Langt pokker i MOL


Gregers TF
 Share

Recommended Posts

138km er mere end godkendt.

Og tak. Jeg ville bare gerne ikke være så smadret bagefter men det skal nok komme. Jeg kan desværre “kropshuske” hvad jeg kunne i september og hvordan det føltes og lige nu er det virkelig usselt, i forhold. Det vænner jeg mig forhåbentlig til, efter lidt flere ture på rammen.

Tænker du løb eller noget med watt?

Det ligger helt stramt at jeg VIL have min FTP over 300 w igen og med en vægt under 90kg - jeg svinger mellem: 92 og 93 og har gjort det siden december. Jeg vil også svært gerne holde +1200 watt over 12sek igen men der er lige en dåbsattest der kan gøre at det bare ikke længere er mulig, uanset hvad f....jeg gør.

Til sprinttræning blev lidt henkastet nævnt noget om at jeg måske kunne bruges i holdsprint (som sidstemand :gal: )men det er slet ikke noget der er reel snak endnu. I første omgang skal jeg have sprinttræning ind i hverdagen. Ellers er sprintomnium i H50 stadig en tanke jeg godt kan lide at lege med men jeg gider ikke at det bliver pinligt. 

Et par løb ude på flyvestationen kunne også være interessant, når jeg er tilbage ved at 100km er en rutinetur. Der er jo ingen biler derude, hvilket nok er påkrævet når man er mig. 

Det er vel for ukonkret til at du kører løb, eller?

 

 

Link to comment
Share on other sites

Ingen biler. Ikke 40 folk i feltet. Ikke en masse overflødige km før det sjove begynder. Bare :wub::wub::wub: 

Jeg er så forbasket misundelig over den måde at køre på, det må være SÅ sjovt.

Jeg skulle have cyklet med kollega i dag men nu har han da aflyst (igen-igen). Jeg skriver her for at binde mig op på en tur alligevel :poking:for ellers ender det med at jeg igen ikke kommer ud.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Jeg synes nok cyklen var lidt svampet på vej hjem i går man tænkte at det var trætheden der spillede ind. Der var kun 3 bar i baghjulet da jeg skulle ud her til eftermiddag, så har fået årets første lille siver. Jeg turde ikke sætte kørelysten over styr ved at bruge tid på slangeskift, så jeg kørte med siveren igen i dag.

Eftersom jeg var godt brugt efter i går, var planen primært at køre i zone 1 og 2 med lidt tryk på de få bakker og krydre det med et par spurter. Benene kunne jeg leve med men min popo :devil: Ellers havde jeg nok kørt længere end de 55km men jeg magtede ikke mere. Fin grundtræning og tiltrængt sadeltræning. De næste tre dage er arbejdsdage - det betyder styrketræning men ikke så meget (eller ingen) cykling: Numserestitution :biggrin: 

Det ene af de mål jeg satte op i går kommer jeg til at revidere, for i den ene af spurterne gik den allerede hjem i dag.

00CF68E9-BFD7-4D63-83DF-76A61FCDF26A.jpeg

Link to comment
Share on other sites

I går: Tåtævninger: 50 langsomme på to ben og 3 x 20 på et ben.

Til formiddag før arbejde var jeg en tur i FW:
Chinups: 10, 10
ss
Siddende læg: 2 x 30x40
Benpres: opv, 10x120, 10x140, 10x160, 10x170, 10x180
Siddende lårcurl: 15x60, 15x60
Bagskulder: 15x40, 15x40
Bænkpres DB: 2 x 10x32,5
ss
Bicepcurl: 2 x 10x20
Laterals: 2 x 10x10
ss
Mavemaskine: 20x60, 20x70
Hyperextenson: 2 x 25
 

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Det må vi høre om, når det er kørt.

Vægt i går: 93,1kg og i dag 92,7kg.
Lille skodtræning i dag på turbotræneren. En lille halv time med 5 x 40/20, inden jeg kyllingede ud. Jeg havde været vågen i kort tid og kun varmet op i 4 minutter og det føltes slet ikke rart. Det stak i lungerne og hjertet ville ud af kroppen og... nej. Fik trillet lidt bagefter.
Herefter 50 langsomme tåhævninger, 3x20 på et ben, 50 på to ben, 20 på et ben og 50 på 2 ben.

Herfra lidt betragtninger om årets træningsgang.

Jeg er nu i gang med at have tre fridage (dag 1,2,3) efterfulgt af tre arbejdsdage (dag 4,5,6) og forfra. Eftersom det rykker en ugedag pr uge, kan jeg ikke sætte faste cykelmål op for dag 1,2 og 3 - andet end at der helst skal cykles.
Derimod kan jeg sætte resten i nogenlunde rammer. Jeg skal træne lægge på dag 3 og 5 og styrketræne resten på dag 4. For at være frisk til cyklingen, skal dag 5 og 6 indeholde en nuldag og den anden skal være være lille i intensitet eller volumen. 

Efterhånden er jeg mere og mere overbevist om at træning med vis volumen, virker.
De to somre jeg har kørt på D-niveau, har været sidste år hvor jeg kørte mere end ellers pga restferie og det gode vejr. Og så året hvor jeg både kørte i ACR og HvidovreCK.
Dengang jeg kunne mønstre overarme over 42cm og lave en masse chinups og dibs, var dengang jeg ikke talte med mine kolleger i pauserne men knækkede jern i DSB lille motionscenter. Eller blev hængende 2-3 timer efter fyraften.
Senest efter menisken røg, hvor jeg kun trænede lægge men brugte 20-25 minutter et par gange om ugen. De voksede næsten 2cm - for første gang var de helt anstændige - men er krøbet nu jeg har skåret ned på volumen igen.
 

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Morgenvægt i går: 92,9kg og i morges 92,5kg.

Banecykling men først efter en god gang stress. Da jeg ville pumpe cyklen var der bøvl med karkassen på bagdækket igen, trods det var næsten nyt. Heldigvis er jeg “jyde-samler” så jeg har ekstra hjul stående men de stod dybt inde på den altan jeg bruger som pulterrum og det var en kamp at grave det fri. Jeg kunne lige nå træningen. Eller alligevel ikke, for uheld på motorvejen lagde et kvarter oveni køretiden. Jeg skulle også have den limede ring godkendt efter den havde fået vinterkulde.

Ham som har fået mig ind på sprinterholdet skulle gå tidligt og jeg er ikke på de andres niveau - den ene håber at vippe danmarkmesteren af pinden og kører selvsagt svinagtig hurtigt. Ergo vi kørte alle hver for sig og det var jeg ikke mentalt helt forberedt på.

Jeg fik varmet op 10 minutter for mig selv og kørte 3 styk 200m moderat med 200m-indløb med fokus på teknik. De to første blev som man kan forvente af en begynder men nummer 3 føltes helt anderledes og jeg fik at vide at den var tæt på perfekt.
Det er BTW også ret hårdt mentalt for lille generte mig at køre alene mens de andre sidder kigger og bedømmer og endda er 100x bedre på alle parametre. Heldigvis lærer de gerne fra sig men stadig.....

Der var ikke meget jeg fik kørt, så jeg hoppede på Zwift da jeg kom hjem. 10 minutters opvarmning, så med i et kriterium-ish løb, hvor jeg mente at have læst at der ville være spurter undervejs. Efter et kvarters monstertons, havde der ikke været en eneste spurt og jeg stoppede og rullede af i 5 minutter. Så vil jeg hellere være frisk på cykelbanen i morgen og prøve om jeg kan stikke snuden frem en gang eller to.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Banecykling, vi var kun 19 og jeg tog den sidste plads på hold 1.

Først pointløb, som vanligt med tvungne opsamlinger og de første SKAL efter spurten ned og runde bagenden af feltet. Mod sædvane gik farten ikke meget ned mellem spurterne og det var faktisk hårdt bare at sidde i feltet. Jeg sad toer da der blev ringet til spurt nr 2 og nassede hjul. Da ingen overhalede bagfra, så snuppede jeg den.

Dernæst stod den på Italiensk jagtstart. Mens jeg var på toilettet for at hente vand, havde de andre besluttet at jeg kunne vælge mellem plads 4 eller 5 (af 5). Det blev 4. De to forreste skulle føre 4 omgange og vi andre 3. Forreste mand skulle nok have siddet længere tilbage, for det gik satme stærk fra start - efter 2 omgange var jeg oppe i højrød zone. Mand nr 2 kunne heldigvis slet ikke holde farten men 3’eren havde fået pusten og føj igen. Heldigvis var vi ved at indhente det andet hold og vi må ikke overhale, så jeg skulle “blot” holde afstand på mine 3 omgange... det var så alligevel en balancegang på at eksplodere.

Uden vi fik pause kom det andet hold på banen og alle skulle køre øvelsen med lige dele pause og lige del interval. Filmen knækkede lidt til sidst og jeg sad og småørlede, trods det efterhånden var over 3 timer siden jeg spiste.

Efter en tiltrængt pause (og vand til at tage smagen) skulle vi lave felt og tage en omgang på skift  - 3 gange. De to første var gode men til sidst var jeg udsolgt. Den gik direkte over i linieløb på 8 omgange. En energisk mand førte de første 4 i høj fart, før han slog ud. Så den sædvanlige rumle med en halv omgang til hver, indtil der blev ringet for sidste omgang. Vi var tre tilbage og jeg sad sidst. Egentlig perfekt men den forreste var for hurtig så vi to andre havde nok med at sidde på hjul.

Dejligt hårdt, stadig på den sjove måde.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

94,6km på landevejen. Ca første halvdel med kollega (der ikke aflyste i dag) og derefter tog jeg min Amagerrunde.

Benene var nogenlunde friske men jeg snød nu også lidt i går efter træning og hældte godt med carbs på kroppen. Måsen klynker men sådan er det. Jeg regner med at mine nye bibs kommer her en af dagene, nu Heino ikke længere vil sælge Giordano/Alé, og man må via nettet :dry:

Kæmpe, kæmpe positiv forskel i friskhed i forhold til sidste lange tur og med tanke på hvor mange tæsk mine lår fik i går, så er jeg vældig glad. Kan ske, jeg skal begynde at overveje klubtræning.

Nå... mor venter med kage, så læggene får først en tur når jeg kommer hjem

Link to comment
Share on other sites

Jeg gad ikke lægge i går så det blev i dag

Vægt i forgårs 92,3 - i går 92,4 og i morges 93,4. Der var ikke kun kage men også burger og pomfritter fra grillen. Skide hyggeligt men det gør det ikke lettere.

FW før arbejde:
Chinups: 3 x 8
ss
Stepups: 3 x 8
Siddende læg: 20x30, 25x50, 25x50
Tåhævninger på et ben: 3 x 25 og så 50 på begge
Benpres: opv, 8x120, 8x150, 10x170, 10x190, 10x200 (full stack)
Siddende lårcurl: 12x65, 12x65
ss
Bagskuldermaskine: 12x40, 12x40
Bænkpres DB: 8x32,5 , 8x32,5 , 8x32,5
ss
Bicepcurl DB: 10x20, 10x20
Laterals: 8x10, 8x10, 8x10
ss
Fransk pres: 12x10, 12x10, 12x10
Mavemaskine: 15x65, 15x65, 15x65
ss
Hyperextensions: 3 x 20

En lille xjyde-kommentar... henne ved håndvægtene var det både lidt “tag-dig-sammen” og distraherende. Nabobænken var besat af en pænt (i begge betydninger :wub: :blush:) muskuløs trunte, der gav trænede igennem og flexede arme foran spejlet i pauserne. Alt for sjældent med den slags indslag.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Det dér sprinttræning laver kludder i planerne. Det er tirsdag - min anden fridag men så kan jeg jo ikke lave alverden i morgen. Så til morgen før arbejde, hoppede jeg på rammen og kørte min Amagerrunde - for første gang i år blev raceren brugt til fartleg, udover de pæne intervaller hver vej over diget. Det var helt rart at få lov til at blive blæst semi-ustruktureret igennem. Det står alligevel ikke så skidt til som frygtet og der er juice nok at køre med, til at det er reelt sjovt, også når vinden ikke er en ven. Måske det skal gentages på andre arbejdsdage, hvis de ikke er for tidlige. Som det sidste, fik jeg kørt en halvkikset skiltespurt. Vinden uventet blev fanget af et menneskehøjt rækværk i højre side, så der var meget mere modvind end reelt, så det blev en møver i alt for højt gear.

Alt alt igen en fed tur, hvor der mere spræl i kroppen end jeg havde turde håbe på. Hvis jeg få min Vo2max med op i løbet af sommeren, så bliver det retti sjaw.

Efter fyraften en gang tåhævninger (50 er på to ben og 20 på et ben): 50, 20, 20, 50, 20, 20, 50, 20, 20 lidt fail på venstre, 50, 50, 50 samt et par statisk hold på venstre til fail.

5996C1B5-D893-4C45-93E2-5AA2983D78BB.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Efter tre dage over 93kg, lå vægten i morges på 92,4kg. I dag er første dag med kalorietælling og fokus på at få spist korrekt (og nok) efter træning, så der ikke opstår paniksult senere.

Planen var egentlig fastende z2 fra morgenstunden men mor skranter og aflyste mit besøg. Det gav en hel dag uden aftaler og jeg valgte at være den besværlige kunde, før der kom for mange i butikkerne. Min oldgamle barbermaskine fik nyt folie/skærehoved og det lykkedes at købe et pladebaghjul til banecyklen i en fysisk butik. Jeg fik vasket tøj og nu var klokken vel 15 og morgenmaden fra kl 10 efterhånden brugt.

Det blev en fake-fastende tur om Fælleden. Årets første 27km på tribanditten :wub: Jeg havde frygtet at være for fed til at ligge i bøjlerne men det gik fint. Jeg ville have holdt pulsen under 75% men hjem over digestykket havde jeg et gut på hjul og pludselig lå den oppe på 90% i stedet. 

Genbrugsstationen nåede jeg ikke og nu vil jeg finde mig en ny telefoniudbyder. Min nuværende skifter IT-system og hæver derfor priserne 10kr/md. Hvad sker der??? Ny IT medfører højere priser? Nye signaler til S-togene medfører 15-30 sekunders længere rejsetid mellem hver station!?! Jeg troede at nyt isenkram skulle give forbedringer og ikke forringelser. Jeg er blevet for gammel til at forstå udviklingen.....

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

7 minutter siden, Gregers TF skrev:

... og nu vil jeg finde mig en ny telefoniudbyder. Min nuværende skifter IT-system og hæver derfor priserne 10kr/md. Hvad sker der??? .

Jeg valgte Oister sidst, jeg skulle skifte (for et par år siden), og deres priser har hidtil været svære at matche. Deres service fungerer også fint.

Link to comment
Share on other sites

Det er også dem jeg er landet på. Nu jeg har set deres priser, så får de også internettet til lejligheden. Så YouSee’s lille prisjustering koster dem to tabte abbonementer. Jeg har BTW lige læst mig til at de 10 kroner skulle gå til et filter, der fanger 90% af de fupopkald man modtager. Jeg er nu ret ligeglad, for jeg svarer sjældent numre jeg ikke kender. Og hvis jeg har lyst til gøgl, så svarer jeg et Salam og hvis det er en Windows-ekspert, så får han et Allahu Akbar. Indtil nu har de alle selv straks afbrudt.

Link to comment
Share on other sites

Morgenvægt var 92,1kg. Jeg kan alligevel ikke tælle kalorier, da MyFitnessPal ikke virker i øjeblikket.

I dag en tur på cykelbanen. Tirsdagsholdet kl 13 havde sæsonens sidste dag og jeg var tilsagt kaffestuen bagefter og sprinttræningen måtte vige.

I bedste Garmin-stil ville min speedsensor ikke virke. Efter at have rodet forgæves med det, fandt jeg med i opvarmningen. Så kørte vi 20 omgange progressivt. Så kørte vi den hvor hver mand tager en føring på to omgange på blå og så derefter to oppe ved barrieren. Styrkeforskellen var stor, så vi var kun to til sidst og de 10 afsluttende omgange blev droppet. Hyggesnakken var i højsædet så det var stort set det. Der blev kørt noget der kunne kaldes afrulning og jeg kørte med men fik øvet linien i to 200m-indløb, når jeg sad bagerst.

Sprinterholdet begyndte at indfinde sig og som det sidste, fik jeg sat en 13’er på baghjulet og ville køre en enkelt 200m, inden jeg fandt ned til kaffen og kagen. Det var første gang jeg kørte med 13’eren og også kørte indløbet stående, de andre tog stopurene frem og stillede sig klar. Jeg tænkte 1000 tanker og fik ikke trådt max i den stående fase. Alligevel for cyklen rundt som en flue i en flaske og jeg kæmpede med at finde ro på den sorte streg. Mit indløb havde været piv langsomt og sidste halvdel var hurtigere end første, hvilket er helt forkert da meningen er man indlede de 200 meter med sin topfart og “dø” noget før målstregen. Det var også et par andre småting jeg skal rette. Jeg endte med at trille rundt på 12,0 sek og burde kunne finde et par tiendedele ved at forbedre teknikken, time indløbet bedre og måske finde en bedre gearing. Til VM i H50 rækker 12,0 til at gå videre fra kvalifikationen og de fablede igen om at de have mig med med til VM i Manchester som tredjemand i team-sprint. Jeg tror sgu de mener det meeeeen.....Nu må vi lige klappe hesten.

Omvendt bør jeg overveje hvor meget det her faktisk skal fylde sommeren over, for hvis jeg vil det så skal det nok trænes så tit som arbejdet tillader, ellers falder jeg igennem på det tekniske. Noget af mig vil gerne og resten af mig er rædselsslagen ved tanken. Bare tanken om at skulle til Manchester og være et fremmed sted er gennemsyret hæslig. Det mest afgørende er dog i første omgang, om der er lige så dårlig kemi mellem mig og sprintertræneren som sidst vi mødtes men det opdager jeg på søndag.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Endnu en gang banecykling. Jeg var træt, benene var trætte og der var ikke rigtigt noget at skyde med. Da jeg kom hjem fik læggene en solid omgang. Jeg er træt og vil tidligt i seng, så detaljer udelades i dag.

Vægten daler stadig og appen til at tælle kalorier virker igen. I morgen er det 4-dagen, så håber at få sovet igennem og knække jern før arbejde.

Link to comment
Share on other sites

VM lyder ellers som et fedt mål! Kan kun bifalde det. Hvis de andre tænker det er sjovt at køre med dig og du er omkring deres niveau, så det da bare med at få prøvet det af!!!

Kørte løb DGI/erhvervscup i går i B klassen. Det gik over stok og sten fra start og jeg var ikke rigtig klar mentalt, men efter at have hængt på bagi i 10-15 min.  kører jeg mig op i feltet og hygger i 20 min i læ. Vi kørte omgange på en  ca 2 km rundstrækning og holder 42 km/ i snit, så det gik halvstærkt. På næstsidste omgang forsøger jeg at komme afsted og slår også et hul, men sidder ude alene og det er jeg ikke stærk nok til, så sidder bare med feltet hjem. Fint arrangement! og giver da lidt blod på tanden at køre samlede starter igen.

Link to comment
Share on other sites

Småstressende dage... men det vidste jeg jo på forhånd at arbejdsdagene ville blive, hvis jeg både vil sove i gennem og træne lidt.

I går 92,5kg og i FW hvor de har flyttet om igen og noget af det fjernede udstyr er tilbage:

Chinups: 3 x 8
ss
Stepups: 3 x 8
Benpres: opv: 5x120, 5x150, 5x180, 3 x 8x190
Siddende lårcurl: 3 x 10x170
Bagskulder: 3 x 12x140
ss
Liggende lårcurl: 2 x 10x120
Bicepcurl: 3 x 8x20
Bænkpres: 3 x 10x32,5
Arnold pres: 3 x 8x15
Mavebøjninger: 2 x 20
ss
Hyperextension: 2 x 20 - fik krampe i maven og droppede sidste sæt

...
 

I dag vægt: 92,2kg
45 minutters Swift i zone 2 på tom mave. Derefter læg: 50, 30, 25, 25, 100

Nuldag i morgen

Link to comment
Share on other sites

Sprinttræningen og for første gang med træner på. Det vigtigste : Oplevelsen af ham var HEEEEEElt anderledes end sidst. Han var retti, retti flink og gav masser af feedback, uden af tvære alt for meget rundt i de fejl vi lavede. 

Først en ret ukompliceret opvarmning bag derby. De første 10-12 minutter med 35-ish i timen og kun de sidste 5 omgange blev der progressivt lukket op. Opvarmningen sluttede med 3 stk 50 meter antrit

Irriterende nok fik jeg nu teknisk uheld. Nok i antrittene, fik jeg trådt tandhjulet så hårdt på (banehjul har skruekrans) at det sammenholdt med måske manglende fedt, ikke kunne drejes af, da indmaden i hjulet drejede med rundt. På første tur lånte jeg et hjul af den anden nye med en 14 ‘er bagpå og på de sidste lånte jeg er hjul fra kælderen med en 13’er. Fedt at stemningen var at man selvfølgelig hjalp.

Alle mine 4 ture var 200metere. Den første var fri og herefter skulle jeg naturligvis forsøge at rette på de ting jeg gjorde forkert. Det gør det absolut IKKE lettere at træde max samtidigt med at koncentrere sig om noget andet. I de sidste to blev indløbet kørt bag derny - det var heller ikke let, nu det var første gang men jeg rundede da 65km/t for første gang derinde.

På den sidste tur gad kroppen ikke mere. Lårene meldte helt udsolgt og mine baller gjorde ondt ved hvert tråd. 

BTW tydeligt at jeg har været muskulært udfordret for det er længe siden jeg har tisset SÅ grønt som her bagefter - proteinstoffer i urinen giver den en grønlig farve. Men jeg er også absurd mørbanket i skinkerne, så det passer fint sammen. 

91BC29FA-5534-45F4-A9EA-2E4DA4FE8CAA.png

Link to comment
Share on other sites

Det føles også hurtigt når man sigter mod bunden af svinget når det tårner sig op, så hurtigt. Men hva.... de unge gutter kører 65 uden derny og med derny bliver de afleveret med 70, så det må kunne læres.

Usj, jeg er træt i stængerne men jeg kan jo ikke spilde en fridag uden træning af den grund. Jeg skulle ud på Amager og hente mit nye hjul der har fået limet en ring på, vaske tøj og om lidt op til mor,. Jeg skal også køre Ganløsebakker med nogle kolleger i morgen, så det blev bare 50 minutter på en af de flade ruter på Zwift og så manuelt, som udendørs, køre 5 stk 3/2 @ vo2max. Vo2max er helt klart dér jeg falder igennem for tiden, så må hellere arbejde lidt med det.

292653D6-D4A0-4DC2-B3D6-05D0B27B26A2.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Jeg tog toget til Farum station for at mødes med tre andre kolleger. Planen var bakker i Ganløseområdet. Jeg kørte frisk til på stort set dem alle og også et par byskilte. Heldigvis trak jeg pænt fra og kunne nogenlunde få pulsen under kontrol inden de andre kom op til mig. Turlæggeren gider ikke rigtigt sidde på hjul, så resten af tiden var det overskueligt med watt. Da vi var tilbage i Farum pludrede vi lidt og jeg havde meldt ud at jeg ville cykle hjem. Planen var at køre mig i smadder. Ham med kæmpelårene bor også på bilkakysten og gad ikke tage toget hjem alene og vi fulgtes. Han VAR midlertid kørt i smadder, så det var primært i zone 1. Da han var fulgt hjem, var jeg nu også øm i måsen, sulten og var ikke længere klar til at fyre den af. I stedet en lille omvej, så jeg landede på 101km.

66713916-4B55-4309-A9CF-CE7E1D80281A.jpeg

Link to comment
Share on other sites

Havde jeg haft vand i lejligheden i morges, havde jeg taget en nuldag, for jeg var godt ristet efter i går. Man jeg skulle alligevel i FW for at gå i bad før arbejde og så kunne jeg lige så godt tage to og træne ind imellem.

Enkelte øvelser flettet/supersættet
Chinups: 3 x 8
Stepups: 3 x 8
Tåhævninger: 50, 5 x 15xbw+15, 100
Siddende læg: 25x40, 20x40, 20x40
Hexbarsquat: 3 x 10x60 - yes, uden at få ondt i ryggen denne gang
Benpres: opv, 8x180, 6x200, 6x200
Siddende lårcurl: 3 x 8x75 - det er vist PR på vægt
Bagskuldermaskine: 3 x 12x40
Bænkpres DB: 10x30, 15x30
Laterals: 2 x 10x10
Mavebøjninger: 2 x 25
Hyperextensions: 2 x25
- gassen gik HELT af efter bentræningen. Den var noget tung og sugede det sidste energi ud.

Vægten ligger omkring 91 et halvt. Ikke det store tab men hvis det er stabilt er det fint nok at den falder lige så stille.

Link to comment
Share on other sites

Før dagens arbejde en hurtig gang Zwift. 50 minutter med 3x10min sweet spot i den milde ende. Altså ikke det vilde men dejligt at blive rørt. Alligevel en hel nuldag i morgen, for jeg er godt brugt i lårene og læggene blev overraskede over den ekstra vægt, så... for tredje dag i træk er jeg hævet i halsen.. godt nok ikke andet end det men det ene med det andet.

 

9710176B-16A5-4425-87B9-C0795CE63C78.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share