Langt pokker i MOL


Gregers TF
 Share

Recommended Posts

91,8kg efter 2375kcal

Efter tøjvask og andre kedelige gøremål, stod den på fællestræning med Hvidovre. Banecykling har jeg kørt et par gange for nylig, mens landevejen har været  forsømt, så det skulle der rettes op på.

Det var et godt valg. Der var ingen af de super hurtige, så der var lidt overskud i intervallerne og de steder der skulle/kunne køres spurter, blev der ikke åbnet med et dødsinterval op til en derfor fesen Fuglsangspurt. Det var stadig helt forkert i forhold til min anatomi men det var fint nok at det både var ude af komfortzonen men stadig med en følelse af sprint. Der var også lidt rulleskift og viftekørsel. Vi begyndte med to langsider ude på møtrikken men jeg kørte kun igennem på den første, da jeg ville gemme noget juice til spurterne. 

Der var sjovt. Det frister.. men min mave vil sikkert ikke og jeg finder heller aldrig vej.. at prøve at hoppe med på Palmares’s sprinttræning om tirsdagen. Palmares-konceptet virker bare meeeeega snobbet og lysår fra en bonderøv fra Vestegnen, så det bliver bare ved misundelsen over at der ER sprinttræning. Nå pyt. Udover de næste tre tirsdage, vil arbejdet jo være i vejen, så det er jo lige meget.

...

Det er godt, jeg har overstået alle de praktiske gøremål. Den Matator-bog Henrik omtalte tidligere, er nemlig landet på matriklen i dag. En gigantisk moppedreng :wootdance: https://www.instagram.com/p/CIA7jYsncZK/?igshid=kunjd9eecvo6

FD2CC965-BE37-492B-BB02-2F7B4CB48162.jpeg

Link to comment
Share on other sites

"Hen over vinteren kører vi sprinttræning hver tirsdag. Vi kører fra Palmarès ud til Oceanakaj. Der vil blive kørt forskellige spurter fra gang til gang. Der vil blive kørt leadout-træning, antrit, lav/høj kadence spurter osv.
Træningen er åben for alle på alle niveauer. Der rulles helt roligt mellem intervallerne så alle kan være med"
 
 
Det virker da ikke specielt snobbet... Do it!
Link to comment
Share on other sites

54 minutter siden, kahlua-kalv skrev:
"Hen over vinteren kører vi sprinttræning hver tirsdag. Vi kører fra Palmarès ud til Oceanakaj. Der vil blive kørt forskellige spurter fra gang til gang. Der vil blive kørt leadout-træning, antrit, lav/høj kadence spurter osv.
Træningen er åben for alle på alle niveauer. Der rulles helt roligt mellem intervallerne så alle kan være med"
 
 
Det virker da ikke specielt snobbet... Do it!

Enig med Kahlua-kalv - du er jo en sprint stjerne Gregers :hippy: 

Link to comment
Share on other sites

Stjerne og stjerne... men tak :wootdance:
Det ER sikkert ikke snobbet men bare mine fordomme der løber løbsk, når man begynder at reklamere med speciale kafferistninger. Nå men jeg er tilmeldt til på tirsdag. Vejen er derop er håbløs, så planen er at tage cyklen med i toget til Hellerup, hvor vi har et skur med pausefaciliteter til dem der kører tog på Ringbanen. Så slipper jeg for at cykle gennem indre by kl 16 og er kun få mere simple km væk. Når jeg skal hjem er trafikken nok ikke så slem og jeg kan køre forkert en masse gange, uden at komme for sent. Største “frygt” er, at jeg koger over af varme før jeg skal ud i kulden men nu får det et forsøg.

Jeg hader stadig mine vinterbibs og sidder elendigt i dem, da de er for små i lårene til at jeg kan få puden til sidde til. 
Nu er det jo sorten fredag med tilbud hist og her. Jeg havde håbet at Heino Cykler var med på legen men der er ikke rigtigt noget. Jeg så lige et link hos Kermit men der er stort set kun str s og xxxl tilbage. Børkop cykler har gode priser i dag. Ikke så vilde rabatter så jeg forventer en masse udsolgt. Så forhåbentlig nye vinterbibs og lidt andet og så kan jeg lige så  godt købe mine hjul, nu jeg er derovre. Jeg kender mig også godt til at vide, at det er en mental gulerod hvis jeg har nyt udstyr jeg kan kigge på og glæde mig til at bruge.
Så jeg skal lige under bruseren og så damper jeg til Jylland, så kommer der også en tur ud af det :wink:

Hvis jeg når lidt træning når jeg kommer hjem er det fint og ellers er det bare en afslapningsdag mere. Det har gjort godt at holde træningsfri og matadorbogen var ikke til at slippe, da jeg først gik i krig med den. Det var virkelig godt timet.

Vægten 91,3 her til formiddag. Min appetit har også været helt anderledes, da der kom fysisk ro over  kroppen.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Typisk mit “held”.

Først kommer ekspedienten op fra kælderen med et Bora 50 hjulsæt til skivebremser - det opdager han dog med det samme og render ned og bytter det til et nyt. Nu jeg er kommet hjem, ser jeg at det ganske vist er til fælgbremser men at det har Campagnolo-hub :dry: Heldigvis skal jeg over til ex’en allerede om to uger og omvejen for at bytte det er overkommelig, men stadig....
(btw virker det meget mere gedigent end til Shamano/Sram. Det er sjovt nok første gang jeg ser en Campagnolo-hub)

Jeg fik mine bibs, en hjelmhue med et langt stykke ned foran halsen (mig + kold hals = snot og ondt i halsen) og jeg har også købt sko der ikke er Specialized, som jeg ellers har kørt i i mange år. De er blevet dyre og er blevet så spinkle, at tråden fra Bora-lukningen hurtigt borer sig ned i pløsen, så de gør ondt at have på. Mine gamle vintersko blev købt mens jeg boede i Nivå, så det er vel OK at kasserere dem og prøve noget nyt. Der var slået et par tusser af prisen på Vector 3-pedaler, så de kom også med hjem. Så er det mindre øv på vintergeden. Alt efter hvor meget jeg kommer til at køre med kollegaen, kan de flyttes over på tricyklen, hvis den skal luftes jævnligt. I sjov og spas, kan de komme på banecyklen en gang i mellem men der har jeg ikke til at til kigge på watt-tal, så der gør de som sådan ingen nytte. 

Man bliver sløv og slatten af at sidde og nulre i slipstrømmen fra en lastvogn helt fra Jylland, så jeg er faldet ned i dovenskabens lune hyggehul. Til gengæld har jeg SLET ikke spist noget køresnolder og det er sjældent når jeg passerer broen :wink:

Den her vækkede mig i nat da den gik i radioen. Simpel. Lav BPM. Noget mørk i det :wub:

Heldigvis er der andre end mig, der kan lide det (for en gangs skyld, kan man næsten tilføje)

 

 

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Lol, jeg jeg anede ikke at de passede på hinandens... første tanke var, at Campagnolos kassetter griber fat med mange flere mm end Shimano... med tanke på bekymringerne, hvis hubben (var det det den hed, det tandhjulene skal sattes fast på?) er af alu. Min kollegas hub? var helt i smadder, ved de tandhjul der bruges til sprint. Men nu har jeg lige googlet priser. Hvis jeg skal have gear der ligger tæt på hinanden, 11-23, så koster den over 2000kr de steder jeg hurtigt har kunnet finde det. Med mere søgning kan det sikkert gøres billigere så det virker dyrt, men Camp skal vel også være dyrt. Jeg tror jeg stadig satser på en bytter men det er altid godt med en plan B.

Jeg ville have kørt i morges før arbejde. Vækkeur sat til kl 7:45. Jeg vågner kl 7 og roterer panisk i sengen, for at få sovet det sidste. Kan ikke falde i søvn. Slår vækkeuret fra men uden held. Kommer op kl 8 - ganske rundforvirret. 

Skal handle og 2 af husets 3 udgange er åbenbart lukkede, så bare det at komme ud, tager 5 minutter ekstra.
Pedaler og klamper kommer OK på men cyklen står punkteret og min bagskærm er monteret på stikakslen, så det tager sgu også lidt ekstra tid, lige at erfare hvad der skal pilles af hvornår, også for at få hjulet på igen. Det ved jeg dog så til næste gang. Jeg bruger også lang tid på at prøve at finde stenen, der har udløst punkteringen men det må jeg opgive. Alt i alt skred tiden, så jeg kom ikke ud. Det bliver vist skide koldt søndag morgen men jeg vil gerne checke, at cyklen er til at køre på og klamperne ikke sidder helt tosset (det er et andet system end det jeg plejer at bruge) før jeg står i Hellerup på tirsdag. Testkører jeg først mandag, kan tøjet næppe når at tørre efter vask. Jeg gider bare ikke når det er for kold, så nu må vi se.

Mine lår føles underlige, så tænker at det er et signal om at jeg har holdt pause nok, så et eller andet må jeg hellere få lavet.  

Link to comment
Share on other sites

Nuij, jeg var træt i går og fik spist for meget. Dog “kun” 3300kcal og jeg vejer næste 92 i dag. Jeg har ellers sovet som en sten og længe.
Alligevel var planen en kort testtur - jeg skulle først måde 12:39. Den blev MEGET kort, for det er først i morgen. I dag er det 12:23, så kun en halv time i stedet for tre kvarter.

Wattmåleren virker og det er jo det vigtigste. De nye bibs er fine. Da jeg tog dem på, var jeg i tvivl om XL var stort nok for de sad lidt underligt men det var perfekt da jeg kom på cyklen. Skoene er meget behagelige. Det er ikke det sidste par Shimano og Specialized har vist mistet en fast kunde. Der var lidt slup i den side med ekstra mange kiler, så jeg blev lidt usikker i sprinterne. Jeg skal alligevel justere klamperne, så jeg prøver at fjerne lidt. 

Lige så dejligt det har været at holde træningsfri, lige så rart har det været at få rørt mig igen. Kroppen føltes slatten men det er nok som det skal være, indtil den kommer i omdrejninger igen. I dag skal jeg slutte, så jeg akkurat ikke kan nå toget hjem, så jeg har taget en top med, så jeg kan træne lidt overkrop i ventetiden. Benene er vist overraskede nok efter dagens lille tur med to små spurter :tongue:

Link to comment
Share on other sites

Vægt uændret efter 2900kcal

Den sædvanlige tur på 20 min. Benene helt klart friskere end længe. Jeg kørte med en højere RPM end vanligt (klart friskheds-tegn) og alligevel lavere puls og det føltes også relativt stille og roligt. Men det er bare til trætheden melder sig ind, så....

Det bliver ingen sprinttrænng i morgen. Mine organisatoriske evner kan ligge et lille sted. Jeg havde glemt at jeg skal op til min onkel med min gamle iPad (jeg købte den nye Air for et par uger siden). I stedet prøver jeg om jeg kan få styrketrænet dem lidt i aften.

A9B4BBCA-2E2E-4551-87A3-F7BCE9B87180.jpeg

Link to comment
Share on other sites

91,9kg efter 3425kcal

Bentræningen i går:

Tåhævninger på et ben: 25x16, 25x16
ss
Squatopvarmning
Frontsquat: 5x70, 5x70, 5x70, 5x70, 5x70
Leg extension et ben: 10x50, 10x50, 10x50
ss
Siddende lårcurl: 10x80, 10x80, 10x80 

Frontsquatten var lettere end sidst pga pausen og det føltes også let, så pauserne var kun det halve af normalt. Jeg er lidt øm i skinkerne i dag, uden det er noget vildt. Jeg tog lige 20 minutter på turboen for at løsne op. Base i zone 2 men lidt stram kæde på bakkerne, så jeg fik 3 pulstoppe. Det kunne jeg lige nå, før jeg havde vasketid. Til den slags er Zwift ret genialt, når belastningen ofte skifter og det ikke bliver kedeligt (på så kort tid).

Jeg har talt med Børkop cykler i dag. De har åbenbart ikke hjulene til Shimano, så de skifter body’en mens jeg venter. Jeg blev tilbudt at de sendte den herover og så kunne jeg selv skifte den. Det er sikkert ikke svært. Jeg har aldrig spekuleret over hvordan, så jeg ved hverken om det er svært eller om der skal bruges værktøj, som jeg ikke det liggende. 
Jeg nåede ikke at booke plads til banecykling i morgen før der var Corona-udsolgt, så det må bliver med HvidovreCK.

Link to comment
Share on other sites

91,6kg. Fornuftigt indtag i går, trods en del kage hos min onkel.

I dag fik jeg slagtet lidt af min Mads Femøre. Jeg har kasseret over 10 gamle svedtrøjer, 5 usle bibs og en masse dårlige hjelmhuer o lign. Dertil 6 DSB-trøjer, 4 termoveste og 11!!! bukser - alt sammen totalt udslidt eller direkte ødelagte men gemt, for det KUNNE jo være.... det samme med en masse lysestager, skåle og mase andet,  jeg aldrig ville komme til at bruge. Så nu er der plads til at gemme på nye ting :tongue:

Træning med Hvidovre. Jeg har ingen data, for der gik Garmin-kludder i den opdatering som cykelcomputeren spurgte til, da jeg skulle ud til mødestedet. Efter jeg trykkede på “påmind mig senere”, gik den i gang med at opdatere GPS-firmware men den crashede, så jeg kunne bare køre og glo på en hvid skærm og være irriteret over det.

VI begynde med to runder med antrit på den gode langside. Jeg lå bagerst og var alligevel pakket ind, så prøvede at få liv i computeren. Uden held, da man resetter den anderledes end den jeg havde før. På runde to, lagde jeg mig op foran og hapsede dem SÅ let, at jeg tror ikke de andre trådte igennem.

Herefter to C-stykker (den gode langside og de to korte stykker) med tungeste gear på langsiden og spol på resten. Både frem og tilbage, så fire langsider i alt. Jeg trådte igennem på den første, moderat på nr to og snakkede på resten, med en der styrketræner ret meget og ikke synes det giver mening at køre sig i hegnet i december - det er jo egentlig også min holdning - lige bortset fra spurterne, der gerne må køres med stram kæde.
De to sidste C-stykker (igen begge veje) kom jeg på det langsomme hold - tak, hvor vi kørte alm holdkørsel.
Til sidst en rolig omgang med frit løb fra næstsidste sidevej. Jeg ville have leget med men en lastvogn der var ved at indhente os, havde min opmærksomhed... der gider jeg ikke ligge og flagre midt ude på vejen. Så de andre kørte og chaufføren havde nok luret at der var noget i gære, da vi pludselig satte farten op og fyldte hele vejen, så han holdt fin afstand. Men jeg kiggede bagud, da toget kørte, så... men hellere det end pludselig at ligge under en Scania. 

Jeg havde overvejet om jeg skulle styrketræne bagefter. Men benene var iskolde (tænker især på knæene) og lårene stadig ømme efter sidst, så det må blive i morgen. Til gengæld fik jeg pustet liv i min Garmin.

...
Nogen der ved hvad “kløjs” hedder i datid? Mine google-evner er ikke gode nok til at finde svaret. Flere steder VAR der slet ikke en datid. Men min cykelcomputer datids-kløjs i opdateringen. Min første indskydelse var kløjedes men den løsning fandt jeg ikke. I stedet så jeg kløges med G. Men kun som “muligvis”. Og muligvis kløjs - samme som i nutid.

Link to comment
Share on other sites

Det klinger bare ikke rigtigt i mine ører, hvis det ikke bøjes. Men derfor kan det sagtens være, at det er sådan :wink:

Dagens vægt 91,3kg efter 3300kcal

Uvenligt vejr, så jeg glemte ALT om tanken med at tage ind på arbejde for at styrketræne :chicken:
Tåhævninger på et ben: 25, 25, 25, fokus på TUT
Bulgarsk split squat: 10, 10x25, 10x25, 10x25
Skateboard squat: 10, 10 x elastik, 10 x elastik, 15x32, 12x32
Krophævninger: 12
Dips: under 20 - tabte fokus og plumsede i bund langt før fail
Skulderpres: max x 16
Mavebøjnininger: 30
Turbotræner: 15 minutter på knap 100w for at spole blod i mullerne.

...og nu skal jeg så alligevel udenfor :dry:
Jeg mangler at handle til madpakker til de næste arbejdsdage og jeg har set mig lun på en dry fryer. Kunne jeg slippe let om noget mad der var varmt som alternativ til havregryn og skyr, ville det ikke gøre noget. Efter at have haft det som basiskort i efterhånden mange år, begynder det at blive kedeligt. Kartofler og rodfrugter er ikke kalorietætte og som fritter, vil det formodentlig også kunne dække mit saltbehov. 

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Jeg er træt. Træt af mørke. Helt drænet for energi og initiativ - også til træning. Er det mon fordi jeg har indtaget mindre D-vitamin end jeg plejer? Jeg prøver at skrue op men løbet er nok kørt.

I går fik jeg ikke trænet pga halv-ydre omstændigheder. Kringlet historie som jeg vil spare jer for men måske kommer der et positivt udfald, så jeg får brugt det hollandske i praksis. Kun lidt men bedre end ingenting. Men nu må vi se om det ender sådan.

I går aftes var jeg tæt på at sætte vækkeuret til kl 8 men det var alligevel for drastisk. Jeg vågnede af mig selv kl 8 i morges men var en kæmpe idiot og vendte mig i sengen og næste gang jeg fik øjne var den halv ti. Så igen nåede jeg ikke at træne før arbejde. Jeg har dog taget en top og shorts med, så jeg kan få styrketrænet. Det bliver så desværre sent men det må stoppe med de her ikke-planlagte nuldage.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

4 timer siden, Gregers TF skrev:

Jeg er træt. Træt af mørke. Helt drænet for energi og initiativ - også til træning. Er det mon fordi jeg har indtaget mindre D-vitamin end jeg plejer? Jeg prøver at skrue op men løbet er nok kørt.

I går fik jeg ikke trænet pga halv-ydre omstændigheder. Kringlet historie som jeg vil spare jer for men måske kommer der et positivt udfald, så jeg får brugt det hollandske i praksis. Kun lidt men bedre end ingenting. Men nu må vi se om det ender sådan.

I går aftes var jeg tæt på at sætte vækkeuret til kl 8 men det var alligevel for drastisk. Jeg vågnede af mig selv kl 8 i morges men var en kæmpe idiot og vendte mig i sengen og næste gang jeg fik øjne var den halv ti. Så igen nåede jeg ikke at træne før arbejde. Jeg har dog taget en top og shorts med, så jeg kan få styrketrænet. Det bliver så desværre sent men det må stoppe med de her ikke-planlagte nuldage.

:strat: Enig mht, at det er nogle meget mørke dage. Pas nu godt på dig selv kære cykeltrold Gregers. Personligt bilder jeg mig ind, at min lyslampe giver noget positivt til at klare mig igennem men ved ikke om det ville være noget for dig. Spændt på at høre om erfaringerne med dry frier :hippy: 

Edited by Bjergtrold
Link to comment
Share on other sites

Jeg har før haft en lyslampe. Jeg synes ikke jeg mærkede den store forskel og var ikke fan af at sidde med så meget lys i hovedet. Jeg forærede den desværre væk, så jeg skal købe en ny hvis jeg skal prøve igen. Men det er nu ikke afgørende. Men jeg mener bare at huske, at hvis man først ER kommet bagud på D-vitamin, så er det næsten umuligt at få niveauet højt igen, uden en sommers lys. Men det må jeg lige bore i når jeg har fri, for jeg kan sagtens huske forkert. Omvendt er jeg næsten desperat sløv og har virkelig set mig gal på mørket og den times eftermiddagslys der gik tabt, da vi skiftede til normaltid, så måske bare alligevel... mentalt om ikke andet.

Jeg har endnu kun lavet kartoffelbåde i min dry frier men de var bestemt lækre. Det var hurtigt at forberede og der var næsten ingen opvask. Det er lige mig! Jeg forstiller mig at den bliver et hit efter cykeltræning, så jeg både får salt og carbs. Ved vintertid får jeg også noget varmt indenbords og det er jo dejligt når man er blevet kold. Om der nogensinde kommer andet end kartofler/rodfrugter i den er ikke sikkert men man ved aldrig. Eneste minus er at den fylder en del på mit meget lille køkkenbord, så den ryger nok over på komfuret. Jeg bruger kun ovnen, så det går nok.

Det er godt nok nogle kedelige smittetal for tiden og især omkring Kjøwenhavn. Hvis det ikke vender (ved ikke hvorfor det skulle men...), så tror jeg at jeg hopper både fra banecykling og HvidovreCKs fællestræning. 

Der er blevet trænet:
Tåhævninger på et ben: 20x14, 20x14, 17x14, 15x14 - den slatne venstre visnede men højre kunne sagtens mere
ss
Squatopvarmning
Frontsquat: 5x75, 5x75, 5x75, 5x75, 5x75
Leg extensions: 10x50, 10x50, 10x50, 10x50, 2 sæt til fail kun for venstre ben. Igen venstre side markant svagere end højre.
ss
Siddende lårcurl: 10x80, 10x80, 10x80, 10x80
Træk til bryst, mediumbredt spadegreb: 10x80, 10x80
Scottcurl DB: max x 16, max x 14
Bænkpres DB: 10x32,5 , 10x32,5
Laterals: max x 10
Fransk pres: 12x10
Hyperextension: 20, 20
Hvis jeg skulle nå at træne mave, skulle jeg vente 20 minutter på næste tog og det gad jeg ikke. Den plejer også at bliver udfordret i frontsquatten.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

91,3kg efter 3350kcal

Jeg skulle først møde kl 13 og vejret var lækkert, da jeg var i LIDL for at hente mælk til mine morgen-havregryn.
Jo sgu... Ud på cyklen og trille lidt. Tiden rendte lidt fra mig men jeg nåede da fælleden rundt og på dige-stykket fik jeg kørt 6 antrit. Det første og de to sidste på 15 pedalomdrejninger og de andre på 10. Lidt tilfældige pauser. Puha, formen er dårlig og iltgælden bliver hurtig grim. Nok er benene næppe på toppen efter i går aftes men alligevel. På vejen hjem to gange ca 10sek, hvor jeg spolede ud i første gear. 

Det var sgu dejligt at finde den gamle rumle med en kort hård tur lige før arbejde. Planen var godt nok bare at køre i zone 2 men pyt med det. Stængerne er så temmelig visne på Hovedbanegårdens mange trapper men fed start på dagen.

 

7D87E68F-568C-438C-A5BE-506D195522A1.jpeg

Link to comment
Share on other sites

19 timer siden, Gregers TF skrev:

Jeg har før haft en lyslampe. Jeg synes ikke jeg mærkede den store forskel og var ikke fan af at sidde med så meget lys i hovedet. Jeg forærede den desværre væk, så jeg skal købe en ny hvis jeg skal prøve igen. Men det er nu ikke afgørende. Men jeg mener bare at huske, at hvis man først ER kommet bagud på D-vitamin, så er det næsten umuligt at få niveauet højt igen, uden en sommers lys. Men det må jeg lige bore i når jeg har fri, for jeg kan sagtens huske forkert. Omvendt er jeg næsten desperat sløv og har virkelig set mig gal på mørket og den times eftermiddagslys der gik tabt, da vi skiftede til normaltid, så måske bare alligevel... mentalt om ikke andet.

:hippy: Tænker absolut, at det er rigtigt, at der skal høje doser til, hvis man først er kommet i svær vitamin D mangel. Men læste faktisk fornylig, at der er et tiltagende problem med overdosering, fordi at folk går rundt og fylder sig med kosttilskud og at det kan være farligt, især for nyrerne. Du er jo ret god til at være ude at cykle i flere timer og går ikke rundt med huden tildækket. Well men derfor skal jeg nu alligevel være den første til at tilslutte mig følelsen af, at energien forlader os i de her korte mørke dage :ill: Mange henter jo så energi ved at gå super meget op i julehalløjet, well det er så nok ikke så meget mig (eller dig?)

19 timer siden, Gregers TF skrev:

Jeg har endnu kun lavet kartoffelbåde i min dry frier men de var bestemt lækre. Det var hurtigt at forberede og der var næsten ingen opvask. Det er lige mig! Jeg forstiller mig at den bliver et hit efter cykeltræning, så jeg både får salt og carbs. Ved vintertid får jeg også noget varmt indenbords og det er jo dejligt når man er blevet kold. Om der nogensinde kommer andet end kartofler/rodfrugter i den er ikke sikkert men man ved aldrig. Eneste minus er at den fylder en del på mit meget lille køkkenbord, så den ryger nok over på komfuret. Jeg bruger kun ovnen, så det går nok.

:icecream::hippy: 

19 timer siden, Gregers TF skrev:

 Det er godt nok nogle kedelige smittetal for tiden og især omkring Kjøwenhavn. Hvis det ikke vender (ved ikke hvorfor det skulle men...), så tror jeg at jeg hopper både fra banecykling og HvidovreCKs fællestræning. 

:ill: enig det går den helt forkerte vej. Ja og der er jo heldigvis mange som kommer igennem det uden symptomer men desværre også mange, hvor det er fatalt. Og så mange midt imellem. Personligt vil jeg virkelig ikke ønske det for nogen. 

Nå ikke mere spam fra mig :hippy: 

Link to comment
Share on other sites

Jojo - det er kun hyggeligt med spam...
I gamle dage var jeg faktisk ret juletosset. Men efterhånden som de gamle i familien faldt fra, så skiftede stemningen væk fra den særlig julehygge til mere at være en spisefest. De sidste år har det været OK hyggelige med mor og lillebror men det er der jo ikke noget af mere. Btw har min mor fået totalt kuk, efter hun faldt for et par uger siden og blev indlagt på sygehuset. Efter et par dage på sygehuset, begyndte hun pludselig at leve i verden som det så ud for 40 år siden og hun har været bims lige siden. 
I år kan jeg slet ikke finde noget julestemning frem - det er mest irritation over mørket :tongue: men den 24ende skal jeg alligevel også på arbejde fra 14 til midnat-ish, så det er jo ligegyldigt.

Det med overdoseringen af D har jeg også læst. Jeg kunne aldrig drømme om at overdosere - ikke med viljen hvert fald. I år ligger jeg nok på halvdelen af anbefalet dosis.
Men så er det alligevel en dag som dag, hvor jeg vågner vildt energisk. Måske er det problemet mere oppe i hovedet end i kroppen, alligevel? Heldigvis lysner det om to dage: Den 14/12 har vi den tidligste solnedgang. Seneste solopgang har vi først 27/28. Det opdagede jeg her for et par timer siden og det var altså virkelig glædeligt. Jeg huskede at det kun var 3-4 dage forskudt af året korteste dag. Men altså kun få dage, så vender det :4jumpy: Som B-menneske, er det solnedgangen jeg går op i.

Jeg overvejer lidt om jeg skal kopiere Kermit og have lidt målsætninger fra måned til måned. Jeg tror det er en super god motivator men ved ikke lige hvad jeg skal sætte op som mål :unsure:
Men jeg har besluttet jeg jeg holder fast i nuværende måde at træne på, frem til 4/1, hvor jeg får nye arbejdstider (hvis ikke jeg bliver prikket og fyret, altså). Jeg regner med at det så bliver lettere at komme tidligere i seng og med flere arbejdsdage skulle det også gerne blive lettere at få styr på kosten. 

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

91,7kg efter 3725kcal.
Så lukkede banecyklingen ned - så skal jeg ikke tænke over det.
Flere har meldt ud, at de dropper Hvidovres træning ude på Holmen - så er jeg ikke den eneste og så den er også nem.
Motionscentrene lukker også. Det er fair nok og man kan jo ikke styre ting individuelt. Egoistisk set ærgerligt at DSBs lille kælder også lukker, for man er der stort set altid alene og hvis man er to, så er det næsten altid med den ene i den ende med vægtene og den anden i cardio-enden.
Det er fint at jeg trods alt KAN træne hjemme men FÅÅÅÅK, jeg kommer til at savne en squatstang :cry3:
Nå... der er heldigvis lys for enden i form af vacciner, så det er bare at klemme ballerne sammen til det sidste seje træk, så det går sgu nok.

Kermits genistreg med månedsmålsætninger... lidt sært at det ikke har været praktiseret før, for det er godt nok oplagt. Mestendels vil jeg selv nøjes med hyppighed som mål og ikke resultater. Jeg er blevet for gammel og kan ikke forvente at kroppen responderer på træningen som den gjorde for 5 år siden, så det er en sikker vej til frustrationer.

Dog kunne det være hyggeligt, hvis jeg 1/4
- har øget FTP-indstillingen på Zwift i forhold til i dag
- har nappet bare en enkelt rep på 100 i frontsquatten, hvis altså centrene ikke er lukkede ret længe.
- 15+ kropshævninger i ringene
- vægten stabilt under 90kg

Frem til søn 3/1:
3 ture udenfor med antrit/sprint
5 timers Zwift, heraf 3 ture med 2 blokke sweet spot
6 x bentræning
4 x overkropstræning

Dagens 2 x 20 min sweet spot tæller ikke med

A6E929E1-882D-4633-9468-ED342E0A0CB4.jpeg

Link to comment
Share on other sites

Vægt uændret efter 2850kcal.

Træningsmæssigt startede dagen med en halv times fri leg på Zwift. Det var ikke den fedeste rute, for der var ingen småbakker men en lang stejl en og med min Københavner-gearing, lå jeg en del af tiden nede panikgearet og kørte noget hårdere end planlagt, for at holde rimelige RPM. Men fint nok.

Bagefter stod den styrketræning herhjemme, selvom jeg havde overvejet at bruge DSBs kælder. Benene fik stor volumen men måske ikke SÅ voldsomt megen modstand. Ikke den vildeste overkropstræning men bestemt godkendt. Som det første efter at have onduleret stængerne, testede jeg formen på kropshævninger i ringene. Der var til 14, efter at have holdt håndvægte i hænderne i en del tid. Jeg flytter mit mål til 17, så der er noget at gå efter.

Jeg har egentlig købt et pommes frittes jern men det skal jeg ikke bruge i dag, eftersom jeg fandt chokoladeovertrukne kruitnoten/pebernødder og kom til at fråde hele posen med 300g. De der følger mig på Insta, har nok luret at mit omtalte hollandske projekt er at spille HayDay sammen med en gruppe hollændere. Brutal start i går, hvor de spurgte nysgerrigt om alt muligt - der måtte jeg over i engelsk. Men selve spillet er fyldt med standarthandler, så det skal nok gå. Og de er meget høflige og takker og kvitterer, så det får jeg også ind med ske. Der er vi slet ikke på dansk, så høflighed skal jeg åbenbart også lære :tongue:

 

5CFD0F01-C8A8-4C16-80C6-171C5E4A23EC.jpeg

Link to comment
Share on other sites

91,3kg efter 3575kcal.

En gang sweet spot før arbejde. Jeg håber det gør gavn, for det er skisme kedeligt. Når jeg har opfyldt mit december-mål, skifter jeg over til de træningspas Langvad har lagt på Zwift, hvor der er noget der ligner sweet spot men det er noget små korte indslag hvor man træder flere watt. De små afbræk vil gøre godt for kedsomheden.
Pulsmæssigt noget mere udfordret end men det var også først på dagen i dag.58B2E0B3-BFEB-4BF1-963A-A85843094C3B.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

På 6/12/2020 at 20:54 , Gregers TF skrev:

Jojo - det er kun hyggeligt med spam...
I gamle dage var jeg faktisk ret juletosset. Men efterhånden som de gamle i familien faldt fra, så skiftede stemningen væk fra den særlig julehygge til mere at være en spisefest. De sidste år har det været OK hyggelige med mor og lillebror men det er der jo ikke noget af mere. Btw har min mor fået totalt kuk, efter hun faldt for et par uger siden og blev indlagt på sygehuset. Efter et par dage på sygehuset, begyndte hun pludselig at leve i verden som det så ud for 40 år siden og hun har været bims lige siden. 
I år kan jeg slet ikke finde noget julestemning frem - det er mest irritation over mørket :tongue: men den 24ende skal jeg alligevel også på arbejde fra 14 til midnat-ish, så det er jo ligegyldigt.

Det med overdoseringen af D har jeg også læst. Jeg kunne aldrig drømme om at overdosere - ikke med viljen hvert fald. I år ligger jeg nok på halvdelen af anbefalet dosis.
Men så er det alligevel en dag som dag, hvor jeg vågner vildt energisk. Måske er det problemet mere oppe i hovedet end i kroppen, alligevel? Heldigvis lysner det om to dage: Den 14/12 har vi den tidligste solnedgang. Seneste solopgang har vi først 27/28. Det opdagede jeg her for et par timer siden og det var altså virkelig glædeligt. Jeg huskede at det kun var 3-4 dage forskudt af året korteste dag. Men altså kun få dage, så vender det :4jumpy: Som B-menneske, er det solnedgangen jeg går op i.

Jeg overvejer lidt om jeg skal kopiere Kermit og have lidt målsætninger fra måned til måned. Jeg tror det er en super god motivator men ved ikke lige hvad jeg skal sætte op som mål :unsure:
Men jeg har besluttet jeg jeg holder fast i nuværende måde at træne på, frem til 4/1, hvor jeg får nye arbejdstider (hvis ikke jeg bliver prikket og fyret, altså). Jeg regner med at det så bliver lettere at komme tidligere i seng og med flere arbejdsdage skulle det også gerne blive lettere at få styr på kosten. 

:Mrs_Claus: Puuuh ha synes godt nok, at det lyder lidt hårdt med din mor Gregers. Ja og kender i øvrigt så godt det med, at vagtarbejdet på en eller anden måde gør, at der aldrig helt har haft været mulighed for at opbygge en masse traditioner. Hold op, hvor har jeg ofte arbejdet i julen og så julehygget med familien på et andet tidspunkt. 

Og vi burde nok mest alt holde en hedensk lysfest for at fejre, at det går den rigtige vej med lyset. For mit vedkommende så er det helt klar morgenerne der gør den største forskel. Lige nu er det et lyspunkt, hvis der overhovedet kommer lidt sol :hippy: 

Link to comment
Share on other sites

Ja, det er noget værre noget med “den gamle”. Og så er det både langt fra men alligevel stadig tæt på, efter jeg blev ignoreret af hende fra foråret. Dog med en undtagelse på min fødselsdag men så på hendes et par uger efter, blev jeg så igen ignoreret. Men forældre ER bare i ens bevidsthed, uanset hvad. Men om ikke andet, så slipper jeg jo nemt om det, kan man sige - jeg kan alene modtage nyheder fra min lillebror om hvordan det går. 

Med lyset er vi to Rasmus Modsat. Jeg er helt ligeglad med det tidlige lys men jeg glæder mig heeeeelt vanvittigt til den 14ende, hvor solen går tidligst ned og bunden er nået. Herefter vender det om eftermiddagen. Solopgangen vender først d 27-28ende, efter hvad jeg lige har som paratviden.

91,1kg efter 2750kcal.
Jeg skal først møde kl 14, så har haft god tid til lidt hjemmestyrketræning.

Tåhævninger på et ben: 12x20, 10x20, 10x20, 10x20, 10x20
ss
benopvarmning
Bulgarsk split squat: 10x25, 10x25, 10x25
Skateboard squat: 10x32, 10x32, 10x32, 10x32
Stepups på trejde trappetrin: 10, 10
Kropshævninger: 10, 10
Bicepcurl: 8x18, 8x18
ss
Dips: 15, 12
Skulderpres: 9x16, 8x16
ss
Mavebøjninger: 30, 30
Fransk pres: 10x12, 10x12

I morges tabte jeg sutten og blev træt at alle de skændes-lystne folk på facebook og hoppede af. Det var efterhånden 9 af 10 gange jeg åbnede den, jeg blev “i dårligt humør” af alle de hadske kommentarer. Tænk af verdens lykkeligste folk, har SÅ stort en behov for at svine andre til. Nå, men dem om det. Mere boble til mig :wink:

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share