Langt pokker i MOL


Gregers TF
 Share

Recommended Posts

19 timer siden, Gregers TF skrev:

Min lillebror har Disney+ og han har været så flink at give mig den ene bruger. Lidt pinligt er det eneste jeg ellers har set, været dokumentarer om opbygningen af Disneyparkerne. Der er ellers flere ting jeg gerne ville se men jeg er gået “lidt” i hundene, hvad angår at få lavet andet end de nødvendige huslige opgaver og træning.  

Også derfor jeg glæder mig til nye arbejdstider, så jeg får noget struktur i fritiden.

Thx og det med at passe job, træning og huslige pligter skal jeg være den første til at forstå kræver rigeligt med tid. Det er vist mere os andre (eller mig) der er gået i hundene med at binge :hippy: 

 

8 timer siden, Henrik S. skrev:

 

Jeps, det foregår på Disney+ streamingtjenesten. Koster 59 kr./md. og er så vidt jeg ved uden bindingsperiode, så det er til at overskue. Mener, at hvert abonnement tillader 4 brugere, så hvis du kender nogen, der kender nogen ... Jeg skal også have set den en af dagene, skal bare lige have lokket kodeordet ud af min svigerdatter :raisebrow:

https://www.disneyplus.com/da-dk/

Thx for info super løber og må se på det. Med min nye iPhone + nye abonnement har jeg i øjeblikket flere streaming tjenester end jeg får brugt men har læst og hørt så meget kort om de to film. 

6 timer siden, Gregers TF skrev:

 Er nu på vej på arbejde. Heldigvis er vi nede på at der er 2-3 om dagen der bliver meldt positive. De sidste par dage har det primært været folk der holder pause på den samme pausestue som jeg altid sidder på, så nu er det ekstra dejligt at jeg ikke har været der i de sidste par uger.

Uhhh godt nok forudseende, at du har haft holdt dig fra den pausestue men uhyggeligt at folk falder. I de her tider, så tænker jeg heller ikke, at det er pengene værd, at kontrollørerne flagrer gennem toget og potentielt kan smittes af/selv smitte 100 vis af mennesker. Men meget muligt, at DSB ser anderledes på den del. 

Stay strong anyhow :hippy: 

Link to comment
Share on other sites

Jeg tror de synes at når man bruger mundbind, visir og håndsprit, så er alt godt.
Samtidigt har de to undersøgelser de er glade for, hvor man har undersøgt hvor mange der har antistoffer. En fra Deutche Bahn i efteråret, hvor 1,3% af det kørende personale havde antistoffer mod 2,7% af administation. 
Efter den, fik DSB laver små 1100 antistoftests på det kørende personale. 3,4% var positive mod et landsgennemsnit på 3,7% og 5,5% af Falcks ambulancereddere. Det var før smitten løb løbsk. Om man kan konkludere noget endegyldigt, skal jeg ikke ikke kloge mig på.

Men det er kun ovre hos os towlige Kjøwenhavnere i S-tog, vi er mere smittede end generelt. Faktisk er der forbud på Hovedbanegården mod at vi holder pauser hos hinanden, for vi ikke skal flintre rundt i bygningen med evt smitte.

Jeg tror stadig det er pauserne, der gør det. På fjerntrafikken kender man ingen af dem man holder pause med og der sidder en i hvert sit hjørne med en bog eller Ipad. De to år jeg kørte der, var det ikke sjældent, at der ikke engang blev hilst, når der kom folk ind i lokalet.

På S-tog kører mange altid på samme tid af dagen og holder pause i det samme af de tre pauserum. Vi kender derfor hinanden og tit lyder pauselokalerne nærmest som en konfirmationsfest eller rund fødselsdag. Vores billetkontrollører tager den lige et skridt videre, da de kan planlægge deres pauser i hold, så de kan sidde om rundbordet og fråde kage.

Vores gange er smalle, toiletterne små. Køkkenet er ok stort men et GIGANTISK spisebord tager al gulvpladsen, så der kun er en smal passage langs væggene. Skal man til håndvasken, køleskabet eller kaffemaskinen, kan man nærmest ikke undgå at skubbe eller blive skubbe til. Selvom vi kun er 10-30 folk i lokalerne ad gangen, så er der flere hundrede i dem hver dag. Det skal næsten gå galt på et tidspunkt, selvom rengøreringen er blevet mere hyppig.

Men uanset hvad, kan man kan jo ikke gøre andet end at prøve at passe på og så håbe det bedste.

Link to comment
Share on other sites

91,6kg efter 2900kcal

Skulle jeg lukke månedsmålet med en Zwift-tur eller udnytte det relativt fine cykelvejr?

Det blev det sidste og mentalt var det en god ting. Stængerne var legesyge og wattsnittet er måske ikke så prangende men NP er noget højere, for jeg fik både kørt spurter og improviserede intervaller undervejs. Jeg kom alligevel hjem med masser af overskud og efter 5-10 minutter begyndte maven at rumle panisk, så alt gik op i en højere enhed. Eneste minus er, at selv nu efter flere timer,  fryser jeg stadig som en våd hundehvalp i frostvejr.

Eftersom jeg ikke kommer mere på cyklen i år (satser stadig på at nå turbotræneren) kan jeg afslutte året med 7017km. Det er ret gennemsnitligt for mit vedkommende. Hvor mange timer jeg har lagt i turbotræneren må stå hen i det uvisse; jeg orker ikke at tælle det manuelt sammen. 
 

1FB7B892-1547-43AF-BBC8-7976E798F806.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

91,5kg efter 3250kcal

Jeg skulle lige og lige, før jeg kom på turboen. En af de ting jeg lige skulle, var at installere BKOOLs app. Jeg brugte lidt over en time på at afprøve de funktioner den har. En ulempe i forhold til Zwift er, at belastningen på en rute ændrer sig knivskarp fra f eks en nedkørsel til stigning. Det er noget bras at køre med, hvis ruten er kuperet. Til gengæld er der nedtælling til næste stigningsprocent og man kan se hvad den er. Stort plus. Man er ikke i tvivl når man ligger på hjul - der kan jeg ikke rigtigt mærke forskel på Zwift. 
Det er ultimativt latterlig, at man ikke kan indtaste sin FTP manuelt men skal igennem en test. Kører man strukturerede intervaller, er ens FTP som udgangpunkt sat til 150w. Om det er derfor ved jeg ikke men svinghjulet kører med markant flere omdrejninger end på Zwift og så er selv en Tacx Neo ikke lydløs.
Inden jeg skrotter det igen, skal jeg lige se om man kan bestille specifikke watt når man selv designer sine intervaller. Men man skal så nok lave det om, hvis ens FTP ændrer sig. Google antydede at man kunne køre udskilningsløb på den men var der ikke noget af - det var egentlig det, der lokkede.
Alt i alt ingen succes!

Efter lidt mad fik jeg styrketrænet lidt. Benene var visne og kroppen off men stadig gangbart:
Bulgarsk splitsquat: 10, 10x30, 10x30
Tåhævninger på et ben: 20x20, 20x20
Kropshævninger: 10, 7
“Bænkpres” DB: max x 25, max x 25, max x 25 - jeg har overkroppen på stepskammelen. Ikke optimalt da hovedet hænger udenfor men der er mere ROM end ved floorpres og det er også lettere ikke at bumle vægtene i gulvet. Men det ligner bænkpres.
Bicepcurl max x 18, max x 18
Mavebøjninger: ?, ?

Med dagens eksperimenter på turboen, blev månedsmålet nået. Jeg skal også have et i januar men lidt mindre stift ift om jeg skal på turboen eller landevej, alt efter vejret :blush:

Mål for januar:
9 x styrketræning
9 x sweet spot-ish
4 x sprint/tabata/lign
Vægten ikke over 92 men gerne under 91 - men hvis jeg ender ligeså off som i dag pga kalorieunderskud, er det vigtigere med energi til at træne igennem end med vægttab
Mellem 150 og 200g protein/dag - pt ligger jeg mange dage tæt på 3g/kg og det er slet ikke nødvendigt
Tidligere op og i seng. Det skulle de nye arbejdstider gerne hjælpe med til, da jeg ind i mellem skal op ved vækkeur

... og vækkeuret ringer allerede i morgen, da jeg har byttet til kl 8:33-18:21. Puh, det virker altså MEGET tidligt lige nu :unsure:

 

Link to comment
Share on other sites

De kan ikke høre den når jeg Zwifter men jeg vil ikke udelukke at de kunne høre en “støvsugehvinen” i går. Den overdøvede mine 5 ventilatorer og jeg var faktisk overrasket over støjen.
Jeg HAR btw også besluttet, at jeg ikke gider bruge mere tid på BKOOL-appen. Det tiltalte mig ellers en del, at man i en intervaltræning kunne få vist vist hvor mange watt man skulle lave og hvor mange man reelt laver og endda på en grafisk meget fin måde. Jeg tror man bliver lidt mentalt doven, når man kører for ofte i ERG-mode og “bare” skal træde og altid har den rigtige kadence at arbejde i.

92,3kg. Det må være sådan, efter for lidt søvn og når der er væske i kroppen efter styrketræningen. Jeg havde også helt glemt hvor stribet man bliver (i hvert fald når man er gammel og huden ikke retter sig ud på 2 sekunder), når man vågner efter at have ligget bumstille og ikke ligget og roteret i den sidste del af søvnen. Eller var det fordi jeg drømte, da vækkeuret ringede??? Heldigvis var min første pause lang, så jeg kunne lægge på trappeafsatsen med min termojakke som hovedpude og frakke som (kort) dyne.

Nu vil jeg tage en morfar mere og få sovet lidt af det jeg ikke får sovet efter midnat.

Godt nytår, Mollere :cheer:

 

Link to comment
Share on other sites

93,4kg - ingen kalorietælling i går og heller ingen morfar, da jeg fik SMS fra sædvanlige cykelkollega om at komme derover, mere eller mindre med det samme.

Da jeg kom hjem ved 2-tiden var huset fyldt med fest og høj musik - det er jo fair nok en nytårsaften og ikke ud i det ekstreme. Men flere skænderier hos naboen(s gæster) med smækken med dørene og råben og skrigen, vækkede mig flere gange indtil ud på morgenen.

Jeg har stadig doms i pecs og en lille smule quads. Kroppen glæder sig til at få sovet.

Link to comment
Share on other sites

92,7kg efter 3025kcal.
Jeg vågnede noget ør, kvart over otte. Rutinemæssigt vendte jeg mig for at sove videre men HEY!!!! Det er jo lige akkurat det jeg ikke længere skal. Jeg lå dog og hørte radio i en halv times tid, før jeg fik mig væltet ud af sengen. 

Et langt tilløb pga kulden, før jeg turde hoppe på cyklen. Kulden var nu ikke SÅ farlig, nu det var næsten vindstille. Nytårsforsætterne ikke kan afholdes i motionscentrene, så folk var ude at gå tur. Jeg måtte i gangtempo et par gange, bare for at komme over Col de Kalveboderne og ude på diget var det næsten vanvittigt. Hverken på en varm sommerdag eller ved reaktionen efter kommunen talte om at bygge på Fælleden, har jeg set så mange.

På udturen passede det mirakuløst med at jeg kunne køre antrit hvert minut, uden at suse forbi nogen I høj fart men på hjemturen var det lidt tilfældigt, hvornår der var plads. Den lange spurt på Avedøre Havnevej blev også aflyst pga flere der gik på stien. Lidt træls men omvendt også super dejligt, at folk ikke opgiver at røre sig mens vi er lukket ned.

Styrketræning da jeg kom hjem:
Skateboardsquats: 4 x 6 x 45
Tåhævninger på et ben: 3 sæt
ss
Kropshævninger: 10, 10
Dips: 1 x max - så kom jeg i tanke om bænkpres på stepbænken
Bænkpres: ? x 25, ? x 25
Bicepcurl: ? X 18, ? X 18
Skulderpres: ? X 16, ? X 16
ss
Mavebøjninger: ?, ?

Mens jeg skriver dette, bliver jeg for trejde gang på under en time mindet om, hvorfor jeg virkelig HADER vintercykling: Badeforhængs-stangen faldt ned for fåkking tredje gang. Der er intet badeforhæng på den mit cykeltøj dryptørrer efter håndvask. Al det lortede vintertøj er skide tungt og ææææææv, at der er 3-4 måneder tilbage med det elendige cirkus :mad:

Men det gode... min sprinterkollega vil gerne tabe sig. Igen-igen. Men for første gang, er det lykkedes at lokke ham med på, at vi skal holde hinanden til ilden. Jeg skal have smidt 5 kg når vi når sommertid og han skal smide 5,5 for at ramme 90. Han fortæller pausestuerne om det, når han har nakket mig i en spurt, så jeg må hellere prøve at nå i mål, hvis ikke hele DSB skal vide, at jeg har failet :tongue:
Så.... 88,4kg :poking:

6543BFF2-B69A-4B5E-8639-8488919C636F.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Nede på linie fem på under et døgn.... det er dælme længe siden MOL har været så aktivt.:4jumpy:

91,3kg efter 3325kcal. Jeg har været godt brugt, for jeg sov næsten 10 timer og vågnede så også først ved 10-tiden. Nok også derfor vægten var lav og også fordi jeg vågnede temmelig tørstig.

Med lidt DOMS i skinkerne hoppede jeg på turboen, bare for sædvanlige den korte sweet spot med et kort boost hvert femte minut. Den var hårdere end jeg huskede men det er også lidt tid siden og cykelcomputeren har for nyligt nedskrevet min FTP igen. Jeg håber dog at det bliver vendepunktet, nu jeg gerne skulle køre lidt mere af den slags.

Er nu på vej til min sidste 10-timersvagt i år og forhåbentlig også den sidste i år, der slutter efter kl 21. 

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

På 2/1/2021 at 18:03 , Gregers TF skrev:

 Men det gode... min sprinterkollega vil gerne tabe sig. Igen-igen. Men for første gang, er det lykkedes at lokke ham med på, at vi skal holde hinanden til ilden. Jeg skal have smidt 5 kg når vi når sommertid og han skal smide 5,5 for at ramme 90. Han fortæller pausestuerne om det, når han har nakket mig i en spurt, så jeg må hellere prøve at nå i mål, hvis ikke hele DSB skal vide, at jeg har failet :tongue:
Så.... 88,4kg :poking:

Ihhh jamen så forsvinder du jo helt cykel trold men god vind. Jeg skal være den første til at vide, at vi nogen gange har glæde af at sætte os et mål :innocent:

:hippy: stay strong 

Link to comment
Share on other sites

Helt som ventet er vægten steget. Til 91,7kg efter 2875kcal

Planen var turbo´en, når jeg havde overstået vasketøjet. Jeg kunne ikke lige samle mig mentalt og ikke overskue at lande i hegnet. Så jeg har fulgt cykelcomputeren og har rettet min Zwift-FTP ned. Men jeg burde måske give den lidt mere, for i SS-området, lå wattsnittet i intervallerne stabilt 4w over målet og det gjorde den ikke for bare nogle uger siden. Tacx´en også begyndt at komme med nogle metalliske klik-lyde og belastningen er ikke så jævn som den har været - selv i ERG-mode lægger den jævnligt 20-ish watt til i nogle sekunder. Dyrt skrammel, åbenbart :dry: Jeg lurer på om direct-drive-trainere ganske enkelt bare ikke kan holde til tunge mennesker (med tanke på at jeg også har ødelagt en Muin). Konstruktionen virker logisk set sårbart mht vægt.

Efter lidt mad og vand gik jeg videre til styrketræning:
Bulgarsk splitsquat: 10, 10x32, 10x32, 10x32
Tåhævninger på et ben: 20x20, 20x20, 100 @ BW på begge
Kropshævninger: 10, 10
Bænkpres, DB: 2 sæt @ 25
Bicepcurl: 2 sæt @ 18
Skulderpres: 8x16, 8x16
Mavebøjninger: 40, 40

 

28978ABE-8EBC-44BC-BA76-ACC0261E7D38.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

10 timer siden, Gregers TF skrev:

Tacx´en også begyndt at komme med nogle metalliske klik-lyde og belastningen er ikke så jævn som den har været - selv i ERG-mode lægger den jævnligt 20-ish watt til i nogle sekunder. Dyrt skrammel, åbenbart :dry: Jeg lurer på om direct-drive-trainere ganske enkelt bare ikke kan holde til tunge mennesker (med tanke på at jeg også har ødelagt en Muin). Konstruktionen virker logisk set sårbart mht vægt.

 

Det må de da tage på reklamation? Sku da pænt ringe hvis maskinen ikke kan tåle at der bliver trådt i nærheden af de watt som er dens maksimale kapacitet. Du er jo heller ikke decideret fed (objektivt set:tongue:). Til den pris, så burde man da mindst kunne køre 100.000km. Bevares, med lidt udskiftning af sliddele undervejs... Måske er det bare nogle lejer der knirker? Nå, håber ikke den er i stykker. Alt er i restordrer pt.

Link to comment
Share on other sites

Den er faktisk for gammel men måske alligevel. Hvis det bliver værre skal det prøves om man vil alligevel. Lige nu er det lidt for tilfældigt og det kan ikke ses på wattkurverne - kun mærkes når man i forvejen er presset :blush:

Vægt 100 gram ned efter 3500kcal.

Jeg havde overvejet en kort stille rulletur før arbejde men indkøbsguderne var ikke med mig i dag, så det var der slet ikke tid til.

Jeg skulle hente astmamedicin på apoteket men deres medicinrobot gik kontant i stå og det kostede mig næsten en halv time.
Min sodavandspatron ville jeg bytte i Føtex. Nogle gange får man en original fra Sodastream, andre gange en kopi fra et andet mærke. Det betyder intet for selve patronen er den samme. En gang jeg skulle hente en pakke hos den lokale købmand, byttede jeg også sodavandspatron. Ville de tage DEN retur i Føtex? Nixen!
Kæmpe kø i LIDL og så omkring købmanden.

Link to comment
Share on other sites

Tillad mig at gøre en smule reklame for cykler.dk.

Alle ordrer over 299 kr. sender vi fragtfrit.

I øjeblikket er problemet faktisk, at det næsten ikke er til at få nogen nye stålheste til landet. Jeg blev endda spurgt, om jeg ville leje min kondicykel ud, for 300 pr. md. Men jeg kan ikke selv undvære den.

 

Link to comment
Share on other sites

Er det den hjemmeside du har haft fingrene i?

Jeg har godt hørt rygter om, at der mangler noget at sælge. Det er jo næsten Nordkorea light :tongue:

....

Hvor er det dog dejligt allerede at være hjemme her ved 20-tiden og kunne sidde og hygge, uden at vide at man burde være på vej i seng. Jeg har endda været dygtig og undladt at kommentere (IKKE kommentere på :bottom:) de mest elendige træningstips fra HvidovreCKs ene motionstræner, til de få som vil selvtræne. Stemningen er vist stadig mest at mødes og køre sammen.

Link to comment
Share on other sites

52 minutter siden, Gregers TF skrev:

Er det den hjemmeside du har haft fingrene i?

Jeg har godt hørt rygter om, at der mangler noget at sælge. Det er jo næsten Nordkorea light :tongue:

Ja, jeg skriver tekster til den side. På længere sigt skal jeg nok også redigere på siden. Endnu er der ikke vildt mange timer i det. Men i disse tider skal man være glad, bare man kan komme i job. Jeg regner med, at kontrakten falder på plads snarest.

 

Link to comment
Share on other sites

91,4kg efter 3025kcal.

Jeg er ikke helt skarp nok når jeg jeg skal op. Jeg vågner før 9 men igen i dag skulle jeg liiige sove en halv time mere og den halve time kunne jeg godt bruge til træning.
Men jeg fik kørt en halv time og derefter trænet lidt overkrop:
Kropshævninger. 10,11
Bicepcurl: 10x18, 10x18
Dips: max, max
Skulderpres: 10x16, ? X 16

Masser af energi i kroppen dag, jeg havde dog også sovet ret meget - igen. Turen på turboen var faktisk for let og overkroppen kunne mere end den plejer.
Jeg prøver at splitte styrketrængen i over- og underkrop, for ikke at blive så paniksulten som jeg ofte er efter en fullbody. I dag forsøgte jeg også med mere morgenmad end ellers. Nu må vi se om det gør forskel.

53549B5F-D7FF-47A4-A1CF-67FB4CEF9197.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Jeg sov både før midnat og over 9 timer - det er sgu dejligt. Eneste lille men er, at kroppen så er lidt stiv i det, i min alder men pyt med det.

91,0kg efter 2925kcal.

En gang tabata og så lidt styrk:
Tåhævninger på et ben: max x bw, max x bw
ss
Benopv
Skateboardsquat: 8x45, 8x45, 8x45, 8x45
Bulgarsk splitsquat: 12x22,5 , 12x22,5
Mavebøjninger: 30, 30

Jeg tager en nul-dag i morgen og så må jeg se hvad jeg finder på i min friweekend.

9EB76367-6238-43F1-B246-137E18DDA859.jpeg

Link to comment
Share on other sites

Fredag 90,8kg efter 2885kcal. Kun næsten en nuldag - i løben af aftenen blev det til 4 sæt kropshævninger og 2 sæt bicep.

I dag 90,9kg efter 2875kcal. Efter tøjvask og en tur i kompressionsbukserne (jeg havde bly i benene), fik jeg taget mod til at bestige vintergeden. Planen var Amagerrunden.
Pulsen var væk, da jeg havde taget bluetooth-pulsmåleren på ved en fejl. Wattene virkede lidt høje, så jeg stoppede og tog en handske af, så jeg dels kunne “kalibrere” wattmåleren (til kulden?) og parre pulsmåleren, da den faktisk også kan køre ANT+. Herefter lagde jeg ud med et interval på diget. Jeg fedtsvedte og kort efter jeg lettede gassen begyndte jeg at fryse. Jeg besluttede at korte turen af men tog lige et smut om “Tonseren” med et lille interval mere og et igen hjemover diget og det nev på den fede måde.

Der er ikke mange watt hjemme på gården i forhold til efteråret men det har jeg jo selv udløst. Der er heller ingen panik over det, for det skal nok komme. Til gengæld var det dejligt med “DEN” følelse i lårene. Jeg skal vel tilbage til september, før jeg sidst var sovset til i syre på samme måde. Det var så til gengæld slet ikke på tale med spurten på Avedøre Havnevej. Jeg skulle bare rulle af og hjem og fylde tarvelige carbs på kroppen, så den måske vil lidt igen i morgen.

DB9E9589-F978-48F9-991F-1BC3B5B5E31B.jpeg

Link to comment
Share on other sites

Vægt 91,0kg efter 3175kcal.

Jeg vågnede allerede lidt i otte. Jeg kunne være stået op men valgte herlighedsværdien i at ligge og skiftevis døse hen og vågne igen. Nej, det er absolut ikke produktivt men :wub:

Ud på eftermiddagen hoppede jeg på turboen. Inden, havde jeg mejetærskeren fremme og fik taget vinterpelsen af stængerne. Det er ikke sket siden sidst jeg var på cykelbanen og det har nok lange udsigter før jeg kommer derud igen. Egentlig latterligt men når man først har vænnet sig til det, så er det ikke sådan at slippe igen :unsure:

Jeg fik kørt en gang Davai-intervaller. Generelt overskueligt, udover den sidste indledende blok. 
Bagefter en lille styrketræning, helt uden energi. Helt bogstaveligt, for jeg er ved at løbe tør for både mad og mælk men gider ikke handle oftere end absolut nødvendigt, sådan som nogle herude er fuldstændigt ligeglade med afstand, sprit mm.

Bulgarsk splitsquat: 10, 10x30, 10x30
Tåhævninger på et ben: 20x20, 20x20
Kropshævninger: 10, 11
Bænkpres: ? X 25, + x 25
Laterals: ? X 9, ? X 9
Mavebøjninger: ? , ?
- det var jo ikke alverden men det holder gryden simrende.

1C8E4470-6A46-4021-8788-87D9BEF08D9F.jpeg

Link to comment
Share on other sites

Jeg sov ikke så godt i nat og vågnede først 9:30. Da jeg stod foran spejlet og kørte tandbørsten rundt i hovedet :tongue: var det med en del ærgrelse, for jeg lignede en der var tung i dag. Med kun 2825kcal og en del træning var det lidt træls, selvom jeg jo godt ved at det nogle gange er sådan. Med 90,4kg snød spejlet.

Jeg er ikke SÅ hærget i benene (skulle helst heller ikke være det efter den sjuskede styrkestræning i går) og ville tage en lille “mellemruller” på turboen. Som nævnt er mit køleskab ret tomt, så jeg brugte anledningen til at vaske det ned, uden at skulle fjerne andet end ganske få ting. Jeg nåede ikke turboen men fik trænet lidt lægge i stedet. To sæt med 25 kg og to med BW - som vanligt et ben ad gangen. 

Nu ind I “corona-rottereden” på arbejde :cry:
Der er stadig masser af mails med hvem der nu er smittet og hver gang er der sådan en standart husk-at-passe-på-jer-selv-og-følg-anbefalingerne-hilsen.
Sidst jeg var inde på fjæsen for at checke vores personalegruppe, var folk stik-arrige over at ledelsen dermed antyder, at det er vores skyld at der er smitte. Det bekræfter mig kun i, stadig generelt ikke at læse FB, for jeg kan ikke lade være at blive irriteret over den slags.

Link to comment
Share on other sites

90,7kg efter 3000kcal - første nattespisning med de nye arbejdstider. I går fik underboen glade gæster ved 23-tiden og ikke så længe efter var der fest, råben og høj musik indtil kl 02. Jeg kunne ikke sove fra det og sov så først henad 3:15, tror jeg. ...efter jeg gjorde det forbudte: Spiste en proteinbar og hentede iPad’en ind i sengen og lå og så katte/hundevideoer. Det tog max et kvarter og så faldt jeg i søvn. 

For Ikke at komme ind i en dårlig soverytme, stod jeg op ved vækkeur kvart i ni. Begyndte med at støvsuge trappe og kanter for at irritere underboen men der var helt stille, så han var nok taget på arbejde. Eller sov tungt.

Jeg var for træt til cardio men styrketræning kan man altid hutle sig igennem. Jeg sprang lår/baller over, så jeg forhåbentlig kommer frisk på turboen i morgen

Kropshævninger: 12, 8
ss
Tåhævninger: 100, 100
Bænkpres: ? X 25, ? X 25
Mavebøjninger: ?, ?
Skulderpres ? X 16, ? X 16
ss
Bicepcurl:? X 16, ? X 16
noget skrå mave - ved ikke hvad øvelsen hedder

Link to comment
Share on other sites

Haha, fedt med træningen i søndags Gregers, inspireret af den gav jeg den også et skud i går aftes, men den knækkede mig! :D
Jeg kom igennem et enkelt sæt, men så kan jeg forhåbentlig klare to sæt næste gang :)


Vægten falder også stille og roligt, godt arbejde!

Link to comment
Share on other sites

Tak :bigsmile:
Hvis jeg skulle prøve at køre med dine watt, så ville jeg også knække sammen.
Det er faktisk en virkelig fed serie, da benene er pressede efter første minut. Så kommer man sig i løbet af de næste par intervaller men med tiden bliver man brudt ned igen men mere på kondition. Den måde hvor kroppens forskellige systemer “kommer ud og skide” på skift, er vildt fascinerende.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share