Langt pokker i MOL


Gregers TF
 Share

Recommended Posts

Jeg indtog 3325kcal i går - vægt faldet 300 gram.

Jeg er stadig heeeeelt ekstremt træt og det blev ikke bedre af, at jeg var overtræt da jeg kom hjem i går og havde svært ved at sove. Jeg var helt off til formiddag og kom alt for sent på turbo´en. Meget ærgerligt, for efter 2-3 minutter havde jeg både lyst og energi til at rive det hele fra hinanden. Når jeg ligger over 100rpm i opvarmingen, så ved jeg at det er en af de gode dage. Jeg fik kørt 4 x 4 minutter vo2max - ved at klippe i opvarmningen kunne jeg lige nå det. I aften har jeg tidligere fri og håber at kunne sove tidligt og få tid/taget mig sammen til noget basis-cykling før arbejde i morgen.

Link to comment
Share on other sites

3300 kcal i går - vægten faldet 400gram.

Jeg vågnede nogenlunde frisk lidt tidligere end vanligt og nu folk taler om sne, var det oplagt at komme ud på vintergeden før arbejde. Heldigvis vægter “jeg-har-travlt-for-at-nå-det” højere end jeg er genert, så jeg kom fint ud i første forsøg. Den samme runde som de andre gange og samme usle tempo.

Jeg fik kørt i det nye tøj med en trøje fra “lageret” i mellem som andet-lag og det var lige rigeligt varmt. Alligevel blev jeg ikke iskold af sved, så det er nok ikke så tosset. Bukserne markant varmere end det gamle. Desværre også meget stive i det, så svært at mugge måsen rigtigt på plads men puden er virkelig lækkert, så det er også fint. Og så nåede jeg lige at komme hjem, inden det begyndte at regne :bigsmile:

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Vægten faldt 400 gram efter .... ja igen 3300kcal

Jeg var i tidsnød i går, så cykelklunset endte spredt på gulvet, så det dog kunne slippe fugten. Men det kræver så en tur i vaskekælderen og nærige mig pønsede på at køre ud igen i dag i det gamle tøj, så vaskemaskinen ikke skulle køre halvtom - og det har jo været varmt nok. Planen var spurter på diget men på cyklen følte jeg mere for en “tur” igen. Det skulle have været samme som i går men vejen var spærret af en sættevogn der skulle bakke ind på en gård og holdt på tværs af vejen. Efter 10 minutter hvor der havde været en masse råben, var jeg ved at blive kold og vendte om. Fandt en vej udenom og endte på 52km i dag.

Det begynder så småt at føles bedre og jeg er ikke presset hele vejen rundt. Overkroppen stod så af. Først syrede triceps til og så gik coren kold. Men ok. 6 træninger på 4 dage i min alder, er også at stramme den. Det bliver til en træningsfridag i morgen, hvor kalenderen også er tom. Jeg fik heller ikke lavet meget andet end rengøring på dagens to-do-liste, så det er fint med at kunne nulre med det morgen. 

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Efter at have udført de vanlige morgenrutiner, hoppede jeg forventningsfuld på vægten. Efter spejlet at dømme, var der røget en del af. Men det var nu kun 200 gram efter 3625 kcal i går. Det er også fint for jeg kan jo ikke blive ved at smide 400gram om dagen, det var bare overraskende, nu det lignede mere.

Benene er godt nok smadrede i dag og der er en smule DOMS i triceps. 

Ellers er jeg spændt på om hexbar-squatten og resten af styrketræningen kan bruges i praksis. Min reolsystem med tv, lyd mm, skal rykkes ud fra væggen. De sidste par gange måtte jeg opgive at få det flyttet, da det har “sat sig” i gulvet, fordi det har stået længe. Det står på filtdutter, så når det er flyttet 2mm, så glider det let men det er lige at overvinde startfriktionen.
Min minidisc skal til rep og min DVD skal skiftes, selvom det er lidt ærgerligt at de gamle analoge ting på harddisken forsvinder. Overvejer lige at lade iPad’en tappe gamle videooptagelser af afdøde familiemedlemmer inden. Ikke fordi det er noget jeg har set på i årevis men.... ja, det er nok lidt fjollet.

Link to comment
Share on other sites

Vægten steget 200gram i morges - efter 3600kcal. Jeg kunne desværre ikke styre min sult sidst på dagen og faldt i flere gange.I dag har jeg været oppe hos mor og lillebror og har ikke talt kalorier.

Jeg var stadig træt i kroppen men kom på turboen. 2 tabata-blokke på 130% af FTP var til den overkommelige side men det var helt bevidst at jeg ikke ville i hegnet, nu jeg aldrig var restitueret i bund.

Den næste 3-dage-blok på arbejde er noget møg. Jeg har fået reelle aftenvagter og i morgen har jeg fri så sent, at jeg kommer til at vente på første morgentog for at komme hjem. Før den nye metrolinie åbnede, kunne jeg have taget en bus men den blev kraftig beskåret, selvom jeg har 10-11km til metroen :dry:

Jeg tænker at styrketræning i morgen er en god plan og så en hviledag, efter jeg kommer hjem fra arbejde mandag morgen. Jeg når næppe meget andet end at sove og sumpe rundt, inden jeg skal møde igen ved 14-tiden. 
Så er det bare lige det med at træne i FW, når det ikke er de få folk der plejer at træne der en hverdagsmorgen :unsure:
 

AFC8829B-3E75-4A45-87EC-A4D111885B6E.jpeg

Link to comment
Share on other sites

Stort set tilbage til start med 93,8 kg. Dog med lidt mere væske i kroppen, da jeg var oppe og drikke i morges, da jeg blev vækket af naboerne - han har igen haft “ynglekæppen” i en forkert kvinde. Hun bliver stadig pænt mopset.

Egentlig fjollet at styrketræne før arbejde, nu jeg skal tilbringe natten derinde - så kan jeg lige så godt gå i DSBs jernkælder og har pakket skiftetøj.

I stedet en tur på turboen. 20 + 10 min i FTP. Kørt i frihånd. 20 minutters ens belasting i ERG-mode er ikke videre underholdende. Landede på 265 og 266w - ulempen er jo så at man selv skal ramme de rigtige tal og jeg kommer altid til at gå lidt over (“sigtede” efter 260).

 

5138C4AE-2CC0-4DD0-A8CE-C9C6317A35FA.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

93,9kg :mad: efter 3625kcal i går :4slap:

OK styrketræning i går, der varede fra 01 og en lille time frem. Jeg var nu lidt træt, så gad ikke stille squatudsyret op (der er ikke noget rack der står fremme), så det blev bare leg extensions. Generelt ret tæt på fail og ikke den vilde volumen, så den del fungerede fint og jeg er også øm hist og pist i dag.

Lårene er egentlig OK, så har leget med tanken om en lille Zwifttur men kroppen er off, efter at have sovet fra 6 til 10. Det er jeg altså blevet for gammel til men der nok forhåbentlig også lang tid før næste gang. 

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Vægten faldet 700g til 92,2 kg efter 3425kcal i går - dejligt at få sovet men jeg er stadig kvast som havde jeg kørt nattevagt.

En hyggetur på turboen før jeg tager på arbejde, en halv time bare stille og roligt. I aften er en af “de dage”, hvor jeg skal vente næsten en halv time på at komme hjem, så jeg tager en tanktop med og træner lidt overkrop i ventetiden.

 

9D242891-2FEE-4630-92D3-64F749B0B715.jpeg

Link to comment
Share on other sites

Hovsa...

Først... der blev ikke styrketrænet i går. Ham kollegaen jeg cykler med, timede sin aftentur i Leaf´en, så han kunne hente mig ved fyraften og køre mig hjem og det takker man jo ikke nej til.

I morges: 92,5kg efter 2635kcal i går

Det er godt nok onsdag og der er banecykling men det er ikke helt så fedt, når jeg er i kageform og med de unge hurtige der er kommet på holdet. Det er for hårdt til jeg kan lege med i det sjove men uden at være panikhårdt at sidde med i feltet og ender i en gang leverpostej.

Men solen skinnede og set fra lejligheden blæste det ikke alverden, så en udetur ventede. Indtil jeg opdagede at i entreen stod vintergeden og grinede hånligt med et fladt hjul - punkteret igen. Men jeg agter at grine sidst, så jeg dampede i Heino og købte en ny vintercykel og glæder mig at lave et Bjarne Riis-kast og kyle det gamle lort ind i jerncontaineren på genbrugspladsen.

Det måtte så alligevel blive en tur på cykelbanen.... Eller... der er jo ingen træning pga opbygning til 3-dagesløb. Jeg synes det for sent at støje på turbotræneren nu, så det blev en uplanlagt nuldag. I stedet vil jeg “muntre” mig med lidt trappetræning til og fra vaskekælderen :tongue:

 

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Jeg skrev også “set fra lejligheden” :tongue: - da jeg kom ud, kunne jeg godt mærke at de var falsk læ og jeg blev snydt af vindmøllerne ude på Avedøre Holme, der snurrede i adstadigt tempo (men det gør de måske altid - det har jeg ikke rigtigt lagt mærke til).
 

Det er en samlebåndscykel, så spændende er den jo ikke. Andet end den er rød og jeg plejer at vælge tøj, biler, alt og også cykler, i så “usynlige” farver som muligt.

Typisk når man arbejde med Apple, så er der en masse de ikke synes man skal kunne, så jeg kan ikke linke.
Men det er en Stevens Izoard 2019

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

16 timer siden, Gregers TF skrev:

Men det er en Stevens Izoard 2019

 

Arh, det er nu da ikke den værste vintercykel at vælge. Jeg kiggede faktisk også på de der Stevens-modeller hos Heino, da jeg skulle vælge i sensommeren, men min brugte Alan endte alligevel med at være en del billigere.

Og desuden blev jeg fuldstændig kørt af sporet hos Heino Cykler af ham der den irriterende sælgertype, der simpelthen ikke formår at lytte, men bare gør sig klog og tromler hen over kunden. Pyha, han er slem ... :hmmm:

Link to comment
Share on other sites

Uff, ja der er nogle sælgere, som man bare ville ønske gik ud bagved og drak kaffe. Jeg tror, de lærer dem op i El-giganten :tongue:


Jeg tror da også at det er en OK cykel. Men totalt blottet for charme, særpræg og individualisme. Jeg kan se sagtens se det lækre i det men evner det det overhovedet ikke selv og er heldigvis også ligeglad med hvordan mit eget udstyr tager sig ud - bare det virker.

Jeg får den desværre nok ikke hjem i dag, for klokken er snart 16, så jeg er ved at indstille mig på en tur på turboen i stedet. Jeg havde ellers håbet på noget antrit-træning ude på ”Holmen” som jomfrutur.


Morgenvægt 92,0 efter 2850kcal i går

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

1 time siden, Gregers TF skrev:

Uff, ja der er nogle sælgere, som man bare ville ønske gik ud bagved og drak kaffe. Jeg tror, de lærer dem op i El-giganten :tongue:

Ja tak, specielt ham der hos Heino på Roskildevej, hvor man nærmest risikerer at blive skældt ud, hvis man ikke køber det, han foreslår. Har man sin egen mening, kan det nemt ende i et skænderi. Har været op at toppes med ham to gange og har med nød og næppe modstået fristelsen til at forklare ham, at jeg kørte mit første cykelløb i juni 1975 og derfor har opsparet ret til at have en mening om cykler :bruce:

Link to comment
Share on other sites

Hæft kæft, jeg er tosset på mig selv... Jeg faldt i søvn og har heller ikke fået trænet i dag. Måske jeg bare skal hoppe på turboen i morgen formiddag, så jeg Ikke risikererer en nuldag mere - hvis cyklen nu ikke bliver klar til afhentning. Så må den blive indviet efter stormen har passeret DK. 

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

... den uplanlagte lur gjorde også, at klokken blev over 3 før jeg faldt i søvn.... og jeg vågnede så først 9:30

Vægt 100g op til 92,1kg efter 3475kcal.
Jeg fik ikke trænet til formiddag, da jeg gik ud fra at jeg ville få cyklen. I stedet fandt jeg et sted som forhåbentlig kan fikse min minidisc-afspiller, så den var jeg i Vanløse og aflevere.

Men jeg fik sgu ikke cyklen :hmmm:
Tiden gik og træningen var ved at glippe igen men “vi” plejer ikke at gå alt for meget op i bore/banketider fredag og lørdag, så det blev alligevel en aftentur på turboen. Umiddelbart sad jeg og følte mig kæk men det nev alligevel til sidst, så det passede fint. De 30 sekunder (rød farve) kørt stående. Det er Langvad, der har skrevet en serie træning til Zwift og de er bedre end de fleste andre, der generelt er underligt skruet sammen og fyldt med en masse gejl. 

7F64A456-7C70-4412-841A-DCF1A52646CA.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Ææv en kikset dag, lørdagen blev og alligevel var jeg “heldig”.

Fredag aften: 2 sæt tåhævninger til fail på hvert ben.

Lørdagens morgenvægt hele 93,4kg efter 3000kcal
Dejlig vejr og havde det været sommer, var jeg smuttet på diget men nu skulle der skiftes slange og bøvles med 47 stykker tøj og jeg havde kun 65 minutter. I stedet blev til til et træningspas på Zwift, jeg længe har set på. Det var sjovt - lige mig!!! Intervaller lige tilpas hårde, så man skal finde middelvejen mellem høj kadence (høj puls) og lav kadence (høj muskulær udstrækning), for maskinen holder jo wattene uanset. Kortere og kortere pauser, så det til sidst begynder at stramme til.

Jeg ved ikke helt hvad der skete men bagefter jeg fik ualmindelig travlt med at komme på arbejde. Jeg nåede ikke at “klaske nogle madder sammen” og de varme lag tøj røg bare i en pose og så mig ud af døren efter et lynbad. På vej til toget ringer de og hører om jeg er mødt - og i det samme kommer toget ind på perronen, så jeg må spurte derop - stadig med varm kropskerne. Jeg skulle så have været mødt for halv time siden. Pis os´

Sidste pause på arbejde var lang, så den tanktop jeg ikke fik brugt den dag kollegaen kørte mig hjem, blev brugt til en gang overkropstræning. Stille opstart men det blev ret hurtigt hårdt.

Efter at have kørt det sidste tog, tager jeg hjem og er egentlig træt men vil også gerne få trænet ben, så jeg kan nå at blive frisk i dem før banecykling på tirsdag. Sengen taber - jeg går i bad - pakker tasken og går ned og kan ikke finde bilen på parkeringspladsen. Kommer i tanke om at jeg glemte den ved LIDL, efter jeg kørte min minidisc til rep. Der stod den så med 2 x 795kr i P-bøder :dry: Men tænk hvis den havde stået der til tirsdag og fået bøder også for søndag og mandag....

Jeg fik trænet ben og det var dejlig, også selvom jeg holdt lidt igen for ikke at blive invalid af DOMS.

Det er længe side der har været dagsform-billeder på MOL, så nu er det på tide. Lyset er ret tilgivende i DSBs kælder men altså 93kg-versionen.

Inspireret af Henrik, har jeg købt +50 og hurtig - altså den danske udgave. Den regner jeg med at gå ombord i i morgen, der bliver uden træning.

1824AFC6-2EBD-471C-9636-CC43C14C6D07.jpeg

4AF56352-DA45-42AD-AF36-36CEF2D025D1.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

12 timer siden, Gregers TF skrev:

 +50 og hurtig - altså den danske udgave. 

Det bliver spændende at høre, hvad du får ud af den. Ifølge Friels konklusioner, så gør du stort set præcis det rigtigt i forhold til at holde formen oppe. Styrketræning, højintensiv træning, hvor pulsen kommer op, etc. etc. Her falder jeg langt mere i gryden med long slow distance, og det er - iflg. Friel - ikke nogen god ide, når man kommer lidt op i årene, for så falder formen faktisk mere, end hvis man holder fast i den intensive træning. Man kan roligt belaste kroppen max, selv om man ikke er 18 længere. Restitutionstiden bliver typisk lidt længere, men man skal ikke være nervøs for at give den gas. Og hold endelig fast i styrketræningen, men det er jo et råd, der gælder alle.

Link to comment
Share on other sites

Henrik, jeg håber egentlig også på, at jeg ikke skal lave for meget om, for jeg træner jo langt hen ad vejen sådan som jeg synes det er sjovest og har reelt nok ikke lyst til at lave for meget om. Men så ville jeg trods alt vide hvad jeg gør forkert.

Davai, det er godt nok sent men alligevel lettere end senere at skulle ud af døren. Det gør også at overkroppen får lidt mere høvl end jeg giver den i FW, hvor jeg tit skal skynde mig på arbejde.

Vægten faldet 100 gram til morgen efter 3450kcal i går. Jeg tror også jeg lander halvhøjt i dag, for jeg spiser mig mæt og er sulten igen efter et par timer. Jeg er øm i stort set hele skroget, så håber føden bliver bliver brugt godt og jeg ligger tæt på 2,5g protein/kg i dagens anledning.

- og så var jeg heldig på arbejde i dag. Toget lige efter mig får en personpåkørsel på Gentofte station. Den sidst vi havde faldt på en fridag men den forrige, kom kun 4 minutter efter jeg var forbi.
De er tæt på... men jeg er selvfølgelig også bagud, rent statistisk.

Link to comment
Share on other sites

93,5kg efter 3600kcal. De 280gram protein er vist ny rekord i nyere tid. 

Jeg vågnede sulten et par gange i nat og i morges kunne jeg spise en ko der stod i sovs til knæene. Min sultregulering går tydeligvis helt i fisk, når kroppen har været presset. Det var jo også derfor jeg ville tage toppen af styrketræningen.

Til formiddag en halv time i zone 2, for at løsne lår og baller, der stadig er relativ ømme. Jeg håber på banecykling i morgen, i hvert fald hvis jeg kan få cyklen ind i bilen uden den flyver væk. Storm og pladehjul er ikke den bedste kombo - selv ikke bare under transport.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share