Langt pokker i MOL


Gregers TF
 Share

Recommended Posts

Vægten 500 gram ned efter 3625kcal.

Lårene stadig småømme men slet ikke noget der bekymrede mht banecykling. Dert blev endnu mindre bekymrende, da jeg desværre endte på det langsommeste hold. Vi kørte hhv 20, 16 og 12 omganges progressivt og sluttede af med en trilletur/lang afrulning på sort streg. Ingen af intervallerne fik pulsen over 80%, så det var kun i mine to føringer i opvarmningen jeg kommer derover.
Den lange trilletur illustrerer ret godt forskellen på landevej og bane. Vi lå ret konstant med 38km/t og pulsen var aldrig i nærheden af at runde 70%. På landevej skulle der arbejdes “noget” mere for at holde farten. 

Lige fesent nok og jeg har også spist alt for meget kage. Jeg veksler mellem at ville tage i vaskekælderen og i FW og træne overkrop.... 

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

I går fik jeg i stedet læst en god luns af bogen +50 og hurtig. Jeg håber jeg bliver færdig med den i morgen.

I morges 92,3kg efter 3300kcal.
Efter et rutineknæk i hos kiropraktoren, fik jeg hentet vintercyklen. Sælgeren var måske ham Henrik havde fornøjelsen af, for jeg er 112% sikker på, at han sagde at de ville maile, når cyklen var klar og det har de ikke gjort. Og den var færdig dagen efter jeg købte den. Udover den, købte jeg en egoistbagskærm og en ny forlygte - der er sket meget med batterier på de sidste 6-7 år. Det tog jeg med hjem men det var også monteret på cyklen. Meget af dagen gik med stille og roligt at nusse den klar. Holder til pumpe. Sadeltaske, pedaler. Og nye Durano Plus, nu 25mm. Sikke et cirkus, for fælgene er forberedt til slangeløse dæk og det var godt nok svært at vride dækkene på. Frygter punktering med kolde fingre og vådt snasket dæk - det lugter næsten af en taxa hjem. Men nu står de med 10-11 bar i, så de forhåbentlig udvider sig lidt. Jeg mangler desværre reflekser til hjulene og brugte over en time på at købe dem, desværre forgæves. 

Men jeg nåede heldigvis banecykling.
Opvarmning - lige til den hurtige side men ikke kritisk.

Første intervalblok var korte intervaller af varierende og ukendt længde. Jeg skulle lige i gang og det gik fint - dog et par gutter der seriøst gav mig baghjul.

Så “pointløb” med 5 spurter og 10 omganges scratch til sidst. Første spurt gik som i efteråret. Da der blev ringet for spurten kiggede jeg ned på computeren, der viste 51,4km/t. Der er jeg sgu stækket og har ikke noget at byde ind med. I næste spurt sad jeg bag en mand der slap feltet. Efter spurten slog han ud og jeg ledte an i at få samlet feltet og det i et adstadigt tempo. Jeg sad dog bagerst da spurten åbnede og sad over. I fjerde spurt var tempoet igen moderat og jeg lå tre´er da klokken ringede. De andre tøvede og så lukkede jeg op og vandt med et kæmpe hul. Omsider lykkedes det - det er vist første gang i denne sæson. I scratchen var jeg stadig mærket men sad nogenlunde med i finalen.

Italiensk forfølgelsesløb. Jeg sad to´er ef fem mand og skulle føre fire omgange - det passede egentlig ret godt.

Så et holdforfølgelsesløb med samme hold. For at vinde skulle det andet hold indhentes eller kun være to tilbage. Den vinder vi. Jeg var ellers på vej væk fra holdet men kunne se at vi så ville tabe fordi vi kun var to, så dtr måtte lige råbes og graves dybt, indtil det andet hold smed en mand for meget - vi havde så næsten indhentet dem.

Til sidst “udskilningsløb”. De tre første udskilninger var det vinderen der ville udgå og derefter sidste mand over stregen. Den vandt jeg (for nu at prale: Ret overlegent) og endda over en af de hurtigste.

Det står klart at jeg ikke er landevejssprinter. Men kan spurten komme fra moderat puls, så er der stadig hul igennem. Det er længe siden vi har kørt så det har passet min fysik, så det er en kæmpe forløsning at se, at dåbsattesten ikke har taget det fra mig. Så jeg beklager selvfedheden i dagens indlæg men det er så længe siden sidst at jeg ikke helt troede på det.

Til gengæld kommer jeg ALT,  ALT for sent i seng og tør næsten ikke, da jeg har haft krampe i stængerne to gange efter jeg er kommet hjem. Så ved jeg godt hvad der skal ske når jeg skal vende mig i søvne :cry: 

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Lyder som god træning :)

Tillykke med vintergeden. Da jeg fik min Cannondale, var carbonhjulene forbedret til slangeløse dæk, og det kostede også nærmest brækkede fingre og negle at få vredet dækkene på. Jeg var nødt til at anskaffe mig sådan en tang til at vride dem på med. Efter en punktering eller to, hvor det der tætningsstads overhovedet ikke virkede, har jeg droppet alle tanker om at køre slangeløst.

Har kørt med Durano Plus 28 mm med indlæg og kraftige slanger hele vinteren og har kun haft en enkelt punktering. Har lige sat nye på, og de er også 25 mm brede. De er tunge, men med Durano Plus monteret inklusive indlæg og gode slanger, punkterer vejen før dækkene. Jeg skal bare ikke nyde noget af at stå med forfrosne fingre og skifte dæk et eller andet gudsforladt sted ...

Link to comment
Share on other sites

5 timer siden, Gregers TF skrev:

 Til sidst “udskilningsløb”. De tre første udskilninger var det vinderen der ville udgå og derefter sidste mand over stregen. Den vandt jeg (for nu at prale: Ret overlegent) og endda over en af de hurtigste.

Velfortjent pral er på sin plads så super godt gået... ehem cyklet :hippy: 

Link to comment
Share on other sites

93,0kg efter 4325kcal i går - ja hov... men det føltes ikke af så meget :blush: 

Kan man få en tang til at vride dækkene på, så vil det jo hjælpe - i hvert fald derhjemme. Det var rent helt, at jeg ikke knækkede et par dækjern. Endnu et fremskridt, der er åh så smart men så alligevel ikke er det.

Samme med vintergeden der fik sin testtur i dag. Der skal bruges torx til at justere sadelhøjde. Det er sikkert et fremskridt i nogle sammenhænge men på cykler, så er umbraconøgler jo fint fungerende og ligger let i lommen og alle har et sæt. Men næh nej, det skal også “forbedres” til noget upraktisk med to standerter.

Jeg glemte i øvrigt en lidt sjov ting i går.... I min første spurt nåede jeg 184 i puls - det er et slag over højeste puls sidste år.Men det står der også lidt om i bogen. Jeg når ikke at gøre den færdig i dag men må nøjes med en luns igen.
Dagens tur var blot to omgange ude på Holmen; 18km. Gad vide om der er lukket transportvirksomheder derude - der kørte ikke mange lastvogne rundt i forhold til forrige år og en masse lastvognsparkering er er nedlagt. På vej hjem fik lige nuppet en enkelt spurt. 

Udover at sadlen er lidt for høj og vandret, var cyklen en positiv overraskelse. Lang mere responsiv end jeg havde forventet til 11K og komforten/affjedring lysår bedre end den gamle. Og der er ikke noget der rasler :wub: Forlygten også en kæmpe forbedring, så umiddelbart ikke et køb, jeg fortryder.

Link to comment
Share on other sites

Tak for linket. Jeg har aldrig før set sådan en men nu er den bestilt.

Morgenvægt 92,9kg efter 3300kcal. Jeg havde sat uret “tidligt”, for vejret var jo perfekt til at cykle en tur. Desværre er min søvnrytme stadig elendig, så da uret ringede satte jeg det til at ringe senere. Og det gentog jeg.

Jeg nåede ikke en “tur” men jeg kom alligevel ud på diget og kørte nogle intervaller. Ikke så mange som forventet for det er kroppen ikke lige i form til endnu, hvilket vel ikke er så sært her først på sæsonen.

Det blev til 5 antrit på ca 6 sek. Så kunne jeg mærke at kvaliteten ikke helt var der så holdt en pause og snuppede 3 mere. Kørte lidt ud på Amager for at få ro i benene. Der er åbnet for “Amagerrunden” og lukningen skyldes byggeri af noget der ligner et dige, midt inde på land. Der er også komme nogle seriøse grøfter. Jeg vendte rundt og hjemad på diget fik jeg kørt 3 x 3 minutter med 2 minutters pause. Uden wattmåler var det i frihånd men det gik vist nogenlunde alligevel. 32km blev det til. På udturen holdt jeg kæden mere end stram op af broen og hjemover snuppede jeg en spurt på Avedøre Havnevej. Så alt i alt en godkendt indsats fra den årle morgen.

Puls:

93B3F0F5-1C97-4C1D-90CA-2D6CF2025105.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Tre kvarters pause, inden jeg tog hul på min sidste omgang E/A (er nu på endestation i Køge). I pausen blev det en kort tur i DSBs motionsrum: 

1 sæt rows
2 sæt træk til bryst med smalt underhåndsgreb
2 sæt biceps
2 sæt bænkpres
1 sæt laterals
1 sæt fransk pres
1 sæt hypers
1 sæt mave på bold
Når jeg kommer hjem, må jeg hellere få cykeltøjet i vaskekælderen, så tiden i morgen før mødetid kan bruges på turbotræneren.

Link to comment
Share on other sites

Underboen begyndte at feste klokken halv fem og holdt mig vågen i et pænt stykke tid men ellers en af de gode (og desværre sjældne) nætter, hvor jeg ikke spiste noget. Jeg vågnede dog ret sent og panikkede rundt for at nå træning før arbejde og i kampens hede, glemte jeg at hoppe på vægten.

Benene var trætte efter i går og jeg havde ikke en time, så de 2 x 20 blev erstattet af noget lidt blidere og kun 50 minutter. Her bagefter er benene næsten bedre end før. Hvis jeg ikke er for træt efter fyraften, smutter jeg hurtigt i FW og lyntræner ben - det fungerede ret godt i sidste uge.

Og så er jeg i øvrigt smågnaven, da vores IT-afdeling har sendt en mail, hvor de beskylder mig for at have stjålet en ipad, jeg lånte på arbejde for små 14 dage siden.

70522332-CF11-4AF2-8B86-DF871C772665.jpeg

Link to comment
Share on other sites

På 13.2.2020 at 19:07 , Gregers TF skrev:

Udover at sadlen er lidt for høj og vandret, var cyklen en positiv overraskelse. Lang mere responsiv end jeg havde forventet til 11K og komforten/affjedring lysår bedre end den gamle.  

Sjovt nok, så ville en topmodel racer også koste omkring 10-11 af de lange, da jeg kørte cykelløb sidst i 1970'erne. Men selv om samme beløb dengang ville have rakt til en model, der var top of the pops, så ville den have vejet omkring 9,5 kg og være en ringere cykel på samtlige punkter, end den (lettere) entry-level cykel, du har købt som vinterged. Og tænk på inflationen de sidste 40 år. Den slags ting er bare blevet så meget billigere og så meget bedre gennem årene ...

Link to comment
Share on other sites

Pudsigt nok er det ikke så længe siden tænkte over prisen på min første dyre racer. En Scott CR1 med dura ace. Det er nok lidt over 10 år siden jeg købte den og bare i den tid, er cykler blevet markant billigere. 

Jeg fik læst bogen færdig i går. Det eneste jeg gør meget forkert er, at jeg ikke periodiserer træningen og jeg mangler basistræning. Jeg skal dog presses mere på manglende restitutionsevner før jeg begynder på det med periodisering, for det passer slet ikke ind min impulsive hverdag.
Ellers gør jeg mange ting rigtigt. Højintense intervaller. Styrketræning. Jeg indtager protein i store mængder. Jeg prøver langt hen ad vejen at undgå vækkeuret og det er begrænset, hvor meget det klipper af min sovetid. Jeg stopper normalt mine intervaller inden jeg brækker mig men har lidt i reserve. Alt i alt ganske positiv læsning.

Rent “sprogteknisk” er det lidt synd at flere dele af bogen er maskinoversat, uden man har brugt meget energi på at rette sproget til og finde de normalt brugte termer på dansk. Der er dele der sprogligt minder om de opslag på Facebook med en video med en brandmand i Texas der har reddet en hundehvalp el. lign. I en del af bogen bliver alder hyppigt til “antallet af lys i fødselsdagslagkagen” - på normalt dansk vil det blot være en lagkage. Lean muscle mass bliver til “slank muskelmasse”. Styrketræning bliver næsten konsekvent til at “løfte jern”, et udtryk der virker lidt malplaceret som sproget ellers er og når det er en bog til “ældre” mennesker. Men det er hverken meningsforstyrrende eller irriterende, bare pudsigt. Især når det kun er i dele af bogen og det ødelægger slet ikke indtrykket, af en bog med fakta i orden og som generelt er let at læse.

(.... og så er det jo så forbandet let, at sidde og pege fingre af andre og samtidigt selv lave en masse skrive- og stavefejl eller ikke opdage når ordbogen har rettet det skrevne til noget vås. For slet ikke at tale om komma-kaos :blush:

 

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Skal ikke kloge mig på oversættelsen, da jeg tacklede den på originalsproget, men jeg tænker også, at du er på rette vej. Intensive intervaller, vægttræning etc. Selv kommer jeg nok heller ikke til at være verdensmester i periodisering, men jeg skal jo heller ikke træne frem mod specifikke konkurrencer.

Jeg synes, bogen er interessant, fordi den hanker op i nakken på os gamle og halvgamle og fører bevis for, at man faktisk skal have pulsen rigtig meget op, hvis man vil bevare sin form bedst muligt. Og man må gerne presse sig selv mere, end man troede, at man skulle/kunne i forhold til dåbsattesten.

Link to comment
Share on other sites

Det er dejligt, at vi ikke skal sætte os i en gyngestol og vente... 
Jeg hørte det især da mit knæ gik i udu sidste år - det var selvfølgelig heller ikke så smart at blive skadet. Der var flere på arbejde der mente, at det nu var på tide jeg indså at jeg ikke var 25 og stoppede med at træne så meget. Sådan bliver det ikke! Og jeg synes jo heller ikke jeg træner voldsomt meget I sammenligning med så mange andre. 

Da jeg kom hjem i går, festede underboerne igen og de testede vist også en ny subwoofer. Det var i hvet fald nogle helt ekstremt høje baslyde, der stod og pulserede uden musik. Jeg var ikke træningsfrisk men efter noget tid, tog jeg alligevel i FW, for det var umuligt af sove.

Inden, havde jeg på arbejde taget 2 x 30 tåhævninger på hvert ben på et halvhøjt dørtrin.
Hexbarsquat: 3 x 10x100
Frontsquat: 4 x 4x75
Bulgarsk split squat: 20, 15x20, 15x20
Kropshævninger: 15
Bænkpres med stang. Ret tosset at prøve den slags mht skader, nu jeg normalt kører min bænkpres med håndvægte men nogle gange skal man lave tossestreger, også i min alder: 20 x stangen, 15x50, 8x70, 1x80, 1x90, 1x100 - jeg skulle bare lige se om de 100 stadig var der
Laterals: 2 x 10x10
Tåhævninger på et ben: 2 x 15x20
Tåhævninger på to ben: 50
Sprang baglårstræningen over, da de blev reelt DOMSede af intervallerne ude på diget og jeg gad ikke gå ovenpå for at træne mere overkrop - nu var jeg efterhånden også ret søvnig.

Underboerne festede stadig højlydt da jeg kom hjem men de stoppede lidt i 3. Vores bore/banketid begynder klokken 9, så 8:58 ringede mit vækkeur og kort efter blev der støvsuget og da jeg var færdig, kunne jeg høre underboerne pusle rundt (gnæk-gnæk) men de er dog blevet stille igen. Med lidt held er jeg træt efter fyraften og kommer tidligt i seng og får søvnrytmen skubbet lidt den rigtige vej.

3300kcal i forgårs. 3325kcal i går. Morgenvægt 92,3kg. Ingen træning i dag men går ned og hente min pakke med den dæktang, som Henrik linkede til.

Link to comment
Share on other sites

Lander med med mit fyraftenstog 18 minutter før der kommer et tog, der kan køre mig hjem.
Hyggesludrer med en passager et minuts tid eller to, før jeg sætter kursen mod DSBs motionscenter. Efter 3,5 minut kan jeg hænge frakken, tage den langærmede af og lette på øjenkrykkerne før jeg river halsedissen over hovedet.
Bicepcurl: 2 x 10 x 20
supersættet med 
Fransk pres: 15 x 12,5 , 8(eller 10) x 14
klunset på igen og ned til spor 12 og hoppe ind i toget.

Det er jo ikke meget men jeg tænker, at det alligevel er bedre end bare at stå og rode med mobilen og stadig så lidt, at det ikke slår en hviledag i stykker. Mentalt føles det ret godt, at bruge de små rum af spildtid til træning og hellere det end pauserne, hvor jeg går glip af samvær med andre.

Link to comment
Share on other sites

92,7kg efter 3475kcal. Kan være at jeg så småt skal begynde at tænke en begrænsning ind over. Tænker 3000kcal + tillæg for motion ikke er helt tosset. Prøver fra onsdag - i morgen skal der spises kage efter banecykling og den slags skal der være plads til.

Benene stadig mærkede efter styrketræningen, så ville ikke træne for tidligt. Det gik så lidt op i hat. Min minidiscafspiller (MD) er jo på værksted for at blive lavet. Ved middagstid tikker der en SMS ind om den IKKE kan laves :cry: 
Nu havde jeg ellers kun brugt siden midten af december for at “samle mig sammen” til at kontakte et elektronikværksted. Nu skulle jeg så så kontakte en privatperson, der havde en maskine til salg gennem DBA. Heldigvis er jeg så skide nærig, at den maskine til 500kr trak (og så et andet mærke, da maskinerne magen til min går i stykker i hobetal i øjeblikket) men mentalt var det en hård dag. Jeg fik derfor hverken sat styret ned på vintergeden eller ny sadelpind på sommercyklen.

Uden at have hovedet med, fik jeg dog 2/3 af en træning på Zwift, inden jeg skulle til Gladsaxe og hente MD´en. Inden, satte jeg min FTP op med 5 men den kan nok trække 5 mere men jeg venter lige lidt, før jeg retter. Hellere lidt i reserve end at måtte opgive.

Nu tømme reol så den kan trækkes ud fra væggen og få koblet MD´en til.... jeg har det næsten som et lille barn juleaften.

Link to comment
Share on other sites

Uændret vægt efter 3475kcal i går.

Havde lidt svært ved at overvinde at komme ud men med 5 minutters forsinkelse, var jeg på cykelbanen og varmede op for mig selv.

Herefter hhv 20 og 15 omganges progressivt med det langsommeste hold - helt som planlagt. Det blev forslået at vi kørte “tag en halv omgang” og det gjorde vi. Jeg holde nogenlunde pauser mellem spurterne så jeg blev frisk men nåede så kun 3. Men 3 gode. Afrulning sprang jeg over.

Kaffen og kagepisningen sprang jeg også over. Den af ene dem fra mandagsholdet, har før brokket sig over at jeg tegngiver for tydeligt eller kører forkert (men som træneren så sent som for et par måneder siden anbefalede) og i dag brokkede han sig højtlydt over et peg, før jeg dykkede ned for at indtage sprint-sporet. Efterfølgende fik jeg at vide, at træneren og hans bror også havde kommenteret det mens de “gamle” der har kørt på tirsdagsholdet i mange år, rystede på hovedet af dem, for vi plejer sådan set at give tegn på den måde. Nu jeg er pænt træt af at ham gutten skal brokke sig over det ene og det andet, som ikke kan genere ham eller andre. Åbenbart med opbakning fra to mere og så gider jeg altså sidde og hykle henover kaffen, når de er der. 
Det kommer i forlængelse af deres snak for en uge siden, hvor sprinterne blev svinet godt og grundigt og man også mente, at de skulle betale for at træne på banen, udover kontingentet. Imens sad især den ene hele tiden og kiggede, for at se om jeg mon fulgte med i snakken.- det var så tydeligt og de ved jo godt hvor min interesse ligger. Heldigvis nøjedes jeg med at lytte.

Nå, men i hvert fald gider jeg ikke køre på holdet, når jeg er så stor en idiot - det minder sgu for meget om min hæslige tid i folkeskolen. Så jeg senerelægger min tirsdagstræning og hopper op til de forhadte sprinterne. Mekanikeren skal jeg nok få sludret med og må se om kan få hilst på de “gamle” fra tirsdagsholdet også.

Link to comment
Share on other sites

Onsdag: Morgenvægt 92,8kg efter 3300kcal.
Jeg fik flyttet styret ned på vintergeden og skiftet sadelpind på sommercyklen. Overraskende nok, så havde jeg en fullcarbon-pind liggende, der så ubrugt ud og jeg aner ikke hvor den kommer fra. 
Derefter nussede jeg noget rundt og sov lidt til middag. Da jeg skulle til banecykling, havde jeg ikke rigtigt hovedet med og kom til at blive hjemme. Men ok, så fik benene fred til at restituere i bund og det er heller ikke så tosset.

I dag: Morgenvægt 92,6kg  efter 3650kcal
Før jeg tog toget til arb, kørte jeg 2 x 20min på turboen. Arbejdsdagen er noget nær perfekt. Jeg slutter af med et lille smut fra Hovedbanen til Hillerød og retur og så sidder jeg det tog, der skal køre mig hjem. Pausen op er halvanden time lang :omg: og tænk hvis det holder. Jeg har taget tanktop og shorts med - med så god tid, kan jeg godt nå at skifte tøj og bygge squatstativet op. Har også lidt vaskeklude og rent tøj til bagefter, hvis jeg er alene. Alt udstyr er max 15 skridt væk, så der kan supersættes i vildskab. Selvom jeg ikke skal køre meget bagefter, gider jeg ikke at sidde og soppe i sved.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

92,9kg efter 3300kcal i går - jeg var en idiot og lå og så youtube“dokumentarer” til klokken næsten 3

Jeg fik ikke trænet i går. Toget der skulle bringe mig ind til den lange pause var 42 minutter forsinket, efter et sporskifte havde sat sit fast og lavet totalt kaos. Jeg fik dog lavet lidt tåhævninger. 2 x 30 på et ben og 50 på begge ben med arbejdstasken på.

Til morgen, 20 minutters aktiv restitution på Zwift. Den crashede to gange, så heldigt at der ikke var intervaller på programmet i dag.

FD3B098D-7747-435D-B59D-67AA1519D775.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Undskyld, hvis nogen fik læst indlægget ovenover, før jeg kom ned i toget og fjernet de værste tastefejl og mærkelig ordbogsrettelser.

Til aften brugte jeg min sidste pause til at træne:

2 sæt rows
2 sæt træk til bryst m smalt greb
3 sæt bænkpres
3 sæt bicepcurl
2 sæt skulderpres
1 sæt latererals
2 sæt fransk pres
2 sæt hypers
2 sæt mavebøjninger

 

Link to comment
Share on other sites

92,3kg efter 3300kcal i går

Der var planer om en solid tur på turboen før arbejde men jeg var sløv og kunne ikke overskue at sidde med høj puls. I stedet tog jeg i FW for at træne ben - det var også ved at være tid, hvis der ikke skal gå for lang tid imellem.

Hexbarsquat: 4 x 10x100
Frontsquat: 4 x 4x75 - føltes meget lettere end sidst, så skar pauser fra 3 til 3 min
Bulgask splitsquat: 10, 2 x 15x20, 15x20 kun for venstre ben
Siddende lårcurl: 3 x 8x80 - der er vist PR med de 80
.. med opvarmningssæt og roden rundt med skiver, så tager det alligevel 50 minuttter

Håber ikke der for mange slåfejl i dag, for DSB kalder
 

Link to comment
Share on other sites

I går 92,3kg efter 3525kcal. I går blev en dag der bare skulle overstås. Kroppen var mærket af træningen, så det måtte være en hviledag og jeg havde desværre også fra fra arbejde. Facebook var kedelig. Insta ikke meget bedre. Fandt ingen guldkorn på youtube. I det lys overraskende positivt, at jeg ikke spiste SÅ meget for meget.

I morges 92,8kg efter 3375kcal. Vejret var fint og nu jeg ikke er så sej som Henrik der kører uanset, så var det i dag hvis jeg skulle på cyklen. Hovedet var ikke rigtig med. Efter at have været på potten mindst 10 gange på en time, var der efterhånden ikke mere tilbage, så endelig kom jeg i cykelklunset. Efter 15-20 minutters tilløb foran hoveddøren kom jeg også ud. Den lange tid i tøjet gjorde dog, at det var sk... koldt og jeg havde også taget lidt lidt tøj på, i forsøg på ikke at blive gennemblødt af sved, som jeg plejer. Dertil holdt jeg intensiteten godt nede - også for ikke at fedtsvede. Jeg ville køre samme lille omvej som sidst men være smart og skære 2-300 meter omvej af. Resultatet var at jeg kørte forkert. Jeg prøvede at improvisere men pinligt nok, måtte jeg spørge en hundelufter om vejen til København - jeg anede ikke hvor jeg var endt henne. Heldigvis endte jeg senere på den sædvanlige runde. 
Da jeg nåede hjem var jeg alligevel gennemsvedt og også kold, så alt i alt var ingen videre succes men fik da kørt 55km.

Jeg har desværre også fri fra arbejde i morgen men håber at benene kan holde til Zwifttur, så dagen ikke bliver lige så røvsyg som i går.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

93,2kg efter 3900kcal i går - idiotisk at spise så meget trods to timer i sadlen

I dag blev det igen til Langsvads syretolerancetræning på Zwift. Benene var ikke i hopla efter i går og i første intervalblok stak og bed det i lårene, indtil kroppen fattede at det var lettere med højere kadence og mindre muskulært pres. Med trætte lår plejer jeg at køre med lavere kadence (altså uden at tænke over) men det var ikke rart i dag. Pulsen var lavere i dag end sidst på trods at FTP er hævet og det føltes hårdere men det er jo nok trætheden der spiller ind. Men dejlig træning selvom jeg arbejdede på min absolut større svaghed..

I morgen får jeg helt sikkert ikke trænet, da en kollega kommer før jeg skal møde og overtager en masse af mit aflagte udstyr og i overmorgen skal jeg møde halvtidligt. Jeg pønser derfor på en tur i FW senere i aften, hvis jeg ikke får for meget noya over at her kommer folk på matriklen og jeg farer rundt som en flue i en flaske. Ja, og så skal der liiiige liv i skinkerne også :wink:

7C2E1568-7738-4552-A3BF-417C4F6E6C2F.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Jeg kom ikke i FW i går men fik lavet lidt alligevel.
Tåhævninger på et ben fra gulv: 35, 30, 25
Tåhævninger på to ben: 100, med arbejdstaske plus et par kg: ca60 fail - tasken af og 40 mere dog uden det blev kritisk igen
Kropshævninger: 12 
Dibs: 30
Mavebøjninger: 30
... kollega spurgte om jeg ville ud og trille en tur og det plejer at været hyggeligt, så takkede ja. Bilen skulle dog også lades op, så det blev sent, før jeg kom i seng.

...


I morges op allerede kl.7:20:
92,3kg efter 3275kcal.
Da kollegaen var smuttet og jeg egentlig ville slappe af, besluttede jeg mig for en lyntur i FW, for at træne stængerne så meget jeg kunne nå før arbejde:

Frontsquat: 3 x 4x80 - Overraskende “let” når der ikke var kørt hexbar i forvejen
Hexbarsquat: 10x80, 10x90, 3 x 10x100 - de første sæt syrede noget i lænden men derefter var det også lettere end normalt. Så fremover bliver det vist frontsquatten først.

Jeg regner stadig med hviledag i morgen.

Link to comment
Share on other sites

I går da jeg havde fri, kom jeg til at sidde og hyggesnakke med en kollage der sad rådighed, indtil sidste tog hjem. Det ødelagde søvnen, så jeg kom både for sent og søvndrukken op her til morgen. Planerne om 2x20min på turboen kunne jeg ikke nå, så det blev 25 minutter med 4 x 40/20 undervejs og ellers i zone 1 og 2.

Vægten i går 92,3 og til morgen 91,9 - længe siden jeg har været under 92. Begge dage har indtaget ligget omkring 3000kcal.

Helbredet føles fint men der er lidt tyndt snot og mine øjne løber i vand nogle gange om dagen - gad vide om der er pollen i luften? Jeg troede først at det var kulden men jeg sidder i skrivende stund i toget på vej på arbejde og pludselig render det begge steder.

Hvis jeg ikke kyllinger ud ligesom sidst, står den på banecykling i morgen med onsdagsholdet (erstatningstid pga aflyst træning i forgårs).

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share