Langt pokker i MOL


Gregers TF
 Share

Recommended Posts

Relative rolige 41,1km på cykelbanen, igen på det langsomme hold.

Først en tåbelig opvarmning der begyndte i fuld fart og gik langsommere og langsommere som tiden gik.

Så øvelsen med 4 omgange på blå og 4 ved barrieren som føring til hver mand og afslutningsvis 8 omgange på sort. Mens den sorte streg var fri, trillede det andet hold rundt dernede for at holde benene i gang.

Italiensk jagtstart, jeg sad 3 af 6 mand, så det forblev i hyggezonen

Kombo af pointløb med 4 spurter, hvor jeg fik den ene jeg gik efter, direkte over i udskilningsløb, hvor der røg 2 mand ud hver omgang. Ved første udskilning sad jeg komfortabelt inde i feltet men herfra lå jeg bagerst jeg kørte frem før målstregen. Ved sidste spurt var vi kun 2 og der var pænt skub i den anden, så der måtte jeg all-out for at komme forbi ham og fik også sat lidt års-PR på puls.

Slutteligt var vi 6 mand der skulle indhente 3 mand, der havde fået ca 200 meters forspring. Igen ikke det drabelige tempo, andet end fra én der joggede pænt til.

Jeg tror jeg hopper op på hold 1 næste gang og så får mig nogle tæsk - det er sjovere end at skulle holde igen.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Selvom det ikke var super hårdt i går, kan jeg godt mærke i stængerne at jeg efter træningen kun fik et æble og 1/3 kg skyr.  Ret tåbeligt.

Til formiddag tidspanik, da jeg pludselig valgte at cykle udendørs, så nu er jeg på vej på arbejde og har igen ikke nået at få spist efter træning; jeg satser dog på at finde noget i en kiosk inden jeg skal køre.

Det blev til 57 minutter. Planen ud over diget og tage den supra-FPT i begge retning. Det blev til 8,5 minut i medvinden og 13 i modvinden med 4 minutters pause på hhv 310 og 301w - dog manglede der en snas dige i begge retninger. Kan ske at min FTP stille og roligt nærmer noget normalt men her er det meget tydeligt, at formen halter voldsomt i forhold til sidste år. På efterårets sidste dige-interval, holdt jeg over 50W mere end i dag.

Da jeg kom hjem snuppede jeg lige 3 x 25 tåhævninger på hver ben.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Det var ret lyst i morges så jeg vågnede tidligt. Hoppede på cyklen for en længere tur i z 2 og 3. Det gik også fint i starten. Efter Amager ville jeg ned ad Kysten og mens jeg holdt for rødt, blev jeg indhentet af en gut som lagde sig på hjul. Og dum som man er, så gik intensiteten op og jeg begyndte at glæde mig til første rundkørsel efter minuttal 40, for så skulle jeg vende hjem, for at nå på arbejde. Det første stykke hjemad var også med få watt, inden jeg gik over i intervaller mellem krydsene, som jeg gjorde sidste år. Fin tur, tidspunktet in mente. Og blæsten :dry:

 

7FF4FAA3-0AF6-48C1-8426-9A6B143CA29C.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Jeg er faktisk blevet lidt mere mild om det på mine ældre dage, Jeg hader ikke længere entydigt at have fremmede på hjul. Umiddelbart mener jeg dog at det er god opførsel, at høre om det er OK og gerne tilbyde at tage føringer hvis man kan. Men det er farligt, når folk sniger sig på hjul. Er jeg på landet, vil jeg gerne styre udenom huller, hestepærer, glasskår osv. Endnu værre i byzone, hvor jeg kører markant anderledes end 999 af 1000 i stramt lycra. Overhaler jeg elkørestole, gamle eller små børn, så er jeg tit nede på under 15, når jeg passerer. Værst dog, hvis en lyskurve stifter væk fra grønt for snotten af mig, for så kaster jeg ankeret ud, hvis jeg på nogen måde kan nå at stoppe og så duer det altså ikke at have nogen på hjul. Jojo, hvis jeg ved det, for kører jeg naturligvis ikke sådan plus jeg kan tegngive til ham/hende bagved.

...

Det der lire-halløj... jeg fatter hat. En kollega har lige købt brugt cykel, 10 måneder gammel. Trådløse bluetooth skiftere, wattmåler, 47k kostede den fra ny. Den blev solgt fordi den er blå og ejeren ikke længere skal køre i blåt klubtøj og så passer farven jo ikke. Armen cykelklude er jo blevet en hashtåge af lilla trøjer og røde gardintern på ærmerne, lyseblå mønstre på bukserne, pink trekanter på sokkerne. Og måske tilmed spraglede reklamer. Og så passer farven ikke??? Nej, der er ikke noget der farvemæssigt passer til noget, i øjeblikket. Jeg troede at det var meningen med farvelade i spraglede farver.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Planen var styrketræning som jeg plejer, når jeg skal møde ved 11-tiden men jeg gad ikke. Jeg vågnede lidt før 8 da jeg blev ramt i af solen. Eller lidt af de fotoner den havde kastet af, 8 minutter forinden.

I stedet kørte jeg ud på diget og kørte lidt vo2max. 4 x 4/2 @ 115% og lidt mere i den sidste men uden at kvadre mig totalt. Også lige enkelt fint antrit på 5-6 sekunder på vejen hjem. Men mærkelig vejrtrækning, når jeg kører intervaller så tidligt.

Jeg tænker at en wattkurve er passende ved intervaltræning og så rutekort og overblik som i går, når jeg bare har kørt “planløst” rundt.

 

8E66E800-11D1-4580-8CDC-092AF5815EF6.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

En lidt amputeret aftentur i FW

Siddende læg: 20x40, 10x60, 10x60, 10x60, 20x40, 20x40

Tåhævninger på et ben: 2 x 20

Kropshævninger, neutralt greb: 3 x 8

Benpres: 20x195, 20x195, 20x235, 20x235, 20x235

Liggende lårcurl: 3 x 10x105 plus halv plade

Bagskuldermaskine: 3 x 8x40

Bicepcurl, DB: 2 x 10x20

Bænkpres, DB: 2 x 10x32,5

Laterals: 2 x 10x10

Fransk pres, DB: 2 x 12x10

Hyperextensions: 2 x 20

Mavemaskine: 2 x 20 x fuld stack

 

Link to comment
Share on other sites

Første feriedag af en “uges” ferie (har fri i dag men ikke på onsdag) blev brugt på Amagerrunden sammen med en kollega, dog ikke den sædvanlige. Det var hans første tur i 17 måneder efter en rygoperation, så jeg havde forventet at det gik langsomt og havde næsten intet spist. Han har dog passet turbotræneren flittigt siden december og jeg endte med at blive noget flad i det, også fordi vi havde vinden i smasken på hjemturen.

Nu er jeg også godt og vel brugt. Trods ferie, er det ikke planen at træne ret meget i den kommende uge, så det passer perfekt at energien kollapsede lige præcis i dag og det føles tiltrængt med restitution.

I “nat” skal jeg køre min lillebror i lufthavnen, da man næppe kan regne med tog i morgen tidlig men jo nok kan forvente kaos på motorvejene. Så er det fint med en nuldag, da jeg sikkert snøvler rundt som en zombie, bagefter.

A4215458-245A-40D3-9617-3DDF0F922453.jpeg

Link to comment
Share on other sites

En tur på cykelbanen. Sommertiden kan mærkes. Vi var kun 5 gamle og én der kørte så langsomt at han mest kørte for sig selv.

Opvarmning.

20 omganges progressivt.

Øvelsen med en lang føring på blå streg og så ved barrieren til hver. I dag var det 3 omgange hvert sted og så 8 progressive på sort streg til aller sidst.

25 omgange progressivt.

Ingen afrulning.

I de sidste to intervaller var det en gut fra sprinterholdet der kørte den sidste omgang. Det kunne han godt hitte ud af. Første gang lagde mig optimistisk ud for at overhale. Han er en stor mand så det var overkommeligt at sidde på hjul, men så blev der en vældig vind og jeg fik vist ikke engang hele forhjulet langs hans baghjul.

Da træningen var færdig, fortsatte han med at træne 200 metere med Berner, Anita fra det norske banelandshold og et par andre. Vi andre gik ind og drak kaffe og spiste kage hos mekanikeren. Jeg og en gut aftalte at køre med om 14 dage, når han er kommet hjem fra Mallorca. Da jeg var nede og høre at det nu var ok, blev jeg lokket med til den rigtige sprinttræning på torsdag. Det er desværre samme træner som sidst jeg prøvede og han tydeligvis ikke kunne lide mig. Måske har han glemt det eller er mere venlig, eftersom holdet mangler deltagere for ikke at blive lukket.

Som udgangspunkt burde det blive sjovt men jeg føler mig SLET ikke klar til at deltage i den slags for nuværende. Banebenene er langt væk - det er unaturligt med høj kadence og det bliver der jo i sprint. Og så passer det mig bare ikke at mænge mig med eliten, der også kan risikere at dukke op.

Til gengæld er det sjovt at højdemåleren i cykelcomputeren er følsom nok til at man kan se hvornår man var på de små bakker på blå streg og på de høje bakker ved barrieren. Farvinden laver lidt forstyrrelser man det er overraskende tydeligt alligevel.

2445832E-A5FF-496B-8636-CD0E4AC4FFFB.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Ulempen ved banetræningen om tirsdagen er, at hvis man ender på hold med de gamle, så går det ikke så hurtigt igen. Hvilket fair nok når man er 76år, som den ene. Men det er super hyggeligt og så tager jeg gerne en slatten træning med. I denne uge hvor jeg skal til hægterne igen, så passer det endda fint.

Planen er vist bare at komme i nogenlunde form. Har overvejet løbsserien ud på flyvestationen, hvor der ikke er biler men har ikke fået set hvor mange dage derude der falder på min fridage. Frem til  mindst 12/8 og helst året ud, så arbejder jeg klokken 13-23 plus/minus halvanden time, tre dage i træk og har så tre fridage og forfra. Så det kræver en fridag. Nu ser jeg lige hvordan det går til sprinttræning både med kemi mellem mig og træneren og om jeg falder igennem tempomæssigt. Hvis det er positivt, så kunne jeg godt finde på at dyrke det og lade landevejen blive sekundær. 

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Gedigent flop på cykelbanen.

Træneren var der ikke og de få der var, lå og kørte 200 metere med kort pause i opvarmningen. Øhh nå! Jeg lurede hurtigt at når nogen trak helt op, så forsvandt man fra banen så de kunne køre uden forhindringer. Jeg nåede lige op på den blå streg og fik dårligt fart i cyklen, før jeg måtte ned på fortovet og op på den blå igen og forfra. Ikke noget jeg blev varm af, på nogen måde.

Herfra gik det først op i hat og briller. Som jeg kører med speedplay for ikke at fumle at klikke i, når der er andre ved lyskrydset, kartede jeg også rundt i kæde og tandhjul og lort - det bliver så ikke lettere af at min gaffefende er blød og jeg skal bruge en papegøjetang, for at løsne hjulet. Jo herhjemme er der skiftet med et snuptag men.... nope. Hvordan, er der ingen der fattede men kæden gik også op og så gad jeg sgu ikke det lort.

Planen var så at styrketræne i stedet men sommerhjulene til bilen har stået renvaskede i lejligheden i nogle dage, så dem fik jeg på. Den øvelse var slidgigten i lænden ikke mægtig glad for, så ingen træning. I morgen, så? Jeg kommer til at købe noget fedt til hjulboltene. Pille dem af, fedtede dem til og sætte dem på igen, så mon ikke jeg ender med ondt i ryggen igen i morgen. Herefter går turen til Jylland weekenden over.

Kæft en irriterende lortedag. Meget mere træningspause end hvad der planen, gør ikke humøret bedre :dry:

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

I går aftes havde jeg lidt for meget opsamlet energi. Fik dinglet lidt i ringene og lavet lidt dips. Ikke noget videre. Bedre var det, da jeg fik elastikkerne om lårene og fik lavet 2 sæt bulgarsk split squat og 2 sæt gobble squat. Bare for sjov, sluttede jeg af med to sæt wallsit - det gjorde dælen dylme ondt i lårbasserne. 50 tåhævninger mellem hvert sæt men udover et pump der sparkede røv, så var det alt for langt fra fail til at være sjovt.

I dag er der behagelig DOMS i hele bentøjet incl baller. Inden turen går til Jylland i morgen kvalme, har jeg lige været på Zwift, for også at få lidt cardio. Det er nu dejligt ukompliceret. Jeg var pænt presset men tror også at mit CNS er stegt efter i går, for da jeg stod af, så sitrede og rystede lårene godt og grundigt efter de to sæt tabata.

12E2311F-2C16-41D6-96AA-29756D8BEF84.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Endelig igen noget fysisk aktivitet - en tur på cykelbanen. Vi var 5 men det var meget løst i dag, da den ene kørte for sig selv, en anden hurtigt blev skivet fra hjul og to mand stoppede efter en time.

Opvarmning - først spredt over hele banen men vi samledes og kørte nok 20-25 omgange samlet uden tempoet gik amok.

12 omgange progressivt. Vi startede alle 6 men halvvejs var vi kun 4 tilbage. En god lang “spurt” over de sidste 2 omgange. Usædvanligt, dræbende for topfarten men faktisk ret fedt.

Vi trillede farten ud og fik pusten men uden reel pause tog vi igen 12 progressive omgange, os vi som fuldførte. På sidste omgang røg vi ud i reeelt spurtopgør over de sidste 200 meter. Ikke mindre sjovt da jeg også vandt den efter at have arbejde for det.

Herefter blev det lidt la-la. Vi var 3 der kørte på banen, hver for sig. Efter lidt tid valgt jeg en øvelse som jeg har hørt om men aldrig kørt. Fra udgangen af det ene sving arbejder man sig fra sort streg op til barrieren og fra toppen af svinget og ned ad den næste langside finder man ned på den sorte streg igen og forfra. Jeg fik kørt 11 bakker og der skal faktisk hældes en del watt/moment i, når det går opad.

Efter nogle omganges tril havde jeg fået den ene mand på hjul og jeg gik op på blå og kørte to langsomme omgange og op ved barrieren og kørte to hurtige omgange. Det gentog jeg to gange, så 3 i alt.

Efter en kort trillepause fik jeg kørt to antrit fra ca 10km/t i ca 175m med et par minutter pause imellem. Så var der ikke mere bundtræk tilbage og jeg stoppede.

Der var rigtig god snakkelyst både på banen og nede i ved kaffen, så jeg fik ikke styrketrænet inden jeg kørte op til mor som det ellers var meningen, så det håber jeg at nå i morgen før arbejde.

Link to comment
Share on other sites

Jeg FIK trænet før arbejde. 

Først en af de sædvanlige lægture fra biblioteket - den med 50 superlangsomme reps, så tre sæt på et ben og 50reps på to. Lidt for længe siden sidst, for de første 50 tappede mere end de plejer.

Herefter i FW :crazy:

De havde ikke kun flyttet om. De havde også fået ny maskinpark. Og en masse gulvplads, for de maskiner der før var to af, var der nu kun en af. Det begyndte også med over 10 minutters ventetid på en trunte i start-tyverne der sad i benpressen. En 10–12 reps og en lang pause på telefonen før de næste 10-12 reps. Og så med næstlaveste vægt.... jeg forstår ikke at de gider træne sådan. At tage trappen op til 1ste, lægger mere belastning på lårene. Nå men de fleste kvinder træner sådan, så det må jo have en årsag.
Udover det, så mangler der en del af det jeg plejer at bruge. Liggende lårcurl er væk. Mulighed for kropshævninger med neutralt greb også væk. Heller ikke noget der ligner min sædvanlige mavemaskine. Og bicepsmaskinen er væk. Ohhhh, en jammer....
Nå men alt er ikke skidt. Den nye benpres føles umiddelbar svampet men det er nok fordi der også er god belastning på, når benene er ved at være strakte. Og så har den lændestøtte som dels bare er rart og også forhindrer at man glider af sædet. Leg extensions maskinen er også ny. Den gamle lå med vægten på skinnebenet og med alt for tynd polstring, så det gjorde afsindigt ondt. Den nye må testes når okkusionselastikkerne er med.

Benpres: 20x70, 20x100, 20x130, 20x160, 20x180, 10x200 aka fullstack... godt nok var der ikke til 20 reps men sløjt at man kan reppe med stakken. Måske godt for menisken.
Lårcurl, siddende: 10x20, 10x40, 10x60
Kropshævninger, overhåndsgreb i stativ hvor plastikhåndtagene drejede lidt undervejs: 10, 10 - kæft de var grimme fordi grebet ikke var i orden. 
Bænkpres, DB: 8x34, 8x34
Bagskuldermaskine, den gamle: 10x40, 10x40
Laterals, DB: 10x10, 10x10
ss
Bicepcurl: 10x20, 10x20
Hyperextensions: 25, 25, mere lodrette end i det gamle stativ og meget lettere
Mavemaskine: 15x65, 15x65 - fødderne var under en “pude” så hoftebøjere og nedre mave var mere med end normalt. Fik krampe i nedre mave 3 gange på vej ned i omklædningen, trods jeg prøvede at trække ud hver gang

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

8 timer siden, Gregers TF skrev:

... jeg forstår ikke at de gider træne sådan. At tage trappen op til 1ste, lægger mere belastning på lårene.

Dem er der altid nogle stykker af i FW, synes jeg. Jeg tænker, at det vigtigste for dem er, at de har været i centret og kan krydse det af på to-do-listen, for det er næppe den store effekt, de får ud af det. Nu har jeg jo taget en del spinningtimer de seneste måneder, og der er der heller ikke noget nyt. Der sidder altid en del, der med langt større udbytte kunne gå en rask tur på en times tid, for de sidder og triller rundt stort set uden belastning og har ikke en svedperle på panden bagefter. :raisebrow:

Link to comment
Share on other sites

Hele dagen forsøgte jeg at sætte mig op til en solid Zwift-tur men det floppede fælt og endte med 5 min opvarmningen 25 min over/under-sweet spot, inden jeg trak stikket i utide. Flere faktorer.

Jeg var tørstig.

Torskedumt at “slutte” træningspausen med styrketræning. Jeg er generelt busted og har pænt med DOMS i lægge og baller.

Jeg har sovet dårligt de sidste 8-10 dage, Jeg har har ikke ændret mine aftenrutiner når jeg kommet fra arbejde og når jeg er hjemme kl 23 i stedet for 20:30, så kommer jeg ALT for sent i seng.

Forhåbentlig har det kun gavnet at få rørt skinkerne, nu det hverken i watt eller volumen var voldsomt strabadserende. 

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Jeg fik de rigtige søvncyklusseer i nat og var færdig med at sove før 9. Fik også drukket en masse vand. Men jeg gad alligevel ikke træne, energien manglede. Men der er nok bare om at komme i gang igen, så jeg fandt en lidt kort og ikke for hård tur på Zwift. Efter et minut i sadlen gad jeg alligevel godt men fint nok også at køre i stuen uden at sidde og savle. Jeg synes ellers at have fint styr på mit madindtag men jeg stank af ammoniak bagefter, alligevel, så det havde jeg ikke :unsure:

A20C5825-A163-44CD-A99C-E14D4A655AEA.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Jeg havde aftalt med sædvanlige kollega og hans bedre halvdel, at vi skulle køre klokken 10 i dag, så endelig ud. De flyttede så tiden til klokken 12. Og til klokken 14. Og aflyste fordi det var for koldt. Huh, nu var det da lige blevet nogenlunde lunt???

Det tog mig lidt tid at samle mig til at køre alene men maven knurrede. Jeg fik spist lidt og faldt i søvn. Da jeg vågnede var det liiige sent nok at trille ud. I stedet fandt jeg noget semi-holdløb på Zwift som jeg fik tilmeldt mig. Fik også oprettet mig et nyt sted i Zwift-universet og kom åbenbart til at ændre min tilmelding til A-klassen. Goddaw min bare.... 

I stedet fandt jeg nedenstående tur. Ikke voldsomt hård og i de sidste fem korte blokke sad og jeg og ønskede at det var HIIT. 

Bagefter 3 sæt 20 tåhævninger på ét ben plus et ekstra sæt til venstre. Planen er nuldag i morgen og banecykling på tirsdag.

82432F3F-BCA7-4956-BAF0-4795AED5691E.jpeg

Link to comment
Share on other sites

Banecykling - sprinttræning og i dag gik det ikke i kludder. Jeg havde godt nok ondt i maven hele dagen og følte mig mat i stængerne men der var en af de dage hvor man kører godt alligevel. Vi var 4 veteraner, den enes søn og ingen træner.

Efter en stille snydeopvarmning for mig selv, kørte vi en samlet opvarmning. Progressivt fra 30 og endte lidt over 55. Så var vi “lissom” i gang. Far og søn kørte deres intervaller og vi tre andre samlet umiddelbart efter og så en god lang snakkepause.

Første tur var med normalt gear og viste os indløbet til en 200m m flyvende start, først indløbet alene og derefter indløb plus 200. Jeg sad bagerst og holdt lidt igen for ikke at overhale.

Herfra hed det gear 51-14 for mit vedkommende. Næste tur var 200 med flyvende start. Jeg lå forrest og for første gang siden menisken røg, var det uhæmmet all-out og omsider kom den tykke over 60 i timen. Det var VIRKELIG dejligt at konstatere, at det kan jeg altså stadigvæk godt. Da jeg kom ned i inderkredsen, blev jeg budt velkommen som den nye sprinter på holdet. Den bemærkning lunede også.

Så var det en flyvende 500 meter med indløb som på en 200 meter. Vores læremester lå forrest men slog ud efter 250 meter og vi andre gjorde det samme. Det viste sig at han var sovset til og vi andre skulle have fortsat. Jaja, vi skal lige lære.

En tur magen til ovenstående, blot kørte vi hele distancen. Føj, hvor var det ulækkert og stængerne visnede og føltes lammede de sidste 100 meter (ligesom i forrige interval)  og herfra var stemmen næsten væk og byttet ud med Cecil-hoste. 

Til sidst en 500 meter med stående start. Ret grænseoverskridende at holde klikket i oppe på banen og (prøve at) have tillid til “holderen”. Jeg har slet ikke teknikken til stående starter men fik flået cyklen rundt på 1ste omgang i en ganske fin tid som jeg ikke kunne leve op til på anden - at min acceleration er bedre end min topfart, vidste jeg jo egentlig godt. Jeg fik kørt mig uhæmmet i bund og havde underlaget været blødt, så havde jeg smidt mig men fik klamret mig til et rækværk i stedet.

Nu havde jeg gele-ben og mine baller gjorde ondt så det passede mig fint med en meget stille afrulning.

Dejlig dag på kontoret og endnu mere dejlig igen at få nogle succesoplevelser. Incl at begge knæ er helt upåvirkede af både en start fra nul og høj kadence. Til gengæld er jeg smadret i kroppen og går i seng om lidt, trods det bliver før kl 23.

Link to comment
Share on other sites

Lårene er godt trætte uden at være ømme (kompressionsbukser :poking: ). Inden arbejde en lille tur i FW, dog uden at træne quads og baller.

Først dog en gang læg hjemme på trappen. 50 langsomme reps på to ben og 3 sæt 20 reps på et ben.
FW:
Siddende læg: 2 x 12 x 60
ss
Chinups: 10, 8
Bagskuldermaskine: 2 x 12 x 40
ss
Siddende lårcurl: 2 x 12 x 60
Bænkpres, DB: 2 x 10 x 32,5
ss
Bicepcurl: 2 x 10 x 17,5 
Laterals: 2 x 10 x 10
ss
Fransk pres DB: 2 x 12 x 10
Hyperextension: 2 x 25
ss
Alm mavebøjninger på gulv: 2 x 20
Skrå mavebøjninger: 2 x 15

Link to comment
Share on other sites

Det er skammeligt, så dårlig form jeg er i. Ikke at det hverken er overraskende eller uretfærdigt, bare lidt øv. Jeg bliver også NØDT til at tage mig sammen til at smide noget blæver fra vommen. Jeg har lige taget nye sommeruniformbukser frem og jeg kan ikke være i dem. Forleden var der også en kollega der spurgte om jeg ikke havde taget på. Fra lørdag er det slut med restferie og fridagsbytninger i denne omgang og jeg er i fast arbejdsrytme. Så kan jeg forhåbentlig få styr på kosten og også få system i træningen.

Dagens tur... puha. Det virkede ellers overkommeligt at hyggetrille en times tid for at komme ud på flyvestationen, køre 3x15 minutter (5 pause) og nulre hjem igen. Efter andet interval sov fingre og.... og... ja, den sov også... sadeltræning :poking:

Som sædvanlig var jeg en idiot og holdt lidt flere watt end planen, gad vide om jeg nogensinde lærer det? Når formen er god, så går det alligevel men i dag klappede skinkerne helt sammen og hjemturen var pinlig. Det gode er at det næsten kun kan gå fremad.

69947106-1E1E-420E-9691-17EA40D287F8.jpeg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share