Langt pokker i MOL


Gregers TF
 Share

Recommended Posts

Jeg turde ikke helt satse på at Greve Trim kørte intervaller og da jeg fik en køreinvitation fra kollega og hans kone, så tog jeg den i stedet,

Jeg tyvstartede dog med at køre to blokke 30/30 (>160%ftp) ude på diget. 9 den vej med med mest medvind og efter 5 minutters pause 11 den anden vej. Sidst i blok 2 måtte jeg svitse tændstikker af for at holde wattene oppe på målet men det gik. Jeg var desværre begyndt at rense cykel inden jeg kørte og det tager jo altid længere tid end man håber, så de efterfølgende 3 x 3/3 vo2max blev kun til én og så noget intervalrod mellem bomme og andre forhindring. Og så meget senere en ca. 2min supra vo2max, da jeg kørte i forvejen til en kirke for at tanke vand. Og en enkelt god lang skiltepurt.

96km og fik tømt 4 flasker på cyklen igen. Turen med de to andre var dog meget langsom, da hun var øm i stængerne af at lægge fliser. Hun plejer ellers at køre fint men i dag var hun ikke i hopla. Det var jeg egentlig heller ikke længere, så fint mix af hurtig og langsomt kørsel.

Jeg skal først møde 15:01 i morgen, så jeg håber at benene er blevet klar til at levere en indsats, inden :poking: :

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

68,6km blev det til. Dog ikke rundt om Roskilde som planlagt, da jeg for vildt i et stisystem og keglede rundt i omkring 20 minutter, inden jeg endte få km fra hvor jeg “blev væk”. Og så kunne jeg ikke når det før arbejde. Så meget for ikke at ville cykle på vejen i 5-700meter men tage stien.

Da jeg havde geografien på  plads, kørte jeg ud i modvinden og ville køre de planlagte sweet spot men endte næsten oppe i ftp. Efter små 18 minutter løb jeg tør for vej og stoppede tiden. Efter 6-7 minutters pause-rul, kørte jeg retur og fik 16 minutter i lidt over ftp, da jeg ramte Risby med fokusfjæset på. Det var bare alt for meget trafik til at hamre igennem i medvinden, så jeg stoppede tiden og så klaskede jeg sammen bagefter. Efter længere tids stille rullen, kom jeg til live igen og køre lidt vo2max-ish fartleg mellem de lyskryds det var oplagt.

Det passer ikke super godt med arbejde og fritid de næste dage, så oplagt at give kroppen lidt ro. Jeg skal også snart have cyklen omkring smeden - den knager og brager nede fra kranken, dog uden der er slør i. 

Link to comment
Share on other sites

Jeg fik kørt 51km på tricyklen - broderparten af tiden med pulsen på 75-80% og kun sporadisk over 80. Fint at få rørt stængerne og godt de holder fri i morgen, for jeg er mere slidt end tallene i TrainingPeaks viser.

Nu bliver det off topic. Meget! Men jeg har fået en af mine små mentale forelskelser, så... Min lillebror arbejder jo på at blive japansk i sindet, til når han en gang flytter over til "Trunten" i Tokyo. Derovre er de ved at forberede sig til OL i -20 og der er det kommet et stykke munter musik ud af, der drejer om sproget. Og så lærte jeg jo at man ikke bare tager ord ind på japansk. Heller ikke navne. Alt - ALT bliver japaniseret med de sproglige regler der nu er, f. eks. at det skal slutte med en vokal eller et "n".Der er også konsonanter der ikke kan være naboer og ... med forkærlighed for pelsede dyr og figurer der taler med falset, så vil jeg næsten gå så langt at det sproglige også går hen  og ender med at blive.. ja nærmest nuttet.

Disneyland -> Dizunilando. Ice Cream -> Aisokurimu. Escalator -> Esukareta

På tryk er den svær. Men udtalt... så lyder det pludselig som dårligt engelsk men det skal altså lyde sådan. Naturligvis er de fleste ord bare fremmede men jeg er helt skudt i den måde man værner om sit sprog og alligevel får de fremmede ord kringlet ind, de gange de samtidigt skal lyde oprindeligt og japansk. Omkvædet og C-stykket er klart de sjoveste. Og måske også op til 4:09. Jeg underholdes af sære ting :blush:

Det første minut er blot musikvideo-fyld og efter 4:09 det samme. Der er tekstet på både dansk, engelsk og japansk - også med latinske bogstaver, og uden det var man nok fortabt. Det er vist kun logisk når man samtidigt kan se oversættelsen.

 

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

113km med Greve Trim hold 1. Der var lokket med antrit men det var nu ikke helt sådan det blev. Vi skulle køre 5 vo2max på hhv 3,4,3,4 og 3 minutter. I de to lange skulle dem der havde benen til det spurte i 10 sekunder hvert minut og så fluks tilbage i zonen. Det var grumme hårdt og jeg kørte det kun i det første af de lange intervaller. Udover at jeg var var tørstig - det var lige inden kirkestoppet, så fungerede benene ikke særlig godt i dag. De burde ellers være friske men der var intet bundtræk. Jeg lå også 30 watt under det forventede. Om det alene var varme og væskemangel eller også en modreaktion fra kroppen, over at jeg i en uge har haft vægten under 90kg ved jeg ikke. Næste indslag var to blokke sweet spot på 12min. Desværre kørt i 4-mandsgrupper. Opad lå jeg på 500-600 watt og nedad kørte jeg i frihjul - sådan ville jeg aldrig selv disponere sådan noget. Hjemad gik det i rulleskift, ret homogent, og det er jo altid en fornøjelse. Jeg ville godt have kørt et hak hurtigere men... den blev givet fri før Stærkende-skiltet og så kunne jeg sikkert hapse det i stedet for.

Og så kunne jeg på vejen hjem heldigvis selv køre sweet spot, da jeg næsten havde grøn bølge. Den svier noget mere i lårene efter 100km end når man tager den fra frisk på turbotræneren. Ok tur, trods jeg ikke var helt på toppen da vi skulle køre intervallerne. Og så er det rigtigt hvad de siger på hold 2, at hyggeniveauet er markant lavere på h1.

Jeg har feriedag igen torsdag for at kunne træne men sædvanlige kollegas vil gerne luftes. Jeg har meldt ud at jeg vil brændes af men han vil vist gerne alligevel. Kan jeg lokke nogle spurter ud af ham, så er det heller ikke et tosset byt, for i modsætning til dem fra HvidovreCK og åbenbart også Greves hold 1, så skal jeg all-out for at følge med ham de første 5 sekunder. Han vil bare helst kun spurte hvis han kan vinde og hvis jeg krøller ham i selve kørslen, så holder han garenteret lav profil.

Link to comment
Share on other sites

En time i zone 2 semifastende aka jeg havde drukket proteindrikke.

Jeg ringede til cykelsmeden for at bestille tid til at få nye krankboks i. Den ville han ikke, før jeg havde checket pedaler, hjul, kronrørslejer og flere ting jeg ikke kan huske. ???? Hvorfor må man nu ikke bare få en ny boks i - cyklen larmer på den måde den plejer at gøre, når kranklejerne er stået af og han kan vel være ligeglad hvis den stadig larmer bagefter når bare jeg betaler.

 

Link to comment
Share on other sites

Til grin :-(
Trods at jeg ved at jeg kører hurtigere end kollegaen gik jeg i madpanik i går og klokkede ind i morges et kg over hele sidste uge. Og det var absolut ikke et tilfældigt udsving. Det er afsindigt belastende, at jeg hele tiden bliver bange for at gå kold.

Vi kørte stille og roligt op til Veksø og fjumsede rundt i Ganløse og omegn. Vi, dvs jeg, undgik at finde de allersjoveste bakker men heldigvis er der så knoldet at det blev en fin tur - trods et par U-vendinger. Som forventet fik jeg max kamp til stregen på de korte spurter. Inden kirkestoppet, hvor jeg fik drukket over 2 liter på en halv time, inden det næste kirkestop, måtte jeg også se mig slået. Heldigvis åbnede han umotiveret spurten foran mig og opdagede derfor aldrig at han blev ved at trække fra. Ellers kunne jeg høre for det i evigheder. Men efter 5-7 sekunder får han generelt trukket stikket men det er så også det jeg kan hænge hatten på. Godt han ikke træner ret meget. Hjemturen blev derfor også noget slatten og han er bare ikke til at drive på hjul. Men han kørte sig totalt ud og det må man have respekt for - især i denne voldsomme hede. Jeg fik næsten 100km på kontoen og fik også kørt nogle godkendte spurter, så jeg var nu også brugt. Som vanligt kom jeg først rigtigt i hopla efter at have bællet 4 dunke vand.

Til gengæld var krankboksen ikke glad for at blive tæsket med watt, så nu støjer den ganske voldsomt og en ny er også bestilt. Desværre bliver den først skiftet på torsdag. De der læser OT vil måske erindre, at jeg havde et gadeløb i et industrikvarter i Malmø i tankerne på søndag. 20 omgange med sikkert 4 sving i hver = 80 accelerationer vil sikkert smadre den helt. Men... der bliver vist også regn og så bliver der også skøjteglat hvis der er samme diesel-spild som på Avedøre Holme. Ergo: ingen gadeløb men håber at kranken holder til noget mere moderat kørsel. I morgen får jeg desværre ikke tid, så det bliver en nuldag.  

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

6m og 2k udgjorde HvidovreCKs hold i dag. Planen var 145km og det var måske distancen der gjorde at vi lagde stille og roligt fra land, i stedet for at den første time går over stok og sten, som det plejer,

Ud gennem Ballerup, Farum, Allerød og  Hillerød C - det var skide hyggeligt at hilse på sen-barndommens veje. Videre gennem Nødebo og ind på en af Hørsholm Cykel Motions hverdagsruter. Jeg var heldig at ligge næstforrest med en af damerne da vi røg ud på opkørslen gennem skoven med dobbelt optrukne linier og hun synes at jeg skulle ligge forrest da vi gik en og en. Nu var muligheden for at skrue lidt op - ikke totalt vildt men dog markant øgning af hastigheden. Det holdt heldigvis ved da de andre førte an, så det ikke endte i ren hygge hele vejen rundt. Hele vejen fra Grisebakken og til Fredensborg by lå jeg igen forrest og fra Endrupbakken i piv modvind.

Bagerstop og ind over de små veje og Kongevejen ind mod Kbh, hvor vi så desværre røg ind i skybrudsregnvejr. På den anden side i sol og varme var det nu rart med det pladdervåde tøj. Pga. regnen klippede vi lidt af ruten og endte med 122km. De sidste 7-8km hjem kørte jeg alene i piv modvind. Jeg var træt og slidt men mest i kroppen for wattene var sådan set til rådighed. 

Jeg håber dog på fællestræning igen i morgen, så sparede på krudtet. Benern alligevel pænt trætte, så straks i bad og i kompressionsbukserne hvor jeg faldt i søvn og sov videre da det var slut.

Link to comment
Share on other sites

Da vækkeuret ringede i går så jeg kunne køre med HvidovreCK, gad jeg ikke stå op. Stængerne var også ret trætte, så det blev en nuldag.

Til formiddag gad jeg heller ikke cykle - jeg fornemmer at det er sidst på sæsonen og jeg er ved at være mæt af cykling men... de sidste år ved denne tid har jeg jo også næsten stoppet det. Det gør jeg så ikke i år hvor jeg kører som jeg gør. Jeg ved godt at den fart jeg har i cyklen nu, den kommer jeg aldrig igen i nærheden af, så jeg klamrer mig til den så længe det er muligt, også selvom lysten lidt mangler.

Det var fantastisk givende at køre så meget klubtræning i foråret men det var en kæmpe fejl at jeg blev ved og ikke holdt fast i også at køre en DDR-intervaller for mig selv. Det havde nok også puffet til formen der er gået i stå i de her sommeruger, hvor jeg mest har kørt langt men sjældent ret hårdt, da intervallerne lidt har manglet til klubtræning. Og så er der bare ikke lige så meget umph i intervallerne på en 100km-tur i forhold til en kort intensiv omgang.

Nå men på turbotræneren og køre 10+15minutters sweet spot. Dejlig følelse i stængerne bagefter. Det kan jeg godt lide, som Jørgen Leth ville have sagt :tongue:

 

Link to comment
Share on other sites

På vej til arbejde i går, går min lænd i udu på den sædvanlige måde - bortset fra at det ikke gør ondt imens.
I dag startede jeg hos kiropraktoren men desværre var lænden så låst, at den ene behandling ikke var nok. 

Som den driller er jeg så heldig, at det ikke generer på cyklen, så jeg hoppede med på Greve Trims hold 2. Der var helt ny kaptajn og flere ville udfordre den nye, så der var en del anarki. Transporttempoet gik tit berserk. Tarveligt.

To intervaller på ca. 5 km. Det første kørt alene, hvor jeg sigtede efter min FTP. Næste var som par. Min makker lagde meget hårdt ud og jeg var bekymret for om jeg ville eksplodere før mål men det gjorde han heldigvis selv.
Så et interval på ca det dobbelte kørt som holdløb på 4 mand. Vi var os to fra før samt de to hurtigste, så jeg ville gerne presse tempoet i mine føringer da vi burde kunne køre hurtigere men så blev der øffet. Den ene at de to hurtige måtte dog gerne tage nogle dingerførninger, så det var lidt irriterende. Men sådan er det jo tit i cykelverden.

95km. Cyklen ryger til service i morgen før arbejde, så ingen træning før den er tilbage. Styrketræning er NOGO som lænden er. 

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Den driller mere end den plejer, lænden. Meget mere. Det hjælper lidt hos kiropraktoren men allerede efter en halv time er den igen låst og når jeg har sovet og vågner næste morgen, så gør den ondt som en i....  Jeg har dog sovet til middag i dag uden det gik helt galt, med rullemadressen væk, da bløde senge og ondt i ryggen skulle være en skidt kombo. Men nu jeg æder også piller for at dulme smerterne, så hvad der giver hvad???

Jeg fik hentet cyklen fra service og blev lænset for lidt over 3k. Og så faldt i søvn og har haft ex'en i telefonen to gange. Pludselig var det ved at være tid til Hvidovre fredagstons men jeg havde slet ikke drukket nok. Prøvede at rette op på det men var tørstig da jeg hoppede på cyklen - heldigvis havde jeg bællet en liter vand lige inden jeg kørte og havde to flasker på cyklen, så med tiden blevdet OK, selvom de blev tømt lidt for hurtigt.

Vi var 8 og jeg lå desværre efter Mikki. Han er kun mosjo men mænger sig med de hurtige licensryttere i klubben og jeg var oppe i rød zone efter hans føringer da jeg selv skulle op. Bare for at holde hans hjul, lå jeg på 400-500w men fik så heller ikke meget læ. Han er en lille spirrevip og smalltaljet som en kvinde i for stramt korset, så jeg var pænt udfordret og valgte korte føringer frem for st trække farten ned, hvilket andre så ikke gjorde.

Et sted efter en af mine føringer flytter vi fra vej og ind på cykelsti og jeg får bremset for meget ned og ser dem trække fra. Mister modet og vinker dem videre og finder et behageligere tempo. De bliver dog fanget ved rødt lys og jeg kobler mig på igen - på et bedre hjul end før. Dampen går af de andre aka jeg passede bedre på mig selv i begyndelsen og har fået væsken ud i blodet. Jeg kan nu tage et par gode dingerføringer der trækker tempoet op mod slutningen. Over broen går det totalt i opløsning men får kørt mig op til ham der har et lille hul to de to forreste. Jeg tør dog ikke tage svinget uden hensyntagen til evt andre der kommer og mister kontakten til de 3 der nu er samlet. Jeg får næsten lukket hullet da Nikki tager fronten foran og sidder og steger 10-15 meter bagved og når kun lige det sidste stykke, før tonser-delen af turen er slut og de stopper op. Længe siden jeg har kæmpet så indædt over et længere stykke men fedt nok at jeg trods alt har en fair finale efter de 45 hårde km. Men... jeg kørte så heller ikke helt i bund den første time, som de andre måske gjorde.

Malurten er at der bliver kørt som svin fordi vi kører "efter snittet" og flere gange var der panik når vi indhentede forankørende biler eller andre cyklister ude på Fælleden når der blev skifter efter føringe, så vi fyldte to i bredden med over 45km/t. Personligt gik jeg hellere kompromis men det bestemmer jeg ikke. Men dårlig reklame for gamle mænd i stram lycra.

Ryggen har taget det pænt. Benene er overrraskende friske men min tørst i starten lagde nok en sten under speederen, så jeg bare ikke kunne presse mig helt ud.

49,99km - de 45 i vild galop

Link to comment
Share on other sites

Man kan vel godt så småt fifle lidt med noget semi-styrketræning i det omfang det lader sig gøre. Som jeg arbejde de næste dage kommer jeg næppe på cyklen.

Så jeg viklede de “venlige” elastikker om toppen af lårene og fik kørt 3 x 10 knæbøj ss 25 tåhævninger. Sjovt nok var læggene ligeglade med afklemningen - de sidder da i bunden af benene. Nå, men det har jeg åbenbart ikke forstand på. Jeg ville også godt have været lidt mere træt i quads, så tog lige et sæt lunges, før jeg lukkede op for blodet igen. Næste gang er rækkefølgen omvendt og/eller der skal klemmes mere til men bedre end intet.

Det gjorde uventet godt for ryggen at den blev tvunget til at spænde op.

Link to comment
Share on other sites

Jeg gik faktisk seng i går helt uden ondt i ryggen, andet end de hvis jeg trykkede på rygsøjlen lige dér den driller.

Jeg vågnede i nat og skulle på potten og ryggen var fin. Jeg var sgu glad. I morges da jeg skulle op og på arbejde, var den dog totalt låst igen og gjorde ondt. 

Pis!

Jeg prøvede med lidt knæbøjninger men kunne ikke komme helt i bund - jeg tiltede næsten bagover da jeg nåede grænsen for hvad ryggen ville. Tiden var knap men satte elastikker om lårene og tadaaa.. jeg kunne komme helt ned og bagefter også uden elastikker. De næste par minutter var det bedre uden at være helt godt. På vej til toget får jeg gået ryggen ind i låst position igen, så nu er jeg igen slået tilbage til start. Man skal aldrig glæde sig for tidligt. Overvejer at cykle + knæbøje i morgen efter fyraften. I dag er stængerne lige rigeligt medtagede.

 

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Ryggen blev igen bedre i løbet af i går og den var ikke helt umulig i morges og efter 5 minutter havde jeg fuld førlighed, dog med ømhed ind ved rygsøjlen og ud i ballerne. Ingen ændring i løbet af dagen.

Beverdingen nede under min lejlighed havde DJ på i går de nye ejere kører med et helt andet lydniveau end de forrige, så jeg og flere andre kunne ikke sove for den i går aftes, før meget sent. De startede en større ballade på husets FB-gruppe hvor de drikkeglade også læser med og pludselig blev os der havde øffet over larmen udsat for trusler. Jojo....fordomme bekræftet om alkohol i større mængder.

Nå.... efter fyraften var jeg bare pisse træt men ville ikke sove. Og kunne ikke finde ud af at træne. Til sidst kastede jeg mig ud i noget gøgl.

4 sæt på hjemmetræneren, hvor den lagde 100w på hvert 5te sekund indtil fail, så det blev nærmest styrketræning. I sidste sæt gav den en voldsom knæklyd nede fra motordelen så jeg stoppede. Jeg trillede lidt bagefter og den virker heldigvis stadigvæk fint. Men man skal nok ikke køre stående sprinter på den, selvom Tacx påstår at den tåle mange flere watt end jeg kan lave.

Det blev det også bagefter med 3 x 10 knæbøjninger med okklusionselastikkerne på.

Kiropraktor og nuldag i morgen.

Link to comment
Share on other sites

Omrokering i de hurtigste hold i Greve trim. Hold 1 skulle deles i to - et med strukturerede intervaller og et med fartleg. De hurtigste fra hold 2 skulle så op det hold 1 med fartleg. Der var på fjæsen lagt op til en masse skiltespurter - omsider nogen der kører den slags, så jeg var på.

Da jeg mødte frem til træning slog de de to hold 1 sammen og droppede intervallerne og kørte en tonsertur i stedet for. Det er jo noget pis, for så havde jeg kørt intervaltræning tidligere på dagen i stedet for. Hold 2 havde to intervaller på programmet, så jeg valgte dem. Nu de hurtige var væk, så gik det godt nok også temmeligt langsomt men der var dog så krudt til at trykke igennem i de to intervaller der blev kørt som enkeltstart. Hver af dem tog ca 5m35s. På vej hjem var der den sædvanlige skiltespurt ved Stærkende. Jeg undervurderede modvinden og fik rykket et lidt højt gear ind. Det er nok ikke så effektivt men hold da op det er sjovt at mose en god mølle og vandt den alligevel alt for let.

I morgen formiddag skal jeg køre med ham kollegaen med kæmpelårene, så det bliver jeg til gengæld udfordret i spurterne og især da jeg nok godt kan mærke dagens 99,2km

Ryggen har hele dagens været småøm efter en nat i senge . Lige da jeg stod af cyklen var jeg også godt stiv i skroget men nu er ryggen næsten fejlfri.

Link to comment
Share on other sites

.... og endelig vågner jeg uden ondt i ryggen.

Turen med kollegaen bliver på 69,9km. Jeg var godt og grundigt ristet i stængerne, så mine planer om at skulle være kæk forbliver planer. Et kvarters tid efter jeg har samlet ham op, når vi vores helt obligatoriske bakkespurt. Der er egentlig to bakker lige efter hinanden og en en mere efter 200 meter. Jeg skal normalt op over 1400w for lige at kunne holde trit med ham på den første (de dage han ikke trækker fra mig) men i dag kunne jeg køre en halv cykellængde ind på ham med lidt mindre. Han konstaterede at han var OFF og så var vi to. Jeg fik alligevel lokket ham til at give en lead-out til byskiltet nogle km senere i piv modvind. Det var sgu ret sjovt. Han visnede en del af det og da vi nåede sidevinden og modvinden, fik jeg ham sgu til at sidde på hjul - noget han ellers ikke vil.
I sidevinden kørte vi ret skævt og det kunne ryggen ikke lide. Da vi skulle hjem fra Køge var tempoet OK men ikke kæmpe. Det kunne ryggen heller ikke lide. Men efter Hundige da jeg kunne møffe mig ned i mere tempoorienteret kørestilling, blev det meget bedre.

En times tid efter jeg kom hjem var ryggen god igen. Men hold da magle, jeg er træt i stængerne :omg: 
Jeg har fridag igen i morgen, så ville ellers gerne nyde det gode vejr på rammen, inden det bliver alt for ustadig. 

 

Link to comment
Share on other sites

Benene føltes ok, så jeg var glad da jeg drog mod Greve Trims træning med hold 2: Bakke- og skiltespurter.

Jeg ved ikke om anarki følger med når det kommer nye kaptajner. Folk kørte som en pose lort og det lignede HvidovreCKs licenstræning. De normale to og to var lidt det og nogle alene og lidt tre og tre og huller i rækkerne. Et rulleskift gik i hat, fordi der skulles snakkes med sidemanden. Flere gange lå folk i bløde venstrekurver og pattede på drikkeflasken mens de kørte tæt på venstre vejkant. Det var rigtigt ufedt og jeg lå meget bagerst og ikke tit inde i rodebunken.

I bakkespurterne var det kaoskørsel over dobbelt optrukne linier hvor man ikke kunne se en skid, så jeg var ikke med i noget af sjove. Det skete sådan set også sidst og det var også  samme bakker vi kørte på, så lige præcis bakketræning med Greve Trim er nok ikke lige sagen med mit temperement. Det skrevet, så var der heller ikke det sidste umph, når det skulle lukkes helt op, alt i alt skulle jeg nok bare været blevet hjemme og i stedet have kørt på hjemmetræner før job i morgen. 

92 junk-km

Link to comment
Share on other sites

113km med HvidovreCKs supermotion. Der var 8 andre, heraf 3 i D og en der overvejer. Rutelæggeren var en af dem, så vi missede en del cykelstier, hørte øffen når vi stoppede for rødt og vi krydsede Isterødvejen via den flersporede rundkørsel i stedet for cykelstien der går under vejen. Desværre fik vi ingen bøder for noget det, så intet lært :dry: Havde vi tonset rundt i friskt tempo så kunne det måske forklares men det var nogenlunde afdæmpet.

Der var intet spas og ballede på turen andet end hvad sidevinden bragte - også nok for et par stykker. Jeg havde to cykelfrie dage i kæppene og kunne snildt have taget en dingerføring eller to på det sidste stykke.

Ekstremt dejligt at sidde med overskud mens alle andre er trætte - incl licenserne. Man burde jo nok cykle mindre og restituere lidt mere.....

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Tid til den halvdårlige sæsonskifte-opdatering, nok en uge for tidligt men jeg sidder og venter på at vaskemaskinerne bliver færdige.

Det er ikke rigtigt vinter endnu men... i dag har jeg min sidste feriedag, der i praksis har gjort, at jeg har arbejdet deltid sommeren over og dermed har haft tid og motivation til at cykle MEGET mere end forudset. Det stopper nu med en blød nedtrapning, hvor jeg skal til at have min gang i FW igen og helst pive over ømme lår i tide og utide :tongue:

Samtidigt må jeg erkende at ryggen ikke bliver god lige med det samme. De sidste dage har den været uændret, hvor jeg kan mærke den 80% af tiden og må tænke over mine bevægelser. Det skal ikke afholde mig fra at være aktiv - jeg kommer bare til at eksperimentere med hvad den kan tåle - heldigvis er der jo straks-afregning, så det finder jeg let ud af. Det bliver nok en vinter med masser at maskintræning i stedet for med frivægte men det er måske også fint som variation. Jeg må se hvor sart den er - den har det heldigvis bedst når den bliver brugt og øffer efter jeg har holdt mig i ro.

Jeg kom desværre ikke længere ned i vægt end 90kg og nåede aldrig i nærheden af 20 kropshævninger. Pyt! Cyklingen har fyldt så meget og det har været den sjoveste (og hurtigste) cykelsæson længe. Men nu er det altså på tide at få trimmet resten af skroget. Sommeren har været “dyr”. Som vanligt svinger jeg målebåndet hvert sæsonskift og armene er krøbet 1,5cm siden januar :crybaby:Lårene har kun mistet 0,5cm, læggene en hel og dunken 5cm men jeg ligger også 5kg under.

Så længe jeg ikke ved hvad ryggen vil være med til, afholder jeg mig af fra at sætte konkrete mål op - andet end at jeg helst ikke igen skal meget over 90kg.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share