Langt pokker i MOL


Gregers TF
 Share

Recommended Posts

På 22.6.2020 at 23:41 , Gregers TF skrev:
  1. Vægten faldet fra 91,4kg til 91,1kg efter 3250kcal.


Godt jeg ikke fik ringet til lægen i går. Jeg jeg kom hjem fra arbejde, blev jeg nødt til at kigge på modermærket igen. Men nu var det helt hårdt og nopret og ikke så dybt. Mellem skulderbladene er det svært at styre motorikken, så jeg fik puffet lidt til det og så faldt af :omg: og efterlod fin lyserød hud bagved. Jeg er ikke helt med på hvad der skete men fint at “det” faldt af og der ikke er noget synligt bagefter.
 

Til aften en gang banecykling - jeg var spændt på fremmødet men vi var syv og det er vel OK, årstiden i betragtning. Det er alle fire veteran-aftenhold der er slået sammen og ikke den træner jeg er vant til. I aften lavede han øvelser lige efter min smag.

Vi startede naturligvis med opvarming. Først for mig selv for at få gang i benene og derefter med de andre - jeg havde frygtet vildt tempo men det var behageligt.

Første interval var at tage en omgang til feltet. Først to gange som par og til sidst en alene.

Derefter udskilningsløb. Nu vi ikke var så mange, så var der godt nok udskilning hver omgang men det var først ved anden udskilning, man blev sendt af banen.Jeg startede sidst og antrittede mig frem de sidste 50-80 meter og det gik fint, indtil jeg ved en fejl røg ud og fik en tredjeplads. Jeg mente nok at jeg var kommet foran den anden men an troede at han var videre og fortsatte, Jeg var alligevel ved at være flad af de mange antrit, så det gjorde ikke meget at det stoppede her.

Så skulle vi køre cykelløb: 10 minutter plus 10 omgange. De 10 minutter var overkommelige men så stak hallens i særklasse hurtigste mand væk. Han havde et hul som jeg prøvede at lukke. Det kunne jeg glemme. Jeg trak ind på ham i begyndelsen men så gik gassen af og jeg kom ikke nærmere. Feltet var over en halv omgang bagude men jeg var for stegt til at holde hjem, så lod mig falde tilbage. Passende kunne jeg klapse ham af, som “tog min plads” i udskilningen.

To gang accelerationstræning fra felt i fart.

6 x 40/20 jeg kørte den kamikaze-style og døde med skoene på og 98% af maxpuls. Jeg kan ikke mindes jeg før har ligget deroppe pga intervaller - kun af spurt men  jeg var også godt ude og skide. Jeg blev på banen i et stykke til, bare stille og rolig, indtil jeg havde pulsen under kontrol.

Straks videre til afrulning - alt for hurtig til min smag men jeg plejer også at tulle mere end det fleste, hvis jeg får muligheden.

47km, hvor jeg røg i hegnet flere gange men der skulle knokles for det. Jeg faktisk overrasket over hvor godt kroppen tog imod tæsk, før den gav op. Man jeg skal HELT sikkert have en hviledag i morgen!
 

B03CC114-59DB-42FE-9EBF-01B9A7EEED5F.jpeg

Falken er super!

Link to comment
Share on other sites

JA! Falken er både motiverende og han læser os hurtigt har styr på vores styrker og svagheder og giver tips efter det - faktisk ret imponerende.
Også derfor det er pi.... ærgerligt med sammenfald af træningsdage. Jeg er blevet inviteret til sprinterstævne i Berlin i september. Jeg tager IKKE med - jeg får ikke samlet mod til den slags men jeg har fået lov til at træne med sprinterne, også selvom jeg ikke agter at køre løb. Og det er selvfølgelig samme dag som Falkens træninger. Selvom jeg er helt vild med hans træning, så er det jo sprinten der fylder mest i mig, så...... det må jo nok blive det. I hvert fald på mandag - så må jeg se om man får tildelt en tid på banen eller man selv skal tage den. Hvis jeg selv skal tage, får jeg aldrig kørt - det har jeg prøvet før.

I øvrigt får jeg en lidt mere fritid i nærmeste uger. Jeg har for meget afspadsering stående og er blevet tvangshjemsendt :mad:
Benene har været off men til morgen læste jeg mine e-nyheder i kompressionsbukserne og det bør jeg gøre oftere, for nu er benene faktisk helt OK. De sovser sikkert til igen men så må de have en tur igen efter fyraften.
Morgenvægt 91,4kg efter 4000kcal. Igen for meget mad men jeg er slidt, træt i kroppen og virkelig sulten med rumlende mave, hele tiden.

Hvad angår det hollandske, så går det langsomt. Alt for langsomt. Men jeg lærer da lidt må sjatter hist og pist og håber stadig at jeg på et tidspunkt får samlet trådene lidt. De ekstra fridage måske?
Udtalen af vokaler ligger ikke altid lige for, men hvad angår konsonanterne har danskere en KÆMPE fordel i forhold til små mange andre, for vi er vant til de hårde kradse lyde. Ham der er min primære tilgang har en sprogskole og laver også nogle små sjove videoer - givetvis for at tiltrækker nye kunder. De folk han taler med er i øvrigt folk der deltager i hans kurser. Man må vist gerne grine af den kiksede udtale :wink:

 

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

På 23/6/2020 at 10:39 , Gregers TF skrev:

Vægten faldet 100gram efter 3000kcal i går.

Helt hviledag skal det ikke være, for mine skuldre skal have lidt blid styrketræning. Måske er det tilfældigt men de har ikke gjort væsen af sig de sidste dage, så jeg må hellere fortsætte med at bruge dem - for en sikkerheds skyld.

Ellers mærkes det at banecykling er anderledes end landevejen, hvor jeg som regel holder i grebene og ikke sidder så dybt. Baglår og baller er godt brugte i dag (dog intet i forhold til mine stakkels quads) og jeg har en ganske let DOMS i biceps.
 

Selvom jeg lige har luftet min begejstring for helt almindelig musik, så tiltrækkes jeg stadig af det anderledes. Nummeret er ganske klassisk men instrumenterne er anderledes. Kinesisk er farligt men jeg vover pelsen alligevel

 

 

Kan godt forstå, at du også synes, at det her nr kan noget inkl med det kinesiske twist :hippy: 

På 26/6/2020 at 12:01 , Gregers TF skrev:

 

Jeg er blevet inviteret til sprintstævne i Tyskland men har takket nej - også til flere invitationer fremover. Det er jeg for meget en kylling til - især med at skulle gå blandt fremmede og bede de holde mig på banen (stående start) før start, det er faktisk den største udfordring. Men jeg har fået grønt til at deltage i sprinttræning alligevel, så det må jeg se på mandag om er alt for underligt eller det er fint.
 

Og forstår også godt, at det kan være for overvældende med konkurrence i udlandet men er da stadig flot med anerkendelsen. Husk at nyde det :hippy: 

Link to comment
Share on other sites

Bjergtrold, jeg nyder det FULDT ud!. Faktisk føles det også lidt utaknemmeligt at jeg ikke “vil” med men jeg kan bare mærke, at det får jeg aldrig samlet mig sammen til. Men de har heldigvis oplevet, at jeg ikke kommer på banen hvis jeg ikke “får tildelt” mig egen tid, så de ved godt at jeg ikke er god til det med at færdes blandt andre.

KK, uha nej! Jeg har heldigvis en rusten skulder som en prægtigt (og sand) undskyldning. Men jeg ville ikke bryde mig om parløb alligevel. Store tempoforskelle på banen og især trængsel når man skal skifte placering. Det er jeg al for meget kontrol-freak til.

91,9kg i dag efter 3600kcal i går. I går og forgårs har der stået en spand koldskål og kammerjunkere og ventet efter fyraften. Det taber man sig IKKE af men det er bare ærgerligt. Jeg kommer alligevel ikke ned under 85kg, uanset hvad jeg gør. Jeg vil stadig gerne under 90kg men ikke for enhver pris og en lidt selvforkælelse skal der være plads til på mine gamle dage.

Igen en rædsom varm nat. Jeg vågnede allerede kl 7 og opgav at sove mere. Jeg nussede søvnigt rundt, før jeg skiftede pedaler og klamper. Typisk nok, gik der så tidspanik i den, da jeg ikke umiddelbart kunne løsne en skrue i den ene klampe. Med lille forsinkelse fik jeg kørt de vanlige 47km med kollegaen. Vi fik ikke rigtigt spurtet på turen i dag, så det var ganske fredeligt.

Der blev trænet skuldre bagefter - den vanlige hjemmerutine:
2 sæt skulderpres
2 sæt bagskulder 
2 sæt laterals 
2 sæt rotator cuff
Venstre skulder øffer stadig ved skulderpres, hvis banen ikke er helt rigtigt. Det er den ikke altid, for jeg har ikke gennemskuet præcis hvad det er, den ikke kan lide. Ellers flere reps og kortere pauser end de første gange.

Herefter i vaskekælderen med en dobbeltportion (for 12 dage i stedet for de vanlige 6) + dyne og hovedpude. De er blevet svedt godt igennem, så de har nok trængt. Desværre er jeg voldsomt søvnig efter at have været tidligt oppe, så jeg får intet udrettet... kæmper bare for ikke at falde i søvn, så jeg ikke kan sove i nat. Og der er intet i tossekassen, der er værd at glo på :dry:

85091E2D-2F88-48C8-8D9C-52854A452ACD.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

90,4kg efter 3700kcal i går men intet vækkeur :wub:

Benene sært trætte - muligvis for meget hvile? Kompressionsbukserne tog det værste.
Kl 16 ud på cykelbanen til sprinttræning. De to andre gamle var der ikke. De unge gad hverken hilse eller sige rend mig i røven. Jeg ved godt at de er totalt indspiste men man føler sig ikke ret velkommen: Nok især ikke, når det i forvejen er svært, det med andre. Træneren dukkede ikke op, så 16:20 daffede jeg hjem igen - han var dog inde hos mekanikeren, fik jeg spottet på vejen ud.

I stedet til Falkens træning kl 19. Træneren fra før var på vej hjem og havde åbenbart også spottet mig og undrede sig over at jeg kørt igen. Han fortalte at jeg sagtens kan træne med men.... inden de andre varmede op, fik de lige sendt en sviner til en eller anden gut der snegler rundt i mit tempo, så jeg ved sgu ikke lige.....

Nå men træningen... lige så hård den var sidst, lige så overskuelig var den i dag.
Lidt let fri opvarming gik over i 40 omganges progressivt med stram kæde fra start - jeg stod af med 7-8 omgange tilbage, mens jeg havde liv i benene. 40 omgange er lige langt nok til min fysik.

Første interval var et løb på kun 10 omgange. Efter min føring lukkede de op ude foran og feltet knækkede. Da vi havde lukket hullet, lukkede de op igen og den knækkede længere fremme og gassen gik af bagtroppen.

Så et holdløb. Jeg blev sat i langsommeste gruppe og havde lidt overskud. Ville sætte farten 2-3 i timen op og tage en dobbeltføring men smed de andre af. Fandt på hjul og kom ikke i front igen.

Så lidt “parløbsintro”, hvor vi skulle køre med een hånd på styret for at mærke hvordan det føles. Jeg skal ikke køre parløb og kørte bare med rundt.

Direkte videre til udskilningsløb. En længere affære: Vi var mange og der blev udskilt hver anden omgang. Jeg holdt næstforrest fra start og sad og “hyggede” mig i indersporet, indtil jeg blev spærret inde og udskilt uden noget der minder om en spurt. Det er faren ved at satse på at gemme krudtet.

Til sidst 8 x 30/30. Den første var lidt sløj, men så fik jeg lukket OK op.

... og så lidt afrulning.
Hyggeligt og underholdende men ikke noget der virkelig satte skroget på overarbejde. 

1C5E1C81-8C1C-4FE5-8885-80A3B73C515E.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Stadig 90,4kg efter 3450kcal i går

Jeg vågnede for tidligt, helt sikkert fordi jeg havde sat mig op til en gang morgenintervaller, hvis jeg kunne nå ud før det blev regn. Jeg kunne mærke at jeg var tændt. Efter kig på radarkortet kunne jeg ikke falde ned igen og endte med at stå op.

I virkeligheden er det også smartere at vente til i morgen og lade benene få restitutionstid, så det blev styrketræning i stedet, for at få brugt energien:
2 sæt kropshævninger
ss
2 sæt tåhævninger på et ben
2 sæt bicepcurl
10 knæbøjninger, 10 knæbøjninger + 50kg 
2 sæt laterals
ss
2 sæt mavebøjninger
2 sæt rows (hænger i ringene nederst på trappen med fødderne på et højere trin, således jeg er ca. vandret)
ss
2 sæt baglår (samme opstilling men bøjer benene - ikke vildt hårdt men det må gå an, indtil jeg finder på noget bedre)
2 sæt rotator cuff

Det er dejligt at cykle men det ER altså også dejligt at give mullerne noget rigtigt belastning, selvom det er lidt “klippe-klistre”.
Håber på intervaltræning i morgen før arbejde - den sidste dag før jeg skal gå hjemme to en halv uge. Det må godt blive bedre cykelvejr mens jeg er hjemme :poking:

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

91,0kg efter 3700kcal.

Kollegaen skulle møde tidligt, så jeg måtte ud alene. Det gik pludseligt hurtigt, for det var meningen at jeg skulle over til ex´en i morgen + weekend. Da hun ringede for at høre hvad tid, fik jeg nævnt at jeg er blevet sendt på tvangsferie og pludselig skal jeg så derover i dag.

Men ud på diget og køre en serie antrit. Efter noget rulleri (det er da vist et hjemmelavet ord?) kørte jeg næsten fem stk 3/2 - jeg løb tør for dige, så den sidste blev kun på 2 minutter. Et par gange var jeg ved at køre lidt sur i wattene men da jeg kom forbi “punktet”, så var det ikke så febrilsk at holde dem tiden ud alligevel. Fine watt (for mig) i betragtning af antrittene først. 
Men altså... mere restitution nu, selvom jeg ikke trænger. Det er dog så sjældent at jeg er væk hjemmefra, så det skal jeg vist ikke lade mig gå på af.

Da jeg kom hjem fik jeg lavet to sæt tåhævninger på hvert ben til fail med 14kg. Derefter 100 rep på begge ben med BW.

Snart til Esbjerg og håbe jeg kan finde en tempo 100-bus og ligge på hjul af. Der er piv modvind derover og min lille bil er ikke ligefrem økonomisk på motorvej, ellers. 

6C9A8E4E-0460-4C25-8D68-95AC1B3F9C3E.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Tilbage fra det jyske. Dejligt med selskab. Men puha en masse usund mad, chips, is osv. Nå pyt. Det var skide hyggeligt og det er det vigtigste!
Jeg kom for sent hjem i dag til at jeg fik cyklet. Ved stadig ikke hvad jeg vil i morgen - sprint, alm bane eller evt bare køre selv.

Ellers interessant at færdes i Esbjergs butikker og Kolding Storcenter. Hold da op, hvor er adfærden markant anderledes mht at holde afstand, gå den rigtige side af gangene i centrene og især med at bruge håndsprit. Det er der jo stort set ingen mere der gør her syd for København og på Hovedbanegården, mens langt over halvdelen sprittede af og kun ganske få gik mod ensretningen.

Og så selvfølgelig land vs by... Der var jo helt stille stille og ingen knallertfræs, råben og slåssen eller noget larm efter “sent eller bare halvsent.
 

 

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

8 timer siden, Gregers TF skrev:

Tilbage fra det jyske. Dejligt med selskab. Men puha en masse usund mad, chips, is osv. Nå pyt. Det var skide hyggeligt og det er det vigtigste!
Jeg kom for sent hjem i dag til at jeg fik cyklet. Ved stadig ikke hvad jeg vil i morgen - sprint, alm bane eller evt bare køre selv.

Ellers interessant at færdes i Esbjergs butikker og Kolding Storcenter. Hold da op, hvor er adfærden markant anderledes mht at holde afstand, gå den rigtige side af gangene i centrene og især med at bruge håndsprit. Det er der jo stort set ingen mere der gør her syd for København og på Hovedbanegården, mens langt over halvdelen sprittede af og kun ganske få gik mod ensretningen.

Og så selvfølgelig land vs by... Der var jo helt stille stille og ingen knallertfræs, råben og slåssen eller noget larm efter “sent eller bare halvsent.

Lyder, som om du har været ude i et 'kulturmøde' i det jyske :) Jeg synes nu stadig, at folk sådan helt generelt er ganske gode til at holde afstand mv., men derfor kan der selvfølgelig godt være gradsforskelle. Jeg skal selv til det jyske her i sommer, og så vil jeg holde øje med forskellene. Selv kan jeg simpelthen ikke huske,. hvornår jeg sidst har givet hånd til nogen. Det må jo være tilbage i februar/marts, før det hele blev lukket ned. Gad vide, om vi nogensinde kommer i gang med det igen ...

Link to comment
Share on other sites

5 timer siden, Henrik S. skrev:

Lyder, som om du har været ude i et 'kulturmøde' i det jyske :) Jeg synes nu stadig, at folk sådan helt generelt er ganske gode til at holde afstand mv., men derfor kan der selvfølgelig godt være gradsforskelle. Jeg skal selv til det jyske her i sommer, og så vil jeg holde øje med forskellene. Selv kan jeg simpelthen ikke huske,. hvornår jeg sidst har givet hånd til nogen. Det må jo være tilbage i februar/marts, før det hele blev lukket ned. Gad vide, om vi nogensinde kommer i gang med det igen ...

Det kan være at det er bedre på dine breddegrader - det vil jeg både tro og håbe. På Hovedbanegården er folk generelt fortravlede. Det ER naturligvis lettere at miste fokus på det med med Covid, når man er i panik for at nå toget hjem.
Mine indkøb foregår primært i Avedøre, det siger vel alt :tongue: Vestegnen ligger jo også højt på smittetal og selvom læger mm prøver at være diplomatiske, ved at forklare det det med befolkningstæthed mm, så køber jeg den ikke. Majoriteten af folk er generelt ret ligeglade og især en befolkningsgruppe er total ligeglad med stort set alle retningslinjer - dog giver de hinanden væsentlig færre håndtryk end for et halvt år siden.
Den klassiske situation er, at når der kun er få mennesker, så går det ret fint med afstanden. Når der er mere en 4-6 i køen så skrider det og er der flere, er det måske 1-2 af 10 der holder afstand (og lige så mange der prøver at smutte ind i hullet i køen). Håndspritten er der aldrig mange der bruger.

Jeg har to kolleger, der desværre er begyndt på det med håndtryk. “Dumt”, når det er ved afløsning af tog og alle kan se, at vi altså ikke overholder en af de mest basale regler. Lederne er heldigvis ikke begyndt på det endnu, når de møder os. Helt personligt kan jeg godt undvære det ritual. Hvis man har kunder eller skal forhandle aftaler o. lign. er det sikkert fint med et håndtryk men jeg er ikke et sted i erhvervslivet, hvor jeg ser det som en fordel.
Den største af ungerne ovre i Jylland havde fået ny kæreste og vi gav da hånd. Vi skulle alligevel dele bolig i nogle dage og sidde i samme bil, så vi ville jo nok smitte hinanden alligevel men instinktivt var det ret sært :unsure:

Morgenvægt 93,0kg - uha-uha. Jeg håber ikke jeg skal begynde helt forfra. Jeg vågnede 10:50, så min døgnrytme skal også have et eftersyn.

Min cykelkollegas kone er blevet revet rundt af hunden da hun gik tur med den og sidder på skadestuen med mulig brækket fod. Gad vide hvor meget det vil påvirke vores ture sammen. 

 

Link to comment
Share on other sites

Det blev banecykling med “Falken”. Få minutter inde i opvarmningen punkterer jeg på forhjulet  - den er 10 sekunder om at slippe luften og jeg ligger stadig med min egen basisopvarmning, så det var let at komme af banen uden kaos. Mekanikeren var ved at lukke ned men jeg nåede akkurat at få bestilt en ny ring samt låne et hjul, så jeg kunne køre videre. De andre var i gang med første øvelse, så jeg kørte lidt rundt på boldbanen og de de var færdige, nogle få omgange på selve banen.

Jeg blev sat på næstdårligste hold og det var fint nok. Vi var fire. De to andre mænd faldt noget igennem og det kvindelige indslag ligger tæt på mit tempo - antrit undtaget.

Først kørte vI 25 omgange progressivt, hvor hun flåede de to andre i stykker og vi kørte de sidste 7 omgange alene. Heldigvis dæmpede hun sig lidt, da vi kun var to.

Så 15 omgange progressivt, hvor hun ikke satte farten vildt op i føringerne, så der kom vi tre hjem.

Løb på ubekendt distance. På et tidspunkt knækker den og hun, jeg og en tredje prøver at få lukket hullet. Efter nogle omgange hvor vi sidder og ikke kommer nærmere, lader jeg mig falde ned til bagtroppen og kommer moderat i mål.

Pointløb: 15 omgange med spurt på hver tredje. Ved tredje spurt sidder jeg så godt at jeg bliver nødt til at gå efter den. Ham foran får samme ide et splitsekund før mig og vi lander i omkring 250 meter all-out, Jeg ved ikke hvem der kom først - så tæt var den men vi sejlede begge to ned gennem feltet og humpede sårede rundt, resten af løbet.

Afrulning - for hurtigt til min smag.

Kollegaens kone har brækket foden tre steder og skal under kniven. Med hund og tre børn, får han nok ikke meget til til at cykle og vejret er heller ikke så godt, så jeg gætter på at den nærmeste fremtid byder på en del soloture.

2E66C609-F988-4702-915C-7B4E55232991.jpeg

Link to comment
Share on other sites

92,4kg efter 3175kcal. Kom i seng 1:30 og op 9:40 - det kan blive bedre!

Lårene var trætte efter i går men så kan man jo træne lidt overkrop. Jeg kom også til at give benene lidt men forhåbentlig så lidt, at det ikke ødelægger cyklingen.

2 sæt kropshævninger
2 sæt bicepcurl
2 sæt skulderpres
2 sæt bagskulder
2 sæt laterals
2 sæt rotator cuff
3 sæt tåhævninger på et ben (bw, +20, +20)
3 sæt knæbøjninger (bw, +30, +40)
3 sæt floorpres
2 sæt mavebøjninger
1 sæt dips
2 sæt bulgarsk split squat

Efter halvanden times tid: Zwift 25 minutter. Det første kvarter i zone 2 og resten med ca 80 watt

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

92,2kg efter 3375kcal.

Jeg var i LIDL i morges og Friheden Butikscenter (Hvidovre Øst) i går. Jeg så ikke en eneste der brugte håndsprit. To gange fik jeg dem bag mig i køen til at gå foran, fobi de åndede mig i nakken, så vi fik holdt afstand. Og en enkelt gang stod jeg ud af elevatoren før jeg nåede op, da person 3 og 4 steg ind - vi kører med max 2 personer for at reducere smitterisiko. Er jeg lige hysterisk nok? Muligvis. Men det er ikke noget jeg forventer af andre og det forsinker ingen andre end mig selv, så det bør ikke genere nogen, at jeg er forsigtig når andre ikke glemmer det. Men i hvert fald - det GIK altså bedre i det jyske :wink:

DOMS mange steder i kroppen og et eller sted også sært tilfredsstillede igen at tisse grønt. Ben og baller lidt for ømme i forhold til at skulle cykle i dag men det er vist mest en komfort-ting, så det er bare trist :devil:

Tiden begyndte at skride - vejret er ikke just indbydende. I stedet hoppede jeg på turbotræneren og fandt mine hadeintervaller frem: 4/2 Det var ikke sjovt men forhåbentlig gør de noget godt..

 

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Vægten steget 100gram efter 3775kcal og kun 6,5 times søvn - men jeg kom op ved ni-tiden og håber at være træt nok til at sove omkring midnat i aften.

Planen var en leverpostejstur på et par timer, plus. Da jeg kom ud, var lår og baller for medtagede til at jeg kunne overskue turen. Ret hurtigt vendte jeg rundt og smuttede ud på diget, hvor det blæste ret heftigt. Men det er ligegyldigt når man kører intervaller, så jeg startede med 10 x 30/30. Så et lille smut på Amager, hvor jeg fik kørt 4 antrit og 3 minutters vo2max. Hjem over diget fik jeg tilføjet 3 x 2/1. Min lange spurt på Avedøre Havnevej gik i vasken, da der kørte en på cykelstien og jeg buldrer altså ikke forbi med 60 i timen. Så hellere håbe på et par spurter i morgen - min kollega får vistnok lov at komme ud og få lidt motion, så hvis det holder tørt.....

Ellers en godkendt tur, hvor jeg nok ikke kunne presse meget mere ud lårene. De var alt for DOMSede til at jeg kunne mærke trætheden efter i går men det var en af de sjældne dage, hvor de og ikke kondien satte begrænsningerne. De har også kunnet mærkes siden jeg kom hjem!
 

066A5D30-17AA-41A4-AAD5-3E6D2550167E.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

92,7kg efter lidt over 4000kcal i går :dry:

Kollegaen forblev tavs. Om det så var konen eller udsigt til regn der holdt ham hjemme, er ikke til at vide. Den vanlige slendrian når jeg ikke “skal ud”, så tiden gik. Jeg var også “forvirret” af radarkortet, der meldte nedbør men her var tørt. Til sidst troede jeg på tørvejr, gik i bad og smuttede i cykelklunset. Da jeg er i køkkenet for at tage en tår vand som det sidste inden jeg kører, begynder det at regne og inden jeg er nået langt væk, er det ret vådt. Men det blæser stadig ikke og temperaturen holder, så jeg kører på Amager som planlagt. Diget er dejligt tomt og
TADAAA - næsten vindstille :tongue4:

Jeg er normalt ikke glad for regnvejr. Eller blæst. Eller kulde eller varme. Men når det er vindstille, regnen siler ned uden det er koldt, så sker der mystiske ting i mit hoved, for jeg elsker at cykle under de forhold. Jeg er skide ræd for at punktere men jeg kører langt over evne og det gjorde jeg også i dag. Så jeg droppede bykørslen og snuppede 3 runder på “Lille Tonser” før jeg vendte snuden hjem, så jeg kunne holde kæden stram og bare rå-nyde at alt gik op i en højere enhed. Var jeg ikke begyndt at blive sulten på runde 3, så havde jeg nok kørt 5 men jeg besluttede at sætte pris på at komme hjem med overskud og ikke ærgre mig over en lidt kort tur. 
Bortset fra de allermest vellykkede at turene med HvidovreCKs fredagstog, så er det den tur med størst herlighedsværdi jeg har haft, mens jeg har boet i Avedøre.

Og den lille bonus: Det regnede så meget at cyklen ikke var snavset da jeg kom hjem, så eneste rengøring var bremsefladerne på fælgene - ellers var det blot aftørring og smøring af kæden. Så alt var perfekt :w00t:

Jeg fik btw lige snuppet to sæt tåhævninger på hvert ben til fail og så 100 på begge.

98A4108E-07D0-48C9-B5B2-05B9718C5DC1.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

21 timer siden, Gregers TF skrev:

92,7kg efter lidt over 4000kcal i går :dry:

Kollegaen forblev tavs. Om det så var konen eller udsigt til regn der holdt ham hjemme, er ikke til at vide. Den vanlige slendrian når jeg ikke “skal ud”, så tiden gik. Jeg var også “forvirret” af radarkortet, der meldte nedbør men her var tørt. Til sidst troede jeg på tørvejr, gik i bad og smuttede i cykelklunset. Da jeg er i køkkenet for at tage en tår vand som det sidste inden jeg kører, begynder det at regne og inden jeg er nået langt væk, er det ret vådt. Men det blæser stadig ikke og temperaturen holder, så jeg kører på Amager som planlagt. Diget er dejligt tomt og
TADAAA - næsten vindstille :tongue4:

Jeg er normalt ikke glad for regnvejr. Eller blæst. Eller kulde eller varme. Men når det er vindstille, regnen siler ned uden det er koldt, så sker der mystiske ting i mit hoved, for jeg elsker at cykle under de forhold. Jeg er skide ræd for at punktere men jeg kører langt over evne og det gjorde jeg også i dag. Så jeg droppede bykørslen og snuppede 3 runder på “Lille Tonser” før jeg vendte snuden hjem, så jeg kunne holde kæden stram og bare rå-nyde at alt gik op i en højere enhed. Var jeg ikke begyndt at blive sulten på runde 3, så havde jeg nok kørt 5 men jeg besluttede at sætte pris på at komme hjem med overskud og ikke ærgre mig over en lidt kort tur. 
Bortset fra de allermest vellykkede at turene med HvidovreCKs fredagstog, så er det den tur med størst herlighedsværdi jeg har haft, mens jeg har boet i Avedøre.

Og den lille bonus: Det regnede så meget at cyklen ikke var snavset da jeg kom hjem, så eneste rengøring var bremsefladerne på fælgene - ellers var det blot aftørring og smøring af kæden. Så alt var perfekt :w00t:

Jeg fik btw lige snuppet to sæt tåhævninger på hvert ben til fail og så 100 på begge.

98A4108E-07D0-48C9-B5B2-05B9718C5DC1.jpeg

Sikke en fin udsigt du har og fascinerende at kunne få en god oplevelse ud af at cykle i regnvejr + hyggelige betragtninger fra dit besøg i det jyske :hippy: 

Link to comment
Share on other sites

Ja, det er ret underligt, nu jeg ellers ikke er glad for “besværligt vejr”. Jeg ar prøvet det få gange før (det er ikke SÅ tit det regner og er vindstille samtidigt) og det er mega hyggeligt :4disguise:

91,7kg efter 3800kcal
For ikke at blive alt for slidt igen, ville jeg give cyklen en fridag men ender med at rende rundt som en løve i et lille bur, så jeg styrketræner for at få brugt kroppen:

3 sæt kropshævninger
2 sæt bicepcurl
2 sæt skulderpres
2 sæt bagskulder
2 sæt laterals
3 sæt rotator cuff
2 sæt dips
1 sæt knæbøjninger (bw, +50kg) - jeg er stadig DOMS´et fra sidst, så jeg burde jo nok lave lidt flere af dem
2 sæt siddende læg (med den store elastik lagt dobbelt)
2 sæt mavebøjninger
Jeg kom i tanke om et bælte med kæde til vægte, som jeg havde liggende i bunden af et skab og jeg fandt frem. Man kan også få håndvægte til at hænge i kæden, støttet af kroppen, så de ikke faldet på gulvet.
Kropshævninger blev droppet, da skruerne loftet til bøjlerne knirkede og knagede lidt for voldsomt - jeg gider ikke at de arbejder sig løs.
Men jeg fik lavet 4 sæt dips og også med lidt statisk gøgl ind over. Ganske sjovt men måske ikke så sundt for låsemekanismen i håndvægtene, så jeg har lagt bæltet i skabet igen.

Jeg satser på en rolig cykeldag i morgen og en tur på cykelbanen mandag. Det er lækkert at kunne det med den ekstra ferie og jeg er generelt mere glad for den end forventet. Det var jeg vist også sidst jeg havde ferie, så jeg er måske begyndt at lære at holde af at have ferie :wink:

Indtil videre har jeg leget mig gennem det hollandsk og kun lært hvad jeg tilfældigvis kunne huske. Eftersom det stadig er sjovt, så har jeg de sidste dage været noget mere obs på ny viden aka grammatik og fra i morgen begynder jeg med noter og lave små opgaver til mig selv. I aften skal jeg finde de sidste grammatik-afsnit frem på youtube og sat dem i mappe, så jeg ved hvor jeg kan finde tingene.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Vægten 100 gram ned efter 3725kcal i går og en elendig nattesøvn, hvor jeg vågnede mange gange :dry:

Blæsten så ikke rar ud, så jeg overvejede at “vække” benene på turbotræneren men til sidst tog jeg mig sammen.
Det var godt, for det var nu ikke så slemt alligevel, nu jeg holdt mig på Roskildevej og var nogenlunde dækket ind af bebyggelse. Det var både ganske hyggeligt og gik overraskende hurtigt. De fleste andre cykeltosser havde nok kørt fællestræning i morges, for jeg så næsten ingen - og SÅ meget blæste det heller ikke (på gadeniveau). Men dog alligevel nok til at Roskildevej var lige spændende nok med huller, sideveje og kryds, da jeg fik medvind. Og jeg tog mig også i at sidde og “gå i stå” på en bakke hvor jeg stadig kørte 40 i timen :clown2:

På hjemturen fik jeg indhentet en gut Hvidovre-tøj og vi lå og småsnakkede lidt, indtil jeg nåede Glostrup og drejede fra, så jeg kunne rulle af inden cykelbanen i morgen. Det er rigtig godt at jeg skal ud og blive revet rundt. Igen i dag gik over standart, så jeg trænger til blive hevet tilbage til virkeligheden:bottom:

 

B9968BD2-3329-4B9E-B777-13FC882526BC.jpeg

Link to comment
Share on other sites

91,1kg - godt hjulpet af en laaang nattesøvn, for jeg indtog 3950kcal i går.

I dag banecykling. For anden gang i træk, ender jeg i kløerne på et hurtigt fruentimmer - i dag værre end sidst og det var da kun fordi hun var træt i stængerne efter hendes træning i går, hun ikke krøllede mig helt sammen. Når hun har været til tirsdagstræningerne, ligger hun med de hurtigste.

Vi begynder med moderat opvarmning to og to omkring den blå streg, før vi blev sendt ned på den sorte til 35 omganges progressivt. Efter min føring med 12 omgange tilbage udgår jeg, da jeg tvivler på at holde til min næste føring og det igen er “let” at slå væk..

Jeg ender på hold 3 af 4. Første interval er 16 omgange progressivt. Vi smider en mand til sidst men ellers OK

Han rykker et hold ned og vi er 3 mand til 15 omgange i næste interval, ergo 5 føringer til hver. De første tre skal være moderate, den næste med lidt bid i og på den sidste kører man all-out og udgår. Hende den hurtige sætter sig med det samme på sidste (hurtigste) føring og jeg sidder i midten og rækkefølgen passede fint.

Så et løb over 10 omgange med handikap. Vi er kun seks tilbage og svageste mand får 110m, så 90, 70, 50, jeg får 20 og hun starter bagerst. Eftersom jeg ikke ved hvordan de kører og jeg gerne vil på hjul ASAP, starter jeg med en spurt. Det gik lidt for let eller jeg spurtede for hårdt. Masser af iltgæld men med 3 omgange tilbage, sidder alle og kigger på hinanden og det er jo der jeg har en chance. Jeg er en kæmpe idiot og åbner ikke spurten men venter til en anden gør det (ret sent) og selvom jeg blæser forbi alt og alle, når jeg akkurat ikke at overhale ham der vinder. Det gav også en løftet pegefinger fra træneren. Han er skarp til at læse løbene og kommentere når man dummer sig i forhold til de evner man har, det er ret imponerende.

Så udskilning - stadig 6 M/K og en ud hver anden omgang. De første to sidder jeg og hygger i inderporet og ved nr 2 er jeg heldig, at dem bagved ikke spurter bedre. Jeg lægger mig bagerst og har så meget styr på det, at jeg ikke gider lukke folk inde, som jeg ellers er fæl nok til. Til sidst er der hende med mig på hjul. Hun vælger (meget oplagt skal det vise sig i næste interval) at køre den sidste udskilning som en regulær sprintmatch og vi er langt nede i fart. Jeg fanger hende på taktikken og et solidt antrit og hun opgiver ret hurtigt.

Til sidst tre intervaller på 1 minut med 1 minuts pause, kørt som par og jeg får hende som makker. Første interval er OK - jeg havde ellers frygtet at blive revet rundt. Vi indhenter holdet foran men overhaler ikke. Hun fører an i pausen og da intervallet går i gang, flækker hun til den for at komme foran de andre. Jeg har godt nok ikke wattmåler på banecyklen men det føltes som 1300-1400 watt for at følge med hendes acceleration. Givetvis derfor hun bød op til sprint.
I den sidste pause overhaler hun holdet foran, så de ikke skal køre i vejen. De overhaler så tilbage og da intervallet starter, er det hidsigt par-cykelløb det minut det varer. Det andet hold taber btw, da de smider den ene mand og vi er to. Men den var sgu led og bare glad for hun ikke holdt det tempo i alle tre intervaller, for så var jeg også blevet smidt af.

Dejlig træning og med lidt mere bid i end sidst, hvor jeg bare blev tromlet over. Det funker bedre når modspillet matcher bedre.

Det er selvfølgelig lidt plat men sådan en gang “preuser-pop” sætter altså lidt liv i kludene, selvom opvarmningen her var færdig. Falken (træneren) gider også at sætte musik på, når intervallerne strammer til. Det er faktisk ret fedt.
 

 

62B2F987-9B90-4080-8E8E-B61EBE844B45.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

6 timer siden, Gregers TF skrev:

Det er selvfølgelig lidt plat men sådan en gang “preuser-pop” sætter altså lidt liv i kludene, selvom opvarmningen her var færdig. Falken (træneren) gider også at sætte musik på, når intervallerne strammer til. Det er faktisk ret fedt.

Ha, haa, der går sgu da 6-dagesløb i det :beerchug:

Link to comment
Share on other sites

Vægten 91,6kg efter 3650kcal. Jeg kæmpede med at falde i søvn i går og skulle op allerede kl 7:15, for at køre med kollega, så jeg har max sovet 5 timer.

Vi skulle blot køre den vanlige korte runde og igen i dag, gad han ikke spurte. Jeg koldstartede med stram kæde, da jeg var kommet for sent på cyklen. Vi havde talt forbi hinanden mht mødetiden, så jeg fik en lille pause før han dukkede op.
Lidt senere blev vi standset af en motorcykel. Jeg skulle lige bruge nogle sekunder for at se hvem der gemte sig bag hjemlen (og det nyanlagte Corona-skæg) men det var selveste Kenneth Berner. Ham der var træner i HvidovreCK, da jeg flyttede herop og nu træner for Anita Stenberg op til OL. Pisse flink fyr og det udløste en snakkepause. Og så en mere, før kollegaen drejede fra. Herefter nussede jeg hjem i hyggetempo og håber at jeg “er på” i morgen.

Efter en bid bad:
2 sæt kropshævninger
2 sæt dips
2 sæt skulderpres
2 sæt bagskulder
2 sæt laterals
2 sæt rotator cuff
2 sæt mavebøjninger
2 sæt tåhævninger på hvert ben

8DECFFE4-F3BF-4F73-8139-B9C57B22CCFB.thumb.jpeg.4dd545c91c9cb08d819b7da9fd9d1f1d.jpeg
Pulskurven er kedelig og kollegaen kedede sig vist lidt mens vi stod og knævrede og der ER faktisk noget der tangerer blå himmel :sun:

Link to comment
Share on other sites

92,0kg og ja, jeg VAR træt i går og endte pænt over 4000kcal :dry:

Jeg kunne have håbet, at jeg så havde friske stænger da jeg besteg jernhesten men det var IKKE tilfældet. Motivationen var også langt væk. Jeg havde prøvet om jeg kunne finde noget klub-løs fællestræning men fandt intet, så jeg måtte selv....
Planen var en “tur” vestpå. I øvrigt var jeg tæt på at vælge Amager igen, da vinden var i øst og ikke i vest, som den burde. Men jeg satsede på ar det var kysten der lavede ravage og det holdt. Omkring Roskildevej vendte vinden 180 grader og passede til udsigten.

Jeg havde ikke mentalt overskud at sidde “og padle” i to timer, så jeg besluttede mig for en gang fartleg ude ved busvejen i stedet. Uden fastlagte planer var der svært at finde det ekstra “umph” og jeg var også sur, da jeg blev ledt væk pga vejarbejde men der var kun to “pile” væk og ingen hjælp til at finde tilbage og det gik selvfølgelig i kludder, da man åbenbart skulle over en bro over vejen. Men:
4 x 6/54 
13 :omg: x 40/20
1 spurt - der var virkelig sølle
Det var også begyndte at småregne, så jeg besluttede at køre hjem. Der kom klumper i regnen og efterhånden vejene blev også tørre.
Lyskrydsintervallerne på Avedøre Havnevej blev forlænget ud med Avedøre Holme, nu vejene var tørre. Jeg kørte over broen, ind over Fælleden og på hjemturen på kørte jeg
Diget på 105% formodet FTP
3 antrit på den anden side af broen. Jeg ville have kørt et mere på mit spurtstykke på Avedøre Havnevej som det sidste men på fem sekunder åbnede himlen sig, temperaturen styrtdykkede og 15 sekunder senere var jeg totalt gennemblødt. Ikke mere leg - nu skulle jeg bare hjem!

Nuldag i morgen - en af ex´ens unger har fødselsdag. Heldigvis har de sommerferie-byttet hus med en familie i Stege, så det er lettere i transport.

8E59730B-AD0D-446C-82CC-B199EBE52271.jpeg

Link to comment
Share on other sites

92,7kg - men sikke en dejlig dag i går. Jeg er også kommet til at aftale, at vi skal på Stege Havn og spise is på mandag, så der ryger banecyklingen.
Hvor er det MEGET lettere at køre til Stege, når man plejer at skulle næsten til Esbjerg. Da ex´en i sin tid flyttede derned, syntes jeg der var langt men nu er det jo ingenting i forhold.

Jeg sov elendigt til i går og desværre også til i dag. Det er træls, at nattesøvnen er begyndt at drille :dry:

Jeg havde aftale med kollega om at køre kl 10. Morgenpanik, for cyklen stod flad i entreen. Ikke så sært, for dækkene var slidt godt ned og har lige kørt i regnvejr, så det måtte jo ske. Og hellere hjemme end ude i græsrabtten. 
Det blev en improviseret tur på veje vi ikke plejer at køre på. Vi endte sydvest for Roskilde, hvor der er lidt småbakker og små hyggelige bonde-veje. Vi fik også kørt en håndfuld skiltespurter. Ikke superlange men udover at vi begge var klar, åbnede han uden at sige til og eftersom han brager af med 1600-1800 watt, røg jeg bagud før jeg selv fik rejst mig. Jeg fik kun fanget ham i den lange af dem. Fedt - gid han altid gad det sådan. Efter en kop kaffe og turen hjem, endte jeg 88km.

Hvor dagen er blevet af, ved jeg ikke. Det er vanvittigt at klokken nu er over 18 - jeg har jo intet udrettet, siden jeg kom hjem. Pyt, om få minutter skal jeg hygge mig med en gang “Huset på Christianshavn” - godt gammeldags flow-TV :wub:
I morgen er sidste feriedag :crybaby:Jeg må hellere prøve at få fikset de sidste ting jeg gerne ville have ordnet i ferien, så jeg starter op uden hængepartier og helst også lidt DDR-intervaller af en slags.

D2560F5D-E391-4E6D-944D-C656E423B6C4.jpeg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share