Langt pokker i MOL


Gregers TF
 Share

Recommended Posts

Godt at du holder kæden stram! Der er alligvel en del kvalitet hist og pist i din træning.  :-)

 

Jeg er tit lidt for magelig, men giver den omvendt ok gas med mellemrum.

 

Jeg var ude og køre DGI business tirsdags VM. Av, der er smæk på. Hang seriøst i det yderste af elastikken indtil der var en gruppe der fik hul. Derefter var det fint de sidste 30km. Kørte i A-klassen, men der var både ryttere fra Riwal (Kamp) og BHS-Almeborg med, så fronten var pæn ondskabsfuld. Kørte vist en midterplacering hjem afslutningsvis.

 

Hvornår er din næste start?

Link to comment
Share on other sites

Der er kun to afdelinger tilbage ude på Flyvestationen og i DGI-cup. DGI ligger på arbejdsdage og Flyvestatonen.... der ER sgu ikke spændende derude og selve tilmeldingssystemet virker ret indforstået. Jeg har også kun kørt fællestræning en sølle gang og selvom jeg fandt det naturligt, så er jeg jo nok rusten i det med gruppekørsel. Omvendt ligger jeg alligevel bagerst i feltet, så det gik nok alligevel. Har overvejet mosjoløb i forbindelse med licensløb, men jeg gider altså ikke at der dukker en masse licensryttere op uden aktiv licens så feltet holder 6 sekunder, inden man alligevel kører for sig selv - det er der ikke meget cykelløb i og det gider jeg ikke at betale for. Jeg burde have været ved i DGI men jeg må erkende, at sommeren pludselig susede forbi uden jeg nåede at opdagede det i tide. Jeg kommer for sent i form og så er det hele overstået :dry:

Det jeg alligevel savner mest er Hvidovres fredagtons, de gange der var nogle med der var lige det bedre, så man var tvunget ud over evne - men ofte var det jo mest kedeligt at sidde på hjul, mens “Ost” klistrede sig til at ligge forrest. Og så til Greve Trim-træning når der var skiltespurter men at bruge 90-110km på en eller måske to spurter..... nok er skiltespurter da shit men der var al for meget “spildtid”. 

Lyder som en pæn hård dag med det DGI- business. Jeg troede ikke at der var nogle at de “rigtige” hold med til den slags :omg: 
Kører du stadig licens også?

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

De kører jo også bare med for sjov, eller rettere, som en show of force. Går udfra de bliver betalt for at stille til start og drysse lidt glimmer over arrangementet. De tre-fire stærke kørte som sagt væk, men kører ikke med om sejren, da det ville være 'pinligt' at vinde et motionsløb. Der er en lidt underlig intern logik i sporten til tider.

 

Nej, jeg har ikke haft tid til licens i år. Ville have kørt TT, men har måtte disponerer anderledes.

Tager måske et par løb i august, men ellers er det bare vedligehold og fokus på god grundform til banesæson åbner igen.

Link to comment
Share on other sites

1 time siden, kahlua-kalv skrev:

De kører jo også bare med for sjov, eller rettere, som en show of force. Går udfra de bliver betalt for at stille til start og drysse lidt glimmer over arrangementet. De tre-fire stærke kørte som sagt væk, men kører ikke med om sejren, da det ville være 'pinligt' at vinde et motionsløb. Der er en lidt underlig intern logik i sporten til tider.

Jeg så, at Veggerby havde overtalt Alexander Kamp til at køre Sjælsø Rundt. Han kom vist hurtigt rundt sammen med en anden på 1. og 2. pladsen.

Link to comment
Share on other sites

At kendisser er med som trækplastre har jeg fint med, omend jeg ikke forstår at det skulle gøre en forskel, at der et eller andet sted er en kendt. Jeg fatter heller Royal Run men ideen er da fin, nu den virker.

Jeg har det lidt mere stramt med når (især A, B H40) licensryttere kører motionsløb for at vinde. Hvidovres motionsklassse-gadeløb for et par år siden, blev taget at A-ryttere, der ikke aktuelt havde løst licens. Lyngbys løb i år var efter sigende heller ikke et reelt motionfelt. Hvidovres licensafdeling har masser af gange stillet med regulære tog i motionløb, a la Sjælsø Rundt. Men det er er frit land, så det er jo bare sådan det er. Der er selvfølgelig MASSER af gangbare “gråzoner” når licensryttere af en eller grund er ude af form og gerne alligevel vil køre ræs mens licensen er i bero. 

(men jeg forstår ikke helt,  hvorfor man ikke søger ned i D og får dynamikken i licens, i stedet for at køre fra gamle fede mænd. Når jeg kører tur med kollegagruppen holder jeg også lav profil og synes det ville være giga kikset, hvis jeg skulle vise (blære) mig i et selskab der kører på et andet niveau. Men det er nok bare mig der er sær igen :wink:)

...

Som vanligt på førstefridagen, var planen 15/15 eller 40/20 på turbotræneren. Jeg vågnede desværre allerede lidt i syv og kunne ikke falde i søvn igen. Sendte en SMS til vanlig kollega som først skulle møde efter 13. Han var på. Og med på at køre antrit og spurter. Det blev til 10 - de fleste fra gangtempo for at arbejde med den stående start. Og så er kvarters lyskrydsfræs i begge ende af turen. Da jeg kom hjem, gik der ikke længe for jeg havde kiropraktoren i telefonen. I min iver for at køre, havde jeg glemt alt om at skulle knækkes i ryggen i dag. Hovsa!!!

 

 

48A91E2F-61EE-48A3-AB36-3D56BEC708BE.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Tur med kollega op om Farum, små 65km i alt. Vi har begge trætte i lårene efter i går. Men efter jeg havde ham lidt på hjul og han skulle føre i medvind, fik han smag for fart og også troen på egne evner og så kørte han hurtigere end ellers, resten af vejen rundt. Dejligt tempo, faktisk. Efter bad, var jeg hjemme hos ham og familie og smovse grillmad, det var sgu ret hyggeligt. Pludselig blev det alt for sent.

73CAAC4F-6307-4292-BD1B-B901EEA0C60F.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Det var lidt for langt og/eller hurtigt i går til at restituere i. Da jeg samtidig kun sov fra 2:30 - 8:45, så var jeg off.

Efter timers tilløb, kom jeg på turbotræneren. Den før-prøvede gang 2 x 8 x 40/20. Et par bananer og en hurtig skyller senere, sad jeg på tricyklen og trillede 37km over Amager, måske samlet to minutter var pulsen over 72%.

 

Link to comment
Share on other sites

Jeg har fridag og vejret er simpelthen så lækkert og ikke voldsomt med vind. Jeg er bare SÅ smadret benene, at jeg har valgt at holde en nuldag, selvom det skærer i cykelhjertet.

Sidste uge var der 4 dage med under 7 timers søvn og en enkelt under 6 timer, Natteroderi på youtube er blevet en lortedårlig “vane” og den skal jeg ud af NU. I går gik jeg kold før midnat og fik sovet godt over 9 timer i nat. Jeg sidder alligevel stadig og har lyst til at tage en morfar men det gør jeg ikke - skal i seng før 0:30 i aften og ind i den godt rytme. Vægten lå den sidste uge også over 92kg.  Jeg var træt i går og spiste dårligt, men er alligevel under 92kg i dag. Søvn, søvn, søvn :poking:

Den lange søvn gjorde også at ryggen var sej og kiropraktoren fik ikke meget knæk ud af den i dag. 

Link to comment
Share on other sites

Sædvanlige kollege skulle møde halv”tidligt”, så jeg var oppe 7:20, så vi kunne køre sammen. Han har fået blod på tanden og deltog i mine vo2max’er ude på diget.

2 blokke 3/2 med lidt ekstra pause i midten. Desværre havde jeg undervurderet hvor mange watt jeg kunne holde så tidligt på dagen og efter en træningsfri dag, så det blev for fesent i begyndelsen. Herefter spurter fra lav fart, de to faktisk fra nul. Desværre gik det ligesom sidst, at jeg trækker expanderen lidt op af forgaflen, så der kommer slør ad pommern til. Efter sidst, havde jeg ellers overspændt det lidt men det holder åbenbart ikke at man kører stående starter på en landevejscykel. 

BA8B21C2-E21E-41AA-AB6A-271042A2233C.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Underlig dag. Mystisk morgen hvor klokken pludselig var 10:30 før jeg kom op. Planen var klart en cykeltur i det varme vejr. Muligvis drevet af nyheden om at boligblokkens vaskeri lukker i over to måneder og heftig aktivitet i fjæsgruppen, var klokken pludselig noget med aften inden jeg kom ud. Varmen var væk og udskiftet med en rædsom vind. Det opdagede jeg først da jeg kom ud og det fejede motivationen væk.

Jeg fik kørt mine planlagte to blokke á 8 stk 30/30 men den efterfølgende hyggedel sløjfede jeg. 

B907A2E4-CB95-4C16-894F-697A885046D0.jpeg

Link to comment
Share on other sites

Hov for filan....fuglelæggene skal holdes til ilden. Jeg har jo kørt både spurter fra lav fart og endda stående starter, uden at få de fibersprængning-jag i læggene som jeg havde før i tiden. Så vil det være dumt at dovne det væk!

Langsomme tåhævninger på to ben: 50

Tåhævninger på en ben; 4 x 25

Tåhævninger på to ben: 100

- tydeligt at mit CNS lidt har glemt at træne med mange reps, for læggene var noget sitrende i det bagefter. Men alligevel noget sejt stads de er lavet af, for kort tid efter kan jeg slet ikke mærke at de har været i brug.

Jeg satser på at få trænet resten af kroppen i morgen før arbejde. Lårene ikke mere end at de gerne vil udfordres på fredag, der bliver sidste fridag inden fem arbejdsdage i træk.

Link to comment
Share on other sites

Oh jammer, hvor jeg sover elendigt for tiden. Det er aaalt for varmt om natten og når jeg lukker op til altanen så bliver der alt for lyst, nu soveværelset vender stik øst. At styrketræningen var amputeret i dag, var nu ikke derfor. Men lårene var muskulært trættte efter i går og jeg har stadig ondt i skulderen.

Hexbarsquat: 10x80, 8x100, 8x100, 10x100, 10x100, 10x00, markant lettere i dagens center end normalt, da gulvet er stødabsorberende og vægtene ikke skal lirkes ned for ikke at larme.
Kropshævninger: 2 x 10
ss
Hyperextensions: 2 x 20
Bænkpres: 2 x 10x32,5
ss
Bicepcurl: 2 x 8x20
og
Mavebøjninger: 2 x 20
Jumpsquats: 2 x 8

Link to comment
Share on other sites

Hurtig omgang vo2max inden etaten kalder.

 4 x 4/2 med et mere offensivt udlæg end jeg plejer, der yderligere blev hævet lidt små to minutter inde i første blok. Sidste blok blev 30sek for kort da jeg mødte en stor flok rulleskøjtere, og den ene stod i kanten og fyldte lidt op. Både kærkomment og irriterende, da jeg var uvant ude af komfortzonen og ikke helt vidste om jeg ville holde hjem eller eksplodere.

 

4F117421-DC66-41F4-8398-0E8F2E55B922.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Jeg skal nok være mere varsom :cool:

I dag havde jeg kollegaen med omkring Farum. Jeg havde meldt ud at jeg ville køre mig i smadder og det var han frisk på. Indtil vi mødtes, så var han alligevel ikke med den. Heldigvis er han i bedre form end før, så det gik i nogenlunde alligevel. I spurterne var han en skygge af sig selv i dag, selv siddende spurt hvor jeg plejer st være ret presset når han lukker op.

Men jeg fik kørt lidt gøgl på vej hjem og et interval ude på “Holmen”, så fint-fint.

Jeg glemte pulsbæltet, så der er kun watt på den i dag.

1D57EB67-44F5-4E4E-97D9-167CC3178E48.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

En tur i FW før arbejde:

Kropshævninger: 3 x 8
Hexbarsquat: 10x80, 5 x 8x100
ss
Læg på et ben: 4 x 20x bw+20
og
Læg på to ben: 50, 50
Hacksquat: 10x80, 10x80, 10x80, 8x80, 12x80, fejl med de 8 reps, så tog bare 2 mere i næste
Stepups: 2 x 10
Jumpsquat: 3 x 8
Bænk, DB: 3 x 8x32
ss
Lårcurl, siddende: 3 x 8x65, pause da en anden tog maskinen, 2 x 8x65
Hyperextensions: 2 x 20
Mavebøjninger: 2 x 20

Planen er at holde ret lav profil i denne uge. Jeg føler mig ret slidt i lårene og tænker at lidt ekstra restitution vil gøre godt. Jeg kan ikke længere mærke højre skulder og tør snart begynde at træne den lidt.

Link to comment
Share on other sites

En utilsigtet nuldag men pyt. Udover den ugentlig tur i vaskeriet og pletvis hovedrengøring, var jeg også i Planetariet for at se den nye Apollo 11, som Todd Miller har fået bikset sammen og har fået stor ros for. 20 juli er det 50år siden vi satte fod på månen for første gang og det skal markeres de næste par uger. Jeg har taget en feriedag på dagen, i tilfælde af et fristende arrangement. 

Selvom jeg skal se Apollo 11 en gang mere og i en normal biograf, så er den ikke god nok til selve dagen. Der var flotte billeder (men meget forvredne på kuppellærredet), enkelte nye scener, lyden var god og momentvis var det “stort”. Men i forhold til en spillefilm, var der ikke action nok og i forhold til en dokumentar var der katastrofalt få facts. De var vist glade for adgangen til astronauternes pulsdata under missionen og de var, for mig, da også overraskende. Men det bærer ikke hele projektet. Lidt skuffende (måske fordi jeg i forvejen har set en del om emnet???) men den får en chance mere.

Om andre havde det på samme måde eller folk normalt er begyndt at hive telefonen frem og checke fjæs, insta (og kalender som gimpen foran mig) ved jeg ikke, da det er flere år siden jeg sidst har været i bio.

91,3 kg i morges og kosten i går

2A3C0AFC-6325-4F9D-BF88-774967EF43DC.jpeg

Link to comment
Share on other sites

I går torsdag indtog jeg 2700kcal, 308g kulhydrat, 67g fedt og 190g protein og fredag morgen vejede jeg 91,0kg

En forsigtig tur i FW, inden jeg kørte op til mor og lillebror - har derfor ikke talt kalorierige men kosten har været nogenlunde fornuftig.
Banecyklen er gjort klar til sæsonen begynder om en måned og nyindkøbte klinger mm er sat i system i lille ny taske og fik også skrevet geartabel for det jeg har liggende.

Hexbarsquat: 10x80, 3 x 10x100
ss
Siddende læg: 20x40, 3 x 20x50
Chinups: 10,9
Bænkpresmaskine: 10x70, 2 x 10x80
15 minutter kondicykel. 5 kadencespurter på 6 sek hvert andet minut og 1 minut på 130rpm

Link to comment
Share on other sites

Kost og vægt kører stadig ok - jeg sidder i toget på vej til job, så springer over at finde tal frem.

Jeg har lige været FW for en kort omgang.

Kondicykel 20 minutter, først lidt spurter på skiftevis 5 sek niveau 10 og 10 sek niveau 25 (max) hvert andet minut. Til sidst 15 sek all out niveau 25 , 4 min pause og igen 15 sek all out. Kort afrul.

Kropshævninger: 2 x 10
Upper back maskine: 2 x 10 x ?

Stadig en kæmpe indre varme her 45 minutter efter jeg hoppede af cyklen og sveden driver lystigt :dry:

Pauser er farlige. Jeg må indrømme at jeg ikke rigtigt gider cykle. De her korte sprinter er sjove nok men ellers..... Nå, det er det samme hver gang så det skal nok komme.

 

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Usj, jeg skal møde allerede 11:37, så der var travlt i morges. Hurtigt i FW:

Hexbarsquat: 10x80, 4 x 8 x 110
ss
Siddende læg: 5 x 20x50
Tåhævninger: 100
Benpres: 3 x 10x200
ss
Bænkpresmaskine: 10x70, 2 x 10x80
Mavebøjninger: 2 x 20
ss
Hyperextensions: 2 x 20

Benpres en positiv overraskelse, da det føltes nogenlunde “nemt”. OK, der var lød på mange af repsene men de klistrede ikke i sticking point.

Link to comment
Share on other sites

En lille cykeltur - det skulle have været en rolig tur på tom mave men mor og lillebrors kat var blevet syg og vi skulle koordinere en tur til dyrlægen i morgen, så jeg løb lidt tør for tid og blev blid tonser-ish i stedet for - stadig på tom mave. Jeg fik ikke ret meget mad bagefter, så er godt tung i skinkerne trods turen ikke var mere end 44minutter lang.

Det stakkels kræ døde så her ved 14-tiden 

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Formiddagstur med kollega. Udover den klassiske kamelpukkelspurt, ikke store udsving på watt men noget hurtigere end vi plejer at køre. Bagefter ind hos ham og fruen og søbe kaffe og så havde jeg 9,6km hjem udenfor graf. Lidt over 71km i alt. Lidt for meget irriterende vind men dejligt at se blå himmel igen.

2D5BCEB7-0CE1-4026-A088-04955D2271AF.jpeg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share