Langt pokker i MOL


Gregers TF
 Share

Recommended Posts

91,7kg efter 3300kcal - omsider under 92.

Jeg fik mine kropshævningsbøjler op i går. Jeg er glad for at jeg ikke arbejder med at skrue ting op i loftet. Men ellers dejlige at have hængende. Jeg fik brugt dem lidt for meget.

Overkroppen bærer bræg af brugen. Benene er også tunge efter i går. Jeg skulle nå at bore hullerne større efter Zwift-turen men inden det var slut med bore-banketid og de skulle jo også lige skrues op og afprøves, før jeg fik mad.

Her til morgen 20 minutter i zone 2, fastende. Det skulle have være lidt mere men kæden hoppede af og jeg fik ikke “fanget den” før svinghjulet var stoppet og så var der ingen vej udenom sorte fingre og så stoppede jeg bare. Derefter 2 x 30 tåhævninger på hvert ben.

Jeg kommer nok til at gøre fremrykke noget rengøring. Det satans betonstøv, efter at have boret to dage i træk, er overalt.
Det er efterhånden også tid til at rydde op og forårsrengøre altanerne og pudse alle vinduerne. Mellem stue og altan er der glas fra gulv til loft fra væg til væg. Udvendigt ikke glas den nederste halve meter men så en masse hjørner i stedet pga et udhæng. Det er dejligt lyst og giver fremragende varme (vender stik syd) men det tager sin tid at pudse.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Totalt nedsmeltning på kosten i går. Udover at jeg var irriteret, så var jeg løbet tør for ting med fedt i. Eksponentielt accelererende over dagen fik jeg mere og mere ondt i maven Indtil jeg kapitulerede og gik i LIDL Jeg burde have købt en snickers, lille pose chips el lign. I stedet var jeg smart og købte en ost, så jeg havde til de næste dage. Det kunne jeg slet ikke styre og den var spist før jeg gik i seng - dermed landede jeg på 4700kcal i går :dry:
93,7kg til morgen.

Til gengæld lykkedes det at komme ud på cyklen i dag. Ikke i første hug på men ud på eftermiddagen. Vinden var taget til og med pålandsvind var de på med lange handsker, halsrør osv. Godt jeg ikke skulle køre intervaller på diget, for det havde ikke været muligt. Der var flere folk end normalt på stien mellem de “moderne” etagehuse og naturlegepladsen. Tog man hensyn måtte med bremse helt op mange gange for at overhale - desværre var der en del i cykeltøj, som virkelig!!! gjorde dårlig reklame.
Jeg fik kørt 11 brugbare antrit og så en håndfuld, der ikke blev til ret meget fordi stien ikke var ledig langt nok frem.

Resten af turen ganske roligt og en lille omvej for at se om regnen havde vasket restlageret af vejsalt væk, som Hvidovre kommune hældte over cykelstierne sidst det var nattefrost. Måske. Men de har kørt med deres vaske/feje-maskine, så de så fine ud.
Hvis vejrudsigten holder, bliver det 15 grader på tirsdag og det er varmt nok til at mosjoer kan køre i kort/kort.

Førte tur i kort/kort er startskudet til at få sommercyklen frem, så i morgen må jeg lige kigge på den - den kørte så lidt sidste år at den næppe behøver en tur om “smeden”. Jeg har heldigvis et gammelt hjulsæt der ikke er til tubeless, som kan få Durano Plusserne på. Så kan de bedre højprofiler stå klar til hvis der skulle poppe noget op. Jeg har fri på alle løbsdage undt en enkelt i DGI-cuppen men nu må vi se hvor meget der bliver til noget. Der er ellers mastebil på alle omgange udover den sidste i den dårligste klasse, så selvom der skulle være sidevind, burde det være muligt at følge med, uden at køre over dobbelt optrukne linier for at få plads på viften. Det kunne være en kærkommen afveksling fra den vanlige trommerum.

9412B16E-44DB-41C1-BDA3-93C94A61E3FC.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Haha nej, det er mine fede lår for langsomme til. Jeg er vist aldrig nået højere op end i 160´erne.

Vægt lidt over 93 - kosten OK i går men nok efterdønninger fra osten. Fik kørt en del kropshævninger i loftbøjlerne i går.

Fik en SMS fra kollega om jeg ville cykle i morgen. Det har jeg takket ja til - han (og evt konen - de deler jo nok evt smitte) må være den ene person jeg ser i min fritid, nu jeg hverken ser mor og lillebror (hvilket godt nok er også er træls - især når der ikke er udsigt til det lige foreløbig).

Jeg fik styr på sommercyklen og mine gamle hjul med Durano Plus, så nu står den køreklar. Jeg fik kørt en mikro testtur, hvor jeg kunne konstatere at batteriet i wattmåleren var fladt og min Garmin 520´er en byld i røven. Jeg hader knap-navigationen og den VIL bare ikke læse rpm-måleren som jeg har flyttet over fra tricyklen.

Explova-computeren virkede stadig ikke forleden, så havde næsten bestilt en Edge 830 men checkede den en sidste gang, før jeg gik til betaling. Nu virker den sgu igen. 3K sparet, eller rettere de kan tværet ud på lidt flere af de lokale, når der en gang bliver lukket op. Jeg ved ikke hvem jeg har lyst til at støtte men min nærighed skal i hvert fald sættes lidt på pause.

...

Lidt sjovt... forhjulet jeg havde stående er så gammelt, at det er med smal fælg fra dengang man stadig kørte med 23mm dæk. Pudsigt var det ene D+ jeg havde i stumpeskuffen faktisk også på 23mm. Det ser spøjst ud, når man har kørt 25mm i mange år.

Link to comment
Share on other sites

Det er på en motionscykel i FW med næsten ingen belastning - men det er der jo heller ikke på ruller, så det er nok ret ens. Jeg er mere til

Bemærk i øvrigt at han kører det på banecykel og det er ikke uden grund.

Jeg ved fra de danske sprinterne (der er “noget” fra verdenseliten), at de river 11-speed gearene af landevejscyklerne, hvis de kører stående starter, fordi det er blevet så spinkelt. !0-gears kan de køre det på men 11-gearsudstyr bliver trådt i stykker.
 

Link to comment
Share on other sites

92,4 kg efter 2800kcal

Jeg vågnede tidligt og var lidt overtændt ved tanken om at skulle køre spurter med kollegaen senere, så faldt kun kortvarigt hen, indtil jeg opgav og stod op. 

Sommercyklen skulle slet ikke have være ude, for det var ikke varmt nok til korte ærmer men jeg fik da lidt forsigtige solstreger på lårene. Det blæste en del og jeg har tidligere drillet ham med at være medvindsrytter - altså bare lurepasse i modvinden og fyre den af med vinden i ryggen. Det arbejder han på at udrydde og resultatet var, at han ikke var til at drive ned i fart. Kunne jeg køre spurter? Ja men de ville ikke have nogen sammenligning med en flyvende 200meter på banen fra lav puls. Og jeg ville heller ikke være arrogant og spurte når han nu kørte sig i smadder og ikke havde overskud til det. Men en OK Z3-tur. Durano´er virker også her og jeg havde lidt mere at rive end normalt når vi kører sammen så tidligt på sæsonen.

Jeg havde sidste reelle feriedag i dag men skal kun arbejde i to dage før jeg igen har fem togfri dage, så det er nærmest kun et afbræk.

F178C234-24B6-4FC9-A8E7-2F987F4AB517.jpeg

Link to comment
Share on other sites

92,0 efter 3525kcal i går.
Masser af protein. Ikke så mange kulhydrater. Jeg er betontung i lårene.

Så en hyggetur rundt om diget på tri-banditten. Puha, den kræver lige noget tilvænning at sidde på igen. Der er vist 27,2km rundt. God puls på broen men ellers mellem 75-80% af max. Det er nok lidt over hvad man anbefaler af en restitutionstur men jeg har aldrig følt mig frisk (hverken bagefter eller dagen derpå) efter en tur med helt lav puls. Det virker underlig nok bedre når der trods sker en lille smule.

Nå...nu i bad og på arb

Link to comment
Share on other sites

Sent fri i går. Blev overtræt og kunne ikke falde i søvn før ca 3:30. Jeg var lidt rundforvirret da vækkeuret ringede og glemte at veje mig.

Mødtes med kollega til en sprinttræning. Vi kørte 50km og jeg fik to korte og en håndfuld lange spurter på bogen. Dertil to stående starter og et par små kadencespurter til sidst. Benene var godt trætte især midtvejs og jeg sad tit og småørlede mavesyre op, så det kan nok ikke blive bedre lige for tiden.

Helt ekstremt skuffende at jeg ikke nåede over 1500w på noget tidspunkt - håber godt nok at det bliver bedre med tiden eller det bare var en indre “gemmen til natten”. Snitwattene falder en del over 12 til 20 sek men det er jo også årets projekt at forskellen skal blive mindre.
Vil dog stadig helst gerne over 1500w i peakpower i rutinespurt som sidste år :please:
Jeg har udnyttet adrenalinen i systemet til nogle sæt kropshævninger.

9E6FBC76-87B4-4059-AEF8-A6B7F6D27AC1.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

92,2kg efter 4350kcal i går.

Jeg vågnede med småømme stænger men ikke værre end jeg hoppede på cyklen ud på eftermiddagen. Planen var at trille rundt i z2 men det var kedeligt!!! og benene virkede ikke fuldstændigt brændte, så jeg snuppede 4 x 2/2 på busvejen mellem Risby og Ballerup. Det første interval var “rigtigt” men de sidste tre var jeg givetvis over 120%. Men det var nu så dejligt at sidde med snotten hængende ud af næsen og hive efter vejret mens lårene også kunne mærke, at man hentede  de sidste watt ved gå et gear eller to op. Brospurten på vej hjem var et wattmæssigt flop. Igen. Kan ske at jeg skal vænne mig til de små tal :cry3: 
Når dette er skrevet skal jeg lave et par sæt tåhævninger på hvert ben men så er det dømt hvilepause indtil søndag, hvor jeg håber kollegaen kan finde ud af at køre fartleg. Han er svær at drive fra “højest mulig snitfart” når han ikke lige spurter men jeg håber.
 

5EE18087-674D-4385-94EE-DE05AED5C809.jpeg

Link to comment
Share on other sites

92,5kg efter 3675kcal i går.

Som aftalt med kollega. Vi kørte Ll Skensvedturen men baglæns. Det med fartleg gik overhovedet ikke. Han kunne lokkes med på at vi skiftedes til at tage føringer den første gang vi havde modvind. Det gav nogle dejlige pulsudsving og det var rart at få lov at hælde lidt ekstra watt i. Men det var kun mig, for han gad ikke de andre gange det var oplagt. I stedet fik vi kørte den dejligste skiltespurt, hvor jeg straks fik et hul på 20 cm Og herefter lå jeg 0-10 cm forrest bortset fra den ene gang han fik mast sig foran. Lidt efter jeg lukkede den ned, opgav han desværre. Jeg håber at han gider meget mere af den slags, nu han nok indser at han faktisk er ufatteligt tæt på at kunne vinde. Når han får kørt vinterrusten af, skal jeg måske have de gode dæk på, for ikke at blive flået totalt. Nå, men i dag fik jeg lige røven op over 1500w - det er så 75 mindre end sidste år, hvor jeg var en lille smule hurtigere end ham. Vi kørte et par skiltespurter mere men på skift - af en eller andet årsag.

Da turen var kørt og jeg skulle de 10km hjem, var det blevet varmt og jeg smed de løse ben for at nyde luft på skinkerne. Lækkert, så jeg kørte ind på Shell og fyldte vand i dunkene og vendte rundt for at køre “den lille runde”. De første 30-40 minutter gik fint men lidt efter jeg drejede fra og gik op i direkte modvind på de åbne marker, så visnede stængerne. Jeg havde intet med at spise og tanken VAR bare tom, så det var med at passe på resten af vejen rundt, så jeg ikke kørte i muren.

De 107km er 30km længere end årets hidtil længste tur og jeg havde intet spist udover morgenmaden, så jeg har det fint med at det floppede til sidst.

Mine nye cykelbriller er til gengæld et hit - en sjov ting er at de farver himlen solskinsblå, selvom der lå et skylag.
Omvendt er de nye bibs noget lort. Jeg havde dem på i forgårs og trods det var køligt og jeg kørte roligt, klistrede de af sved. De kostede ellers ca 1000 bobs men det er jo umuligt at vide hvordan de reagerer i brug. De Assos som jeg ikke kunne holde ud sidste år får et forsøg mere, da jeg har købt buksefedt - måske kan huden så tåle dem?  Må testes på en kort dag med intervaller. Og det bliver IKKE!!!!!! i morgen, for ptøj hvor er jeg smadret.
 

E15AFFCA-826B-42FB-B527-F8595DF6FB4C.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

91,9kg efter 4225 kcal.
Jeg følte trang til at bruge kroppen men det kan man jo også uden at bruge lårene.
4 sæt tåhævninger på et ben - de sidste 3 med arbejdstaske med ekstra bøger i , så 100 reps på begge ben med tasken , direkte over i 10 reps + 10sek hold i toppen vist nok 5 gange. Ingen udsigt til fail, så jeg stoppede
4 sæt kropshævninger og 3 statisk hold
2 x 40 mavebøjninger
2 x 40 for lænden
5 sæt dips

...

Jeg har kun set cykelløb en enkelt gang. Da boede jeg i Nivå og Danmark Rundt kørte igennem. Lidt biler. Motorcykler. Et sus af cykler og lidt flere motorkøretøjer og det var så det. Så er der mere swung over det til TDF i Hollænderhjørnet (hvis det hedder sådan).
Nu der ikke lige med det første er udsigt til hverken Touren eller at Snollebollekes spiller til karneval, så lige en opmuntrende opfrisker fra svundne tider - det kan åbenbart kombineres.
FEEST!

 

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Ja, solbriller kan gøre meget :-) Skift mellem orange og gule glas og så virker markerne grønne hele året ;)

 

Hvad er det for nogle bibs du har købt? Det lyder da ret træls, medmindre du har købt en termoversion...

Har selv lige bestilt Endurance modellen fra GripGrab i dag. Den har jeg høje forventninger til! Kan lige smide en anmeldelse når jeg har trænet lidt i dem.

Link to comment
Share on other sites

Bukserne er af mærket Le Col og ikke termo. Havde jeg købt dem i butik havde jeg så slet Ikke købt dem, da de ikke er så stramt elastiske som jeg foretrækker - eller i hvert fald er vant til. Men de virkede en lille smule kortere i benlængden end så mange andre og det var der som lokkede - ikke at det er ret meget i praksis. Så på alle måder et fejlkøb.

....

Ellers tydeligt at vi har fået polarluft over andet. Det haglede ved frokosttid. Ved den ene at turene i vaskekælderen dryssede det med sne. Det er vist godt at jeg ikke har fået pakket vinterklunset væk endnu.

Link to comment
Share on other sites

True story, det var håbløst i går (men den 12 var det som sædvanligt fantastisk! Gær hvem der har fødselsdag der :-) )

Jeg havde også kigget på solen ud gennem vinduet, men da jeg endelig tog mig sammen til at jage ungerne ud og spille bold, så begyndte det at sne... FFS.

 

 

Jeg låner lige din log Gregers :-)

Kørte 20min test på rullerne hertil aften. Let opvarmning og så derudaf (:innocent:). 308 watt i snit. Så skal jeg bare tabe mig 10-15 kilo, så er formen hæderlig :beerchug:

Kunne måske presse lidt flere watt ud, men det er meget tæt på maks. Pulsen stiger jævnt fra 160 til 170 undervejs.

 

Nå god motivation til at få trænet lidt mere. Mangler både kilometer og effekt træning.

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Du låner bare alt hvad du vilOg den er vist klassisk, den med at watt-tallet er fint nok men vægten for høj :tongue:

Da det haglede i går var det mørkt og trist men solen skinnede faktisk imens det sneede - værre var det heller ikke. Omvendt er luften ganske klar og de høje bygninger i København står skarpere end normalt.

Bibs-situationen er ekstrem underlig, for der dukkede et par bibs op i dag som jeg troede jeg bestilte for nogle uger siden. Men så alligevel ikke, for jeg fik hverken ordrebekræftelse eller trukket penge på kontoen. Da jeg skrev, var svaret at ordren ikke var gået igennem men jeg fik aldrig bestilt dem igen. Og de er kommet med rødt tryk og ikke gråt, som jeg bestilte. Men det er Ale og jeg kender puden og tror bare jeg beholder dem. De får får lige en uge til selv at finde ud af at jeg ikke har betalt, før jeg skriver til dem - er lidt nysgerrig på om de har tabt sutten totalt. Der er ingen pris på følgesedlen men en sort bjælke, så det har de nok.

Giordana har btw lavet en ny model 5cm shorter
https://www.giordana.co.uk/fr-c-pro-bib-short-5cm-shorter
men de sender ikke til Danmark. I USA koster de 250 dollars og så skal fragten lægges til plus evt told. Det er jeg trods alt for nærig til. Den forrige model ville importøren ikke tage hjem, så det vil han nok heller ikke nu.

Nå....

92,2kg efter 3675kcal. Det sidste kvarter jeg var vågen i går gik jeg bersærk og åd tre proteinbarer :4slap:

Jeg lurede på at cykle ude men vinden var kold og der var meget af dem. I stedet demonterede jeg baghjulet og resten cyklen satte jeg i turbotræneren. Der fik jeg kørte 3 blokke 20x15/15. Den første blok var klart den værste. Da kroppen havde gen-vænnet sig til det anderledes tråd gik det OK derfra, bortset fra at jeg ikke kunne slippe at tænke over vejrtrækning og lade den passe sig selv.

 

904B3EBE-FAF8-42D6-8397-5FC6EEAEEA7E.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Så fik jeg lige mail om at jeg er udtaget til at skulle gå med maske/mundbind i det projekt som Salling har sponsoreret. Jeg var som udgangspunkt ikke fyr og flamme for at deltage men at der ikke er reel viden om masker virker for menigmand eller ej, synes jeg er en stor svaghed. Så da jeg læste at de kun havde halvdelen af de folk der skulle bruges, så meldte jeg mig alligevel til. Det må være mit mikroskopisk lille bidrag i en krise, som jeg umiddelbart slipper lettere over end de fleste. Udover at cykelbanen og træningscentrene er lukkede, så mærker jeg jo ingenting - mor havde mere eller mindre lagt mig på is i forvejen, så uden Covid19 havde jeg nok alligevel ikke været sammen med andre.

Jeg kan ikke cykle med maske på men hvis jeg cykler uden kollegaen og holder mig fra menneskemylderet på Diget, så går det nu nok også uden at smadre forsøget.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Det er jo måske ekstra oplagt med en lillebror med kæreste i Tokyo, hvor det er er helt normalt. Også meget underligt, hvis der ikke er nogen der ved om det har en virkning.

Nu vi er derovre.... det er jo ikke som at høre Leth og Mader (og jeg har da aldrig set punkteringer i det omfang)

 

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

4 punkteringer haha

 

Sjovt at du overvejer at bruge så meget på at få skåret 5 cm af benene... Altså WTF - hvorfor? Kan tildels forstå det hvis man går efter at være topliret, men du siger jo selv du nærmest er ligeglad. Nå, så længe du kører med sorte shorts så går det nok... 

oh well, her: https://www.slanecycles.com/giordana-frc-pro-bibshorts-5cm-shorter-leg-p-29507.html og de sender til DK. Til gengæld er 'fuld længde' på tilbud, så du kan spare yderligere 20 pund hvis du vil ;)

Jeg ville i øvrigt tage det helt roligt og afvente Ale. Bolden ligger på deres halvdel og jeg ville ikke gøre noget som helst før de kontaktede mig.

Hvad var det for nogle Assos du havde købt? og er det i L? for så kunne jeg godt lokkes til at købe dem af dig :-)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share