldrig rigtigt presset. Rykkene efter sving og bakker var der ingen ben i - flere af de andre stod og trådte totalt firkantet og jeg badede mig op på hjul. Sidevindsstykkerne var dog noget snot. Det med at køre over dobbelt optrukne linier og i venstre vejkant hen mod bakketoppe, det ikke mig, så jeg sad og brændte tændstikker af ude på det lange sidevindstykke, hvor jeg ikke fik en skid læ nogle steder. Det er jeg bare ikke god nok til at overleve i længden. Måske et udslagsgivende waekpoint eller måske den kunne reddes ved at efterlade fornuften derhjemme - tjae?

Man dog en fiasko der er til at lave med - var jeg den første der blev sat så var jeg blevet lidt ked men der røg nogle stykker før. Havde vi kørt klokken 14 uden jeg absolut skulle ligge allerbagerst hele tiden og havde jeg mere mad og drikke, så havde det måske haft en chance. Med anderledes træning tillige, er jeg ret sikker på at det sagtens ville kunne gå. Men ikke som det er i dag :blush:
Der kommer vist et enkelt løb mere i en friweekend en gang i august - propositionerne er ikke lagt ud endnu - måske får det skud mere. Wattmæssigt overgår det i hvert fald alt hvad der hedder træning både alene og i klubben, så derfor burde man nok.

Kroppen er hærget.Jeg er stadig tørstig og nu her over 3 timer efter jeg kyllingede ud er hvilepulsen over 70 i stedet for under 50. Men stængerne er totalt upåvirkede, selv på trapperne fra vaskekælderen.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

12 minutter siden, Gregers TF skrev:

Wattmæssigt overgår det i hvert fald alt hvad der hedder træning både alene og i klubben, så derfor burde man nok.

Ja, det er dét, konkurrencer kan. Man kommer uvilkårligt op på et helt andet niveau, hvad angår belastning. Som jeg husker årene med cykelløb, så var alle løb i april ganske enkelt frygtelige og en pinefuld oplevelse at komme igennem. Hen i maj begyndte det at gå bedre, fordi man havde brugt løbene til at komme 'rigtigt' i form, og så gik det helt anderledes stærkt i juni og juli. Man kan ikke træne sig til den belastning.

Som cykelrytter, gav det der med tidlig start som regel sig selv, for ofte havde man jo kørt 1-2 timer for at komme til løbsbyen, hvor der så var start mellem klokken 7 og 8. Så kroppen var sådan set godt i gang. I dag kan jeg ikke rigtig forstå, hvordan man kunne stå det igennem, men det var vel ungdommens overmod.

Nå, sorry, den gamle rambler ... :)

Link to comment
Share on other sites

6 timer siden, Gregers TF skrev:

Det er ikke tit jeg er ude af komfortzonen. Endnu sjældnere ude hvor jeg ikke kan bunde. Men næsten tvunget af omstændigheder, der selv i denne log er for kringlede, måtte jeg ud i det i dag og det floppede også fælt. Irriterende men heldigvis ikke overraskende.

Jeg “blev nødt” til at hoppe ud i D-klassen i dag. Og valgte også at takke af og trille til bilen, da målstregen var passeret for anden gang. Nogle af de ting der gik galt kan jeg godt ændre, andre måske og nogle er bare noget snot.

Dåbsattesten og de gener mine forældre gav mig, kan jeg ikke gøre noget ved. Starttiden kl 8:38 heller ikke. Jeg er bare SLET ikke bygget til fysisk arbejde så tidligt - til weekendtræningerne lider jeg ud af byen og tager ingen føringer før tidligst ved 11-tiden. At jeg er ved at skide grønne grise og ikke kan sove aftenen inden, er nok også fastlagt.

De nemme ændringer: Mere end 50 gram havregryn til morgenmad og så nogle geler eller lign med på cyklen. De andre sad og åd og jeg havde intet med. Jeg synes jeg havde drukket nok men allerede på første runde måtte jeg spare på vandet. Jeg er vist som en gammel stor ineffektiv motor der ikke går langt på literen. Uden 2 liter på cyklen kan jeg glemme det og er ikke engang sikker på om det er nok til at være optimalt. Og så kunne jeg måske være der i så god tid, at jeg kunne varme bare en lille smule op - om ikke andet for at det jeg drikker ikke bare fiser lige igennem. Men nu skulle jeg have rygnumre og aktiveret chippen osv. 

De svære: Træningen. Jeg mangler max at køre ture, der er længere end en time eller 45 minutter på turbotræneren. Men om jeg gider stå tidligt op og rasle rundt alene.... ikke rigtigt. Havde jeg kunnet deltage i fællestræning oftere, tror jeg det havde gjort stor forskel. Isoleret set var jeg aldrig rigtigt presset. Rykkene efter sving og bakker var der ingen ben i - flere af de andre stod og trådte totalt firkantet og jeg badede mig op på hjul. Sidevindsstykkerne var dog noget snot. Det med at køre over dobbelt optrukne linier og i venstre vejkant hen mod bakketoppe, det ikke mig, så jeg sad og brændte tændstikker af ude på det lange sidevindstykke, hvor jeg ikke fik en skid læ nogle steder. Det er jeg bare ikke god nok til at overleve i længden. Måske et udslagsgivende waekpoint eller måske den kunne reddes ved at efterlade fornuften derhjemme - tjae?

Man dog en fiasko der er til at lave med - var jeg den første der blev sat så var jeg blevet lidt ked men der røg nogle stykker før. Havde vi kørt klokken 14 uden jeg absolut skulle ligge allerbagerst hele tiden og havde jeg mere mad og drikke, så havde det måske haft en chance. Med anderledes træning tillige, er jeg ret sikker på at det sagtens ville kunne gå. Men ikke som det er i dag :blush:
Der kommer vist et enkelt løb mere i en friweekend en gang i august - propositionerne er ikke lagt ud endnu - måske får det skud mere. Wattmæssigt overgår det i hvert fald alt hvad der hedder træning både alene og i klubben, så derfor burde man nok.

Kroppen er hærget.Jeg er stadig tørstig og nu her over 3 timer efter jeg kyllingede ud er hvilepulsen over 70 i stedet for under 50. Men stængerne er totalt upåvirkede, selv på trapperne fra vaskekælderen.

Tænker nu stadig, at det var sejt overhovedet at gå til start kære Gregers :hippy: 50 g havregryn kunne ikke engang Klaus Jensens Malta kat overleve på. Der skal da mere til sådan en dag :hippy:

Link to comment
Share on other sites

5 timer siden, Henrik S. skrev:

Ja, det er dét, konkurrencer kan. Man kommer uvilkårligt op på et helt andet niveau, hvad angår belastning. Som jeg husker årene med cykelløb, så var alle løb i april ganske enkelt frygtelige og en pinefuld oplevelse at komme igennem. Hen i maj begyndte det at gå bedre, fordi man havde brugt løbene til at komme 'rigtigt' i form, og så gik det helt anderledes stærkt i juni og juli. Man kan ikke træne sig til den belastning.

Som cykelrytter, gav det der med tidlig start som regel sig selv, for ofte havde man jo kørt 1-2 timer for at komme til løbsbyen, hvor der så var start mellem klokken 7 og 8. Så kroppen var sådan set godt i gang. I dag kan jeg ikke rigtig forstå, hvordan man kunne stå det igennem, men det var vel ungdommens overmod.

Nå, sorry, den gamle rambler ... :)

Keep on going :hippy: gode historier 

Link to comment
Share on other sites

Ja, Henrik - du lader historierne og de gode råd komme alt du kan :wub:

Mja.... min morgenmad er måske lidt for fesen helt generelt. Ideen bag er, at jeg er mest sulten sidst på dagen (også hvis jeg HAR spist solidt fra start), så det er for at give plads til at spise sent, så jeg ikke vågner med kæmpe hul i maven og ikke kan sove fra det. Det sker næppe i dag, da jeg just er kommet hjem fra mor, hvor min lillebror havde fyldt bordet med japanske snacks efter kærestebesøg i Tokyo.

 

Link to comment
Share on other sites

20 timer siden, Gregers TF skrev:

Rykkene efter sving og bakker var der ingen ben i - flere af de andre stod og trådte totalt firkantet og jeg badede mig op på hjul.

Et eller andet gør du rigtig! Hep.

Det kan være ubehaligt at komme ud af komfortzonen, men også meget givende.

Edited by vestjyden
Link to comment
Share on other sites

Joh, jeg vil også se om der er lidt "komfort-frit"  at køre i mine friweekender men det er småt. Der er hverken mange licensløb eller motionsløb. Men reelt er det utvivlsomt også meget vigtigere, at jeg får kørt nogle længere ture - bare af en eller anden slags.

I dag bidrager minus til det projekt. Jeg skal møde senere (tjenestefordelingen ville bytte) og havde tiden og var egentlig også flere gange på vej ud (en enkelt gang var jeg også i cykelklunset) men jeg havde slet ikke hovedet med. Benene er ellers - meget mystisk - fuldstændigt upåvirkede af i går. Men mentalt magtede jeg det ikke. Til sidst røg jeg på turbotræneren og fik med Voekler-grimasser akkurat hevet mig gennem den intervalblok jeg failede i forrige uge. Havde jeg tænkt mig bare lidt om, var jeg taget i FW og styrketrænet i stedet for - det er alt for længe siden og der havde lysten nok været større.

Vægten er kun steget 100 gram efter i går, trods kagefræsning. Det hævner sig nok i morgen :unsure: Som mit arbejde ligger bliver det nok også en nuldag.

 

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Trods kun 2670kcal i går (og en smule intervaller) steg vægten 0,9kg til 91,0 her til morgen. Ganske som forventet. Nogle gode ting er der ved at veje sig hver dag, man lærer nogle af skrogets mekanismer at kende.

Oppe ved 7-tiden i morges, så jeg forhåbentlig kommer i seng i god tid, så jeg får sovet “nok” timer før arbejde i morgen. Jeg skal møde, for mig, tidligt og kan klemme en cykeltur ind mellem fyraften og solnedgang. Mandag arbejder jeg, som i dag, dumt for cykling, så vil rigtig gerne ud i morgen.

TIl morgen en hurtig tur i FW - avs, hvor bliver man hurtig slap når man ikke er der regelmæssigt. Hvad der var overkommeligt sidst, var grumme tungt i dag.

Kropshævninger: 2 x 10
Læg i benpres: 3 x 15 x full stack
Bicepcurl: 2 x 8 x 17,5
Bænkpres, DB: 2 x 10 x 32,5
Arnold pres: 2 x 10 x 15
Laterals: 2 x 10 x 7
Tricep pushdowns: 2 x 10 x 27,5
Mavemaskine: 2 x 10 x full stack
Hypers: 2 x 10 x bw+10kg
Soleus: 3 x 15 x 40

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

På 10/5/2018 at 23:41 , Gregers TF skrev:

Ja, Henrik - du lader historierne og de gode råd komme alt du kan :wub:

Mja.... min morgenmad er måske lidt for fesen helt generelt. Ideen bag er, at jeg er mest sulten sidst på dagen (også hvis jeg HAR spist solidt fra start), så det er for at give plads til at spise sent, så jeg ikke vågner med kæmpe hul i maven og ikke kan sove fra det. Det sker næppe i dag, da jeg just er kommet hjem fra mor, hvor min lillebror havde fyldt bordet med japanske snacks efter kærestebesøg i Tokyo.

 

Helt forståeligt og det er jo også baggrunden for, at jeg meget velvilligt prøver at følge 12-20 IF faste ting sammen med matematik kur ting, da det gør det lettere at få mindre indenbords. Min erfaring dog også, at hård træning/konkurrence kræver energi nok. Og formentlig også derfor, at jeg ovenpå forsøget på IM træningen ramte mit tungeste længe :rudolph:Tænker nu stadig, at du er cool og fit

Link to comment
Share on other sites

Ih, du er altså så sød når du skriver sådan.

I dag føler jeg mig mest som en gammel, fed, idiotisk, doven snotbolle - nej jeg kom ikke på cyklen. Hjemmetræneren ej heller og den smule lyst der var, blev blæst væk af solen som bagte ind i stuen.

Søvntælleren stod på 7t57m men jeg har siddet og hængt slattent i førerstolen i toget hele dagen og slentret i dvaskt tjenemandstempo (som vi kalder det i spøg, når noget går langsomt). Jeg har spist meget anderledes, da jeg ikke havde min sædvanlige mad med, da jeg ikke havde adgang til køleskab de første 3 timer. Og de sidste 3 timer var uden toiletadgang, så har også været ret dehydreret op til fyraften. Men dårlige undskyldninger - havde jeg haft en træningsaftale, så HAVDE jeg jo kørt. 

Næste uge kan omvendt blive god: Udover at det er ugen med tre fridage har jeg også to feriedage. Så der skulle komme masser af klubtræning og en Møn-tur med cykeltosserne fra arbejde. 

3660kcal i går og vægten faldt til 90,1kg.... 

Link to comment
Share on other sites

Ikke utænkeligt med banecykling. Hvis vejrudsigten holder og det bliver regnvejr på Møn på onsdag, så bliver det nemlig banecykling i stedet. Men det andet har været planlagt siden november, vist, så det må have prio 1. Men vi gider ikke rasle til Møn for at køre i regnvejr - jeg gør i hvert fald ikke. Begge dele er nok lige ambitiøst med min kageform :dry:

 

Link to comment
Share on other sites

Endelig fik jeg vristet Thomas Tog-rap af hjernen men allerede nu har jeg igen fået en ny ting, der kører i hak i tagetagen. Dog mere tidssvarende, da det også stikker pænt af ovre i USA i øjeblikket. Sjovt nok, i disse tider hvor medierne er hele verdens, har jeg ikke fundet nogle danske indslag. Men måske vores unge mennesker har for travlt med sprut og ulovlige knallerter? Eller også er det bare for udansk. Det er i hvert fald helt åndssvagt men måden det blev skabt på, tilgiver alt. Altså bortset fra, at den rumsterer i knolden på mig næsten konstant.

 

Link to comment
Share on other sites

3200kcal i går,  morgenvægt 91,0

En hurtig tur i FW før arbejde

Kropshævninger: 2 x 10
Læg i benpres: 3 x 15 x full stack
Bicepcurl: 2 x 8 x 17,5
Bænkpres, DB: 2 x 10 x 32,5
Arnold pres: 2 x 10 x 15
Laterals: 2 x 10 x 8
Tricep pushdowns: 2 x 10 x 30
Mavemaskine: 2 x 10 x full stack
Hypers: 2 x 10 x bw+10kg
Soleus: 2 x 25 x 40

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share