Langt pokker i MOL


Gregers TF
 Share

Recommended Posts

Når det er sommervejr er det ikke til. Som i det kan ikke lade sig gøre med mindre man kører som (i min regelrette verden) et svin.
Men ellers er diget fint. Resten af stierne på Kalvebod Fælled er ikke til og ude ved de mærkeligt designede huse, er der altid et mylder af børn, hunde osv. Er jeg derude, er det stykke 100% restitution. Ellers stop´n´go mellem civil-cyklerne men kører generelt moderat.

På digestykket er der tre steder hvor der tit er “turister” - især ved badebroen men også ved fugletårnet og et sted midt i det hele, hvor der muligvis er noget på bagsiden af diget??? Det er i hvert fald samme sted folk står eller smider deres cykler. Er man mentalt klar på at lettere gassen de steder, så er der oftest fri leg for resten, når det er under 23-25 grader, blæst eller især regn - så er der tomt :tongue: Ellers er der jo tricket med at tage bremsen let, så man både kan sætte farten ned og holde kæden stram.

Men langt de fleste er vant til MAMIL´er der fyrer den af, så de fleste hummer hurtigt til højre, bare man ringer med klokken i god tid.

Selvfølgelig er der så lige de sidste få børn og ældre som man skal passe på men det er så sjældent, at det lever jeg fint med. Det er nemlig tilsvarende dejligt, at der ikke er biler og sideveje, så alle forhindringer kan ses i god tid.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

91,7kg efter 3475kcal

Jeg HADER mine fridage når jeg skal træne. Hele dagen går med at finde dårlige undskyldninger for at udsætte og det var først her efter kl 18, at dagEN kunne begynde og nu skal jeg jo bare vente på at skulle i seng.

Jeg endte med en tur på turbotræneren. Det var lige køligt nok til at jeg gad blive gennemblødt af regn. Zwift har lige fået franske ruter på menuen og i dag kunne man køre dem (ikke alle ruter kan køres hver dag). Det endte dog med et kig i en hvid væg, da jeg i stedet udforskede hvad cykelcomputeren kan med turbotræneren. 

Efter 10 minutters pillen og tilfældig træden, slettede jeg kaos og gik over til at træde efter watt - det ved man hvad er.
Lidt kækt bestilte jeg de højeste watt jeg til dato har kørt med i en 2x20min. Reelt lidt mere, da turboen måler efter effekttab i drivlinien og jeg dengang målte i kranken. Det gik positivt. Det var ikke så hårdt som jeg mindedes og pulsen stabiliserede sig næsten til sidst i stedet for at begynde at drifte. Ikke at jeg kedede mig, for det VAR hårdt - benene visnede bare ikke til sidst.

Jeg skal have flyttet sadlen på vintergeden. Skiftet af klampe-system har startet en lavine af ændringer :tongue:

2D3EA7F2-CF8A-4AEB-82B1-5F7E0245ECED.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

91,5kg efter 3075kcal - jeg bliver nødt til at holde op med at gå i seng halv to om natten. Det er blevet en virkelig dårlig vane, at nattehygge.

Jeg glemte at notere mine 2 x 8 skateboard-squats i går.
Vågnede overraskende frisk i benene, så det var svært at holde mine planer om en meget rolig dag i dag. Men 25 minutter i zone 2 på turbo´en.
Så kunne jeg pille ved sadlen, mens jeg huskede hvordan den føltes forkert. Om det er blevet nogenlunde godt ved jeg først når jeg er presset - ellers sidder jeg fint selv på de underligste måder.

Link to comment
Share on other sites

3450 kcal i går :clown2:, så beder jeg jo selv om at vægten igen er over 92 nemlig 92,1kg 
- senere viser det sig måske at være meget godt alligevel, at være carbed op.....

I går lavede jeg aftale med kollega, at han skal skrive en SMS efter han har haft knægten til fodbold, så jeg kunne køre alene, hvis han ikke ville med. Lidt i fem begynder det at være kritisk med solnedgangen, så jeg skriver og hører om han vil med eller... det vil han ikke, for han sidder og hygger med familien. Jaja...

Så ASAP i klunset og ud på den nye rute om Ll Skensved. Friske stænge og Garminen melder også at jeg er frisk i dag. Da jeg vender i Køge har jeg et snit på 271 watt og er ret bekymret for at eksplodere på vejen hjem. Men der var hul igennem og trods lyskryds, rundkørsler og stisystemet i Solrød, så er tallet højere, da jeg er hjemme. TrainingsPeaks kvitterede også med to all-time PRs i watt, så det eneste der er lidt ærgeligt, at jo så bare (og der den så igen) at jeg er for fed til rigtigt at få fart ud af wattene.
Men alligevel:bigsmile: 51 år om to uger og PRs for anden gang i år, det kan jeg jo kun være mega glad over.

79DB5AE1-969F-4349-8D9D-DA69A02EBCC3.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Vægt under 92 - kan ikke huske præcis - er lidt i tidspanik, selvom jeg nu sidder i toget på vej til arb (men er næsten fremme).

var mega træt men kunne ikke falde til ro og sov sent. Vågnede sent. Fik kørt rundt om fælleden på tricyklen. Puls kun få gange over 80% af max. Kunne godt mærke at benene var trætte efter i går!!!

vel hjemme, 25 minutters simrestyrketræning. Ingen skateboard-squats men dog to sæt læg. Også 2 x rotator og eller bare et sæt af hver af det sædvanlige. Håber jeg er frisk til banecykling i morgen, hvor det er sidste gang jeg kan køre med “Falken”.

Link to comment
Share on other sites

... der er jo også en verden udenfor cyklingen...  Mon ikke vi alligevel pludselig mødes derinde, en dag.

Godt nok 3325kcal i går men spejlet så meget lovende ud til morgen. Desværre 91,7kg, - jeg havde gættet på endelig at være under 91 :dry:

Banecyklingen begyndte med en opvarming, der hurtigt lå på 45-48 i timen. Der var en masse nye ansigter, der trådte med begge ben. Heldigvis blev der samlet en gruppe med de folk der blev skivet af undervejs, så efter min føring koblede jeg mig på den.

Vi var mange og delte op i to hold og jeg endte som vanligt i gruppe 2, hvor jeg kom på hold 1 af 3

Først alm progressivt holdløb på 24 omgange. En gut i FBL-tøj havde krudt i røven, så den blev hård.

Dernæst samme opskrift bare med 16 omgange. FBL-manden der kørte foran mig lukkede endnu mere og og jeg var tæt på all-out på hans sidste føring og skulle så tage min egen. Lårene var stadig ømme efter min Ll Skensvedtur men nu var de vrede på mig.

Cykelløb på 12 omgange, måske. Roligt udspil men efter min føring hvor jeg lå næsten bagerst, angriber de ude foran og feltet splittes til atomer og jeg kører hjem i halvhøjt tempo med et par stykker.

Cykeløb - ubekendt distance: Initiativ belønnes. Efter kun et par omgange er der en der stikker og der bliver ringet med klokken og så var det løb kørt.
Vi fik et til med det samme. Det blev en taktisk affære. Efter noget tid stikker FBL-manden af med mig og en anden. Vi to trækker tempoet ned og jeg især, da jeg ved at jeg ikke kan følge hans tempo i lang tid. Han prøver at accelerere væk og ligner en der træder all-out men jeg har solidt fat i ham. Det tænder mig til gengæld mentalt, da jeg nu ved at jeg bør kunne slå ham i en spurt - hvis jeg kan holde fast i ham. Vi bliver indhentet af et par stykker fra feltet og han bliver ved at trække farten op når ham kommer i front og jeg tager toppen af den. Det bliver jo ikke belønnet med et at der ringes med klokken, så pinen bliver trukket ud.
Et par stykker bliver sat i FBL-mandens føringer og vi er nu kun 3. Han accelererer hårdt igen og ham foran mig kan ikke holde hjulet og han tøver med at slå ud. Der bliver ringet med klokken og endelig forsvinder han og jeg går all-in på FBL´eren. Fanger ham og slækker lidt. Timer det så jeg når hans baghjul i indgangen af opløbssvinget, så jeg blive “katapulteret” ud i ydersporet og suser forbi ham. Helt klart en af de gange, hvor der ikke var den bedste der vandt men han knækkede ikke koden til at få mig væk. 

Afrulning

Helt igennem genial afslutning på sommer-banetræningen, at være kørt i hegnet to gange. Det sker desværre for sjældent, at man kun hænger i to af neglene men alligevel klamrer sig videre. 

Nuldag i morgen. Mine lår er HELT færdige efter den langtrukne afslutning.
 

4C560E30-BEC6-4F2D-A93D-378007520F30.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Uændret 91,5kg efter 2575kcal.

Jeg skulle have cyklet med kollegaen men så syntes hans kone alligevel hellere, at han skulle være hjemme. Så blev man lige mindet om  hvorfor jeg foretrækker at bo for mig selv..

Jeg har stadig ondt i skinkerne, så trillede de 27km Rundt om Kalvebod Fælled med puls 60-65%. undt på broen og to små intervaller på 1 minut på hhv 400 og 500w, for lige at få vækket mullerne til live.

Aj, det er skidt. To cyklister dræbt i højresvingsulykker i dag. Helt meningsløst.....

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

91,1kg efter 3700kcal

Jeg blev rastløs sent i går og fik trænet kropshævninger, bicepcurl og lidt dips.

Planen i dag var at køre med kollega op omkring tyren og lege på bakker. Det gik kludder i noget børnehentning, så han kunne først senere og det blev i stedet den vanlige runde.

Der er nogle få steder på turen, man kan køre korte spurter. Det første sted var der hundeluftere med snoren på tværs af stien og en 5-7-årig pige halvvejs oppe. Makker fyrede den af og jeg listede forbi. På kamelbakkerne havde vi piv modvind, så jeg havde givet ham langt forspring, for ikke at ende i slipstrømmen. I stedet blev jeg hentet af en varevogn og eftersom vejen ikke er bred til to biler, ville jeg ikke spille kong gulerod. På den anden knold kom der en modkørende bus. Så gad jeg bare ikke mere.

Og egentlig ikke i forvejen, for jeg hader at skulle spurte fra makkerens normtempo på 230-270watt. Jeg kan ikke sætte mig op. Enten skal jeg under 170-ish watt eller også skal der “være gang i den” og adrenalin i kroppen. Startknappen til spurten bliver væk i “leverpostejen”. Det er selvfølgelig mit problem..... Han nød at have legepladsen for sig selv, for han spurtede steder han aldrig plejer og kørte to stående lyskryds-starter, hvad han ellers aldrig nogensinde gør. 
Og var jeg var mentalt off over ikke at komme “på udflugt” og endnu mere off over at det er mere blæsende og mørkere og koldere for hver tur man kører, på denne årstid. Det er vildt deprimerende!

Har mest lyst til at parkere cyklen og melde mig ind i Fitness World men det er jo slet ikke meningen at træne der i år. Hader efterår. Det bliver dejligt til februar, når man kan mærke at dagene bliver længere og der er en sommer at se frem til.

Skulle havde lavet lidt skateboard-squats men undlader og håber på lidt intervaller i morgen. Jeg har boret to skinner op på væggen i hjulbredde, så boardet kun kan køre lodret og ikke stikke af til siderne og er spændt på om det virker i praksis.
 

D98CAD51-763E-43BA-B0A8-6C67FA60ADD8.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

3375kcal i går og med 90,9kg omsider under 91.

Det hjalp lidt på kørelysten med de små stykker blå himmel men når vinden omvendt får altanvinduerne til at hyle, så gider jeg bare ikke cykle udenfor.
Men jeg fik hevet mig ud på diget og der blæser det jo ikke mindre.

Jeg er SÅ meget i underskud for 4-cifrede watt, så jeg startede med 10 x 6/54. Jeg nåede at bliver jævn trist, for det var først i antrit 7, jeg fik rundet de 1500watt. Når jeg så hæver den lidt i antrit 10, så forestiller jeg mig dog, at problemet også sidder lidt oppe i hovedet. Det er jo ikke til sidst jeg skal være frisk og jeg plejer at toppe wattmæssigt omkring nummer 3. Stravas kurvespidser er ikke korrekte (men dog bedre end TrainingsPeaks´s) og viser ikke hvilke antrit der var mest bid i.

Jeg fik padlet lidt rundt og slappet af, inden jeg vendte hjem med en gang 40/20. Det var også noget lort og efter nr 6 blev det “for” hårdt og jeg kyllingede ud. Men jeg var ikke derude at jeg sad og skar grimasser og der plejer/plejede jeg gerne på de sidste par stykker, så jeg burde jo have fortsat. Efter lidt pause fik jeg kørt de sidste men det jo ikke sat samme. Jeg var også så heldig, at jeg blev snittet af faldstriberne fra skyerne på vejen hjem.

Et eller andet sted rart, endelig at få lavet noget højintenst men kroppen kan sgu ikke lide det, når den har været væk fra det. Jeg burde nok være begyndt med noget vo2max, der trods alt er lidt blidere men det er gået skide godt på cykelbanen, så havde ikke komme, at det det skulle drille.

F2453922-185F-46FD-A04A-AB7064ED3EFD.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

90,6kg efter 3500kcal

Jeg vågnede lidt over 9 med en voldsom trang til at støvsuge. Især trappen til stuen, der er loft nede hos underboen. Igen-igen vækkede hun mig ved 2-tiden med  høj musik og de der underlige hyl hun kommer med... en blanding mellem det man hører fra Tivoli og et yeehaah i en gammel cowboyfilm, når hesten skal sættes i gear.

Jeg havde satset på at se livestreamingen fra F-16-flyene i dag men det kom aldrig til at virke. Herefter ville jeg så lige i bad og give det en hovedrengøring incl at fjerne skimmel fra loftet og kalk fra klinkerne. Da jeg kom ud, pissede regnen ned.

Fint nok, for så på apoteket og købe zink-salve. Nu det ikke er så varmt, kan cykelbukserne ikke nå at tørre på en dag efter håndvask (uden centrifugering), så jeg har kørt i mine Assos og har fået bumser i understellet. To stk nærmest oven i hinanden. Fedt :dry: 

Da jeg kom hjem var vejene næsten tørre. Frem med cyklen og jeg prøvede at undgå næste bygestribe, ved at køre ud til busvejen ved Risby. For ikke at der skulle gå tudefjæs i den igen, valgte jeg den forældede vo2max med 3/3. 4 stk på 380w burde være muligt. Den sved alligevel til sidst men på den helt særlige måde, af kroppen der mistrives i kalorieunderskud. Rart at mærke “den” fornemmelse og i hvert fald tro, at det er årsagen til de sidste dages lidt floppede kørsel. 
Interval nr to gik lidt i hat, da jeg indhentede bilist der lå og fjumsede rundt. På vej hjem, en spurt henover den nye jernbanebro mellem Brøndbyøster og Avedøre. Benene var off og wattene helt væk men jeg havde åbnet langt udefra og det føltes rigtig sjovt, da benene døde på det stejle stykke. Lidt efter begyndte det at regne. Først lidt, så mere. I “sikkerhed” under tag men før elevatoren var kommet ned til mig, væltede det ned. Virkelig heldigt!

A3D5605B-BEC7-4144-A756-A160701D5CE0.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

91,3kg. Det bad jeg selv om men jeg kunne ikke styre mig, da jeg havde kogte kartofler i køleskabet og endte på latterlige 4100kcal. Slut med kartofler!

Til gengæld var der hul igennem til benene efter 30-40 minutter og jeg var varm og trætheden fra de sidste dage fortog sig. Desværre var planen bare en rulletur på puls 70-80%. Jeg havde målt med lineal på radarkortet, at hvis regnen holdt hastigheden, kunne jeg køre små to timer. En time ud i modvind og mindre hjem. Men i Taastrup var himlen meget skummel, så jeg vendte om i utide. Eftersom benene føltes i top og himlen lysnede, tænkte jeg på lidt intervaller på Avedøre Holme men det begyndte faktisk at regne, så jeg kørte alligevel hjem. Kunne dog have fortsat, for der kom så lidt at vejene ikke blev våde. Men nu holdt jeg planen - bortset altså fra varigheden. Styrketræningen bagefter gik også hjem - en del blev supersættet:

3 sæt skateboard-squats - to med bw og et med elastikken
2 sæt tåhævninger på et ben
2 sæt baglår - en omvendt planke og fødderne på skateboardet og hhv bøje og strække benene. Næppe optimalt men kan ikke hitte på andet
2 sæt kropshævninger
2 sæt bicepcurl
2 sæt dips
2 sæt skulderpres
2 sæt laterals
2 sæt fransk pres
2 sæt rotator cuff
2 sæt mavebøjninger
2 sæt Jack Knife
2 sæt lænd - sikkert tæt på ligegyldigt at ligge på mave og løfte over kroppen fri, der er jo næsten ingen ROM. Har prøvet at have overkroppen hen over en stol og lade benene “svinge” men det giver akut ondt i ryggen, så den øvelse er desværre ikke en mulighed.

Nuldag i morgen. Bortset fra at jeg nok snupper nogle rigtige hyperextensions, nu jeg er på arbejde.

Hø... når youtube prøver at lokke med noget jeg nok vil se, baseret på historikken 

383DC4F5-0C1D-47C8-8912-C199CB7B4076.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

91,3kg igen i går og 90,8 i morges, trods 3600kcal i går.
I går de planlagte hypers og to sæt baglår kunne jeg også nå, mens jeg alligevel ventede på toget hjem.

Jeg nåede lige at tro at jeg slap for solid DOMS i benene men så kom den. Alligevel var der planer om at cykle med kollegaen i morges. Det pissede ned, vi aflyste og jeg gik i seng igen.
Da jeg vågnede fik jeg desværre nusset for meget rundt og nåede ikke at træne før jeg skulle til helbredscheck, for at få fornyet mit “togkørekort” (aka licens) hos lægen. Det er faktisk værre end at skulle til de faglige prøver, for jeg kan jo ikke “læse op” på syn, blodtryk og hvor meget sukker der er i urinen og den slags. Måske pga mental træthed kunne jeg slet ikke overskue at cykle i den hæslige blæst, så kørte ud på cykelbanen og drak kaffe i stedet og var først hjemme ved 18-tiden.

...

Måske skulle jeg bare erkende at sommeren er overstået og trække cykelstikket. Selvfølgelig køre ud når vejret er godt men ellers tage turbotræneren uden dårlig samvittighed og så få gang i styrketræningen. Det er omvendt også svært at give slip på det, nu jeg lige har sat wattPRs over 60 og 90min og må antage, at jeg i bedre form end meget længe. Fjollet når alternativet jo er at det alligevel smuldrer, fordi jeg ikke gider køre ret meget udenfor, når det ikke er sommerligt.
Alle tanker om Fitness World er begravet dybt i kælderen, sådan som Covid-19-smitten udvikler sig nu. Jeg ved ikke hvordan folk er i resten af landet men i Avedøre opfører folk som intet var hændt. Ingen ses bruge håndsprit og det er 5-7 indkøbsture siden, jeg har set bare EN eneste holde afstand som vist på  mærkerne i gulvet i mine lokale butikker. 

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

90,3kg efter 3300kcal - vægten er meget mere uforudsigelig for tiden end normalt

Op 9:30 og indtage den sædvanlige gang havregryn og en morgenkaffe. Herefter kredsede jeg om hvorvidt jeg gad cykle ude eller ej. Pludselig var der gået noget tid uden jeg havde spist og ville hellere køre i z2, uden at have spist andet end morgenmaden. Jeg kom på turboen lidt efter kl 15, så det tæller vel næsten som fastende. 1 time i zonen og 5 minutter at køle af i.
Heldigvis havde Henrik linket til en podcast jeg kunne høre imens, så det ikke var helt så  kedeligt

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

90,5kg efter 3450kcal. Nu har jeg prøvet med IF (nogle gange delvist med en lille morgenmad) og det virker ikke for mig. Samlet set spiser jeg det samme, så det tror jeg ikke at jeg gider prøve igen.

Det tog lidt tid at samle mod til at komme ud i blæsten. Selvom jeg ikke gider cykle en tur, så er det stadig nogenlunde med DDR-intervaller men hold da magle, hvor det blæste på diget. I modvind kostede det 200watt at køre 14km/t i panikgearet.
Til gengæld nåede jeg kun 9 antrit i medvinden, fordi det gik så hurtigt. 
Efter at lidt trillet rundt, tog jeg hul på nogle 3/2-intervaller. Lidt færre watt end sidst men det var måske en fejl, da modvinden gjorde det lettere at holde dem. Tre intervaller i modvind, et i medvind og så skruede jeg 10watt op på de to sidste i modvinden - det sidst blev kun på 2 minutter, da diget ikke var længere.

Jeg havde vænnet mig til vinden og ville køre den korte runde stille og hyggeligt. Jeg skulle bare først ind på den gode Shell der har vand, både med og uden sæbe. Desværre var der ikke noget vand i hanen og jeg turde ikke lade cyklen stå uden opsyn, mens jeg rendte på toilettet for at hente vand. Så i stedet ad ring 3 og så ville jeg køre lidt lyskrydsfræs på Roskildevej og Avedøre Havnevej.
Roskildevej blev kørt almindeligt. Der var vild medvind og det ville gå alt for hurtigt i forhold til resten af trafikken. Men jeg fik sluttet af med supra-vo2max på A Havnevej med masser af juice i skinkerne.

Tager en rolig dag i morgen og så håber jeg på et vejrmirakel på lørdag, så det bliver værd at tage til Silkeborg og køre. Ellers kommer der ikke til at ske en skid på min fødselsdag. Ikke at det er super vigtigt men jeg er ved at være træt af den daglige trommerum når jeg ikke er på arbejde.
Trods al min afspadsering, passer det lige præcis med at jeg skal på arbejde når det bliver godt vejr næste uge. Ellers havde jeg nok lejet en hytte på Terressen Camping i Laven og cyklet rundt i området. Men så sparer jeg de penge og kan bruge dem på noget andet :wink:

A786E4C0-0CCE-4DEB-AC8E-A039C5A30FC5.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

9 timer siden, Gregers TF skrev:

Tager en rolig dag i morgen og så håber jeg på et vejrmirakel på lørdag, så det bliver værd at tage til Silkeborg og køre.

Uha, jeg fik genoplivet min forkærlighed for Silkeborg-området i sommer. Hele søhøjlandet omkring byen er enestående. Der kunne jeg faktisk godt bruge en uge på at cykle rundt i alle mulige retninger, på bakkerne og omkring søerne.

Link to comment
Share on other sites

Der er dejligt. Vejene er sjove og omgivelserne er så flotte, at selv jeg lægger mærke til det.
Desværre er alle udsigter enige om, at der skal trække regn henover Jylland, så det bliver ikke til noget. I princippet kunne jeg godt køre i regn men jeg gider ikke betale 2 x broafgift og en tankfuld benzin, for at få en snavset cykel ind i bilen og selv sidde gennemblødt.
Djævleøen holder tørt, så om jeg så smutter op til Hillerød og hævner den tur jeg havde deroppe med slidte stænger... Eller måske trækker ud til Strandvejen og ser hvad der er til, når der kan trædes jævnt. Håber nok mest at kollegaens kone giver ham lov at køre, så der er nogen at køre med.

Jeg kørte den korte i dag. Mest i z2 og så 4 spurter. 

Jeg tabte sutten i går. 4375kcal og fortjente 91,7kg i dag. Noget er forhåbentlig væske i lårene. De føltes store og var også ømme i morges. Jeg plejer at snolde med vindruer el lign til Huset på Christianshavn men må nok springe over i dag :dry: 

EDDCF323-39ED-425C-A18A-CBB4B70727C6.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Vægten 200g ned efter 3600kcal

Trætte ben og pinligt nok også ømme lægge efter spurterne i går. Overvejede kraftigt 2 x 20min på turboen og måske lidt styrketræning men det bliver faktisk helt pænt vejr i næste uge, så for at komme så lidt slidt ind til det som muligt, så holder jeg nuldag i dag og i morgen. Så skulle jeg gerne kunne udnytte alle de sidste dage med lunt vej, før det er slut. Har dog lavet 2 x 10 skateboardsquats men uden vægte.

Bliver interessant på arbejde i morgen - der er i hvert fald godt kog i vores interne Facebook-gruppe.
Kort før kontorfolkene gik til weekend i fredags, svang politbureauet i Telegade sablen og fritstillede det meste at vores lokale ledelse på Hovedbanen, uden at melde andet ud end at vi ikke behøvede starte rygter, idet der nok ville blive meldt noget ud i næste uge...... Ikke hamstre - der er masser af toiletpapir :tongue:
 

Link to comment
Share on other sites

91,1 mandag morgen.

Det gode vejr flyttede sig og har lagt sig på mine fridage, så jeg er dampet til Jylland med cyklen. Det logistiske er kikset lidt.
Ligesom da jeg kørte holdløb med kollegerne, har jeg glemt min pose til trøjelommen med reserveslanger, penge, ID-kort mm. Det jeg har i sadeltasken er pumpe, patroner, dækjern - altså de hårde ting, jeg ikke vil have i ryggen hvis jeg ryger på røven. Dagens tur blev meget afkortet, idet jeg først skulle have fat i en slange og selvklæbende lapper. Jeg fik kørt en lille time omkring Gørding, hvor ex´en bor. Så benene er forhåbentlig løsnet op til i morgen.
Da jeg klargjorde cyklen derhjemme, opdagede jeg en flænge i dækket, hvor jeg kunne se slangen igennem, så måtte tage et dæk af tricyklen og lægge på, før jeg kørte. Og har fået min DSB-iPad med i stedet for min egen. Så lidt noget rod.

Inden jeg kører til Silkeborg i morgen, skal jeg finde en cykelhandler og have en ventilforlænger - jeg er ikke 100% sikker på at jeg kan pumpe slangen uden og slangerne der sidder i cyklen kan kun efterpumpes, når der er tryk i og ventilen stikker lidt længere ud, end når slangen er luftløs.

...


Efter jeg kørte antrit sidste gang, synes at baghjulet var blevet småekset. iDet fik jeg konstaterer i morges desværre ER rigtigt og forhjulet havde i forvejen givet sig lidt. Men OK, der er vel efterhånden også halvgamle og inde i baghjulet ligger der noget og rasler rundt. De har kørt med over 100kg incl cykel og har trods alt taget en del tæsk i form af spurter, så mon ikke jeg skal overveje ter nyt hjulsæt? Om det så bliver til foråret ved jeg ikke rigtigt, for jeg havde egentlig for 23.000kr nyt legetøj på tegnebordet - en Stagesbike SB20. Dog kun hvis jeg kan køre stående starter på den men det kan vist prøves i Pulsure-dk´s lokaler. 

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Jaaaa, det er SÅ dejligt

På vej ril Ry (v Silkeborg) gik vejen til Børkop Cykler for at købe en ventilforlænger. Fik spurgt om man kunne spurte på en Stagesbike.... Det kunne jeg  da bare prøve. Så de satte klikpedaler på den og koblede den på Zwift og jeg trak i cykelskoene og nu er jeg 23K fattigere. Der afventes dog levering, da deres første sending blev revet væk.

Herefter op og køre. Det blev ikke mange km (vist 48) men jeg kom op til Himmelbjerget og fik kørt op af serpentinervejene i Laven og holdt en masse hyggepauser for at nyde naturen. Det var en ren turist-tur men vældigt hyggeligt og hold op, der er dejligt.
Det “sjove” er, at jeg følte mig meget mere hjemme, end når jeg er derhjemme. Både på vejene, hvor jeg ikke følte mig lost, når jeg ramte en forkert sidevej og endte et andet sted end planlagt og så passer jeg bedre ind mentalt. Fik knevret med alle mulige mennesker og det sker BARE ikke på Djævleøen.

Mødte en ældre mand i elkørestol modkørende på en cykelsti. Han hilser/vinker helt umotivet. Det samme med en hundelufter og en anden tilfældig. Næsten alle cykelryttere - og der var mange - gav også lige et vink når vi passerede hinanden. Total landsby-hygge. Det kunne jeg godt vænne mig til. Jeg er vist ret fejlplaceret som bybo :dry:

85EEA8D7-E70E-46CE-BED8-32744F243A10.jpeg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share