Langt pokker i MOL


Gregers TF
 Share

Recommended Posts

Endnu en halv time på Zwift. 75% af tiden i zone 1 men ellers i bunden af zone 2, på nær få gange på bakkerne - dog aldrig over 250w.

Hvad der kommer let går let. Det gælder desværre stængerne, som er faldet sammen til niveauet inden jeg begyndte at styrketræne. Så havde det været bedre, om jeg i stedet havde passet cykeltræningen. Jeg havde endda været så forudseende at bestille ferie hver søndag her resten af 2019, så jeg kunne deltage i fællestræning men nu er det jo bare spild af feriedage. Nå pyt, det er nu sådan det er :wink:

Men HELDIGVIS gælder det også overspisnigen omkring jul. 1/1 klokkede jeg ind på 94,1kg og siden 94,0 , 93,4 , 93,1 og 92,7 i morges. Jeg har indtaget hhv 2950, 2950, 2750 og 3075kcal, så det er gået ret smertefrit.

 

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

92,2 kg efter 2525kcal i går.

Dagen begyndte med lidt hjemmetræning

Kropshævninger: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 5, 4, 3, 2, 1

Dips: 3, 6, 9, 12, 15, 12, 9, 6, 3

Mave lige, mave skrå og lænd: alle fik 3x12

Herefter ud på cykelbanen, hvor der var veteranstævne. Jeg trænger til at blive muntret lidt op cykelmæssigt. At se profferne på TV er så langt fra egen verden, at det er lige så lidt inspirerende for egen cykling som at se dart. Det virker meget bedre at se på nogen på ca eget niveau. 12:15 skulle de køre omgang på tid og det er jo altid sjovt. Men det var åbenbart aflyst og der var lang pause indtil parløb - hvilket ikke siger mig noget. Så hjem igen.

Fik hoppet på Zwift og ville køre som i går. Jeg havde fokus på at prøve at ligge på hjul. Tiden fløj og jeg fik også kørt lidt hårdere men det meste i zone 2 og nok lige dele af resten i 1 og 3. Ingen skade sket men.... det VAR jo ikke meningen. Herefter op til mor og lukke julen ned, incl at arbejde med resterne af juleslikket.

I morgen en nuldag men så første arbejdsdag i en måneds tid. Glæder mig men er også spændt på om knæet holder til de mange vrid. Håber naturligvis at det går problemfrit

:please:

 

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

I går  92,7kg efter 3950kcal og i morges 92,5 efter 2950kcal.

Det gik fint med knæet i går, så jeg er raskmeldt fra i dag. Der er dog ikke meget at lave for tiden. Der er ikke mange der holder ferie i januar, der er heller ikke mange syge lige nu og der blev udklækket et nyt hold lokoførere i december. Jeg blev faktisk mødt med et “åh nej, nu vil du vel ikke raskmelde dig” oppe i tjenestefordlingen. Jeg endte med en rådighedsvagt i morgen, fridag torsdag og så desværre nattevagt fredag - men det er halvandet år siden sidste nattevagt, så pyt. Herefter friweekend og jeg blev lokket til at tage ferie i næste uge, så det bliver en blid opstart.

I dag var jeg 35 minutter på Zwift. Mere jævnt end sidst og næsten uden smuttere hvor wattene blev for høje.

7A475B98-66BF-48AE-9077-7D21C92B959B.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

I går 91,8kg efter 2750kcal og i morges 91,4kg efter 2200kcal.

I går mødte jeg halvtidligt og ville træne bagefter. Da jeg stod i bibs og havde pulsbæltet på, bimlede det lystigt fra SMS og messenger. En kollega ville gerne komme forbi og snakke, NU!. Det har jeg aldrig prøvet før men stiller selvfølgelig op. Jeg fik ikke trænet. Og heller ikke spist før han gik igen, længe efter midnat,

I dag kom jeg så på Zwift = en halv time uden så meget nede i zone 1 og en lille smule over 2.

Jeg har prøvet at nægte at erkende det men.... jeg har tandpine, så komme nok til at ringe til bødl tandlægen i morgen :crazy:

5F46FDA7-5959-40BA-9D2D-531A7D8DE574.jpeg

Link to comment
Share on other sites

91,3kg i morges efter 2875kcal.

Jeg lærer aldrig at tænke over alle de der går tidligt hjem til weekend, så jeg fik ikke bestilt tid til tandlægen inden de lukkede.

Udover en kop morgenmokka :wub: var det fastende, da jeg hoppede på Zwift ved 14-tiden. Eftersom jeg har nattevagt og først kommer i seng ved 7-tiden, bliver der mange timer at spise i dag, så prøver at holde indtaget nede her i begyndelsen.

Zwift-turen var oppe og hilse på zone 3 i dag i korte perioder.

Bagefter lidt hjemmestyrk i moderate mængder.

Rows (i ringene med fødderne oppe på trappetrinene): 2x10

Mave lige: 2x12

Mave skrå: 2x12

Lænd: 2x15

Tåhævninger: 40 på 2 ben, 3x12 på et ben - slet intet at mærke på knæet, så det tør jeg godt prøve igen

Dibs: 3 x ?

Jeg burde efterhånden finde FW igen men føler mig for fed og slap ved godt at jeg burde være ligeglad. Men.....

AE44D443-0FFB-4392-8AEA-E62D9633980F.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

91,1kg i morges efter 3175kcal. Når jeg ikke er på arbejde, fungerer det egentlig ret godt at starte dagen med kop kaffe og en proteinshake og så så ellers vente med at spise til ud på eftermiddagen i forbindelse med lidt træning - omend træningen ikke tæller så meget i disse dage.

Udover de to nævnte “drinks” havde jeg været fastende i næsten 12 timer, så dagens omgang Zwift blev holdt så pulsen ikke steg ret meget og det forhåbentlig ikke kanibaliserede for meget på den i forvejen skrantende muskelmasse. Til gengæld blev det til 45 minutter.

BF16AE01-BB23-4517-8312-71727D48C273.jpeg

Link to comment
Share on other sites

91,3kg efter 2675kcal. Så!!! Nu skal jeg lige passe på ikke at komme for langt ned. Min forbrænding kører generelt pænt og det er jo dejligt at kunne spise en masse. Havde satset på en spisedag i dag men mor blev syg igen, så ingen kagecarbs. Her kl 21 ligger jeg på ca 1700kcal efter fed aftensmad med dessert og det er for lidt.

Den sædvanlige halve time på Zwift, dog også et par minutters rul i enderne. En del tid i zone 2 og 3. Det blev tydeligt at jeg er totalt i kageform. Jeg kan godt hive yderlige 15-20 watt af min FTP men pyt, nu skal knæet bare se at blive godt igen. Det går heldigvis hurtigere fremad end forventet. Det er en god uges tid siden holdt op med at gøre ondt når jeg går. I fredags var første gang jeg kunne tage sokker af og på, uden at kunne mærke knæet. Jeg er også kommet til at tage trapperne i lejligheden i løb, som i “gamle dage”.

Efter Zwift, den sædvanlige hjemme-styrketræning af overkroppen. Har nu prøvet det nok gange til at jeg kan styre TUT og pauser, så jeg er max udfordret ned gennem pyramiden. Så det bliver meget mere intensivt end i FW.

Tåhævninger: 40 ultra langsomme

Tåhævninger på et ben: 3x12

Kropshævninger: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 5, 4, 3, 2, 1

Dips: 3, 6, 9, 12, 15, 12, 9, 6, 4, 2

Mave lige, mave skrå og lænd fik hver: 3x12

Jeg tænker at tage en nuldag i morgen - synes generelt at jeg er ved at være tung i stængerne.

Jeg har jo med nogle gange at vælge nogle sjove løsninger, hvis jeg synes de passer. Også selvom det for andre virker pløk. Jeg var blandt de tidlige gamle overvægtige mosjos, der kørte med wattmåler - til nogen forargelse blandt licensryttere. Men det motiverede i intervallerne, så... Og i stedet for at koge på turbotræneren, så har jeg et par bibs hvor de meste af benene er klippet af, så huden kan fordampe sveden og køle. Jeg overvejer lignende ud-af-boksen-stunt med min træning men det kan jeg skrive om i morgen.

97A56607-74DD-40EA-92CD-645F987A62AA.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

91,8kg efter 2625kcal. Irriterende at tage et halv kg på efter så lille madindtag men det går jo op og ned.

Nu ved jeg jo hverken hvornår jeg må begynde med intervaller og senere decideret sprinte og styrketræne. Men noget tid går der jo nok - i hvert fald med det sidste. Men formen ER væk. Wattene væk. Mit venstre ben er snart også væk - det mangler da i hvert fald 3 cm nu.

 

Jeg leger med tanken om at vende min sæson om, så jeg er i form om vinteren i stedet for om sommeren som alle andre. Jeg synes jo cykelbanen er sjovere end landevejen og så kunne det også være sjovere at toppe dér.

Basistræning med de længere rolige ture, skulle så køres om sommeren når det er godt vejr. Styrketræning ville passe perfekt ind, når der ikke vil være så mange intervaller de kan forstyrre. Der er også færre mennesker i FW og lettere at komme til udstyret.

Vinteren vil så stå på banecykling og DDR-intervaller på turbotræneren, hvilket jeg jo fortrækker fremfor at køre dem ude i virkeligheden.

Eftersom jeg alligevel ikke kører løb, så mister jeg ikke noget ved at være i kageform om sommeren. Spørgsmålet er så bare om det i praksis vil være for svært at drosle ned, samtidigt med at alle andre vågner op og man bliver lokket ud i ture der bliver for hårde i forhold til målet.

Hvis jeg skal vende det om, så er det i hvert fald hamrende oplagt at det starter i år.

Link to comment
Share on other sites

92,4kg efter 4200kcal i går. Jeg talte desværre ikke kalorierne løbende, så det blev mere spisedag end planlagt. Det var desværre ikke det værste. Jeg var nede og sidde på hug og for at passe på det dårlige venstre knæ, havde jeg al vægten på højre ben. Det føltes forkert bagefter men ingen skandaler men det kunne dog mærkes på trapperne, uden det gjorde decideret ondt.

I dag har jeg været 45 minutter på Zwift med lidt større udfordring end ellers. Og bagefter har jeg så haft ondt i højre knæ. Som i av-ondt når jeg er på trapper, heldigvis intet ved alm gang. Næsten samme sted og samme stikkende følelse. Men der er ingen tests for menisken der slår ud, så forhåbentlig er det ikke så slemt.

Kæft jeg er træt af at være en gammel idiot. Kunne der ikke falde et fly i hovedet på én, så man bare forsvandt uden at opdage noget...... Det gør der nok ikke. Jeg har ferie ugen ud og kender jo rumlen. Al træning er afblæst indtil højre knæ taget trapperne i lejligheden uden at gøre ondt. Og så lige et par dage ekstra.

Jeg havde ellers forventet at skrue op for træningen fra i morgen, når jeg har talt med ortopærkirurgen. FML!!!!!!!!!!!!!!

Nå men den her havde jeg ikke hørt før den blev spillet i radioen i går, sådan laver man ikke tekster mere.

 

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

På 14/1/2019 at 19:47 , Gregers TF skrev:

91,8kg efter 2625kcal. Irriterende at tage et halv kg på efter så lille madindtag men det går jo op og ned.

Nu ved jeg jo hverken hvornår jeg må begynde med intervaller og senere decideret sprinte og styrketræne. Men noget tid går der jo nok - i hvert fald med det sidste. Men formen ER væk. Wattene væk. Mit venstre ben er snart også væk - det mangler da i hvert fald 3 cm nu.

 

Jeg leger med tanken om at vende min sæson om, så jeg er i form om vinteren i stedet for om sommeren som alle andre. Jeg synes jo cykelbanen er sjovere end landevejen og så kunne det også være sjovere at toppe dér.

Basistræning med de længere rolige ture, skulle så køres om sommeren når det er godt vejr. Styrketræning ville passe perfekt ind, når der ikke vil være så mange intervaller de kan forstyrre. Der er også færre mennesker i FW og lettere at komme til udstyret.

Vinteren vil så stå på banecykling og DDR-intervaller på turbotræneren, hvilket jeg jo fortrækker fremfor at køre dem ude i virkeligheden.

Eftersom jeg alligevel ikke kører løb, så mister jeg ikke noget ved at være i kageform om sommeren. Spørgsmålet er så bare om det i praksis vil være for svært at drosle ned, samtidigt med at alle andre vågner op og man bliver lokket ud i ture der bliver for hårde i forhold til målet.

Hvis jeg skal vende det om, så er det i hvert fald hamrende oplagt at det starter i år.

Man kan også masse på hele året ;) Særligt når der alligevel ikke er nogle specifikke mål at arbejde hen imod, så det er ikke nødvendigt at arbejde med formtoppe og periodisering..

Link to comment
Share on other sites

Hmmm, det troede faktisk ikke man kunne. Så er det jo helt åndssvagt for alle os mosjoer, når vi bruger efteråret på at komme i dårlig form.

I dag samme styrketræning som sidst, blot med 50 langsomme tåhævninger som forudtrætning i stedet for 40.

Min “knælæge” ringede svar fra MR-scanning og sagen er afsluttet. Der skal ikke opereres og han mente at en fys ville være spild af tid. Menisken flosser lidt men den gør ingen skade og vil formodentlig trække sig endnu mere sammen. Med lidt held, ender jeg med jeg ikke mærke noget til det men forbedringen kan også stoppe i morgen og blive ved at være en tikkende bombe. Holder jeg igen i de næste uger, vil det gavne i længden, så..... Og som alle knælæger fraråder han belastning når benet er bøjet mere end 90grader. Men det gjorde de også dengang med korsbåndet og grinede og fortsatte, at ryglæger omvendt anbefaler at man løfter med knæene, så.... Men jeg tror måske alligevel at ting som frontsquat skal lægges på hylden, uanset hvor godt det måske bliver. Suk, suk og suk.

Højre knæ er meget bedre i dag - så må vi se om fremgangen holder ved, så jeg måske kan Zwifte lidt i weekenden.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Hjemmetræning:

Tåhævninger ultra langsomme: 50 

Tåhævninger på et ben: 12, 12, 12, 12 og på to ben: 50

Rows i ringe med fødderne på trappen: 8, 8, 8

Dips med elastikker som belastning: 12, 12, 7, uden elastikker: 9

Mave lige og skrå hhv: 3 x 12

Lænd1: 15, 15, 15

Lænd2: 15,15

...........

Hvis knæene ikke gør knuder, har jeg følgende grovskitse for at få gang i stængerne. Det har desværre været helt umuligt at google lign forløb, så jeg er ude i rent gætværk. Men jeg forstiller mig at det er roligt nok til ikke at genere helingen :unsure: Virker det tosset må man gerne byde ind.

På søndag en kort Zwifttur i zone 1 og 2. Resten af måneden samme progression som den jeg lige har været igennem, nu forsigtighed - tålmodighed - blev anbefalet. Styrk af overkrop og lægge som nu.

Februar til sommertid. Skiftevis sweet spot og moderat leg på Zwift, hvor det er ok at komme lidt op i zone 4 og 5. Evt rolige ture udendørs. Om en måneds tid opstart af banecykling på B-holdet, dog uden voldsomme accelerationer. Samme styrketræning men fra marts opstart af split squat / lunges, evt med okklusionsbånd.

Fra sommertid og en måneds tid frem har jeg feriedage på alle tirsdage og torsdage, så der skulle jeg gerne køre med Greve Trim (nok hold 3 og 4) og supplere med marts-træning.

Herefter primært selvtræning pga arbejde. Jeg satser på at knæene kan tåle de tæsk, jeg kan give dem på cyklen. Alt efter vejret vil styrketræning nok glide væk men ellers stadig med forsigtighed, hvis jeg skal træne ben. Jeg har aftalt med mig selv, at jeg først kommer i FW igen når vægten er under 90. Indtil da, betaler jeg for ingenting.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Menisken i venstre knæ kommer sig fint og er let at styre, da den øffer blidt hvis jeg presser den for meget. Det sker nu sjældent, efterhånden. 
Højre knæ har været et kanonslag uden lunte. Jeg blev ikke advaret men pludselig gjorde det bare ondt og blev slået tilbage til start, hvor trappegang gjorde ondt en halv dags tid bagefter. Så jeg indtog seng og sofa og holdt mig så inaktiv som muligt, indtil ferien sluttede. Dag et på arbejde brugte jeg hænderne meget for at komme op og ned i førerstolen i toget og nærmest satte af med venstre ben på trapperne. Til sidst begyndte menisken at klynke lidt men det blev ved den løftede pegefinger. I dagene efter begyndte jeg at bevæge mig mere og mere normalt og har ikke haft bøvl. Fredag aften var jeg flere gange de tre etagerer op og ned i vaskekælderen uden problemer.

Torsdag begyndte jeg i det små på Zwift med 15 minutter i zone 1
Fredag Zwift 20 minutter i zone 1 og 2
Lørdag Zwift 25 minutter mest zone 1 og 2 og lidt oppe i 3. Dertil en god gang hjemmestyrk af lægge og overkrop med lidt andre øvelser end ellers, så jeg er temmelig øm i overkroppen.
Til morgen Zwift 30 minutter zone 2 og 3

Vægten står i det store stille men jeg aner en tendens til at den faldt lidt sidst på ugen.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Bunden er nået

- håber jeg og satser på at det vender herfra. Eftersom jeg faktisk er en kende rystet over så hurtigt formen siver mellem fingrene, denne lillle ministatus. Jeg har været 35 minutter på Zwift med noget der kan betegnes som træning. Knæene overlevede. Det ene snakkede lidt bagefter men det havde det måske gjort alligevel, for det var ikke mere end ellers oplevet. Og ikke mere end at jeg sagtens tør gentage noget tilsvarende.

Især 10 minutter blev kørt med stram kæde. Ikke all-out men så tæt på, at jeg godt kan vurdere hvor grænsen går. Og det passer egentlig ret godt med min tidligere vurdering af at min FTP er faldet fra 310-320w i september til nu omkring 240. De 10 minutter i dag lå 90 watt under septembers PR-tur også på ca. 10 min. Turbotræneren viser ca 10 watt mindre end cyklen men resten.... av av av. Det er ca 25% der er forsvundet.

For at fuldende billedet har målebåndet også været fremme. Da jeg stadig har “stregen” på lårene fra bibsene, så er det let at måle forandringer. Jeg målte nemlig også en uges tid efter jeg erkendte, at jeg gik ind i en skadespause. Dengang var de hhv næsten 62 og 62,5cm. I dag er jeg nede på 58,5 og 61cm, der tilmed er noget mere blævrede end før. 

Tja....det går vel kun fremad herfra. Formodentlig også reletivt kvikt, i hvert fald i starten, så det i sig selv vil være motiverende :wink:

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

På 28/1/2019 at 22:57 , Gregers TF skrev:

Bunden er nået

- håber jeg og satser på at det vender herfra. Eftersom jeg faktisk er en kende rystet over så hurtigt formen siver mellem fingrene, denne lillle ministatus. Jeg har været 35 minutter på Zwift med noget der kan betegnes som træning. Knæene overlevede. Det ene snakkede lidt bagefter men det havde det måske gjort alligevel, for det var ikke mere end ellers oplevet. Og ikke mere end at jeg sagtens tør gentage noget tilsvarende.

Især 10 minutter blev kørt med stram kæde. Ikke all-out men så tæt på, at jeg godt kan vurdere hvor grænsen går. Og det passer egentlig ret godt med min tidligere vurdering af at min FTP er faldet fra 310-320w i september til nu omkring 240. De 10 minutter i dag lå 90 watt under septembers PR-tur også på ca. 10 min. Turbotræneren viser ca 10 watt mindre end cyklen men resten.... av av av. Det er ca 25% der er forsvundet.

For at fuldende billedet har målebåndet også været fremme. Da jeg stadig har “stregen” på lårene fra bibsene, så er det let at måle forandringer. Jeg målte nemlig også en uges tid efter jeg erkendte, at jeg gik ind i en skadespause. Dengang var de hhv næsten 62 og 62,5cm. I dag er jeg nede på 58,5 og 61cm, der tilmed er noget mere blævrede end før. 

Tja....det går vel kun fremad herfra. Formodentlig også reletivt kvikt, i hvert fald i starten, så det i sig selv vil være motiverende :wink:

Ja formen ryger hurtig væk. Jeg oplevede det også selv, efter min operation - der mistede jeg 21% af min FTP. Jeg kæmper stadig for at få den op på det samme som sidst! Men mon ikke det nok skal komme - det handler om kontinuerligt træning. Håber knætøjet snart kan holde til noget mere! 

Link to comment
Share on other sites

Lidt mere går nok, efter de sidste dage at dømme. Nu er kunsten så ikke at blive overmodigt - jeg skal trods alt kun 9 dage tilbage, før jeg pressede lidt for hårdt på. Så jeg holder mig til den plan jeg postede for nylig. Benene får hvil i morgen og så lige så stille i gang med struktureret træning blandet med fartleg. Reel styrketræning tør jeg stadig ikke men jeg har i dag taget mine okklusionselastikker med i arbejdstasken. Tænker at vikle dem om lårene når jeg alligevel tager trappen op til tredje når jeg skal hjem. Lårene er ikke bøjet så meget under belastning og det er kun BW, så det snerper hen ad genoptrænings-træning. Nu må jeg se hvordan det føles.. om det er helt spild.

Her før arbejde 45 (+3 afkøling) minutters Zwift med fartleg på bakkerne. Lidt frustrerende at wattene, der i efteråret var mærkbare men alligevel halvlette, i dag kun kan holdes i under 2 minutter før jeg brænder sammen. Men på den gode måde, hvor det fanme skal være løgn. Og helt rart at føle sig træt i stængerne.

I går en halv time fastende i zone 2 - skulle møde allerede 11:05, så nåede ikke mere.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Det med elastikker om lårene efter arbejde virker ikke. Der er for meget stof i bukserne, så de sidder ikke stramt nok og også lidt for langt nede. Derfor skal ideen jo ikke opgives. Dog først lidt hjemmetræning. Hm, jeg er noget træt af det efterhånden og glæder mig til at skulle i FW igen. En gang med tiden :dry:

Tåhævninger: 50, 12, 12, 12, 12, 50, 50 - 12’erne på et ben og ellers på to

Kropshævninger underhåndsgreb: 8, 7, 5

Dibs: 20, 19, 14

Lænd: 3 x 15

Mave lige og skrå: 3 x 12 til hver

Elastikkerne ubekvemt om lårene og stavre ud til brandtrappen og tre etager ned og op igen. Klart bedre end første gang men ikke så hårdt som håbet. Men selv afklemning i hvile skulle have en vis effekt, så måske gør jeg det alligevel igen med og måske med en etage eller to mere på.

 Nuldag i morgen.

Link to comment
Share on other sites

En time på Zwift. Jeg havde bygget et intervalprogram og sluttet af med fri cykling, hvor jeg havde håbet at modstanden blev afpasset og fulgte med landskabet men det gjorde det ikke. Øv, det havde ellers været smart. I stedet for lidt fri leg, blev det nogle lidt intensive intervaller i frihånd, der så burde have ligget først. Men pyt. Selve sweet spot’en var også for let i starten men kunne heldigvis skrues op undervejs. Der er åbenbart 10-20 watt mere at køre med, når jeg ikke er fastende. Alt i alt ikke ekstremt udfordrende men tydeligt at det var længe siden sidst. Jeg plejer aldrig at få krampe på cyklen men det var lige oppe over. Et kvarters tid efter jeg stod af cyklen, kunne CNS’et heller ikke lige få styr på lårene, som hoppede og sitrede en del. Så fint nok at udlægget var lidt fesent, alligevel. Men dejligt, dejligt, dejligt.

...

Tursættene med arbejdstider fra 1/4 og året ud er kommet i dag og der skal søges inden få dage. Den tur jeg kører i nu bliver desværre ændret, så man tit skal møde før kl 12. Det er nok ikke realistisk, at jeg når meget træning før jeg møder og især ikke når udesæsonen begynder. Har kig på en rodet tur men uden noget helt sent og helt tidligt. Og en tur med 8 ugers morgen og så en blok på 6 ugers tidlig aften - den virker tiltalende. Og så den tur med 3 fridage skiftevis 3 arbejdsdage. Den frister mest men der kan jeg ikke køre banecykling de dage jeg er på arbejde. Omvendt har jeg så halvdelen af årets tirsdage fri og kan køre déri stedet. Men så er der lige det, at alle vagter er tæt på 10 timer lange - det er alligevel lang tid ad gangen og jeg er jo ikke blevet yngre siden jeg kørte i turen sidst.

Ingen af de ture jeg har kig på er hysterisk attraktive, så jeg har vist anciennitet nok til at komme i den af dem, jeg sætter øverst på ønskesedlen.

8603AAC7-2E08-4267-9B26-60AB388E4193.jpeg

Link to comment
Share on other sites

To dage i træk med stram kæde må være nok, så i dag måtte det blive lidt styrketræning. Min fåkking forpulede lortenabo vækkede mig lidt i 5 og først henad 6:15 blev der stille nok til at sove i små bidder. Jeg gad ikke høre mere på hans larm, så tog i FW,  trods jeg stadig er på tyk til den slags.

Siddende læg: 20x20, 20x20, 10x50, 3x12x50
Kropshævninger neutralt greb: 10, 8 fail
Rowsmaskine: 2 x12x135
Bicepmaskine: 2x10x34
Bænkpres DB: 15x20, 2x10x32,5
Tricep pushdown m reb: 2x10x27,5
Laterals: 2x10x9
Hyperextensions: 2x15
Mavemaskine: 2x15 x full stack
Tåhævninger på et ben: 2x30

Da jeg kom hjem ved 13-tiden festede idioten stadig. Jeg havde ellers sådan glædet mig til at hævne mig ved at knalde hårdt med hoveddøren og forhåbentlig vække ham. Øv med øv på.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Idotisk at jeg ikke gik tidligt i seng i går, nu jeg var så træt. Hele fridagen i dag har faktisk været spildt, da jeg har sumpet rundt og ingenting lavet. Ikke engang surfet musik-rariteter på youtube.

Alligevel en god dag. De første antydninger at buler og streger er ved at vende tilbage på venstre lår. Det gik fint at hæve FTPen med 20w. Og så opdagede jeg ved et tilfælde, hvordan man fortsætter med at køre rundt i Zwifts landskab og mærker bakker og dale på belastningen, i forlængelse af at have kørt i ERG-mode efter watt. 

En anden idiotisk ting er at jeg har fået ret massiv DOMS i lårene efter i går. Jeg aner ikke hvorfor. Højre knæ var lidt sur i morges men det forsvandt og jeg hoppede en time på Zwift til eftermiddag, Træt. Sløv. Men dejligt da jeg omsider fik taget mig sammen. Intervallerne er minut længere end sidst og lidt flere watt selvom jeg ligger lidt lavere i wattzone men det er fordi jeg har flyttet min FTP-indstilling, som farverne forholder sig til.

F361445F-9662-489A-BD70-F2B87EC404CD.jpeg

Link to comment
Share on other sites

50 minutters Zwift. Opvarmningen gik i hat, da jeg ville noget som Zwift ikke kunne.

10 minutter 30/15 @120% FTP. Pulsen og vejrtrækningen fulgte ikke med på den rigtige måde men det var træning før kl 12 og så er kroppen nogle gange ret underlig. Og igen burde dagen i dag have ligget før dagen i går men de ømme lår gjorde at jeg byttede rundt. Efter intervallerne, lidt leg på bakkerne.

 

D74DC361-8202-4420-A194-5AC076A38683.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Efter arbejde i går, stod den på lidt styrketræning.

Jeg begyndte med at tage okkulsionselastikker på til at træne venstre læg. Den højre er efterhånden tilbage til niveau før knæet drillede men den venstre halter kræfter efter. Det blev til 5 sæt tåhævninger på venstre ben, 4 til fail og så et ekstra på vej til FW efter en halv times pause.

FW:
Kropshævninger neutralt greb: 8, 8,6
Rowsmaskne: 8x150, 8x150, 5x150
Bænkpres DB: 8x32,5 , 8x32,5, 8x32,5
Laterals: 10x9, 10x90, 7x9
Bicepmaskine: 10x34, 10x34, 8x34
Tricep pushdowns m reb: 10x27,5, 10x27,5, 6x27,5
Bagskuldermaskine: 10x27, 10x27, 10x27
Mavemskine: 10x FS, 10x FS, 10x FS, FS = full stack
Hyperextensioen: 15, 15, 15

Jeg prøve et nyt koncept. Normalt træner jeg langt væk fra fail men nu har jeg bare læst så tit, at det skulle være de sidste vidste reps, der gør noget. Så nu går jeg efter 3x8. Når jeg kan det et par gange i træk,  så 3x10. Derefter mere vægt på 3x8 og forfra. Jeg kører ikke det hele til fail men kan godt finde på at stoppe en halv eller hel gentagelse før. Alt for mange fails, så brænder min gamle krop bare bare sammen. Men et par stykker hver gang.

Hviledag i dag.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share