Langt pokker i MOL


Gregers TF
 Share

Recommended Posts

92,5kg efter 4750kcal

Det var alt for dejligt vejr til “bare” at rasle rundt på diget, så jeg ville køre en tur med fartleg i stedet. Med vinden i syd (teoretisk :dry:) var Ll Skensved-turen oplagt. Jeg tog et par afstikkerne men de 72km var næsten som normalt. Den første, var for at få fri vej til et tre-minuttersinterval. Det var unormalt hårdt for benern at holde wattene og jeg droppede nr 2. På stigningen efter Ll Skensved by fik jeg kørt et mere men der var ingen power i dem. Op til 300-310 watt føltes det normalt men derover, var den en kamp at få dem til at levere. Jeg ville ikke være stædig og køre mig i kælderen og jeg skal nok få kørt intervaller, nu arbejdet starter op igen. I stedet blev resten en tur med halvstram kæde, for at nyde en vejrmæssig heldig afslutning på ferien.

Det er ikke vinter endnu men det nærmer sig. For at undgå det sædvanlige DOMS-helvede, der plejer at reducere cyklingen markant, bør jeg så småt begynde at lægge lidt ben-træning ind, når det ikke laver ravage. Som i dag. I morgen skal jeg trille en hyggetur med kollega og i overmorgen bliver en nuldag. Ergo god til til at ømheden kan gå væk igen.
Desværre var jeg en kæmpe idiot og fik lavet for meget men det var herligt at få lov at presse en “rigtig” vægt. Jeg fik også lavet tåhævninger, dips og kropshævninger men ikke så meget. DSBs lille træningscenter åbnede i sidste uge, hvis jeg skulle få lyster i den retning.

... ej træning:...

Jeg overvejer BTW også, om jeg skal deltage i HvidovreCKs vintertræning ude på Avedøre Holme. Det er nok lettere at komme ud i kulden, når der er en mødetid. Omvendt er det dejligt at nøjes med en egoist-bagskærm og ikke en masse klippe-klistre der rasler og skramler, for at tilfredsstille skærm-politet.

Når jeg har lagt tøj på plads og sat materings-film på de nederste vinduer på soveværelsesaltanen (den gamle film er faldet halvt af), så er det styr på det. Jeg har også kværnet mig gennem de ændringerne og nyheder fra DSB og BaneDanmark, der er kommet mens jeg har været væk. Klokken 12:06 i morgen er freden forbi og så meget jeg har nydt denne ferie, skal jeg vist fremover satse mere på at få afholdt ferie og afspadsering og ikke udbetalt nogle uger som jeg ellers plejer.

F5731613-56A4-49DD-9100-34843886E849.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

92,1kg efter 4400kcal. Omsider sov jeg som en sten :wub:

Den sædvanlige runde med kollega - stille og roligt og en enkelt spurt. Stram kæde til og fra stedet vi mødes.
Derefter:
2 sæt kropshævninger
2 sæt skulderpres
2 sæt rotator cuff
2 sæt mavebøjninger
2 sæt bicepcurl
2 sæt dips

Meget tiltrængt nuldag i morgen - mine lår er SÅ færdige
 

A7015D50-00B4-42FE-B7F6-1A9894FC40D1.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

93,0kg efter en gigantisk is og en del pizza i går.

Planen var at give lårene lidt ekstra ro og træne overkrop dag før arbejde. Jeg havde bare en masse indre energi da jeg kom hjem i går, så tyvstartede med kropshævninger og bicepcurl. Der gik gøgl i den men det skader vel næppe med stor volumen, selvom der røg lidt statiske hold og partiels ind i mellem de fornuftige sæt.

Her til formiddag:
2 sæt dips
3 sæt tåhævninger på et ben (+15, +15, BW)
1 sæt tåhævninger på begge ben - 150stk
2 sæt skulderpres
2 sæt mavebøjninger
2 sæt laterals
2sæt fransk pres
2 sæt rotator cuff
2 sæt floor pres
Jeg mangler lænden når træner herhjemme - jeg kan ikke finde på øvelser med bid i. Jeg tror jeg vil stikke snuden indenfor i DSB jernkælder og lige snuppe to sæt hyperextensions - min sene pause er over tre kvarter i dag. Måske skulle jeg også tage et enkelt sæt lårcurl mellem de to andre sæt.

Link to comment
Share on other sites

93,1kg efter 3650kcal i går (3075 da jeg gik i seng men jeg vågnede sulten to gange)

Efterhånden som formiddagen blev tidlig eftermiddag, fik jeg mere og mere DOMS i mine VMO´er. De er ikke brugt, så det må næsten være inaktiviteten de ikke kunne lide. Jeg kunne ikke lide blæsten og 15/15-intervaller egner sig alligevel ikke til at blive kørt udendørs, så jeg snuppede en tur på turbotræneren. Jeg husker dem hårdere da jeg kørte dem foråret og pulsen stak heller ikke af. Jeg syntes dog at jeg hev godt efter vejret alligevel men det er nok det sædvanlige med at jeg ikke kan finde ud af at trække vejret, når jeg tænker over det.

Bagefter var lårene noget ristede men nu efter et par timer er de fine igen. Overkroppen og lægge er smådomsede lige præcis på den fede måde, hvor jeg er off men ikke hæmmet. 

Jeg skal desværre til tandlæge i morgen :crybaby: og kollegaen har ellers fri - må se om det alligevel kan hænge sammen.
Og ellers er der Greve Trim... jeg gider ikke på den ene side ikke at ligge i en større flok og være i vejen for bilerne men omvendt gider jeg godt at køre sammen med nogen der få mig ud af komfortzonen. Prinsessen er ikke let at gøre tilfreds :tongue:

5EF2CF03-36F9-46FE-A5FC-973DE3BD697D.jpeg

Link to comment
Share on other sites

Jeg fik ikke vejet mig i morges - sikkert i “panik” over at skulle til tandlæge.

Kollegaen havde en sjælden tid til at køre om eftermiddagen. Fedt nok og det med Greve Trim kan jeg også glemme, da der er sommerpause.

Vi kørte de 70km Ll Skensveds-tur bare modsat rundt. Dejlig at tage de laaaange røvsyge stykke Køge Landevej først og så den sjovere afdeling til sidst. Jeg havde håbet at skyde nogle spurter af men han kører jo ikke så tit og vil gerne træde igennem og det er jo meget forståeligt nok, så det blev det ikke noget af. Ikke en eneste. Det sidste stykke hjem i medvinden kørte vi til gengældt hurtigere, end jeg ville have gjort alene. Der udnytter han vinden til høj fart mens jeg ikke gider hverken at cyklen hopper og danser på de dårlige cykelstier eller risikere liv og lemmer, hvis der kommer en bil på tværs fra en indkørsel.
Garmin Connect er nede og har været det i mange timer nu, så ingen kurver.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Trods 4375kcal (alt for meget guf til “Huset”) faldt vægten til 93,0kg (93,2 i går)

Køreaftale med kollegaen gik i fisk og jeg satte kursen mod en gang intervaller - det var vist heldigt.
Min plan B lød på vo2max og lidt antrit ude på diget. Men det var køligt og især vinden var kold, så jeg tænkte at Kystholmen (den gode langside på Avedøre Holme) nok var brugbar uden lastbiler, nu det var weekend. Den passer perfekt til 3-minuttersintervaller. Jeg ville først køre 4 men jeg lå 20 watt over hvad jeg plejer, havde ild i øjenene og var ikke i hegnet, så snuppede to mere. Ergo 6 x 3/2. Pga antrittene bagefter, modstod jeg fristelsen til at gå et gear op, da det begyndte at stramme til og efter det sidste interval var jeg utilpas et øjeblik, så det har nok været tæt på grænsen til sidst.

Det var blevet lidt lunere, så jeg humpede ud mod diget og fik efterhånden liv i kadaveret igen.3 antrit ud i modvinden, vende om og 2 på vej hjem, så 5 x 6/54

Tilbage på Kystholmen og køre en spurt fra sidste sidevej og ned til svinget. Lårene var ved at være flade, så jeg fik gelé-ben 30-40 meter før min “målstreg”. Desværre fik jeg ondt af mig selv og holdt op at træde før tid. 

En lille omvej, så jeg havde 10-11 minutters rul før min vanlige spurt på Avedøre Havnevej. Igen gelé-ben det sidste stykke men fik holdt mig stående til skiltet.

Garmin er jo blevet hacket, så cykelcomputeren kan ikke læses af appen. Men de 40,7km tog ca. halvanden time. Min NP var lidt over 300 watt og er klar PR.

Til den sjove side, hvis man synes det er interessant at observere hvordan kroppen arbejder, så havde jeg 20 minutter fra jeg kom hjem til jeg gik i bad, før jeg tog på arbejde. For at dampe af, havde jeg lavet gennemtræk og sjoskede rundt i underhylere. Da jeg skulle i bad var jeg også kølet af og huden kølig, undtaget lårbasserne, der stadig var ret varme, så de har alligevel lavet noget. Det blev understreget af at jeg tissede grønt på arbejde. Det er godt nok sjældent jeg gør det, efter intervaller. Lårene føles underligt nok ikke helt så medtagede som jeg havde frygtet men så har jeg fået DOMS i læggene i stedet.

Men virkelig fed træning. Det virker klart bedre at jeg nusser rundt på diget/Holmen end at lave fartleg ude på de rigtige veje. Og dejlig omsider at få spurtet ud over kanten. Men som jeg har skrevet før: Jeg bør sætte sommercyklen i turbotræneren og se om wattmåleren er stået af.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Jeg sov omkring midnat men blev vækket af naboens hæsligt støjende venner der smækkede med hoveddøren, hver gang de skulle ud og ryge og stod fuldesnakkede lige foran min hoveddør. Det var værst de de kom omkring 2:30 og da de gik ved 6-tiden. Ca kl 9:15 blev naboerne uvenner og vækkede mig, så jeg stod op. 91,9kg efter 3625kcal i går — ganske rart efter en irriterende nat.

Benene er lidt træge men er set værre. Jeg skal dog møde allerede kl 11:16 og nåede derfor ikke en kontroltur på turboen.
Har lavet et sæt dips, kropshævninger, mavebøjninger og i en pause på arbejde render jeg lige i kælderen og snupper et sæt hypers, lårcurl og et sæt skulder eller to. Bare så muller-gryden står og simrer :cool:

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Vægt 100gram ned efter 3400kcal.

Lårene OK, jeg kunne måske godt fornemme at jeg gik til vaflerne i forgårs og de ikke var 100% på toppen endnu men Ikke så meget at det ville genere.

Banecyklingt. De var tyvstartet med opvarmningen og kort efter mødetid, hvor jeg kom på banen, gik den over i en gang progressivt. Heldigvis ikke for fuld roulade.

Første interval var cykelløb på 6 minutter plus 5 omgange. Et par ryk undervejs men spiseligt. Da der er to en halv omgang tilbage sidder jeg næstforrest. Det er normalt noget skidt så tidligt men ham foran tog en dingerføring og afleverede mig i front med lige under en omgang. Jeg holdt trykket med et øje over skulderen så jeg kunne spurte men jeg blev aldrig angrebet.

Næste interval var pointløb på 16 omgange med spurt på hver anden. De første to er jeg ikke med i men så er jeg pludselig i en gruppe på tre mand. De første spurter kører efter at de fører en halv omgang hver og så er jeg forrest på den sidste og lukker evt angreb ned. Den ene blev træt af den leg og satte tempo i sin føring (og satte den anden af). Men nu jeg lå på hjul af en presset mand, var det overkommeligt at spurte fra ham. Når jeg lå forrest satte jeg farten ned, så jeg var nok lidt irriterende.

Dernæst en teknikøvelse, hvor vi skulle køre tæt på hinanden

Opdeling i 3-mands-hold og køre 3 x 3/3 - det føles underligt i bane-kadence når man er vandt til landevejen.

10 minutters afrulning.

Jeg satte års-PR i maxpuls men det føles alligevel ikke som en rigtig hård dagl. Tur med kollega er derfor også flyttet fra onsdag til i morgen, hvor vejret skulle blive bedre. Jeg håber han ikke kører ren tons igen men vi kan lægge nogle spurter ind.

Garmin er stadig hacket, så heller ingen data i dag. 
 

Link to comment
Share on other sites

Vægten 100 gram op efter 3525kcal

Uff... en af de dage, hvor man blive mindet om at man er ved at være et gammelt røvhul. Lone Dybkær skal bisættes og både Erik Münster og Bent Fabricius-Bjerre har forladt denne verden.

Man spræller og fægter for at holde manden med leen på afstand, så en tur på cyklen (den korte runde) med kollegaen. Umiddelbart var der gået tons i den men så ville han alligvel spurte på en bakke og lidt efter fik vi også kørt en skiltespurt, så det var fint. Da han var hjemme, kørte jeg selv om omvej hjem. Nyt vejarbejde på Ring 3 og et nyt sted at fare vild, da man ikke fuldfører skiltningen ved omkørslerne. Fik flettet lidt supra-vo2max ind mellem nogle lyskryds og kom hjem med trætte stænger efter de 64km.
Det kalder på en hviledag i morgen, så jeg snupper lidt lidt tåhævninger inden jeg hopper under bruseren, finder en kæmpekage og kører op til min onkel.

Garmin stadig nede........

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Den er åbenbart delvist oppe. Jeg får ellers en orange “popup” om at det ikke virker men den har lige nu opdateret min testtur på turbotræneren. De ældre ture kom først da jeg slukkede og tændte igen og den sender den dem hverken til Strava eller TrainingPeaks men Endomondo er fuldt opdateret :blink:
Det kommer nok senere og gør det ikke, så bryder min verden ikke sammen.

Vægt uændret trods kager i går - der kommer nok en regning i morgen, så :wink:

For 3-4 uger siden var kæden på cyklen slidt lidt under grænsen på kæde(slitage)måleren. I dag gik den helt i bund, så efter at lidt husalfe-arbejde, skiftede jeg kæden og fik rengjort cyklen. Så satte jeg den på hjemmetræneren og byggede et lille testprogram.
100w og 200 watt i 1 minut og så 300, 400, 500 og 700wat i 20 sekunder med lidt pause imellem.
I starten viste min cykel lidt over 5 watt mere en turbotræneren. Der er usikkerhed på begge og cyklen måler i kranken før effekttab i drivlinien, så alt så fint ud. Efter de 700watt dansede tallene om hinanden og var mere ens end før.

I hvert fald, så er det formhop jeg oplevede for et par uger siden helt reelt. Jeg bør vel næsten være glad for at jeg flækkede menisken sidste vinter og stoppede med at køre i klub og nu selv styrer både “ture” og især “træning”. Selvom det er ganske uvidenskabeligt skruet sammen, virker det åbenbart bedre nu.

De sidste uger har dog udløst en ny “problemstilling”:

Indtil nu har min kondition altid været den begrænsende faktor. Kun sjældent (udover v spurter) har jeg kunnet få reelt ondt i benene - både på cyklen og DOMS efterfølgende.
Men nu er stængerne ikke overlegne mere og udover at de niver når de er pressede (det tænker jeg er HELT uproblematisk), så kan jeg nu også køre DOMS i dem. Helt reel DOMS, ligesom efter squat mm. Det har jeg aldrig kunnet før. Så pludselig kommer der en ny spiller på banen hvad angår restitution og hvor hård jeg skal køre mig i hegnet. Med lidt erfaring, finder det vel et niveau der er passende.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Det sejler og det accelererer ligesom Coronaen. Nu må jeg lige give mig selv et los i rø... og komme på sporet igen. Især de sidste 2-4 dage har især kost og søvnen været under al kritik. Vægten er over 93kg og jeg har sovet alt for lidt.

Men jeg kom dog på cyklen. Ikke som planlagt men en lille time:
9 antrit og 5 x 30/30 kamikaze-style. Det var jeg dog slet ikke klar til hverken mentalt eller i benene, der var helt slukkede efter to hviledage.
Heldigvis er jeg i skrivende stund på vej på arbejde, så kan kosten i hvert fald komme på plads. Så jeg skal jeg bare have søvnen med (og se at få gang i hollandske som også har ligget brak).

Link to comment
Share on other sites

92,6kg efter 3575kcal.
oppe før 7 :4pooh: for at nå at køre en tur i det dejlige vejr, før jeg skulle på arbejde. Planen var at køre kl 8 men den blev 8:30, så der var liiiidt panik med at nå det hele og komme ind og møde. Det blev 76km tonserur og det ret dejligt bare at blæse igennem. Jeg kørte dog lidt fra grænsen, for hvis jeg pludselig gik kold ville jeg komme for sent på arbejde. Men fed tur og er alligevel rimelig brugt.

 

B8EA73C1-F53B-49CA-ADF3-BD36DD260D32.jpeg

Link to comment
Share on other sites

Vægten faldet 100g efter 4450kcal i går

Ingen cykling men en gang hjemmestyrk:
2 sæt kropshævninger
2 sæt rows
2 sæt bicepcurl
2 sæt skulderpres
2 sæt dips
3 sæt tåhævninger på et ben (1 ste m BW og de næste 2 med 18kg) og derefter 100reps på begge ben+18kg
3 sæt “hack”-squat (BW, BW, blå elastik)
2 sæt laterals
2 sæt bagskulder
2 set rotator cuff
2 sæt mave

Jeg har købt en hund. Og et skateboard. Hunden kunne jeg ikke lide men skateboardet virker fint til at hvile imod og lade det rulle på væggen, så squat-bevægelsen ligner hack-squat.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Btw underligt....

Efter jeg skiftede pedal-system har jeg stadig en tendens til ondt i venstre knæ. Efter mit formhop er det blevet noget mere mærkbart, så jeg skal nok prøve at vinkle foden med en kile og/eller hæve sadlen.
Jeg vågnede også i dag med lidt periodisk ømhed. Efter jeg styrketrænede har der intet været, heller ikke nu hvor jeg har kørt lidt tog og knæ og ben ikke altid er vinklet særligt ergonomisk under førerbordet, når dødmandspedalen hele skiftes skal trædes på men ikke pedalen til bremsesand og køre/bremsehåndtaget også skal ligge godt i hånden.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Vægten 200g ned Til 92,3kg efter 3475kcal

Optakten til banecykling kiksede, da mit vanlige slumreanfald tog magten ved 17-tiden og jeg gik i seng. Jeg vågnede kl 18 og skulle på banen kl 19 og også lige have mad og pakke. Det lykkedes men desværre var de igen begyndt at varme op før tid, så det blev en fæl koldstart, da jeg kom ind sidst i opvarmningen. Allerede efter få minutter lå jeg med 47-48. Det dykkede lidt til 45 men så kom der en frisk mand i front og vi lå med over 50. Sådan kan jeg sgu ikke varme op og i det hele taget er det lidt for friskt til mine evner, så jeg måtte desværre trække ud af rækken.
Træneren var ikke glad for måden at varme op på og der blev løftet en pegefinger - tak for det!

Fremmødet var desværre sådan, at jeg røg op i gruppe 1 som det tynde øl. 
Første interval var 30 omganges progressivt. Farten var næsten konstant men det gik an.

Herfra gik det galt. Opdeling i tre-mandshold og vi skulle køre 12 omgange med 2 moderate føringer, en hurtig og så all-out til sidst. Udgangstempoet var 47-48, på anden føring lå vi over 50, så jeg bakkede ud i utide for jeg ville aldrig kunne følge med hvis de sattes farten 3-4 op. Bagefter viste det sig så at de satte farten ned, da de ikke kunne indhente holdet foran.

Denne gang en lidt mere regulær skideballe over ikke at køre som der var meldt ud. 

Næste tur med klar ordre om en rolig start og kun 9 omgange. Som dårligste mand på holdet blev jeg sendt forrest (før sad jeg i midten) for at køre den langsommeste af all-out-omgangene. Denne gang gjorde vi som vi skulle, bortset fra at ham foran mig burde begynde at trække tempoet op sidst i sin føring. Det gjorde jeg så og er åbenbart så meget sprinter, at selvom jeg ikke trådte igennem så fik jeg sat de andre ret meget af.

5 minutters fri rul på banen før vi kørte udskilningsløb. Fra start sad jeg og hyggede i indersporet og der blev jeg også spærret inde og udgik allerede som nummer fem, uden på noget tidspunkt at have fået pulsen op. Det er en del af charmen med udskilning, når man satser for længe.

Så et handicapløb på 6 omgange. Jeg fik det største forspring på 150m. De to næste fik hhv 130 og 120m. Og vi fandt et fint samarbejde. Der må være gået taktik i den omme bagved, for vi holdt hjem til mål. De to andre må have brændt tændstikker for at lukke hullet op til mig, for jeg havde føring på sidste omgang og holdt hjem uden at forcere ret meget.

Til slut et kvarters fri afrulning. Roligt på blå streg eller hurtigt på sort - frit valg. De andre gange har der været pæn aktivitet på den sorte men i dag var den tom. Jeg kørte så for mig selv på den blå og når gruppen var ved at indhente mig, dykkede jeg ned på sort i et antrit. To på ca 200 meter og et lidt kortere i midten. Så fik jeg taget lidt revanche for de antrit jeg missede i udskilningen.

Det er ikke helt så sjovt, når man sidder som den dårligste. Især ikke når træneren har sat mig på midterholdet i grp 1 fordi jeg er sprinter-ish som intervallerne burde være og de andre ikke kører dem som udmeldt. Så falder jeg jo fælt igennem. Men selvom det gik lidt i kage, så var det fint alligevel.

F0027AEC-7D4F-45CB-8EDD-15E23582E5BE.jpeg

Link to comment
Share on other sites

For mig er det en elendig måde at varme op på, når det går så hurtigt fra start men folk er forskellige og hvad der er for hurtigt for mig, er passende for andre. Selvom du mangler power i benene, river du mig jo rundt alligevel :wink:
Hvis der ikke sker noget uforudset er jeg derude alle mandage i denne måned, da jeg har plattet mig fri på dem. Herefter begynder arbejdet at genere men så starter den normalt træning vel efterhånden også op???

Håndvægtene er dem her https://www.abilicaonline.dk/salg/haandvaegte/mx55-justerbare-haandvaegte-inkl-stativ/?utm_source=Kelkoo&utm_medium=cpc&utm_campaign=MX55+justerbare+håndvægte+inkl.+stativ+-
De fungerer fint. Havde jeg haft en bænk til bænkpres, skulle de nok have været tungere men det har jeg ikke og så havde springet i vægt også været større. Dejligt at stativet er med, så de ikke roder rundt på gulvet.

...

91,7kg efter 3625kcal
Eftersom min DOMS i lår og lægge blev fornyet/forstærket af banecyklingen, har jeg valgt en nuldag i dag.
Udover at jeg skulle i vaskekælderen, har jeg hygget med lidt hollandsk. Det har ellers ligget ret stille men de sidste dage har jeg haft lyst til at komme videre - det er OK. Det er kun for sjov og skal SKAL være for sjov og hyggeligt - gezellig

Senere i dag skal der post-it-lapper på mit indbo med det hollandske ord, om det er de/het (modsvarende en/et) og hvad endelsen er i flertal.

Jeg har fået aktiveret mit nye VISA-kort og ændret de aftaler, hvor der trækkes på det.
Jeg har brugt tid på at finde en robotstøvsuger/gulvvasker og der er mange!!!! at vælge imellem, så der er  jeg lidt forvirret. Og også nærig - men det skal jeg ikke være her.
Jeg har fået nye øjenkrykker og eftersom de er noget stærkere end de gamle, er området hvor de stiller skarp også sværere at ramme, så det har jeg passende også fået øvet.

Så i dag er træning slet ikke interessant men i morgen skulle jeg gerne komme en lille tur på landevejen før arbejde.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

 Vi får se. Jeg har lige hentet en Roborock S5 max.

Her er kun lakerede trægulve og hverken børn, kæledyr og der går 2-3 år mellem her kommer besøg, så jeg tænker at opgaven ikke er lige så udfordrende som andre steder. Jeg gider dog ikke rode med den nu efter bore/banketid og jeg skal også rykke lidt “skrammel” ud på altanen,, så det bliver først på torsdag.
Jeg kommer dog stadig til selv at fjerne kædesnask fra gulvet - det er jo noget sejt stads men heldigvis kun ved kædeskift eller rengøring af cyklen efter en regnvejrstur, mit soveværelsegulv bliver udsat for den slags.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

92,5kg efter 3475kcal.

Som skrevet ville jeg cykle før arbejde. Det passede med tiden hvis jeg stod op kl 8. Men det kan jeg bare ikke. Normaltid kl 7/sommertid kl 8 er jeg i en eller anden sovecyklus, så jeg har ekstremt svært ved at vågne. Jeg ved det godt og var en idiot, at jeg ikke satte uret til 7:40 i stedet.

Jeg tågede sløvt rundt uden energi da jeg omsider kom op og da der var regn på radarkortet (viste sig at være falske ekkoer), kom jeg ikke ud. Jeg havde fået sat en kile under venstre klampe og hoppede på turbotræneren (med sommercyken i) for at køre lidt 40/20. Hurtigt føltes benene meget uens i længden, så steg af og fik sat to modsatretterede kiler under højre klampe.
Men nu var sadlen for lav og skulle rettes op. Højere sadel = sadel længere tilbage, så jeg flytte den lidt frem men så tiltede den forkert og højden skulle så justeres igen. Armen.... jeg tror jeg fiflede med 1/3 mm frem og tilbage, før det omsider føltes rigtigt igen. Kæft jeg er åbenbart en hysterisk primadonna - jeg vidste ikke at det var SÅ slemt.

Jeg nåede så ikke reel træning men snuppede et sæt kropshævninger, dips, skulderpres og rotator cuff.

Håber det bliver bedre med cykling i morgen, selvom vi har slukket for vandet igen-igen.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

91,2 efter 3175 ckal.

En af de dage...  altså uden noget er RIGTIG slemt men bare irriterende.

Vandet lukket fra 9-13 - dvs der var åbent allerede lidt i 12, så jeg lige kunne få en hurtig skyller, før jeg fik lavet en ekstra synstest pga højt tryk i øjnene. Over en halv times ventetid og svaret kommer pr telefon - jeg afskyr at tale i telefon og den ringer altid når jeg kører tog og det ikke er tilladt at tale i den.

Forinden havde jeg gjort klar til støvsugeren incl tømt tørrestativet med 4 cykelhandsker. Jeg ville cykle efter synsprøven - selvom jeg er kommer dertil at det helst skal være om formiddagen, for jeg gider ikke rigtigt når dagen først er gået i gang. Men nu var der kun 3 handsker. Jeg ledte over en time, før jeg opgav og besteg jernhesten.

Sadlen var for høj. Også efter noget tid. Benene var totalt visne. Wattmåleren var en fedterøv og broen til Amager plagsom. Hvis jeg kortede turen af, ville jeg måske kunne nå i Heino og købe nye handsker - nødhandskerne var flækket ved tommeltotten og elendige at have på. 2 x vo2max på diget og de gik også hjem men det var en kamp og der var ikke til flere.

Var i Heino 5 min før lukketid. 2 par handsker købt - dem jeg plejer at køre i var udsolgt. 

Støvsugeren skulle kobles på WIFI men min router sendte på de forkerte bånd og det tog lidt tid, før jeg fik den til at skifte over (trykknap uden feedback). Kanten til gulvradiatoreren ud til altanen var ikke høj nok til at holde støvsugeren tilbage og den kørte fast i rillerne, så der måtte jeg lave en mur, mens den scannede stuen. Den sad også fast bag min “morfarstol” men ellers gik det fint. De to steder klares med nogo-zoner.
Sjovt at se som den blev lidt forvirret, da jeg alligevel fjernede badevægten fra gulvet, efter den havde grovscannet soveværelset men den fandt ud af det.

Da jeg bar den op i stuen fra soveværelset, skiftede app´en lokale med det samme. Det er sgu lidt snildt. Også så kan Siemens alligevel ikke få et styresystem til 4 milliarder til at køre et S-tog bedre end et barn på 10år der ikke har prøvet det før, ville kunne. Det er sådan noget jeg bare ikke forstår. 

Da jeg satte min “mur” på plads, fandt jeg den manglende handske.

Klokken er ikke engang 10 og det er allerede mørkt.

880E6701-5790-4D15-BE91-3DCB89584CEE.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

92,7kg efter 3500kcal.

Den sædvanlige korte runde med kollegaen og en lille omvej hjem for en spurt på Avedøre Havnevej. Godt bid i benene på vej ned til ham. Han var dog helt off, da konen (med den brækkende fod) er små-debri, bilen driller og de havde 17 grader i deres 11.000 kronernes køleskab, hvor garantien lige er udløbet.
Jeg ville have lagt nogle spurter ind men vi fik snakket en masse i stedet og det er også vigtigt.

Men jeg trænger til spurter. Som sprinttræneren sagde.... når FTP´en går op går sprinten ned. Det passer vist meget godt. Jeg kan med nød og næppe vride den over 1500w og over lidt flere sekunder er det også ret ringe. Det skal have noget fokus - ikke al fokus men det er blevet syltet al for meget, i begejstringen over at march-tempoet er øget og kollegaen ikke har gidet sprinte her på de seneste.
52,5km i dag.
 

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share