Langt pokker i MOL


Gregers TF
 Share

Recommended Posts

For pokker da....
Når man kører på Ringbanen, møder man ind på Hovedbanen og tager et tog til Hellerup og så har man base og holder pause der. Nu glemte jeg at få min madpakke med ud til Hellerup :mad:
Som om det ikke var slemt nok i forvejen, at bruge en af de få dage med godt vejr, derude.:crybaby:

Nu det ER en af de dage....... der er altså også træls at tænke på, at kun en en måned til midsommer. Så bliver det tidligt mørkt, koldt og så kan man glæde sig det meste af et år til at det igen bliver varmt og lyst. Nu er der det næsten overstået, før det rigtigt er kommet i gang.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

18 timer siden, Gregers TF skrev:

Nu det ER en af de dage....... der er altså også træls at tænke på, at kun en en måned til midsommer. Så bliver det tidligt mørkt, koldt og så kan man glæde sig det meste af et år til at det igen bliver varmt og lyst. Nu er der det næsten overstået, før det rigtigt er kommet i gang.

Den fornemmelse er vist også blevet forstærket af de to coronamåneder, der nærmest er revet ud af kalenderen. Jeg har virkelig nydt foråret på landevejen i år, men samtidig har mange ting stået helt stille, og corona har fuldstændig stjålet dagsordenen. Jeg kan sgu heller ikke forstå, at juni begynder lige om lidt ...

Link to comment
Share on other sites

94,0kg efter en masse 7-11-junk i går. Mon ikke resten af regningen kommer i morgen?

Op ved vækkeur igen i dag - jeg var ikke rigtigt dygtig til at komme op. Jeg fik morgenmad og hentet cyklen. Planen var at køre nogle intervaller, inden jeg skule mødes med kollegaen og køre en hyggetur. Vi prøver at tage forventningspresset af, så han ikke får ondt i maven. Jeg nåede desværre ikke intervallerne men kørte en lille omvej før vi mødtes, så jeg landede på 46-47km i alt.

Cykelcomputeren ville have en softwareopdatering i går og jeg var dum nok til at installere den. Gad vide om de har ansat programmører fra Garmin, for efter opdateringen kan den ikke vise hastigheden. Den står og veksler mellem hastigheden og den halve hastighed, med enkelte gange hvor den viser et eller andet under 10 i timen.

Det ødelagde dog ikke den totalt fede fornemmelse af at have sommerhjulene på og nogle andre dæk end Durano Plus. Nu kørte jeg ligefrem anstændigt og selvom farten er over 30, så flytter cyklen sig når man træder igennem. Måske inspireret af den dejlige oplevelse, var der 1595 watt på toppen i kamelbakkespurten. Årsbedste og all-time næstbedste. Det ændrer dog ikke ved at min “rutinepeakpower” ligger ca 50watt under sidste år men... jeg spræller i nettet.

Nå, jeg er næsten ved Hovedbanen og skal til at møde ind, så OFF for denne gang.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

93,6kg efter 4050kcal

Jeg vågnede lidt tidligere end normalt og kunne ikke falde i søvn igen. Fint, for der gik ikke lang tid, før kollega hørte hvornår vi skulle køre.

Jeg fumlede noget rundt og havde kun kørt lidt, da jeg opdage at både cykelbriller og posen med slanger manglede, så hjem få styr på det og udsætte mødetidspunktet. Vi havde aftalt at vi bare kørte en tur og jeg kunne tosse lidt rundt og han kunne lege med hvis han følte for det. Det gjorde han. Første spurt var til “hen til busstoppestedet” og han far lynkvik på gearskiftet og lagde uventet hurtigt fra land. Han plejer ellers lige at “vende det med bændelormen” et par sekunder før han kører. Han fik en hjullængdes forspring og jeg fik fanget den halve men så kom jeg ikke nærmere. Fanme om jeg kunne hive de sidste cm ind, før han slap trådet da han var på vej i rabatten.
Det gav ny all-time PR med 1655w og 1615 over 2 sek - og måleren VAR ny“kalibreret”. Det giver alligevel motivationen til at holde fast i 6/54 ´erne.

Vi kørte og legede planløst og var ude på den stejle bakke ved Kildedal station, der har trapper i stedet for fortov. Den var nu ikke så slem når det kom til stykket. Umiddelbart er forgaflen stabil nu, for jeg hev godt i styret, da jeg moslede op i den store klinge og der kom ikke slør i det.

Jeg fik kørt nogle spurter mere - ok lange men jeg manglede lidt fandenivolskhed for at køre mig totalt i hegnet på distancen. Måske synes jeg også, det er lidt pralerøvsagtigt, faktisk, nu makker var kørt flad.
Da kollegaen var fulgt hjem, overvejede jeg at fortsætte med den korte runde. Der kom endnu en byge og jeg var ret sulten, så jeg nøjedes med at køre lidt ned i modvinden og spare op til en forrygende hjemtur med vinden i ryggen. Det er en kæmpe fornøjelse med de gode dæk.

81km om over 100watts forskel i snitwatt og NP - så der blev leget en masse og bestemt en af de sjoveste ture jeg har kørt med ham.

0117B63B-8B40-4E21-9628-851E90715741.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

På 21.5.2020 at 12:05 , Gregers TF skrev:

Nu det ER en af de dage....... der er altså også træls at tænke på, at kun en en måned til midsommer. Så bliver det tidligt mørkt, koldt og så kan man glæde sig det meste af et år til at det igen bliver varmt og lyst. Nu er der det næsten overstået, før det rigtigt er kommet i gang.

:bottom:

haha, der er basis for at arbejde lidt med mindsettet.

Find et varmt :bubblebath:, åben en god flaske:tongue4: og spil din ynglingsmusik:violin:

 

:Mrs_Claus::Mrs_Claus::Mrs_Claus::Mrs_Claus::Mrs_Claus::Mrs_Claus:

Link to comment
Share on other sites

LOL. Nej, jeg var vist ikke så positiv den dag :blush:
Bortset fra det, så har jeg altid haft tendens til at blive depri når det er forår og forsommer - det er heldigvis aftaget MEGET med alderen.
Vi kan godt tage en gang positiv musik. Jeg har primært luftet mine tilbøjeligheder til classisk hiphop, sære remix og her på det sidste også hollandsk, eller rettere nederlandsk, karnevalsmusik. Jeg har nu også en “plads” til ældre analog musik

93,2kg i dag efter 3475kcal.
Planen var at mødes med kollega og køre noget vo2max og derefter et par intervaller i frihånd. Gæt hvad? Han fik sørme forkludret intervallerne, så vi fik kørt de sædvanlige 47km stille og roligt. Det er vist godt for min form at hans ferie slutter på onsdag, så jeg kan få noget høj puls igen - selvom det er megahyggeligt med træningsmakker. Vi prøver igen i morgen, før jeg skal på arbejde.

Mine bibs fra Slane er landet på matriklen i dag. De var udsolgt selvom de ikke stod som udsolgt da jeg bestilte, så jeg skulle lige vente på at 2020-versionen kom på lager. Og så skulle pakken også lige ledes efter, da den ikke var lagt på det afhentningssted, der stod på sedlen i postkassen. Ærgerlig - det er ellers første gang jeg har haft problemer med PostNord. Hvis det er varmt nok til korte rør i morgen “morgen”, så skal de selvfølgelig testes. De bibs jeg fik ved en fejl for noget tid siden, bliver brugt når jeg kører med løse ben - de er lange og forkludrer lirestriberne på lårene :tongue:

Tidsrøveren HayDay er sat på (næsten)pause, da jeg i går endelig låste mig fast på, hvilken vej jeg vil angribe mit nye projekt. Jeg håber at jeg får ipad og printer til at snakke nok sammen til at den vil printe materiale, så jeg også kan smugtræne lidt når jeg er på arbejde.

Som man siger: Tot ziens :4jumpy:

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

93,7kg efter for meget mad i går - tællingen gik også i kuk.
For nu at udnytte det lidt, fik jeg lavet tre sæt kropshævninger og dips inden jeg gik i seng.

Til morgen aftale med kollega om intervaller og i dag lykkedes det. 4 x 3/3 ud ved diget og inde på Amager et par vo2max mere i frihånd. Et kort interval, hvor der var blev hældt watt i og så et langt der også endte i toppen af vo2max - den sved nederdrægtigt og jeg kom aldrig helt til hægterne igen.
Kollegaen trak sidste interval i gang på diget og jeg fuldførte det så, da han slog ud. Da han var kørt for at sætte kursen hjem, havde jeg planer om den sædvanlige aflutningsspurt men jeg havde ikke rigtig overskud da det kom til stykket, så det blev en rolig tur hjem.

Mærkelig nok fylder pulskurven nu for meget for MOL, så starten er klippet af

4A982410-90C3-4B8D-923B-C9BAC533AF2E.jpeg

Link to comment
Share on other sites

92,3kg efter 4050kcal

I dag møde 13:47, så en cykeltur uden at skulle ALT for tidligt op - igen med kollegaen. Vi var begge godt ristede efter i går. Jeg havde lagt op til nogle forsigtige intervaller men det var han ikke til. Jeg fik dog kørt to ret lange spurter (uden den vilde startpower) og en kort brospurt, da jeg næsten var hjemme. Benene føltes OK efter spurterne men jeg holder alligevel en nuldag i morgen. Jeg fik ikke buksefedt nok på min ASSOS-bibs sidst jeg kørte i dem og de har kvitteret med en bums et trælst sted :dry:
De nye bukser er i ganske fine at køre i.
Da jeg kom hjem fik jeg snuppet et enkelt sæt kropshævninger, dips og mavebøjninger - ikke alverden med det kan vel holde gryden simrende...

Turen i dag var på 63km og føles som en kort tur - det er altid et godt tegn på at man er inde i sæsonen. 

Link to comment
Share on other sites

Ups, jeg fik byttet rundt på cifrene, da jeg skrev indlægget i går... det var 93,2kg

Til morgen 92,6kg efter 3300kcal. Det var længe vægten havde ligget over 93, så tænkte at jeg hellere måtte stramme lidt op. Desværre er prisen at restitutionen er elendig og benene er stadig som beton.

Jeg har opdaget at Greve Trim kører deres fællestræning som ture med skiltespurter. Det kunne jeg godt være fristet af..... Jeg trænger SÅ meget til at komme ud af komfortzonen, ved at køre med nogen der er hurtigere end jeg er. Hvis de stadig kører i 5-mands-grupper, så er smitterisikoen vel også relativ begrænset men det aspekt skal jeg lige overveje et par gange endnu.

Nu på apotek og få fat i noget zinksalve :blush: Og bagefter lege med tog :tongue:

Link to comment
Share on other sites

92,2kg efter 3350kcal

Afslog morgenSMS fra kollega om tur, da jeg havde gang i tøjvask og skulle til kiropraktor - det kunne jeg have gjort før, for det har aldrig været lukket ned. Nå men da havde haft ret travl med folk med dårlige hjemmearbejdspladser eller som bar på tunge ting, nu de var hjemsendt :tongue:

Efter lidt tilløb kom jeg selv ud. Jeg ville køre min tur vestpå men ved vendepunktet var jeg ikke træt, så fortsatte. Endte desværre uden for Roskilde og jeg kender kun den kedelige Roskildevej hjem og det gad jeg ikke og kørte samme vej hjem. Min udholdenhed stinker. De første 90min var der masser af overskud men så forsvandt det. Jeg kan se at watt og puls er nogenlunde uændret men det føltes meget anderledes i stængerne. Jeg fik lidt “pause” pga den store rundkørsel i Høje Taastrup og fik liv i dem igen. En gut spurgte om han måtte sidde på hjul og vi samlede flere op undervejs, så jeg endte med at trække et helt lille tog til sidst. Fik tømt tanken med de sædvanlige lyskrydsintervaller på Avedøre Havnevej, så det blev 75 ganske fine km.

Siddebumserne er min egen skyld og ikke Assosbukserne. Og lidt de nye bibs, fordi jeg ville genbruge de gamle tanlines på lårene og da benene ikke er så lange, så har puden ikke været trukket helt op og har siddet og filet på huden. Jeg håber jeg kan køre de næste to dage med kongevejr men er i tvivl efter i dag. Jeg sidder ikke behageligt, for nu at skrive det pænt.

Mit Nederlandsk-projekt går ikke så godt. Jeg tror jeg er bange for at det ikke lykkedes (hvad sandsynligheden jo også taler for) og undgår fiaskoen ved ikke rigtigt at komme igang.Til gengæld er jeg glad for endelig at have betalingsadgang til Berlingske

3E0D3BE7-77A9-403F-A310-52B0A30F2AAD.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Jep. Eftersom jeg nu kun har grundpakken på TV og ikke længere TV2NEWS, fik jeg nyheds-abtinenser men også allergi over alle sensationsoverskrifterne i de gratis medier.

Vægt 93,0 efter 3400kcal.

I går have både mås og ben det skidt fra start - benene blev hurtigt friske men jeg holdt mig i ro alligevel.
I dag er måsen bedre men lider stadig under sår fra de steder det har blødt. Benene er til gengæld fuldstændigt slukkede efter nuldagen i går. Planen var Amagerrunden i behersket tempo og så måske lidt watt hjemover, hvis der kom liv i skinkerne. Men måsen var ikke rar, så jeg kørte kun omkring Fælleden. Ret beset gad jeg faktisk heller ikke og havde meget mere lyst til at få noget fremdrift i det nederlandske. Jeg fik kørt 10x40/20 hjemover diget - det er faktisk ikke rart, når man ikke er tændt på ideen :omg:

Jeg regner med at gnisten er bedre i morgen, hvor jeg skal på arbejde - det plejer den jo.
 

BF78EB8E-0E61-4729-9896-0085817DEA73.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

92,8kg - kalorietælling gik i fisk

Til morgen en SMS fra kollega om vi skulle køre en tur før jeg skulle møde. Jada, så panik i LIDL og handle til madpakker. I kampens hede fik jeg ikke drukket vand. Da jeg kom retur, havde hans kone aflyst hans cykeltur. Jeg fik drukket lidt vand og kom lidt senere på cyklen end hvis vi have kørt sammen. 
Ud på diget og skyde 11stk 6/54´ere af. Masser af dejlige watt og rundede de 1600 igen. Det var godt smæk i næsten alle 11, så til sidst var jeg godt hærget. Jeg havde ikke tid til hele Amagerrunden men fik skudt en genvej og efter en blok i zone 3, blev jeg i zone 2 for resten. Heldigvis havde jeg ikke planer om intervaller på diget på hjemturen. Jeg havde tømt begge dunke og der var vanvittigt med mennesker - mange i stramt lycra. Og insekterne var vågnet op. Ikke kun de små irriterende men også de store der kunne mærkes når de ramte i ansigtet eller smældede på brillerne. 
At jeg “var på” kan også mærkes her til aften, hvor jeg har fået let DOMS i både lår og baller.
 

D7C2363B-B819-4F26-93C3-033BDF80AE4A.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

92,4kg efter 3425kcal.

Lidt blandet med kollega - havde det været improviseret, havde det været en hyggetur med noget fartleg.
To lange spurter, en tur på Herstedhøje og et par forsigtige intervaller og det var rigeligt, så slidt jeg er - både i praksis og på tallene i TP. Det er intet power at trykke med i stængerne men timingen er god til noget hvile, hvis det kommer nogle dage med regn.

Det er åbenbart blev en rutine skiftevis at køre mig i bund og så slække “lidt for meget” og blive godt frisk og så forfra. Det med at ligge på et jævnt og overskueligt træthedsniveau, er jeg ikke så god til at ramme.
 

EADF9D74-ADCE-483C-ACC4-82019DC9C137.jpeg

Link to comment
Share on other sites

12 timer siden, Gregers TF skrev:

Ud på diget og skyde 11stk 6/54´ere af.

 

Hov, så var du måske en af dem, der var ved at mig og min bedre halvdel i vandet, da vi var ude på en slentresøndagstur på cyklerne rundt om Amager? :hmmm: :tongue:

 

Link to comment
Share on other sites

Jeg har været en idiot i dag. Jeg har lidt dårlig samvittighed...

Jeg har jo to Garmin cykelcomputere som jeg ikke bruger, da de ikke virker optimalt efter softwareopdatering. Mit Garmin Vivofit ur gik i udu i sidste uge (om det er opdatering eller bare gik i stykker ved jeg ikke). Det kan ikke tale sammen med appen og batteritiden gik samtidigt fra en uges tid til to dage.

Jeg skrev en pæn mail til Garmin om at de mistede en kunde. Jeg var glad for deres produkter men træt af kort levetid og fejlbehæftede opdateringer. Jeg fik pænt svar retur med tilbud om rep for en billig penge. Jeg pakkede tingene i en lille æske og printede hvad der skulle printes og kørte op til Garmin i Allerød for at aflevere det i receptionen. Den er så Coronalukket. Det havde været helt fair tidligere men stort set alt andet end masseforsamlinger er jo lukket op. I hvert fald kunne de have skrevet på deres hjemmeside, at de ikke tog imod noget og/eller at de havde lukket. 
Nå men både UPS og Bring kørte ind gennem lågen og et par ansatte rendte rundt udenfor med cola og is. Jeg spurte om man ville tage min æske med ind, hvis jeg satte den på jorden et par meter væk, så vi holdt afstand. Det vidste man ikke rigtig men ville ringe og ind og spørge. Åbenbart ikke lige nu, hvilket måske er fair nok hvis man har pause (og så er vi alligevel mange erhverv, hvor det med pause ikke tæller, hvis der er kunder der skal bruge her-og-nu-hjælp). Så jeg sagde at jeg jeg tog chancen og satte æsken. Pænt og rolig og uden at være sur men..... og kørte hjem.

Det er jo lidt en lortekunde-adfærd :blush: Jeg var lige ved at tilgive Garmin for deres skrammel men så blev det alligevel for irriterende, at stå lige ude foran deres reception med personale, der bare kunne tage æsken med ind. Hvis de er nervøse for smitte på æsken, så skal de jo alligevel vaske hænder, efter at have været i byen for at købe cola og is.

... skriftestol out

Morgenvægt 91,9kg efter 3425kcal og efter tre dage med vækkeur, at kunne sove til jeg vågnede af mig selv.
Benene var grotesk trætte fra start men er allerede mærkbart friskere. Jeg holder dog træningsfri og ser om der mon ikke sker lidt i morgen.
De sidste uger har min fritid været en del forandret og jeg tror efterhånden på, det er noget der holder, så der kommer nok et “kære dagbog”-indslag senere i dag.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

92,6kg efter 3375kcal 

Jeg var længe om at falde i søvn og har ikke sovet nok. Dels var jeg pi... sur på mig selv over at  jeg blev irriteret i går og og dels begyndte underboen at feste lidt over midnat. 

Jeg kom på cyklen godt ud på eftermiddagen - planlagt efter solskin og varme. Jeg ville køre om Fælleden med et par forsigtige intervaller, to styk 4/2, for at få lidt gennemblødning i benene. De var ømme i morges men var blevet noget bedre. På cyklen var de tydeligvis stadig off, for det var ingen spol i dem og de ville mose igennem intervallerne. De endte på 120% af antaget ftp, så ikke så forsigtigt alligevel. På vejen hjem hvor jeg lå og hyggede, mødte jeg gut der kørte HvidovreCK da jeg flyttede til Avedøre. Dengang var det dagsformen der afgjorde hvem der var bedst, indtil han oppede indsatsen og gik i C-klassen, før han stoppede pga uddannelse. Vi skulle nå at vende de sidste tre år, så jeg kørte en omvej hjem og turen endte på 33km på 1t20m. Ergo ret roligt men alligevel er lårene mere ømme end i morges, så i skrivende stund ligger jeg i kompressionsbukserne og håber det er affaldsstoffer der kan mærkes og kan masseres ud.

Efter turen fik jeg lige snuppet 3 x 30 tåhævninger på hvert ben. Længe siden sidst men læggene har været konstant DOMSede, så jeg har ikke villet lave dem før.
Satser på lidt overkropstræning senere og en nuldag i morgen

 

Tilføjet. Den tur i trykbukserne var nærmest et mirakel - er du vimmer en forskel. Nu bæller jeg en masse vand, så affaldsstofferne kan blive skyllet ud af kroppen og så snupper jeg nok en halv time mere mens jeg tager et par lektioner i nederlandsk. Bare HVIS det nu hjælper lidt mere.

6C400484-E477-4F4D-81DD-7C4F0FE52373.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

91,7 kg i går
91,6 kg i dag efter 3175kcal. Jeg havde håbet at lande lavere, for indtil 17:30 havde jeg kun indtaget kaffe og proteinshakes.

Til formiddag en kort rulletur på 50min med en solid spurt, for at få gang i stængerne. Lår og baller er ikke længere ømme - kun læggene, nu det var længe siden de sidste var udsat for tåhævninger. Spurten var hård nok til at det stadig summer i lårene har længe efter men det er kun fint.
Bagefter, tre sæt kropshævninger, to sæt mavebøjninger og et sæt dibs. Pludselig havde jeg voldsomt travl med at komme på arbejde eller rettere at få vasket cykelklunset først, så jeg kan bruge det i morgen.  

Jeg skal sidde rådighed og håber at jeg får tid til at give det hollandske en solid indsats. 
Det sjove er at youtube er begyndt at komme med forslag på hollandsk og hvis jeg er træt og sidder og klipper kaniner, så er det “fantasihollansk” der farer gennem hovedet. Jeg er også begyndt at træne udtale ved at sætte SIRI til hollandsk - er udtalen ikke god nok, forstår SIRI det jo ikke. Om jeg holder ved og hvor meget jeg får lært er ikke til at vide men det er i hvert fald længe siden jeg har holdt fast i et projekt så “længe” som det her.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

30 minutter siden, Gregers TF skrev:

 Jeg skal sidde rådighed og håber at jeg får tid til at give det hollandske en solid indsats. 
Det sjove er at youtube er begyndt at komme med forslag på hollandsk og hvis jeg er træt og sidder og klipper kaniner, så er det “fantasihollansk” der farer gennem hovedet. Jeg er også begyndt at træne udtale ved at sætte SIRI til hollandsk - er udtalen ikke god nok, forstår SIRI det jo ikke. Om jeg holder ved og hvor meget jeg får lært er ikke til at vide men det er i hvert fald længe siden jeg har holdt fast i et projekt så “længe” som det her.

 

På 4/6/2020 at 15:59 , Gregers TF skrev:

 De sidste uger har min fritid været en del forandret og jeg tror efterhånden på, det er noget der holder, så der kommer nok et “kære dagbog”-indslag senere i dag.

Spekulerer på om det var det hollandske projekt du skrev om i denne eklatante cliffhanger.... :hippy: eller om vi stadig skal vente på nyt :wub:

Keep up the good work anyhow :hippy: 

Link to comment
Share on other sites

Det VAR det... Jeg ville bare lige være sikker på, at det ikke kun var en tredages-dille og især at jeg ikke opgav, første gang jeg rendte ind i noget der er svært.

Ideen kom faktisk fra youtube og det mærkelige musik jeg tit leder efter. Jeg stødte på hollandsk karnevalsmusik, der både er kikset men også humørfyldt.
Karneval virker sjovt at deltage i men det handler omvendt meget om at drikke alkohol og det er jo ikke lige mig.
Jeg støder på et nummer der ikke er super godt men hører det alligevel en dag, da videoen er ret spas. Titlen og omkvædet indeholder ordet “terug” og det lyder bare sjovt på hollandsk. Jeg leder efter andre sjove ord og lander på en gut med et sprogkursus, hvor kursisterne som en slags reklame bliver sat til alt muligt - også at udtale svære ord.
Jeg støder også på, at en hollandsk egenskab er at de stadig er venlige og sjove når de er fulde. Får den bekræftet hos ex´en, der har solgt udskiftninger af boreplatformsventiler i et selskab med hollandsk hovedsæde.
Jeg er som bekendt ikke ret eksperimenterende og det er 18 år siden jeg sidst har være på ferie, så jeg vil hade at være i et land, hvor jeg ikke forstår sproget.
Jeg har altid sagt at det kunne være sjovt at kunne hollandsk. Ligesom fransk eller spille på orgel, ukulele eller banjo.
Jeg zapper lidt rundt i diverse steder der mener at de kan lære en hollandsk og det virker ikke urealistisk svært. Jeg har dog erfaret at SÅ let er det altså heller ikke.
Samtidigt har jeg følt mig lidt som en slave at spillet HayDay, der “krævede” op til to timers indsats dagligt, hvis gårdene skulle passes optimalt og jeg trængte til at lave noget andet.

Så en række af tilfældigheder...... skal jeg til karneval, skal jeg i hvert fald fatte, hvad der sker omkring mig dernede, så det er indtil videre første målsætning.

Ham med sprogskolen kører den med sit eget lille hotel, så man køber en samlet pakke med ophold og undervisning. Enten er man et lille hold sammen i en weekend eller 11 dage. Det kunne egentlig også være ret sjovt, hvis jeg kunne kommunikere på hollandsk.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share