Langt pokker i MOL


Gregers TF
 Share

Recommended Posts

89,3kg efter 2775kcal. Irriterende at være tung på en fredag, hvor jeg og kollegaen udveksler vægt. Især fordi jeg var sulten det meste af dagen i går for at give den skub ned. Nu tog jeg på i stedet. Spøjst nok var han også 100g tungere end for en uge siden. Med lidt held er det det vanlige når der er DOMS, for mine ben og baller! er stadig ret ømme og overkroppen også mærket.

En lille tur på turboen. Et lillei ballen under opvarmningen men ikke samme sted som i går. Valgte at give det skud mere og stoppe hvis det skete igen. Det gjorde det først under afrulning på næsten ingen watt. Men der er intet når jeg laver noget men der sidder man måske også mere “klar” og opspændt? Jeg tør i hvert fald godt køre med det.
Så må jeg se hvor meget det bliver til, for jeg har træningsfjendske arbejdstider de næste tre dage.

 

3B16F397-38F6-4EAE-B175-35ABC70D7D63.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

89,0kg efter 3050kcal

Op ved vækkeur men helt som vanligt skred tiden, så jeg ikke nåede alverden på turboen. Stadig moderat DOMS i baller og mystisk nok er læggene stadig pænt ømme :unsure:

Jeg kunne køre en halv time men gad altså ikke det samme igen. Tænkte 2x8 min på FTP ville være godt. Men jeg kan bedre lide pæne tal, så måske 300w i stedet. Det blev rettet til en blok på et kvarter og hved fa´en... så måtte jeg panikke på arbejde og kørte så 20 minutter i stedet og lagde lidt på. Både Zwift og Garmin har justeret min FTP op men pudsigt nok ikke til samme værdi. Godt nok kun 2 watts forskel men man skulle tro at når det var baseret på en klassisk 20 min, ville tallene være ens. 
35 minutter i alt, der gav en god “eftervarme”.

F6B312D7-91E8-48B3-B6BF-6D5FE5759F43.jpeg

Link to comment
Share on other sites

89,7kg efter 3200kcal og kun 4 timers søvn, da man havde byttet min oprindelige vagt til en tidligere :dry:
De 3200kcal i går var vel i overkanten, så jeg fik styrketrænet overkroppen, så det var lidt at bruge energien på.

Efter fyraften i dag, gik jeg fluks i seng og vågnede efter to timer. Stadig DOMS i læggene og med trætte lår efter i går.
Fik trænet to sæt tåhævninger på et ben
ss 
Skateboardsquat: 2 x 20 som opvarming
Bulgarsk split squat: 10, 10x30, 10x30 - altså lige et step ned for mindske ømheden
Mavebøjninger: 2 x 30
Krydsløft... hed den hunden? Eller noget?: 2 x 15
Nuldag i morgen pga arbejdstider
...

Hvis man kigger i en hollandsk kalender over festdage, så står der ud for i dag: Carnaval. Og karnevalsmusikken var jo det som tændte min lyst til at lære sproget - omend deres vanvittige grammatik har sænket ambitionsniveauet en del. Hele det her Corona-cirkus har gjort, at jeg faktisk havde glemt årsagen.

Lige nu virker det næsten urealistisk igen at samles tusindvis af mennesker på lidt plads. Der er lagt timelange “carnaval-mix” ud på nettet men det er jo ikke de samme, som i den gamle verden

 

 

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

I går 88,5kg efter 2800kcal
I dag 88,4kg efter 3250kcal. Dermed nåede jeg målet for vægten, når vi går til sommertid. Jeg tænker at jeg nok bare fortsætter uændret og ser hvor jeg ender når vi skifter tid. De fleste ændringer er så lette at leve med, at jeg lige så godt kan fortsætte. Eneste ting jeg savner og planlægger at gå tilbage til, er LIDLs lækre snaskede tebirkes. Når det en en gang igen er OK at sjathandle hver dag, så vil jeg nok igen “fejre” mine fridage med sådan et.  

Dagen begyndte med en tur til tandlægen. Røntgen viste at en amalgamfyldning har tabt en flig og det kunne også mærkes da hun prikkede på tanden. Så kan jeg glæde mig til næste uge, hvor den skal skiftes :crazy:

Ud på eftermiddagen fik jeg trillet en halv time på grænsen mellem zone 2 og 3. 

Jeg må modvilligt indrømme, at sneen har været meget hyggelig. Jeg “bryds” mig dog stadig ikke om kulde, så håber at vinteren nu synger på sidste vers. Det bliver nogenlunde lunt i weekenden. Men lidt længere sydpå vil man kunne køre i korte rør. Jeg er da slet ikke misundelig.

 

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

88,6kg efter 3125kcal. Man skal aldrig skrive at man har styr på tingene, for kosten skred en del i går før sengetid. Og jeg kom også til at spise, da jeg var vågen det sædvanlige kvarter - det er ellers en af de unoder, jeg har har fået luget ud.

Nå men jeg blev vækket alt for tidligt og faldt i søvn igen, så jeg kom først op lidt i 10 :dry:
Jeg har ligget for længe og hygget mig i “komfortzonen” på Zwift og nu er det på tide at få noget ubehagelig puls på igen. Jeg fandt min hjemmestrikkede vo2max-træning som jeg kun har fuldført, når FTPen har været sat lavt. Nu hvor den ikke er og det også var længe siden sidst, faldt jeg noget igennem men det var jeg forberedt på. Fik klippe-klistret lidt og kørt mig ud på kvalmegrænsen.
Bagefter:
3 sæt kropshævninger
ss
2 sæt tåhævninger på et ben
3 sæt bænkpres
 

A686B384-5DF5-455F-832B-5B09BD96C4D6.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Jeg glemte at lukke i går, da jeg luftede ud af træning. Det var en kølig lejlighed at komme hjem til.
Jeg er også totalt kvast i benene, da jeg ikke fik spist før efter et par timer. Det er fint at være presset på tiden men jeg skal lige løsne tidsskemaet lidt :wink:

89,2kg efter 3200kcal - spejlet antydede at jeg var tæt på 88, så det var egentlig lidt skuffende.

Jeg fandt en træning som jeg hele tiden har tænkt var meeega led.  Jeg kyllingede ud halvvejs og havde heller ikke regnet med at kunne fuldføre den og slet ikke i dag med så off ben.

Men vældig træningstændt og havde lidt tid, nu turen ikke blev kørt til ende, så lidt styrk
Tåhævninger på et ben: 2 sæt 
ss
Benopvarmning
Bulgarsk split squat: 3 x 10 x 35
Skateboardsquat: 2 x 8 x 50
- det gik til gengæld fint
 

10AB2F20-F56C-4BAF-9C29-68D96AB0E08B.jpeg

Link to comment
Share on other sites

89,3kg efter 3175kcal

...er lidt opgivende på forhånd, da jeg skal til ex´en i weekenden og det ender altid i ædeorgie. Nå, men kollegaens vægttab er også gået lidt i stå (dog ikke så meget), så jeg har ikke tabt endnu.

Ballerne er kun moderat ømme og lår-DOMS er også i den moderate ende. Ingen tvivl om at det er den frekvente træning der holder DOMSen i skak.
En lille hurtig omgang før arbejde:
Kropshævninger: 10, 10, 6
Tåhævninger på et ben: 2 sæt med 25kg
Tåhævninger på begge ben: 100
Dips: 2 sæt
Er jeg ekstremt målrettet, kan jeg nå en bette triller efter fyraften men før jeg har tid i vaskekælderen. Ellers begynder en nul-weekend allerede nu :unsure:

 

Link to comment
Share on other sites

Jeg orkede ikke at køre. Men så begyndte nogen at feste og så kunne jeg lige så godt også larme - HVIS turbo’en altså gør det.
Det blev til 4 x 2,5 minut på vo2max. Fuldstændigt drænet for noget der minder om overskud. Jeg kunne nok have hevet mig gennem et par mere men hvis jeg skal nå at blive “hel” henover weekenden, så skulle jeg nok lade være at fylde mere på.

0F21FF6B-590A-4A40-A268-3E98815D5B3B.jpeg

Link to comment
Share on other sites

Lørdag formiddag trillede jeg til Gørding for at besøge ex´en. Den ene af ungerne skulle tilbage til sin biologiske far, så hende hældte jeg af på Ringsted station på vejen hjem. Jeg kørte allerede derovrefra kl 13. Nøøøøøj, de havde godt vejr :omg: Men selv i Ringsted viste bilens termometer 12 grader og det kriblede vanvittigt for at komme ud på en rigtig cykel.
Da jeg kom hjem til Avedøre var det koldt og inden jeg fik pakket ud og fik en skyller, så ville temperaturen komme ned på 2 grader på hjemvejen. I sig selv ikke uudholdeligt men når man kom fra 12 grader mindre end to timer forinden.....niks!!!

Jeg fandt en gruppekørsel på Zwift. Ikke et løb men ej heller super reguleret. Den var sat til at ligge på 200-250w og det var OK for noget der burde være en hviledag - jeg var stadig træt i stængerne. Jeg fik dog rodet mig ind i en gruppe så jeg lå en del højere og lod mig falde tilbage til en gruppe der passede bedre. Mod slut gik farten op og der skulle givetvis spurtes til sidst, så jeg ville på stor klinge og smed kæden af. Egentlig fint, at jeg ikke fik rodet mig ud i mere. Også fint at prøve men jeg foretrækker så absolut, når tingene er sat i system.
50 minutter i alt.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

88,8kg - det er yderst tilfredsstillende efter: 1 friweekend 2 jeg har været hos ex’en

Jeg var faktisk et stort fjols i går, for jeg kom til at lave en smule styrk af benene. Ikke ret meget, så jeg kan umiddelbart ikke mærke noget men de skulle jo have ro.

Jeg har dog ikke brugt dem her til formiddag. Jeg har ellers den bedste vagt i turnus, hvor jeg først skal møde 14:03 og der er god til at cykle i. Det var lovet at det ville være pi... koldt pga pålandsvind men det er ikke så slemt. Havde jeg vidst det, så havde jeg dovnet den i går og kørt i dag. Men pyt, sommeren venter forude.

I stedet har jeg trænet overkrop og har haft tid til de øvelser jeg ellers ofte snitter væk, hvis jeg mangler tid.

Tilføjet: Herinde på Hovedbanens ækle trapper :tongue: kan jeg nu godt mærke at lårene er til at lukke op og sk.... i.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

88,6kg efter 3300kcal

Jeg fik trillet en tur på vintergeden. “Trillet” er absolut kodeordet, for benene er bare helt off. Jeg er spændt, og også lidt bekymret, på om det bliver bedre når vægten ikke længere falder.

Jeg er ret træt at “ruten” med lange stykker på Gl Køge Landevej og en halv million rundkørsler. Det bliver nok aldrig rigtig godt på disse kanter men det er i hvert fald projektet, så længe stængerne ikke er til at præstere de store ting, at prøve at finde en bedre standarttur. I dag var OK til en “tur” men alle byskiltene stod efter sving eller ellers kluntet i forhold til at spurte til dem, så det var ikke “det” jeg ledte efter.

....

* Jeg drømte at jeg gik med nogle andre og bygede et stakit. Det var rødt og stod midt i ingenting og gav ikke meget mening. Der lander en kæmpe spyflue på min finger. Jeg prøver at vifte den væk men den klamrer sig fast. Jeg får sagt at den må være nyudklækket, da den er helt blød (det giver heller ingen mening). Jeg vågner ved at min arm flagrer rundt. Da jeg er kommet tilbage til virkeligheden sidder der 2x3cm edderkop, af den kortbenede lådne slags, på væggen lige ud for mig. Gad vide om det er den der har trampet rundt på mig? Dette skete desværre en times tid før vækkeuret skulle ringe og jeg faldt aldrig for alvor i søvn igen og var vågen da vækkeuret ringede. Jeg var naturligvis dum nok til at trykke “snooze” alloigevel :tongue:

BB427D1B-CF62-4AE1-8C9E-92D483A6A1A2.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

88,4kg efter 2800kcal.

Op ved vækkeur igen, så jeg kunne nå på cyklen før arbejde. Stort set samme rute som i går men rundstrækningen kørt mod uret. Generelt lidt bedre trods venstresvingene. Dog en lang lortebakke hvor jeg lå og kørte sweet spot-FTP og alligevel kun med 25-26 i timen. Det er svinsk demoraliserende.

Jeg skal møde halvtidligt i morgen, som vanligt før en fridag, så det bliver sikkert en nuldag.

4B4191C4-0529-4E65-B523-D114B633A670.jpeg

Link to comment
Share on other sites

88,5kg efter 3300kcal. Jeg spiste flere gange i nat. Jeg sov sjældent elendigt og var hamrende sulten hele tiden.

Pga tandlægens borearbejde i morgen (og det gør jeg altså ikke uden bedøvelse :chicken:) får jeg ikke trænet, så jeg var tidligt oppe i dag så jeg kunne nå at køre. Det skulle være koldere end i går, så jeg kunne bruge noget andet tøj. Da jeg er i tøjet og checker DMI en sidste gang, er temperaturen steget mystisk meget, så nu er det VARMERE end i går. At skifte tøj og komme ud.
Benene var helt væk - det her udecykling skal jeg lige vænne mig til. Jeg tog en lidt kortere tur, da det egentlig slet ikke var sjovt at være så hærget.
Alligevel lidt imponerede at cykelcomputeren kan vurdere at jeg slet ikke er gearet til det her, for på belastningsviseren, ligger jeg helt - som i HELT - oppe i toppen af skalaen. Men reelt, altså på tal, har jeg sådan set ikke lavet ret meget. Og hverken styrketræning eller Zwiftturene, går over Garmin.
Bagefter alligevel en smule benstyrk (for at holde gryden simrende) som supplement til det overkropstræning jeg lavede i går aftes.

Pulskurven laver nogle underlige dyk i sidste del...
 

D6BF45EC-5FDC-4BAB-B441-90856F8B480D.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

88,2kg - MyFitnessPal er en evighed om at opdatere i skyen, så nu jeg sidde med min DSB-iPad kan jeg ikke se hvad jeg tastede ind i morges, af det jeg spiste i går. Men jeg ligger nok lidt over 3000kcal.

Jeg fik kørt lidt på Zwift 25 minutter skiftevis z 2 og 3 og en enkelt “spurt” på 45sek.
Herefter to sæt mave og to sæt kropshævninger. 2 x 12. Det er nogle år siden jeg sidst har kunnet det - der er de manglende 5kg uden tvivl en fordel.

I morgen skal jeg møde allerede kl 10, så det bliver det en nuldag igen. Det er fint. Min kollega har spurgt om vi skal køre mandag men nu ser vi - det bliver vist ikke så varmt som han regnede med, da han spurgte.

Link to comment
Share on other sites

Nej, der skal desværre mere til og ikke kun fordi jeg kom til at have lidt for velsmagende mad i huset i går, så jeg er over 89 igen. I øvrigt bekymrende, at jeg nu har 15 dages ferie (afbrudt af to arbejdsdage i midten) for det er når jeg har fri, det er svært at holde igen.

Det er stadig “noget” at tage af, og især den måde min krop rokerer rundt på fedtdepoterne. Lige når jeg har et vægttab, så forsvinder fedtet så fint fra maven. Efter nogle dage, så sætter noget af det sig igen på vommen mens det forsvinder fra lemmerne. Det er faktisk meget irriterende at jeg fungerer sådan men det har været sådan så længe jeg kan huske tilbage.
Men helt forgæves er det ikke, for bæltet rammer et hul længere inde end før :4jumpy:

Ellers rumsterer det lidt i hovedet, nu da fællestræning med HvidovreCK igen er åbnet op. Noget af mig vil meget gerne. Omvendt virker det tudetosset, når man kan forvente at smitten vil stige kraftigt. Fint at man åbner for at ungerne kan træne sammen inden de bliver totalt bims i hovedet men vi gamle kan sgu godt undvære nogle uger endnu. Hvis man absolut skal åbne til at vist smitteniveau, så kunne man f. eks. have åbnet for restauranter (måske med max 2 genstande, så der ikke går alkoholtosserier i det - jeg så jo hvordan det gik til vores cykelkollega-julefrokost for dem der drak “rigeligt”) eller noget tilsvarende. Jeg tror jeg holder mig til kollegaen, da deres husstand heller ikke ser så mange og forhåbentlig varer det kun nogle måneder mere - hvis der ikke kommer flere sjove mutationer, altså.

Musik fjernet, da siden indlæses bedst uden der er for mange elementer indlejret.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

8 timer siden, Gregers TF skrev:

Lige når jeg har et vægttab, så forsvinder fedtet så fint fra maven. Efter nogle dage, så sætter noget af det sig igen på vommen mens det forsvinder fra lemmerne. Det er faktisk meget irriterende at jeg fungerer sådan men det har været sådan så længe jeg kan huske tilbage.

Det er jo sådan, det foregår, når man ikke er 17 år længere. Når min vægt stiger, bliver mavsen også lidt rund. Og jeg har ikke dine biceps og store lårmuskler at camouflere det med :hmmm:

Link to comment
Share on other sites

Hrm... det er ER nu stadig lidt irriterende men værre er det selvfølgeligheller ikke.
En fordel er også, at de to par vinterbibs som jeg ikke kunne rigtigt kunne få lårene ned i, dem kan jeg passe nu. Dem jeg kørte i i dag er dog stadig ikke helt gode men til kortere ture går det an.

88,9kg efter 3150kcal.
Jeg havde aftalt at køre med kollegaen kl 12 men han rykkede til 14:30. Fint, så så var solen fremme og jeg nåede i storskralden med månedens plastik-høst og eftersom kommunen lige havde tømt af, så der var ledige bure, så fik jeg også pap, kasserede dæk, kæder, opladere osv derned.

De sædvanlige 47,7 km med sådan rundt regnet 50w under hvad vi kørte med efter sommeren sidste år. Alligevel føltes det ikke som en badetur men jeg er også stadig helt off i lårene. Den vanlige bakkespurt var også top fesen. Det er forhåbentlig bare en fase der skal overståes. På et tidspunkt lærer kroppen vel at arbejde uden helt så meget fedtlag.
Men det er godt nok demotiverende - især fordi det er kommet så hurtigt at jeg mentalt slet ikke kan følge med ned i tempo :unhappy:

429CCC50-C344-4FCB-B571-7D6EA1A9F893.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

I går blev det til 10 min med massagerullen, 10 min massage i trykbukserne og så en halv times “affaldsfjernelse”.
Hertil hele 3700kcal og at jeg gik seng allerede kl 23, nu jeg faktisk VAR træt og ville kunne falde i søvn. Jeg vågnede lidt mere om natten end ellers men uden at spise.
Kl 8:30 kunne jeg stå op til første dag under 88kg. Kun lige med 87,9 men stadig dejligt at runde et heltal mere.

Dagen gået med mental opladning/trøst/???. Benene fik fjernet urskoven. Cyklen fik sat styret en spacer ned og bagskifterkablet strammet, så justerskruen ikke er bund mens gearet alligevel skifter skidt. Nye bremseklodser på og så måtte jeg konstatere, at kæden havde samlet en sandkasse op. Den blev renset og... va fa’en, så kunne jeg lige så godt vaske cyklen i bund, så nu ser den sgu helt hæderlig ud, bortset fra den oliesovs jeg ikke kan få af den matte lak (gid F.... aldrig havde fundet på den unode, for det er helt umuligt at holde).
Mine Shimano-sko har fået en kile under klampen, da pedalerne melder at jeg træder yderligt. De mangler nok den “indbyggede kile” der er i Specialized som jeg ellers har kørt med i mange år. Ser om det gør en forskel.
Så nu har lårene BARE at være samarbejdsvillige, når jeg kører ud i morgen.

Ved 16-tiden havde jeg indtaget under 1000kcal, så en halv time på turboen i zone 1 og 2 og har naturligvis hældt mad på tanken bagefter.
Jeg havde egentlig tænkt at pille 5kg af min Zwift-avartar (fra 93kg) når jeg kom under 88 men jeg kørte det via cykelcomputeren, så den fornøjelse har jeg til gode.

Endnu en dag hvor der blev fjernet nogle hængepartier :thumb:

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

88,5kg efter 2950kcal og tidlig vækning af slagboremaskine,

Jeg synes at det er sjovere at læse om folk opture, når de også skriver om det når det driller og ikke kun når der er sat PR og den slags.
Omvendt er jeg også træt af at hælde tudesnot i loggen i rå mængder. Træningsmæssigt bliver der ingen “dagbogsgriflerier” før der er noget positivt at skrive om men blot logning.

35km i alt med 2 x 3x6/54 antrit ude ved busvejen.

Tåhævninger på et ben: 30, 30, 30
ss
Knæbøjninger: 20, 20
Bulgarsk splitsquat: 10
Kropshævninger i ringene: 17 komma 9 men lad os sige 18 stk, så der ER noget positiv
Bulgarsk splitsquat: 10x35, 10x35
Dips: 41
Mavebøjninger: 30, 30
En eller anden maveøvelse: 10, 10
Tåhævninger: 200 - havde håbet at nå et fail, ellers havde jeg ikke kastet mig ud i sådan en gang højrep

8181F669-DFFC-4016-A853-63AED1E037FB.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

I går 88,0kg efter 3450kcal
I dag 88,6kg efter 3235kcal

En omgang Davai-intervaller på turbo´en.
Bagefter meldte cykelcomputeren, som jo rettede min FTP op så sent som 13/2, at min FTP nu er faldet 11w. Fint nok, så er “nedturen” ikke bare en fiks ide oppe i hovedet.
Jeg skrev før jul at, vi var 50 lokoførere for mange og hvis der ikke stoppede nok frivilligt, så ville man skille sig af med overskuddet. Ledelsen har netop trukket lod om hvem der ikke måtte blive og jeg var heldigvis ikke imellem. 

97192863-B366-4857-99A2-243A777B810B.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

16 timer siden, Gregers TF skrev:

 
Jeg skrev før jul at, vi var 50 lokoførere for mange og hvis der ikke stoppede nok frivilligt, så ville man skille sig af med overskuddet. Ledelsen har netop trukket lod om hvem der ikke måtte blive og jeg var heldigvis ikke imellem. 

 

:hippy: Dejligt at læse kære Gregers !!!

Link to comment
Share on other sites

Loool, ja jeg er sikker på at “Lunte” (tænk Nissebanden) sidder solidt i sædet.
Det er skidt at være et nummer i hatten men omvendt det jo en af de fede ting ved at være togmand, at ledelsen ikke aner en hujende fis om, hvad man går og laver. Yder man topservice når folk spørger én om noget eller har man ikke tid at svare? Kører man et svin eller som om Magrethe R er med og sidder og snakker med svigermor? Ingen ved det.
De har de data der skal bruges når vi skal have karakterer til MUS: Sygefravær, om vi tager overarbejde og hvor forsinkede vores tog er. Men hvis de bruger det til at fyre folk, så bliver de nok slagtet af de faglige organisationer
Retfærdigvis skal det lige nævnes, at folk ikke er direkte fyret men er tilbudt andet arbejde i Frederikssund. Det er primært også nye folk der er røget men den ene har været i DSB i 17 år. 

Vægten 100 gram op efter 3125kcal.
4 x 15 min sweet spot på turboen

0F9C80CD-AC52-4DDA-B9CA-3A4772F3D627.jpeg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share