Langt pokker i MOL


Gregers TF
 Share

Recommended Posts

Tak for video :headphonedance:
Det kan godt være at han snød ved at være top-krudtet men det var de andre jo også (doping eller ej, så kommer man ikke sovende til det), så stadig en imponerende “legestue”.

Ja, jeg er desværre stadig ikke på toppen. Det var selvfølgelig planen at brænde en gang kalorier af på cyklen her efter ædegildet i går men det er nok smartest at holde mig i ro, indtil kroppen er klar til udfordringer. Den smule styrketræning jeg lavede forleden, har jeg stadig DOMS af og det er helt i skoven at det stadig kan mærkes. Der er ellers banecykling både i dag og i morgen men det bliver der ikke noget af.

Da jeg ikke får kørt mere i år kan jeg nu konstatere at km-tælleren lander på 4773km - det lavest i mange!!! år. Tiden på turbotræneren kommer så oveni men der kører man ikke en meter, så det tæller ikke med.

Tallet skulle gerne blive højere næste år men jeg har efterhånden lært at det med at holde fast i det planlagte ikke holder, så jeg gider ikke planlægge for detaljeret.
Jeg tænker at køre lidt med Greve Trim igen
Holde fast i at køre en del sprintorienteret solo-træning og generelt kort og hårdt
Forhåbentlig er vejarbejdet færdigt ude på Amager, så jeg igen får tricyklen ud på nogle trilleture på “Runden” derude.
Jeg overvejer også at melde mig i i HvidovreCK for at deltage i fredagstoget. Det er næppe god træning - det er ikke fordi der køres efter mine hensyns-normer man stadig ikke så hovedløst som at køre løb - men det er simpelthen bare så sjovt at blive blæst igennem (i hvert fald når ikke Sten Ost tager 80% af føringerne men når der mange licensryttere med, så holder han sig pænt på hjul)
Og så er jeg ikke tilfreds hvis det ikke i år lykkes at komme ned omkring 90kg
Som altid vil jeg også gerne styrketræne lidt men har ingen ide om hvordan jeg presser det ind restitutionsmæssigt, så det blive nok ikke til noget - men bare jeg får sprinttrænet, så er det også fint nok.

I første omgang må jeg bare se at få lært, IKKE at køre tog i korte ærmer - også selvom DSBs varme discount-“plastiktøj” får en til at stinke af selvdød gnu efter et par timer.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Halsen gjorde ondt igen i går men jeg var overtændt af energi og fik lavet en smule styrketræning hjemme - bare lige for at afreagere lidt. I dag er den ikke øm men kan kun mærkes - til gengæld er jeg mere snottet -> jeg droppede en tur på Zwift før arbejde.

Vægten er høj efter julen og jeg frygter at det bliver en kamp at få den ned igen. 
25ende 94,0 dehydreret (havde spist så meget julemad/slik, at jeg ikke kunne rumme væske)
26ende 94,7
27ende 94,0
28ende 93,8
- at vægten er høj nu kan ikke bare forklares med at der står mad i tarmsystemet, så det er sgu lidt træls.

Jeg skal også have min søvnrytme på plads. Jeg sover ikke før 1-2 og vågner ikke mere af mig selv før kl 9:30. Det var kommet på en glidebanen med kørte helt af sporet, da jeg begyndte at få håndværkere i lejligheden.

Hrm... der er lidt for meget der er lidt bøvlet i øjeblikket :dry:

Link to comment
Share on other sites

Jeg har trænet det sidste for i år. Det går bedre både med hals og snot i kraniet men jeg er nervøs for flere tilbagefald, så jeg holder mig i ro - også i morgen. Til gengæld skal jeg efter arbejde over til ham kollegaen jeg plejer at cykle med og holde nytår. Udover tre unger, så fik de hundehvalp for 14 dage siden, så det bliver ganske roligt. Kender jeg hans trænings-sunde kone ret, så bliver der godt til ganen men uden man foræder sig. Perfekt.

Holder helbredet, så håber jeg på en lille symbolsk opstartstur i FW den 1/1, hvis jeg kommer op tids nok før arbejde - nu de for første gang holder åbent den dag, så skal det også bruges.

Ellers har jeg købt ny vinterjakke på Wiggle og skal også have fat i en bedre svedundertrøje end det bras jeg ellers har kørt i. Så håber jeg bare, at helbreddet er til at køre udenfor, når håndværkerne har fjernet gulvafdækningen så jeg igen kan parkere en cykel i entreen. Jeg savner efterhånden helt vildt at komme ud og cykle igen.

Godt nytår :bigsmile:

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Det blev alligevel ikke FW - bevidst ændring da jeg skal til mor i morgen og hun har masser af juleguf til overs. Jeg var egentlig helst fri for at rå-æde slik lige i disse uger men det ved jeg godt ikke er realistisk, så jeg kan lige så godt gøre det en dag med styrketræning, hvor kalorieoverskud trods alt kan bruges til noget.

I stedet en halv time fastende omkring grænsen ml zone 1 og 2 med min FTP sat 10w ned. Blæserne til kroppen var slukkede og den til hovedet kun på trin 1 - og med t-shirt. Det må for pokker kunne lade sig gøre at træne bare lidt, uden at få ondt i halsen igen.

Fin aften i går - når selskabet er til det, kan jeg sagtens styre mit indtag af søde sager. Nogle timer forinden den sædvanlige reflektion, når man kan høre nødopkaldet på strækningsradioen fra en personpåkørsel. Den er lige “det” større, når man selv kørte forbi for mindre end 3 minutter siden.

93,1kg her til morgen

Link to comment
Share on other sites

Det er ikke så fedt. Ekstra uheldigt med ham der havde den nytårsnat. Udover at han kun manglede 7 minutter til fyraften, så var han kun lige kommet sig efter den påkørsel han havde for et par måneder siden. Man kan frygte at han bliver en af dem der ender med en fyreseddel oven i hatten.

Jeg kom i FW i formiddags. Den sædvanlige rumle men moderat med vægte og også kun to sæt i flere af øvelserne. 45 minutter til ben, 20-25 minutter til overkroppen og 5 minutter på kondicykel med 2 spinups På 10 sek

Alt, alt for meget snolder men alligevel pyt.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Det sidste døgn har været ret irriterende....

Jeg har så latterlig meget DOMS i lårene, at jeg humpede rundt i går - i dag er venstre ben til at holde ud men det højre er stadig fælt. Højre balle gør også ondt når jeg sidder pga DOMS.

I går kom pakken med min cykelvinterjakke. Jeg kom også til at købe et par andre ting:
Løse ben har været udsolgt i XL i Heino i lang tid, så nu købte jeg over nettet. De er lange nok men meget smalle. Og så virker de ikke ret varme.

De bibs jeg plejer at køre i er udgået af produktion. Jeg fandt nogle dyre (håber på god pude) der virkede korte i benlængde både på foto og i test. Men de er “lange” til knæene. Måske kan det nederste klippes af?

Jakken er så smal over brystet af den niver i armhulerne. Til over 2100 dask, får den ikke en “chance i drift”. Jeg ville bytte den til en større størrelse men det kan man ikke. Jeg kan returnere den og det er måske ok, for hvis den strammer så meget, er et nummer større (største størrelse) så nok?

Det bekræfter mig i at købe cykelkluns i fysiske butikker. Der er bare ikke rigtig noget udvalg. Heino har men hvis det nu ikke lige er det - ellers er der kun sjatter eller det skal bestille hjem og så kan man alligevel ikke prøve det først. Selv Holbæk Cykelcenter var pauvert. Og der er langt til Børkop Cykler.

...

Vægten har været nede og runde 93 men i morges var den pænt over 94 igen

Rugbrødet var muggent, så jeg skulle handle før arbejde. Jeg nåede derfor kun sølle 20 minutter på Zwift. Trods lynbad, så jeg røven at toget og kom for sent og startede med at stresse rundt.

I min sidste pause fik jeg styrketrænet en halv times tid. Lidt til hele kroppen, bare lige for at markere at jeg har været der. Har fået ondt i venstre skulder igen men nu et nyt sted.

Jeg regner ikke med at nå at træne i morgen. Jeg vil gerne have sendt pakken retur og skal også rydde lejligheden, da håndværkerne rykker ind igen fra mandag.

Link to comment
Share on other sites

Æv, hvor sov jeg virkelig elendigt igen i nat. Jeg tror sgu mors fremskridende KOL går mig mere på end jeg lige er klar over - tankerne flyver tit den vej når der ikke er andet at tænke over...

Jeg har været totalt off og været ved at falde i søvn flere gange men holdt mig vågen. Der kom desværre ingen håndværker i dag, så badeværelset er stadig koldt (åbent til installationesskakt) og uden strøm.

Efter at have kæmpet mig forbi min helt sædvanligt søvnkrise ved 16-17-tiden, kom jeg på Zwift. Fandt en rute der hverken var for flad eller bakket og kørte en time, lidt som jeg ville have gjort udendørs. Over fire uger med snot i hals og tud og øm hals (er heldigvis gået over) har gjort godt indhug i wattene. Dejligt at køre men triste tal på skærmen.

 

47B10FB1-4A62-4601-9862-29D7583BED03.jpeg

Link to comment
Share on other sites

Planen var en tur mere på Zwift men så fik jeg alligevel mod på at tage på cykelbanen.

20 minutters dejlig opvarmning; først 10 minutter med de langsomme og så 10 med de hurtige, hvor de sidste 1-2 minutter gik ned i fart, da vi indhentede en mindre gruppe som vi undlod at overhale.

De føltes tungt og nåja..... sidste jeg var på banen sluttede jeg af med spurter, så jeg havde en 13´er bagpå i stedet for en 15´er. Den skiftede jeg og imens dukkede en af de to H50-sprintere op vi fik en hyggelig sludder.

Så 20 omgange progressivt. Jeg fik snakket så meget at jeg ikke kom med på mit sædvanlige hold men et hold hurtigere end normalt - lidt kikset, især nu jeg er ude af form. Jeg havde dog koncentreret mig for meget om snakken, så jeg havde godt nok pillet 13´eren af men også sat den på igen :4slap:Men OK, det var helt uproblematisk at følge med, med den tungere gearing.

Herefter skulle vi tage halve omgange, så jeg valgte at lade den blive siddende. Fem godt tunge antrit - ikke så meget puls og vejrtrækning som sædvanligt men omvendt syrede lårbasserne pænt til på den fede måde. Teknikken var virkelig ussel og jeg kunne hverken træde rundt eller holde cyklen nede på stregen.

I pausen fik jeg sat 15´eren på.

Til sidst kørte vi 20 omgange progressivt igen. Med den vanlige gearing måtte jeg give fortabt efter min næstsidste føring.- jeg kunne nok godt have siddet med et par omgange med men ville eksplodere og ødelægge det for de andre, så forlod holder i tide.

Jeg gad ikke rulle af :blush:

Håndværkerne har været her med spejlet til badeværelset og sat “spejlklipsene” op. Elektrikeren har sat en lampe op og sluttet den til. Nu  mangler der bare en stikkontakt og at spejlet og ventilationsristen skal op. Arbejdet skal synes på torsdag og så bliver gulvafdækningen forhåbentlig også snart fjernet.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Først - jeg fik desværre ikke trænet i dag.

Men badeværelset er færdigt og gulvafdækningen er taget af men står opbevaret i entreen indtil i morgen. Der fulgte også let rengøring efter håndværkerne med. Da toilettet kom op kort før juleferien, gjorde jeg selv badeværelset rent for at kunne bruge det, så den tid sparede de. Til gengæld fik jeg tips til at fjerne “glemt kalkfjerner på gulvet”, sorte umulige skjolder fra når jeg var vasket hjulene til bilen og lign kæde/bremsesnavs fra cyklen. Så i Silvan og købe de rigtige rengøringsmidler og det gjorde jo en verden til forskel. Det tog næsten tre timer at komme i bund men nu står det totalt funklende overalt.

Jeg fik også købt en masse andet krams, så der røg sgu et par tusind.

...

Jeg er begyndt på at stå tidligere op og har taget vækkeuret til hjælp. Primært for at kunne nå at få trænet (nok) før arbejde. Men så kan jeg også komme i Netto og gafle nogle af de frugt og grønt-varer, der er sat ned pga dato. Jeg er dødtræt af peberfrugter og gulerødder men gider ikke stå og snitte og smide alt det ud, som jeg ikke når at spise, hvis jeg går efter noget mere blandet. Demoraliserende, så er vægten højere nu end før jul, efter jeg har skruet op for mit grøntindtag men jeg håber da at det vender.

Nu mangler man bare at beslutte om det nye toilet skal byttes. Der er en ”løber” i emaljen indvendigt i kummen - umiddelbart kun kosmetisk men....Så det er ikke sikkert at jeg får fred fra i morgen alligevel.

Link to comment
Share on other sites

Egentlig ville jeg i FW men har lige opdaget, at min sidste pause på arbejde er på lidt over en time. Så jeg har taget skiftetøj med og satser på en lille hurtig fullbody, hvis ikke “Optimizeren” laver om i min tjeneste, når den opdager pausen. Men så bliver det bare FW i morgen.

I stedet var jeg en lille tur på Zwift. 2 x 8 x 40/30. Der er efterhånden ikke meget snot tilbage i hovedet men jeg kan alligevel godt mærke, at vejrtrækningen ikke kører helt som den burde. Men det lysner trods alt og jeg håber at formen er nede og skrabe bunden og det går fremad herfra.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Det får jeg lige kigget på - tak for tippet :bigsmile:

Den gode lange pause holdt, så jeg fik trænet hele skroget igennem, minus lægge - dem ordner jeg når jeg er hjemme efter fyraften. Ellers 55 effektive minutter med alt indenfor 10 skridts afstand og derfor en masse supersættet.

2 sæt rows
2 sæt træk til bryst m underhåndsgreb
3 sæt biceps
3 sæt frontsquat - går fint i alm flade sko
2 sæt bulgarsk split-jumps
3 sæt leg extensions
3 sæt siddende lårcurl
2 sæt bænkbres, DB
2 sæt laterals
2 sæt fransk pres, DB
2 sæt mave
2 sæt hyperextension

Satser på en hviledag i morgen men at få sat en masse møbler på plads.
 

Link to comment
Share on other sites

Min hævn gik i vasken.... Underboen holdt fest - helt fair med irriterende støj fredag og lørdag nat, når man bor i lejlighed. Bortset fra at de ind i mellem bankede lyden af musikken grotesk op, så det lød højere end når jeg selv spiller. Bare 10-15 sekunder, så ikke fordi de skulle nyde et helt nummer. Bare være dumme.

Modtageren til mit trådløse internet står i den ende ende af lejligheden, så når iPad’en er i den anden ende, så er wifi´en ikke stabil, så Jeg ville gerne have den flyttet ind i midten. Så ryger der nok lidt hastighed men pyt, hvis nettet så er stabilt. Klokken 9:01 i bore/banketid - men lur mig om de ikke stadig sov nedenunder - ville jeg fatte slagboret og bore hul i væggen ved trappen. Men ak - ingen ophængshuller bag i modemmet og jeg ville altså ikke bore huller bare for sjov. Jeg undlod også at stille min trådløse højttaler på trappen med opera. Mendes var sjovt i tankerne.

Fik i stedet sat lidt mere på plads og tiden gik og pludselig nåede jeg kun en halv time på Zwift, da jeg skulle møde før 12 i dag.

 

53A2E980-3431-43C3-A3ED-16D4DCCA1FD8.jpeg

Link to comment
Share on other sites

Dejlig start, da jeg vågnede ved 8-tiden og følte mig vågen og stod op. Fik hapset nogle af de gode ting billigt i Netto.

Jeg fik også styr på det sidste i lejligheden. De sidste ledninger har fået skiftet stik, blevet trukket og alt er på plads (også routeren til internettet). Dog mangler en tur på genbrugsstationen men det gider jeg helst ikke, når det er koldt i vejret.

Vintergeden blev hevet ind fra altanen og der blev sat skærme og pedaler på. Den kan dog ikke komme på computeren, da den ikke har flere ANT+pladser men pyt med det. 

Ud på eftermiddagen, da jeg var færdig med alt det praktiske, kom jeg ud for at køre “den korte”. Føj da. Udover at sadlen peger for meget nedad og der jo (havde jeg glemt) er vildt slør mellem pedaler og klamper, så var tempoet helt forfærdeligt. Virkelig deprimerende. Efter et af holdepunkterne jeg normalt når på ca 1t 15m, er jeg et kvarter bagud. Lidt efter punkterer jeg og da dækkene har siddet på længe er de nærmest groet fast, så jeg fedter længe med at løsnet det fra fælgen. Pissefryser om fingrene og har fået vejsnask på tøjet, så kommer også til at bruge 16kr på en maskinvask på at få det rent, nu en håndvask ikke nok.
Jeg bliver ikke fan af vintercykling efter i dag.

I morgen er her lukket for alt vand mellem 7:30 og 15, så det er oplagt at træne i FW og gå i bad der, så jeg er ren når jeg skal på arbejde.

Link to comment
Share on other sites

Og det kommer jeg også, i det omfang vejret ikke er være end nu. Men det bliver aldrig noget jeg kommer til at elske :wink:
Især ikke når jeg punkterer og bliver kold og slet ikke det rengøringscirkus der bare generelt følger med. 
Men det kunne være sjovt at starte tidligere og ikke toppe i september.

Benene er virkelig off her til morgen så de har vist bedre af lidt restitution end at blive kørt længere ned med styrketræning. Jeg tager skiftetøj med på arbejde, for det fungerede egentlig fint, det jeg lavede sidst. Jeg skal sidde rådighed (stand-by) men kan se på vores morgenstatus, at der forventes aflysninger pga personalemangel, så jeg kommer nok en del ud. Men med lidt held, så bliver der en pæn pause mellem to ture og ellers træner jeg efter fyraften - har fri allerede 21:50

I stedet vil jeg bruge tid på at søge restferie på tirsdage til banetræning. Onsdagene er sene, nu jeg prøver at passe sengen og det er ikke helt så sjovt mere, nu basistempoet er hævet (og jeg er i kageform), så der ikke er overskud til andet at at følge med rundt.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Idiot, mand!!! Efter ovenstående skriv, skulle jeg købe lidt grønt til madpakkerne og ser på opslagene, at der først er lukket for vandet om en uge.

Med adgang til bad, hoppede jeg på turbotræneren men nu ikke for at træne. Den er flyttet væk fra altandøren, hvor den dels ragede godt ud i stuen og dels har jeg “sparket” til de mange ventilator-ben utallige gange. Nu er den røget ind i et hjørne. Det er smalt men frigiver en masse gulvplads og altandøren er fri. Så jeg skulle lige bruge lidt tid på at få den optimale køling med det smallere placering af blæserne.

På arbejdet var det ren hygge, da det var alle “de gode” kolleger som holdt pause og jeg valgte at nyde selskabet og træne efter fyraften. 45 minutters fullbody minus lægge som må vente til i morgen - jeg gider ikke nu. Det bliver også den eneste træning, da jeg skal få styr på cyklen. Den ligner en bunke møg, efter i går.

 

Link to comment
Share on other sites

Jeg er stadig i chok over hvor ringe det gik på landevejen, så... en tur med lidt mere varighed og basis end vanligt.

Det var en af de gode dage på datojagt i Netto. De har bakker med 400 gram tern-skåret melon, ananas, æbler og vindruer. De normale 28 kroner er jeg for nærig til men 15 dask er en fin pris. Og super dejligt at hoppe varm af turbotræneren og gnaske kold frugt, bagefter :wub:

93714684-1A2F-4B9D-AF3E-AA0AAE4982F6.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share