Langt pokker i MOL


Gregers TF
 Share

Recommended Posts

90,8kg efter 3000kcal - vågnede sent igen

Jeg fik kørt den halve times sweet spot med små forceringer. Bagefter skateboardsquat: 4 x 6 x 50

Som jeg i går skrev  i WBO´s log, skal man ikke være bange for at sadle om. Og derfor retter jeg mit månedsmål - eller failer det, hvis man hellere vil det. Målene skulle gerne være motiverende og lokke en til lige at få gjort det nødvendige på en dag med dårlig motivation. Men mine mål om SS-træninger ødelægger min træningslyst. Jeg synes det er meeeega kedeligt (den korte i dag er nu OK) og det slukker helt for min lyst til at køre på turboen. Så i stedet skal jeg bare køre “med puls”.
Jeg vil jo også hellere køre kort og hårdt samt lidt men tit. Jeg skruede ned på for min FTP-indstilling for at overleve SS-træningerne. I dag var det lidt for let og også i søndags. Det er meget sjovere at have en træning med tre blokke og så måtte opgive den sidste men så være ude på kanten. Det er sikkert ikke optimalt men jeg træner jo også mest for at have det sjovt. Jeg skal ikke i D eller køre et bjerg på en bestemt tid - den slags mål har jeg - heldigvis - ikke sat mig.

...

Ulempen ved ikke mere at køre de lange tjenester er, at jeg nu er den store pulje og tjenesfordelingen gerne vil ændre end tjenester i tide og utide. Jeg havde en at de gode weekender, hvor jeg fortsat skulle møde med 12-13-tiden. Nu skal jeg møde 19-02 i stedet og bedrage til at forplumre min soverytme.
tillige har jeg kun lidt over 11 timers overgang til mandag, så jeg kan være godt træt på min fridag tirsdag, hvor jeg endda skal til tandlæge.
Som de ville sige på hollandsk: Wat jammer!
 

35229CC2-7029-4296-98B8-3E568ACAEDB7.jpeg

Link to comment
Share on other sites

I går 90,3kg efter 2975kcal
I dag 90,4kg efter 2700kcal
Den vanlige tøjvask og lidt rengøring fra start på en fridag. Herefter et latterligt langt :bottom: tilløb for at få trænet. Det var ikke fordi jeg som sådan ikke gad.
Jeg gad vist bare ikke lette måsen :wink: Det blev samme tur som i søndags. 

Jeg tror jeg skal spendere et par nye bibs, dedikeret til turboen (eftersom jeg klipper det nederste af benene af, så ventilatorerne har mere hud at puste luft på = mere køling). Det er nogle slatne puder jeg sidder på, når det er bips der er kasserede fordi puden er siddet flad og min popo er ikke særligt happy. Det ville måske gøre det lidt mindre pinagtigt.

D2C0171B-DFC7-47B9-8098-818954502592.jpeg

Link to comment
Share on other sites

90,5kg efter 3175kcal.

En nogenlunde rolig time på turboen. Og nu snart på arbejde :raisebrow:
Men hey... nattelivet er lukket ned, så der er jok ikke alverden med fuldetosser, der brækker sig og pisser i toget. Og underboen har lige fået gæster... har ellers hørt på hans forb.... subwoofer hele dagen. Hvem ved..... måske er det alligevel godt at weekenden blev ændret :unsure:.

57E44E94-600A-41EE-94E6-9A49601387B6.jpeg

Link to comment
Share on other sites

90,3kg efter 2825kcal

Total zombie-mode i dag, fordi jeg fik så sent fri i går. Det skal kraftigt overvejes at jeg går med til det igen for det tilter min søvn 112%
Men dejligt vejr, trods kulden, så jeg besteg vintergeden for at køre lidt antrit. Der var ikke meget fart i tranportstykkerne og jeg blev forpustet meget hurtigere end normalt, så jeg kørte 3 blokke med 3 antrit. Så undgik jeg også at svede og derefter fryse. Selvom jeg altså føltes meget off, så røg vintergeden over 1600w for første gang. Der var egentlig også fint skub i mullerne, da jeg styrketrænede en fullbody bagefter, så lidt mystisk.

Jeg skal snart på arbejde og nå at klaske en madpakke sammen samt vaske cykelklunset, så hopper af for nu. Har kun lige akkurat over 11 timers overgang til arbejde i morgen, så det bliver en nuldag. 

0CBADA3F-4636-494F-8839-3CE29DEE3987.jpeg

Link to comment
Share on other sites

Paniiiiik med tiden. Et kvarter før jeg skal møde, får jeg en notifikation fra smittestop-appen om at have været tæt på en der er testet positiv. Falck har heldigvis lige åbnet for lyntest uden tidsbestilling på Hovedbanen, så ind og få vredet en stålbørste rundt i næsen.
Ih, hvor jeg glæder mig til at få turen igen om 4-5 dage. Det er over et kvarter siden og mit øje løber stadig i vand :tongue:

Link to comment
Share on other sites

90,4kg efter 2975kcal.

Jeg er vågnet med rød hals der strammer til når jeg synker. Ikke helt usædvanligt, efter jeg har cyklet i kulde. Men med tanke på beskeden fra smittestop-appen, har jeg sygemeldt mig i dag også droppet tandlægetiden i morgen. Det sidste kunne jeg vente med til i morgen men de har nok lettere ved at få en anden patient ind, end hvis de får et afbud med kun 3-4 timers varsel.

Jeg har energi som en olding men det kan sagtens være manglende nattesøvn pga de sene vagter og generelt småDOMS i meget af kroppen. Jeg har sat varmeblæseren op i soveværelset og har tændt varmeristen i stuen... endevæggen er en glasvæg ud til den lukkede altan og foran ligger en varmerist, jeg ellers er for nærig til at have tændt. Men hold da op, hvor det betyder meget, at den tager gulvkulden. Med tanke på at mit indestående i banken vokser, burde jeg næsten ofre at her ikke altid er så sk... koldt om vinteren. Omvendt er det vel bedst for miljøet, at blive ved at småfryse.

Sidespor.... planen med varmen er, at hvis jeg er off pga cyklingen, så plejer jeg at kunne “varme det væk” og hvis det er sådan, så kan jeg raskmelde mig igen.

Link to comment
Share on other sites

90,3kg efter 3300kcal. Som jeg var off i går, var det nok ikke smart og gå og være sulten hele dagen. Jeg var også for træt til at modstå. Ved 20-tiden måtte jeg gå og hoppe lidt rundt for ikke at falde i søvn. Men “selvfølgelig” var jeg overtræt, da jeg gik i seng lidt i elleve. Stod op igen halv et og nulrede lidt rundt, før jeg faldt i søvn.

Desværre blev jeg vækket allerede kl 9, da min nærmeste leder ville høre hvordan jeg havde det. Jeg havde jo kun sygemeldt mig for en enkelt dag for at se tiden an (ellers bliver man taget ud af turnus og risikerer både at møde kl 4 om morgenen og nattevagter i en uges tid). Men enkeltdagsfravær er en rød klud for DSBs ledelse, så der ryger man hurtigt i krydsforhør. Nå men jeg vågnede uden at have ondt i halsen - bare sk... træt. 
Jeg skal så op allerede før kl 7 i morgen, da ejendomskonteret ringede og gerne vil bytte rundt på de ting flyttefolkene satte forkert, da vi fik kælderrummene tilbage. Fredag skal jeg tidligt op og pcr-testes, så sovemæssigt bliver det en lorteuge.

Jeg fik kørt den sædvanlige intervalblok på turboen. Benene var STENdøde og der var slet ingen moment i dem, så lidt højere rpm end ellers for at få et lettere tråd. Alligevel ikke ret meget puls og jeg blev heller ikke voldsomt forpustet undervejs. Lidt fyld op til 45 minutter. Ret fint af skifte mellem z 2 og 3, så det ikke er så kedeligt. Bør gøres oftere.

3BF5DD43-20DD-4301-A2A1-1F283BBFC8EF.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

God bedring (eller du ønskes i hvert fald en god søvn og restitution) kære Gregers!

 

Udstrækning og yoga-agtige øvelser kunne være et nyt projekt disse dage?

Kan du huske 10 minutters challenge fra "gamle dage"? 5 minutters?

(når du selvfølgelig er mindre træt - ellers er det måske netop godt at starte nu og så blive glad for progressionen :tongue:)

Det kan også være, at du kan finde på et forslag til andet trænings-"krydderi" af hjemmeøvelser vi kunne være "fælles" om?

Måske andre kan lokkes med?

Link to comment
Share on other sites

Jeg havde faktisk glemt dem, de der 10-minutters.... det var sgu ret  sjovt. Det var dengang man var stor og stærk. Nu er man bare “og” :tongue: 
Oei, udstræk og yoga er den konstante dårlige samvittighed.

Jeg kan sagtens lokkes til både det ene og andet, så længe venstre knæ og skulder samt glaslænd ikke bliver udsat for de voldsomme belastninger. Men det sker jo typisk heller ikke i en 5-10-minutters, så det går nok.

Lad bare ideerne rulle ind :superman:

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

90,0kg efter 3200kcal - måske lidt noget fusk, for efter alt have været i kælderrummet (jeg fik btw IKKE mine ting men kun tømt mit rum - hen som ejer rummet hvor alle mine ting står, var der ikke) gik jeg i seng igen og stod først op lidt over 10. Men... stadig tæt på at runde en ti´er.

Jeg var også nødt til at handle alternativt. Fik lige en mail om, at der skal skiftes faldstammer i vores afdeling på Hovedbanegården og de næste tre dage er køkkenet lukket af - ergo intet køleskab til madpakken. Stadig sjovere end når de kommer til toiletterne men så håber jeg at vi ikke er Corona-isolerede, så vi kan bruge “fjerns” toiletter og ikke behøver at rende ned i skurvognen nede på vejen.

Nå men jeg fik kørt 2 x 15 min sweet spot. Åbenbart en træning jeg har skruet sammen en gang jeg har været presset, for blok nr to lå lidt lavere på watt end den første. Der gik lidt tid før jeg opdagede det og korrigerede. Ellers ret let igen i dag. Tror min FTP skal rettes tilbage som den stod.

D94B60DE-E4B2-408A-B510-C0B8392B1941.jpeg

Link to comment
Share on other sites

89,6kg :4jumpy:efter 2775kcal i går. Sidst jeg var under 90kg var 22ende oktober 2018, så det er et stykke tid siden.

Til gengæld restituerer jeg elendigt og benene er bare totalt umulige. Jeg lider også som et svin når jeg skal op på tredje, inde på Hovedbanen - for en måned siden nærmest svævede jeg derop. Der en grund til at jeg altid tager på om sommeren, når cykelsæsonen er godt i gang.

Jeg fik kørt en hurtig gang tabata. Bagefter en styrketræning. Normalt har jeg “ild i øjnene” men i dag nok bare et opgivende blik. Efter weekenden må jeg overveje om jeg skal holde fast i månedsmålene eller tage en hvileuge. Jeg tror bare ikke det gør den store forskel, diæten i betragtning.

3 sæt tåhævninger på et ben
4 sæt skateboardsquat
2 sæt kropshævninger
2 sæt dips
2 sæt skulderpres
2 sæt mave

Pga PCR-testen i morgen før jeg skal møde, regner jeg ikke med at kunne nå noget andet, så jeg har planlagt med en nuldag.

AB5FED25-FC1D-4BA1-AB70-9030A0AB4E93.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Så fik jeg endelig fat i en smart trainer. Elite Suito.

Har taget en enkelt tur på den og den er ikke lydløs, men markant mindre larm og færre rystelser end på rullerne, så tænker jeg kommer til at træne noget mere nu.

 

Har du nok erfaringer med de forskellige universer man kan bruge, til at komme med en anbefaling? Har fået en måneds Zwift med, så den kommer jeg til at lege med til at begynde. Min Garmin enhed kan også styre noget ERG, men er lidt usikker på hvor avanceret den kan styre det. Input er velkomne :-) Også fra andre læsere af loggen ;)

 

Link to comment
Share on other sites

Tilykke :4jumpy:
Altså... jeg kørte een tur på BKOOLs app og det gør jeg IKKE igen - men der jo andre der er glade for den.
Jeg har ikke for taget mig sammen til at prøve Trainerroad, for udover den strukturerede træning, er det ret lækkert at køre en Zwift-rute med lidt bakker på. Som regel kører jeg det fladeste af det fladeste men det giver alligevel lidt små ændringer i belastningen., så det ikke er så trivielt. Andre ruter er gode til mere fri leg, hvor man kan bakkerne eller nogen der overhaler til forceringer, som ude i den virkelige verden. 

Jeg har brugt Garmins cykelcomputer til at styre ERG’en, så iPad’en var frigivet til underholdning. Der er fint til længere intervaller men skal man skifte fra 200 til 300watt, skal man trykker 20 gange på “watt op”. Den skifter 5 watt ad gangen og man kan ikke bare holde knappen nede. Det sidste gør at jeg ikke er stor fan. Man kan også vælge en balastning og så bruge gearene, det har jeg bare aldrig rigtig fået gjort.

Umiddelbart er jeg klart Zwift-fan. De har nogle fælles ture - både i ERG-mode og hvor man kører sammen. Mentalt er det lidt som ved ægte gruppekørsel. Super lækkert men jeg er bare egocentreret og vil hellere selv styre mine intervaller. Mange er også glade for at køre løb men det kører jeg for alt, alt langsomt til. Jeg har prøvet. Nuvel, jeg varmede ikke nok op men.... Jeg havde meldt mig til i den dårligste gruppe og efter små ti minutter havde jeg alligevel konstant kørt vo2max pænt over min FTP, så det kunne jeg glemme at fortsætte. Der var D-klassen en skovtur i forhold, men der er I andre jo bedre stillede :wink:

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

90,1kg efter 3225kcal. For at citere fru murermester Jessen: Det er ikke lyst, men jeg trænger... til en dag i kalorieoverskud og efter styrketræningen var det bare så oplagt. Nu tilbage i sporet igen. Kroppen føles meget mere frisk end længe og jeg har ikke beton i lårene,

Ingen træning i det følgende.
Fin PCR-test. Der var ingen ventetid, så jeg kom til et kvarter før min tid og det var markant mindre ubehageligt end testen i næsen. Eftersom jeg ikke har brugt bilen siden nytårsaften, tænkte jeg lige at få den luftet og kørte derhen. Det var sgu hyggeligt at køre bil igen.

Inspireret af Bjergtrold, kørte jeg omkring optikeren og købte et par briller med enkeltstyrke. Når jeg “trykker afgang” med toget og ser langs siden om der er nogen i klemme i dørene, skal jeg have hovedet langt ud for at dreje det, hvis jeg skal se skarpt. Ud af øjenkrogen er det meget sløret med flerstyrkeglasset (meget værre end uden briller, faktisk) og det er bare mere komfortabelt, især i regnvejr, ikke at have hele krydderen udenfor og skulle dreje så meget i nakken.

...

TINA - hvad med en flest muligt kropshævninger på 5 minutter? Vi kan lægge den ud i “styrketræning” og se om evt Onkel Troels og Blackice vil lege med, som i gamle dage.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

89,7kg efter 2800kcal.

Langt mentalt tilløb som jeg fornuftigt brugte til at hælde carbs på kroppen, inden jeg kom ud på vintergeden - den vanlige “korte runde”. Ned ad Køgevej gik det retti fint og jeg holdt igen, da jeg ellers gerne ville træde flere watt end jeg ville kunne holde i længden. Men kæk og kørte dragrace med bilerne ud af krydsene. Energien også brugt på lidt fartleg og et par semifesne spurter for hold kæft hvor jeg pludselig frøs, efter jeg havde været oppe og få lidt puls og sved på kroppen. Herefter lukkede og slukkede benene og sagde tak for i dag :mad: Til slut kom der lidt liv i dem igen men ikke noget der er værd at prale af.

Jeg har så mange gange før prøvet at smide vægt, at jeg ved at det er en bivirkning, at jeg kører sølle. Havde jeg ikke haft den lille leg med kollegaen, så havde jeg stoppet ASAP og begyndt at spise som jeg plejer. Men nu ser vi og forhåbentlig kan det lade sig gøre at holde en stabil vægt, bare længere nede, uden at være off. Jeg vil heller ikke udelukke, at jeg lider under ikke at komme på cykelbanen og blive revet rundt og rode mig ud i “intervaller” som jeg må opgive eller nedjustere. Jeg tror zwiften skal have nogle ture med lidt mere ustruktureret men også lidt “vildere” kørsel. Ved siden af intervallerne, altså. Mest af alt, burde jeg komme ud og køre udenfor men det er bare så p.... lortekoldt så snart sveden har meldt sig.

De første par timer efter jeg kom hjem var humøret ikke just højt men der er stadig lang tid til 22 grader, korte rør og ikke mere vægttab... det går nok alligevel

7F4C560D-C5D7-4D19-A68E-4486D09091B3.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

På 22/1/2021 at 11:16 , Gregers TF skrev:

90,1kg efter 3225kcal. For at citere fru murermester Jessen: Det er ikke lyst, men jeg trænger... til en dag i kalorieoverskud og efter styrketræningen var det bare så oplagt. Nu tilbage i sporet igen. Kroppen føles meget mere frisk end længe og jeg har ikke beton i lårene,

Ingen træning i det følgende.
Fin PCR-test. Der var ingen ventetid, så jeg kom til et kvarter før min tid og det var markant mindre ubehageligt end testen i næsen. Eftersom jeg ikke har brugt bilen siden nytårsaften, tænkte jeg lige at få den luftet og kørte derhen. Det var sgu hyggeligt at køre bil igen.

Inspireret af Bjergtrold, kørte jeg omkring optikeren og købte et par briller med enkeltstyrke. Når jeg “trykker afgang” med toget og ser langs siden om der er nogen i klemme i dørene, skal jeg have hovedet langt ud for at dreje det, hvis jeg skal se skarpt. Ud af øjenkrogen er det meget sløret med flerstyrkeglasset (meget værre end uden briller, faktisk) og det er bare mere komfortabelt, især i regnvejr, ikke at have hele krydderen udenfor og skulle dreje så meget i nakken.

...

TINA - hvad med en flest muligt kropshævninger på 5 minutter? Vi kan lægge den ud i “styrketræning” og se om evt Onkel Troels og Blackice vil lege med, som i gamle dage.

:hippy: ihhh godt at vi kan inspirere hinanden. Håber, at det bliver godt med de nye briller. Jeg er faktisk endt med kun at bruge de nye med flydende overgange da de simpelthen er geniale og særligt, hvis jeg også lige skal læse noget. Der duer de rene skærmbriller ikke. Tror egentlig mest, at problemet var, at de gamle med flydende overgang var for små. Og pas nu på dig selv med den hårde diæt. Stay strong :hippy: 

Link to comment
Share on other sites

89,5kg efter 3450kcal

Jeg slap med 195 kroner, så hvis de andre briller alligevel er bedre, så er tabet ikke så voldsomt.

Med ondt skal ondt fordrives, så de varme sokker op på radiatoren og ud på geden da de omsider var tørre. Tung i skinkerne efter i går, havde jeg sat forventningerne lavt. Planen var Amagerrunden og at køre moderat med sweet spot på diget og det halvlange stykke ude ved flyvepladsen. Da jeg kom ud på Amager begyndte jeg at lugte af ammoniak. Det tærer hårdt nok på muskelmassen at være under vægttab, så ingen grund til ligefrem at køre på proteinforbrænding også, så jeg lettede gassen lidt ekstra. Pudsigt nok føltes det varmere sådan. Jeg glemte det ude ved flyvepladsen og ammoniakdunsten vendte tilbage. Benene var heller ikke så villige mere, så zone 2 lå lige for. Modsat når jeg har carbs i kroppen, hvor jeg synes jeg spilder tiden, så føltes det rigtigt i dag. Egentlig også hyggeligt at have tid til at nyde skumringen og den lette dis over Fælleden, nu jeg droppede sidste interval. Igen vanvittigt mange mennesker ude at gå tur og især ude i Ørestadstrekanten hvor jeg lå med 10-15 i timen. Det fik kroppen til at sænke paraderne og så rumlede maven HELT vildt. 

...

Jeg forstår ikke hvorfor folk lægger billeder ud på nettet, hvor de f eks cykler på vejen hvor der en cykelsti eller andet der ikke liiiige er efter bogen. Der kan tit være en god grund. Interval. Optræk til skiltespurt. Elendig og hullet cykelsti. Eller bare fordi. Fred være med det. Men hvorfor give ammunition til horden af cykelhadende bilister, der elsker at få bekræftet deres fordomme - jeg hører dem jævnligt inde på arbejde, så jeg ved de findes og elsker at svine cykelfolket til. Omgås nu bare reglerne lidt i det skjulte men læg billeder op, hvor der ikke er noget at pege fingre af.
Cykelstien billedet er i øvrigt gennemført rædsom og hullet (næsten) som en grusvej, så jeg forstår til fulde at man kører på vejen. Men ikke at man så partout skal tage et billede lige akkurat der :unsure:

FD850E0A-80D6-4BA0-9C2B-C5615BB37862.jpeg

A989AB35-B300-4C6E-9A8D-E935E840124C.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Jeg fik også styrketrænet. Ikke noget vildt og voldsomt men det basale og det er også rigelig fint.
To sæt tåhævninger, bulgarsk splitsquat, kropshævninger, dips og mavebøjninger.
Så kan jeg tage en nuldag i morgen og i overmorgen skal jeg møde halvtidligt, så jeg tror det udløser en dobbelt hviledag. Det er nok ikke så tosset :wink:

Link to comment
Share on other sites

15 timer siden, Gregers TF skrev:

Jeg forstår ikke hvorfor folk lægger billeder ud på nettet, hvor de f eks cykler på vejen hvor der en cykelsti eller andet der ikke liiiige er efter bogen. Der kan tit være en god grund. Interval. Optræk til skiltespurt. Elendig og hullet cykelsti. Eller bare fordi. Fred være med det. Men hvorfor give ammunition til horden af cykelhadende bilister, der elsker at få bekræftet deres fordomme - jeg hører dem jævnligt inde på arbejde, så jeg ved de findes og elsker at svine cykelfolket til. Omgås nu bare reglerne lidt i det skjulte men læg billeder op, hvor der ikke er noget at pege fingre af.

Jeg kunne ikke være mere enig. Det er virkelig dumt. Og når Brian Holm og hans kumpaner kan finde ud af at trille på cykelstien på søndagsturen som på dette billede fra Insta i går, så kan den jævne motionist nok også leve med det :hmmm:

Udklip.JPG

Link to comment
Share on other sites

89,9kg efter 2875 i går. Ellers over 90 og over 3000 de forudgående dage.

Mentalt er jeg klar på en restitutionsuge. I dag er hele dagen gået med at vente (på at blive brændt af to gange), så jeg var sløv og ugidelig da omsider kom på turboen. 25 minutter i z 2 og 3.

I morgen skulle jeg helst have skiftet batteri på bilen, før jeg skal på arbejde. Der er aftalt at de kommer “senest 12” men ikke nærmere. Jeg kan jo ikke og svede på turboen og så flintre ud i kulden og skubbe bil mm, så....
Fredag skal jeg hente briller og det ligger dumt i forhold til mødetid.
Lørdag møder jeg halvtidligt men er for sent hjemme til at begynde at rumle rundt. Dog, hvis nogen holder fest og larmer, så kan jeg også.
Søndag er jeg nogenlunde tidligt hjemme men har så også været oppe før kl 6, så ved ikke hvor energisk jeg er. Sikkert slet ikke, hvis jeg kender mig ret.
Jeg skal også hente et par pakker - bibs beregnet til turbotræner og et tastatur til iPad’en. Forhåbentlig vil det reducere antallet af slåfejl og glemte ord mm, når jeg ikke længere skal skrive på skærmen.

Til gengæld giver det måske lidt ro til min “lyske og omegn” :blush: Jeg har været tæt på at bestille tid til en scanning (igen) men de her to dage uden cykel har fået det til at forsvinde. Til gengæld var det tilbage straks jeg stod af og så et det jo ikke giftigt - bare en irriterende skavank. Det kan løbes væk :tongue:

så... fritterne er færdige. Må se hvad der bliver tid til i løbet af ugen....

Link to comment
Share on other sites

50 minutter siden, Gregers TF skrev:

89,9kg efter 2875 i går. Ellers over 90 og over 3000 de forudgående dage.

Mentalt er jeg klar på en restitutionsuge. I dag er hele dagen gået med at vente (på at blive brændt af to gange), så jeg var sløv og ugidelig da omsider kom på turboen. 25 minutter i z 2 og 3.

I morgen skulle jeg helst have skiftet batteri på bilen, før jeg skal på arbejde. Der er aftalt at de kommer “senest 12” men ikke nærmere. Jeg kan jo ikke og svede på turboen og så flintre ud i kulden og skubbe bil mm, så....
Fredag skal jeg hente briller og det ligger dumt i forhold til mødetid.
Lørdag møder jeg halvtidligt men er for sent hjemme til at begynde at rumle rundt. Dog, hvis nogen holder fest og larmer, så kan jeg også.
Søndag er jeg nogenlunde tidligt hjemme men har så også været oppe før kl 6, så ved ikke hvor energisk jeg er. Sikkert slet ikke, hvis jeg kender mig ret.
Jeg skal også hente et par pakker - bibs beregnet til turbotræner og et tastatur til iPad’en. Forhåbentlig vil det reducere antallet af slåfejl og glemte ord mm, når jeg ikke længere skal skrive på skærmen.

Til gengæld giver det måske lidt ro til min “lyske og omegn” :blush: Jeg har været tæt på at bestille tid til en scanning (igen) men de her to dage uden cykel har fået det til at forsvinde. Til gengæld var det tilbage straks jeg stod af og så et det jo ikke giftigt - bare en irriterende skavank. Det kan løbes væk :tongue:

så... fritterne er færdige. Må se hvad der bliver tid til i løbet af ugen....

:sleepy::hippy:God bedring men lyder lidt specielt med din "lyske og omegn" Gregers :blush: Og ja giv endelig underboerne lidt modstands larm :alright:

Link to comment
Share on other sites

90,1kg efter 3125kcal. Der er 8 arbejdsdage de nærmeste 9 dage, så der skulle vægten gerne få nyk nedad.

Efter de to store festaber er flyttet, er her faktisk nogenlunde stille. Der er lige min hoveddørs-smækkende nabo, der er begyndt at sælge stoffer igen og som farer ind og ud af lejligheden fra 20 til midnat-ish. Siden jeg kom hjem ved 20-tiden, har han været ude 10-12 gange - altså dobbelt op med dørsmækken.  

Bilen fikset i formiddags og jeg kunne nå at hente mine pakker. Tastaturet skal lige have klæbet noget på bagsiden, så det ikke glider på bordet. Turbotræner-bibsene er skyllet så de kan få test-tur, hvis jeg kan nå det i morgen. Der er net i bunden at benene, så måske skal de ikke klippes af. Men de er godt nok smalle. Det godt jeg også har smidt lidt fedt på lårene, så jeg lige kan vride dem på. Jeg forstår ikke hvorfor det det nu er blevet så satans moderne med så lidt plads.

Her til aften en mikrolille styrketræning. Bare to sæt tåhævninger, kropshævninger, bænkpres og mavebøjninger.

Den sidste tid har jeg har meget svært ved at falde i søvn. Jeg plejer egentlig at sige, at jeg er immun overfor kaffe men nu prøver jeg at droppe aftenkaffen. Mit morgenkaffe-ritual VIL jeg beholde og helst også have en “automatkaffe” eller to på arbejde. Men den ene eller nogle gange to kopper efter fyraften, bliver sat på hold. Håber det gør en forskel.

I dag /i morgen går solen en time senere ned end 14/12, da den forsvandt tidligst. Den næste time vinder vi på kun 28 dage - det går heldigvis fremad med at få afviklet vinteren.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

89,5kg efter 2975kcal.

Først hente brillerne. Det er de bedste 200 kroner, jeg har brugt i lang tid. Alt uden for toget er helt skarpt over det hele, modsat med flerstyrkeglasset. Alle fire skærme i toget er i armslængdeafstand og det står næsten også helt skarpt. Min arbejdsseddel og de blanketter vi skal bruger når nye signalsystem ikke virker, kan de ikke bruges til, så der må jeg lige lette på dem men det går også fint uden. I kontortid og pauserne er de gamle bedre, når jeg skal bruge ipad eller spille lidt på telefonen.

Jeg havde en lille smule tid i overskud, så lidt styrk at benene.
2 sæt tåhævninger på et ben med 25´eren supersættet med at varme knæene op med 3 x 20 skateboardsquats.
3 x 8 skateboardsquats m 50kg
Træningslysten blev tændt, så på turboen og finde mit træningspas med 10 sek spurt med et minuts pause imellem. Opvarmning udover to minutter blev skåret væk og jeg kørte kun 7 antrit og to minutters afrulning og så panik med at komme i bad og nå toget på arbejde. I de stående antrit (2, 4 og 6) kunne turbotræneren ikke lide momentet og slap flere gange belastningen, så det føltes som hjulspin. Men OK, der var jo også en grund til at jeg havde købt en Stagebike, hvis jeg ellers kunne have fået den transporteret hjem.
Fantastisk omsider mentalt at ville træningen, sådan for alvor.

Nuij, jeg savner min aftenkaffe :4goodbye: men jeg faldt ret hurtigt i søvn i går, så må hellere dy mig.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share