Langt pokker i MOL


Gregers TF
 Share

Recommended Posts

Taurus: tak.

Og meget a propos havde jeg MTBen ude på stierne i dag. Bogen sagde (her i starten har jeg besluttet mig for at følge et program - "alle" andre år har jeg kørt efter lyst og vejr :blush: og det er der ikke kommet meget ud af) at jeg skulle køre det samme som sidst, så igen en halv times tid. Denne gang med en snitpuls på 151 og det er vist meget godt. Et par peaks på over 170 var så ikke med i planen, men jeg har ikke helt gennemskuet hvordan man holder pulsen i meget stram snor når der både er vind og bakker indvolveret. Jeg kunne selvfølgelig smække den i "panikgear" og luske op med 7km/t men det gør jeg altså ikke. Hvad angår pulsstyring er spinning 100 gange nemmere, men som Vivsen har erfaret er der forskel, så træningen BLIVER lagt udendørs med mindre vejret er for hæsligt :chicken::blush:

P.S. Damn mine biceps er ømme idag.

Hey Gregers :smile:

Når/hvis du finder ud af det med at tøjle pulsen i modvind, så :hands: fill me in :cool: Jeg tænker selv i de baner....

Og mht spinning og udendørs cykling...... you can say that again.... det tåler ikke meget sammenligning..især ikke når vinden puster og regnen pisker... :dry: Vi må ta' nogen udendørs ture sammen...men holder forhåbentlig fast ved den gamle aftale også ?? :poking::tongue:

Hæsligt vejr.. bare invester nogen tusindlapper i ordentlig tøj.... så går det altsammen... :devil::tongue:

Håber det går bedre med mormor!

kh

/Vivs

Link to comment
Share on other sites

For at starte med det vigtigste: familien; mormor er blevet scannet og der er ingen blodbropper, men fik ellers ingen klar besked - bare ordre om noget medicin af en slags.

Jeg tror sq det med vinden bliver svært at tæmme :wink: en del af "charmen".

Hvad angår vejret er det nok mest mig der har problemet oppe i hovedet. Da jeg postede penge i cyklen sidste år røg der rent faktisk også et par tusindlapper over disken til cykelkluns. Mangler vist kun en kortærmet trøje (jaja - sidste år var jeg kun ude når det var vejr til den ærmeløse, men sådan bliver det ikke i år) og et par løse ærmer. Og burde have nye spinningsko da venstre "klikker" under stående, men det er en anden snak. Ellers er der vist komplet garderobe. Men ligesom en vis anden, bliver jeg ret frustreret når jeg snegler mig frem i modvind. Og så hader jeg jo regn om ikke andet så pga. rengøringen bagefter.

Og yes yes, er med på nogle fælles ture.

Link to comment
Share on other sites

Jenslyn :superman:

Når det gælder fullbody evner jeg ikke begrænsningens kunst - vil helst ikke springe noget over. Og ja, de sidste gange hvor træningen har været tung har det også været ret hårdt at komme igennem :innocent:

I morges kom jeg selvfølgelig ikke op (som sædvanlig) men DMI havde varslet godt vejr, så jeg kunne cykle efter fyraften. Min bare - det regnede jo i flere timer i træk. Regnvejrcyklingen havde jeg nok kunne overskue, men jeg gad ikke den store cykelvask og oprydning, så det blev i stedet til en spinningtur - old school Gregers-spinning dvs. simulering af landevejskørsel - dog kun 45 minutter for så kunne jeg nå vaskekælderen. Lidt kort tid og lidt for små pulsudsving, men jeg svedte igennem og det føltes "rigtigt" i benene på trapperne bagefter.

Kørte:

minuttal 0: 1 ekstra omgang på skruen og 30 sek stående derefter trille af i 30 sekunder og tilbage

minuttal 5: 1/2 ekstra omgang på skruen og 30 sek stående let henover styret så pulsen ikke stiger - og så ned at sidde igen

minut 1-10 opvarming med 1/8 omdregning på belastningsskruen hvert minut indtil "klokken kvart i" og holde den der - intet stående i minuttal 5 - RPM lige under 90

minut

11-15 - samme belastning - RPM 85-90

15½-20 - samme belastning - RPM 82-84

21-25 - belastning "klokken halv" - RPM 92-95

25½-30 - samme belasting RPM 92-95

31-35 - samme belastning - RPM 87-90 - gik efter puls -10 i forhold til før

35½-40 - belastning "klokken kvart i" - RPM 80-82

40-50 - nedvarmning - stoppede uret ved 45 min.

P.S. har fået ondt i halsen i løbet af dagen. Jeg N Æ G T E R at blive syg nu, hvor jeg har 4 feriedage. Et er at jeg ikke kommer til Oslo til smugpremiere på Speedmonster (FAKTA og BILLEDER) hvis jeg også skal være syg er det rigtigt tarveligt.

post-1580-1144015371_thumb.jpg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

I går:

Var ved at blive vanvittig af ophobet energi i overkroppen så gav lige 10minutters-challenge i chins et forsøg mere. Forbedrede mig kun med to stk :dry: men fik da 90 i alt :4sport:

I dag vågnede jeg ved 10-tiden - totalt vindstille og en smule sol. 5 kvarter senere (incl en kop havregryn med rosiner suppleret med 1½ liter saltvand - drak en hel masse te og kaffe i går og var dehydreret) skulle man se godt efter for at spotte en let raslen i bladene.

Jeg pumpede raceren, fandt det varme cykeltøj frem og begyndte at køre. Efter 500 meter begyndte det at regne og efter 5 minutter mere slog det over i hagl - senere fik jeg også kørt i snevejr :mad:

Formen er så elendig som jeg selv har bedt om. Det går dog nogenlunde ligeud. På de korte bakker fyrer jeg bare op i lårbasserne og så flyver jeg over. Men på de lange bakker har jeg skunte kondi til at trække 110 kg (mig&cykel) op i højderne i en anstændig hastighed. Godt man ikke bor omkring Vejle eller Silkeborg (i den her sammenhæng, altså. Ellers :wub: Silkeborg og omegn). Bare de fem minutters kørsel op fra Vedbæk til Hørsholm (minuttal 30 til 35), godt nok i let modvind, var djævlekørsel = 112% krise.

Positivt var det dog at selv om det var relativt tidligt efter mine forhold og beskeden morgenmad gik jeg ikke helt død til sidst. Men jeg var nu lidt glad for at se Nivå igen.

Hørsholm politis sociale cyklister har åbnet op for at andre gerne må træne med. De kører i fire hastighedsgrupper; også een for padder som mig :smile:

MEN:

Der er allerede klokken 9 om morgenen :cry: hver søndag.

De kører fanme 3 timer :cry: også her sæsonens første ture. Sidst jeg sad tre timer i træk på en cykel var jeg vist omkring 13-14 år.

Og med 2-3 timers udecykling i bagagen er tre timer en brat sæsonstart og i hvert fald IKKE noget der står i det træningsprogram jeg har fundet frem. Det var vist 16-17 uger fremme :tongue:

Overvejer sagen kraftigt - vil jo gerne - og tager til åbent hus torsdag aften og hører hvordan det fungerer.

En ulempe er der altså ved at køre i regnvejr. Det tog 50 minutter at vaske cykel og cykeltøjet. Det var ikke sket i :sun: Men bortset fra rengøringen var det slet ikke så skræmmende at køre i skodvejr som jeg havde forventet.

post-1580-1144159163_thumb.jpg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Jeg pumpede raceren, fandt det varme cykeltøj frem og begyndte at køre. Efter 500 meter begyndte det at regne og efter 5 minutter mere slog det over i hagl - senere fik jeg også kørt i snevejr :mad:
heeeeey!! :4thumbup: :4thumbup: :4thumbup: fedt du kom afsted !! :bigsmile:
Formen er så elendig som jeg selv har bedt om. Det går dog nogenlunde ligeud. På de korte bakker fyrer jeg bare op i lårbasserne og så flyver jeg over. Men på de lange bakker har jeg skunte kondi til at trække 110 kg (mig&cykel) op i højderne i en anstændig hastighed. Godt man ikke bor omkring Vejle eller Silkeborg (i den her sammenhæng, altså. Ellers :wub: Silkeborg og omegn). Bare de fem minutters kørsel op fra Vedbæk til Hørsholm (minuttal 30 til 35), godt nok i let modvind, var djævlekørsel = 112% krise.

Nå, ja, men det er vi jo enige om, udendørs cykling er sq sejt.............. :wink:

Link to comment
Share on other sites

Hatten af for at du kom ud og rulle :smile:

Det lyder ikke helt dumt det med Hørsholm politi, selvom jeg udmærket kan sætte mig ind i, at du nok hellere så en lidt kortere tur lidt senere på formiddagen :wink: I know I would :tongue:

Bortset fra det, så tror jeg det er en del federe at træne i grupper - presse, føre og ligge på hjul af hinanden; og hvis du har det bare nogenlunde som mig, så kan det af og til være ret let at finde gode grunde til ikke at hive raceren frem, og investere et par timer på landevejene. I hvert fald når det kun er ens egen samvittighed man skal stå til ansvar over for :innocent:

Mvh Clayman

Ps.

Max Acceleration: 0 − 55.9 mph in 2.2 seconds

:freaked: :4jumpy:

Link to comment
Share on other sites

Vivsen:

Nå, ja, men det er vi jo enige om, udendørs cykling er sq sejt..............

:blush: havde lidt glemt at det vas SÅ "slemt". Og så er det jo nemmere at være kæk når det er andre end en selv :wink:

Hey Clay:

Hyggeligt at du stadig titter med. Jo, tidpunktet er ABSOLUT den værste fjende :mad: Og hvad angår undskyldninger for ikke at komme ud, kunne det tyde på at vi er i samme båd. A propos:

I går skulle jeg have været oppe klokken 8 for at trille en lille tur på landevejen inden dagens øvrige program. Men den gik ikke. Jeg var ufrivilligt vågen fra 3:30 til 5:30 så da vækkeuret ringede kom jeg ikke op. Men jeg fik da set på termometeret, og det nu også for koldt til mine bronkier. (Så kunne jeg jo have spinnet men sov altså videre) :nonono: .

Jeg kom dog af sted til cykelklubbens infoaften og det lyder fornuftigt. HVIS jeg kommer op er der debut søndag morgen.

Dagens træning del 1:

Lidt vægttræning i firmamotionscenteret i den "lange" pause. 28 minutter til at flå skjorte og slips af, hoppe i en tank top, træne, lave og drikke proteindrik og komme i arbejdstøjet igen. Kulhydraterne gled ned efter jeg overtog toget, det nåede jeg ikke inden. De fremtidige træninger bliver som i dag korte og intense.

Opvarmning

håndcykel, trin 5, 75 rpm, 2 minutter

Chinups

8

8

Bænkpres i schmidt-stativ

10xslæde, gad vide hvad såden en slæde-fætter egentlig vejer?

10xslæde+40

10xslæde+50

Skulderpres

10x16

10x16

Laterals

10x7

10x7

Kickbacks, med strakt arm (for bagskulder)

10x6

10x6

Rotator cuff, stående armrotation med DB

10x5

10x5

Bicep curl

10x16, nu begyndte tiden at blive knap og mave/lænd er vigtigere end overarme, så kun et sæt

Tricep extension, liggende DB

10x10, ditto

Hyperextensions

15

15

Mavecrunch, alm

15

15

Alt i alt ret overkommeligt, men hektisk tempo.

Træning del 2 (derhjemme):

Lidt cardio må man hellere have, så 30 minutters moderat spinning til Nettos spin-CD. Kørte ikke igennem, så jeg er sikker på at være 100 frisk til på søndag.

HVIS altså jeg kommer op :unhappy:

Link to comment
Share on other sites

Træning del 2 (derhjemme):

HVIS altså jeg kommer op :unhappy:

Jamen Vivs' vækkeservice ringer bare ..hva tid sku' det være ? :smile: der er garanti for at du kommer ud af fjerene...bar' spørg min husbond :wink:

/V

og vejret i morgen ? hmmmm hvis det kan "trøste" så skal jeg også ud på lang cykel (udendørs) i morgen :dry:

:sun::please:

Link to comment
Share on other sites

Jamen jamen - jeg kom sq op :smile:

Og var ved at smide det hele da telefonen ringede 15 minutter inden jeg skulle ud ad døren og manglede en del i at være klar. Af årsager jeg ikke skal komme ind på her kunne jeg ikke bare lade samtalen være. Tidplanen skred.

Når jeg nu var oppe kunne jeg lige så godt køre en tur selv og starte med at tage tid på hvor lang tid det tager at køre til samlingspunktet. Da jeg ankom 10-12 minutter over 9 holdt de der stadigvæk :4thumbup: så det blev alligevel til min debut i fællestræning. Et større referat følger da det nu VAR første gang:

Jeg koblede mig på den næstlangsomste gruppe, incl mig var vi 5.

Damn det kræver en del opmærksomhedsenergi at køre i gruppe når man ikke er vant til det. Og jeg var ikke lige modig nok til at kravle helt op i røven på ham der lå foran, så især den føste time var det ikke optimal læ-kørsel, men va´ fa´en - een skal jo lige lære det :wink: I starten gik det over al forventning, jeg kunne næsten holde trit med nummer to når vi legede på bakkerne. Men som tiden gik blev jeg lidt mærket. Efter en times tid (1:20 på kurven) var der optræk til krampe i højre læg og 20 sekunder senere blev der dømt væddeløb - typisk. Især da det hele endt i en temmelig lang bakke opad. Krampen blev heldigvis væk.

En halv times tid senere skete så det der satte præg på resten af turen: begge drikkedunke var tomme og herfra gik hurtigt nedad med energien. Den sidste halve time kørte jeg akkurat op med langsomste mand - især efter jeg brændte det sidste krudt af på rulleskiftene på Strandvejen i modvind, kørt lige rigeligt hurtigt. Jeg troede naivt at når vi nåede Rungsted drejede vi op mod Hørsholm og sluttede.

Nix - vi skulle liiige over to "sjove" bakker men heldigvis indhentede vi den endnu langsommere gruppe og tre af os fulgtes over knoldene med dem.

Fuck jeg var træt - fuldstændigt totalt og aldeles knaldhamrende gennem mørbanket - især i lårerne. Alene havde jeg aldrig kørt så langt. Og havde jeg kørt alene havde jeg også været pisse frustreret over at det ikke gik hurtigere end det gjorde. Men nu var vi flere i samme båd og min voldsomme tørst gjorde det nok heller ikke bedre. Jeg kan sagtens finde på at møde til fællestræning alle søndage hvor jeg har fri til det, men det kommer til at koste. Koste at der skal investeres en hel del timer ude på landevejen og ikke kun på 60 minuttes fuld-skrue-ture. Udholdenheden er min helt store svaghed. Det må jeg lige overveje om jeg kan overskue at lægge i projektet. De andre skal ikke relativt være ret meget hurtigere end end jeg er før jeg bliver uoverskueligt presset. Og min egen udholdenhed skulle også gerne forbedres - ellers er det ikke sjovt i længden.

Den første lille pause i pulskurven ved 15 minutter var ved mødestedet.

Den lange pause fra 2:40 - 2:53 var efter-knævren ved mødestedet da vi var i mål.

(hvis jeg havde tid, kunne jeg godt lægge mig til sove nu, kroppen er træt og jeg har en sandkasse i øjnene).

post-1580-1144585835_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Et er ikke at være i form, det giver "bare" trætte stænger dagen derpå. Men manglende saddeltræning :crazy: jeg blev hudløs et par steder som ikke kan anbefales og der var ingen som helst tvivl om at jeg IKKE skulle i sadlen liiige foreløbig :blush:

I stedet kastede jeg mig over mit gamle web-projekt som har drillet en del og fået mit ellers stille temperament i kog nogle gange. Alt andet undt. arbejde har de sidste dage været tilsidesat for at få skidtet færdigt (og så har jeg alligev fundet fejl, men skidt pyt) i et sjældent anfald af stædighed.

Resultatet er i øvrigt her og nu kan dagligdagen endelig gå videre. Havde laaang pause på arbejdet i dag og gik i motionsrummet.

Opvarmning

håndcykel, trin 5, 70-75 rpm, 2 minutter

Chinups

8

8

Bænkpres i schmidt-stativ

10xslæde

10xslæde+40

10xslæde+40

10xslæse+40

Skulderpres

8x18

8x18

Laterals

8x8

8x8

Rear Laterals

8x6

8x6

Rows på maven, 30 grader (for bagskulder)

8x10

8x10

Rotator cuff, stående armrotation med DB

10x5

10x5

Bicep curl

10x18

10x18

Tricep extension, liggende DB

:blush: den glemte jeg :blush::blush:

Hyperextensions

15

15

Mavecrunch, alm

15

15

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Hmm, ikke blande vægttræning og cardio siger de kloge. Nå, når begge dele er i små mængder går det nok. Jeg bliver nødt til at komme ud på cyklen og vejrudsigten udelukkede ikke regn i morgen og jeg gider ikke igen at bruge næsten en time på at vaske cykel og tøj - ikke for en lille tur i hvert fald, så selv om jeg egentlig var på vej til at sove til middag da telefonen ringede blev det til en lille cykeltur i stedet.

Ikke imponerende kørt (bortset fra at pulskurven er forbavsende jævn taget i betragtning af at det er udecykling), men der var skunte til mere - endnu en tegn på at det er på høje tid at komme i sving :4whip:

P.S. Nu er det en uge siden jeg fik ondt i brusken i næsen - overvejer snart at ringe til lægen. Det er sgu da ikke normalt at have ondt der og jeg kan næppe have slået mig i søvne når det stadig gør avs.... :blink:

post-1580-1145133276_thumb.jpg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Hej Gregers!

Kan du så se at komme til lægen!!!!!

Det behøver ikke være alvorligt, men har du evt. en infektion skal den behandles. Så ikke gå og vente!

Jeg har lige besøgt hjemmesiden med rutschebaner. Den er spændende, specielt for en som mig med min højdeskræk (og den er meget slem).

Jeg har set udsendelser fra Discovery omkring de mest ekstreme rutchebaner....det er godt nok ikke for sarte sjæle da!

Der optrådte en person som har prøvet alle baner og så snart der bliver bygget en ny, rejser han afsted for at afprøve denne - det er hans hobby. Så bruger han en hel dag på den ene og tager turene igen og igen - og rejser så hjem og venter på en ny bliver bygget.

Jeg kan godt blive lidt imponeret over hvor voldsomt det går til i nogle af dem. Dem jeg så på Discovery, ville jeg ALDRIG sætte mig op i, ikke om jeg også blev tilbudt 1 mllion kr. - jeg tør ganske enkelt ikke.

Har du set disse udsendelser?

Ellers er du som altid energisk med al din træning, jeg håber at du glæder dig over vejrskiftet - det er ulig mere spændende og motiverende at cykle når det er tørt og solen skinner - dog må det ikke være for varmt, eller?

Taurus.

PS: Husk nu at ringe til lægen så snart påsken er overstået!

Link to comment
Share on other sites

Hey Taurus.

Må overveje det med lægen. I stedet for at gøre meget ondt eet sted og så aftage med afstanden er næsen nu generel "bare" noget øm - men meget mindre end før.

Jeg håber da at jeg har set de fleste programmer - faktisk missede jeg et om byggeriet af verdens højeste bane "Kingda Ka" i går aftes på Nationel Geographic, men den bliver jo nok genudsendt - jeg gik sq i seng og faldt i søvn 21:45 :blink: og havde glemt alt om det. Men faktisk kan sådan nogle baner gradvist nedsætte ens højdeskræk. For 10 år siden hadede jeg enhver form for højde - i dag er jeg nogenlunde ligeglad når bare jeg er spændt fast. Så det med at stå på en vakkelvoren stige på en blød græsplæne får ingen mig til, men spændt fast i en rutschebane rører det mig ikke. Dem uden gulv kan godt pirre lidt hvis de er høje nok, men ellers rører højden mig ikke mere. Desværre vil jeg side, for det adrenalinkick jeg fik før i tiden er ikke til at drive frem i dag.

Det er dejligt solen skinner og det bliver varmere. Og det KAN ikke blive for varmt (herhjemme) man bliver afkølet af fartvinden; er man taktisk og driver stille derudaf er det køligere end at sidde stille bare man ikke giver for meget gas.

Og a propos det med ikke at give for meget gas, passer det meget godt om turen i dag. Kan se på pulskurven at den alligevel ligger nogenlunde godt til, men det føltes muskulært og vejrtrækningsmæssigt som en ret rolig tur. Kun på de tre Strandsvejsknolde blev der lukket op for gassen og så da jeg vendte rundt ved et lyskryds var der to som kørte over for rødt i og kørte op og lagde sig i mit baghjul.

Det har jeg intet imod, hvis jeg også får lidt læ senere. Da jeg holdt for rødt i Klampenborg kørte de udenom. Bare for sjov besluttede jeg mig for at jagte dem lidt - så var det lidt underholdningen til at tage opmærksomheden fra vinden. Da jeg havde hentet lidt kom jeg i klemme bagved en tandem og en række biler bagfra, og tabte vel 100 meter mere. Hver gang det lidt opad hentede jeg ind på den og ved Vedbækbakken nappede jeg næsten resten. Hvorefter de drejede fra :sneaky2: Nå, det var sjaw så længe det varede :tongue:

Landede i Nivå med følelsen af at turen sagtens kunne have været længere - egentlig meget rart ikke at være kørt helt ud. Så skal DMI bare ændre udsigten så det ikke bliver regn i næste uge :nono:

post-1580-1145273364_thumb.jpg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Hej Miguel

Takker og bukker for rosen.

Træning i går:

Programmet sagde 30-45 minutters restitutionscykling på puls 60% (=139). Det kan jeg sgu ikke holde den nede på hvis jeg kører udenfor, så jeg satte mig på spinningcyklen i stedet. Og inden morgenmaden for måske også at høvle lidt af spækket. Den smule jeg tabte mig på den første uge er vendt tilbage :dry:

Det blev til

Spin

40 minutter på målpuls 139

Og så af sted på arbejde.

PAUSE 1:

Opvarmning

håndcykel, trin 5, 70-75 rpm, 2 minutter

Chinups

8

8

8

Bicep curl

6x18, puh, de var sq da tunge lige efter de der chins

6x18

Bænkpres i schmidt-stativ

10xslæde

10xslæde+40

10xslæde+50

10xslæse+50

Tricep extension, DB

8x12

8x12

Ikke tid til mere

PAUSE 2:

Opvarmning

håndcykel, trin 4, 70-75 rpm, 2 minutter

Skulderpres

8x18

8x18

8x18

Laterals

8x8

8x8

Rear Laterals

8x5

8x5

Rotator cuff, stående armrotation med DB

10x5

10x5

Hyperextensions

15

15

Mavecrunch, alm

15

15

:smile:

Dagens træning:

Programmet sagde igen lettere cykling, så igen blev det foran vinduet med radioen tændt. Og igen før morgenmaden.

Spin

60 minutter på målpuls 145

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Hej Gregers!

...Vil da lige rose dig for din hjemmesíde, den er yderst interessant...
Den kopierer jeg lige fra Miguel - jeg har vist ikke sagt dette, men det fortjener du lige at vide fra mig også - så jeg bliver altså af og til også skribent i din log - kan godt lide at læse den!

Taurus.

PS: Synes stadig det er ufatteligt med den energi du præsterer. Du burde opfinde et apparat til at spænde på ryggen, så kunne du samle al den energi. Den kunne du så gemme og bruge som strømforsyning i de lange vinteraftener....du kan blive millionær med den opfindelse!

Link to comment
Share on other sites

Hej Taurus

Takker igen. Jo energien er i top for øjeblikket, men jeg har nu også masser af fritid idet det sociale liv ligger ret stille for tiden. Så er det jo godt at have noget andet at lave :smile: Er i øvrigt lidt spændt på hvad der sker med energien, for nu kommer jeg ind i en periode hvor uret ringer kl 5 eller før. Det plejer at sætte en dæmper på det hele :dry: Omvendt er jeg god til at gå tidligt i seng i disse dage :crazy: så... jeg håber det holder.

Dagens træning; havde lang morgenpause på arbejdet.

Opvarmning

håndcykel, trin 5, 75 rpm, 2 minutter

Hyperextensions

15

15

Mavecrunch, alm

15

15

Chinups

8

8

8

Bænkpres i schmidt-stativ

10xslæde

10xslæde+60

10xslæde+60

10xslæde+60

hammer curl

10x16

10x16

Laterals

8x10

8x10

8x10

Skulderpres

10x14

10x14

Kickback m. strakt arm

10x7

10x7

10x7

Rotator cuff, stående armrotation med DB

10x5

10x5

Tricep extension, liggende DB

8x12

8x12

Tricep pushdowns

8x30

8x30

De første 20-25 minutter var der en anden gut i centeret som ikke trænede meget, men stod med hænderne på ryggen som en parodi på en politibetjent og gloede, ja stirrede på mig mens jeg trænede. Ganske uskyldigt, men alligevel distraherende.

Når jeg kommer hjem må jeg hellere være lidt aktiv og få sat nogle krydser på min lille huskeliste.

Det er vel 15-18 kg vasketøj som skal vaskes, selvangivelsen skal udfyldes og en køretur med støvsugeren skader heller ikke. Hvis jeg nu er rigtig energisk, kan jeg se Apollo 13 i aften med god samvittighed samt nyde min fridag i morgen uden praktiske gøremål.

Link to comment
Share on other sites

Det blev ikke til Apollo 13, for jeg faldt i søvn midt i det hele, så må ordne de sidste ting her til formiddag :dry:

Det skulle dog liiige klemmes en lille cykeltur ind, programmet sagde opvarm: 15 min, jævnt: 30 min, nedvarm 15 min. Bogen har bare ikke beskrevet hvad jævnt dækker over :4slap: men under alle omstændigheder gad jeg bruge halvdelen af tiden på opv/nedv og vil også gerne være sikker på ikke at "ødelægge" min halvlange tur i morgen. Har trods alt styrketrænet lidt i går og har været i lidt for stort kalorieunderskud de sidste dage, vægten er i hvert fald faldet rigeligt hurtigt og benene var tunge fra morgenstunden.

Det blev kun til et tur på banestien til Kokkedal st. og retur på MTB - i alt 30 mintter.

Nå, jeg skal være lidt produktiv og så skal jeg have spisedag i dag. Skal over til mormor og hun synes det er længe siden sidst, så der er både waleskringle og is :4mewantfood:

Link to comment
Share on other sites

Hehe - nåede kun op på 167energi% af daglig tilførsel.

K: 84%

P:214%

F:310%

såden en halv waleskringle og par is batter godt i fedtregnskabet :blush: men har da kun taget 200gram på i forhold til i går - skyldes nok dehydrering da jeg drak 1,8 ltr te

Ikke alle træninger kan være lige gode. Dagens træning var ikke.

Den stod på cykling i sidevind langs Strandvejen.

Det føltes som om jeg havde en anhænger bagpå med to unger i selv om jeg prøvede at træde til så skete der nada å en ski, hvilket også ses på snitpulsen som klart er den laveste i år. Det kunne være fint hvis det var meningen, men planen var at der skulle fuld skrue på i dag. Det var også planen at fortsætte nordpå og altså køre en del længere, men da jeg kom til Nivå drejede jeg hjem i stedet. Dum dag, Bøv.

Hvad kan der så være gået galt? Flere ting.

- Jeg kunne jo bare have en dårlig dag.

- Jeg sov kun 5 timer i nat og det behøver ikke at være plagsomt, men jeg har været møgtræt i dag og har sjatsovet 7-8 gange i løbet af dagen.

- Jeg spiste for meget og for tæt på turen, de første 2/3 af tiden kunne jeg tit smage maden.

- Har måske trænet for meget i den sidste tid i forhold til hvad jeg plejer. Jeg skal i hvert fald kun cardiotræne to dage i træk hvis begge træninger er med lav puls, eller en let tur efter en hård og ikke omvendt igen.

Hrmp, var ellers inviteret til en social lørdag aften og det smed jeg væk for sådan en møgtur... Nå, jeg fik ikke set Apollo 13 forleden, så det vil jeg nu. Overvejer kraftig om jeg skulle forkæle mig selv med en pose tudekiks, øh, jeg mener dameskrå fra tanken, men gider ikke rigtigt køre derned og skal også i seng så jeg kan komme tidligt op på arbejde igen i morgen. Det bliver nok til halvbløde gulerødder i stedet, det er det nærmeste jeg har i huset der ligner guf..

post-1580-1145734056_thumb.jpg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Ikke alle træninger kan være lige gode. Dagens træning var ikke.

Den stod på cykling i sidevind langs Strandvejen.

:dropjaw: ...Vi er godt nok enige liiiige på punktet om at ikke alle træninger kan være lige gode...og dagens træning var ikke" :dry:

:blink::blink: Gad vide om Strandvejen var forhekset i går ???? :blink::blink:

Ser godt ud med din enegitilførsel :tongue:

/ Vivs

Link to comment
Share on other sites

Selvfølgelig :4slap: Strandvejsforbandelsen der rammer næstsidste lørdag i april - den glemte vi :laugh:

Dagens vægttræning:

Opvarmning

håndcykel, trin 5, 70-75 rpm, 2 minutter

Laterals

10x10

10x10

10x10

Skulderpres

10x14

10x14

Kickbacks m. strakt arm

10x8

10x8

10x8

Rotator cuff, stående armrotation med DB

10x6

10x6

Hyperextensions

15

15

Chinups

8

8

7 , hm :mad: kunne nok have klemt den sidste op, men var temmeligt distraheret på dette tidspunkt. En af de andre havde lige sat sin CD på anlægget fyldt med hidsig! rock med en voldsomt overstyret spade og ham/hende der sang lød som en kat der får halen i klemme i døren. Ikke just min smag, så var det alligevel bedre med Voice. Overvejede at holde resten af pausen i pausestuen, men blev i motionsrummet.

Bænkpres i smith-stativ

10xslæde

10xslæde+60

10xslæde+60

10xslæde+60, har endnu ikke helt vænnet mig til at bruge stativet, synes man er ret låst hvilket man især mærker hvis man ikke har lagt sig helt rigtigt. Overvejer at køre med fri stang selv om jeg så kommer til at rulle stangen henover maven før og efter hvert sæt :cry:

Bicep curl

10x16

10x16

Tricep extension, DB

10x10

10x10

Mavecrunch, alm

15

15

Vedhæftet det lille træningshjørne. Der er også en afdeling med cardio og een med maskiner, men det er "her det sner". Lidt trangt hvis andre også har samme ide, men de fleste andre bruger maskinrummet, så det fungerer fint selv om det er småt :smile: - og nå ja, når jeg nu ikke bryder mig om at køre bænk i smith´en, så fungerer den fint til chins...

post-1580-1145807676_thumb.jpg

post-1580-1145807695_thumb.jpg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Ikke mere klynkeri - ikke meget i hvert fald. Til gengæld et laaangt indlæg i dag.

Kunne i går aftes konstatere at jeg ikke er i overtræning. Da jeg gik i seng og havde jeg lagt mig, kunne jeg mærke pulsen i øret og syntes den kørte langsomt, så jeg tændte lyset (og bøvlede med at ramme puden så jeg igen kunne høre pulsen) og talte og jeps; den lå et par slag under hvad jeg sidst talte mig frem til en morgen for et nogle uger siden.

Lige et lille øf - som frygtet har morgenvagterne ødelagte mig gode søvnrytme. Fik kun 4 timer i nat og sov til middag tre gange i dag. Træls, at jeg ikke kan få søvnen til at hænge sammen de dage jeg ser andre mennesker - når jeg går og tusser rundt alene i lejligheden kan jeg godt :dry:

Dagens træning var en lille tur hvor jeg mest skulle teste om jeg var kunne få fut i systemet eller ej. Det kunne jeg, pulsen vandrede fint opad når jeg pressede lidt på :smile:

Tror faktisk at jeg har fundet problemet fra sidst. Sidste uge havde jeg stor fokus på mit vægttab og i en lettere panik over at der ikke skal forsvinde flere muller end højst nødvendigt, har jeg indtaget rigeligt med protein. Til gengæld lå kulhydrat-indtaget nede på 60-70% af anbefalet daglig tilførsel på en kost der i forvejen ligger 500 kcal under ligevægtsindtag. Forsøgte i dag at klemme flere grovboller ned men nåede alligevel kun 78% kulhydrater af 115% i alt. Kan ske at jeg skal kaste mig uhæmmet over min ynglingsdrik (efter Cocio): KOLDSKÅL :sun::sun::sun::sun::sun: :4mewantfood:

Træningen har den sidste tid kørt så godt at jeg trods søvnkaos tør lave ugeplan:

Mandag: lille cykeltur. :thumb:

Tirsdag: lille cykeltur, eller spinning - moderat intensitet. (Havearbejde hos mormor).

Onsdag: vægttræning overkrop.

Torsdag: lidt længere cykeltur - helst morgen inden arbejde.

Fredag: vægttræning overkrop - morgentræning og kun lille workload

Lørdag: hviledag

søndag: morgencykling med klubben.

post-1580-1145912676_thumb.jpg

post-1580-1145912708_thumb.jpg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Det skulle bare have været en rolig restitutionstur. Men når man kører ud i stik modvind har man også vinden lige i ryggen på tilbagevejen og den var altså for god at smide væk :blush: så lukkede op for gassen på hjemturen.

Ingen planer ligger mere fast end at de kan ændres; jeg er blevet lokket til spinning i hovedstaden på torsdag, så det erstatter det tidlige vækkeur :smile:

Og så afsted til ukrudtsfjerning - og waleskringle :4mewantfood: :superman:

post-1580-1145967714_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share